eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نگران بوی تخم مرغ نباشید اصلا و ابدا بوی تخم مرغ بده به جای شیره انگور از شیره توت ویا شیره خرما میتونید استفاده کنید.اگر هیچ کدوم نداشتید از شهد زعفرانی استفاده کنید همون شهدی که برای بامیه زولبیا استفاده میکنید بسیار خوشمزس. دستورش پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم دستور شیره انگور (دوشاب)چند پست پایین تر بصورت ویدئو گذاشتم. عزیزان توجه کنید برای یک عدد تخم مرغ یک قاشق آرد سر پر (آرد رو فرو کن تو سطل آرد وبالا بیار) یک قاشق ماست سفت وشیرین ویک دوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ویک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده نیاز داریم خواستید بیشتر درست کنید این مقدار رو چند برابر کنید. برای مقدار خاگینه تو ماهی تابه چهار عدد تخم مرغ چهار قاشق سر پر آرد (آرد شیرینی پزی) چهار قاشق ماست سفت وشیرین یک قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر دو قاشق زعفران دم کرده روغن نصف استکان شیره انگور به ذایقه خودتون بریزید شیرین تر بیشتر بریزید کم شیرین کمتر مواد میانی گردوی خرد شده,دارچین وپودر گل محمدی اگه پودر گل محمدی ندارید دو قاشق گلاب تو مواد خاگینه بریزید تخم مرغ رو با همزن دستی ویا برقی بزنید تا حجمش دو برابر بشه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید تا ماست وتخم مرغ کاملا مخلوط ویکدست بشه مخلوط آرد وبیکینگ پودر رو الک کرده با ویسک مخلوط مرحله آخر چند ثانیه همزن دستی یا برقی بزنید تا یکدست بشه زیاد نزنید . روغن رو تو ماهی تابه بریزید تا داغ بشه نصف مواد رو بریزید یکدست ویکنواخت پهن کنید یک دقیقه درشو بزارید تا کمی خودشو بگیره سپس مواد میانی بریزید ونصف مواد دیگه روش بریزید.درشو بزارید با شعله خیییلی کم تا زیر خاگینه برشته بشه سپس برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه برش بزنید وشیره انگور روش بریزید یک الی دو دقیقه درشو بزارید تا شیره به خوردش بره گاز رو خاموش کنید ونووووووش جان بفرمایید. به همین راحتی😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این جوجه با سبزیجات گریل شده فوق العاده سالم و مقوی و رژیمی هست. اول تکه های مرغ فیله یا ران بدون استخوان را با زعفران دم کرده مرینیت کنید و بذارید دو ساعتی مزه دار بشه بعد روغن، ماست، پیاز خلالی، آبلیمو، نمک، فلفل سفید یا فلفل سیاه پودر سیر اضافه و مخلوط کنید و بگذرید یک شب در یخچال و یا حداقل دو ساعت بمونه. برای گریل سبزیجات هم آنها را بعد از برش با نمک، فلفل سیاه یا سفید، پودر سیر، آبلیمو ‌و روغن مخلوط کنید نیم ساعت استراحت بدین بعد گریل کنید. برای گریل مرغ هر طرف 3-4 دقیقه کافیه اگر بیشتر گریل کنیم مرغ خشک میشه. شعله گاز را حتما طوری تنظیم کنید که کم نباشه چون باعث آب انداختن مرغ میشه و‌زیاد هم نباشه چون روی مرغ سریع می پزه و توش خام می مونه. پیاز را حتما درشت قاچ کنید و رنده نکنید چون موقع طبخ می سوزه و مرغو بد مزه می کنه. حالا هر سوالی دارید بپرسید من جواب میدم. امیدوارم که چیزی از قلم نیفتاده باشه. راستی من بعضی وقتها این جوجه رو بدون زعفرون درست می کنم عالی میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیده گوشت مواد لازم برای تهیه خمیر: آب ولرم 2 لیوان(450/500 میلی لیتر) خمیر مایه خیس نصف پاکت(20 گرم) شکر 1 ق م نمک 1،5 ق م روغن مایع برای داخل خمیر 2ق غ آرد بیشترازنیم کیلو روغن مایع برای جمع کردن خمیر 2 ق غ برای مواد داخل پیده: فلفل قرمز و سبز از هر کدام 2 عدد پیاز 2عدد گوجه فرنگی 2عدد رب فلفل 1 ق م گوشت چرخ کرده 300 گرم روغن مایع 2،3 ق غ نمک، فلفل قرمز پرک شده، فلفل سیاه کمی پنیر پیتزا و پنیر موزارلا تخم مرغ 1 عدد طرز تهیه: خمیر مایه را با دست خرد کنید و همراه با آب ولرم و شکر داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(میتوانید به جای خمیر مایه خیس از 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک استفاده کنید ، و حدود 10 دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه کف کند)روغن مایع و نمک را اضافه کنید آرد را کم کم بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. وقتی خمیر شکل گرفت درآخر برای جمع کردن خمیر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کرده خمیر را جمع کنید و داخل ظرف بذارید. روی خمیر را بپوشانید و حدود یک ساعت استراحت بدید سپس پیده ها را آماده کنید برای مواد داخل پیده سبزیها را با دست ریز ریز خرد کنید. از غذاساز استفاده نکنید چون مواد داخلی آن آب می اندازد بعد از اینکه سبزی ها را ریز ریز خرد کردید گوشت و ادویه را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. برای مواد داخلی پنیری هم تخم مرغ، پنیر پیتزا و موزارلا کمی نمک و فلفل قرمز پرک شده را داخل کاسه ای مخلوط کنید. خمیر را به شکل چانه هایی به بزرگی پرتقال جدا کرده استراحت دهید. سپس با وردنه به صورت نازک به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید. قسمت وسط آن از مواد داخلی قرار دهید. در صورت دلخواه کناره هایش را ببندید و روی خمیر های کناری زرده تخم مرغ بمالید به خودتان بستگی دارد. سپس داخل فر 250/300درجه از قبل گرم شده در پایینترین طبقه، پیده ها را روی سینی فر تا وقتی سرخ شوند بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای خیلی خوشمزه و عالی و دلچسب . . برای 3 نفر گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز 2 عدد آرد نخودچی 50 گرم (یک سوم لیوان) نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم آب ولرم به میزان لازم رب گوجه 1 ق غ شیره انگور و آب لیمو و عصاره گوشت کلا به دلخواه در صورت علاقه یه پیاز رو رنده کردم یه مقداری آبش رو گرفتم . گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط و ورز دادم . بعد کنار دستم یه کاسه آب ولرم قرار دادم و هی کم کم بهش اضافه کردم تا حالت شل پیدا کنه و اون قدر سفت نباشه . خیلی هم نریزین کم کم بریزین و ورز بدین تا اون حالت ایده ال مایه کوفته رو پیدا کنه . ورز دادن خیلی مهمه ده دقیقه ورز دادم تا کوفته ها وانرن . بعد از مواد کوفته به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم . توی قابلمه یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و یه قاشق رب هم اضافه کردم و تفت دادم و بعد کمی اب ریختم . دل به خواهیه من یه عصاره گوشت (دیگه نمک نریزین در این صورت) هم داخلش ریختم و یکی دو قاشق شیره انگور و یه مقدار هم آب لیمو .(اصلا هم مزه شیرین نمی گیره ملس میشه چون آب لیمو هم اضافه میشه ) بعد که جوشید کوفته ها رو داخلش انداختم و حرارت رو ملایم قرار دادم تا بپزه . در قابلمه رو هم نزاشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گوشت مواد لازم::::::: نان تورتیلا یا (نان لواش یا پیتا) به تعداد دلخواه 500 گرم گوشت چرخ کرده 1عدد پیاز خرد شده 1عدد فلفل بلغاری ویا دلمه ای قرمز 2عدد گوجه فرنگی پوره شده یا رب گوجه کنسرو ذرت 1 قوطی کوچک . کنسرو لوبیای قرمز 1 قوطی کوچک کمی جعفری خرد شده چند حبه سیر خرد شده فلفل نمک ادویه دلخواه به میزان لازم 100 گرم پنیر پیتزا ⠀ ⠀ طرز تهیه: داخل ماهیتابه کمی روغن بریزد گوشت چرخی را اضافه وتفت بدیدپیاز وفلفل دلمه خردشده را اضافه وتفت بدید تا آب گوشت کشیده شود . بعد لوبیا ، ذرت ، سیر ، سبزی و گوجه فرنگی را اضافه و درآخرهم نمک و فلفل وادویه ریخته وهم بزنیدوبزارید مواد پخته شود. روی نان 2 تا3 قاشق از مواد گوشتی بریزید وکمی هم پنیر پیتزا اضافه ونان را رول کنید در قالب مورد نظر کمی از پوره گوجه فرنگی تفت داده شده ویا سس گوجه بریزد وروشون رول نانها را درکنار هم قرار دهید وروی نانها هم کمی سس گوجه وپنیر پیتزا بریزید و ظرف رو در فرازقبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید در آخر گریل را روشن کنید تا روی پنیر پیتزا هم کمی برشته و طلایی شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سیب خرد شده نیم کیلو ( با پوست 700 گرم) شکر 400 تا 500 گرم (2 تا 2.5 لیوان) آب یک لیوان زعفران و گلاب در صورت دل خواه طرز تهیه🔻 حدودا 700 گرم سیب رو پوستش رو گرفتم و دونه هاش رو جدا کردم . هر طوردوست دارین می تونین برش بدین من خرد و نگینی کردم وزن سیب در این صورت 500 گرم شد . برای اینکه سیب ها رنگشون تیره نشه داخل ظرفی مقداری آب و یه کم تقریبا یک استکان سرکه ریختم و سیب ها رو که برش می دادم داخل آب و سرکه می ریختم . اصلا طعم سرکه هم نمی گیره خیالتون راحت . من 400 گرم شکر ریختم . تقریبا به هر میزان که سیب بدون پوست و خرد شده هست همون میزان هم شکر می خواید . اما باز بسته به شیرینی و ترشی سیب هم داره اگر سیبتون شیرین هست کمتر شکر بریزین . من به نسبت مساوی اینجا نریختم کمتر ریختم . شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . بعد سیب ها (داخل آبکش ریختم از آب و سرکه خارج کردم دیگه دوباره روش آب نگرفتم) داخلش ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا مربا بپزه و شربتش قوام بیاد . حدودا بین 45 تا 60 دقیقه مدت پخت هست. البته بسته به سیب هم داره برای من تا پخت سیب و قوام اومدن شربت این تایم برد . آخر کار هم یه کم زعفران و گلاب ریختم که باز سلیقه ای هست . برای این که بفهمید شربت قوام اومده یه کم از شربت داخل بشقابی بریرین سرد بشه اگر به حد مطلوب رسیده و مثل عسله و وقتی بشقاب رو کج می کنین شره نمیشه . و با حتی داخل یه لیوان آب خنک یه قطره از شربت بریزین پخش نشه به قوام رسیده . و اینکه چون ابتدا داخل اب و سرکه قرار دادم سیب ها رو دیگه آب لیمو هم داخل مربا نریختم اگر این کار رو نمی کنین آب لیمو هم اخر کار برای اینکه مربا کپک نزنه بریزین . یک عده در قابلمه رو میزارن وقتی مربا در حال پخت هست تا رنگ سیب ها قرمز بشه اما من به این شکل درست می کنم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم قيمه نثار براى چهار نفر🔻 گوشت قیمه شده (براي هر نفر ١٥٠ ) برنج ٤ پيمانه پیاز بزرگ نگيني شده يك عدد نمک زردچوبه زرشک 150 گرم خلال بادام 100 گرم خلال پسته 100 گرم روغن مایع و‌ کره به مقدار لازم خلال پرتقال يا نارنج نصف پيمانه پودر يا عرق هل و پودر دارچين نصف قاشق چایخوری زعفران دم كشيده شکر ١ قاشق رب گوجه فرنگی ٣ قاشق غذا خورى طرز تهيه👈‎من اينطوري درستش ميكنم ،يك پياز بزرك را نگيني كردم تفت دادم وقتي رنگش تغيير كرد گوشت رو به صورت قيمه اي خرد شده (گوسفند)را به اون اضافه كردم تفت دادم بعد بهش خيلي كم جوز هندي زدم تا بوي گوشت گوسفندي رو بگيره،فلفل سياه وكمي زردجوبه و كمي پودر زنجبيل زدم وبعد رب گوجه فرنگي زدم سرخ كردم ودو ليوان آب به آن اضافه كردم ويك چوب دارچين در آن انداختم وگذاشتم تا گوشت بپزه وحالت سس غليظ به خودش بگيره زیاد آب احتیاج نداره اواخر پخت گوشت بهش پياز داغ خلالي يك قاشق گلاب ويك چهارم استكان زعفران دم شده ونمكو كمي پودر هل زدم كه اگه عرق هل داريد ميتونيد ازش استفاده كنيدخلال بادام كه از قبل با گلاب خيس كردم و خيلي كم با روغن مايع تفت دادم وزرشك را هم با روغن مايع تفت دادم كه هم ميتوانيد در صورت تمايل از خلال پسته وبادام زرشك و خلال پرتقال خيلي كم به سس گوشت بزنيد وبقيه را براي تزيين روي برنج استفاده كنيد برنج هم بصورت آبكش دم كردم وزمان سرو غذا گوشت را لاي برنج در ديس ريختم ومقداري از گوشت را روي برنج ريختم ودور آنرا با مختلفات و پلو زعفراني تزيين كردم ⚠️نكته ها: خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم.خلال ها رو با گلاب خیس ميكنمو بعد خيلي كم تفت بدید. به زرشک هم شکر ميزنم ،زرشک رو داخل روغن داغ سی ثانیه تفتش میدم براي خلال پرتقال تقريبا ٣ بار با آب سرد بجوشانید تلخیشوگرفته با شكر تفت داده كه حالت چيپسي شود.براي پلو زعفراني پنجاه گرم كره رو اب كردم و بهش زعفران زدم و برنج دم كشيده رو بهش اضافه كردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 برگ کلم: 600 گرم برنج: 4 پیمانه گوشت چرخکرده: 350 گرم سیب زمینی: 3 عدد پیاز: 1 عدد رب گوجه فرنگی: 5-3 قاشق غذاخوری سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری زعفران: 1 قاشق چایخوری داخل 1/2 استکان آب گرم زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه پلویی و زیره: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 ابتدا برگ کلم را ریز کرده و همراه با سرکه و یک لیوان آب روی شعله متوسط بپزید، بطوریکه کلم ها آب نداشته باشد. پیاز رو نگینی ریز کرده همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن، گوشت را اضافه کنید، صبر کنید تا کامل تفت خورده و سرخ بشه، رب گوجه را وسط مواد ریخته و تفت بدهید تا رنگ رب گوجه بهتر نشون داده بشه، بعد از تفت با مواد مخلوط کنید، ادویه ها و نمک را اضافه کرده و هم بزنید در انتها کلم پخته شده و زعفران دم کرده را اضافه کنید، تا به روغن افتادن، مواد روی شعله باشه. برنج و دانه شمارتر آبکش کنید. کمی روغن کف قابلمه ریخته، سیب زمینی های حلقه ای ریز شده را بعنوان ته دیگ استفاده کنید، نصف برنج آبکش و توی قابلمه بریزید، همه مخلوط گوشت و کلم را ریخته و بقیه برنج را اضافه کنید، غذا را با یک لیوان آب و روغن برای 1.5-1 ساعت دم کنید. ⚠️نکات🔻 مقدار رب گوجه به ذائقه شما بستگی داره، اینجا از 5 قاشق غذاخوری استفاده شده است. مخلوط گوشت و کلم موقع دم کردن برنج نباید آب داشته باشه و گرنه غذای شما شفته (وارفته) می شود. به دلیل داشتن روغن داخل مخلوط گوشت و کلم، موقع سرو نیاز به اضافه کردن روغن داغ نیست. این مقدار غذا برای 7-6 نفر کافی هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لاری رو با گوشت بره درست میکنن اما با گوشت مرغ هم عالی وخوشمزه میشه من سالهاست جوجه کباب رو به این روش پخت میکنم بغیراز طعم خوشمزش گوشت این کباب خیلی پوک میشه. اصل کباب لاری زعفران نداره اما برا گوشت مرغ یه کم زعفران رنگشو عالی میکنه وگرنه رنگش سفید میمونه و من اونجوری نمیدوستم😌. مواد لازم🔻 برا جوجه کباب بهتره از مخلوط سینه مرغ وران استفاده کنین گوشت رو معکبی کنین 2عدد سینه و 2عدد مغز ران دو تا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین زعفران غلیظ 1قاشق غ ماست چکیده پرچرب 1لیوان نمک 2قاشق چ فلفل پاپریکا2قاشق چ فلفل تند1قاشق چ پودرگل محمدی یه غنچه تخم گشنیز1قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین لیموترش تازه 2عدد روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم) طرز تهیه🔻 مواد رو باهم مخلوط کنین وچندساعتی بزارین یخچال تا گوشت طعم موادرو جذب کنه حدود 4ساعت. بعد به سیخ بکشین یا روی گاز تو یا باربیکیو ویا مثل من رو منقل سرخ کنین. این جوجه کباب رو کنار پلوی زعفرانی سرو کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دنبال یه دسر خوشگل و متفاوت برای شب یلدا هستی، این پست مخصوص خودته😍 بدون قالب هم میتونی درستش کنی، تا انتهای کلیپ همراه من باش🌹 ‌ 📍مواد لازم برای ژله ویترینی مغز دار یلدایی : 🥣ژله آلوئه ورا ۱ بسته + ۱ لیوان آب جوش + نصف لیوان آب سرد ‌ 🥛شیر ۳ لیوان 🥄شکر ۳-۴ ق غ 🌽نشاسته ذرت ۳ ق غ 🥄پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی + یک سوم لیوان آب سرد 🥄وانیل نوک ق چ 🥣کمی زعفران دم کرده 🥄هل ساییده شده نصف ق چ به دلخواه و یا گلاب ۲ ق غ ‌ 🍌موز ۲ عدد 🥣مغز پسته، گردو و یا… 🥄انار دون شده ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دونات هم خیلیییی فوری آماده میشه و موادش تو همه خونه ها هست پس پاشو درست کن و لذت ببر♥️ برای درست کردن این دونات فوق العاده احتیاج داریم فقط به: ۲/۵لیوان دسته دار فرانسوی آرد ۲لیوان ماست به دمای محیط رسیده ۲/۵ق چ بکینگ پودر آرد الک شده رو با بکینگ پودر و ماست به دمای محیط رسیده با هم مخلوط میکنیم با قاشق و داخل کیسه میریزیم و توی قابلمه با روغن داغ سرخ میکنیم و با عسل یا شکلات بن ماری شده نوش جان میکنیم. 🍃من تمام مواد را نصف کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه😋 کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارانی خوشمزه😋 مواد لازم برای تهیه سس گوشتی: روغن مایع 3_4ق پیاز 1عدد گوشت چرخ کرده 250گرم سیر 1حبه رب گوجه فرنگی 1ق غ گوجه فرنگی 1عدد آب گرم مقداری نمک فلفل سیاه نعناع خشک (به دلخواه ولی توصیه میکنم بریزید بهتره) ماکارونی 1بسته خامه 1پاکت (200 میلی) پنیر پیتزا برای روی آن کمی پنیر پیتزای رنده شده داخلش اضافه کردم. طرز تهیه برای سس گوشتی::: پیاز را با روغن مایع تفت داده گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. بعد از اینکه آب گوشت کشیده شد سیر خرد شده را اضافه کرده بعدرب را بریزین و تفت بدید گوجه فرنگی خرد شده را اضافه و یکی دو بار هم زده تاقوام بیادو آب گرمو اضافه کنید. وقتی جوشید و به قوام دلخواهتان رسید ادویه را اضافه کرده اجاق را خاموش کنید. ماکارونی را 5 دقیقه آبپز کرده، آبکشی کنید ماکارونی که آبکشی کردید با سس گوشتی مخلوط کنیدداخل ماکارونی پنیر پیتزااضافه کنید (1_2 قاشق غذاخوری کافیست)بعد 1 پاکت خامه اضافه کرده (اگر خامه دوست ندارید سس بشامل هم میشه) مخلوط کرده داخل ظرف مخصوص فر بریزید. روی آن پنیر پیتزا رنده شده بریزید و داخل فر 200 درجه از قبل گرم شده بذارید. وقتی روی آن سرخ شد از فر خارج کنید، 7_8 دقیقه استراحت داده سرو کنید. اگر میخوایدطعم خامه زیاد معلوم نشه وطعم سس بیشتر احساس کنید مقدار خامه را نسبت به سلیقه خودتون بریزید نوش جونتون، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛