فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب تابه ای
دستور تهیه :👇
یک کیلو سینه مرغ را مکعبی خرد کردم و داخل سه تا کاسه تقسیم کردم
به یک ظرف یک قاشق مربا خوری چاشنی شاندیز
به یه ظرف دیگه یک قاشق مرباخوری چاشنی عشایری
وبه دیگری یک قاشق مرباخوری چاشنی بندری زدم
و دوباره به هر کدوم از ظرفها نصف قاشق مرباخوری چاشنی زعفرانی اضافه کردم و خوب مخلوط کردم
بعد به هر ظرف کمی نمک آبلیمو وروغن زیتون زدم
یک عدد پیاز ویک عدد فلفل دلمه ای رو خلالی کردم واضافه کردم و مخلوط کردم و روی ظرفارو و سلیفون کشیدم و چند ساعت داخل یخچال گذاشتم تا مرغها خوب مزه دار بشه و بعد سیخ چوبهارو نیم ساعت داخل اب خیس کردم
وبعد تکه های مرغ رو به سیخ چوبی زدم و داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ کردم اول حرارت رو کمی زیاد کردم بعد اینکه رنگ گوشت عوض شد درب ماهیتابه رو گذاشتم تا مغز پخت بشه به همین راحتی جوجه کبابهای خوشمزه با طعمهای مختلف درست کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_لیوانی
طرز تهیه:
یک کیلو(لیتر) شیر+۲قاشق غذاخوری آرد+ ۱/۵قاشق غذاخوری پرپودرنشاسته ذرت+۶قاشق غذاخوری شکر همگی رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود وبوی خامی آردگرفته شود وبعدازروی حرارت برداشته ووانیل رااضافه میکنیم .
استکان یا لیوانهارا خیس کرده ولی آب توی لیوانهانباشدازموادریخته وبرای چندساعت هرچه بیشتربماندبهترهست حداقل ۵_۶ساعت دریخچال گذاشته وبعد ازبستن اطراف لیوان راباچاقو آزاد کرده،طبق فیلم ولیوانهاراوارونه کرده تادسر بیرون بیاد وآن رابه چندلایه تقسیم کرده ومابین آنها خامه فرم گرفته گذاشته ولایه دیگرراروی آن وبعددرپودرنارگیل زده و روی آن شکلات آب شده وپودرپسته ریخته وتزیین میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه باترکریم (سوئیسی) 👆🏻👆🏻
جایگزین خامه زده شده قنادی برای تزیین و روکش کیک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه استامبولی(لوبیا پلو)👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس_شکلاتی😍
آرد۲ ليوان( آرد مخصوص شيريني باشه بهتره)
پودر كاكائو ٦ ق چ
بگینک پودر ٢ ق چ
شكر ١/٥ ليوان
تخم مرغ ٢ عدد
شير ١ ليوان
روغن مايع ١/٢ ليوان
آب جوش ١ ليوان
وانيل
قبل ازهر كاري فر رو روشن کنیدروي دماي ١٨٠ درجه تا گرم بشه و قالب مورد نظرتون كه آلومنيوم هست روبا كره پودر كاكائو كاور كنين
حالا آرد بكينگ پودر، پودر كاكائو رو سه بار الك كنين به همراه شكر توي يه كاسه بزرگ بريزين مخلوط كنين تا يكدست بشه
وسط مواد خشك يه گودي درست كنين مايعات مثل شير،روغن مايع ،تخم مرغ وانيل رو اضافه كنين باهمزن۳ دقيقه بزنين
وقتي مواد كاملا يكدست شد آب جوش رو اضافه كنيد و مجدد هم بزنيد و توي قالب مورد نظر بريزين (يكي دو بار به صورت عمودي به قالب ضربه بزنين تا هواگيري بشه) بعد بفرستين تو فر
حدود ٣٥ تا۴٠ دقيقه زمان لازمه تاكيك آماده سرو بشه
مايه كيك خيس شكلاتي نسبت به كيكاي ديگه شل تره(پس فكر نكنين كه نياز به آرد اضافه داره)
براي اينكه بفهمين كيكتون كامل پخته كافيه يه سيخ چوبی داخل كيك فرو كنيد و اگه مواد كيك بهش نچسبيدیعني آماده اس
حواستون باشه كيك كاملا خنك بشه و بعد از تو قالب درش بيارين(وقتي داغه ممكنه سالم بيرون نياد)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگ زردآلو😍😋
• برگ زردآلو ،بهترین جایگزین برای تنقلات مضره!😋
پنج لیوان آب رو به همراه دو لیوان شکر داخل یه تابه بزرگ بریزین تا بجوشه
یک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنین و اجازه بدین ۵ دیقه بجوشه
زرد آلو هایی که هسته شو جدا کردین رو داخل شربت بریزین و یک دقیقه زمان بدین
بعد از ۱ دقیقه حرارت رو خاموش کنین و اجازه بدین داخل شربت بمونه
بعد از ۲ دقیقه داخل آبکش بریزین تا شهد اضافه خارج بشه
(نکته:زردآلوها رو زیاد روی هم نریزین تا له نشه، از زرد آلو های سفت استفاده کنین تا موقع جوشیدن ، فرمشو حفظ کنه )
زردآلوهای خنک شده رو داخل سینی که از قبل نایلون گذاشتین ،بچینین
دو روز زیر آفتاب بزارین
بهتره کمی نرم تر بردارین
(میتونین به قطعات کوچکتر هم تقسیم کنین و حبه زرد آلو درست کنین)
داخل پلاستیک بریزین و داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنین
نوش جان🥰
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنیسل_بادمجان😍😋
یک غذای آسون که هم به صورت داغ و هم سرد سرو میشه
بادمجان دلمه ای، پیازداغ ٢ ق س، پنیر فتا (خامه ای) ٢ق غ، پنیر پیتزا ۴ ق غ، تخم مرغ ٢ عدد، آرد سوخاری، نمک، فلفل، پاپریکا، روغن
🔴بادمجانها رو به صورت حلقه ای برش میدیم (حدود ٢سانت)در محلول آب، نمک میزاریم یا تنها نمک میپاشیم و بعد از یک ساعت میشوریم و بادمجان ها رو خشک میکنیم.برای اینکه بادمجان ها کمتر روغن جذب کنن، اول بدون روغن گریل میکنیم و بعد در تابه ای که کمی روغن ریختیم،سرخ میکنیم.(بادمجان نباید زیاد سرخ و له بشه)
حالا با چاقو حلقه بادمجان رو از وسط تا نیمه برش میدیم و از مواد (پیازداغ، پنیر فتا، پنیر پیتزا) داخلش میریزیم و کمی دو لایه بادمجان رو بهم فشار میدیم. تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل مخلوط میکنیم.
به آرد سوخاری کمی پاپریکا میزنیم.حلقه بادمجان رو ابتدا در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری میزنیم (میشه اینکار رو دو بار انجام داد) و در روغن سرخ میکنیم.
حدود ٢دقیقه برای طلایی شدن هر طرف بادمجان کافیه.
🍆میتونین مواد میانی رو تغییر بدین.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_هویج_بستنی
آب هویج ۴ لیوان
پودر ژلاتین ۶ قاشق غذاخوری
بستنی سنتی ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
زعفران آب شده ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش به مقدار
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺صبح بوی زندگی
🌼بوی راستگویی
🌸بوی دوست داشتن
🌺و بوی عشق و مهربانی میدهد
🌼دوست خوبم ;
🌸هر کجا هستی باش...
🌺آسمانت آبی
🌼دلت از غصهٔ دنیا خالی
🌸لطف خدا شامل حالت و
🌺روزتون سراسر خوشحالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق ژله ای خوشمزه😍
مواد لازم
نصف لیوان نشاسته گل
یک و نیم لیوان آب
دو سوم لیوان شکر کمتر هم میشهزد چون پودر ژله خودش شکر داره.
پودر ژله یک عدد
روغن دو قاشق
همه رو با هم ترکیب کنید و بذارید رو حرارت خیلی کم تا بیست دقیقه هم بزنید و آخر سر روغن رو اضافه کنید و بریزید تو ظرفی که چرب کردید. نیم ساعت تو فریزر یا دو ساعت تو یخچال بمونه آمادست.
حتمن یا آردی کنید یا پودر نارگیل بزنید که به دست مچسبه.
من برای اطمینان بیشتر برای هر طعم نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین زدم. ولی اختیاری ه.
نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه پلو تن ماهی
تن ماهی ۲ عدد
برنج ۴ پیمانه
کره ۵۰ گرم
شوید خشک نصف لیوان
پیاز ۱ عدد درشت
فلفل قرمز و سیاه،دارچین،زردچوبه،پودر زنجبیل،پودر لیمو عمانی
کشمش پلویی(برای دیزاین)
1️⃣برنج و با ۴ ق م نمک ۲ ساعت خیس کن بعد آبشو خالی کن و تو یه قابلمه آب بذار جوش بیاد بعد که جوش اومد برنج بریز توش و ۱ ق غ روغن اضافه کن و بذار ۹ دقیقه بپزه بعد آبکش کن
2️⃣ ۲ تا تن ماهی و بذار ۲۰دقیقه با قوطی بجوشه
3️⃣بعد پیاز رنده ریز کن تفت بده تا یکم طلایی شه بعد تن ماهی و بهش اضافه کن و ادویه فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و نوک ق چ دارچین و نوک ق چ پودر زنجبیل اضافه کن و حدود ۱۰ دقیقه تفت بده و تو ۳۰ ثانیه آخر ۱ ق چ پودر لیموعمانی اضافه کن و قاطی کن و از رو گاز بردار
4️⃣روغن بریز تو قابلمه و نصف ق چ زردچوبه با ۱ ق غ شوید خشک بریز و با هم مخلوط کن
5️⃣بعد برنج بریز بعد نصف تن ماهی و اضافه کن بعد شوید خشک دوباره برنج سفید بعد شوید روش و بعد تن ماهی و در آخر برنج و شوید بریز روش و ۵۰ گرم کره به چند تکه تقسیم کن و بعد بذار تا ۱۰ دقیقه بخار کنه بعد شعله پخش کن بذار، بذار ۵۰ دقیقه بپزه
کشمش هم حتما تفت بده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک😍😋
بیسکوییت پتی بور ۱بسته
کره ۵۰گرم
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
پنیر خامه ای ۱۰۰گرم
پودر قند ۴ ق غ
پودر ژلاتین ۲ق چ
اب جوش ۵ق چ
طالبی نصف یه طالبی متوسط
پودر ژلاتین ۲ق غ
اب جوش ۵ق غ
🔺بیسکوییت هارو خوب پودر کنید ،بهش کره اب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
🔺داخل ظرفتون بریزید و منسجم کنید و بزارید ۱ساعت داخل یخچال بمونه.
🔺خامه صبحانه و پنیر خامه ای حتما باید سرد باشه ،با پودر قند مخلوطشون کنید ۲دقیقه با همزن برقی(یا با قاشق خوب مخلوط کنید).
پودر ژلاتین رو با اب جوش خوب بنماری کنید روی بخار کتری.
به پنیر خامه ای و خامه اضافه کنید.
🔺روی قسمت بیسکوییتی بریزید و روشو صاف کنید و بزارید ۱ساعت دیگه داخل یخچال بمونه.
🔺طالبی رو پوره کنید،بهش پودر ژلاتین بنماری شده و یه کم شکر اضافه کنید(من دو قطره رنگ خوراکی سبزو ریختم)
🔺روی قسمت پنیری بریزید و بزارید ژله خودشو بگیره.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلوا😍😋
یه پست خوشمزه🤤👩🏻🍳😌
و راحت
_ شکر زعفران و هل به مقدار لازم . من داخل توستر درست کردم حرارت از دو طرف دما ۲۰۰ و به مدت ۳۰دقیقه چند دقیقه هم گریل بالا که روش طلایی بشه🥰توسترها قدرتش متفاوته چک کنید که یوقت نسوزه✅ . در ابتدا شهد رو آماده کنید بزارید کنار تا خنک شود رشته ها رو با کره حسابی مخلوط کنید کمی هم با دست خرد کنید داخل ظرف مورد نظرتون که چرب کردید یه لایه لایه بریزید لایه بعد مغزیجات.
و آخر دوباره رشته
کمی هم میتونید در آخر کره بریزید روی رشته ها
بره داخل فر وقتی آماده شد
شهد خنک رو کم بریزید روی باقلوای داغ👩🍳🤤
ی کم خنک شد برش بدید ، نوش جان
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری و سبزیجات😋😍
مواد لازم🔻
۷۰۰گرم مرغ قطعه شده
برای سس🔻
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری زیره
۱قاشق چای خوری آویشن
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف فنجان روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان آب
همه این موادو با هم مخلوط کنید. و روی مرغها بریزید و مخلوط کنید تا همه قسمتهاش به مواد آغشته بشه و بذارید حداقل ۱ ساعت بمونه.
مواد دیگر🔻
۳ بادمجان متوسط
۲ سیب زمینی متوسط
۴-۵ عدد فلفل سبز
۱ پیاز متوسط
۳-۴ عدد گوجه فرنگی
۵-۶حبه سیر
نصف فنجان روغن زیتون
نمک به میزان لازم
سبزیجات رو ریز خرد کنید. روغن زیتون و نمکو اضافه کرده و مخلوط کنید. قطعات مرغ رو از سس دربیارید و روی سبزیجات قرار بدید. سس باقیمانده از مرغ رو با ۲ لیوان آب روی همه مواد بریزید ، روی سینی رو پوشانید یا از فویل آلومینیومی استفاده کنید. در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه و حدوداً یک ساعت بپزید. قبل از خارج کردنش از فر ، فویل رو بردارید و ۱۰ دقیقه در فر قرار بدید تا قهوه ای بشه.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_سیب_زمینی_چوبی
#فست_فود
مواد لازم
750 گرم سیب زمینی
200 گرم پنیر موزارلا
5 عدد هات داگ
200 گرم آرد
4 عدد تخم مرغ
200 گرم آرد سوخاری
1 لیتر روغن
پیازچه خرد شده
نمک و فلفل
.
طرز تهیه
.
1. سیب زمینی ها را پوست کنده و در آب نمک بپزید. سپس له کرده و با پیازچه خرد شده، نمک و فلفل ترکیب کنید.
2. قسمت بالای هات داگ ها را بریده و قسمت پایینی هات داگ ها را مانند ویدئو برش بزنید. یک سیخ چوبی در هات داگ ها فرو کرده سپس یک تکه موزارلا در قسمت بالای سیخ فر کنید.
3. روی یک کیسه فریزر پوره سیب زمینی درست شده را به شکل مربعی شکل پرس کنید سپس هات داگ ها را روی پوره قرار داده و مانند ویدئو پوره سیب زمینی را دور هات داگ بپوشانید.
4. هات داگ ها را به فریزر منتقل کرده و بگذارید به مدت 1 ساعت خنک شود. سپس به آرد، تخم مرغ هم زده، و آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی شود سرخ کنید.
5. با سالاد و سس کچاپ سرو کنید
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کلوچه_گوشت👩🍳
گوشت چرخ کرده
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب 1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای به میزان لازم
از باقی سبزیجات مثل قارچ ذرت هویج
تخم مرغ 2 عدد
روغن یک سوم پیمانه
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سرپر
آرد 1 پیمانه
نمک یک قاشق مربا خوری
کنجد به میزان لازم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی_هرمی
برای کرم
1پاکت خامه صبحانه(200ml)
2بسته پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاکت حاوی 75 کرم است)
نکته:به جای کرم شانتی و خامه میتوانید نیم کیلو خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید
200گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه یاخامه ای
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
یک بسته بیسکوییت پتی بور
برای کرم همه مواد به جز بیسکوییت را با همزن برقی به اندازه ۵ دقیقه بزنید.
در یک سطح صاف سلفون را باز کرده و یک ردیف بیسکوییت چیده و یک لایه کرم روی بیسکوییتها بزنید و صاف کنید و با این روش سه لایه بیسکوییت بچینید و روی آنها خامه بمالید.
موز ها را وسط مواد گذاشته و دوباره روی آنها کمی خامه بزنید.
مانند ویدئو به کمک سلفون دو طرف بیسکوئیت ها را بالا آورده و تا بزنید و به هم برسانید تا کیک به شکل مثلث شود و با سلفون روی آنها بپوشانید و در یخچال بمدت 6 تا 8 ساعت بگذارید تا خنک و سفت شود. در آخر روی کیک بیسکوییتی را با خامه باقی مانده پوشش دهید و با شکلات آب شده و توت فرنگی تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاچینی_مرغ
قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان را بگیرید و با چاقو به حالت تراشیدن گوشت را در انتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_
کتفها را از چند ساعت قبل با مخلوط پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه بشه_ بعد کتفها رااز موادمزه دار جداکنید، دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خوب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید
#سس_کچاب
یک ق م روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک ق غ پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک ق م سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید، کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود، درنهایت میزان نمک، شکر و سرکه را با چشیدن میزان کنید.
به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن پودرزنجبیل من کاری زدم
به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربا_آلو
#مربای_آلو_سیاه
مواد لازم برای۴ نفر
آلو سیاه ۴ کیلوگرم
شکر ۳ کیلوگرم
گلاب به مقدار لازم
هل به مقدار لازم
۱- ابتدا آلوهارا شسته وخشک میکنیم
۲- آلوهارا درون قابلمه ریخته وشکر را به آن اضافه کرده درب قابلمه را گذاشته وبه مدت ۳ساعت کنار میگذاریم تا آب بندازد
۳- قابلمه را روی شعله متوسط میگذاریم تا خوب شکر آب شود و آلو ها پخته شود
۴- کف جمع شده روی مربا را برمیداریم
۵- مربا که قوام آمد هل و گلاب را اضافه میکنیم
۶- بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر میریزیم
سایر نکات
اندازه شکربستگی به طعم آلوها داره اگه شیرین باشه این اندازه شکر کفایت میکنه اگه ترش باشه نیم کیلو اضافه تر بردارید.
استفاده از هل وگلاب اختیاری است ولی برای خوش عطرشدن پیشنهاد میکنم استفاده کنید.
درصورت تمایل میتونین هسته آلو رو بعد از سرد شدن جدا کنید.
نیاز به آب نداریم چون خود آلو ها خیلی آب میندازه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_اگردک_یا_اردک
شیر......یک پیمانه
روغن مایع.....نصف پیمانه
تخم مرغ.......یک عدد
نمک.....1 ق.چ
شکر.....2 ق چ
خمیرمایه....1 ق غ.خ.سرخالی
بکینگ پودر 1ق م
آرد....به میزان لازم
یک چهارم پیمانه آب ولرم که هم دمای بدن باشه راباخمیرمایه وشکر مخلوط کرده ده دقیقه استراحت میدهیم...تخم مرغ وشیر هم دمای محیط روغن مایع و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس بکینگ پودر را اضافه میکنیم وبعد سه قاشق آرد اضافه کرده وبعد خمیرمایه را اضافه میکنیم. بعد آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر سیر آرد شود وبدست نچسبد. روی ظرف خمیر را سلفون میکشیم تا استراحت کند ور بیاید و حجمش دوبرابر شود.
خمیر آماده رو گردی گردی های کوچیک درست کنید اندازه گردو البته گردوی تپلی بعد بکشید به سبد مثل تصویر بعد که کار تموم شد یه استراحت ده دقیقه ای بدید به خمیر و سرخش کنید.
این نون یا شیرینی خوشمزه رو با پودرشکر یا شکر تزیین میکنن ..تو مناطق مختلف هم درست میشه با نامهای مختلف..اگردک یااردک.....نون مغزدار هم نیست چون سنتیه از این فانتزی بازیها نداره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_رستورانی
سیب زمینی ها رو پوستش رو کندم و ورقه ای کردم و به صورت خلالی هم اندازه خرد کردم.
حتما توجه کنین که اندازه ها یکسان باشه چون ممکنه بعصی هاش نپزه.
بعد داخل قابلمه ای آب جوش ریختم و یک قاشق مربا خوری نمک ریختم و سیب زمینی ها رو به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش روی حرارت قرار دادم.
بعد آبکش کردم و داخل ظرفی که پر از آب و یخ بود ریختم. بعد از ۵ تا ده دقیقه آبکش کردم و خشک که شد داخل روغن ریختم و سرخ کردم.
کمی هم زردچوبه بابت خوش رنگ شدنش اضافه کردم.
حرارت کم باشه روعن حتما داغ شده باشه.
طرف ترحیحا کوچیک باشه تا روغن کمتر مصرف بشه و در این صورت چند مرحله سیب زمینی ها رو ریختم و سرخ کردم.
بعد از سرخ شدن روی یه دستمال تمیز و یا یه صافی قرار بگیره تا روعنش بره و روغن کمتری جذب بشه.
روی هم تلنبار نکنین تا نرم نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته قلقلی بهمراه پوره سیب زمینی و سس
برای کوفته ها:
500 گرم گوشت چرخ کرده پرچرب
1 پیاز😳
نمک، فلفل سیاه و قرمز
یک کاسه کوچک، جعفری خرد شده
برای پوره سیب زمینی:
4 سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه
یک مشت، پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا رنده شده
همه مواد کوفته هارو 5 دقیقه ورز بدین. بعد با یک قاشق غذاخوری کره سرخ کنید، بعدش روی دستمال بزارین روغن و آب اضافی اش بره.روغن و آب مونده رو نندازین بیرون.
برای سس گوجه فرنگی:
روغن و آب مونده از سرخ کردن کوفته ها
1 گوجه فرنگی رنده شده بدون پوست
1 حبه سیر
پودر فلفل قرمز
همه مواد سس رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا غلیظ شه.
روی پوره کوفته هارو بچینین و کمی فشار بدین و روش سس بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 15 دقیقه بپزین.بعد دربیارین و پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا بهمراه مقداری جعفری بریزین روش و دوباره بدین فر.غذا حاضره.
میتونین پنیرهارو کلا حذف کنین کمتر روغن بندازه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو پیتزایی
موادلازم:::
تخم مرغ ۳عدد
پنیر پیتزا ۱ لیوان
گوجه فرنگی پوست گرفته ۱ پیمانه
سوسیس ۱پیمانه
زیتون سیاه ۱پیمانه
جعفری نصف پیمانه
ماست ۱پیمانه
آرد ۱_۲پیمانه
دوستان عزیزم کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح نداره،بعد داخل روغن داغ شده سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛