eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷مواد لازم : 🔹 فیله مرغ6 عدد بزرگ 🔹 نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده به مقدار لازم 🔹کره90 گرم 🔹ژامبون مرغ3 برش ریز ریز شده 🔹سیر2 حبه پوره شده 🔹پودر خردل یک دوم ق چ 🔹ادویه مخلوط ، پودر تخم گشنیزیک ق چ 🔹سس ورستر شایر یک و یک دوم ق غ 🔹نان تست تازه یک پیمانه ریز خرد شده 🔹پنیر پارمزان یک سوم پیمانه رنده شده 🔹جعفری خرد شده یک و یک دوم قاشق غ ♨️طرز تهیه : فیله های مرغ را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک کردن کمی بکوبید تا پهن تر شود. سپس نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.نونهای تست را هم ریز ریز خرد کنید ( حواستون باشه تست نکنید) . دو سوم کره را داخل تابه آب کنید و ژامبونها را با اون تفت بدید اگه ژامبون نداشتید با سوسیس اینکارو بکنید. سپس به ترتیب پودر خردل،ادویه ها؛سس ورستر شایر،نان تازه خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید و کناری بگذارید. اگه سس ورستر شایر گیرتون نیومد که احتمالا همینه میتونید از سرکه سیرترشی هفت ساله استفاده کنید کلا این سس طعم سرکه میده. یادمه وقتی میخواستم میتلف درست کنم همه جا رو زیرو کردم و این سس گیرم نیومد منم جاش سس سالسا ریختم فکر میکردم طعمش تند ولی تویه مجله آشپزی خوندم که میشه جایگزین از سرکه ترشی استفاده کرد. شاید جاش نباشه اینجا بگم ولی سس ماهی هم مثله این سس گیر نمیاد فقط سوپر مارکتهایی که جنس خارجی میارند شاید از قبل هنوز داشته باشند. سس ماهی "Sous Mahi " اگه زمانی توی دستور غذایی دیدید همچین سسی هست بدونید اسم سس؛ ماهی هست نه اینکه سس مخصوص ماهی باشه. یه سس خیلی خیلی تند تایلندیه که برای درست کردن " کیمچی " هم استفاده میشه.اگه یه روزی دیدید حتما این دو تا سس را بخرید، اینها به همراه سس سویا طعم جدیدی به غذاها میدند که تا حالا ممکنه امتحان نکرده باشید. حالا فیله های مرغ را با باقیمانده کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار بدید. بعد سطح روی فیله ها رو با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها یه کمی فشار بیارید تا فیله ها پرس شود. سینی را داخل فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدید برای تزئین ظرفتون میتونید روی ظرف را با برگهای اسفناج بچینید و مرغها را روی اون بگذارید و با حلقه های گوجه گیلاسی و بروکسل البته اگه گیر بیاد تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ و پوره سیب زمینی مواد لازم برای خوراک مرغ 1 عدد سینه مرغ نصف استکان روغن مایع 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل قرمز 1 عدد پیاز 2 عدد گوجه فرنگی و یا 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی فلفل سیاه فلفل قرمز پرک شده نمک 1 لیوان آب برای پوره سیب زمینی: 4 عدد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری کره نمک برای روی مواد: پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید. سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و سینه مرغ را تفت بدید. سپس پیاز و فلفل مکعبی خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که طلایی شود تفت بدید. رب را اضافه کنید و 3_2 دقیقه تفت بدید سپس گوجه فرنگی خرد شده و ادویه ها را اضافه کنید و آب بریزید. با در بسته بپزید. وقتی آب مواد کشیده شد خوراک آماده است. پوست سیب زمینی آب پز شده را بکنید و وقتی که هنوز گرم است کره و نمک اضافه کنید و له کنید و به شکل پوره در آورید. سپس کف ظرف سفالی یا هر ظرف دیگری که در برابر حرارت مقاوم است کمی پوره سیب زمینی بریزید و صاف کنید. خوراک مرغ را روی پوره سیب زمینی بریزید و در آخر با پوره سیب زمینی بپوشانید و پنیر پیتزا بریزید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که رویش سرخ شود بپزید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو سیب زمینی خوشمزه سیب زمینی آب پز(خیلی ابپز نکنید چون وا میره نیم پز بشه) ۶ عدد پیاز رنده شده و ابگیری شده ۱ عدد کوچک نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ارد سفید یا ارد نخودچی ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری بستگی به اندازه تخم مرغ و سیب زمینی داره اما در نهایت غلظتش جوری باشه که شل نباشه تخم مرغ ۱ عدد روغن برای سرخ کردن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دوناتی مواد لازم دوعدد تخم مرغ شکر دو سوم لیوان دو لیوان آرد قنادی سه چهارم لیوان ماست شیرین گلاب ۵ قاشق وانیل مایع چند قطره ویا پودری بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری داخل کاسه تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن دستی یا چنگال دوالی سه دقیقه بزنید بعد گلاب و ماست رو اضافه و مخلوط کنید در اخر ارد و بیکینگ رو الک کرده هم میزنیم تا یکدست بشه غلظت مواد توی فیلم مشخصه حالا داخل ماهی تابه روغن بریزید و بزارید داغ بشه از مواد داخل قیف یکبار مصرف بریزید ویک ماسوره وسط ملاقه طبق فیلم دورتادور قالب از مواد بریزید توی روغن تا سرخ بشه حرارت متوسط رو به کم تا مغز پخت بشه یک طرفش سرخ شد برگردونید اون طرف هم سرخ بشه دیدید چه راحت درست شد😍 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ساقه کرفس: ۱ کیلوگرم برگ کرفس: ۱۲۵ گرم نعناع: ۱۲۵ گرم جعفری: ۲۵۰ گرم گوشت: ۵۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد لیموعمانی: ۶ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری آرد: ۱ قاشق غذاخوری پر نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 لیموهای عمانی را داخل آب جوش خیس می کنیم. ساقه کرفس و به صورت نگینی درشت ریز می کنیم. نعناع، جعفری و برگ کرفس و با هم ریز می کنیم. ساقه کرفس و با کمی روغن و شعله زیاد تفت می دهیم و برمی داریم. مخلوط سبزی ها را با هم داخل تابه ریخته و بعد از کشیده شدن آب سبزیها، آنها را هم تفت می دهیم. پیاز ریز شده رو داخل روغن ریخته، پس از سبک شدن، گوشت را اضافه می کنیم، بعد تفت خوردن و تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل و آرد اضافه و تفت می دهیم، ساقه کرفس و مخلوط سبزی ها را به همراه چند لیوان آب داخل غذا می ریزیم، بعد جوش آمدن درب قابلمه را قرار می دهیم و میزاریم خورشت با شعله کم بپزد. پوست و هسته لیموهای عمانی را می گیریم و به همراه نمک و آبغوره بعد از پختن گوشت و جا افتادن غذا داخل خورشت می ریزیم. نوش جان 😄😍 ⚠️نکات🔻 همانند قرمه سبزی با توجه به ذائقه می توانید لوبیاچیتی یا لوبیاقرمز به خورشت اضافه کنید. ریختن رب گوجه فرنگی داخل خورشت کرفس اختیاری هست. برای تلخ نشدن خورشت حتما پوست و هسته های لیموعمانی را بگیرید. آرد باعث لعاب بهتر خورشت می شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
‌ برای قسمت سبز🔻 ژله سبز ۱ بسته (هر طعمی دوست دارین، مثل کیوی) ‌ برای قسمت سفید🔻 شیر ۱ لیتر آرد ۳ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ شکر ۱ فنجان چایخوری پنیر لبنه ۱۰۰ گرم پودر وانیل نوک ق چ ‌ برای قسمت قرمز🔻 ژله قرمز ۲ بسته (مثل انار، آلبالو یا هرچی که دوست دارین) انار دون شده به مقدار لازم دراژه شکلاتی یا چیپس شکلات برای تزیین ‌ طرز تهیه🔻 ژله سبز رو بر اساس دستور پشت بسته درست کنید و به اندازه ۱ بند انگشت بریزین داخل فنجان یا قالب های مورد نظرتون. بذارین تو یخچال تا خنک شه و ببنده. ‌ برای قسمت سفید (کاسترد) همه ی مواد رو به جز وانیل و پنیر لبنه با هم مخلوط کرده روی حرارت بذارین تا غلیظ شه. وقتی از داغی افتاد بهش پنیر لبنه و وانیل رو اضافه کنید. بعد به اندازه ۲ بند انگشت بریزین روی لایه ی سبز و‌ بذارین توی یخچال تا خنک شه. ‌ ژله قرمز رو هم بر اساس دستوری که پشتش نوشته درست کنید، وقتی یکم خنک شد داخلش دونه انار بریزین، به اندازه ۳ بند انگشت بریزین روی لایه قبلی. بذارین توی یخچال تا ببنده. بعد میتونین با دراژه یا چیپس شکلات تزیین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▪️شیر ولرم سه چهارم پیمانه ▪️ آب ولرم یک چهارم پیمانه ▪️ شکر یک قاشق چایخوری ▪️ تخم مرغ یک عدد ▪️کره ذوب شده سه قاشق غذاخوری ▪️نمک یک هشتم قاشق چایخوری ▪️خمیر مایه دو قاشق مرباخوری ▪️آرد تقریبا چهار پیمانه ▪️کره ذوب شده دو قاشق اضافی برای مالیدن روی خمیر 🔴طرز تهیه🔻🥖 🔸1-ابتدا شکر و آب ولرم را مخلوط و بعد خمیر مابه را مخلوط کنید و بگذارید کنار تا عمل بیاید کره و شیر و تخم مرغ و نمک را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بعد سه پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط کرده ورز بدهید اگر چسبنده بود آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید خمیر را در جای گرم یک ساعت استراحت بدهید تا اینکه حجم آن دو برابر شود. 🔸2-برای مواد میانی چهار پنج عدد سیب را به صورت ورقه های نازک بریده با سی گرم کره ذوب شده تفت بدهید تا نرم شود و آب آن کشیده شود بعد به دلخواه کمی شکر اضافه کرده و کمی گردوی خرد شده و دو قاشق مرباخوری دارچین افزوده و می گذاریم کاملا نرم شود بعد می گذاریم خنک شود و داخل خمیر استفاده می کنیم. 🔸3-بعد اینکه حجم خمیر دو برابر شد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده دوباره ورز بدهید سپس بدلخواه شکل داده با برس از کره آب شده روی خمیر بمالید و از مواد میانی داخل آن بگذارید و ببندید و در سینی فر آرد پاشی شده با فاصله چیده و دوباره نیم ساعت استراحت داده بعد با مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده و یک قاشق چایخوری روغن مایع رومال کنید در فر دویست درجه که از نیم ساعت قبل گرم شده به مدت تقریبی بیست دقیقه پخته برای سرخ شدن روی نان ها چند دقیقه گریل را روشن کنید. 🔸4-من با وردنه خمیر را نازک باز کردم قالب زدم روی آن کره مالیدم از مواد میانی داخل آن گذاشتم و یک ورقه خمیر دیگر روی آن گذاشتم لبه ها را به هم چسباندم و رومال کردم فقط موقع شکل دادن سطح کار را آرد پاشی کردم. 🔸5-یک ظرف کوچک آب کف فر برای بخار کردن یادتان نرود موقع گرم کردن فر بگذارید تا خوب بخار کند 🧚‍♀🧚‍♂ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧚‍♀🧚‍♂ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار برای چهار لیوان ژله انار یک بسته آب انار طبیعی دو لیوان آب دو لیوان انار دون شده یک لیوان پر بستنی وانیلی چهار اسکوپ دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد. جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده. ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊 برای آب انار اگر دستگاه ندارید انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید. ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: گوشت خورشتی 400 گرم سیب زمینی 1 عدد درشت هویج 2 عدد متوسط پیاز 1 عدد بزرگ لوبیا سبز 1 لیوان رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی ادویه کاری و روغن به مقدار کافی طرز تهیه: برای تهیه این خوراک لوبیا سبز و هویج رو خورد میکنیم، و داخل تابه ای نصف قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هویج ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند قابلمه مورد نظر برای طبخ را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم و کره یا روغن زیتون داخل آن می ریزیم.سپس پیازهامون را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شوند.بعد گوشت های خرد شده را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ آنها کاملا تغییر کند و زردچوبه و کاری را روی آن می پاشیم و مجددا تفت می دهیم.حالا رب رو هم اضافه میکنیم و کمی تفت می‌دیدم که بوی خامی رب گرفته بشه و بعد هویجمون رو اضافه میکنیم. سپس بلافاصله لوبیاهای خرد شده را نیز می افزاییم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم و 4 لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب به جوش بیاید. بعد حرارت را کم می کنیم تا مواد خوراک به مرور زمان پخته شود.سپس سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت مکعبی خرد می کنیم و به خوراک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا 30 دقیقه دیگر غذا بپزد. بعد از اینکه همگی مواد پختند نمک و فلفل خوراک را اندازه می کنیم و اگر تمایل داشتید کمی آبلیمو نیز اضافه کنید و خوراک لوبیاسبز پخته شده را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می کشیم ک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام نان چالا (challah) ، خالا ، حالا به این عبارت ها هم گفته میشه . ، نان نرم گیس بافت 😊. از نون های فانتزی و حجیم با لطافت و نرمی عالی و فوق العاده 😋😃. . تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۶۰ گرم (حدودا یک چهارم لیوان) شکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ ق غ) آب ولرم ۸۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (حدودا ۱ ق م) آرد نون فانتزی یا آرد سفید حدودا ۳۵۰ گرم (حدودا دو تا دو و نیم لیوان) داخل آب ولرم ۱ ق م شکر ریختم و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم . درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد . داخل ظرفی تخم مرغ ها رو یک کم زدم تا از لختگی در بیاد . مابقی شکر و روغن مایع رو هم اضافه کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد الک شده رو کم کم ریختم و مخلوط کردم . میزان آرد تقریبی هست حواستون باشه کم کم می ریزیم تا جایی که بشه باهاش کار کرد وچسبندکی کمتر بشه ، آرد زیادی لطافت نون رو می گیره و نون رو سنگین می کنه . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . داخل طرفی رو خیلی کم چرب کردم و خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم و جای نسبتا گرم یک تا دو ساعت استراحت قرار دادم تا زمانی که حجم خمیر دو برابر بشه . پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم . این نون در مدل های مختلف می تونید ببافید . یک بافت گیس ساده سه تایی و یا در مدل های مختلف . من خمیر رو به ۸ قسمت تقسیم کردم و مطابق فیلم به این صورت بافتم و طرح دادم . برای رومال ترکیب تخم مرغ و ۱ ق م شیر استفاده کردم و با قلمو رومال زدم . روی خمیر رو دوباره پوشوندم و یک ساعت استراحت قرار دادم . مجدد رومال رو تکرار کردم و دوباره روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت و در آخر رومال دوباره زدم و رومال آخر هست و کمی کنجد پاشیدم. فر هم از یک ربع قبل گرم کردم با دمای ۱۹۰ درجه ، ظرف شامل آبهم داخل فر قرار دادم برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون هست . در طبقه وسط به مدت حدودا ۳۰ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه از دما افتاد داخل سلفون پیچیدم چند ساعتی یخچال موند و بعد برش دادم . در مورد دستگاه های دیگه چون باهاشون کار نکردم در مورد درجه و تایم اطلاع ندارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😋 مواد لازم 👇 (همه مواد به دمای محیط رسیده باشن) زرده تخم مرغ ١ عدد شکر نصف لیوان وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ماست نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد سفید قنادی دو و نیم لیوان نمک نوک قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری کمی کنجد و تخم خرفه برای تزیین برای رومال: یک عدد سفیده تخم مرغ کمی زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری شیر طرز تهیه کامل در فیلم 📽️ 🍂 🌼 🍂 🌼 🍂 🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛