eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. تارت ها به صورت نمکی و شیرین هستن ، هر دو نوعش رو میتونین از بیرون تهیه کنین لوازم قنادی ها دارن ، اما خونگیش هم خیلی ساده است ، خیلی هم عالی میشه . میتونین داخل این تارت های نمکی ، انواع سالاد من جمله الویه ، کشک بادمجان ، میرزاقاسمی و ... پر کنید . اگر بخواید برای مهمونی هاتون این فینگرفود رو تهیه کنید نون تارت رو از چند روز قبلش می تونید تهیه کنید . برای تهیه کشک بادمجان هم می تونید از روز قبل مهمانی تهیه کنید . برای ۱۵ تا ۱۷ عدد آرد سفید ۲۰۰گرم ( یک و یک سوم لیوان) کره سرد ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد آب ۳ تا ۴ ق غ نمک وفلفل به میزان لازم آرد رو که الک کردم ،کره رو که همون جور از یخچال بیرون اوردم با یه کارد تیکه تیکه کردم و داخل ارد ریختم و نمک و فلفل رو هم ریختم. با نوک انگشت شروع کردم به ورز دادن تا کره کم کم به خوردش بره و بعد زرده تخم مرغ و آب رو هم اضافه کردم . فقط با نوک انگشت ورز دادم . تا خمیر منسجم بشه نیاز به ورز دادن زیادی نیست و الا روغن میفته . خمیر رو توی کیسه فریزر به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه توی یخچال گذاشتم تا استراحت کنه . بعد از یخچال بیرون آوردم اگر سفته یه کم بزارید توی محیط به دمای مخیط برسه و با وردنه خمیر رو تقریبا نازک باز کردم و داخل قالب کیک یزدی پهن کردم ،با چنگال چند تا سوراخ زدم تا خمیر پف نکنه و بالا نیاد . نون ها رو داخل فر که از یه ربع قبل روشنه با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . داخلش رو هم من با کشک بادمجون پر کردم. و روش پیاز داغ و گردو و یه کم کشک استفاده کردم . ۳ تا بادمجون رو که پوست کندم و برش دادم داخل آب و نمک قرار دادم و بعد از خشک کردن و توی روغن سرخ کردم . بعد از سرخ شدن ، له کردم . پیاز داغ و سیر داغ و نعنا خشک رو داخل تابه ریختم و کمی تفت خورد، بادمجون ها رو اضافه و کمی آب جوش ریختم و نیم ساعت گذاشتم بپزه . بعد از این زمان دو قاشق کشک و با کمی اب باز کردم و زعفران دم کرده رو با هم داخلش ریختم و گداشتم ۲۰ دقیقه با کشک هم بجوشه و بپزه .میتونین داخل کشک بادمجون گردو هم بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ولرم یک لیوان سرخالی آب ولرم یک لیوان سر خالی شکر یک ق غ خ نمک یه ق چ خ خمیر مایه یه ق غ خ آرد تقریبا نیم کیلو (شاید بیشتریا کمتربشه مواد داخل پیراشکی سیب زمینی سه عدد متوسط پیاز یک عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم نمک و فلفل قرمز و سیاه،زردچوبه واویشن به مقدار لازم . پیاز رو نگینی خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید تا سبک بشه،گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و ادویه ها رو هم اضافه کنیدو تفت بدید تا بپزه و بعد از روی اجاق برداید. سیب زمینی ها رو ابپز کنید و له کنید و با گوشتی که آماده کردید مخلوط کنید و کنار بذارید. می تونید به مواد جعفری خرد شده اضافه کنید. خمیر رو طبق فیلم آماده کنید و یک تا دو ساعت جای گرم استراحت بدید تا عمل بیاد و حجمش دوسه برابر بشه. بعد اینکه عمل اومد یکم ورز بدید و به شش یا هشت چونه تقسیم کنید و میز رو آرد پاشی کنید و به کمک وردنه خمیر رو روی میز به قط نیم سانت پهن کنید و طبق فیلم شکل بدید. از موادی که آماده کردیدکمی لای خمیر بذاید و بپیچید و یک ربع روی پیراشکی ها رو با دستمال بکشید و بعد توی روغن سرخ کنید و نوشجان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ 1 کیلو بادمجان 1 کیلو نمک و فلفل به میزان لازم پودر سیر و آویشن به میزان لازم سیر ورقه شده به میزان دلخواه من برای مرینیت مرغ از 2 قاشق مرباخوری سس خردل و مقداری سس ووستشایر(ورچستر) استفاده کردم... سس ووستشایِر(وُرچِستِر)رو از مارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید. ولی با هر ادویه ای که طعمشو دوست دارید میتونید مرغ رو مزه دار کنید در صورت دلخواه میتوانید کمی زعفران به مرغ اضافه کنید...البته در نظر داشته باشید که در ورژن اصلی این غذا زعفران استفاده نمیشود. قارچ 300 تا 400 گرم ورقه شده به دلخواه جعفری ساطوری مقداری برای تزئین پنیر پیتزا به میزان لازم مواد لازم سس سفید(بشامل) کره 50 گرم میتونید از روغن مایع به جای کره استفاده کنید آرد سفید 4 قاشق غذاخوری شیر دمای محیط 2 لیوان خامه در صورت دلخواه 2 قاشق غذاخوری(من اضافه نکردم) نمک و فلفل سفید در صورت تمایل در ظرفی کره را با حرارت ملایم ذوب و ارد را روی کره مذاب بپاشید و با حرارت ملایم تفت دهید در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود. سپس حرارت را کم کرده و شیر را به تدریج اضافه و مدام و سریع با همزن دستی هم بزنید تا آرد در شیر کاملا باز و یکدست شود. سپس روی حرارت هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. دقت کنید سس بعد از سرد شدن غلیظ تر میشود. در انتها مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. ابتدا بادمجانها را ورقه یا حلقه کرده در اب و نمک یکساعت قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته بشه... میتونید فقط روی بادمجانها نمک بپاشید و صبر کنید تلخی بادمجان خارج شود و بعد بادمجانها را شسته و خشک و سرخ کنید. مرغ را با سیر ورقه و ادویه دلخواه و نمک و فلفل مزه دار کرده و 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. در تابه کمی روغن ریخته و مرغها را با حرارت متوسط تفت دهید تا مغز پخت شوند. در انتها کمی آویشن و پودر سیر به دلخواه اضافه و حرارت را خاموش کنید. قارچ را در تابه جدا تفت دهید و به مرغها اضافه کنید. میتوانید به این مواد مقداری فلفل دلمه نگینی تفت داده شده اضافه کنید. کف ظرف فر را چرب و مقداری سس سفید بریزید. یک ردیف فشرده بادمجان کف ظرف بچینید،از مواد مرغ روی بادمجان پخش کنید پنیر پیتزا بپاشید... لایه ها را به همین ترتیب تکرار کنید تا ظرف پر شود. سپس بقیه سس سفید را روی سطح مواد بریزید و با پنیر پیتزا بپوشانید. در فر 180 درجه تا زمانی که طلایی شود بپزید. سس سفید را فقط کف ظرف و در انتها روی مواد بریزید...بین لایه ها سس نزنید باعث شل شدن گراتن میشود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم : 1/2 لیوان روغن جامد(من از 100 گرم کره استفاده کردم) 1/3لیوان شیره خرما(از شیره خرما ارگانیک استفاده کنید، صنعتی وشرکتی مزه خوبی نداره) 1 عدد تخم مرغ درشت(من 2عددکوچیک ریختم) 2تا2/5لیوان آرد سفید قنادی 1 قاشق چایخوری پودر هل(میتونید دارچین هم بریزید) 3 قاشق غذاخوری گلاب طرزتهیه : روغن (یا کره نرم شده در دمای اتاق) را با تخم مرغ وگلاب وپودر هل مخلوط وبا چنگال هم بزنید، میتونید با همزن برقی هم استفاده کنیدتا مواد یکدست شود، بعد شیره خرما را اضافه و مخلوط کنیدوکم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم ویکدستی بدست بیاد(شاید آرد بیشتر ویا کمتر استفاده بشه). از خمیر به اندازه یک گردو برداشته ودر دست گرد کنید ومهر دلخواه رو روی خمیر بزنید ودر تابه که کاغذ روغنی انداخته‌اید با فاصله گذاشته ودرب تابه را بسته ومیزاریم روی حرارت کم به مدت تقریبی 30 دقیقه تا کلوچه ها پخته شوند. برای پخت در فر: فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه. شعله پخش کن حتماً بزارید. شعله زیاد کم نکنید چون کلوچه خوب پخته نمیشه. میتونید از دو قاشق شکر هم استفاده کنید ولی من نریختم چون شیرینی کلوچه به اندازه بود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز اومدم با آموزش کیک سیب ودارچین😍یکی از خوش عطرترین کیک ها این کیک بدون فر هم عالی میشه منتهي به خاطر سیب روی کیک طلای نميشه. از قالب بیست در سی میتونید استفاده کنید من از قالب کمربندی استفاده کردم مواد لازم آرد سیصد گرم ویا دو لیوان پر تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان سر خالی ماست یک لیوان سر خالی روغن نصف لیوان من از روغن جامد پخت وپز استفاده‌ کردم شما از مایع هم میتونید استفاده کنید. دارچین یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سر پر سیب دو عدد فرقی نداره قرمز باشه یا زرد سیب رو شسته وبا کارد قاچ برش بزنید نه نازک نه ضخیم به قاچ سیب یک قاشق چایخوری دارچین ویک قاشق شکر بزنید وکنار بزارید. تخم مرغ وشکر رو حدود چهار دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس ماست شیرین رو اضافه کنید حدود یک دقیقه بزنید. بعد از ماست روغن رو اضافه کنید در حد مخلوط کردن بزنید اگر از روغن جامد استفاده‌ میکنید باید روان شده باشه. مخلوط دارچین وبیکینگ پودر و ارد رو در چند مرحله اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با سرعت کم دستگاه بزنید تا یکدست بشه بریزید داخل قالب از قبل چرب شده کف قالب کاغذ روغنی انداخته روی خمیر کیک قاچ سیب رو میچینیم ومیزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یکساعت مابین کیک میتونید گردوی خرد شده بریزید روی کیک که طلای شد از فر خارج کرده‌ بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید. طعم این کیک عاليه حتما امتحان کنند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک لیوان نشاسته گل را با سه لیوان اب سرد خوب مخلوط کنید تا نشاسته کاملا حل بشود بعد یک ونیم لیوان شکر اگر دوست دارید شیرین تر باشه دولیوان بهش اضافه ومخلوط کنید روی حرارت ملایم بزارید ومرتب بهم بزنید اگر اینکارو نکنید نشاسته ته می گیره وگلوله می شه پس باید مادام بهم بزنید کمی که غلیظ شد نصف لیوان گلاب بریزید وهمینطور بهم بزنید تا غلیظ بشود وحبابهای سنگین بزنید وکاملا شفاف و بدون اب بشود طبق فیلم☝ نکته مهم ...... از روی حرارت که برداشتید حتما بزارید یه کم خنک بشه تا بتونید بهاش کار کنید ادامه کار....... توی ظرفی نارگیل بریزید ومثل فیلم حفره توی نارگیل ایجاد کنید ویه مغز گردو یا نصف مغز توی حفره بزارید و یه قاسق نشاسته روش بریزید و نارگیل روش بپاشید وبا دست مرتب کنید عین فیلم روش دوم ....... یه قاشق نشاسته توی نارگیل بیندازید و یه مغز روش بزلرید ونارگیل بپاشید ومرتب کنید این روش متداول است حتما بعد درست کردن باسلق اونها را توی یخچال بزارید تا سفت بشه توجه بفرمایید 🕪اگر خواستید باسلق شما کاملا سفت باشه یه قاشق غذاخوری پر پودر ژلاتین را درنصف استکان اب ولرم حل کنید وبن ماری کنید ودر موقعی که گلاب را اضافه کردید ژلاتین را هم بریزید تا باسلق سفت تر باشه من نریختم وبافت باسلق نن بسیار لطیف وخوشمزه است دست خودتان است این روش روغن یا کره نداره ولی میتونید اخر پخت یه تکه کوچک کره اضافه کنید نکته..... میتونید کمی زعفران غلیظ برنید تا زرد رنگ بشه یا رنگ مجاز خوراکی برنید وبه هر رنگی که دوست دارید دربیارید تا رنگی بشه کاملا دلخواه است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جامبوی گوشت قلقلی مواد لازم برای تهیه : ۸۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده آرد یک دوم پیمانه پیاز رنده شده یک دوم پیمانه پارمسان یک چهارم پیمانه سیر دو‌حبه جعفری خرد شده یک دوم پیمانه دو عدد تخم مرغ ریحان خرد شده یک دوم پیمانه پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهید برای طرز تهیه سس ریکوتای : پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته... دوستان سبزیجات را با دست خلالی کردم از دستگاه استفاده نکردم طرز تهیه..... یه دونه هویج خلالی را در روغن زیتون تفت دهید دوحبه سیر خلالی اضافه وتفت دهید فلفل دلمه سبز وقرمز خلالی را اضافه تفت کمی داده یه بادمجون ویه کدوی متوسط را خلالی واضافه کتید وتفت مختصری بدین بعد سبزیجات را کنار تابه هدایت کنید وقارچ را اضافه کنید من قارچ رااسلایس وابلیمو زدم وبعد تفت دادم ابش که کشیده شد وجمع شد با سبزیجات مخلوط کنید میتونید قارچ را جدا هم تفت دهید بعد با سبزبجات مخلوط کنید ونخود فرنگی پخته را اضافه ویک قاشق رب برنید نه بیشتر چون رنگش نباید قرمز بشه وتفت دهید بعد زردچوبه وفلفل قرمز و پودر پاپریکا و ادویه مخلوط یا خورشتی هر کدوم بود وپودر زیره را اضافه ومخلوط کنیدبعد آبلیموی تازه وعصاره سبزیجات و یک قاشق شوید خشک را اضافه ومخلوط کنید ماکارونی 1/5قطر را کمی خشکتر ابکش کنید ته قابلمه روغن بریزید وسیب زمینی ساده یا قالب زده میتونید یک طرفش را توی کنجد بزنید وتوی قابلمه بچینید اول یه کم ماکارونی ساده بریزید چون اگر مخلوط سبزیجات بریزبد می سوزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
و گردو تخم مرغ ۳ عدد ارد ۲ پیمانه بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری نمک یک پینچ وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری روغن مایع ۲/۳ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه موز متوسط ۲ عدد سفیده ها را با همزن خوب همزده تا فرم بگیرد زرده ها را با شکر ووانیل هم زده تا کرمی شود گردو شیروروغن وموز پوره شده را اضافه کنید وبا لیسک خوب مخلوط کنید ارد قبل پیمانه کردن دوبار الک کنید بعد پیمانه کنید بار سوم با بکینگ پودر ونمک مخلوط وروی مواد کم کم الک کرده وکمی سفیده وکمی ارد مخلوط دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود وکف قالب را با روغن جدا کننده پوشانده ومواد داخل قالب بریزید باید دو سوم قالب پر شود فر را یک ربع قبل ۱۵۰ گرم کرده و داخل فر گذاشته و ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید از ۵۰ دقیقه به بعد میتوانید چک کنید اگر مثل من تو قالب سیلیکونی پختید صبر کنید تا کامل خنک شود بعد از قالب خارج کنید حتما یک ظرف زیر قالب و ظرف سرو را روی قالب قرار دهید که کیک سالم برگردد حتما کامل خنک شود وبعد نوش جان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی شکلاتی بدون فر و همزن😋 دقیقا مزه ی دونات میده اما با مغز شکلاتی😉 مواد لازم🔻 ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ لیوان شیر ولرم ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه ۱ عدد تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری شکر کره ۵۰ گرم کمی وانیل _ارد سفید به مقدار لازم(من حدودا سه لیوان و نیم آرد استفاده کردم) شکلات تخته ای حدودا ۱۰۰ گرم ۳ ق غذاخوری خامه صبحانه طرز تهیه🔻 ابتدا شکر و شیر ولرم رو تو ظرفی بریزید، روش خمیر مایه بپاشید و درش رو بذارید بمدت ۱۵ دقیقه تا عمل بیاد. تخم مرغ، شکر، کره و وانیل رو خوب با هم ترکیب کنید. خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد ترکیب بشن. آرد رو با الک، کم کم اضافه کنید و هم بزنید. وقتی خمیر وسط ظرف جمع شد، با دست ورز بدید، اگه باز خیلییییی چسبندگی داشت یکم آرد بزنید، خیلی آرد نباید بزنید چون نونتون سفت میشه،‌ لطافت باید داشته باشه. 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حدود ۲۰ دقیقه خمیر رو ورز بدید. بعد ظرف رو چرب کنید. خمیر رو بذارید داخلش و سلفون بکشید. یه حوله یا پارچه بندازید روش، در جای گرم حدودا ۶۰ دقیقه بمونه تا خمیر استراحت کنه. خامه صبحانه رو روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری آب کنید، شکلات خرد شده رو بهش اضافه و‌ هم بزنید تا شکلات آب بشن، بعد بذارید یخچال تا کمی سفت بشه. بعد از ۱ساعت، خمیر رو که عمل اومده، یکم ورز بدید بعد به چونه های دلخواه تقسیم کنید، یکم کف دستتون باز کنید، کمی شکلات بزنید و مطابق کلیپ گرد کنید.(خوب بپیچید که موقع سرخ کردن باز نشن چون اگه باز بشه شکلات بیرون می‌ریزه و روغنو بقیه ی پیراشکی ها ظاهر قشنگی پیدا نمیکنن. اگه باز شدن و شکلات داشت تو روغن می‌ریخت سریع از روغن خارج کنید و روی سینی فر چرب شده(سینی تیره نباشه) داخل فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار بدید تا مغز پخت بشن‌. فر های برقی ۱۶۰ درجه) یه پارچه بندازید روش ۱۵ دقیقه استراحت کنه. بعد داخل روغن داخل، با شعله ملایم سرخ کنید. با پودر قند تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧇 😋 🔸یک کاسه آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنج‌زرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیرامیسو هم دسر شیک و خیلی خوشمزه ای هم درست کردنش راحته تیرامیسو مواد لازم برای کرم تیرامیسو پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه یک بسته دویست گرمی خامه صبحانه یک بسته دویست گرمی پودر قند سه ق غ وانیل نوک ق چ پودر کاکائو یک ق غ بیسکویت لیدی فینگر یک بسته کافی میکس یک بسته +یک‌لیوان آبجوش تمام مواد کرم رو مخلوط با همزن بزنید یکدست بشه بعد دو قسمت کنید به یک قسمت پودر کاکائو الک کنبد و اضافه کنید برای قالب این مدل تیرامیسو میشه از قالب کمربندی یا رینگ استیل استفاده کرد کافی میکس رو با آبجدش مخلوط کنید بزارید خنک بشه و بیسکوییت لیدی فینگر رو داخل کافی میکس بزنید و مثل فیلم دور و کف قالب قرار بدین دسر که آماده شد داخل یخچال دو سه ساعت قرار بدین خودش رو بگیره و بعد سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با یه کیک ساده وراحت چطورید؟فوری اماده می شه با مواد دردسترس ونسبت به اینکه تخم مرغ کم داره بافت وپف خوبی داره مواد لازم....... تخم مرغ درشت بک عدد شکر سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارین یک لیوان روغن نصف لیوان شیریک لیوان آرددولیوان سرصاف بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه....... تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید مناسب برای تغدیه بچه ها ست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌭🍖🌭🍖🌭🍖🌭🍖🌭🍖🌭 تخم مرغ : ۲ عدد روغن مایع : نصف پیمانه ماست : نصف پیمانه بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری زعفران دم کرده : مقداری آرد : یک پیمانه سرخالی نمک : یک قاشق مربا خوری آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم کنجد : مقداری طرز تهیه خمیر کلوچه :تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب مخلوط کرده و پس از آن روغن را به مواد اضافه کنید. ماست و بیکینگ پودر ر هم با یکدیگر مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید.در آخر نیز آرد و زعفران را افزوده و خوب مخلوط کنید تا خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی پیدا کند. مواد مورد نیاز برای میان کلوچه پیاز ریز شده : ۲ عدد گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم سیر ریز شده : ۳ حبه فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری هویج رنده شده : یک عدد متوسط رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری ادویه دلخواه : مقداری 🌮طرزتهیه مواد گوشتی:ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده تفت بدهید.سپس سیر را له کرده و به آن اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا عطر سیر بلند شود. پس از آن گوشت رو افزوده،به خوبی تفت بدهید. پس از اینکه گوشت از خامی خارج شد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده ۱۰و دقیقه تفت بدهید. در آخر هم ریحان رو افزوده مخلوط کرده و مواد را از روی حرارت بردارید. 🌮فینگرفود کلوچه گوشت مرحله آخر تهیه کلوچه گوشت ابتدا ساندویج ساز را گرم کنید.برای تهیه ی این فینگرفود نیازی نیست که آنرا کنید .کمی کنجد در هر خانه ی ساندویچ ساز بریزید و در هر خانه یک قاشق از خمیر ریخته و روی هر کدوم یک قاشق ازمایع گوشتی بریزید.مجددا روی آنها یک قاشق خمیر بریزید و روی آن کنجد بپاشید. ساندویج ساز را بسته و حدود سه دقیقه کلوچه ها را بپزید.ممکن است این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشود فقط بایستی کلوچه ها خوب طلایی بشوند.کلوچه ی گوشت شما حاضر است.آنرا در ظرف زیبای خود بچینید و به زیبایی تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛