eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_موز_هرمی راحت و خوشمزه بدون نیاز به پخت دو بسته پتی بور رو خرد کرده با مقداری مغز گردو ریز شده، یک قاشق پودر کاکائو و 100 گرم شکلات تلخ بنما ری شده مخلوط می کنیم، سپس‌ روی سلفون مواد رو پهن میکنیم، دو تا موز رو بین مواد گذاشته و به فرم مثلث با کمک سلفون شکل می دهیم، پس از چند ساعت در یخچال برش داده و تزیین می کنیم. نوش جان. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
💚اَمّن یجیبُ المُضطّر 💚اِذادعاهُ ویَکشِفُ السوء 💚یا امام رضـا (ع) 💚خودت گره از کار گرفتاران 💚عالم بازکن. " آمیـن"🙏 . . سلام به دوستان قدیمی ودوستانی که تازه به جمع ما پیوستند، خوش آمدید🙏😍 . دوستای گلم شما میتونید واسه صورتی شدن این شیرینی های خوشمزه از آب چغندر استفاده کنید ویا از رنگ مجاز خوراکی که قنادیها دارن. مواد لازم: 150 گرم کره 1لیوان سرخالی پودر شکر 1 قاشق چایخوری سرکه سیب 2قاشق غذاخوری روغن 2تا3 قاشق غذاخوری آب چغندر (یا رنگ خوراکی چند قطره) 1 بسته وانیل 5گرمی(یا کمی وانیل ایرانی) 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر 3 قاشق غذاخوری نشاسته گندم آرد به میزان لازم (کم کم آرد را بریزید ) طرزتهیه : ابتدا کره وشکر پودررا مخلوط کنید وبه نوبت سرکه و آب چغندر(رنگ خوراکی) را بریزید و بیکینگ پودر ونشاسته ووانیل را اضافه وهم بزنید ودرآخر و آرد را کم کم بریزیدتا خمیر لطیفی بدست بیاد (زیاد آرد نریزید چون کوکی خشک میشه). خمیر را باز کنید واز خمیر به اندازه یک گردو بردارید وکمی باز کنید وبزارید در سینی فر وطبق ویدئو قالب را در کاکائو بزنید (با کمی تکان دادن قالب اضافه کاکائو را بگیرید) وروی خمیر که بصورت گرد باز کرده اید بزنیدوکمی فشار دهید و با کاتر گرد دور کوکی را قالب بزنید تالبه های کوکی صاف ویکدست شود. سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا کوکی‌ها پخته ‌ شوند. زمان تقریبی حدود 15 تا 20 دقیقه. امیدوارم مورد پسند شما دوستان قرار گرفته باشه🤗🤗 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴سس مایونز خانگی🔴 مواد لازم: 🔺0.25 استکان سرکه 🔺0.75 استکان روغن مایع 🔺1 عدد زرده تخم مرغ (پخته) 🔺1 قاشق چایخوری نمک 🔺1 قاشق مرباخوری خردل 🔺1 عدد زرده تخم مرغ (خام) طرز تهیه: تخم مرغ ها را در مخلوط کن بریزید . سرکه و روغن مایع را قطره قطره به آن بیفزایید . مراقب باشید که در ریختن روغن و سرکه عجله نکنید تا هر بار کاملاٌ مخلوط شود وسس غلیظ و یکنواختی به دست آید . در آخر نمک و خردل را اضافه کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سس_مایونز #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اگردک مواد اولیه: شکر: 4/3 پیمانه. تخم‌مرغ: 2 عدد. زعفران غلیظ: 2 تا 3 قاشق غذاخوری. مایه خمیر: 1 قاشق سوپ‌خوری. آب ولرم: 2/1 پیمانه. آرد: 5 پیمانه. نمک: 2/1 قاشق چای‌خوری. شير ولرم: به مقدار لازم بکینگ پودر: 2قاشق چای خوری طرزتهیه : برای شروع ابتدا مایه خمیر را با نصف پیمانه آب ولرم و 1 قاشق شکر مخلوط کرده و اجازه می‌دهیم تا عمل بیاید. در در مرحله بعد، در کاسه نسبتاٌ بزرگی تخم‌مرغ، شکر و زعفران را با یکدیگر مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را نیز به آن‌ها اضافه کنید. سپس، در ظرفی دیگر همه مواد خشک شیرینی را ریخته و وسطش را گود می‌کنیم. بعد، مواد مخلوط شده را به آرد افزوده و شیر را هم نیز کم‌کم به آن اضافه می‌کنیم. معمولا شیر 1/2پیمانه استفاده میشود. مواد را با قاشق هم زده و سپس خمیر را با دست بر روی سطحی آردپاشی شده به مدت 5 دقیقه ورز می‌دهیم.خمیر چسبناکی بدست می‌آید. سپس، آن را در ظرفی دربسته به مدت 1 ساعت استراحت داده تا حجم آن 2 برابر شود. بعد از این زمان، روی میز را کمی آرد پاشیده و خمیر آماده شده را به قطر نیم‌سانت باز کرده و قالب می‌زنیم. بعد از قالب زدن تمام خمیر، آن‌ها را در شیرجوش یا تابه دیواره بلندی با روغن فراوان سرخ می‌کنیم. جهت مغز پخت شدن، شیرینی‌ها را مرتب زیر و رو کنید. نکات: . در صورت تمایل می‌توانید پودر هل و یا دارچین نیز به این شیرینی اضافه کنید. . اگر احساس کردید خمیرتان خشک است کمی شیر و در صورت چسبنده بودن آرد اضافه کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#اگردک #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کتلت هویج #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم کتلت هویج هویج     5 عدد گوشت چرخ کرده     150 گرم سیب زمینی     2 عدد جعفری     250 گرم تخم مرغ     3 عدد سیر     2 حبه پیاز     1 عدد فلفل دلمه ای سبز     ½ عدد نمک و فلفل قرمز     به میزان لازم زعفران حل شده     ⅓ پیمانه آرد     100 گرم روغن     برای سرخ کردن  طرز تهیه کتلت هویج     ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و سپس آنها را  آپ پز می کنیم. وقتی کاملاً پخت، پوست آنها را می کنیم و رنده می کنیم. سیر و پیاز و فلفل دلمه ای را نیز رنده می کنیم. هویج را پوست می کنیم  و تمیز می شوییم و سپس رنده می کنیم.  تمام مواد رنده شده را با گوشت چرخ کرده در 1 ظرف بزرگ می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. جعفری را می شوییم و ریز خرد می کنیم و با تخم مرغ ها داخل مخلوط کتلت می ریزیم و خوب به هم می زنیم و ورز می دهیم.     وقتی مواد خوب با هم مخلوط شد و حالت چسبندگی پیدا کرد، از مواد به اندازه یک  نارنگی بر می داریم و گل می گیریم. در 1 تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. کتلت های گل گرفته را در روغن داغ سرخ می کنیم. نکات تکمیلی در مورد کتلت هویج کتلت هویج جزو کتلت و شامی میباشد  زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد . کتلت هویج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا -سرو کنید .  همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار -میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفرمناسب میباشد . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مرغ_مجلسی اول ازهمه استخون رونای مرغ دراوردم، دوسشون‌ندارم‌خیلی از ریخت میندازه مرغوبعد مرغ رو‌با پیاز خلالی فراوون سه‌حبه‌سیر رنده‌شده زعفرون‌زیاد و‌نمک‌و‌فلفل گذاشتم‌رو‌گاز یکم‌که‌تفت‌خورد و‌پیازا سرخ شدن و آب‌رفتن درشو‌گذاشتم‌ تابا آب‌خود مرغ حسابی و یه‌نصف لیوان آبم‌ برای پخت کامل اضافه میکنیم. بعد‌پختشم یکم‌ بازعفرون سرخشون کردم که دیگه تکمیل بشه کنارشم‌سیب زمینی‌سرخ‌شده و‌گوجه فرنگی‌و‌عضو‌ثابت پلوی خوشمزه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سس_زرشک زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده كمى ادويه و زعفران بزنيد و بزاريد غليظ بشه سس شما اماده ست اين سس رو ميتونيد همراه با مرغ سرو كنيد و يا پخت مرغ نيم پر رو توى اون كامل كنيد #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مرغ_با_سس_آلبالو ران مرغ درسته......2عدد پیاز....1عدد هویج.....1عدد آلبالو......نصفه پیمانه آلو......نصفه پیمانه شکر......2قاشق غذاخوری نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه.....به مقدار لازم پیاز داغ......به مقدار لازم کره.....25 گرم زعفران طرز تهیه: ابتدا مرغ را با پیاز و هویج و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر داخل قابلمه می ریزیم .تا کامل بپزه.دقت کنید مرغ له نشه.و حالت خودشو از دست نده.بعد از پخت مرغ سبزیجات داخل آب مرغ را خارج می کنیم.مرغ را داخل کره و زعفران و کمی روغن سرخ می کنیم.آلبالو و آلو را هسته هایش را جدا می کنیم .داخل آب مرغ می ریزیم.می زاریم حسابی جا بیوفته و سس غلیظ بشه.می تونید تو این مرحله مرغ را داخل سس قرار بدید .ولی من سس را روی مرغ ریختم.کمی پیاز داغ هم برای تزیین روی سس ریختم. #کیک_موز_هرمی راحت و خوشمزه بدون نیاز به پخت دو بسته پتی بور رو خرد کرده با مقداری مغز گردو ریز شده، یک قاشق پودر کاکائو و 100 گرم شکلات تلخ بنما ری شده مخلوط می کنیم، سپس‌ روی سلفون مواد رو پهن میکنیم، دو تا موز رو بین مواد گذاشته و به فرم مثلث با کمک سلفون شکل می دهیم، پس از چند ساعت در یخچال برش داده و تزیین می کنیم. نوش جان. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آخخخخ ترکیدم از خنده 😂😂😂😂 یعنی ناببود شدم آخخ دلللم 😄😄😂 برین اینجا خودتون میفهمین چی شد 😂 👇👇👇👇😍👇👇👇👇 eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b ناموسا عالیه از دست ندین😂😂☝️
سلام یکشنبه تون گلباران🌼 الهی زندگیتون بی گره بافته بشه نقش آرامش طرح شادی 🌺 درقالب خوشبختی به صدهـزار رنگ خوشگلتـر از گلهـای باغچـه 🌸 یکشنبه تون شاد و سرشار از زیبـایی😍💐 صبحتون به نیکی و مهر روزتون خوش #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱 🍃🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️
اين سوپ بسيار راحت و سريع اماده ميشه نياز به مواد خاصي نداره ومثل همه سوپ ها ما احتياج داريم به اب مرغ ،سينه مرغ پخته شده ،هويج،پياز,جوي پرك فوري و سبزي معطر كه ميتونه گشنيز باشه يا جعفري طرز تهيه ابتدا پياز رو خرد كرده با كره تفت مي دهيم تا سبك بشه.اب مرغ جوي پرك و هويج رنده شده رو اضافه ميكنيم و اجازه مي ديم پخته بشه ،مرغ پخته شده رو خرد كرده رو به سوپ اضافه ميكنيم و زمان مي دهيم تا كاملا غليظ و جا افتاده بشه ودر نهايت سبزي رو اضافه ميكنيم و نمك و فلفل رو تنظيم ميكنيم اين سوپ حتما با اب ليموي تازه و البته كمي ترش سرو مي شه خيلي راحت... 🐔نوش جون 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سوپ_جو_و_مرغ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد اصلی سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری آب ۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده.در یک قابلمه دوسانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شود سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم.سر ۳۰دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش میکنیم سایر نکات بسته به میزان شیرینی سیب میتوان مقدار جوهرلیمو را کم و زیاد کرد.اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی میباشد.اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش میدهیم اگر احساس کردید بعد از ۳۰دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید.در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مارمالاد_سیب #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: سفیده تخم مرغ ۲عدد پودر قند ۴۰گرم پنیر خامه ای۱۰۰گرم اب انار ۳ق غ انار یک عدد ابتدا تخم مرغ هارو نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم.سپسسفیده را جدا کرده با همزن برقی به خوبی میزنیم تا حالت اسفنجی بگیرد.پودر قند را کم کم اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم .پنیرخامه ای خامه اب انار راجداگانه مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست و صاف شود .سپس خیلی ارام انها را به سفیده اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف ان نخوابد روی مواد را با یک نایلون کاملا چسبیده به سطح میپوشانیم و برای یکساعت در یخچال میگذاریم .بیشتر دانه های انار را در دو ظرف مخصوص سرو ریخته و را اضافه میکنیم 💕💕💕💕💕💕💕💕 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#موس_انار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم📝 سینه مرغ ۱عدد پیاز یک عدد متوسط فلفل دلمه ۱/۴ یا ۲ ق غ جعفری ساطوری نمک و فلفل سیاه زعفران دم کرده ۲ ق غ کره (دلخواه) ✍️طرزتهيه: سینه مرغ پیاز و فلفل دلمه ای رو دوبار با پنجره ریز چرخ میکنیم نمک فلفل و زعفران میزنیم بعد ورز دادن به مدت ۲تا۳ ساعت در یخچال استراحت میدیم بعد به سیخ کشیده و روی حرارت ملایم کباب میکنیم . در صورت تمایل بعد از پخت روی کبابها کره میزنیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# کوبیده_مرغ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم📝 برای کیک شکلاتی: 4 تخم مرغ 4 استکان قهوه خوری شکر 1 استکان قهوه خوری آب گرم 1 لیوان آرد 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2-3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 5 گرم وانیل شکری (شکر دار) 5 گرم بکینگ پودر مواد لازم دیگه: 1 بسته پودر پودینگ وانیلی حاضری یا پودر کرم شانتی یا خامه قنادی یا هر کرم دیگه موز فندق خرد شده مقداری شیر برای گاناش شکلاتی: 200 میلی لیتر خامه 200 گرم شکلات تکه تکه شده ✍️طرزتهیه: برای کیک، تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین، بقیه مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین. بعد از سرد شدن، به حدود 24 قسمت تقسیم کنین و هر کدومو با کمی شیر سرد خیس کنید و روشون کرم یا خامه بزارین و موز بزارین.و روشونو با گاناش شکلاتی بپوشونین وبا فندق یا گردو اطرافشو تزیین کنید و بزارین یخچال. بعد با شکلات آب شده، تزیین کنید. برای گاناش، خامه رو گرم کنین و شکلات هارو اضافه کنین و 5 دقیقه صبر کنید بعد شروع کنین به هم زد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# کیک_مالاگا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد تقریبا 2 پیمانه ونیم (تا جایی که خمیر به دس نچسبه)این مقدار تقریبیه خمیر مایه فوری 1.5 قاشق غذاخوری شکر 2/3پیمانه شیر 1پیمانه کره 60گرم تخم مرغ 1عدد نمک 1/3ق چ وانیل کمی روغن مایع سرخ کردنی طرز تهیه:شیروکره وتخم مرغ رابیرون از یخچال میگذاریم تا بامحیط تقریبا هم دما شوند واز حالت سرد یخچالی درآیند. شیر ولرم رادر ظرف شیشه ای مناسبی ریخته و1 ق شکر را درآن حل میکنیم خمیر مایه را روی آن میپاشیم وبا قاشق فقط یک دور آن راهم میزنیم میگذاریم گوشه ای بماند نیازی به پوشاندن در ظرف نیست بعد از چند دقیقه خمیر مایه کف میکند.آرد و الک میکنیم تو یه ظرف شکر و کره و وانیل و نمک و تخم مرغ هم میزنیم تا یه مقدار یکدست شه بعد شیرو خمیر مایه رو بهش اضافه میکنیم و بعد کم کم آرد و اضافه میکنیم اگر خمیر هنوز به دست میچسبد قاشق قاشق آرد اضافه کنید آرد اضافه خمیر شما رو سفت میکند.خمیر را کاملا ورز داده تا یکدست شود وداخل یک کاسه چرب دردار گذاشته ودر محیط آشپزخونه بزارید تا حجمش دوبرابر شه.سینی مناسبی رو آرد پاشی کرده وخمیر رو به چونه های 40 گرمی تقسیم کرده وروی سینی گذاشته وروش رو با پارچه بپوشونید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دونات #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرز تهیه. دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید
دوستان اصل اسنک به داشتن همین دستگاه اسنک ساز است چند تا صفحه مختلف داره من از گریل استفاده کردم طرزتهیه نان باگت سایز کوچک باشه خوبه اگر نبود سایز متوسط که دوتا استک به شکل بستنی بما میده از وسط نصف کنید وبعد هر نصف را برش بزنید تا جدا بشه طبق فیلم بعد یه چوب بستنی وسط قرار بدین میتونید از جاهائیکه ظروف یکبار مصرف دارن بخرید قیمتش هم زیاد نیست یه بسته که فکر کنم 50تا هم بشه 3500 خوب بعد یه برش از پنیر ورقه ای روی چوب بذارید من از پنیر گودا استفاده کردم هر طعمی دوست دارید اشکالی نداره بعد یه برش که بهتره دولا باشه کالباس من از مرغ وقارچ استفاده کردم بعد دوتا برش گوجه که بهتره نسبتا سفت باشه وباز م پنیر ودر اخر لایه دوم نان وبذارید توی دستگاه تا پرس وطلایی بشه اگر از کناره ها پنیر زد بیرون سرد که شد با چاقو مرتب کنید وتوی تولد بچه ها درست کنید وکلی خوشحالشون کنید ونوووووش جان😊 نکته............ اگر دستگاه ندارید ودوست دارید درست کنید همه مراحل را توی تابه بدون روغن انجام بدین فقط باید یه جسم سنگین روش بذارید تا پرس بشه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱