فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹درود بر شما صبحتون زیبا عزیزان🌹
🌼خداوندا قلبمان را
🌺از عشق و محبت خودت متبرک گردان
🌼تا روزهایمان را در آغوش پراز
🌺خیر و برکتت سپری کنیم🙏🏻
🌼ﻋﺸﻖ، ﺣﻖِ الهی ﻣﻦ ﺍﺳﺖ؛
🌺ﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻃﻠﺐ میکنم.
🌼ﻣﻦ ﺗﻤﺎﻣﺎ ﻋﺸﻖ میدهم ﻭ ﺁﻥﺭﺍ
🌺از کائنات ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ میکنم
65.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_اسفنجی_سفیده_ای
آموزش کامل کیک اسفنجی با روش سفیده ای با تمام مراحل 😋🎂
✅مناسب برای کیک تولد
🔴حجم فیلم بالا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی_سفیده_ای
🔶لیوان دسته دار فرانسوی پیمانه
#مواد_لازم 🍶
✅تخم مرغ :6 عدد
✅شکر : 200 گرم(یک لیوان)
✅آرد :230 گرم(دو لیوان سرخالی)
✅شربت بار یا عسل:یک قاشق غذاخوری
✅وانیل : نوک قاشق چای خوری
✅بکین پودر: یک قاشق چای خوری
✅آب :ته لیوان(حدود چهار قاشق غ خ
#طرز_تهیه
ابتدا قالب کیک رو کاغذ کنید و با روغن جامد یا کره دیواره داخلی قالب رو چرب کنید
#مرحله_اول1⃣
برای فرم دادن سفیده حتما ظرف سفیده تمیز باشه و چرب و خیس نباشه وگرنه سفیده بالا نمیاد
سفیده رو با دور تند همزن میزنیم مقداری که زد و سفیده در حال شکل گیری بود تمام شکر رو بصورت بارانی اضافه میکنید .شکر که تمام شد یک دقیقه بزنید بعد بزنید دور متوسط همزن و زرده+وانیل_شربت بار رو اضافه کنید مقدار آبی که داشتیم رو در لیوان زرده بریزید و بعد آب رو داخل مایه بریزید و به مدت ۳ دقیقه مایع کیک بزنه
مایه کیک بعد سه دقیقه آمادس و میریم برای مرحله قاطی کردن آرد
🔷در این مرحله فر یا توسترتون رو روشن کنید
#مرحله_دوم 2⃣
آرد+بکین پودر رو طی سه مرحله به صورت الک شده به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک مایه رو زیر و رو کنید طبق فیلم
بعد اتمام آرد مایه کیک رو در قالب ۲۲ تا ۲۵ گرد میتونید بریزید من از قالب ۲۲ استفاده کردم
#مرحله_سوم3⃣
⏲دمای فر:170تا180 درجه
⏲دمای توستر 150تا160درجه
⏰تایم پخت حدود45تا55 دقیقه
⏳حتما بعد تایم 50دقیقه در فر باز کنید و با خلال تست کنید و با دست به آرامی روی سطح کیک لمس کنید اگه کیک پایین نرفت و به خلال کیک نچسبید پخته وگرنه غیر این بود دمای پخت رو کمتر کنید تا کیک بصورت کامل پخت شه
❤️دوستان عزیزم دمای فرها و توسترها باهم متفاوت طبق تجربه خودتون از فر یا توسترتون پخت کنید
بعد اینکه پخت به اتمام رسید از فر خارج کنید و نیم ساعتی در قالب بمونه بعد از قالب کیک رو جدا کنید و اگه برای فردا خواستین باهاش کیک بزنید بذارین کامل کیک سرد شه و داخل پلاستیک کنین و در یخچال نگهداری کنید
#نکات_مهم
کیک با روش سفیده ای برای سرعت در کارهستش نسبت به تایم آماده شدن کیک کیفیتش هم خوبه
امیدوارم از این آموزش بهره کافی رو برده باشید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
2 عدد سیب زمینی متوسط
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
3 قاشق غذاخوری نشاسته
نمک کافی
سیب زمینی ها را به صورت دایره ای برش زده ، مدتی در آب خیس کرده ، شسته ، نمک و سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
مدتی صبر می کنیم و خشک میکنیم
نشاسته را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
هر سیب زمینی گردی را که برش می دهیم کاملاً نشاسته ای خواهد بود همانطور که در فیلم دیده می شود ..
در روغن داغ سرخ می کنیم ....
آن را می گیریم و برای بار دوم در روغن داغ سرخ می کنیم ، سرخ شدن دو مرحله ای برای یک ترد خوب است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پيراشكي_سبوسدار
🔷مواد لازم
🔹ارد گندم. دو ليوان دسته دار
🔹سبوس گندم. دو ق غ
🔹روغن زيتون. دو ق غ
🔹نمك. يك ق چ
🔹شكر. يك ق غ
🔹شير ولرم. نصف ليوان
🔹اب ولرم. حدود نصف ليوان
🔹خمير مايه فوري. يك ق س
🔹بكينگ پودر. يك ق چ
🔹وانيل. نوك قاشق
♨️طرز تهیه
مواد خشك رو مخلوط كنيد ،
وسط مواد رو كمي گود كرده ،روغن و سپس شير ولرم رو اضافه كنيد ،اب ولرم رو كم كم و با احتياط اضافه كنيد تا خمير شكل گيرد ،
خمير را صد بار در ظرف بكوبيد
يكساعت در جاي ولرم استراحت دهيد ،
سپس مانند شكل عمل كنيد،
نانها رو بعد از قرار دادن در سيني فر به مدت يك ربع استراحت دوم داده
و سپس روي انها زرده تخم مرغ بزنيد
در فر ١٨٠ كه از قبل گرم كردي. بپزيد ،
نكته: از سالم بودن خمير مايه مطمئن شويد !!!
مواد مياني دلخواه است،من مايه ماكاروني استفاده كردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_مسما
❤️🍗🥕🍋🍅😋
مواد لازم:
مرغ: ۱.۴ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
آلوبخارا: ۱۷ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز ها را رنده می کنیم.
مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.
مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم.
پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزیم.
نوش جان 😄😍
آشپزی خاص 😋
🔴به دلیل داشتن آلوبخارا، مرغ مسما نیاز به اضافه کردن هیچ ترشی ندارد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قیمه_نثار
برای ۳ نفر:
در تهیه گوشتِ نثار: (مدت زمان پخت : مرحله اول: ۹۰ دقیقه، مرحله دوم: ۳۰ دقیقه)
پیاز: ۳ عدد
گوشت خورشتی(گوسفند یا گوساله): ۳۰۰ گرم
ادویه مرحله ۱: زردچوبه (۱ قاشق چایخوری) - فلفل سیاه (نصف قاشق چایخوری)
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
آب جوش: ۲ لیوان (اگه تبخیر شد باز هم اضافه کنید)
ادویه مرحله ۲: هل (۱/۳ قاشق چایخوری) - دارچین (۱/۲ قاشق چایخوری) نمک ( یک و نصف قاشق چایخوری) + زعفرون دم شده: ۲ قاشق غذا خوری
خلال بادوم: ۱ قاشق غذا خوری
خلال پوست پرتقال: ۱ قاشق غذا خوری
خلال پوست پرتقال رو خوب بشورید، و یک ساعت بزارید داخل آب، بعد از آبکش کردن باید ۳ مرتبه، هر بار به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشونید و آبکش کنید تا تلخی اون گرفته بشه.
آجیلِ نثار: (مدت زمان تفت دادن: ۵ دقیقه با حرارت ملایم)
زرشک: ۴ قاشق غذاخوری
خلال بادوم: ۲ قاشق غذا خوری
خلال پسته: ۲ قاشق غذا خوری
خلال پوست پرتقال: ۳ قاشق غذا خوری
شکر: ۱ قاشق غذا خوری
گلاب: ۱ قاشق غذا خوری
زعفرون: ۳ قاشق غذا خوری
.
کته:
برنج: ۳ پیمانه
آب: ۴ لیوان
نمک: ۱ قاشق چایخوری
روغن: ۴ قاشق غذا خوری .
یه ادویه ترکیبی از هل و دارچین توی نمک دون معمولا بغل این خورشت هست تا هر کس دوست داره اضافه بزنه. منم گذاشتم. امیدوارم که لذت برده باشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زبان_گوساله_با_پلو 🍲 😋
▫️زبان گوساله
▫️پیاز
▫️سیر
▫️برگ بو
▫️فلفل دلمه
▫️چوب دارچین
▫️هویج
▫️رزماری
▫️زعفران غلیظ
▫️فلفل سیاه
▫️پاپریکا
▫️زردچوبه
▫️نمک
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
پوآچا سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
ابجوش یک لیوان فرانسوی
اب سرد یک چهارم لیوان یا پیمانه
پودر ژلاتین خارجی ۲ ق غ کاملا پر معادل ۲۳ گرم(اگه ایرانی استفاده میکنید بیشتر بریزید
شیر ۱ لیوان)
شکر ۵ ق غ
پنیر خامه ای بدون نمک ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یک بسته معادل ۲۰۰ گرم
بستنی لیوانی ۱ عدد
وانیل نوک ق م
رنگ خوراکی صورتی دو سه قطره قابل حذف هست
طرز تهیه🔻
اول قالب اماده کنید ،،قالب با مقداری روغن مایع چرب کنید کمی اب بریزید ،بچرخونید،اب اضافه رو خارج کنید ،قالب۱۰ دقیقه بذارید فریزر.پودر ژله رو با ابجوش حل کنید.
بریزید داخل قالب بذارید یخچال ببنده
پودر ژلاتین رو روی اب سرد بپاشید ،حالت اسفنجی میشه بعد بذارید روی بخار کتری تا ذوب بشه.وقتی ذوب شد بذارید خنک بشه ،ژلاتین اگه داغ به مواد دسر اضافه بشه رنگ دسر مات و کدر میشه
داخل مخلوط کن ،شیر +شکر+ پنیر+ پنیر+ خامه+ بستنی لیوانی+ دنت های توت فرنگی+ ژلاتین حل شده و خنک شده +وانیل و رنگ خوراکی (این قسمت از فیلم حذف شده) رو مخلوط کنید.
مایه دسر رو از صافی رد کنید و بریزید روی ژلهی بسته شده.دسر ۵ الی ۶ ساعت بذارید داخل یخچال تا ببنده.بعد چند دقیقه داخل محیط بذارید (با این روش دسر خیلی راحت از قالب درمیاد) اگه نیاز بود با کمک چاقو لبه هاش رو از قالب جدا کنید.دیس بذارید روی قالب و دسر رو با کمک دیس برگردونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فینگرفود_مدرن👩🍳
مواد لازم:
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (به اضافه ۱۰۰ گرم برای رومال نان تست)
شیر دو لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غ پر
نمک نصف قاشق چ(میتونید کمتر هم بریزید)
پودرسیر نصف قاشق چ
کره ۳۰ گرم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
خیارشور یک عدد
ذرت کنسروی دو قاشق غ
سس مایونز دو قاشق غ
نان تست نصف بسته
پنیر گودا و ذرت کنسروی و جعفری و سس کچاپ برای تزئین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_فرنی_بستنی
مواد لازم:
۳ لیوان شیر
نصف لیوان شکر
نصف لیوان پودر نشاسته
یک بسته پودر ژله
۳ قاشق پودر ژلاتین
دو فنجون بستنی وانیلی
۴ قاشق خامه صبحانه
طرز تهیه:
برای درست کردنش ژلاتین رو به همراه یک سوم لیوان آب سرد هم بزنید و بزارید روی حرارت کتری تا ذرات ژلاتین حل بشه.
پودر ژله رو به همراه نصف لیوان اب جوش مخلوط کنید و بزارید روی حرارت کتری تا کاملا یکدست بشه.
شیر و شکر و پودر نشاسته رو هم ترکیب کنید و بزارید روی حرارت ملایم و بهش بستنی و ژلاتین بن ماری شده و ژله رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه .
خامه رو با چند قاشق از مواد دسر مخلوط کنید و بهش اضافه کنید.قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد دسر رو بریزید داخل قالب و به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال بزارید و از قالب جدا کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا شکلاتی
شیر 3لیوان
شکر3/4لیوان
شکلات رنده شده 80تا100گرم
پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 3/4پاکت
پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری
وانیل 1/2قاشق چای خوری
اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم.
بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_نارنگی
دسری پاییزی و دوست داشتنی🌹
برای کرم نارنگی
آب نارنگی ۱.۵ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
کره ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
برای کرم وانیلی
شیر ۲ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف بسته)
وانیل ۱/۴ ق چ
برای آب نارنگی من از ۷ عدد نارنگی استفاده کردم و برش دادم و آبش رو گرفتم و بعد از صافی رد کردم .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
در یک ظرف آب نارنگی ، نشاسته ذرت و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم ، کمی که گرم شد ، ژلاتین حل شده که هم دما با مواد باشه ، بهش اضافه کردم و ترکیب کردم . مرتبا روی حرارت هم زدم تا به جوش برسه و بعد وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم و کره رو اضافه کردم .
قالب رو خیلی جزیی با روغن چرب کردم و از مواد کرم نارنگی داخلش ریختم و بعد در یخچال قرار دادم .
توی این فرصت رفتم سراغ کرم وانیلی .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
در یک ظرف شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده که هم دما با مواد هست رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد وانیل ریختم و از حرارت برداشتم ، دیگه نیاز به جوشیدن نداره . کمی که از دما افتاد ، خامه رو کمی با چنگال زدم و داخل موادم ریختم و مخلوط کردم .
وقتی کرم نارنگی داخل قالب بسته شده ( خیلی زمان از بسته شدن نگذره تا دو لایه به هم بچسبه ) ، کرم وانیلی (کرم وانیلی هم گرم نباشه و از گرمی افتاده باشه ) روی کرم نارنگی ریختم . در یخچال قرار دادم . بعد از ریختم کرم وانیلی ۵ ،۶ ساعتی حداقل در یخچال بمونه .
بعد از اینکه کامل بست دورش رو با کارد آزاد کردم ، چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم . و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛