eitaa logo
آشپزی خاص
97.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا یه کیک ۸ تخم مرغی درست کنید در قالب30×40 ✅تخم مرغ : 8عدد ✅شکر:260گرم ✅آرد : 275گرم ✅آب :ته لیوان ✅شربت بار :2قاشق غذاخوری ✅بکین پودر :یک قاشق چای خوری ✅وانیل : نوک قاشق چای خوری ⭕️آموزش کیک اسفنجی در کانال هست به روش زرده ای و سفیده ای درست کنید ✅پودرنارگیل و پودرپسته مقداری برای تزئین حتما کیک اسفنجی رو روز قبل پخت کنین و برای برشکاری راحت تر و بهتر برش میخوره . برای درست کردن شیرینی سولی تمام مراحل در فیلم نشان داده شده و تنها نکته ای که مهم حتما برای برشکاری یه ظرف استوانه ای آبجوش کنید و با چاقو دندونه ریز چاقو رو داخلش بزنید و بعد برش بدین تا برشها تمیزتر انجام بشه این شیرینی بسیار ساده و راحت و مخصوص پذیرایی هستش .میتونید برای خوشمزه تر شدنش قبل جفت کردن لایه بالایی گردو نرم شده یا موز رنده شده بریزید و اگه موز ریختین نهایت دو روزه سرو بشه وگرنه بمونه سیاه میشه و جلوه خوبی نداره . امیدوارم این آموزش ساده موردپسندتون بوده باشه و شماهم درست کنید در کنار عزیزانتون با دلی خوش میل کنید. شاد باشید و موفق💐 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
84.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کامل شیرینی سولی با طعمی بینظیر مخصوص پذیرایی😋😍 🔴حجم فیلم بالا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لایکش کن و برای دوستات بفرست این یعنی چقدر خوش قلبی تو🤍 ✅آرد سفید: 50 گرم ✅آرد نخودچی: 75 گرم ✅روغن صاف قنادی: 65 گرم ✅پودرقند: 65 گرم ✅روغن مایع: یک قاشق غذا خوری ✅رنگ زرد یا زعفران: مقداری به دلخواه ✅ هل ساییده: نصف قاشق مرباخوری 🍪ابتدا پودر قند و روغن صاف که به دمای محیط رسیده رو خوب میزنیم تا سبک و پوک بشه گاهی دستگاه رو خاموش کنین و دور کاسه رو تمیز کنین تا خمیر یکدست زده بشه و زودتر هم آماده میشه 💜وقتی کاملا پوک شد رنگ زرد یا زعفران به دلخواه اینجا اضافه میکنیم و میزنیم دور کند همزن و هل رو میریزیم و ارد نخود و آرد سفید کم کم اضافه کنین وقتی تمام مقدار آرد سفید و نخود تمام شد روغن مایع رو اضافه و بذارین خوب بزنه تا صاف شه و با دست هم میشه ورز داد 💙 نکته مهم روغن مایع اگه تا ۲ قاشق هم ریختین ایرادی نداره ولی دیگه بیشتر نریزین چون هم خمیر پخش میشه بعد پخت هم شل میشه و قالب زدن سخت میشه 💛خمیر رو به قطر دلخواه پهن کنین و پسته دندونه یا کنجد و شکر بپاشین روی سطح خمیر و یک وردنه آرام برید که بچسبه و بعد شروع به قالب زدن کنین 🔥 حتما ده دقیقه زودتر فر یا توسترتون رو روشن کنید ⏲دمای توستر 140 تا 145 ⏲دمای فر150تا160 ⏰تایم پخت: بین 35تا45 دقیقه 🧡دوستان دمای فرها و توسترها باهم متفاوت طبق تجربه خودتون پخت کنین و بعد پخت از فر خارج کنین و تا 3 ساعت اصلا بهش دست نزنین تا خوب سرد شه نوش جان 💐 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳آموزش کامل و ساده شیرینی نخودچی حتما درست کنید بسیار ساده و خوشمزس مخصوص پذیرایی 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
♨️طرز تهیه : من این میوه ها رو با فر خشک کردم برای تلخی پرتقال وسیاه شدن موز شربت زدم یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب ویک قاشق اب لیمو مخلوط کنید خوب بزنید تا شکر تو آب حل شه وبزارید رو گاز با شعله کم تا بجوش بیاد و شکر تو آب حل شه لازم نیست قوام بیاد فقط شکر حل شه کافیه وکنار بزارید تا سرد شه میوه ها رو با کارد یا رنده المانی ورقه ای برشهای نازک بزنید سعی کنید هم اندازه باشه من از رنده آلمانی استفاده کردم مواظبت انگشتمون باشید حتما از محافظ رنده استفاده کنید تو شهد بریزید وچند دقیقه بزارید وسپس تو آبکش بریزید تا شهد اضافی اون بره فر رو روشن کنید با کمترین دما کمترین دمای فر من ۱۲۰درجه هست یه جوریه باشه که بگی الانه خاموش میشه و نمیشه یعنی خیلی کم باشه کف سینی کاغذ روغنی بندازید ومیوه ها روش بچینید و وبزارید تو فر در فر کیپ نباشه یک قاشق بزارید رو در تا کیپ نشه نمیخوایم پخته شه باید خشک بشه حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه تا خشک بشند .توجه کنید هر یکساعت یکدفعه میوه ها رو پشت ورو کنید (برگردونید ) آگه زیادی خشک بشه به کاغذ روغنی میچسپه آنوقت مجبورید با کاغذ نوش جان کنید حتما از کاغذ روغنی ضخیم استفاده کنید تا به راحتی جدا بشه کمپوت آناناس هم خیلی خوشمزس آگه حلقه های آناناس رو بیرون بیارید وتو صافی بزارید تا آب اضافیش بره وبچینید تو سینی فر وبزارید تو فر اناناس احتیاج به شهد نداره من سیب قرمز،سیب زرد،پرتقال،کیوی،موز خشک کردم بعد از خشک شدن تو ظرف دربسته بزارید ویخچال بزارید ماهها دوام میاره.اگه کاملا خشک بشن تو کیسه نخی بریزید وجای خنک بزارید میوه رو رو شوفاژ یا کنار بخاری هم میتونید خشک کنید بخواید کنار بخاری خشک کنید به پرتقال وموز شهد بزنید میوه های دیگه نمیخواد طریقه خشک کردن میوه تو تابستون پستای پایین گذاشتم کیوی رو پوست بگیرید. برشهای کمپوت آناناس رو نازک کنید سعی کنید از پرتقال شیرین استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: ژله گل یکنفره 🔷مواد لازم 🔹ژله آلوئه ورا یک بسته 🔹ژله تمشک یک بسته 🔹شیر ۵ قاشق غذاخوری 🔹قالب گل چندتایی در دو سایز ‎ ♨️دستور تهیه برای این ژله اول ژله تمشک را در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور در حال جوش گذاشتم تا ذراتش کاملا حل بشه بعد اجازه دادم کاملا خنک شد و شیر را هم از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دادم وبعد ازخنک شدن ژله، شیر را بهش اضافه کردم، قالبی که گلهاش کوچکتره رو چرب کردم و ژله شیر تمشک را تا نصفه داخل هر گل ریختم و قالب را با سینی داخل یخچال گذاشتم تا گلها کاملا بستن بعد گلها رو از قالب خارج کردم و ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کردم و بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و قالب بزرگتر رو چرب کردم (حتما همه ی قسمتهاشو چرب کنید) یکسانت آلوورا داخل هر کدوم از قسمتهای قالب بزرگتر ریختم و تو یخچال گذاشتم تا نیم بند شد و داخل هر کدوم یکی از گلهای ژله ای صورتی رو قرار دادم و بقیه قالب رو با آلوورا پر کردم وقالب رو به همراه سینی چند ساعتی داخل یخچال قرار دادم تا کاملا بست،موقع خارج کردن از قالب هر قسمت رو چند دقیقه ای داخل آب گرم قرار دادم بعد کناره هاشو با چاقو آزاد کردم و آروم روی یه بشقاب خیس کوچیک برگردوندم و با سردادن داخل ظرف اصلی قرار دادم. ‎بشقاب باید خیس باشه که بتونید ژله رو سر بدین، اون ژله تک نفره که تو عکس بعدیش هست رو هم به همین روش داخل فنجان درست کردم،اون نقطه های نقره ای روشم مروارید خوراکی سایز کوچیکن ‎موقع درآوردن از قالب خیلی احتیاط کنید تا ژله هاتون آسیب نبینن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 500 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری کره 250 گرم قارچ اسلایس شده 1 قاشق غذاخوری آرد 1 و 1/2 قاشق چای خوری سیر خرد شده 1/2 لیوان آب مرغ 3/4 لیوان خامه یا مخلوط شیر و خامه 1/4 لیوان پنیر پارمزان رنده شده 1 لیوان بی بی اسفناج یا اسفناج خرد شده مقداری گوجه فرنگی خشک خرد شده 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده نمک،فلفل سیاه طرز تهیه: روغن را در یک ماهیتابه با حرارت متوسط ​گرم کنید،سینه مرغ را به تکه های نازکتر برش بزنید(تا زمان پخت کمتری نیاز باشد)دو طرف مرغ ها را با نمک و فلفل یا ادویه دلخواه دیگر مزه دار کنید،سپس مرغ ها را کف ماهیتابه بچینید و به مدت 4-5 دقیقه هر طرف را بپزید،یا تا زمانیکه طلایی و پخته شوند،بعد از پخت ،مرغ ها را از ظرف خارج کنید و در بشقاب قرار داده و روی آن را با فویل بپوشانید تا گرم بماند،ماهیتابه را با دستمال کاغذی پاک کنید،سپس کره را در تابه ذوب کرده و قارچ ها را به مدت 5-6 دقیقه یا تا زمانی که نرم و کاراملی شوند تفت دهید سیر را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود بعد بلافاصله آرد را اضافه کنید، هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود سپس آب مرغ را در ماهیتابه ریخته و هم بزنید تا خوب مواد با هم ترکیب شوند وقتی شروع به جوشیدن کرد نمک و ادویه بزنید و بعد خامه و پنیر پارمزان اضافه و مخلوط کنید و بلافاصله اسفناج و گوجه فرنگی خشک را بریزید و در اخر مرغ های پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و بعد چند دقیقه حرارت را خاموش کنید و گرم با جعفری خرد شده، پوره سیب زمینی و انواع سبزیجات سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیزم سلام امروز قراره آموزش یه تارت خوشمزه رو داشته باشیم که ماندگاری بالایی داره، چندین دستورو تست کردم تا به این نتیجه عالی رسیدم حتما پست رو سیو کنین تا بعدا گمش نکنین آشپزی خاص ❌نکات مهم❌ 🌷من از آرد قنادی استفاده کردم 🌷همه مواد حتما هم دمای محیط باشه 🌷به جای شکر قهوه ای میتونین شکر سفید استفاده کنین ولی رنگ مواد رویه روشن میشه خمیر تارت کره نرم ۱۴۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم ( ۱/۳ پ) زرده تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱ ق چ آرد ۲۶۰ گرم ( ۲ پ) ابتدا کره و پودرقند را کمی مخلوط کرده زرده و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر جمع شود در نهایت خمیر لطیفی داریم که چسبندگی نداره، به خمیر یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد به قطر ۴،۵ میل باز میکنین قالب تارت را کمی از قبل چرب میکنیم و به اندازه قالب تارت قالب زده و فیکس میکنیم کفش را سوراخ کرده و مجدد داخل یخچال میزاریم بعد از آماده کردن مواد میانی داخل تارت ها مواد میانی را میریزیم فقط خیلی نباید پر بشه داخل فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم بعد تا گرمه با شربت بار رومال کرده و با پودر پسته تزیین میکنیم مواد گردویی تخم مرغ ۱ عدد/ شکر قهوه ای ۸۰ گرم ( ۱/۲ پ سرخالی) وانیل ۱/۲ ق چ/ کره آب شده ۳۰ گرم( ۳ ق س) آرد ۳۰ گرم ( ۳ ق س) / گردو پودر شده ۱۱۰ گرم ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن حدود ۴،۵ دقیقه میزنیم تا روشن و سبک بشه کره آب شده و آرد را اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم و درنهایت پودر گردو را اضافه میکنیم وقتی مواد ترکیب شد داخل قیف ریخته و تارت ها رو پر میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥯 😋 ▫️زرده تخم مرغ چهار عدد ▫️پودر شکر نصف لیوان(فرانسوی) ▫️پسته نیم کوب شده نصف لیوان ▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری ▫️پودر پسته و یا هر چیزی دوست دارید برای تزیین مقداری ♦️دمای فر ۱۶۵ درجه مدت زمان ده دقیقه الی یک رب (یه کوچولو زیر شیرینیها طلایی شد پخته شده) ♦️به جای پسته میتونید از گردو استفاده کنید که میشه پفکی گردویی ♦️موقع همزدن زرده حتما حتما دور ظرف رو دورگیری کنید تا شیرینیهاتون بوی تخم مرغ نگیره بعد پخت ♦️شیرینها رو با فاصله توی سینی فر بریزید تا بهم نچسبن ♦️من قبل اینکه شیرینیها برن تو فر با زعفرون و پسته روشونو تزیین کردم ♦️یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل هم میتونید بریزید توی شیرینی اگر دوست داشتین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ.....۱عدد کره....۲۰۰ گرم روغن مایع.....۴۰ گرم پودر قند.....۶۰ گرم دارچین.....۱قاشق چای خوری وانیل.....نوک چاقو ارد.....۲۰۰ گرم بکین پودر......۱قاشق چای خوری پودر گردو.....۱پیمانه شکر......۲قاشق غذا خوری دارچین.....۱قاشق طرز تهیه: کره به همراه پودر قند با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه.تخم مرغ و روغن مایع و وانیل و دارچین اضافه کنید.مجدد با همزن برنید تا مواد کمی کرم رنگ بشه.پودر گردو و بکین را می ریزیم در انتها ارد را کم کم اضافه می کنیم.در حدی که خمیر به دست نچسبد.دقت کنید فقط با نوک انگشت خمیر ورز بدید.از خمیر به اندازه یک گردو کوچک جدا کنید در دست گرد کنید وسطش با وسیله ای سوراخ کنید.داخل سینی فر کاغذ انداخته شیرینی ها بچینید.در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه. بعد از پخت شکر با دارچین مخلوط کنید .شیرینی ها در مخلوط شکر بغلطونید.داخلش با شکلات پر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍪 😋 ▫️کیک شکلاتی ساده پودر شده : ۱۰۰ گرم ▫️گردوی آسیاب شده در حدی که پودر بشه و ▫️روغن نندازه : ۱۰۰ گرم ▫️پودر قند : ۲۰۰ گرم ▫️سرکه سقید : ۱ ق غ ▫️روغن مایع : ۱ ق غ ▫️دارچین به دلخواه : ۱ ق چ ▫️وانیل : نصف ق چ ▫️پودر کاکائو : ۱ ق چ ▫️سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم 🔸تمام مواد خشک را خوب ترکیب میکنیم بعد سفیده را افزوده و هم میزنیم ( کامل در کلیپ هستش ) تا ترکیب یکنواخت بشه بعد روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم اصطلاحا به این مرحله داغ زدن میگن اگه خوب و با حوصله این مرحله انجام بشه شیرینی گردویی های نرم و ترکداری خواهید داشت بعد از داغ زدن از روی حرارت برداشته سرکه و روغن مایع را افزوده و اچازه میدهیم خنک شود بعد در قیف ریخته و روی سینی پایپ کرده و در فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم بعد از پخت باید خنک شود ♦️ دمای فر برقی ۲۰۰ درجه از یک ربع قبل روشن شود وقتی سینی رو گذاشتیم به ۱۷۵ درجه کاهش میدیم ♦️در سینی فر کاغذ روغنی قرار میدیم و روی کاغذ هم حتما چرب شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول اینکه برای تشخیص کله گوسفند از کله بز باید ب کناره های چشم نگاه کنید اگر در کنار هر دو چشم حفره وجود داشت کله گوسفند هست. کله گوسفند حتی اگر تمیز باشد حتما حتما ب روی اجاق کباب کنید تا کمی روی پوست اون برشته بشه و موهای زیر پوست از بین برن بعد ب مدت ۱۵ دقیقه توی ظرف آب بزارید و بعد از این تایم کاملا کله رو بشورید تا زمانی ک آبی ک در آن کله رو میشورید شفاف بشه (صرفا برای شفاف شدن آب کله پاچه و تمیز شدن مجرای گوش و بینی و زبان) بعد در یک قابلمه حدودا ۴ تا پیاز متوسط رو ک نیم خلال کردیم ب همراه ۶ حبه سیر ۳ تکه شده با مقداری روغن تفت میدهیم تا سبک شوند. بعد ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کرده کمی تفت میدهیم. کله و پاچه و نخود و آب جوش رو اضافه میکنیم (آب تا جایی ک روی کله رو بگیره). حدودا ۲ ساعت ابتدا با شعله زیاد تا زمانی ک آب ب جوش بیاد و بعد با شعله متوسط میپزیم. در نیم ساعت آخر لیمو عمانی هایی ک سوراخ کردیم رو ب همراه ۲ قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو 😍😋 مواد لازم: گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم لوبیا سبز خرد و سرخ شده ۳۰۰ گرم رب ۲ ق.غ پیاز داغ نصف پیمانه ادویه به دلخواه (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، پودر سیر یا سیر تازه، زیره، زعفران دم کرده) برنج آبکش شده ۲ پیمانه روغن به مقدار لازم اول پیاز داغ را حاضر میکند، گوشت ها رو داخلش تفت میدید، بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ادویه ها و‌ رب رو اضافه میکنید و کمی تفت میدید، آب جوش به اندازه ای که گوشت رو بپوشونه بهش اضافه میکنید و‌میگذارید قشنگ بپزه. در آخرهای پخت، لوبیا سبز رو بهش اضافه میکنید که دست به دست هم بده ولی له نشه و آب مواد کشیده بشه. از طرفی برنج رو در آب و‌نمک خیس کردید و بعد در آب جوش و نمک نیم پز میکنید و آبکش میکنید. بعد از اینکه برنج و مواد کمی خنک شد ، در یک قابلمه ی نچسب با هر ته دیگی که دوست دارید، لایه لایه برنج و مواد رو به ترتیب میریزید تا تموم بشن، توصیه میکنم تو هر لایه کمی زعفران دم کرده و دارچین اضافه کنید. میگذارید دم بکشه و‌نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥧 😋😍 ▫️نان تست...... 1 بسته ▫️سینه مرغ...... 2 عدد ️ ▫️سس مایونز....... 1 لیوان ▫️ماست خامه ای ......1/2 لیوان ▫️گردو خرد شده .....1 لیوان ▫️جعفری خرد شده...... 1 لیوان ▫️پیازچه خرد شده .....1 لیوان ▫️خیار شور ریز خرد شده....... 1/2 لیوان ▫️نمک و فلفل...... مقدار لازم 🔸سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ،مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩مواد لازم پنیر خونگی 🌼 🍀شیر 🍀سرکه سفید 🥰همه مراحل داخل فیلم مشخصه بازم سوالی بود داخل کامنت ها بپرسین 🥰 ❌ نکته ها❌ ✅برای هر ۱کیلو شیر ۳قاشق سرکه ✅شیر بعد اینکه جوش اومد قبل اینکه سرکه رو بریزید ۱۰دقیقه بجوشه ✅از شير محلي يا لبنياتي پر چرب استفاده کنید که پنیرتون خوشمزه تر میشه ✅قبل اینکه آب پنیر رو بریزید روی پنیر ها بچشید تا نمکش اندازه باشه ✅داخل شیر نمک نریزید که پنیرتون خیلی سفت میشه آخر کار داخل آب پنیر یا روی پنیرها بریزید ✅موقعه ایی که پنیر رو ریختین داخل پارچه میخواستین جمع کنید میتونین داخلش سیاهدونه یا گردو بریزید مخلوط کنید بعد پنیرو جمع کنید وجسم سنگین بزارید روش ✅سرکه اصلا رو طعم پنیر تاثیری نداره فقط برای دلمه کردن و جمع شدن پنیره ✅بزارین دو سه روز بمونه تو یخچال و نمکش به خورد پنیر بره بعد استفاده کنین ✅پنیر لاکتیکی خیلی خوشمزه ایی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چکرتمه کبابی😍😋 مواد لازم: سینه مرغ 🍗یک عدد ماست🍶 یک قاشق غذا خوری پیاز رنده شده 🧅یک عدد کوچک یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری پول بیبر نصف قاشق چایخوری نمک🧂 نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه🧂 آویشن یک قاشق چایخوری🍃 سه قاشق غذا خوری روغن مایع🥄 ۴ تا ۵ عدد سیب زمینی 🥔 برای سس: ماست 🍶یک پیمانه سیر🧄 یک حبه نمک🧂 به مقدار لازم برای سس قرمز: دو تا سه قاشق غذا خوری کره🧈 یک قاشق چایخوری پول بیبر🌶 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد جذاب با نون سیر😍😋 مواد لازم: برای سس نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 خردل 🥣۲ قاشق روغن زیتون 🫒۴ قاشق گردو ۴ عدد لیمو🍋 ۱ عدد ۱ حبه سیر 🧄 برای نون سیر کره 🧈۵۰ گرم سیر🧄 ۱ حبه جعفری🍀 ۲ قاشق برای سالاد کاهو 🥬 گوجه گیلاسی 🍅 خیار 🥒 زیتون 🫒 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم یه ترجمه ی خیلی عالی برای شما عزیزان🦋 . شیر ولرم یک لیوان آب ولرم یک لیوان روغن مایع یک لیوان خمیر مایه یه ق غ خ نمک یه ق م خ شکر دو ق غ خ تخم مرغ دو عدد(زرده ها برای رومال ) آرد پنج الی شش لیوان کره صد گرم آب شده شکر نصف لیوان ارده نصف لیوان پودر گردو یک لیوان شروع به درست کردن خمیر می کنیم، شکر و خمیر مایه و یک سوم لیوان آب ولرم رو توی ظرفی می ریزیم و میذاریم تا عمل بیاد. بعد شیر و باقی آب و نمک و روغن و سفیده ی تخم مرغ هارو اضافه می کنیم و با دیت هم میزنیم و آرد رو که الک کردیم کم کم اضافه می کنیم تا یه خمیر نرم و لطیف بدست بیاریم،خمیر رو‌روش سلفون می کشیم و جای گرم میذاریم تا حجم دو سه برابر بشه... خمیر که ور اومد،اندازه ی پرتقال چونه برداریدو روش رو ده دقیقه بکشید و بعد به کمک وردنه هر کدوم رو پهن کنید(قطر دوسانت)شکر و ارده رو با هم مخلوط کنید و روی خمیرهایی که پهن کردید بکشید و روش پودر گردو بریزید و یه خمیرپهن شده روش بندازید و تا خمیرها تموم بشه یه لایه مخلوط کره و شکر و ارده رو‌روش بمالید و بعد پودرگردو روش بپاشید ویه لایه خمیر،بعد آخرین لایه که خمیر گذاشتید با وردنه پهنش می کنیم (مثل فیلم ،بعد برش بزنید‌و رول کنید و روش زرده ی تخم مرغ رو‌بمالید و روش کنجد بپاشیدو توی‌فر که از قبل با‌دمای ۱۸۰ درجه گرم شده بذارید تا زیرش طلایی بشه و در آخر دو سه دقیقه تا روش طلایی بشه....۰ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛