#کباب لاپلو
مواد لازم:
۱-برنج ایرانی ۴ پیمانه
۲-گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
۳-زعفران دمکرده ۲ ق.غ
۴-سماق ۱ الی ۲ ق.چ
۵-نمک، فلفل به میزان لازم
۶-پیاز آب گرفته شده ۲ عدد متوسط
۷-روغن حیوانی یا کره ۵۰ گرم
۸-گوجه سرخکرده برای سرو
نکات:
۱-برنج و کته کنید آبش که کشیده شد تو یه قابلمه دیگه کار و ادامه بدین. برنج ابکش هم همینه
۲-گوشت و میتونید با کمی کره هم تفت بدین
۳- اب پیاز و زیاد نگرید
۴-برنج کمی زنده باشه که اب گوشت که بخورد برنج میره له نشه. البته این سلیقه ای هم هست
۵- برای لایه زعفرونی کف ظرف و یکم چرب کنید
۶- حتما از قابلمه نچسب مناسب استفاده کنید تا پلو راحت برگرده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی مارمالادی#نارگیلی#شیرینی عید#
آشپزی خاص
👈👈لطفا ورق بزنید و مراحل کاررو نگاه کنید 🙏
👈👈بافت این شیرینی محشره وکاملا نرم هست ودر دهان آب میشه
حتما درست کنید و از درست کردن و خوردنش در کنار عزیزانتان لذت ببرید 🌺
سلام به روی ماه تک تکتون 🙋♀️
موادلازم 👇👇👇
۱_کره حیوانی و پاستوریزه ۱۲۵ گرم (مثل شکلی ،دامداران ،کاله و...... لطفا از یک ربع قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط،برسد )جایگزین ندارد .
۲_ شکردانه ریز ۷۵ گرم (حتما شکر را الک کنید یا دردستگاه بریزید ۲ تا ۳ پالس بزنید تا بلورهای شکر خرد شوند )
۳_وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
۴_آرد قنادی حدودا ۲۷۵ گرم لطفا با احتیاط بریزید
۵_نشاسته ذرت ۲۲ گرم
۶_روغن مایع ۷۰ گرم (روغن باعث نرمی شیرینی میشود )
۷_زرده ۱۰ گرم
۸_تخم مرغ همزده ۲۵ گرم (یک عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید تا زرده و سفیده باهم مخلوط و یکدست شود سپس ۲۵ گرم وزن کنید )
۹_عسل رقیق شده مقداری
۱۰_پودر نارگیل ،مقداری
۱۱_مارمالاد مقداری ( مارمالاد سیب ،هویج ، به ،توت فرنگی و.......)
۱۲_بیکنیگ پودر یک قاشق چایخوری سرصاف استاندارد (قاشقی
که ظرفیت و گنجایش ۲/۵میلی لیتر آب را داشته باشد روش نوشته
شده 2/5ml.)
دمای فر 👇👇👇
فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه .
نکات 👇👇
👈استراحت خمیر در یخچال یک الی دو ساعت
👈قبل از رفتن در فر بهتره داخل یخچال نیم ساعت استراحت کند و سپس داخل فر گرم بذارید .
👈👈حتما برای طرح انداختن روی خمیر ، ابزارتون رو داخل آرد بزنید و
سپس روی خمیر طرح بیندازید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌿کلیپ آموزشی شیرینی دادلی🌿
آشپزی خاص
کره گیاهی 150 گرم
روغن صاف قنادی یا جامد 120 گرم
پودر قند 120 گرم
آردنخودچی 120 گرم
آرد قنادی 360 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 ق چ
طرز تهیه
ابتدا کره .روغن صاف و پودر قند الک شده را میریزیم داخل دستگاه وبا همزن مخلوط میکنیم تا پوک پوک بشه در حین همزدن خمیر رو دو سه بار زیر و رو کنید با لیسک
خمیر که پوک و یک دست شد
زرده تخم مرغ و وانیل را به خمیر اضافه میکنیم و حدودا 5 دقیقه هم میزنیم
مواد که مخلوط شد
آرد نخود و آرد قنادی الک شده را اضافه میکنیم و با همزن با دور کند مخلوط میکنیم آرد که به خورد مواد رفت در آواخر کار خمیر رو با دست مخلوط میکنیم تا همزن های کم قدرت نسوزن
خمیر آماده شده رو داخل ظرفی میزاریم و مدت 15 دقیقه میزاریم یخچال
همان طور که در کلیپ میبینید خمیر رو به اندازه 15 گرمی به شکل گرد در میاریم و با فاصله داخل سینی کاغذ شده میزاریم و با پشت خود کار سوراخ های کوچک روی خمیر درست میکنیم و میزاریم داخل فر از قبل آماده شده
پس از پخته شدن شیرینی هارو با سلیقه خودتون تزیین کنید و در آخر سوراخ هاشونو با ژله پر کنید
درجه فر 170
مدت پخت 15 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون♥️
سیبزمینی ویژه یکی از غذاهای پر طرفدار فست فودیهاست.بهتر بگم صف میکشن براش.
چند وقت رفتیم بیرون دخترم هوس سیبزمینی ویژه کرده بود.که صف موندیم وبه سختی ی ظرف یک نفره گرفتیم براش ۷۵ تومن،این شد که گفتم ازبیرون نمیخرم خودم هوس کردید درست میکنم.
این مقدار برای ۳ نفر
سیب زمینی بزرگ ۳ عدد
ژامبون ۱۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم بستگی به خودتون کمتر یا بیشتر.
پنیر پیتزا ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
ادویها اویشن،پودر پیاز وپودر سیر یک ق م
سیبزمینی وپوست بگیرید وخلال بزرگ برش بزنید.داخل قابلمه اب بریزید به جوش بیاد ،نمک وزردچوبه بریزید وسیب زمینی وبه مدت ۵ دقیقه بجوشونید.با چنگال تست کنید کمی نرم شد ابکش کنید واجازه بدید خنک بشه داخل تابه روغن بریزید وکمی سرخ کنید،سیب زمینی وخارج کنید وقارچ وکمی تفت بدید .
هم میتونید داخل تابه درست کنید وحتما در تابه رو دم کنی بزارید وروی گاز درست کنیدوهم داخل مایکروفر بزارید.
داخل ظرف موردنظر کمی از روغن که سیب زمینی وسرخ کرده بودید کف ظرف بریزید وسیب زمینی وظرف بچینید .بعد ژامبون وبه اندازه دلخواه خورد کنید وروی سیب زمینی بریزید وبعد قارچ ودر اخر پنیر پیتزا وپودر سیر وپودر پیاز واویشین بریزید وداخل مایکرو فر به مدت یک ربع قرار بدید .
در کنار این غذای خوشمزه رو فست فودیها سالاد میزارن ومنم این سالادو درست میکنم.
کلم قرمز وسفید از هرکدوم نصف که خیلی ریز خورد بشه.
خیار شور ۴ تا ۵ عدد نگینی خورد شده
ذرت یک کاسه ماست خوری
هویج رنده شده یک کاسه ماست خوری
دوست دارید میتونید نخود فرنگی وگردو وشویدهم میتونید بریزید ،من نریختم
نمک وفلفل به مقدار لازم
سس مایونز ۳ تا ۴ ق غ
ماست ۲ تا ۳ ق غ
اگر به هم زدم کم باشه میتونید باز ماست وسس اضافه کنید.
سرکه ویا ابلیمو دوق غ
همه روخورد کنید ودر اخر سس وماست ونمک وفلفل وسرکه ویا ابلیمو اضافه کنید وکاملا هم بزنید،فوق العاده اس.
انشالله درست کنید ولذت ببرید
درست کنید وعکسای خوشگلو بفرستید.
#فست_فود#سیبزمینی_ویژه#پیتزا
#غذای_ساده#غذای_فوری
#همبرگر#غذای_خونگی#اشپزی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام مهربونا♥️
چیز کیک توت فرنگی
اگر از اکسپلور اموزش ومیبینید،خوشحالم میشم فالوکنید چون کلی اموزش تو پیج هست،وکلی اموزش دیگه هم داریم😍👌
بیسکویت پتی بور دوبسته
کره ۱۵۰ گرم
مواد پنیری:خامه قنادی ۳۰۰ گرم ،پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰ گرمی یا پنیر ویلی
اگر خامه صبحانه استفاده کنید حتما ۳ ق غ شکر بریزید .
پودر ژلاتین دو ق غ
اب نصف فنجان
من خامه قنادی که از کیک اضافه اومده بود برای چیز کیک استفاده کردم.
توت فرنگی ۲۰۰ گرم پوره بشه.
ژله توت فرنگی یک بسته
توت فرنگی برای داخل قالب به مقدار لازم
قالب کمر بندی سایز ۲۳
اگر قالب ندارید از هر قالبی باشه حتما کیسه فریزر بزارید وحتما لبهاش اضافه تر باشه که بتونید به ظرف دیگر انتقالش راحتر باشه.
بیسکویت وپوره کنید ،کره رو بخاراب کتری بنماری کنید یا مایکروفربنماری کنید.
بیسکویت وکره رو با هم مخلوط کنید ،داخل قالب کمربندی کاغذ روغنی بزارید ،چون از ژله استفاده میشه حتما دورشو کاغذ روغنی بزاربد یا طلق که من نداشتم از کاغذ روغنی استفاده کردم.
بیسکویت وکره مخلوط شده رو داخل قالب بریزید،وسطحشوصاف کنید یک ساعت داخل یخچال بزاربد تا سفت ومنسجم بشه.
اب سرد وداخل کاسه بریزید وپودر ژلاتین وروش بپاشید وهم بزنید وروی بخار اب کتری بنماری کنید،
پودر ژله رو با یک لیوان اب جوش هم بزنید وروی بخار اب کتری براربد تا ذرات ژله کاملا حل بشه وبعد نصف لیوان اب سرد بهش اضافه کنید.
خامه وپنیر وبا همزن بزنید تا یکدست بشه ،توت فرنگی وپوره کنید وبه مواد پنیری اضافه کنید ژلاتین بنماری شده وکاملا خنک شده رو به مواد پنیری اضافه کنید وهم بزنید، بچشید اگر شیرین نباشه یک تا دو ق شکر بریزید وهم بزنید.
دور تادور قالب اگر دوست دارید توت فرنگی بچینید،ومواد پنیری وبریزید وسطحشوصاف کنید ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال بزارید تا کاملا ببنده.
ژله که کاملا سرد شده یک لایه رو مواد پنیری بریزید بزاربد یخچال تا ببنده ،بعد نیم ساعت بیارید بیرون مابقی ژله رو بریزید وبه مدت ۲ ساعت تا ژله سفت بشه.
وبعد از قالب جدا کنید وداخل ظرف سرو بزارید وبه دلخواه تزیین کنید.
انشالله از این اموزش راضی باشید
لایک وکامنت یادتون نره.
#چیز _کیک#چیز_کیک_توت_فرنگی
#چیز_کیک_خوشمزه#چیز_کیک_انبه
#چیز_کیک_تمشک#چیز_کیک_نسکافه
#چیز_کیک_خونگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک لذیذ😍😋
مواد لازم:
۳تا ۴ عدد بادمجان
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک کاسه آب
یک عدد پیاز
کمی جعفری
فلفل دلمه ای یک عدد
نمک و فلفل
روش تهیه:
بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم.
بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم.
گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم.
مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد.
برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم.
بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود.
میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا😍😋
سس بشامل
شیر ۱ لیوان 🥛
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم🧈
نمک و جوز هندی کمی🧂
نکته برای تهیه سس بشامل
ابتدا کره و شیر را از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط هماهنگ شود .
و آرد را هم ۲ بار الک کنید .
لازانیا
ورق لازانیا ۱بسته
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم🥩
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری 🥫
پیاز ۱ عدد 🧅
سیر ۱ حبه 🧄
فلفل دلمه ای ۱ عدد🫑
روغن به اندازه کافی
آویشن نمک فلفل پودر سیر به مقدار لازم
دمای فر هم ۱۸۰ درجه سانتی کراد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پای_سیب
#پای_سیب_آسان
#کیک_سیب
4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای وسط کیک:
1 عدد سیب بزرگ
1 قاشق مرباخوری دارچین
گردو (اختیاری)
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. سپس روغن مایع و آب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید حدود یک دقیقه. آرد، وانیل و بکینگ پودر را الک کرده به مایه کیک اضافه کنید و میتونید با دور کند همزن بزنید خیلی اروم و یا با لیسک هم بزنید. داخل کپسول های کاغذی تانصف از مایه کیک بریزین بعد سیب ها رو که ورقه ورقه کردین وبه دارچین اغشته کردین رو روی مواد کیک قرار بدین و دوباره روی سیب ها باقیمانده مایه کیک رو بریزین تا روی سیب ها کاملا گرفته شود. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید.(30 دقیقه اول در فر را باز نکنید. زیر و روی کیک سرخ شود و با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید. حدود 40 دقیقه طول میکشد ولی بستگی به حرارت فر شما دارد) بعد از خنک شدن روی کیک پودر قند الک کرده و سرو کنید. نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍مواد لازم🔻
🍗مرغ ۱ عدد
🧂نمک، فلفل و ادویه های دلخواهتون
🍄قارچ تفت داده شده
🧀پنیر پیتزا
🥚تخم مرغ ۲ عدد
🍞پودر سوخاری
🥡آرد همه منظوره یا آرد سفید
🍳روغن برای سرخ کردن
🌡پخت در دمای:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
⏰به مدت:
۲۰ دقیقه
🔸آرد همه منظوره: نوعی آرد برای مصارف خانگی که در تولید نان و کیک و بیسکویت و دیگر فراوردههای آردی به کار میرود.آرد همه منظوره دارای ۷ تا ۱۲ در صد پروتئین است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_سبزیجات
با صدا ببینید🔈
۲ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده کنید. ۱ پیاز رو نگینی خرد کنید. ۲ عدد هویج متوسط رو رنده کنید. ۱ دسته پیازچه خرد کنید. کف تابه کمی روغن بریزید. پیاز تفت بدید تا سبک وطلایی بشه. سیب زمینی و سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. پیازچه هارو هم به مواد اضافه کنید. ادویه ها شامل ( نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز) از هر کدام ۱ قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید۲۰۰ میلی لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید ۲/۵ پیمانه آرد با ۱۰ گرم بکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه کنید تا خمیر جمع بشه.
۱/۵ قاشق غذاخوری کنجد اضافه کنید و خمیر رو ورز بدیدروی خمیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت بدید خمیر با وردنه پهن کنید و به شکل مستطیل برش بزنید از مواد وسط خمیر بریزید. کناره های خمیر رو با آب خیس کنید. خمیرو بپیچید لبه هاش رو با چنگال به هم بچسبونید و توی روغن داغ سرخ کنید 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیره_انگور
شیره انگور : یک و نیم پیمانه
کره و یا روغن : 3/4 پیمانه
آرد : دو پیمانه
زعفران دمکرده : یک قاشق غذاخوری
گلاب : نصف پیمانه
پودر هل : به مقدار لازم
طرزتهیه:
برای درست کرد این نوع حلوا، ابتدا آرد را الک کنید سپس آرد الک شده را درون تابه ای مناسب بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن مقداری تغییر کند.بعد از اینکه رنگ آرد کمی تغییر کرد دوباره آن را الک کنید و بعد از الک کردن؛ آرد را دوباره درون تابه بریزید.در مرحله بعدی طرز تهیه حلوای شیره انگور روغن و یا کره ذوب شده را به آرد بیفزایید و مخلوط آرد و کره را به خوبی هم بزنید تا کره و یا روغن به خورد آرد بروند.سپس شیره انگور را به صورت آرام آرام به مخلوط آرد اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا نسوزند در این مرحله از طرز تهیه حلوا با شیره انگور مخلوط آرد و شیره انگور شروع به جمع شدن می کند.زعفران دمکرده و پودر هل و گلاب را به حلوا اضافه کنید و مواد حلوا را هم بزنید و بعد از اینکه حلوا به طور کامل آماده شد شعله گاز را خاموش کنید و تابه را از روی حرارت گاز بردارید و دوباره مواد حلوا را هم بزنید.حلوای آماده شده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام صبحتون بخیر 🌸
#شام_سریع 🥘 😋
🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید.
میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید.
داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان شیر شکلاتی
مواد لازم:
1 پیمانه شیر گرم (230 میلی لیتر)
کره ذوب شده 60 گرم
تخم مرغ:1عدد
مایه خمیر فوری:2قاشق چایخوری(اگر از مایه خمیر تازه استفاده میکنید نصف یک بسته)
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
تقریبا 3تا سه ونیم پیمانه آرد (450-500 گرم)
برای داخل نان:
شکلات صبحانه (نوتلا) میتونید از هر شکلات صبحانه ای استفاده کنید
برای رومال:
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شیر
(پیشنهاد میکنم یکم وانیل هم اضافه کنید تا روی نون معطر بشه)
طرز تهیه:
همه مواد به جز نمک و آرد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. کم کم نمک و آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید که کمی به دست بچسبد.(دقت کنید اگر زیاد آرد بزنید خمیرتون لطیف نمیشه و نون در نهایت سفت میشه)
اگر خمیر بیش از حد چسبنده است ، کمی روغن روی آن اضافه کرده و آن را گرد کنید و داخل کاسه بذارید حتما فراموش نکنید خمیرو ورز بدین
روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت استراحت کنه
پس از استراحت، به 9تا10 چونه تقسیم کنید.
سپس با اولین چونه که درست کردید شروع کنید ، آن را با کمک کمی آرد با وردنه مطابق ویدئو باز کنید ، روی خمیر کمی شکلات بزنید ، کناره ها را کمی تا کنید و بغلتانید و بچرخانید و روی یک سینی قرار دهید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید دوباره برای مدت 45-60 دقیقه استراحت کند(بچه ها استراحت دوم حتما چک کنید همین که حجیم شد کافیه این زمان تقریبیه اگر خمیر بیش از حد استراحت کنه بوی ترشیدگی میگیره خمیرای من در استراحت دوم معمولا بعد از 30دقیقه حجیم میشن)
زرده و شیر را مخلوط کرده و روی آن بمالید. ودر فر که از قبل گرم کردید با دمای 200 درجه بپزید تا اطراف و روی نان قهوه ای شود. (18-20 دقیقه تایم پخت تقریبی هست بستگی به فر شما دارد شاید برای شما بیشتر زمان لازم باشد اگر فرتون گازیه و فن نداره در نهایت میتونید کمی فر بالارو روشن کنید تا نان ها رنگ بگیرند حواستون باشه حرارت فر بالا زیاده و باعث سوختن نان ها نشه) به محض بیرون آمدن از فر ، آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا بیشتر نرم شود. بعداً می توانید آن را سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛