eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️سیب زمینی حلقه ای سرخ شده ▫️قارچ اسلایس سرخ شده ▫️مرغ پخته ریش شده ▫️سس بشامل(کا مل هایلایت شده) میتونید حذفش کنید ▫️پنیر پیتزا 🔸لایه اول سیب زمینیها لایه دوم قارچها بعد مرغ ریش شده حالا سس بشامل و مابقی سیب زمینیا ودر آخر پنیر پیتزا میره داخل فر ۱۸۰ بمدت نیم ساعت و ده دقیقه آخر گریل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی🥳🥳🥳 ۴-۵ عدد سیب زمینی آبپز ۱ عدد هویج جعفری ۲-۳ عدد پیازچه آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون برای روی سالاد: ۲ ق غ ماست چکیده ۱ ق غ سس مایونز ذرت و جعفری سیب زمینی را له کنید و هویج را رنده کنید و با کمی روغن زیتون تا زمانی که آب آن کشیده شود بپزید، و آن را به سیب زمینی اضافه کنید. پیازچه و جعفری را ریز خرد کنید و با نمک و فلفل سیاه و کمی روغن زیتون به مواد اضافه کنید خوب مخلوط کنید، میتوانید در قالب بزرگ بریزید یا در قالبهای سیلیکونی تک نفره، یا حتی با دستتان گرد کنید و یا به هر شکلی که دوس دارید دربیاورید. سپس رو آن را با سس مایونز و ماست چکیده و ذرت تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍰 😋 ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️شکر یک پیمانه معادل ۲۰۰ گرم ▫️وانیل ۱ ق چ ▫️شیر نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم( بهتره ولرم باشه) ▫️روغن نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم ▫️آرد دو پیمانه معادل ۲۳۰ گرم ▫️نشاسته ذرت۲ق غ معادل ۳۰ گرم ▫️ب پ ۲ ق چ 🔸دمای ۱۶۵ بمدت ۴۵ دقیقه برای توستر ۲۰ درجه کمتر ❌اگر نشاسته ذرت نداشتید میتونید دو ق ب آردتون اضافه کنید ولی اگر باشه بافت کیکتون عالی نیشه ❌شیر بهتره ولرم باشه ❌همیشه برای ویک مواد نیم ساعت جلوتر در محیط آشپزخانه باشه ❌قالب لوفِ من ۱۵ در ۲۵ بود ❌برای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍕 😋 ▫️نون تست ۲عدد ▫️تخم مرغ درشت ۲عدد ▫️نمک نوک ق چ ▫️روغن مایع مقدار لازم(خیلی روغن نیاز نیست درحد ۵ قاشق غ خ) ▫️پنیر پیتزا مقدار لازم ▫️سس واسه روی نون ۲ ق غ مواد روی پیتزا به سلیقه خودتونه از هرچی دوست داشتید میتونید استفاده کنید. من از کالباس رنده شده .قارچ خوردشده ویکم فلفل دلمه استفاده کردم از مقدار روغنی که تودستور گفتم ۳ قاشقشو اول استفاده میکنیم واسه کف تابه...۲قاشق باقی مونده رو وقتی خواستیم بزاریم پنیر آب بشه ونون طلایی بشه از کناره ها بهش اضافه میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو لیوان آرد ارد سمولینا نصف پیمانه دو قاشق غذاخوری شیر خشک یک قاشق خمیر مایه بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری یک قاشق غذاخوری شکر کمی نمک دو لیوان اب جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری و اگر سمولینا درشت باشد، ممکن است به سه فنجان آب بیشتر نیاز داشته باشید . مواد را با هم در میکسر مخلوط کنید اگر میکسر ندارید با همزن دستی مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت استراحت کند سپس یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین را با سه قاشق غذاخوری آب مخلوط میکنیم و می ریزیم روی مواد ،هم بزنید و بگذارید پنج دقیقه بماند سپس از مخلوط به مقدار یک چهارم فنجان میریزیم در ماهیتابه نچسب و داغ بدون روغن ، حباب كه زد كامل و از حالت مايع دراومد و حبابها خشك شد وخودشو گرفت برميداريم يك طرفش بايد كامل طلايي و برشته بشه ، روي پارجه ميريزيم تا رطوبتش گرفته بشه روي هم نريزين بهم ميچسپه ، و می گذاریم خنک شود و کل مقدار را تمام می کنیم حواستون باشه قرصهای فطایر روی حرارت خشک نشود زیرا لبه ها به هم نمیچسبن فیلینگ گردو، دارچین، نارگیل و شکر را آسیاب درشت می کنیم با هم قطایف را پر می کنیم سپس در روغن سرخ میکنیم و در شربت بار میریزیم فقط حرارت موقع سرخ کردن کم باشه که قطایف خشک بشه وقتی توی شربت بار میریزید زود نرم نشه شربت بار ۳ لیوان شکر یک لیوان و نصف اب اب نصف لیمو زعفران به اندازه لازم گلاب ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی خوشمزه 🍗😋😍 این مرغ 🍗و بدون روغن 🧈هم میتونید درست کنید من فقط یه قاشق روغن زیتون🫒زدم که جزو چربی های مفید هست و برای رژیم هیچ موردی نداره و البته طعم‌مرغ رو عالی میکنه شما اگر رژیم ندارین میتونید از کره 🧈هم استفاده کنید. نگران نباشید بدون آب 🥛بد نمیشه چون با آب پیاز 🧅پخته میشه بسیار لذیذتر هم میشه یکبار امتحانش کنید 😋😉 مواد لازم مرغ 🍗😋 مرغ دو تکه ران با سینه 🍗 پیاز ۲ عدد متوسط 🧅 هویج یک عدد کوچک🥕 فلفل دلمه یک چهارم یک عدد 🫑 رب گوجه ۲ ق غ خ🥫 ادویه ها: نمک یک ق چ ، فلفل یک ق چ خ ، زردچوبه یک ق چ ، زنجبیل نصف ق چ خ، پاپریکا یک ق چ‌ خ ، پودر پیاز کمی(قابل حذف) 🧂🌶️ برگ‌ بو ۲ تکه🍃 زعفران ۳ ق غ خ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مربا هم خوشگله و هم مجلسی و هم خوشمزه چون از آهک استفاده نکردم می تونید خیلی راحت بخورید همون مزه مربای هویج می ده و خوشمزه ست. حالا مقدار مواد و توضیحات: این مربا رو معمولا زیاد درست نمی کنن حالت تزئینی داره من دو تا هویج بزرگ استفاده کردم(بهتره هویج ها صاف و بلند باشن،هر چی هویج بلند تر، گل شما بزرگتر😉) برا این مقدار یک و نیم لیوان شکر یک لیوان آب نصف لیوان گلاب رو بزارید روی حرارت و گاهی هم بزنید تا شکر حل بشه،بعد از اینکه شمر کاملا حل شد و روی شربت کف کرد (حدود ۵ دقیقه) شربت رو خاموش می کنم یه ذره که از دما افتاد گل هامون رو می چینیم توش و زیرش رو روشن می کنیم ،با دمای خیلی کم تا هم هویج ها بپزن و هم شربت خیلی غلیظ نشه،بیست دقیقه بعد از اینکه هویج ها رو ریختیم ۱/۴ ق چ وانیل و ۱/۲ ق چ آبلیمو اضافه می کنیم،و ده دقیقه بعد زیرش رو خاموش می کنیم. (می تونید از هل و زعفرون هم استفاده کنید ولی من طعم وانیل رو تو مربای هویج دوست دارم) دقت کنید هویج ها کامل بپزن در غیر این صورت مربا کپک می زنه،و شربت به قوام برسه. یعنی بعد خنک شدن کمی کش بیاد . راستی تو فیلم هم اشاره کردم حتما لایه های هویج رو بعد نرم شدن بشورید تا نمکشون بره و دو سه بار تو آب معمولی خیس کنید و آبش رو عوض کنید تا طعم نمک کامل بره. یه نکته دیگه هم اینه که می تونید گل ها رو دوازده ساعت تو آب آهک خیس کنید تا انسجام بیشتری داشته باشن،ولی همین طور که تو فیلم دیدید بدون آهک هم مشکلی نداشتن. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون زنجبیلی از نونهایی هست که تو تبریز همه قنادی ها دارن😍😍 خیلی هم طرفدار دارن مخصوصا ماه رمضون اول یادتون بندازم که برا دیدن دستورهای کامل از شیرینی ها و غذاهای خاص یه سر به پیجم بزنید حالا مقدار مواد: اگه مقدار مواد بر اساس پیمانه می خوایید تو کامنت ها بنویسید. اگه فیلم ورز دادن رو کامل می خوایید باز تو کامنت ها بنویسید 🌹 آرد : ۵۰۰ گرم شکر : ۸ گرم نمک : ۸ گرم روغن مایع : ۲۵ گرم کره : ۵۰ گرم تخم مرغ : ۲ عدد (یک زرده برای رومال) ماست : ۱۰۰ گرم بهبود دهنده : ۵گرم (باعث بهبود کیفیت نان و ماندگاری نان می شود ) قابل حذف خمیر مایه ۸گرم زنجبیل : ۵ الی ۱۵ گرم بسته به کیفیت زنجبیل وذائقه خانواده شما آب : تقریبا ۱۵۰ گرم (من ۱۵۰ گرم استفاده کردم) دوستان همه نکات تو فیلم گفته شده لطفا با دقت ببینید . ۴ تا تایم استراحت داره هر کدوم ۱۵ دقیقه شیره انگور رو به رومال اضافه می کنیم تا سطح نان براق بشه ورز دادن خیلی خیلی مهمه حوصله کنید تا نون خیلی خوبی تحویل بگیرید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. سلام به همگی😍 مواد لازم برای کیک زعفرونی: ۴ تا تخم مرغ ۱ لیوان شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن ۱ق.چ پودر هل ۲ق.چ بکینگ پودر ۲ لیوان آرد قنادی ۳ قاشق زعفرون دمکرده ۲ قاشق گلاب طرز تهیه: 🥧تخم مرغ هارو با شکر ۵ دقیقه ای هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار بشه بعد بهش روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید 🥧پودر هل و زعفرون و گلاب رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو به همراه بکینگ پودر الک کنید و تو سه مرحله به مواد اصلی اضافه کنید و آروم به صورت دورانی هم بزنید. 🥧قالب رو با یک قاشق روغن جامد یا کره چرب کنید بعد یک قاشق آرد الک کنید و در نهایت آرد اضافی رو خالی کنید مواد کیک رو بریزید داخل قالب و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵_۵۰ دقیقه تا بپزه بعد از اینکه کیک خنک شد از قالب در بیارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧇 😋 🔸ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه ٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردم‌بهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پود پسته سبز رنگ تازه ۴۰۰-۵۰۰ گرم کره آب شده پنج قاشق برای شربت: آب ۴ لیوان شکر ۳ لیوان ۱/۴ آب یک لیمو طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.۱۷ دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید) اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰-۲۰۰ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
پیراشکی سبزیجات و گوشت!!🌯🥕🍅🥩🐓🐟🍤😍‌ غذای مقوی ساده و سریع باب میل کوچیک و بزرگ... ‌😍🤗👧🏻🧒🏽👱🏻‍♀️👩🏻🧔🏻👵🏼👴🏼🤗😍‌ و‌همچنین یک پیراشکی سبک و کم‌خمیر چونکه به جای خمیر پیراشکی از خمیر یوفکا استفاده شده!😊✅‌ ‌ مواد لازم: ٢ ورق خمير يوفكا ۲ عدد هویج ۱ عدد فلفل قرمز دلمه‌ای ۱ عدد تره فرنگی یا ۴-۳ عدد پیازچه ۵۰۰ گرم کلم سفید ۲۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده یا به سلیقه خودتون هر گوشت دیگه!! ۲ قاشق غذا خوری سس سویا (نبود هم میشه!😊‌)‌ ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت نمک و فلفل روغن مایع یا زیتون ‌ برای سرخ کردن: ۲ عدد تخم مرغ آرد سوخاری روغن برای سرخ کردن ‌ اول گوشت رو تو تفت بدین (بهتره با تره فرنگی یا پیازچه شروع کنین) بعد سبزیجات رو به ترتیب تصویر اضافه کرده و تفت بدین ورق های یوفکا رو به شکل مثلث کوچیک یا بزرگ به سلیقه خودتون ببرین و مثل تصویر بپیچین رول ها رو اول تو تخم مرغ زده فرو کرده و بعد قشنگ تو آرد غلط داده و سرخ کنین🔥😍‌ ‌ نوش جونتون!❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خونگی گوشت چرخ کره ۳۰۰ گرم الزاما پر چرب (میکس گوساله و گوسفند) سویا ۲_۳ مشت پیاز ریز رنده شده و آب گرفته شده۲ عدد بزرگ سیر ۲_۳ حبه تخم مرغ ۱ عدد نمک فلفل (پودر سوخاری۱ قاشق) پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری گوشت چرخ شده من کم چرب بود از دمبه گوسفندی واسه چرب شدن گوشت استفاده کردم اول سویا رو شستم بعد فشار دادم تا آب آن خارج بشه. همه مواد رو توی میکسر گذاشتم تا کاملا یکدست بشن . همبرگر ها رو قالب زدم و توی فریزر واسه ۲_۳ ساعت گذاشتم تا زمان سرخ کردن متلاشی نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛