eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خاصيت ضد سرطانی آسپيرين ... مصرف سه قرص آسپرین در هفته می‌تواند خطر مرگ و میر ناشی از سرطان‌های سینه و مثانه را تا یک سوم کاهش دهد. آسپرین خون را رقیق می کند و خطر بروز لخته های خونی را کاهش می دهد. از سوی دیگر احتمال دارد ويژگی ضد التهابی آسپرین خطر ابتلا به سرطان روده و سایر اشکال این بیماری را کاهش دهد. 💯💯 ✈️ @etelatnews ✈️
جزء بیست و ششم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.99M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرغ ۱تکه سیب زمینی ۱ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد هویچ ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد جوپرک ۱/۳ لیوان زرشک کمی جعفری خورد شده ۲ ق غ (بچه ها داخل ویدئو اشتباه گفتم گشنیز،اشتباه لفظیه🤦‍♀️ درستش جعفریه) جعفری اضافه کردم هویچ، سیب‌زمینی، گوجه فرنگی وپیاز رو پوست میگیریم و خورد می کنیم به همراه گوشت و ادویه ها میذاریم 2 ساعت بپزه، بعد دوساعت گوشت رو ریش ریش می کنیم و مواد و توی قابلمه با گوشت کوب برقی پوره می کنیم یا با گوشت کوب دستی له و نرمش می کنیم میریزیم توی قابلمه و جوپرک رو هم. میریزیم و 20 دقیقه زمان میدیم تا بپزه. بعد زرشک و جعفری خورد شده رو میریزیم و حدود 10 دقیقه قل که زد نمک هم میزنیم و سوپ ما آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از سری شیرینی های عید که خیلی عالی و خوشمزه است . این شیرینی ترد هستش و خیلی هم خشک نیست و کمی هم نرم و لطیف . طبق دستورها پیش برین لطفا تا کیفیت کارتون پایین نیادش 👌 . . آرد سفید ۲۰۰ گرم ( تقریبا یک و یک سوم لیوان) کره ۱۰۰ گرم (مارگارین هم میشه ) پودر قند ۴۰ گرم ( تقریبا ۴ ق غ) زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکلات تخته ای ۵۰ گرم پودر پسته و پودر نارگیل به میزان لازم . کره رو و تخم مرغ رو از قبل محیط بیرون قرار دادم . (من با روغن جامد هر نوع روغنی امتحان نکردم فکر کنم سفت بشه ) کره نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن یه دقیقه زدم . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اصافه کردم و یه دقیقه با همزن زدم . آرد رو الک کردم و بهش اصافه کردم . ارد تقریبی هستش برای من از این کمتر از این مقدار استفاده شد ، باید طوری بشه که خمیر به دست نچسبه . اگه زیاد هم بریزین اون لطافت شیرینی رو با این کارتون از بین می برین . حالا از خمیر هم میتونین برای اینکه یه اندازه بشه مثلا با یه قاشق مربا خوری بردارین همه یه اندازه بشه ، من همش رو به اندازه ۷ گرم برداشتم توی دستم استوانه ای و لوله ایش کردم و بعد پیچوندم و شکل نعل در اوردم و توی سیتی فر گذاشتم . چون کره داره دیگه نیاز به چرب کردن سینی هم نیستش (کاغذ روغنی هم نمی خواد) فر رو که از یه ربع قبل روشن کرده بودم ، سینی رو در فر ۱۵۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دادم . بعد که از فر در آوردم اصلا دست بهش نزدم ، بزارین خنک بشه و بعد جدا کنین . شکلات تخته ای رو هم روی بخار کتری آب کردم . شیرینی ها رو سرشون رو به شکلات زدم و بعد در هر نوع پودری که دوست دارین بغلتونین ، من از پودر نارگیل ، پودر پسته ، پودر نارگیل که رنگییش کردم (توی کیسه فریزر ریختم و کمی رنگ خوراکی قرمز ریختم و مالش دادم و رنگیش کردم ). استفاده کردم . با این مقدار مواد ۳۵ عدد شیرینی میشه . در مورد ماندگاری هم در ظرف درب بسته تا یک الی دو ماه در جای خنک (صرفا نه اینکه یخچال هر جای خنک و دور از محیط گرم ) با کیفیت می ماند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم : 1/2 لیوان روغن جامد(من از 100 گرم کره استفاده کردم) 1/3لیوان شیره خرما(از شیره خرما ارگانیک استفاده کنید، صنعتی وشرکتی مزه خوبی نداره) 1 عدد تخم مرغ درشت(من 2عددکوچیک ریختم) 2تا2/5لیوان آرد سفید قنادی 1 قاشق چایخوری پودر هل(میتونید دارچین هم بریزید) 3 قاشق غذاخوری گلاب طرزتهیه : روغن (یا کره نرم شده در دمای اتاق) را با تخم مرغ وگلاب وپودر هل مخلوط وبا چنگال هم بزنید، میتونید با همزن برقی هم استفاده کنیدتا مواد یکدست شود، بعد شیره خرما را اضافه و مخلوط کنیدوکم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم ویکدستی بدست بیاد(شاید آرد بیشتر ویا کمتر استفاده بشه). از خمیر به اندازه یک گردو برداشته ودر دست گرد کنید ومهر دلخواه رو روی خمیر بزنید ودر تابه که کاغذ روغنی انداخته‌اید با فاصله گذاشته ودرب تابه را بسته ومیزاریم روی حرارت کم به مدت تقریبی 30 دقیقه تا کلوچه ها پخته شوند. برای پخت در فر: فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه. شعله پخش کن حتماً بزارید. شعله زیاد کم نکنید چون کلوچه خوب پخته نمیشه. میتونید از دو قاشق شکر هم استفاده کنید ولی من نریختم چون شیرینی کلوچه به اندازه بود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافین پیتزا اگه دوست دارین یه پیتزای متفاوت درست کنید این نوع رو امتحان کنید.برای مهمونیا و جشن تولدها هم مناسبه و در کنار فینگرفودها میتونید داشته باشید. مواد لازم:سوسیس۲۰۰گرم.تخم مرغ۲عدد شير۱/۲پيمانه.آرد سفید۲۲۰گرم.قارچ۲۰۰گرم.خامه صبحانه۱۰۰گرم.روغن مايع۱۰۰گرم پنير پيتزا۱۰۰گرم. فلفل دلمه ای( هر رنگی که دوست دارین) ۱۰۰گرم .بيكينگ پودر۲ق چ.مخمر فوری۱ق چ. پودرآويشن(اختیاری)۱/۲ق غ.نمك وفلفل بميزان لازم.در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا برای روی مافین طرز تهیه: سوسیس رو خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. قارچ خرد شده رو تفت داده و اجازه بدین تا آب قارچ کشیده بشه.سوسیس رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.بذارین تا خنک بشه.بقیه مواد رو دركاسه اي باهم مخلوط کنید.اول تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید کمی پودر سیر بریزید. بعد شیر و روغن و خامه اضافه کنید.فلفل دلمه ای ریز خرد شده و پنیر اضافه و مخلوط کنید و در آخر آرد،بیکینگ پودر، مخمر،آویشن،نمک و فلفل اضافه کنید و با مواد سوسیس و قارچ مخلوط کنید روی ظرف رو بپوشونید و به مدت ۴۵دقيقه در محيط آشپزخونه استراحت دهید تا مخمر عمل کند داخل قالب مافين رو چرب و آردپاشی کنید یا كپسول كاغذي بذارین.داخل آنها رو هم كمى چرب كنيد. سپس از مواد داخل هريك را پركنيد.تا ۳/۴قالب پر بشه.بعد بذارین در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه.میتونید قبل از اینکه در فر بذارین روش پنیر پیتزا بریزین یا وقتی از فر بیرون اومد پنیر بریزین مجدد بذارین در فر ولی اینبار فقط گریل روشن کنید تا پنیر آب بشه.میتونید اصلا روش پنیر نریزین این دیگه به خودتون بستگی داره. من از سوسیس خونگی و فلفل دلمه ای کمتری استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ جو حتماً با این روش سوپ جو رو امتحان کنید مطمئنم خوشتون میاد👌 . مواد لازم :🔻 • پیاز ۲ عدد👈یکی برای مرغ و یکی برای سس قرمز سوپ • هویج متوسط ۲ عدد نگینی خرد شده • سیب زمینی ۱ عدد نگینی خرد شده • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری • کره ۱ ق غ • نصف یک سینه کامل مرغ • جعفری خرد شده چند قاشق غذاخوری • جو پوست کنده ۱ لیوان • زرشک شسته شده : چند ق غ • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سَر پُر • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی . نکات پخت :🔻 ✅ جو را بشورید و از چند ساعت قبل بذارید خیس بخوره. ✅ نصف یک سینه مرغ را با یه پیاز درشت و چند حبه سیر و نمک و فلفل و زردچوبه بذارید بپزه. ✅ جوی خیس خورده را با کمی کره تفت بدید. 👈اینکار باعث میشه هم موقع پخت جو سر نره هم بوی جو از بین بره. ✅ بعد از اضافه کردن آب مرغ، دوبرابر اون آبجوش هم اضافه کنید تا به اصطلاح جا برای باز شدن جو داشته باشیم. ✅ باقی مراحل کار تو ویدیو مشخصه. ✅ جو بعد از ۴۰ دقیقه کاملاً شکفته و پخته میشه. ✅ اضافه کردن زرشک اختیاری هست و در دستور سوپ جو کلاسیک نیست اما واقعا سوپتون رو خوشمزه و مجلسی میکنه. ✅ اضافه کردن آبلیمو هم در اواخر پخت کاملاً سلیقه ایه. ✅ نمک سوپ را اواخر کار چک کنید. ✅ یادتون باشه که این سوپ بعد از پخت غلیظ تر میشه، پس حواستون به میزان آب سوپ باشه که نه اونقدر زیاد باشه که شل بشه نه اونقدر کم که سِفت بشه. نوش جانتون❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی آش ۲ کیلو (۲ کیلو سبزی بگیرید و پاکش کنید) جعفری و اسفناج با هم یک و نیم کیلو تره ۴۰۰ گرم گشنیز ۱۰۰ گرم عدس ۱۰۰ گرم ماش ۱۰۰ گرم لوبیا سفید ۵۰ گرم لوبیا قرمز ۵۰ گرم لوبیا چیتی ۵۰ گرم لوبیا چشم بلبلی ۵۰ گرم گندم ۱ کیلو برنج نیمدانه ۰/۵ کیلو پیاز ۲ کیلو گوشت گوساله ۰/۵ کیلو (چرب نباشه) قلم ۱ عدد روغن نیمه جامد ۵ قاشق غذاخوری کره ۱۰۰ گرم زعفران به میزان لازم نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم طرز تهیه پیاز رو خلالی خرد کرده و سرخ کنید گندم رو از شب قبل خیس کنید لوبیا ها رو از شب قبل خیس کنید عدس و ماش رو نیم ساعت قبل از پخت خیس کنید بعد از این مدت داخل قابلمه بریزید و بزارید بپزه تا آبش خشک بشه. حواستون باشه نسوزه بعد از پخت گندم رو دوبار و حبوبات رو یکبار چرخ کنید گوشت رو به همراه قلم و یه پیاز حلقه شده داخل قابلمه بزارید و روش آب بریزید و بزارید روی حرارت کف روشو جمع کنید و بزارید تا خوب بپزه بعد از پخت مغز قلم رو خارج کنید و گوشت رو ریش ریش کنید نیمدانه رو که از چند ساعت قبل خیس کردید با ۸ لیوان آب داخل یه قابلمه بزرگ بریزید و بزارید بپزه. اگه لازم شد آبجوش اضافه کنید بعد از نیم ساعت سبزی خرد شده رو اضافه کنید. نمک و زردچوبه اضافه کنید ۱ الی ۲ ساعت بزارید بجوشه اگه لازم شد آبجوش بریزید تو این فاصله گندم رو که قبلاً چرخ کردیم کم کم داخل ظرف بریزید و آب گرم روش بریزید و با دستتون خوب از هم بازش کنید تا روان و یکدست بشه و گلوله ای توش نمونه گندم ، حبوبات و آبِ گوشت رو اضافه کنید بعد روغن رو اضافه کنید. نمک و زردچوبه هم بریزید و مدام آش رو هم بزنید تا کشدار بشه در طول این زمان اگه لازم شد آبجوش اضافه کنید بعد از ۲ ساعت پیاز داغ رو اضافه کنید کلاً ۲ ساعت دیگه باید بجوشه هم بزنید تا آش ته نگیره یکساعت ساعت آخر گوشت رو اضافه کنید بعد از یک ربع کره، فلفل و زعفران رو بریزید. نمک آش رو هم تست کنید آش بینهایت خوشمزه مون آماده ست نیم ساعت در قابلمه رو به صورت نیمه باز بزارید میتونید تو این نیم ساعت حرارت رو خاموش کنید یا خیلی خیلی کمش کنید بعد آش رو سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برترین خِرد، خودشناسی است امام رضا (ع) (عددالقویه) مربای گل قند یکی از خوشمزه ترین مرباهاست 😍 توی منطقه ما زنجان مربای گل رو به این شکل آفتابی درست می کنیم ‌. مربای گل دستورهای مختلفی داره ، این مدل روش درست شدن مربا زمان بره اما خیلی خوشمزه و پر از خاصیت 😊😍. اول بگم که نوع گل و هر منطقه در مزه تاثیر داره گل محمدی که در مناطق ما ، زنجان و شهرهای آذربایجان هستش شیرین و تاخی کمتری دارند و گل هایی که در مناطق کویری هستند تلخ هستند . گل محمدی رو اول پاک کردم ، گلبرگ ها رو جدا کردم .بعد شستم و روی دستمال پهن کردم تا رطوبتش گرفته بشه و خشک بشه . برای این مربا به هر میزان گل محمدی هست ، شکر میشه ریخت . بعضی ها از قند استفاده می کنند و نزدیک دو برابر گل محمدی قند می ریزند . من دو کیلو گل محمدی داشتم ، دو کیلو هم در ابتدا شکر استفاده کردم . گلبرگ ها رو با شکر مخلوط میشه کرد و با دست کمی فشار داد ، این کار ممکنه سخت و خسته کننده بشه و میشه از آسیاب ، غذاساز و یک عده حتی چرخ گوشت استفاده می کنند ، البته گلبرگ ها خیلی ریز نشند . وقتی شکر و گلبرگ ها کمی ترکیب شدند داخل قابلمه مسی ریختم . یک کم روش شکر ریختم . یک پارچه تمیز تخی روش کشیدم که پشه و ... نره و دورش رو محکم کردم .پارچه اولی که کشیدم بزرگ بود جا به جا کردم بعدا .روش هم یک شیشه قرار دادم و جلوی آفتاب قرار دادم .بهترین جا براش بالا پشت بام هستش . اینکه چه مدت طول بکشه برسه بسته به شدت آفتاب و اندازه های گلبرگ ها داره ، اگر گلبرگ ها درشت تر باسند دیرتر می رسه . چیزی حدود ۴۵ الی ۶۰ روز زمان می بره . هر چند روز یکبار بهش سر می زنیم و چک می کنیم . من بعد از ۵ ، ۶ روز دوباره بهش سر زدم و کمی شکر صاف درست کردم و ریختم .ترکیب کمی شکر و آب رو روی حرارت قرار دادم و وقتی شکر حل شد ازحرارت برداشتم و داخل مربا ریختم . باز هم دوباره باید بهش سر بزنم و چک کنم ، چون فرصت کم بود زود فیلم گرفتم که براتون بزارم . اگر مربا سفت هست و شیرینیش کمه میشه شکر صاف درست کرد و داخلش ریخت . انتهای فیلم هم مربای گل سال پیش هست که من سال پیش فیلم گرفتم😊 پ.ن : مربای گل قند با گل خشک رو هم استوری براتون میزارم 😊. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد یک ویک سوم لیوان شیره انگور نصف لیوان تخم مرغ:دوعدد شیریا آب یک سوم لیوان کنجد برای تزیین به مقدار لازم بکینگ پودریک ق غ وانیل :نصف ق چ 🟣بکینگ پودرو‌آرد ‌‌با هم‌مخلوط کنید و سه مرتبه الک کنید 🟣کنجد دلبخواهی اگه دوست داشتین بعد اینکه مواد و داخل فنجان ها ریختین روی مواد بریزید 🟣بعد اینکه کیک پخت دوباره دم‌کنی ‌و بزارید تا پف کیک نخوابد 🟣به جای شیره ی انگور میتونید از شیره ی توت یا همراهم استفاده کنید 🟣حرارت متوسط باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی رسپیری باز هم شیرینی عید بسیار عالی و خوشمزه و بافتی تقریبا نرم داره . میانه است . بسیار خوش عطر و طعم . حتی دیدم اونایی که طعم قهوه و نسکافه هم دوست ندارن از این شیرینی خوششون اومده . کره ۱۲۵ گرم آرد سفید ۱۲۵ گرم ، کمتر از یه لیوان نشاسته ذرت ۲۵ گرم حدودا ۳ ق غ پودر قند ۲۵ گرم ،حدودا ۲ ق غ پودر نسکافه یا قهوه ۱ ق م آب جوش ۱ ق غ وانیل مقداری در شیرینی های خشک دنبال جایگزین کردن نباشید . مگر در دستوری گفته بشه که میشه. اینجا هم من اطلاعی ندارم جای کره از روغن جامد استفاده بشه کیفیت خوب بشه یا نه من امتحان نکردم . پس دقت کنین . آرد سفید و نشاسته ذرت و پودر قند رو الک کردم . پودر قهوه یا نسکافه (هر نوع بخواین حتی از این پودر قهوه فوری هم میشه ) رو با آب جوش مخلوط کردم . کره نرم شده که در محیط بوده و نرم شده رو با پودر قند مخلوط کردم و وانبل افزوده و با همزن ۵ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه . پودر قهوه حل شده رو اصافه کردم و کمی با همزن زدم و بعد نشاسته ذرت رو ریختم و هم زدم و بعد آرد سفید رو کم کم اصافه کردم و یه کوچولو با همزن زدم . مواد رو داخل قیف که داخلش ماسوره انداخته بودم ریختم . من از ماسوره 1M استفاده کردم . از ماسوره 2D و یا هر نوع ماسوره به شکل شکوفه می تونین استفاده کنین . داخل سینی فر شکوفه زدم . و روی اون شکلات چیپسی قرار دادم . سینی فر نیاز به چرب کردن و با انداختن کاغذ روغنی نداره چون این شیرینی به اندازه کافی کره داره . در فر که از یه ربع قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دادم . تاکید دمای فرها فرق داره و باید خودتون دما و تایم رو چک کنین . الان زیر شیرینی های من یه سری داشت کم کم رنگش تغییر می کرد و برای من در واقع ۱۲ دقیقه کافی بود . بعد از خنک شدن از سینی بردارین . تقریبا ۳۰ عدد شیرینی میشه . ماندگاری این شیرینی بالاست و تا دوماه در ظرف درب بسته محیط خنک الزاما یخچال خیر می ماند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛