eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشیدنی شکلات داغ مواد لازم اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری شکلات (تخته ای و خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری چیپس شکلات ۵۰ گرم چوب دارچین 3_2 تکه عسل ۱ قاشق چای خوری شیر ۲ لیوان خامه‏ ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه: 1. ابتدا شیر و خامه را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را به خوبی یکنواخت میکنیم. 2. شیر را داخل ظرفی میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم و دارچین را به آن اضافه میکنیم. شیر کاملا داغ شود اما نجوشد. 3. شکلات رنده شده و چیپس های شکلاتی را به شیر اضافه کنید، هم بزنید تا شکلات آب شود سپس عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا شکلات داغ به غلظت دلخواه تان برسد. 4. چوب دارچین را از مواد جدا کنید.هات چاکلت را داخل لیوان ریخته و نوش جان کنید. سایر نکات 1. در صورت تمایل از شیر یا عسل بیشتری استفاده کنید. 2. میتوانید 1 تا 2 قاشق چایخوری قهوه یا پودر نسکافه هم به هات چاکلت اضافه کنید. 3. در صورت تمایل به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده کنید ولی استفاده از شکلات، هات چاکلت را خوشمزه و غلیظ میکند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر قند الک شده 270 گرم(حدود 1و نیم تا 1 و 2/3 لیوان) آرد 375 گرم(حدود 2 و نیم لیوان) وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر نارگیل ریز 225 گرم(2لیوان پر+1/4 لیوان) ◀بهتره حتما پودر نارگیل رو توی آسیاب برقی یا غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا دانه ریز شود. روغن جامد 225 گرم(حدودا 1 لیوان سرخالی) ◀بهتره در این شیرینی برای انسجام بیشتر از روغن قنادی استفاده کنید چون شیرینی خیلی ترده و زود در دست پودر میشه... ◀در این شیرینی میتونید کره یا مارگارین را جایگزین روغن کنید که در اینصورت به ازای هر 100 گرم روغن باید 120 گرم کره یا مارگارین اضافه شود و حتما کره یا مارگارین به دمای محیط برسند. . ❎این شیرینی بافت ترد و شکننده داره پس بهتره روغنتون کاملا جامد باشه تا انسجام شیرینی بیشتر بشه،البته من از روغن نیمه جامد که از قبل صاف کرده بودم استفاده کردم. ❎بعد از پخت حتما چند ساعت در سینی فر بمونه تا کاملا خنک بشه و بعد از سینی جدا کنید تا پودر نشه. . ابتدا روغن+پودر قند را با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا سبک و حجیم و روشن شود. سپس وانیل را اضافه و 2 دقیقه دیگر بزنید. پودر نارگیل ریز را اضافه و مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید تا جایی که خمیر کاملا لطیف شده و به دست نچسبد. ◀ممکنه یکی دو قاشق از آردتون بسته به جنس آرد اضافه بیاد...واسه من همه آرد مصرف شد. کمی خمیر را با نوک انگشت منسجم کنید تا کاملا جمع شود. ◀مواظب باشید با کف دست ورز ندید که خمیر به روغن میفته و شیرینی سفت میشه. سپس خمیر را برای 12 تا 24 ساعت در یخچال استراحت دهید.و بعد از یخچال خارج و 1 ساعت صبر کنید تا به دمای محیط برسد. بعد کم کم خمیر را بین دو نایلون به قطر 1 سانت باز کنید و کاتر بزنید. و در سینی فر قرار دهید. ◀کف سینی را کاغذ روغنی بیندازید. به دلخواه پودر پسته بپاشید و کمی فشار دهید تا به شیرینی بچسبد. در پایان در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه برای 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد. ◀این شیرینی نباید تغییر رنگ بده و کف شیرینی هم اصلا تغییر رنگ نداره. بعد صبر کنید تا خوب خنک شده و از سینی جدا کنید. ◀ماندگاری شیرینی به شرط استفاده از روغن جامد خیلی زیاده و در صورت استفاده از مارگارین یا کره دو تا سه هفته در جای خنک ماندگاری داره. ◀با این مقدار حدود 150 عدد شیرینی خواهید داشت. ◀این شیرینی رو در تابه دو طرفه که کف اون دو لایه کاغذ روغنی انداختید یا فر دستساز قابل تهیه ست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نخست اندیشه کن آن گاه سخن گوی تا از لغزش ها در امان باشی. امام علی (ع) (غررالحکم) حلوای گل سرخ از حلواهای خیییلی خوشمزه و میشه گفت یکی از خوشمزه ترین حلواهای بوتیکی هست. حلوای مدرن و بوتیکی که بی نهایت پر طرفداره . آرد ۷۵ گرم (نصف لیوان) پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) کره ۵۰ گرم روغن مایع ۳ تا ۴ ق غ گلاب یک چهارم لیوان پودر گل محمدی (گل سرخ) ۳ ق غ پودر بادام یا پودر گردو ۴۰ گرم (۳ ق غ) پودر هل نصف ق چ اگر آرد سفید استفاده بشه در این حلوا بهتره رنگش تغییر نمی کنه در این صورت استفاده از ارد نونوایی موردی نداره . آرد رو الک کردم و روی حرارت رو به کم با حوصله تفت دادم حدودا ۳۰ دقیقه اما طوری که تغییر رنگ پیدا نکنه زیاد و فقط خامی آرد گرفته بشه . در این حلوا ارد نباید تغییر رنگ پیدا کنه تا خوش رنگ بمونه حلوا . بعد کره و روغن رو اضافه کردم . کره خوش طعم می کنه استفاده کنید و یا جاش می تونید روغن جاند هم بریزید این دو ترکیب عالی هست . میزان روغن معمولا در خلوا چشمی و تقریبی هست توجه کنید. پودر بادام ( و یا پودر گردو هم میشه ولی باز با پودر بادام رنگش بهتر میشه ) رو داخلش ریختم و یک کم روی حرارت تفت دادم و بعد از حرارت برداشتم و بالافاصله گلاب رو کم کم ریختم . به یک باره گلاب رو نریزید کم کم بریزید اگر دیدید کافیه زیاد نریزید تا شل نشه حلوا و بعد پودر قند الک شده و پودر گل محمدی و پودر هل رو اضافه کردن و همه رو با هم مخلوط کردم تا حلوا یکدست بشه . اگر خیلی سفت بود می تونید کمی گلاب و یا حتی روغن بریزید باز در ریختن احتیاط کنید که حلوا رو شل نکنید . این حلوا رو میتونید ساده و یا به صورت قالبی درست کنید . من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم . قالب چرب کردن نمی خواد چون حلوا به قدر کافی روغن داره و راحت بیرون میاد .داخل فریزر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم . برای من حدودا نزدیک ۲۰ عدد شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هيچ زندگى گواراتر از اخلاق و رفتار پسنديده نيست. امام صادق (ع) (علل الشرایع) یک نون فوق العاده خوشمزه و طعمی بی نظیر😍 تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱۵۰ میلی (دو سوم لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) شکر ۳۰ گرم (۲ ق غ) کره یا روغن مایع ۳۰ گرم پودر هل ۱ ق چ نمک ۱/۴ ق چ آرد سفید یا آرد نون فانتزی تقریبا ۳۰۰ گرم (تقریبا ۲ لیوان ) برای مواد میانی پودر بادام ۱۰۰ گرم (تقریبا یک لیوان) (میزان کمتر هم میشه ریخت) (می تونید از گردو و یا مغزی دیگه هم استفاده کنید) پودر قند یا پودر شکر یا شکر قهوه ای ۵۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) پودر هل ۱/۲ ق چ کره ۳۰ گرم برای به عمل آوردن خمیر مایه : داخل شیر ولرم ۱ ق م شکر رو ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه به عمل بیاد . داخل ظرف دیگه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم . کره و شکر و پودر هل و نمک رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد مخمر به عمل اومده رو اضافه کردم . کم کم آرد الک شده رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . مثل همیشه میزان آرد تقریبی هست و حواستون باشه آرد زیادی لطافت نون ها رو می گیره . خمیر رو خوب ده دقیقه ورز دادم . داخل خمیر هیج وقت چنگ نزنید که با این کار بیشتر حس چسبندگی رو متوجه میشید و هی ارد اضافه می کنید و باعث میشید که نون تون رو سفت و سنگین کنید . خمیر رو داخل ظرف تمیز که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم حدودا یک ساعت در محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه تا زمانی که خمیر حجمش بیشتر بشه . بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم و بعد خمیر رو با وردنه باز کردم ، قطر خمیر حدودا ۵ میلی و برش های مربع شکل ایجاد کردم . برای مواد میانی : پودر بادام و شکر قهوه ای و کره و پودر هل رو مخلوط کردم . از مواد میانی وسط خمیر قرار دادم و به شکل مثلث پیچیدم . نحوه پیچیدن دل به خواهی . داخل سینی چیدم و روش پارچه کشیدم تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . برای رومال از مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران و ۱ ق غ خامه ( یا شیر یا ماست ) استفاده کردم و رومال زدم . روی نون ها خلال پسته یا بادام و یا هر جیز دل خواه هم میشه ریخت. داخل فر ۱۹۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده ، طبقه وسط ، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .اخر هم کمی گریل رو روشن کردم که روی نون ها خوش رنگ بشه . از اول هم که فر رو روشن کردم ظرف حاوی آب رو داخل فر قرار دادم تا نون ها لطیف بشه . برای من این شکلی ۱۶ عدد نان شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همنشین شایسته همانند عطر فروش است ، اگر چیزی به تو ندهد بوی عطرش به تو خواهد رسید. پیامبر اکرم (ص) (کنزالعمال) یک شیرینی ساده که می تونید با هر طعم و هر مزه ای درست کنید . می تونید جای نسکافه هم از پودر کاکائو استفاده کنید و یا حذف کنید . می تونید پودر بادام نریزید و یا حتی از انواع پودرهای دیگه استفاده کنید . من به صورت شیرینی نسکافه و بادام درست کردم و با ترکیبی از شکلات و فندق که بیس خیلی عالی هست 😌. کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۴۰ گرم ( تقریبا ۲ ق غ) پودر بادام ۴۵ گرم (حدودا نصف لیوان) نسکافه ۱ ق غ آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) مواد به دمای محیط برسه . پودر قند و آرد الک بشه . پودر قند و کره نرم روبا همزن خوب سه دقیقه زدم و بعد نسکافه رو با خیلی کم اب گرم حل کردم و داخلش ریختم .پودر بادام رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . آرد رو کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هست باز حواستون باشه و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم . خمیر ورز دادن و استراحت هم نمی خواد . خمیر خیلی نرم و لطیفی به دست میاد . طرح دادنش دست خودتونه من بین دو تا کیسه فریزر با وردنه به قطر ۳ میلی باز کردم و قالب دلخواه زدم . داخل سینی چیدم . سینی هم در حد خیلی کم جرب شدن کافی هست چون کره به قدر کافی داره نیازی به خیلی چرب شدن و حتی کاغذ روعنی هم نداره . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۶۰ درجه طبقه وسط حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم . باز دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد که کمی از دما افتاد گرم نباشه از سینی شیرینی ها رو برداشتم . برای تزیینش دست خودتونه من از کمی شکلات و مغز فندق استفاوه کردم .شکلات آب شده رو با قیف یکبار مصرف وسطش زدم و از نصف فندق روش قرار دادم . (می تونید از مغز بادام و پسته و... هم استفاده کنید ) سر شیرینی ها هم باز کمی شکلات آب شده ریختم . . . 👈👈نکات : در مورد جایگزینی همیشه تاکید داشتم بیس شیرینی ها رو دست نزنید و طبق دستور مواد اولیه برید جز جایی که امکان باشه . جای کره هم خیلی توصیه به ریختن روعن جامد ندارم بافت رو تغییر میده . جای پودر قند هم شکر نمیشه چون دونه درشته زیر دندون میاد . پودر شکر بد نیست البته کیفیت با پودر قند بهتره . بدون فر هم توی فر دست ساز و تابه می تونید درست کنید و در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم 😊. ماندگاری این شیرینی تا یک الی دو هفته با کیفیت در ظرف درب بسته محیط خنک می مونه . برای من ۲۵ عدد شیرینی شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توكّل كردن (به خدا) بعد از به كار بردن عقل، خود موعظه است. پیامبر اکرم (ص) (کنزالعمال) سلام یک شیرینی ساده و راحت و که بدون فر و سه سوته آماده میشه 🙂😉. فقط کافی که همین الان پاشید و دست به کار بشید درست کردنش که خیلی راحته و تایم هم بدید توی فریزر و بعد برش بدیدو فقط موقع برش عجله نکند چاقوتون هم تیز باشه 🤗. بیسکویت پتی بور ۱۳۰ گرم (حدودا یک و یک و نیم بسته) تخم مرغ ۱ عدد پودرشکر یا پودر قند ۷۰ گرم (نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم مواد به دمای محیط برسد . تخم مرغ و پودر شکر ( پودر قند) رو با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه و بعد وانیل رو اضافه کردم . شکلات تخته ای رو روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا آب بشه و بعد کره رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . مخلوط تخم مرغ و شکر رو هم بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تند تند هم زدم چون روی حرارته نبنده ، حدودا دو تا پنج دقیقه به این صورت باشه تا تخم مرغ گرمی ببینه و خام نمونه . مواد رو از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا از دما بیفته . بیسکویت ها رو خرد کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . بیسکویت ها نه خیلی ریز و نه خیلی درشت نباشه ، اگر شل بود باز بیسکویت میشه اضافه کرد . ممکنه کمتر یا بیشتر لازم بشه . مواد رو داخل کیسه فریزر ریختم و پهن کردم به شکل استوانه ای و لوله در اوردم و داخل فریزر قرار دادم . حدودا ۲ تا ۳ ساعت موند و بعد برش دادم و به دلخواه داخل پودر نارگیل ( پسته و ...) غلتوندم . نکته به میزان شکر توجه کنید اگر شکلاتتون تلخ نیست و شیرین هست شکر کمتر استفاده شود . از بیسکویت پتی بور ساده بهتره استفاده بشه تا موقع برش بهتر دیده بشه . داخلش می تونید از هر نوع مغزی مثل گردو و پسته و ... هم استفاده کنید . می تونید پودر کاکائو هم بریزید داخلش و اگر دوست داشتید جای شکلات ۲ ق غ کاکائو بریزید. بعدا نوشت : دوستان می تونید مواد تخم مرغی رو روی حرارت بزارید تا کمی بیشتر تخم مرغ بپزه من مدت زیادی روی حرارت کتری قرار دادم و مدام هم زدم تا تخم مرغ خام نمونه. می تونید تخم مرغ رو هم حذف کنید نگران نباشید 🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
انسان خوش اخلاق، از دوستى مردمان خوب برخوردار است و از تعرّض آدم های نابكار در امان است. امام صادق (ع) (مستدرک الوسایل) تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۳۰ گرم ( تقریبا یک لیوان) روغن مایع ۱۵۰ گرم ( دو سوم لیوان) شیر یا ماست ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان) آرد سفید ۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان) بیکینگ پودر ۷ گرم ( تقریبا ۱ ق غ سر صاف) وانیل ۱/۴ ق چ پودر قهوه ۱ تا ۲ ق م (از پودر نسکافه هم میشه استفاده کرد) آب ۲ ق غ مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، وانیل رو هم اضافه کردم . روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . پودر قهوه رو با خیلی کم آب حل کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . شیر یا ماست رو هم اضافه کردم و خیلی کم مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . این جا زیاد هم نمی زنبم فقط در حد مخلوط شدن ترکیب می کنیم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم .قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت رو چرب کردم . (اینجا قالب رو با کمی کره چرب کردم و آرد پاشیدم ، چرب کردن با روغن جدا کننده و یا ارده هم عالی هست ) مایه کیک رو داخلش ریختم و داخل فر ۱۷۰ درجه حدودا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . دمای فرها فرق دارد حتما خودتون چک کنید . به دلخواه روش سس قهوه ریختم . سس قهوه : ۱۲۰ گرم خامه قنادی یا صبحانه رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای سفید که خرد کردم رو داخلش ریختم . یک ق م پودر قهوه (نسکافه) داخلش ریختم و مخلوط کردم تا زمانی که یکدست بشه و از حرارت برداشتم کمی که از حرارت افتاد روی کیک ریختم . دوستان گلم می تونید در فر دست ساز و یا تابه روی گاز درست کنید . داخل تابه کاغذ روغنی بندازید دو لا ترجیحا بزارید روی گاز که گرم بشه یک ربع مثل فر ، و بعد مایه کیک رو بریزید داخلش و در ظرف رو بزارید . حرارت شما ملایم رو به کم باشه از شعله پخش کن ترجیحا استفاده کنید . حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تایم نیاز هست اما این تایم خیلی تقریبی است و حتما باز خودتون چک کنید . اگر تابه دوطرفه است می تونید برگردونید که اون طرف کیک هم کمی روش خوش رنگ تر بشه . در مورد دستگاه های دیگه توستر و ماکروفر و هواپز و کیک پز و .... اطلاع ندارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. خوش‌رويی كينه را از بين می‌برد. پیامبر اکرم (ص) (کافی) می تونید با هر نوع میوه ای درست کنید . می تونید رنگ خوراکی هم داخلش بریزید من نریختم . توت فرنگی ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شیر یک و نیم لیوان شکر ۲ تا ۳ ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ) روی نصف لیوان شیر سرد ، پودر ژلاتین رو پاشیدم و بعد روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و کنار گذاشتم که از دما بیفته . توت فرنگی ها رو کلاهکش رو در آوردم . داخل میکسر ریختم . شکر اضافه کردم . میزان شکر بسته به شیرینی توت فرنگی ها و حتی خامه ای که استفاده می کنید داره این میزان که من ریختم خوب بود ولی بسته به ذایقه تون و مواد مصرفی تون قابل تغییره .خامه و یک لیوان شیر و ژلاتین حل شده خنک رو هم اضافه کردم و میکس کردم .می تونید مواد رو از صافی هم رد کنید تا یکدست بشه . جنس قالبی که اینجا استفاده کردم پلاستیکی هست . خیلی جزیی با دو قطره روغن مایع چرب کردم و مواد دسرم رو داخلش ریختم . یک شب تا صبح توی یخچال گذاشتم که خوب بسته بشه . بعد دورش رو آزاد کردم و به راحتی یک دیس قرار دادم و برگردوندم . از خامه فرم گرفته هم برای تزیین استفاده کردم .ماسوره ای که اینجا استفاده کردم ماسوره شکوفه شماره ۱۳۲ هست . می تونید خامه رو هم حذف کنید اما بودن خامه دسر رو خوشمزه تر و لطیف تر می کنه و راحت تر هم از قالب بیرون میاد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این شما و این هم مواد لازم: دوعدد میوه به سه عدد سیب سبز یک لیوان شکر ۲۴۰ گرم دارچین میخک . به ها رو از وسط نصف کنید پوستش بکنید دانه هاش رو جدا کنید و داخل آب و کمی آبلیمو بندازید تا سیاه نشه . سه تا سیب سبز رو رنده کنید آبش رو بگیرید و روش شکر بریزید . به ها رو توی ظرف بچینید بعد سیب های رنده شده رو داخلش بزارید و باز شکر بپاشید . آب سیب، دارچین، میخک و دانه های به رو توی ظرف بریزید روی ظرف رو با فویل و کاغذ نسوز بکشید و داخل فر بزارید بعد روش بستنی بزارید و حسابی ازش لذت ببرید🤗 چند نکته ریز برای اینکه زودتر رنگ بگیره: میتونید تو قابلمه سر گاز درست کنید که سی تا چهل دقیقه ای آماده میشه و اگر از ظرف مسی استفاده کنید که عالی میشه👌🏼 این دسر اصالتی ترکیه ای داره و خیلی خوشمزه میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردویی 🥯 😋😍 🛑مواد لازم خمیر ▫️آرد ۳۰۰ گرم ▫️کره سرد ۱۵۰ گرم ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️وانیل مایع مقداری ▫️پودر شکر ۶۰ گرم 🛑مواد لازم تارت ▫️کره ۶۰ گرم ▫️پودر شکر ۶۰ گرم ▫️پودر گردو ۶۰ گرم ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️پودر دارچین ۱/۴ق چ ▫️آرد ۲۵ گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی پخته شده کره و پنیر پیتزا گوشت چرخ کرده قلقلی رب گوجه فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️