eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
حلوای سه ارد خوردن داره حتما امتحانش کنید😍 یه لیوان و یه لیوان شکر رو داخل قابلمه یا هم بزازید روی گاز تا جوش بیاد و چند دونه هل نصف لیوان گلاب نصف لیوان زعفران رو بزارید تا جوش ییاد و بردارید تا از دما بیفته . ارد نخود چی نصف لیوان ارد کیک یه لیوان ارد گندم یه لیوان‌ با هم الک‌کنید و داخل تابه با شعله کم تفت بدید تا تغیر‌ رنگ‌ بده (نیم ساعت حدودا) داخل تابه نصف لیوان روغن و یه قالب کره ۵۰ گرمی رو اب کنید اردها رو بهش اضافه کنید تا کش دار بشه شربت رو به صورت مرحله به مرحله اضافه کنید و بزارید خوب خودشو بگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آدنا کباب ترکی اون رو گاز خونتون مواد لازم گوشت چرخ کرده دویست و پنجاه گرم چهارتا سیخ الی پنج تا میده فلفل دلمه ای رنگی یکو نیم قاشق فذاخوری جعفری ساطوری یک و نیم قاشق غذاخوری سیر تازه ی حبه ادویه هر مدل دارید من از ادویه جادویی خودمون استفاده کردم پول بیبر تازع یا پودرش کمی نمک به میزان لازم بهتر کباب کمی خوش نمک باشه که نریزه گوشت چرخ کردرو با ی پیاز متوسط که خوب ابشو گرفتید ورز بدید و بقیه مواد هم‌مثل سیر و فلفل و جعفری خوب ساطوری کنید به گوشت اضافه کنید در حین ساطوری کردن نمک و ادویرو اضافه کنید بعد اینکه مواد خوب ی دست شد بزارید داخل یخچال ی دو ساعت خوب سرد بشه خیلی مهم سرما و گرم نموندن گوشت چون اگر گرم بشه در اثر ورز دادن یا بیرون موندن موقع پخت از سیخ میریزه بعد دستتونو کمی به اب ولرم بزنید و به سیخ بکشید و مهم اینه که خیلی بازی با گوشت نکنید و فوری سرو ته گوشت ببندید بعد فر دست سازتون که از قبل گذاشتیم رو شعله کمی حرارت گرفته و داغ شده سیخارو بچینید و بگردونید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر پیتزا . ✅مواد لازم خمیر پیتزا آرد سفید ۵۰۰گرم آب ۲۵۰گرم روغن مایع یا زیتون ۴۰گرم شکر ۵ گرم نمک ۸ گرم بکینگ پودر ۳گرم مخمر ۳ گرم ابتدا کل مواد خشک رو با هم ترکیب میکنیم آب رو در چند مرحله اضافه میکنیم وقتی خمیر منسجم شد حدودن ۴ یا پنج دقیقه زمان میبره روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم اگه دستگاه دارید ۶ دقیقه کافیه ورز بدین اگه مثل من نداشتین تمام مراحل رو با دست انجام بدین فقط اینکه زمان ورز دادن با دست بیشتره روی خمیرها رو با چنگال سوراخ بزنید تا پف زیاد نکنه و بعد روش رو سس بزنید و پنیر پیتزا و بعد مخلفات پیتزا هر چی دوست دارید بریزید و دوباره پنیر و بعد اماده فر .حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه نسبت به دمای فرتون زمان می بره .باید قبلا لم فرتون دستتون باشه تا نسوزه. روش رو هم گریل یک دقیقه یا کمتر تا طلایی بشه بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•قارچ سوخاری😋😍 -موادلازم: قارچ نیم کیلو آب یخ ارد حدود 300گرم -ادویه هایی که استفاده کردم : (نمک فلفل پاپریکا پودر سیر ادویه کاری) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به یکدیگر هدیه دهید؛ زیرا هدیه، کینه ها را می برد. پیامبر اکرم (ص) (کافی) کوفته کباب خوشمزه با یه سس عالی ، شما با نون دوست ، یه غذای ساده که هم برای ناهار و هم برای شام مب تونید درست کنید ☺️🌹 برای ۵ تا ۶ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه آرد سوخاری یا پودر نان ۱ تا ۲ ق غ جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل و پول بیبر و زیره به میزان لازم گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق غ پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه نمک و فلفل و اورگانو به میزان لازم سرکه ۲ ق غ شکر ۱ ق غ پیاز رو رنده ریز کردم و آبش رو گرفتم و به گوشت چرخ کرده اضافه کردم . سیر رنده شده یا پودر سیر ،جعفری ، آرد سوخاری و ادویه جات رو هم ریختم و همه رو با هم مخلوط کردم و خوب ورز دادم . یک تا دو ساعت در یخچال قرار دادم . بعد به سیخ چوبی کشیدم و توی تابه با حرارت ملایم سرخ کردم و گذاشتم بپزه . بعد از تابه کباب ها رو خارج کردم و توی همون تابه یه پیاز خرد شده رو تفت دادم و سیر رنده شده هم اضافه کردم . زردچوبه و رب گوجه هم ریختم و تفت دادم . گوجه فرنگی ها رو رنده ریز کردم و ریختم و بهش نمک و فلفل و سرکه و شکر اضافه کردم . کباب ها رو توی این سس قرار دادم ، ۵ تا ده دقیقه موند و بعد از حرارت برداشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خشم کلید هر بدی است. امام موسی کاظم (ع) (تحف العقول) یه پیش غذا و حتی غذای اصلی فوق العاده خوشمزه و خوش خوراک 😋🤗 برای مهمونی ها هم که عالیه ، از چند ساعت قبل و حتی روز قبل هم می تونید درست و یخچال بزارید 😊 بادمجان ۴ تا ۵ عدد سینه مرغ ۱ عدد گردو خرد شده نصف لیوان کنجد ۱ تا ۲ ق غ جعفری خرد شده ۳ ق غ سس مایونز ۲ ق غ ماست ۲ تا ۳ ق غ سیر ۱ حبه نمک و فلفل به میزان لازم پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۲ تا ۳ عدد مرغ رو نگینی خرد کردم و با زعفران و نمک و فلفل و زنجبیل مزه دار کردم و دو ساعت یخچال گذاشتم . بادمجان ها رو پوست گرفتم و ورقه ای کردم .‌نیم ساعت توی اب و نمک گذاشتم و بعد خشک کردم و سرخشون کردم .برای این که کمتر روغن استفاده کنم در تابه رو میزارم . بعد از سرخ سدن همه رو ساطوری و له کردم . مرغ رو هم روی حرارت ملایم سرخ کردم ،در تابه رو هم چند دقیقه گداشتم تا بپزه . داخل ظرف بزرگتر ، بادمجان ، مرغ ،جعفری خرد شده ، گردوی خرد شده ، کنجد ، نمک و فلفل و سیر رنده شده ،ماست چکیده و سس مایونز ریختم و همه رو با هم مخلوط کردم . می تونید جای سس مایونز هم فقط ماست بریزید . سیب زمینی رو هم خلالی نازک کردم و داخل تابه سرخشون کردم .یک عدد پیاز رو هم خلالی کردم و سرخ کردم و پیاز داغ درست کردم . توی طرف سرو ریختم و با سیب زمینی سرخ شده ، جعفری ،گردوی خرد شده و پیاز داغ تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 لیتر شیر (5 لیوان 200 میلی لیتری) تقریبا1 لیوان شکر(میتونید کم و زیاد کنید) 3 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری آرد 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری وانیل 1 پاکت خامه صبحانه برای لایه های میانی: 2 قاشق غذاخوری قهوه گرانول 80 گرم شکلات تلخ برای موارد فوق: مقداری پودر کاکائو(تا جایی ک از لایه میانی تیره تر باشد) طرز تهیه: همه مواد کاسترد به جز خامه را در قابلمه مناسبی می ریزیم و می پزیم تا قوام غلیظی به دست بیاید و مدام هم می زنیم سپس از روی اجاق برداشته خامه را اضافه کرده و 5 دقیقه با همزن هم می زنیم. پودینگ را که آماده کرده ایم به 3 قسمت تقسیم می کنیم. ته کاسه های مناسب لاته ساده می ریزیم و لایه میانی قهوه و شکلات اضافه کرده و روی لاته ساده میریزیم. در آخر پودینگ را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم و ب عنوان لایه سوم می ریزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم زنجبیل :۱ق غ سیر:۱ق غ فلفل قرمز:۲ق غ نمک:۱ ق چ ماست:۱۸۰ گرم ارد تفت داده:۲ ق غ پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم پودر جوز هندی:۱/۴ق چ پودر هل:۱/۲ق چ روغن:۲ ق غ طرز تهیه:در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید .مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه این مقدار برای ۳الی۴نفر کافی می باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک با توت فرنگی و البته با پوره توت فرنگی ، این بار کمی متفاوت ، دفعات قبل کیک توت فرنگی مون یه کیک ساده بود که در رویه و حتی در میانه کیک توت فرنگی برش خرده چیده میشد ، این مدل هم امتحان کنید خیلی خوش طعم و خوشمزه است 😍☺️ تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان) شکر ۲۲۰ گرم (حدود ۱ لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان) توت فرنگی ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ ق م) توت فرنگی ها رو کلاهکش رو جدا کردم ، با گوشت کوبی برقی (یا هر وسیله ای که در دست دارید) له و پوره کردم . ۱۵۰ گرم حدود ۲/۳ لیوان میشه . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم ، وانیل ریختم . روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم .پوره توت فرنگی رو ریختم و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم .آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم . قالب من میان تهی به قطر ۲۳ سانت هستش ، با ارده چرب کردم (می تونید از روغن جدا کننده هم استفاده کنید ) مایه کیک رو ریختم و در فر از پیش گرم شده قرار دادم . برای فر برقی ۱۶۵ تا ۱۷۰ درجه ،حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه ،طبقه وسط ، المنت پایین روشن . برای فر گازی دمای ۱۸۰ درجه ،حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه ، طبقه وسط بدون فر در فر دست ساز روشش هایلایت استوری هست یا در تابه دو طرف همراه شعله پخش کن و تابه از یک ربع قبل روی حرارت و گرم بشه می تونید انجام بدید . بعد از این که پخت از فر خارج کردم ، کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا کامل خنک بشه . روش پودر قند الک کردم و توت فرنگی چیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 📝چیزایی که لازم دارین ۲.۳ تا دونه پیاز نصف پیمونه اب روغن ۱ ق.چ زردچوبه ۱/۲ ق.چ فلفل قرمز نمک ۱ ق.غ رب گوجه فرنگی نون بولکی یا باگت گوجه و خیار شور سس فلفل تند رافانو پیاز جعفری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پودر قند یا پودر شکر 125گرم روغن جامد یا کره همدمای محیط 100 گرم تخم مرغ 2 عدد آرد 200گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری سیب نازک خرد شده 1عدد ماست 75 گرم پودر دارچین به میزان لازم ابتدا روغن و پودر قند را 3 دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و حالت پفکی بگیرید سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو ضافه کرده سپس وانیل را اضافه می کنیم. بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها 30 ثانیه هم بزنید. سپس ماست رو اضافه کرده فقط باید هم زدن ماست با مواد بحدی باشد که ماست مخلوط شود نباید زیاد هم برنیم. بعد ارد که قبلا با بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم مخلوط میکنیم. مواد نسبتا سفتی بدست میاید. کف قالب پای سیب کپسول میندازیم بعد کمی از مواد را با قیف به داخل ظرف های پای سیب ریخته بعد دارچین را بر روی مواد پاشیده سپس دو ورقه سیب بر روی ان قرار داده سپس کمی دیگر از مواد را بر روی ان ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید. زمان پخت تقریبیه و به دمای فرتون بستگی داره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شکر ۱/۲ لیوان کره با روغن جامد ۱۵ گرم (۲ ق غ) گلاب یا آب ۱ ق غ عسل ۱ ق غ(به هیچ وجه حذف نکنید) خلال بادام یا مغزیجات دلخواه ۱/۲ لیوان زعفران غلیظ ۱ ق غ طرز تهیه شکر، کره، عسل و گلاب رو توی تابه بریزید. ❌بهتره از تابه چدن استفاده نکید چون ضخیمه شکر دیر ذوب میشه و باعث کدر شدن سوهان عسلی میشه. تابه رو روی حرارت متوسط بزارید و‌ مدام هم بزنید تا شکر ذوب بشه. وقتی رنگ مواد کاراملی شد، خلال بادوم و زعفرون رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا رطوبت بادوم گرفته بشه و خیلی کم رنگش عوض بشه (حواستون باشه بادوم نسوزه) یه کم از مواد رو توی آب یخ بریزید اگه بلافاصله بست و شفاف شد یعنی دیگه وقتشه حرارت رو خیلی کم کنید و زیر تابه شعله پخش کن بزارید. یه سینی رو‌ کمی چرب کنید و با ۲ ق چ که چرب شد مواد رو روی سینی بریزید. باید سرعت عمل داشته باشید تا مواد سفت نشه. بعد از اینکه کاملا سرد شد به راحتی از سینی جدا میشه تو ظرف در دار و داخل کابینت میتونید مدت طولانی نگهش دارید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه بستنی خانگی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم::::: 2 بسته پودر کرم شانتی یا پودر خامه + 2 لیوان شیر (جایگزین هردوخامه قنادی فرم گرفته) 1 کاسه توت فرنگی 1 بسته والس شیرین عسل هالی (پاکت 8عددی) 1 ف چ شکلات اشکی سفید (تقریبا نصف لیوان) 1 ف چ شکلات سنگی ریز 1 ف چ فندق ریز خرد شده (یا گردو یا پسته) طرز تهیه::::: پودر کرم شانتی و شیر را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرید (جایگزین این دو‌ماده میتواینید از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید) خامه قنادی را از فریزر خارج کنید و حدود 10 دقیقه بعد که کمی نرم شد با همزن برقی چند دقیقه بزنید تا فرم بگیرد.سپس توت فرنیگی و والس شیرین عسل را خرد کنید و به خامه فرم گرفته اضافه کنید (میوه های دیگر هم میتوانید اضافه کنید).بقیه مواد را هم اضافه کرده و مخلوط ‌کنید. داخل قالب دلخواه را سلفون پهن کنید و مواد را داخلش ریخته و صاف کنید.وحداقل به مدت 4-3 ساعت داخل فریزر بگذارید.با سس شکلات و پودر پسته و‌ توت فرنگی تزیین کرده و در روزهای گرم تابستان خنک سرو ‌کنید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ماهیتابه ای عااالی😋👌 مواد لازم: آرد: ۲ کیلوگرم آب پنیر: ۲ لیوان شکر: ۱ لیوان شیر: ۱ لیوان روغن مایع: ۱/۲ لیوان تخم مرغ: ۲ عدد مایه خمیر: ۱.۵ قاشق غذاخوری کنجد: ۲ قاشق غذاخوری سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد.آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم‌ تا ولرم شود..داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود.روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم. داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود ۲ سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم. روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم.. نان را داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم. نکات: برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید. مقدار شکر را با توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید..به جای آب پنیر می توانید ۱ لیوان آب ولرم و ۱ لیوان ماست اضافه کنید..این نان را روی گاز با شعله پخش کن و حرارت کم و همراه با دم کنی می توانید بپزید، فقط باید بعد پخت یک طرف نان، آن را برگردانده و طرف دیگر را بپزید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛