eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
1 بسته ماکارونی اسپاگتی نازک مواد لازم برای کباب : 2 عدد ران مرغ بدون استخوان 1 عدد پیاز بزرگ 1 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری آرد 3تا4 شاخه جعفری ریز خرد شده فلفل سیاه و سفید زیره آویشن تکه های فلفل قرمز نمک مواد نیاز برای سس: 1 تا 2 عددگوجه فرنگی پوره شده 1 قاشق غذا خوری رب گوجه 1 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری کره 5 قاشق غذاخوری روغن آویشن نعناع خشک تکه های فلفل قرمز نمک آب گرم طرزتهیه : اول مواد کباب را آماده کنید. در غذا ساز مرغ خرد شده را بریزید وخوب میکس کنید(از چرخ گوشت هم میشه استفاده کرد) تمام مواد کباب را به مرغ اضافه وخوب مخلوط کنید وروی ظرف سلفون کشیده وبزارید 45 دقیقه در یخچال. بعد این تایم ماکارونی ها را از وسط نصف کرده وطبق فیلم دستتان را کمی چرب کنید ومقداری از مواد کباب را برداشته ودور ماکارونی گذاشته ومثل کباب سیخی شکل دهید. پس از آن روغن وکره در یک قابلمه مناسب بریزید وبزارید روی حرارت و گوجه فرنگی رنده شده ورب گوجه را اضافه کنید تا سس گوجه کمی غلیظ شود سپس، سیر و ادویه جات را اضافه وچند جوش که زد آب گرم را ریخته وماکارونی را اضافه وبزارید با درب بسته با حرارت کم پخته شوند وسس به خورد ماکارونی شود.نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1 بسته ماکارونی اسپاگتی نازک مواد لازم برای کباب : 2 عدد ران مرغ بدون استخوان 1 عدد پیاز بزرگ 1 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری آرد 3تا4 شاخه جعفری ریز خرد شده فلفل سیاه و سفید زیره آویشن تکه های فلفل قرمز نمک مواد نیاز برای سس: 1 تا 2 عددگوجه فرنگی پوره شده 1 قاشق غذا خوری رب گوجه 1 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری کره 5 قاشق غذاخوری روغن آویشن نعناع خشک تکه های فلفل قرمز نمک آب گرم طرزتهیه : اول مواد کباب را آماده کنید. در غذا ساز مرغ خرد شده را بریزید وخوب میکس کنید(از چرخ گوشت هم میشه استفاده کرد) تمام مواد کباب را به مرغ اضافه وخوب مخلوط کنید وروی ظرف سلفون کشیده وبزارید 45 دقیقه در یخچال. بعد این تایم ماکارونی ها را از وسط نصف کرده وطبق فیلم دستتان را کمی چرب کنید ومقداری از مواد کباب را برداشته ودور ماکارونی گذاشته ومثل کباب سیخی شکل دهید. پس از آن روغن وکره در یک قابلمه مناسب بریزید وبزارید روی حرارت و گوجه فرنگی رنده شده ورب گوجه را اضافه کنید تا سس گوجه کمی غلیظ شود سپس، سیر و ادویه جات را اضافه وچند جوش که زد آب گرم را ریخته وماکارونی را اضافه وبزارید با درب بسته با حرارت کم پخته شوند وسس به خورد ماکارونی شود.نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتخاب اول و آخرت واسه مهمونیا میشه، چون زیاد خرج رو دستت نمیذاره 😍😍😋 سه لیوان آرد نمک و شکر و خمیر مایه یک قاشق چایخوری، بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری با هم مخلوط کنین یک پیمانه آب ولرم اضافه کنین، ورز بدین تا خمیر جمع شه روشو بپوشونین و یک ساعت استراحت بدین پف خمیر رو بگیرین و به دوازده قسمت تقسیم و چانه کنین تابه دو طرفه رو کمی چرب کنین و چانه ها رو داخلش بچینین درشو ببندین و دوباره یک ساعت استراحت بدین با ته لیوان وسط خمیر ها رو گود کنین کمی سس بزنین و با فرچه پخش کنین مقداری ژامبون کمی قارچ تفت داده شده پنیر پیتزا بریزین با ترکیب یک عدد زرده‌ی تخم مرغ و مقداری عصاره زعفران، رومال کنین کنجد بپاشین، کمی هم فلفل دلمه ای خرد شده بریزین روی شعله پخش کن، با حرارت کم و درِ بسته، نیم ساعت زمان بدین خمیرِ این پیتزا بافت نرم و عالی‌ای داره، با طعم معرکه‌ش دل همه رو بدست میاره نوش جان😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آلبالو بدون هسته توجه کنید (بدون هسته) یک کیلو شکر ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم از آلبالو بخورید آگه ترش مزه بود ۹۰۰ گرم وگرنه ۸۰۰ گرم بریزید سعی کنید آلبالوی استفاده کنید که ته شون گرد باشه به آلبالو نگاه کنید آگه تهش یک گود کوچولو داشت به درد نمیخوره چون هسته به آون قسمت چسپیده واگر بخواید هسته رو بیرون بیارد البالو له میشه سعی کنید آلبالوی تیره استفاده نکنید تا مرباتون خوش رنگتره باشه از آلبالوی پیوندی به هیییییچچچچچ وجهههههه دونه هاش بزرگه واسه مربا خوشمزه نیست قابلمه ای که واسه مربا ازش استفاده میکنید سعی کنید گنجایشش دوسه برابر مربا باشه موقع پخت مربا شعله کم وزیاد نشه با یک میزان حرارت پخته شه نه زیاد نه کم با شعله متوسط پخته شه با کم دیر قوام میابه ورنگش تیره میشه با زیاد هم زود میسوزه شعله متوسط باشه موقع پخت شعله کم وزیاد نشه شکر رو لابلای البالو بپاشید مقدار آب آلبالو که ته ظرفه(وقتی که دارید هسته رو خارج میکنید رو ظرفی جداگانه اینکار رو انجام بدید) روش بریزید وبزارید یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت تا البالو آب بیندازه پس از طی این مدت شعله رو روشن ومربا بزارید روش کفگیر وملاقه ویک کاسه دم دستتون باشه مواظب باشید نرید دنبال گوشی ، مربا زود سر میره مرتب کف اونو بگیرید تا خوش رنگ شه واسه این میگم از قابلمه بزرگ استفاده کنید پخت مربا بیشتر از نیم ساعت نباشه چون تیره میشه تو این فاصله باید قوام یابه من از مربام واسه شربت جدا نمیکنم مگر اینکه شهدش زیاد باشه چون طعم مربا به شیرینی میزنه وطعم البالو از بین میره شربت رو جدا گانه درست میکنم یک نکته یادتون نره آگه دیدید آلبالو تون خیلی ابداره وخیلی آب انداخته والبالوها دارن له میشن وهنوز قوام نیومده بعد از یک ربع پخت البالو ها رو با یک کفگیر بزرگ سوراخ دار البالوها رو از تو شهد بیرون بیارید وتو ظرفی بریزید (به ارومی)وبزارید شهد قوام یابه بعد از قوام اومدن شهد البالوها رو دوباره بریزید تو شهد حدود پنج شش دقیقه با هم بپزن وگاز رو خاموش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافین پیتزا اول فیلم من سه تا مواد رو با هم مخلوط کردم و قالبمو باهاش چرب کردم، یک قاشق کره ی نرم شده + یک قاشق روغن مایع +یک قاشق آرد. با این مخلوط دیگه محاله کیک یا غذاتون به قالب بچسبه. مواد لازم :👇 تخم مرغ 3 عدد. آرد 1و نیم لیوان. ماست 1 لیوان. روغن مایع نصف لیوان. بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری. نمک و فلفل به میزان لازم. مواد میانی :👇 سینه ی مرغ پخته و خرد شده نصف یک عدد. ذرت پخته شده نصف لیوان. قارچ سرخ شده چند عدد. فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد. رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری. پنیر پیتزا و ادویه به میزان لازم. دستور تهیه :👇 ابتدا مواد میانی رو مثل مایه ی ماکارونی آماده میکنیم و یک قاشق رب برای خوش رنگ شدن بهش اضافه میکنیم به جای مرغ میتونین از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنین حالا سه تا تخم مرغ رو داخل ظرفی شکسته و خوب میزنیم تا پف کنن، بعد ماست، روغن و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم، در پایان آرد الک شده و بیکینگ پودر رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط می‌کنیم. نیمی از قالب های چرب شده رو با مواد پر میکنیم و روش مواد میانی و بعد پنیر پیتزا میریزیم و دوباره از مواد روشون میریزیم و در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار میدیم تا روشون برشته بشه. نکته : با این مقدار مواد حدود 16 تا مافین خواهید داشت. حتما تخم مرغ ها و ماست هم دمای محیط باشن. مافین هاتون رو بعد از سرد شدن از قالب جدا کنین تا خرد نشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد حدودا برای 15 تا 20 نفر کافیه البته بستگی داره که قراره به صورت غذای اصلی سرو بشه یا در مهمانی و کنار غذاهای دیگه ... ابتدا 2 عدد پیاز رو ریز نگینی یا رنده کنید و کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه. سپس نیم کیلو گوشت گردن را اضافه و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه و بعد فلفل+زردچوبه اضافه کنید. بهتره برای کشدار شدن و طعم بهتر حلیم بامجان از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه. میتونید به دلخواه یکی دو حبه سیر هم برای عطر بهتر گوشت به اون اضافه کنید. آب اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت بپزد. در اواخر پخت نمک اضافه کنید اگه نمک رو از ابتدا بریزید گوشت دیر پز میشه. بعد از اینکه گوشت پخت اونو ریش ریش کنید و کنار بذارید. در قابلمه دیگه ای حدود 2 لیوان سرخالی خرده برنج معطر ایرانی که از قبل اونو شستید به همراه مقداری آب گوشت اضافه و صبر کنید تا برنج خوب بپزه و کامل له بشه. به هیچ عنوان در طی مرحله پخت برنج اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید مدام قاشق به دست پای گاز بایستید😉😅 . بعد از اینکه برنج خوب پخت و نرم شده حدود 3 کیلو بادمجان که از قبل سرخ کردید رو بهش اضافه و مقداری آب گوشت هم اضافه و صبر کنید تا بادمجان هم خوب بپزه و بعد با گوشت کوب خوب اونو نرم کنید تا یکدست بشه. به جای آب گوشت میتونید از آب معمولی هم استفاده کنید ولی با آب گوشت حلیم بادمجان لذیذ تر میشه حالا گوشت پخته و ریش شده را هم اضافه و دوباره با گوشت کوب بکوبید تا همه مواد داخل حلیم یکدست و کشدار بشه. در انتها کشک اضافه کنید(من حدود 2 لیوان کشک پاستوریزه استفاده کردم ...ولی میزان کشک به سلیقه شما بستگی داره)و صبر کنید تا خوب جا بیفته. در این بین در تابه پیاز داغ بگیرید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا خوشطعم تر بشه به همراه چند حبه سیر ریز نگینی شده کمی تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه و بعد یکی دو قاشق پودر نعناع اضافه و هم بزنید و بلافاصله حرارت رو خاموش کنید چون اگه نعناع زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه. حالا چند قاشق از مخلوط نعناع داغ+سیرداغ+پیازداغ رو به مواد حلیم بادمجان اضافه و هم بزنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرحله نهایی جا افتادن انجام و حلیم بادمجان آماده سرو بشه دقت داشته باشید که حلیم بادمجان بعد از سرد شدن سفت تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۱ بسته ماڪارونے رشته اے ( اسپاگتے ) ۱ استڪان روغن زیتون ۱ ق غ ڪره حدود ۵۰۰ گرم سینه مرغ ۱ عدد پیاز متوسط ۲ عدد فلفل دلمه اے قرمز ۴_۵ عدد فلفل سبز ۴_۵ حبه سیر ۱ ق غ رب فلفل ۱ ق غ رب گوجه فرنگی ۲ عدد گوجه فرنگی نمک * فلفل سیاه زیره آویشن ۱ مشت جعفرے خورد شده طرز تهیه: ےڪ بسته ماڪارونے را داخل آب جوش ریخته و بگذارید تا بپزد. سپس آبڪش ڪنید. از طرف دیگر روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته ڪمے ڪه داغ شد مرغها را ڪه در سایز ڪوچک تڪه ڪرده اید اضافه ڪنید و خوب تفت دهید تا زمانے ڪه رنگ مرغها تغییر ڪند و آب مرغ ڪشیده شود. ڪره را اضافه ڪرده و دوباره تفت دهید. وقتے مرغها ڪمے سرخ شد پیاز خورد شده را اضافه ڪنید. وقتے پیازها نرم شد و ڪمے رنگشان تغییر ڪرد سیر، فلفل دلمه و فلفل سبز خورد شده را اضافه ڪنید و تفت دهید. سپس ادویه و نمک را اضافه ڪنید. من از هرڪدام ۱ ق م اضافه ڪردم شما مے توانید به دلخواه خودتان تغییر بدید. رب گوجه فرنگے و رب فلفل را اضافه ڪرده و تفت دهید. در آخر گوجه فرنگے را اضافه ڪنید. حالا از همان آب جوش ماڪارونے ها حدود ۱ لیوان به این مواد اضافه ڪنید و بگذارید خیلے ڪم بجوشد. وقتے آبش ڪمے خشک شد ماڪارونے را اضافه ڪرده و خوب مخلوط ڪنید و بگذارید ڪمے روے شعله بماند. در مرحله آخر جعفرے را اضافه ڪرده و سرو ڪنید 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 😋😍 ▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ ▫️رب انار۳ق غ ▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل، ▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن ▫️پیاز۱عددمتوسط ▫️سیر۱حبه نکات لازم 🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید 🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه 🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍 گوشت گوساله 1 ڪیلو لپه دو لیوان (خام) برنج 1 لیوان سرخالے یا۱چهارم لیوان(خام) سبزے شامل تره 1لیوان تره و مرزه وترخون تازه ریز خرد شده و۱قاشق ترخون ومرزه خشک از هرڪدوم پیاز ۲عدد بزرگ نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه براے مغز ڪوفته پیاز داغ+زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یاآلو خشک ویا آلبالوخشک ازهرڪدوم ڪه دوست داشتین طرز تهیه: برنج رو نیمپز میڪنیم تدریجا با زردچوبه لپه رو ڪامل میپزیم سبزیهارو میشوریم ومیزاریم آبشون بره گوشت روباپیاز چرخ میڪنیم باماشین چرخ گوشت ۱،۲،۳ لپه پخته شده وآبڪش شده روڪامل چرخ میڪنیم لپه وبرنج روبه گوشت اضافه میڪنیم سبزیهاے تازه وخشک و نمک وفلفل رو به گوشت اضافه میڪنیم و خوب گوشت رو ورز میدیدم راز وانرفتن ڪوفته به خوب ورز دادن هست میتونین لپه رویه بارم باگوشت چرخ ڪنین بعدبه اندازه دلخواه ازموادبرداشته وتودست گرد میڪنیم،وسطش روبازمیڪنیم وازمواد میانے داخلش میزاریم ومیبندیم وخوب گرد میڪنیم من چند باربالا پایین میندازم تا خوب منسجم بشه اگه بتونین این ڪاروبڪنین فوق العاده میشه. بعدمیزارےم ڪنارتااخرمواداین ڪارومیڪنیم. پیاز داغ میڪنیم ورب وفلفل ونمک وفلفل سیاه رومیریزم وتفت میدیدم وڪمے مرزه خشک هم میزنیم ویادوقاشق از سبزے تازه بعد آب میریزیم ومیزاریم تاجوش بیادوقتے جوش اومدزیر شعله رو ڪاملاڪم میڪنیم و بعدڪوفته هارو توش میریزیم جوش ڪه زدزیرشوڪم میڪنیم بادرنیمه بازتابپزه نیم ساعت بعدزیرورو میڪنیم فلفل سبزمیندازیم ومیزاریم تابپزه و جا بیوفته 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میلک شیک ها نوشیدنے هایے هستن ڪه از ترڪیب میوه با شیر و بستنے ایجاد میشن . معنای لغوے میلک شیک یعنے شیر زده شده . تفاوت اسموتے ها با میلک شیک در چیه . اسموتے ها غلیظ تر هستن و از پوره میوه استفاده میشه وبه جاے بستنے داخلش بیشتر ماست و شیر استفاده میشه . برای حدودا ۲ لیوان بزرگ یا ۳ لیوان متوسط توت فرنگے ۱۲ تا ۱۵ عدد موز ۱ عدد شیر دو سوم لیوان عسل ۱ ق غ بستنے وانیلے یا توت فرنگے ۳ تا ۴ ق غ موز رو پوست و خرد ڪرده . ڪلاهک هاے هاے توت فرنگے رو گرفته و خرد ڪرده . بهتره اڪه تایم داربن توت فرنگے و موز رو داهل فریزر دو سه ساعتے قرار بدین تا منجمد بشه . داخل مخلوط ڪن موز و توت فرنگے و شیر و بستنے و عسل رو ریخته و میڪس ڪرده . من چند تڪه یخ هم انداختم چون میوه هام منجمد نبود . داخل جام ها ریختم و با مقدارے بستنے و توت فرنگے تزیین ڪردم 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر زعفرانی😍😋 مواد لازم : بیسکویت ۱ بسته پودر نسکافه ۱ ق م کره ۳۰ گرم شیر نیم لیتر خامه ۳ ق غ وانیل نوک ق چ شکر ۱/۵ ق غ ژلاتین ۱ ق م . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزههه😍😋 ۳۰۰ گرم بیسکویت(۳ لیوان) ‎ کره 30 گرم (2 قاشق غذاخوری) ۳۰۰ میلیلیتر شیر( یکو دو سوم لیوان) ۱۰۰ گرم شکر( دوسوم لیوان) ۱۵ گرم پودر کاکاعو( ۲ قاشق غذاخوری) ۱۲۵ گرم شکلات ‎ پسته خرد شده ‎ روش ‎ بیسکویت ها را داخل غذاساز خرد کنید ، کره نرم شده ، شکر ، پودر کاکاعو و شیر را اضافه کنید ، سپس یک خمیر نرم بدست میاد که روی سلفون پهن کنید و مطابق فیلم شکل بدین و سلفون پیچیده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید. ‎ رول را به ضخامت 2 سانتی متر برش داده و در شکلات ذوب شده فرو کنید و با پسته خورد شده تزیینش کنین😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ زغالے خوشمزه اول باید بگم طعم این مرغ عالیه حتے بدون زغالے ڪردن و خیلے راحت و آسون و ڪم هزینه و سریع و بے دردسر و ... آماده میشه، پس حتما حتما یه بار امتحانش ڪنین. اینم طرزتهیه 👇👇👇 اول پوست مرغ رو میگیرین و روش رو برش میزنین. بعد یه پیاز رنده میڪنین و بهش آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریڪا و سس مایونز اضافه ڪنین. مقدار اینا بستگے به مرغتون داره البته هرچے آبلیموش بیشتر بریزین ترش تر و خوشمزه تر میشه و هرچه مایونز بیشتر، چرب تر. خلاصه جونم براتون بگه مرغا رو بزارین توے این مواد و بزارین حداقل ۴ ساعت تو یخچال. بعد ڪف یه قابلمه(تفلون بهتره) یڪم روغن زیتون بریزین و مرغا رو عین من با دست بزارین تو قابلمه، از انبر و از اینجور لوس بازے ها هم نداریم با ویتامین دست ما خانوما، غذاها خوشمزه تره درش رو بزارین چند دقیقه تا آب بندازه شعله هم خیلے ڪم نباشه، بعد روش زعفرون دم ڪرده بریزین و درش رو بزارین( صرفه جویے در مصرف زعفرون ممنوع) بعد یه مقدار از مایع اون سسے ڪه مرغ رو توش خوابوندیم رو بریزین روش و ڪمے هم آب(در مصرف آب صرفه جویے ڪنید). زیر شعله رو ڪم ڪنین و بزارین مرغا حدودا یڪساعت بپزه و روغنے بشه. حالا اگه میخواین زغالے بشه، یه زغال رو روے گاز خوب افروخته ڪنین، بعد مثل من بزارینش توے یه نعلبڪے یا ڪاسه و بزارینش تو قابلمه و روش روغن مرغ بریزین و در قابلمه رو ببندین تا دودش، مرغ رو دودے ڪنه. بعد ڪه دودش تموم شد، از تو قابلمه بیارینش بیرون 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: از لیوان فرانسوے دسته دار استفاده ڪنید. 1 بسته خمیر مایه خیس ( یا 1 قاشق غذاخورے پر خمیر مایه خشک ) 1 استڪان شڪر (حدود 80گرم) 2 لیوان شیر ولرم . 1 قاشق چایخورے نمڪ 2 عدد تخم مرغ . 3 قاشق غذاخورے ڪره نرم شده در دماے محیط . 5تا7 لیوان آرد مواد داخل خمیر:شڪلات صبحانه براے رومال زرده تخم مرغ . طرز تهیه: در یک ڪاسه بزرگ خمیر مایه خیس را ریخته وبا دست پودر ڪنید ،شکر و شیر ولرم را اضافه ڪنید وبا لیسک مخلوط ڪنید تا خمیر مایه حل شود. حدود 5 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل ڪند ،نمڪ و تخم مرغ را اضافه ڪنید و هم بزنید. آرد را با ڪنترل و ڪم ڪم اضافه ڪنید وهم بزنید تا خمیر نرم وچسبناڪے بدست بیاد سپس روے میز ڪار ڪمے آرد بریزید وخمیر را روے میز ڪار ورز دهید تا چسبندگے خمیر ڪمتر شود ودر آخر ڪره را اضافه ڪنید وورز دهید،خمےر را در یک ڪاسه بذارید و روے آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت بدیدتا حجم خمیر زیاد بشه و بعد استراحت هواے خمیر را با ورز دادن بگیرید. از خمیر مقدارے جدا ڪنید (چونه هاے خمیر همه به یک اندازه باشد حدود 16عدد) طبق ویدئو خمیر را به شڪل بیضے باز ڪنیدو مقدارے شڪلات صبحانه روے خمیر بذارید و خمیر را رول ڪنید.خمیرها رو با فاصله در سینے فر ڪه ڪاغذ روغنے انداخته اید گذاشته وبا زرده تخم مرغ رمال ڪنید وبزارید در فراز قبل گرم شده با دماے 190 درجه تا نان ها پخته و طلایے شوند(حدود20تا25دقیقه)ودر آخر هم میتونید روے نانها را ڪمے گریل ڪنید. نڪته:اگه از خمیر مایه خشک استفاده میڪنید 1قاشق غذاخورے خمیر مایه دو قاشق شڪر و1 لیوان شیر ولرم مخلوط ڪنید وبزارید 10دقیقه بماند بعد ڪه ڪف ڪرد مابقے شیر را اضافه ڪنید 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛