eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 😋😍 ▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ ▫️رب انار۳ق غ ▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل، ▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن ▫️پیاز۱عددمتوسط ▫️سیر۱حبه نکات لازم 🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید 🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه 🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍 گوشت گوساله 1 ڪیلو لپه دو لیوان (خام) برنج 1 لیوان سرخالے یا۱چهارم لیوان(خام) سبزے شامل تره 1لیوان تره و مرزه وترخون تازه ریز خرد شده و۱قاشق ترخون ومرزه خشک از هرڪدوم پیاز ۲عدد بزرگ نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه براے مغز ڪوفته پیاز داغ+زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یاآلو خشک ویا آلبالوخشک ازهرڪدوم ڪه دوست داشتین طرز تهیه: برنج رو نیمپز میڪنیم تدریجا با زردچوبه لپه رو ڪامل میپزیم سبزیهارو میشوریم ومیزاریم آبشون بره گوشت روباپیاز چرخ میڪنیم باماشین چرخ گوشت ۱،۲،۳ لپه پخته شده وآبڪش شده روڪامل چرخ میڪنیم لپه وبرنج روبه گوشت اضافه میڪنیم سبزیهاے تازه وخشک و نمک وفلفل رو به گوشت اضافه میڪنیم و خوب گوشت رو ورز میدیدم راز وانرفتن ڪوفته به خوب ورز دادن هست میتونین لپه رویه بارم باگوشت چرخ ڪنین بعدبه اندازه دلخواه ازموادبرداشته وتودست گرد میڪنیم،وسطش روبازمیڪنیم وازمواد میانے داخلش میزاریم ومیبندیم وخوب گرد میڪنیم من چند باربالا پایین میندازم تا خوب منسجم بشه اگه بتونین این ڪاروبڪنین فوق العاده میشه. بعدمیزارےم ڪنارتااخرمواداین ڪارومیڪنیم. پیاز داغ میڪنیم ورب وفلفل ونمک وفلفل سیاه رومیریزم وتفت میدیدم وڪمے مرزه خشک هم میزنیم ویادوقاشق از سبزے تازه بعد آب میریزیم ومیزاریم تاجوش بیادوقتے جوش اومدزیر شعله رو ڪاملاڪم میڪنیم و بعدڪوفته هارو توش میریزیم جوش ڪه زدزیرشوڪم میڪنیم بادرنیمه بازتابپزه نیم ساعت بعدزیرورو میڪنیم فلفل سبزمیندازیم ومیزاریم تابپزه و جا بیوفته 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میلک شیک ها نوشیدنے هایے هستن ڪه از ترڪیب میوه با شیر و بستنے ایجاد میشن . معنای لغوے میلک شیک یعنے شیر زده شده . تفاوت اسموتے ها با میلک شیک در چیه . اسموتے ها غلیظ تر هستن و از پوره میوه استفاده میشه وبه جاے بستنے داخلش بیشتر ماست و شیر استفاده میشه . برای حدودا ۲ لیوان بزرگ یا ۳ لیوان متوسط توت فرنگے ۱۲ تا ۱۵ عدد موز ۱ عدد شیر دو سوم لیوان عسل ۱ ق غ بستنے وانیلے یا توت فرنگے ۳ تا ۴ ق غ موز رو پوست و خرد ڪرده . ڪلاهک هاے هاے توت فرنگے رو گرفته و خرد ڪرده . بهتره اڪه تایم داربن توت فرنگے و موز رو داهل فریزر دو سه ساعتے قرار بدین تا منجمد بشه . داخل مخلوط ڪن موز و توت فرنگے و شیر و بستنے و عسل رو ریخته و میڪس ڪرده . من چند تڪه یخ هم انداختم چون میوه هام منجمد نبود . داخل جام ها ریختم و با مقدارے بستنے و توت فرنگے تزیین ڪردم 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر زعفرانی😍😋 مواد لازم : بیسکویت ۱ بسته پودر نسکافه ۱ ق م کره ۳۰ گرم شیر نیم لیتر خامه ۳ ق غ وانیل نوک ق چ شکر ۱/۵ ق غ ژلاتین ۱ ق م . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزههه😍😋 ۳۰۰ گرم بیسکویت(۳ لیوان) ‎ کره 30 گرم (2 قاشق غذاخوری) ۳۰۰ میلیلیتر شیر( یکو دو سوم لیوان) ۱۰۰ گرم شکر( دوسوم لیوان) ۱۵ گرم پودر کاکاعو( ۲ قاشق غذاخوری) ۱۲۵ گرم شکلات ‎ پسته خرد شده ‎ روش ‎ بیسکویت ها را داخل غذاساز خرد کنید ، کره نرم شده ، شکر ، پودر کاکاعو و شیر را اضافه کنید ، سپس یک خمیر نرم بدست میاد که روی سلفون پهن کنید و مطابق فیلم شکل بدین و سلفون پیچیده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید. ‎ رول را به ضخامت 2 سانتی متر برش داده و در شکلات ذوب شده فرو کنید و با پسته خورد شده تزیینش کنین😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ زغالے خوشمزه اول باید بگم طعم این مرغ عالیه حتے بدون زغالے ڪردن و خیلے راحت و آسون و ڪم هزینه و سریع و بے دردسر و ... آماده میشه، پس حتما حتما یه بار امتحانش ڪنین. اینم طرزتهیه 👇👇👇 اول پوست مرغ رو میگیرین و روش رو برش میزنین. بعد یه پیاز رنده میڪنین و بهش آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریڪا و سس مایونز اضافه ڪنین. مقدار اینا بستگے به مرغتون داره البته هرچے آبلیموش بیشتر بریزین ترش تر و خوشمزه تر میشه و هرچه مایونز بیشتر، چرب تر. خلاصه جونم براتون بگه مرغا رو بزارین توے این مواد و بزارین حداقل ۴ ساعت تو یخچال. بعد ڪف یه قابلمه(تفلون بهتره) یڪم روغن زیتون بریزین و مرغا رو عین من با دست بزارین تو قابلمه، از انبر و از اینجور لوس بازے ها هم نداریم با ویتامین دست ما خانوما، غذاها خوشمزه تره درش رو بزارین چند دقیقه تا آب بندازه شعله هم خیلے ڪم نباشه، بعد روش زعفرون دم ڪرده بریزین و درش رو بزارین( صرفه جویے در مصرف زعفرون ممنوع) بعد یه مقدار از مایع اون سسے ڪه مرغ رو توش خوابوندیم رو بریزین روش و ڪمے هم آب(در مصرف آب صرفه جویے ڪنید). زیر شعله رو ڪم ڪنین و بزارین مرغا حدودا یڪساعت بپزه و روغنے بشه. حالا اگه میخواین زغالے بشه، یه زغال رو روے گاز خوب افروخته ڪنین، بعد مثل من بزارینش توے یه نعلبڪے یا ڪاسه و بزارینش تو قابلمه و روش روغن مرغ بریزین و در قابلمه رو ببندین تا دودش، مرغ رو دودے ڪنه. بعد ڪه دودش تموم شد، از تو قابلمه بیارینش بیرون 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: از لیوان فرانسوے دسته دار استفاده ڪنید. 1 بسته خمیر مایه خیس ( یا 1 قاشق غذاخورے پر خمیر مایه خشک ) 1 استڪان شڪر (حدود 80گرم) 2 لیوان شیر ولرم . 1 قاشق چایخورے نمڪ 2 عدد تخم مرغ . 3 قاشق غذاخورے ڪره نرم شده در دماے محیط . 5تا7 لیوان آرد مواد داخل خمیر:شڪلات صبحانه براے رومال زرده تخم مرغ . طرز تهیه: در یک ڪاسه بزرگ خمیر مایه خیس را ریخته وبا دست پودر ڪنید ،شکر و شیر ولرم را اضافه ڪنید وبا لیسک مخلوط ڪنید تا خمیر مایه حل شود. حدود 5 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل ڪند ،نمڪ و تخم مرغ را اضافه ڪنید و هم بزنید. آرد را با ڪنترل و ڪم ڪم اضافه ڪنید وهم بزنید تا خمیر نرم وچسبناڪے بدست بیاد سپس روے میز ڪار ڪمے آرد بریزید وخمیر را روے میز ڪار ورز دهید تا چسبندگے خمیر ڪمتر شود ودر آخر ڪره را اضافه ڪنید وورز دهید،خمےر را در یک ڪاسه بذارید و روے آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت بدیدتا حجم خمیر زیاد بشه و بعد استراحت هواے خمیر را با ورز دادن بگیرید. از خمیر مقدارے جدا ڪنید (چونه هاے خمیر همه به یک اندازه باشد حدود 16عدد) طبق ویدئو خمیر را به شڪل بیضے باز ڪنیدو مقدارے شڪلات صبحانه روے خمیر بذارید و خمیر را رول ڪنید.خمیرها رو با فاصله در سینے فر ڪه ڪاغذ روغنے انداخته اید گذاشته وبا زرده تخم مرغ رمال ڪنید وبزارید در فراز قبل گرم شده با دماے 190 درجه تا نان ها پخته و طلایے شوند(حدود20تا25دقیقه)ودر آخر هم میتونید روے نانها را ڪمے گریل ڪنید. نڪته:اگه از خمیر مایه خشک استفاده میڪنید 1قاشق غذاخورے خمیر مایه دو قاشق شڪر و1 لیوان شیر ولرم مخلوط ڪنید وبزارید 10دقیقه بماند بعد ڪه ڪف ڪرد مابقے شیر را اضافه ڪنید 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این رولت ڪالباس یا ڪرپ ژامبون ایده بسیار عالے براے پذیرایے در مهمانے ها و مراسم ها هستش . من ڪه خیلے دوسش مے دارم و به عنوان یه فینگر فود خیلے ڪاربرد داره . برای تهیه ڪرپ تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید ۱ لیوان شیر ۱ لیوان نمک مقداری همه مواد به دماے محیط برسن . شےر و آرد الک شده رو به آرامے و ڪم ڪم با هم مخلوط ڪردم و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه ڪردم و هر ڪدوم رو جدا گانه با همزن دستے یه دقیقه زدم ، ڪمے نمک اضافه ڪردم . داخل تابه مستطیلے ( براے من ۲۰ در ۳۰ بود) رو خیلے ڪم با ڪره چرب ڪردم و روے حرارت قرار دادم ، از موادم دو ملاقه داخلش ریختم بعد ڪه یه طرف سرخ شد و برگردوندم تا طرف دیگه بپزه . حالا اگه خواستین تعدادیش رنگے بشه دو ملاقه بردارین و توے یه ظرف جداگانه چند قطره رنگ خوراڪے (فرقی نداره چه نوعے باشه) بریزین و رنگ ڪنین (از زعفران و آب لبو و یا رنگ هاے طبیعے هم میشه ولے رنگ خوراڪے خوشرنگ تر و خوشگل تر مے ڪنه) با این مواد ۳ عدد ڪرپ به دست میاد . هر ڪرپ هم تقریبا ۸ الے ۱۰ تا رول میشه. در ڪل حدودا نزدیک ۲۵ تا ۳۰ عدد میشه . بعد ڪه هر ڪدوم رو ڪه پختم روے یه دستمال تمیز پهن ڪردم و به درازا رول ڪردم با پارچه و گذاشتم یخچال حدودا یه ساعت . داخل ڪرپ ڪالباس گوشت ۵ تا ۶ تڪه خیارشور ۲ عدد سیب زمینے پخته شده ۳ عدد سس مایونز حدودا ۲ ق غ سیب زمینے ها رو آبپز ڪردم و بعد پوستشون رو ڪندم و رنده ڪردم ، خیار شور رو خرد ڪردم ، از پیازچه و جعفرے خرد شده هم مے تونین استفاده ڪنین (حدودا دو قاشق خرد شده ) ، این ها رو با هم قاطے ڪردم و ڪمے سس مایونز بهش اضافه ڪردم . حالا ڪرپ ها رو از یخچال بیرون آوردم ، رولش رو باز ڪردم ، سطحش ڪمے سس مایونز مالیدم ، روش ڪالباس گذاشتم و روے اون مواد سیب زمینے و خیارشور رو ریختم و بعد آهسته رول ڪردم . بعد دوباره یخچال گذاشتم رول ها رو تا ڪمے خودش رو بگیره و بعد با چاقوے تیز برش دادم . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (تقریبا معادل ۳عدد سفیده تخم مرغ درشت میشه،هر سفیده تخم مرغ تقریبا معادل ۳۵_۳۰گرم هست) شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم(من حدود یک لیوان سرخالے زدم) معمولا دوبرابر وزن سفیده شڪر اضافه میشه،اگر شڪرتون درشت بود ڪمے اسیاب شود،با این میزان از شڪر مطمئنا مرنگ شیرین خواهد بود مے توان شڪر دستور راڪمترازمیزان گفته شده ریخت به شرطے ڪه سفیده راخوب فرم دهید، اب لیموترش تازه ۱ق چ وانیل یا اسانس دلخواه ڪمی براے تهیه مرنگ بهتراست از سفیده هاے تازه تخم مرغ استفاده شود وموقع جدا ڪردن سفیده اززرده مواظب باشید اززرده چیزے وارد سفیده نشود،سفیده ها رادرظرفے تمیز (ظرفی ڪه خیس یا چرب نباشد)درابتدا بادور تند همزن بزنید تا ڪف ڪند وسپس فومے شڪل شود،دراےن مرحله ڪمے آبلیمو اضافه ومخلوط ڪنید،اسانس یا وانیل نیز به دلخواه دراین مرحله اضافه شود، حال به سفیده فومے شڪل قاشق قاشق شڪر افزوده وبادورمتوسط همزن بزنید،تا شڪر ڪاملا حل شود وسفیده تخم مرغ فرم بگیرد،به حدے ڪه با خارج ڪردن سریهاے همزن،جای آن به حالت قله ایستاده(نه خمیده)بر روے سفیده باقے بماند ومرنگ قابلیت شڪل گرفتن پیدا ڪند، مرنگ رادرون قیف وبا ماسوره هاے دلخواه ریخته وروے سینے ڪاغذ انداخته پایپ ڪنید،سینی رادرفر،با ڪمترین حرارت ممڪن ،حدود صددرجه،تاجاےی شعله راڪم ڪنید ڪه فرخاموش نشه،بگذارےد حدودتقریبا یک ساعت ونیم دو ساعت اجازه دهید تا مرنگها خشک شود وبراحتے ازروے ڪاغذ روغنے جداشوند، اگر دماے فر زیادباشه مرنگ تغییر رنگ میده، اگر بیشتر داخل فربمونه ڪاملا خشک میشه،اگر ڪمتر داخل مرنگها ڪمے نرم وادامسے شڪل میشه، هرچقدر بیشتر داخل فربمونه روش ترک میخوره، برای مرنگ هاے خوڪے شڪل،ڪمی رنگ قرمز زدم وبا قیف بدون ماسوره سر خوک رازدم وبا ماسوره برگ ڪوچک گوشها، پس از خشک شدن با شڪلات ذوب شده چشم وبینے راڪشیدم، مهمترےن نڪته تهیه مرنگ دماے پایین فرهست باید بادماے خییلے ڪم خشک بشن ڪه هم تغییر رنگ ندن وهم براق بمونن فر من هم دماش خیلے بالا هست ولے بازم مرنگها بد نمیشن فقط ڪمے براق نیستن،،،، اگر حرارت فرتون زیاده مے تونین درب فر را بعد ازحدود ۴۵ دقیقه یڪساعت ازپخت مرنگها ڪمے نیمه باز بگذارید تا ڪمے ازحرارت داخل فرڪم بشه،پس از خشک شدن ڪمے درون فرخاموش بمانندوسپس خارج ڪنید، 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥳🥳🥳🥳🥳 داخل یه کاسه ۶ حبه سیر و ۲ عدد تخم مرغ بریزین با گوشکوب برقی میکس کنین نصف پیمانه ماست یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده اضافه و یکدست کنین ۳۰۰ گرم آرد بریزین با دست مخلوط کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین یکم دیگه ورز بدین روی سطح کار آرد پاشی کنین با وردنه خمیر رو پهن کنین با کاتر قالب بزنین داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ کنین به همراه عزیزانتون میل کنید نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه حلیم وبادمجون اصفهان آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 1 ساعت مواد اولیه : برای 5 نفر بادمجان 500گرم گوشت با استخوان 250گرم کشک نصف فنجان عدس 1فنجان پیاز 1عددبزرگ زردچوبه به میزان لازم نمک به میزان لازم نعناع 2قاشق سوپخوری طرز تهیه پیازداغ: پیازراخلالی خردکرده سرخ کنیددراین مرحله کمی آب جوش به آن اضافه کنیدوبگذاریدروی حرارت عسلی شود نعناوزردچوبه رابه آن اضافه بعدازچنددقیقه حرارت راخاموش کنید. گوشت رابه همراه پیازوزردچوبه روی حرارت قراردهیدنیم پزکه شدعدس رابه آن اضافه کنیدتاکامل بپزد.درآخرنمک رااضافه کنیدتاگوشت دیرپزنشود.بادمجانهارانیز سرخ کنیدوباآب گوشت بپزیدوکاملا بکوبید.استخوانهای گوشت راکه باعدس پختیدجداکنیدو بکوبیدسپس با پیازداغ و بادمجان مخلوط کنید.وقتی کمی ازحرارت افتادکشک رااضافه کنید. نکته 1.میتوانید کمی کشک را بازعفران دم کرده مخلوط وتزیین کنید. 2.اگردوست ندارید پیاز زیردندانتان بیایدبهتراست پیازسرخ شده رابا بادمجان بکوبید بعدنعناداغ اضافه کنید. 3.هرچه پیازداغ بیشترباشد کشک وبادمجان بی نظیرتری خواهیدداشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 2پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری کره یا مارگارین(کره گیاهی) یا روغن جامد 120 گرم ◀کره باید در دمای محیط نرم شود من از مارگارین(کره گیاهی) استفاده کردم شکر 1 پیمانه(من 2/3 پیمانه ریختم) تخم مرغ 2 عدد به دمای محیط رسیده وانیل 1/4 قاشق چایخوری پوره توت فرنگی 1/3 پیمانه ◀توت فرنگی ها را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا پوره شوند ماست غلیظ 1/2 پیمانه ◀من از ماست سون استفاده کردم توت فرنگی مقداری برای بین کیک . همه مواد را از یکساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. ◀برای فرهای برقی دما را 20 درجه کمتر تنظیم کنید. قالب گرد ساده به قطر 23 سانت را کاغذ بنیدازید یا اگر از قالب مدل دار میان تهی استفاده میکنید کف قالب را با کره یا روغن جامد چرب و آردپاشی کنید. آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید. کره+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود. حتما بین کار دور کاسه را تمیز کنید تا همه قسمتهای کره یکنواخت همزده شوند و بوی کره در کیک حس نشود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر کدام را یک دقیقه با دور تند همزن بزنید. با تخم مرغ دوم وانیل را اضافه کنید. سپس پوره توت فرنگی+ماست را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه و با لیسک به آرامی به صورت دورانی مخلوط کنید. یک لایه از مواد کیک را کف قالب ریخته و مقداری از توت فرنگی ورقه شده روی آن بچینید و دوباره مایه کیک بریزید و توت فرنگی بچینید... سپس قالب را برای 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود در فر بپزید. ◀◀◀از توت فرنگیهای سفت و سالم استفاده کنید. ◀◀◀توت فرنگی ها را نازک ورقه نکنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر بادمجان ۴ عدد کشک ۲ اای ۳ ق غ پیاز ۱ عدد بزرگ سیر ۲ تا ۳ حبه نعنا داغ مقداری زعفران مقداری گردو در صورت تمایل بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم موند(ترجیحا جلوی آفتاب بزارین تا تلخیش بره) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریزین اگه دیدین روغن کمه در تابه رو بزارین ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن . زیادی روغن ضرر داره .پیاز رو خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و بهش نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه همراه سیر و پیاز و نعناع ریختم و روش آب جوش حدودا نصف الی یه لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه . بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران دم کرده داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم . میتونین یه مقدار گردو رو هم بکوبین و توی کشک بادمجان بریزین . برای تزیینش هم من از زعفران ، نعنا داغ و پیاز داغ استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه سس سفید ....به ازاے هر لیوان شیر یک قاشق غذاخورے ارد سفید لازمه من چون ڪره دوست ندارم ڪمے روغن توے ظرف بریزید و ارد را خیلے ڪم تفت دهید نیاز به عوض شدن رنگ ارد نیست و بعد شیر دماے معمولے را اضافه وخیلے سریع بهم بزنیدتا ارد گلوله نشود وقتے یڪدست شد وتقریبا به غلظت رسید نباید سس زیاد غلیظ بشود چون بعد سرد شدن سفتر مے شود ودر اخر فلفل سفید ونمک بزنید واجازه دهید تا سس خنک بشود مواد گوشتی.... عین مواد ماڪارونے درست ڪردم وقارچ هم اضافه ڪردم ودر اخر رب بزنید حتما از ادویه داخل بسته لازانیا به گوشت بزنید چون اویشن داره ادامه ڪار..... این لازانیاے نیمه پخت زرماڪارون احتیاج به پختن نداره فقط پنج دقیقه قبل داخل اب معمولے بذارید واستفاده ڪنید ودیگه نگران اینڪه لازانیا بشڪنه نیستید ڪف ظرف مورد نظر را سس سفیدبریزیدو لازانیا روے ان بچینید وبعد مایع گوشتے را وصاف ڪنید وبعد مجددا سس سفیدبریزید وبعد پنیر پیتزا اضافه ڪنیدمن از پنیر دالیا استفاده ڪردم وهمینطور لایه ها را به اندازه گنجایش ظرفتون ادامه دهید تا اخر ودر لایه اخر گوشت باشه بعد سس سفید وپنیر بریزید وروے ظرف را فویل بڪشید ودر طبقه وسط فر با دماے 200درجه بمدت تقریبے 50دقیقه ودر اخر فویل را بردارید وشعله بالا را روشن ڪنید تا سطح پنیر طلایے بشود نڪته.... میتونید روے گاز هم با همین دستور درست ڪنید فقط شعله ڪم باشه وشعله پخش ڪن بذارید ولے فقط پنیر اب مے شود دیگه روش طلایے نمے شه 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛