#کلوچه_شکلاتی #بدون_فر #بدون_تخم_مرغ #بدون_همزن
بچه ها اینم ویدئو خدمت شما😊🙏🏻
به نکات دقت کنین
مواد لازم :
کره ۱۲۰ گرم
پودر قند نصف لیوان
آرد ۲ لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
ماست پرچرب ۲ ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
کنجد
شکلات صبحانه
یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال کردن کلوچه ها
طرز تهیه :
کره و روغن مایع و ماست و پودر قند رو با چنگال حسابی هم میزنیم(کره حتما حتما به دمای محیط رسیده باشه و نرم شده باشه)،بعد با همزن دستی حسابی هم میزنیم که ترکیب مواد یکدست بشه،حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و در دو مرحله در مواد الک کرده و حسابی با چنگال یا قاشق یا حالا دست هم زده تا خمیر یکدستی بدست بیاد،سرعت عملتون بالا باشه و حسابی هم بزنین،خمیر که یکدست شد یک ساعت داخل ظرف در بسته توی یخچال بزارین تا استراحت کنه ، بعدش که از یخچال دراومد،به اندازه یک مغز گردو یکم بزرگتر،از مواد برداشته و کف دست پهن کرده و یکم شکلات صبحانه وسطش ریخته و طبق فیلم که نشون دادم گردش میکنیم با دست و بعد یکم پهنش میکنیم،تابه ی رژیمی دو طرفه رو اون قسمتش که خط نداره رو چرب کرده و کاغد روغنی روش پهن میکنیم و کلوچه هارو توش میچینیم،زرده تخم مرغ رو زده و با فرچه روی کلوچه ها میزنیم و با چنگال روش حالت ضربدر ایجاد میکنیم مث فیلم ، و بعد روش کنجدپاشی میکنیم،واشر تابه رو حتما درمیاریم(نکته مهم)،شعله پخش کن روی شعله بزرگ گاز گذاشته و شعله رو کم رو به متوسط روشن میکنیم،تابه رو میذاریم روش،بهتره قبل از اینکه کلوچه ها داخل تابه قرار بگیره تابه یه پنج دقیقه ای خالی گرم بشه،بعد در تابه رو بسته و نیم ساعت اول اصلاااااا در تابه رو باز نکنین ، بعد از نیم ساعت چک کنین،بعد شعله رو کم کنین و یک ربع دیگه تایم بدین تا جایی که مطمئن بشین پخته ، هر موقع زیر کلوچه ها طلایی شد یعنی پخته و کامله.
اگه پاخل فر میپزید دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با یه ساندویچ راحت و خوشمزه اومدم بریم سراغ درست کردنش 😍😊
#ساندویچ_مرغ_فانتزی
مواد لازم ؛
سینه مرغ پخته ۱ عدد
پیاز چه خرد شده ١/٤ پيمانه
جعفری خرد شده ١/٤ پيمانه
چیپس خلال ١ پيمانه
خيار شور خرد شده ١/٢ پيمانه
سس مایونز ١/٢ پيمانه
سس خردل ١ قاشق سوپخورى
نمک و فلفل به میزان لازم
نان همبرگری کوچک ۸ عدد
کاهو خرد شده ۲ پیمانه
گوجه ۲ عدد .
طرز تهیه ؛
سینه مرغ پخته شده رو تیکه تیکه های درشت خرد میکنیم و توظرفی میریزیم
بعد خیار شور ، چیپس خلال ، جعفری ، پیازچه ، نمک و فلفل و در آخر سس مایونز و سس خردل و اضافه و خوب مخلوط میکنیم ، نان همبرگری رو باز کرده و مقداری از مواد داخل نون میزاریم و بعد گوجه و کاهو میزاریم و یه ساندویچ راحت و خوشمزه آماده میکنیم به همین راحتی غذامون آماده میشه 😍حتما امتحان کنید طعمش عالیه 😋😋
.
نکته ؛ از هر نوع نانی میتونید استفاده کنید ، اگه پيازچه تو دسترس نبود پياز هم ميتونيد بريزيد ، ميتونيد ميزان سس و بيشتر يا كمتر كنيد ، حتما بزارید مرغ خوب سرد بشه چون این ساندویج سرده و اگه بعد از آماده کردن ساندویچ کمی تو یخچال هم بمونه خیلی عالی میشه حتماً درست كنيد و از خوردنش لذت ببرين 🤩
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. امروز واستون یه نوع پیراشکی آوردم از نوع ترکی که بهش برلینر گفته میشه
#برلینر(#پیراشکی ترکی
مواد لازم:
1 استکان کمر باریک ترک شیر ولرم ( نصف لیوان یاحدود 110 گرم)
1 پاکت خمیر مایه (یا 1 قاشق غذاخوری سر صاف )
2 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ و یا 1 عدد تخم مرغ بزرگ
75 گرم کره نرم شده( 2 قاشق غذاخوری)
1 پاکت وانیل 5 گرمی ترک (یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل ایرانی )
1 پنس نمک (ما بین انگشت شست و اشاره )
حدود 4تا3 لیوان آرد
روغن برای سرخ کردن
مواد داخل برلینر(پیراشکی) :
میتونید از شکلات صبحانه ، مربا و یا مارمالاد یا خامه قنادی استفاده کنید.
برای تزئین هم میتونید از پودر قند استفاده کنید.
طرز تهیه:
در یک ظرف شیر ولرم(انگشت گرم شود) و خمیر مایه و شکر را به شیر بریزید وکمی هم بزنید و بعدبه نوبه کره وتخم مرغ ونمک ووانیل را اضافه وبا همزن دستی مخلوط کنید وکم کم آرد را بریزید تا اونجایی که خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد وخمیر بدست نچسبد.
روی ظرف را بپوشانید وبزارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
بعد از استراحت کمی ورز بدید بعد استراحت، خمیر را وکمی ورز دهید تا هوای اضافی از خمیر خارج شود. تا هوای خمیر گرفته شود، روی میز خمیر را با وردنه حدود 1 سانت باز کنید وبا کاتر گرد یا لیوان قالب بزنید (قطر خمیر نازک نباشه)، روی خمیر را باز پوشانده وحدود 10تا15 دقیقه استراحت دهید.
در تابه روغن زیاد بریزید و بزازید خوب داغ شود، خمیر ها را یکی یکی داخل روغن انداخته و دو طرف پیراشکی رو سرخ کنید وبعد بزارید روی دستمال حوله کاغذی تا روغن اضافه گرفته شود.
در آخر هم یک سوراخ روی پیراشکی باز کنید و با مربا یا شکلات ویا هر کرم دلخواهی پر کنید و با پودر قند تزئین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤖 #پیراشکی_کرمدار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
بزنید روی پیوستن 😍❤️👇
http://eitaa.com/joinchat/447938569C91412e0a7e
http://eitaa.com/joinchat/447938569C91412e0a7e
بزنید روی پیوستن 😍❤️👇
سلام دوستای عزیییزم 😍😍
پیراشکی داریم اونم چه پیراشکی ای.... پیراشکی فوق العاااااده نرم و لطیف و خوش عطر که با مرغ و سس مخصوصش ترکیب خیلی خوبی میشه
👈میدونید .
#پیراشکی_مرغ_گل رز
مواد لازم برای خمیر ۱۴ عدد
شیر ولرم: یک پیمانه
آب ولرم: نصف پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
خمیر مایه: یک ق غ
نمک: نصف ق غ
شکر: ۲ ق غ
آرد سفید به میزان لازم( حدودا پنج لیوان تا جایی که خمیر به دست نچسبه)
👈بهتره آرد، خمیر مایه و تخم مرغ رو نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید
مواد لازم برای داخل پیراشکی:
نصف سینه مرغ کامل
آرد: ۲ ق غ
شیر: ۱ پیمانه
روغن: ۳ ق غ
پیاز : ۱عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه و آویشن و جعفری تازه
.
👈از پیمانه استاندارد ۲۵۰ میلی یا لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.
طرز تهیه
۱.پیاز رو داخل کمی روغن سرخ کنید سپس؛
آرد رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.
نمک+ فلفل سیاه+ آویشن+ ادویه های دلخواه+ مرغ ریشه شده+ شیر را اضافه کرده و ۵ دقیقه حرارت بدید تا سس غلیظ و سفت بشه و جعفری رو اضافه کرده وصبر کنید تا سرد بشه
۲. برای خمیر:
شکر رو در آب ولرم حل کنید و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و با درب بسته برای ۱۰ دقیقه در جای تاریک بذارید تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کنه
۳.توی یه ظرف بزرگ تخم مرغ رو کمی بزنید تا از حالت لختی در بیاد سپس؛
روغن+ نمک+ شیر ولرم+ خمیر مایه عمل اومده رو به تخم مرغ اضافه کنید.
۴. آرد الک شده رو کم کم بهش اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه
👈بیش از حد آرد نریزید که خمیر خشک و سفت بشه؛
سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید(میزان آرد تقریبه)
۱۰ دقیقه خمیر رو ورز بدید سپس داخل ظرف کمی چرب شده بذارید و با دست کمی هم روی خمیرو چرب کنید.
در آخر روی خمیر رو بپوشونید و در جای نسبتا گرم و تاریک به مدت حدود یک و نیم ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دوبرابر بشه.
۵.پف خمیر رو بگیرید و به اندازه تقریبا یه نارنگی از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده گرد کنید و مثل تصویر ۵ تا برش بزنید و لبه های خمیر رو سفیده تخم مرغ بمالید( خیلی سفیده ضروری نیست😊)
و مواد رو وسط خمیر بذارید و بپیچید
در آخر روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کمی کنجد بپاشید
۶. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید و چند دقیقه هم فر بالا رو روشن کنید تا طلایی بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکوی ماکارانی
حالا من با ماکارونی فرمی درست کردم اما با همین ماکارونی رشته ای ها هم میشه درست کنید برای مهمونی ها و تولدها خوبه ، غذای دانشجویی هم میشه
اصلا هم کار خاصی نداره . مثل همیشه مایه ماکارونی رو با مواد دلخواهتون درست کنید قبلا گذاشتم( میتونی پیاز نگینی خرد شده و گوشت چرخکرده یا سویا و قارچ و سبزیجات دلخواه و فلفل دلمه و رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی باشه یا اینکه فقط سوسیس خرد شده و قارچ و رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه باشه موادش دلخواه) . فقط پودر سیر یا پوره سیر و اویشن فراموش نشه.
در یک ظرف مناسب آب بریزید و پس از جوش آمدن، ماکارونی را با نمک و یک قاشق روغن روی حرارت بگذارید و بپزید تا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و بگذارید سرد شود زیادی اب روی ماکارونی نگیرین بیمزه میشه. تخم مرغ و قارچ و بقیه مواد را در ظرف گودی بریزید و ماکارونی را به آن اضافه کنید و پنیر پیتزا هم خوشمزش میکنه من میریزم و بعدش خوب به هم بزنید و در یک ماهیتابه مناسب روغن بریزید و از مواد داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. این کوکو را برش بزنید و پشت و رو کنید تا کاملا سرخ شود اما بعدش درش رو نزارین .داغ داغ سرو کنید که پنیرش کشدار باشه
برای هر بسته ماکارونی ۲۵۰ گرمی فرمی من چهار الی پنج تا تخم مرغ میریزم بستگی به سایز تخم مرغا داره وقتی هم میزنی خودتون متوجه میشین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی
مواد لازم
تخم مرغ ۸ عدد حتما تخم مرغ سرد وداخل یخچال باشه لازم نیست به دمای محیط برسه
آرد ۳۰۰گرم یا دو لیوان
شکر ۲۲۰گرم یا یک لیوان پر
پکینگ پودر یک قاشق پر چایخوری یا یک قاشق غذا خوری سر خالی
آب سرد یک سوم استکان یا شیر
عسل یا شربت بار یک قاشق غذا خوری
سفیده وزرده رو از هم جدا کنید
سفیده رو با سرعت تند همزن بزنید تا پف کنه حدود ۳الی ۴دقیقه طول میکشه سپس سرعت همزن متوسط وشکر رو به صورت بارانی اضافه کنید حدود سی الی چهل ثانیه شکر تمام شده باشه سپس دونه دونه زرده رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تمام زرده ها زده شده باشند
بعد از زرده ها مخلوط آب وعسل(یا شیر وعسل)اضافه کنید فقط در حد مخلوط بزنید من یک دونه دیگر رو با شیر درست کردم به نظرم شیر خوشمزه تره
همزن رو کنار بزارید
آرد وپکینگ پودر از قبل مخلوط والک کردیم با یک دست آرد وبا دست دیگه همزن دستی آرد رو کم کم میریزیم وبا همزن دستی بزنید سرعت عمل داشته باشید حدود سی الی چهل ثانیه باید مخلوط شده وتمام شده باشه بهتره دو نفره این کار رو انجام بدید یعنی یک نفر آرد رو کم کم بریزه وشما هم ،هم بزنید وکار رو تمام کنید قالب رو از قبل چرب کرده وکفش کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش وبزارید تو فر از قبل گرم شده (۱۵ دقیقه ) با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۴۰تا ۴۵درجه
قالب ۳۰در۴۰ جواب میده
خمیر که آماده شد فوری بریزید تو قالب وبزارید تو فر تا پفش نخوابه سرعت عمل داشته باشید
بهترین قالب برای کیک گالوانیزه ضخیم یا تفلون هست قالب سیلیکونی به درد نمیخوره
تو فر کاسه آب لازم نیست
به هیچ عنوان تو سینی فر بعنوان قالب استفاده نکنید طبقه وسط حتما باشه شعله پایین روشن باشه شعله بالا فقط واسه گریل وطلای شدن روی کیکه اونم دو سه دقیقه آخر پخت روش بشه
نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر باز نمیشه وتکون داده نمیشه
عسل باعث میشه رنگ کیک طلای وخوش رنگ بشه
این کیک طعمش عالیه خشک ولاستیکی نیست وبوی تخم مرغ هم نمیده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گوشفیل
روغن جامد ...... ۲ قاشق غذا خوری
شیر .....نصف فنجان
تخم مرغ.....۱ عدد
بکینگ پودر...... ۱ قاشق مربا خوری
شربت بار.....۲ قاشق غذا خوری
آرد ......به مقدار لازم
وانيل ......كمي
مواد لازم :
ابتدا تخم مرغ و شیر و وانيل و روغن را مخلوط میکنیم بعدبكينگ پودر را اضافه می کنیم دوقاشق از شربت باراضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم . سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم .
بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده . نه نازك باشه نه كلفت قبل از اینکه خمیر را باز کنید روی میز کارتون را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر ۲ میلی متر باز میکنیم و با چاقو برش میدهیم. وبعد در یک ظرف کوچک مثل شیر جوش روغن مایع ریخته وگوشتفیل های برش زده را در روغن فراوان سرخ کنید . بعد از سرخ شدن در شربت سرد وبعد در صافی میگذاریم تا شیره اضافی آن برود. نکته:
آرد را به اندازه ایی به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد وگرنه سفت ميشه
در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوش فیل ها استفاده کنید.
از داغ بودن روغن مطمئن بشید .
حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دوتا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید .
حتما بعد از سرخ گوش فیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه
مواد لازم شربت؛
شکر......۲لیوان
۱ لیوان آب......۱لیوان
گلوكز...... ١ق غ
زعفران .....به میزان لازم
گلاب ٢ق غ
طرز تهیه:
شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم
دقت کنید آب وشکر را روی حرارت هم نزنید چون در این صورت شربت از همون اول شکرک میزنه .اول شکر وآب را قاطی نكنيد بعد که حل شد روی حرارت قرار میدهیم وقتي شروع به جوشيدن كردن گلاب وزعفران را اضافه كرده ميزاريم قوام بياد
در ضمن جوشیدن آب و شکر با یک قلمو که با آب مرطوب کردیم دور اطراف ظرف آب وشکر در حال جوش را تمیز میکنیم وقتی ٨ دقيقه جوشيد گلوكز را اضافه ميكنيم شربت در حدود١٠ الي ١٥ دقیقه قوام طول ميكشه تا قوام بياد
بعد از اینکه شربت خنک شد گوشفیل های سرخ شده را در شربت به مدت دو دقيقه قرار ميديم وخارج کرده ودرصافی ریخته سپس در ظرف مورد نظر چیده و ميل كنيد#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
دنیای لوازم التحریرفانتزی ،کیوت وکاربردی
هر چیزی که برای خوشگل کردن دنیات
نیاز داری اینجا پیدا میشه✏🎨🖍📒
انگیزه درس خوندن برات آوردم😎😍😉
به جمع صمیمی ما یه سر بزن 🤝🤝
منتظرت هستم🐣
🌸🌸🌸💞💞💞💞💞🌸🌸🌸
"لینک کانال"
https://eitaa.com/joinchat/1857356429Cf170dce38d
#دونات شکری شیرین😍😋
آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار
نمک نوک ق م
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر یک ق غ
کره ۵۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
تخم مرغ ۱ عدد درشت
روغن سرخ کردنی
آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
71.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_كيك_فورى
كيك يلدايي در بيست دقيقه
یدونه تخم مرغ
5قاشق شیر
4قاشق شکر
3 قاشق روغن
6قاشق آرد سفید
نوک قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
رنگ سبز و قرمز خوراکی
تخم مرغ شکر وانیل شیر و روغن آرد بکینگ پودر رو مخلوط کردم و با یک قاشق به هم زدم اگه مایع سفت بود یه قاشق شیر بزنید بعد به سه قسمت تقسیم کردم به قسمت بیشتر رنگ قرمز متوسط سبز و کمتر هم سفید بمونه دوتا فنجان رو چرب کردم اول قرمز ریختم بعد سفید و بعد سبز که گفتم برعکس هم میتونید بریزید آب ریختم توی قابلمه گذاشتم جوش بیاد فنجان ها رو گذاشتم داخل آب جوش دمکنی گذاشتم با شعله متوسط بیست دقیقه بمونه بعد از بیست دقیقه تا یک ربع دره قابلمه رو باز نمیکنیم اندازه آب هم تا ارتفاع مایه کیک باشه
شعله نباید خیلی کم باشه به حدی که صدای قل قل آب شنیده بشه
بعد از پخت وقتی کمی سرد شد از فنجان خارج میکنیم و با شکلات اشکی چیپسی تزیین میکنیم
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_روکش_شکلاتی
نحوه صحیح روکش کردن کیک با شکلات مخصوص
حتما شکلات از دما افتاده باشه و کیکتون هم یخی یا خیلی سرد نباشه وگرنه هرچقدر هم روغن مایع تو شکلات بریزین ولی چون سرمای کیک زیاده زود سفت میشه و حتما کیک وسط گردون بذارین و به مقدار لازم شکلات مرکز کیک بریزین و نوک چاقو مرکز کیک و با دست دیگه گردون رو بچرخونید طبق فیلم و بعد سریع دیواره کیک رو با چاقو صاف کنید به همین راحتی
نوش جان 💖
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جرء ششم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.98M
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
✅درمان همیشگی مسائل زناشویی و آقایان را به صورت دائمی با ما تجربه کنید
🔰 کاملا گیاهی و ۱۰۰٪ ارگانیک دارای مجوز بین المللی GMP
🔸برای درمان و پایان دادن به تمامی مسائل آقایان به صورت ریشهای به کانال زیر مراجعه کنید
🔰https://eitaa.com/joinchat/3439395538Cec142c65d9
☝🏻 تاییدیه و مجوزهای رسمی را در کانال مشاهده کنید
دارای 8 سال سابقه کار موفق در حوزه طب سنتی
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫
قطاب داخلِ فر، چیزی کم از قطاب سرخ شده نداره کاملا ترد پوک وخیلی هم خوشمزه میشه😋
🔸️این قطاب بدون تخم مرغِ که کاملا ترده اگر خواستین کمی نرمتر ولطیفتر باشه می تونید دوتا زرده تخم مرغ هم به دستور اضافه کنید (همراه با روغن مخلوط کنید)
🔸️این میزان مواد بسته به اندازه قالب و ضخامت خمیری که می گیرین حدود ۴۰ تایی قطاب بهتون میده من دوبار خمیر رو درست کردم (یه بار بازرده یک بار بدون زرده )وحدود ۱۰۰ تایی قطاب شد
روغن نیمه جامد ۲/۳ پیمانه(حدود ۱۳۰ گرم
ارد ۳۵۰ گرم (۲ و۱/۳پیمانه)
ماست شیرین ۱/۲ پیمانه سر پر (۱۳۰ گرم)
پودر قند ۲ق س (۲۰گرم)
بکینگ پودر ۱ق چ(۴گرم)
موادمیانی:
پودر گردو ۱پیمانه پر(۱۵۰گرم)
پودر قند ۱/۲ پیمانه (۷۵گرم)
پودر هل ۱ق چ
پودر دارچین هم می تونید بزنید من نزدم
گلاب یکی دو قاشق
⏪روغن را داخل ظرفی بریزید ارد الک شده را اضافه کنید
با سرانگشتان روغن را به خورد ارد بدین
به صورت خرده نون میشه
پودر قند را هم اضافه ومخلوط کنید
ماست وبکینگ پودر را مخلوط و به خمیر اضافه کنید
با سرانگشتان هم بزنید تا خمیر جمع بشه
❌اگر دیدین خمیر شل وچسبنده اس کمی اردِ اضافه تر بریزید اگر خییلی خشک وسفت بود ماست را کمی بیشتر کنید
همین که خمیر جمع ویکدست شد کافیه
ورز زیاد ندین
خمیر را درون نایلون یک ساعت در یخچال استراحت دهید
بعد از استراحت یه خمیر لطیف ونرمی میشه🫠
مواد میانی را باهم مخلوط کنید یک قاشق گلاب بزنید در حدی که از حالت پودری دربیاد
بعد از استراحت خمیر را با وردنه نازک پهن کنید در حد دوسه میلی متر
از مواد میانی قرار بدین وخوب بپیچانید
درون سینی بچینید ودر فر ازقبل گرم۱۷۰درجه حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید
(من میزارم ترد وطلایی بشن)
پس از پخت وخنک شدن درون پودر قند بغلطانید
❌اگر به دلیل سنگین بودن آردتون یا قوی بودن بکینگ پودرتون، موقع جمع کردن خمیر
خمیر حالت بریدگی پیدا کرد کافیه روی میز کار خمیر را (کمی )ورز بدین وگرد کنید زیاد نباید ورز بدین سپس داخل یخچال استراحت بدین با استراحت کامل نرم ولطیف ویکدست میشه
#قطاب_فری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫
سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (تقریبا معادل ۳عدد سفیده تخم مرغ درشت میشه)
شکر دانه ریز ۲۰۰گرم (من یک پیمانه سرخالی زدم ۱۸۰ گرم)
اگر شکرتون درشت بود کمی اسیاب کنید
اب لیموترش تازه ۱/۲ق چ
وانیل یا اسانس دلخواه کمی
👈برای تهیه مرنگ بهتره از سفیده های تازه تخم مرغ استفاده شود وموقع جدا کردن سفیده اززرده مواظب باشید اززرده چیزی وارد سفیده نشود،سفیده ها رادرظرفی تمیز (ظرفی که خیس یا چرب نباشد)درابتدا بادور تند همزن بزنید تا کف کند وسپس فومی شکل شود،دراین مرحله آبلیمو را اضافه ومخلوط کنید،اسانس یا وانیل نیز به دلخواه دراین مرحله اضافه شود
حال به سفیده فومی شکل قاشق قاشق شکر افزوده وبادورمتوسط همزن بزنید تا شکر کاملا حل شود وسفیده تخم مرغ فرم گیرد،
به حدی که با خارج کردن سریهای همزن،جای آن به حالت قله ایستاده(نه خمیده)بر روی سفیده باقی بماند ومرنگ قابلیت شکل گرفتن پیدا کند
مرنگ رادرون قیف وبا ماسوره های دلخواه ریخته وروی سینی کاغذ انداخته پایپ کنید،
🔸️ماسوره من شماره ۳۶۰
سینی رادرفر با کمترین حرارت ممکن قرار بدین تاجایی شعله راکم کنید که فرخاموش نشه حدودتقریبا یک ساعت یک ساعت ونیم تا دو ساعت اجازه دهید تا مرنگها خشک شود
❌️اگر دمای فر زیادباشه مرنگ تغییر رنگ میده
اگر بیشتر داخل فربمونه خیلی خشک میشه اگر کمتر بمونه داخل مرنگها کمی نرم وادامسی شکل میشه
هرچقدر بیشتر داخل فربمونه روش ترک میخوره
❌️مهمترین نکته برای تهیه مرنگ دمای پایین فرهست باید بادمای خییلی کم خشک بشن که هم تغییر رنگ ندن وهم براق بمونن فر من هم دماش خیلی بالاست ولی بازم مرنگها بد نمیشن فقط کمی براق نیستن
❌️اگر حرارت فرتون زیاده می تونین در فر را بعد از ۴۵ دقیقه یکساعت ازپخت مرنگها کمی نیمه باز بزارید تا کمی ازحرارت داخل فرکم بشه
#مرنگ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛