eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅هم ، هم 😋‌ واقعا یه غذای کامل غنی از پروتئین و فیبره که می تونی هم با نون سرو کنی هم مثل من 🚦مواد لازم : کنسرو تُن جوشیده و سرد : ۲ عدد‌ تخم مرغ پخته سرد : ۲ عدد‌ خیارشور ریز شده : نصف پیمانه‌ ساقه جوان کرفس : ۳ عدد‌ پیازچه متوسط : ۶ عدد‌ ریحان ریز شده : ۲ قاشق‌ گشنیز ریز شده : ۲ قاشق‌ فلفل دلمه زرد و قرمز و نارنجی : یک چهارم‌ هر عدد 🍦برای سس :‌ سس مایونز کم چرب : ۱ قاشق غذاخوری ‌ سس هزار جزیره بدون شکر و چربی : ۱ قاشق‌ غذاخوری سس خردل : ۱ قاشق‌ غذاخوری فلفل سیاه و قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری‌ پودر آویشن :۱/۲ قاشق چایخوری‌ لیمو ترش : نصف یک عدد‌‌ آب : دو قاشق درصورت نیاز‌ ❗️خودت می دونی که مواد و نسبت ها رو می تونی به ذائقه خودت کم و زیاد کنی‌ ‼️ببیـــن بیا و عادت ها رو کنار بذار و بجای نون، یه بارم شده، با کاهو و فلفل دلمه‌ای لقمه بگیر و لذت ببر 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻مواد خمیر: یه لیوان آب ولرم : ۲۰۰ گرم یک ق غ شکر یک ق مرباخوری خمیر مایه فوری نوک ق چ وانیل یک لیوان+ یک سوم لیوان آرد قنادی: ۱۷۰ گرم 👈🏻شهد: دو لیوان شکر : ۴۵۰ گرم نصف لیوان آب : ۱۰۰ گرم یک چهارم لیوان گلاب: ۵۰ گرم نصف ق چ پودر هل زعفران یک ق غ گلوکز مایع : یک ق غ ( لوازم قنادیا دارن) جوهر لیمو نوک ق چ ( یا آبلیموی تازه یک ق غ) ✅️✅️نکات مهم : اول شکر داخل آب حل بشه بعد آرد بریزید تا عمل بیاد بامیه ها با حرارت متوسط سرخ بشن تا مغزپخت بشه بامیه ها گرم و شهد خنک باشه که خمیر نشن شهد وقتی کمی قوام اومد خاموش کنید سرد که بشه غلیظ میشه مراقب باشید شهدتون آبکی یا خیلی غلیظ نباشه اگر بامیه چند ثانیه داخل شهد قرار بگیره کم شهد و اگه یک دقیقه بمونه پر از شهد میشه (دلخواهه) بافت ترد و کشدار خوشمزه ای داره 🥰 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین رسپی مرغ شکم پر🍖 هم آسونه و خوشمزه و هم خیلی شیک و جذابه واسه مهمونیا دستور پخت : مرغ ۲ کیلویی رو یه ساعت توی آب و سرکه و نمک و شکر قهوه ای و چند برش لیمو بذارید که بوی زهم‌اش گرفته بشه قبل از مزه دار کردن مرغ رو با خلال دندون حسابی سوراخ کنید تا مزه‌ها کاملا به خورد گوشت بره. بعد با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه حسابی ماساژ بدید و توی پیاز و آبلیمو و زعفرون ۱۲ ساعت استراحت بدید مواد داخل شکم مرغ پیازداغ، آلو ،گردو، زرشک کشمش و رب انار هست (من اصلا سبزی داخل مرغ شکم پر نمیریزم و دوست ندارم) شکم مرغ رو پر کنید و بدوزید و با کره و زعفرون رومال کنید؛ پیازهایی که مرغ داخلش استراحت کرده رو پوره کنید و اطرافش بریزید روش فویل بکشید و توی فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت بذارید و نوش جان کنید😋 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بستنی 😍😋 مواد لازم: شکلات تخته ای یا سکه ای🍫 (برای قالب من که ۲۵ سانت بود ۳۰۰ گرم کافی بود) کیک با طعم دلخواه🍰 (از دستورهایی که قبلا گذاشتم میتونین استفاده کنین یا از کیک های آماده سوپرمارکتی) بستنی با طعم دلخواه 🍦که گذاشتین تو دمای محیط کمی نرم شده (برای قالب من که خیلی بزرگ بود ۲ لیتر کافی بود) شکلات چیپسی🍫 و انواع مغزیجات خرد شده🥜🌰 مثل گردو، خلال بادام و… به دلخواه میوه ریز شده یا پوره میوه 🍓🍒🍑🍌به دلخواه 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج مدل صبحونه ي خيلي آسون و خوشمزه كه ميتونه تغذيه ي مناسبي برا كوچولوهاتون باشه👌🏻🥰😋😍 🤍 نون تست و لواش پنير خامه اي سبزي ريز خرد شده(تره،ريحان،جعفري) گردو خرد شده كنجد براي چشم تخم مرغ هويج تخم بلدرچين ماكاروني مدل آشيانه اي شوكولات سكه اي بنماري شده خيار كره ي بادام زميني موز پنير خامه اي و گردو و سبزي خرد شده با هم ميكس ميكنيم روي نون تست ميزنيم و با خيار و پوست خيار و پنير خامه اي تزيينات روي نون تست انجام ميديم. براي ماكاروني آشيانه اي من از طبخ به روش بلاليت(غذاي جنوبي😉)استفاده كردم كه بعد از جوش اومدن آب ماكاروني ها رو داخلش ميندازيم يه كم نرم كه شد آبكش ميكنيم و مجدد ميذاريم داخل قابلمه روي حرارت متوسط كه دم بياد(حين دم كشيدن بستگي به ميزان ذائقه تون شكر روي ماكاروني ميريزيد كه شيرين باشه 📌براي چشم هااز شوكولاتي كه در قيف ريختيم و بنماري شده استفاده كردم كه در پست قبل روش زدن چشم ها رو توضيح دادم😇 📌براي چشم ها در لقمه هاي نون پنير از پنير خامه اي استفاده شده 📌براي تخم بلدرچين هم از كنجد و هويج استفاده كردم 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
61.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت خامه ای😍😋 مواد لازم: آرد 🥡۹۵ گرم شکر دانه ریز🍚 ۹۰ گرم تخم مرغ خنک 🥚۴ عدد بکینگ پودر 🥄یک گرم (۱/۴ ق چایخوری) وانیل🌸 یک قاشق چای‌خوری عسل یا شربت بار🍯 ۲ قاشق چای‌خوری خامه قنادی🧁 ۴۵۰ گرم نصف میزان شکر برای سفیده هست. حتما از شکر دونه ریز استفاده بشه تا بعد پخت سطح رولت چسبنده نباشه. داغ بودن فر خیلی مهمه پس فر رو از قبل خوب گرم کنید. تخم مرغ ها خنک باشن سرد یخچالی باشن تا سفیده بهتر فرم بگیره. سایز سینی ۳۰ در ۴۰. دمای فر گازی ۲۰۰ درجه وقتی رولت پخت برای رنگ گرفتن المنت پایین رو خاموش میکنید بالا رو روشن میکنید حواستون باشه نسوزه. دمای فر برقی ۲۲۰ درجه المنت بالا پایین با فن. مدت زمان پخت تقریبا ۱۰ دقیقه بازم زمان دقیق بستگی به فر داره. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن جامد صاف شده ۱۰۰ گرم روغن جامد رو بزارید روی بخارکتری ذوب بشه وقتی کاملا از حرارت افتاد بزارید یخچال تا دوباره ببنده پودرقند یا پودرشکر ۳ ق غ پودرهل ۱ ق م گلاب ۱ ق غ آرد حدود ۲۵۰ گرم با توجه به جنس آرد ممکنه آرد کمتر یا بیشتری مصرف بشه گردو به میزان لازم طرز تهیه روغن، پودرقند و پودرهل رو با دور تند هم بزنید تا رنگش روشن بشه. گلاب رو اضافه کنید و آرد رو کم کم بریزید تا زمانیکه خمیر جمع شده. در نهایت خمیر لطیفی بدست میاد. بیش از حد آرد نریزید، اگه همیر حالت پودری پیدا کرد کمی ورز بدید تا لطیف بشه. خمیر رو تو مشما بزارید و نیم ساعت داخل یخچال بزارید. به اندازه گردو از خمیر بردارید تو دستتون باز کنید و نصف گردو بزارید وسطش و دوباره خمیر رو ببندید. برای اینکه شیرینی هاتون خوشکلتر بشن دو طرفش رو کمی تیز کنید. در سینی چرب نشده بچینید. سینی رو طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده زمان پخت حدودیه و در فرهای مختلف متفاوته وقتی شیرینی ها کاملا خنک شد تو پودرقند بغلتونید 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما خوراک لوبیا رو چطوری درست می کنین ؟ مواد لازم لوبیا چیتی ۱پیمانه قارچ ۶عدد سیب زمینی ۱عدد پیاز ۱عدد درشت رب گوجه ۲ق غ خ آب به میزان لازم حتما لوبیا چیتی استفاده کنید که لعاب بهتری بده اگر هم قرمز استفاده کردین اشکالی نداره فقط حتما ازشب قبل خیس کنید. پیاز داغ فراوون و قارچ و سیب زمینی واسه لعاب بهتر خوراکه حتما استفاده کنید. زمان پخت لوبیا ۲تا۳ساعت میباشد البته بازم چک کنید و در اواخر پخت ۴۰دقیقه قبل از سرو قارچ هارو اضافه کنید هرچه شعله ملایم تر باشد و خوراک باحرارت کمتری بپزد بهتر جا میفته 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سه رنگ یخچالی 🥮😍😋 این دسر خیلی خوشمزه و شیک و عالیه مواد لازم :برای کرم شیر چهار لیوان شکر نصف لیوان نشاسته ذرت چهار ق غ آرد گندم چهار ق غ وانیل نوک ق چ پودر کاکائو یک ق غ زعفران دم کرده یک ق غ یک بسته بیسکوییت پتی بور ژله قرمز رنگ +یک لیوان آبجوش ابتدا ژله و آبجوش رو مخلوط و میزاریم خنک بشه مواد کرم رو آماده سه قسمت میکنیم لایه لایه بیسکوییت و کرم میزیرم در آخر میزاریم کمی داخل یخچال رویه ببنده بعد ژله خنک شده رو روش بریزید وبه دلخواه تزئین کنید ونوش جان کنید😍😘 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عشقااااا😍😍قول میدم این حلوا رو بخورید دیگه با هیچ روشی درستش نمیکنید😋😋😋کیا حلوا دوست دارن✌ مواد لازم برای شهد: شکر ۲ لیوان آب ۲/۵ لیوان گلاب نصف لیوان زعفران یک ق چ هل یک ق چ مواد لازم برای حلوا: آرد گندم ۲ لیوان آرد نخودچی ۱ لیوان روغن ۱/۵ لیوان کره ۲۰گرم(یک پنجم یه کره صد گرمی) نکته❌اگر اندازه ها رو رعایت کنید و نکات گفته شده در فیلم رورعایت کنید یک حلوای خوق العاده خوشمزه و خوش بافت خواهید داشت❌ نکته دوم❌برای تزئین یه کم شهد بیشتری به حلوا بزنید که راحت از ماسوره خارج بشه(اموزش تزئینش رو تو استوری میذارم و بعدم هایلایت میشه تو نذری ها) ❌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍔🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر جادویی😋😍 مواد لازم: شیر یا آب ولرم🥛۱ لیوان تخم مرغ🥚۱ عدد آرد🥡٥٠٠گرم يا تا جایی که خمیر بدست نچسبه روغن🥃۶ قاشق غذاخوری پودر مخمر🥄۱ قاشق غ خ شکر🍚۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر نمک🧂۱ قاشق مرباخوری خب این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی گوشت ولی اگه خواستد خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری بسته به ذائقتون شکر اضافه کنید ازاب ولرم استفاده كنين حتما،اول شیر يا اب ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد مخمر رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ و نمک و شکر(اگر نون شیرین خواستید) و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه و بدون هم زدن آرد رو روی مواد الک میکنیم آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو میپوشونیم و میزاریم حدودا یک ساعت و نیم تا حجمش دو برابر بشه بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که میخواییم ازش استفاده کنیم.... پیتزا.پیراشکی.نون یا... 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر داغ😍😋 مواد لازم: سیر🧄 ۲ کیلو روغن🥃 به مقدار لازم نمک🧂 زردچوبه من از دو کیلو حبه سیر یک کیلو‌سیرداغ گرفتم. حبه های سیرو بعد از اینکه شستیم و یک روز در هوای آزاد خشک شد، با میکسر چند پالس میزنیم تا خورد بشه، تو پارچه نازک آبشو میگیریم و تو تابه از قبل گرم شده کمی روغن میریزیم، سیر ها رو اضافه و بلافاصله نمک میزنیم، کف تابه پهن میکنیم با حرارت ملایم، هر از گاهی هم میزنیم، کم کم تغییر رنگ میده و خشک و ترد میشه، اواخر پخت زردچوبه اضافه میکنیم و وقتی کاملا خشک شد و به رنگ دلخواه رسید روی دستمال حوله ای پهن میکنیم. من برای اینکه کارم زودتر پیش بره، سه تا تابه رو گاز گذاشتم و همزمان همه ش رو درست کردم. نکته ش حرارت ملایم و هر از گاهی هم زدنه که یکدست رنگ بگیره. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد پروتئینی با سس ارده😍😋 سس رژیمیشو برای همه ی سالادها میتوتید استفاده کنید😋 ~سالاد برای چهار نفر : ۴ عدد خیار ۲۰۰ گرم گوجه چری ۱۰ عدد زیتون یک پیمانه کینوا پخته یک پیمانه عدس پخته ۵۰ گرم شوید خرد شده یک پیمانه بروکلی خردشده ~برای سس : ۱/۲ پیمانه ارده ۱/۲ پیمانه ماست یونانی ۵۰ گرم شوید یک حبه سیر یک قاشق روغن زیتون اب لیموترش تازه نمک و فلفل 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا ۳ آرد مجلسی😍😋 مواد شربت حلوا آب💧 ۲ پیمانه گلاب🌹 نصف پیمانه شکر🍚 ۲ پیمانه زعفران دم کرده💛۲ تا ۳ ق غ عرق هل یا پودر هل🌺۱ ق چ تمام مواد رو مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم همینکه شکر حل شد کافیه نیاز نیست بجوشه آرد سفید🥡 ۱ پیمانه آرد برنج🍙 ۱ پیمانه آرد نخودچی ۱ پیمانه کره🧈 ۵۰ گرم روغن مایع🥃۳/۴ پیمانه تا یک پیمانه( کم کم اضافه بشه) هر ۳ آرد قبل و بعد از تفت دادن الک بشن اول آرد سفید رو داخل تابه میریزیم و ۲۰ دقیقه با حرارت کم تفت میدیم ، بعد آرد برنج رو اضافه کرده و مجدد ۲۰ دقیقه دیگه تفت میدیم بعد آرد نخودچی رو اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه دیگه تفت بدیم کافیه حالا کره و روغن مایع رو کم کم اضافه میکنیم تا به غلظت داخل ویدئو برسه و مجدد روی حرارت هم میزنیم تا به رنگ دلخواه برسه بعد شربت رو طی چند مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا جمع بشه و از تابه جدا بشه در آخر حلوا رو گهواره میکنیم 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا شیره ی انگور😍😋 مواد لازم: آرد 🥡يك پيمانه شيره انگور🍇 يك پيمانه گلاب 🌹يك چهارم پيمانه زعفران 💛چند قاشق آب 💧نصف پيمانه پودر هل 🌺يك ق.چ روغن 🥃حدودا نصف پيمانه اما كم كم اضافه بشه كره🧈 ٢٠ گرم نكته مهم :❌شيره انگور اگه كم شيرين بود بهش آب كمتري اضافه كنيد يا مقدار شيره رو بيشتر كنيد شيره انگور رقيق نياز به آب زياد نداره حتما تست كنيد كه ترش نباشه 🙏 آرد رو مرحله اول در حد گرفتن خامي تفت بدين، با روغن هم زياد نياز به تفت دادن نيست چون رنگ شيره باعث تيره شدن حلوا ميشه حواستون باشه🙏 كره هم اختياري اما بافت حلوا رو بي نظير و همين طور خوش طعم ميكنه سعي كنيد حذفش نكنيد 🙏 شيره هم اصلا نياز به گرم شدن نداره😍فقط طي چند مرحله اضافه كنيد و حرارت كاملا ملايم 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مرغ کاراملی🍗😍😋 بدون یه قطره آب این مرغ خوشمزه رو درست کن😍 ~چیزایی که لازم داریم: مرغ پیاز فراوون زعفرون غلیط دم کرده سیر چند حبه برگ بو روغن مایع نصفه لیوان کره آبلیمو ~ادویه ها: (نمک، فلفل، پاپریکا، پودر زنجبیل، تخم گشنیز، سماق) ~نکته ها: پیاز فراوون بریزید! روغن کم نزنید! حرارت‌ تو کل زمان پخت کم کم باشه! اگر مرغتون زیاد بود چند بار این مراحل و تکرار کنید! زعفرون و حذف نکنید! 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من شخصا برای مهمونی سوپ سفید میپسندم هم سبک باشه هم خوشمزه👌🏻 شما کدومو میپسندی؟😊😍😋 مواد لازم: سیب زمینی درشت ۲عدد هویج درشت ۱عدد پیاز درشت ۱عدد فلفل دلمه ای متوسط ۱عدد جوپرک ۵۰۰ گرم یا جو پوست کنده قارچ ۵۰۰ گرم شیر ۱لیتر ✅خامه هم با مقداری از سوپ مخلوط و بعد به سوپ اضافه کنید ✅میتونید از استاک مرغ هم استفاده کنیدکاملا سلیقه ای ادویه ها: قرص عصاره مرغ ۲عدد فلفل سفید یک 🥄 مرباخوری جوز هندی یک 🥄مرباخوری پودر آویشن یک 🥄مرباخوری جعفری ساتوری شده ۳🥄غذاخوری ✅مقدار جوز هندی و اویشن خیلی کم بزنید مقدار ادویه ها رو با توجه به سلیقه خودتون کم و زیاد کنین ✅حتما حتما وقتی حرارت رو خاموش کردید جعفری اضافه کنین ✅فلفل سیاه نزنید سوپ رو تیره میکنه فقط سفید استفاده کنید ✅اگر ادویه اورگانو داشتید حتما اضافه کنید 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین گوشت و بادمجان 🤍🍂😍😋 یک رسپی خوشمزه و یک طعم به یادموندنی 🥰 به نظر من تهچین یک غذای خیلی خوشگله😍 که اگر نکته هاشو یاد بگیرید یک اثر هنری میشه وسط سفره هاتون❤️ . مواد لازم برای ۴-۶ نفر : گوشت گوسفندی خورشتی ۵۰۰ گرم بادمجان ۴ عدد پیاز متوسط ۲ عدد برنج ۳-۴ پیمانه تخم مرغ دو عدد ماست پر چرب شیرین یک پیمانه زعفران دم کرده نمک فلفل زردچوبه روغن و کره زرشک و پیاز داغ برای تزیین . نکته ها : گوشت رو به خوبی بپزید و اجازه بدین آب گوشت غلیظ بشه. بادمجون رو فقط سرخ کنید نیاز به پختن نداره . تخم مرغ یک عدد کامل و یک زرده استفاده کنید. مواد تخم مرغ و ماست رو به خوبی و زیاد مخلوط کنید که تخم مرغ کامل مخلوط بشه و بو نگیره . موقع اضافه کردن برنج ابکش شده به مواد ماستی ، توجه کنید که برنج اصلا داغ نباشه و از دما افتاده باشه که تخم مرغ پخته نشه و بو نگیره . زعفران راز خوشمزگی این غذاست ازش غافل نشید❤️ استفاده از گلاب و هل رو من توصیه نمیکنم ولی اگر خودتون دوست دارید اضافه کنید. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ته چین آلبالو😋😍 ~موادلازم برنج : ۵ پیمانه (نصف برای مایه تهچین ، نصف برای آلبالو پلو آلبالو : نیم‌کیلو شکر :۳ ق غ مرغ : دو‌ تیکه سینه زرده تخم‌مرغ : ۲ عدد ماست سون : نصف لیوان دمکرده زعفرون و نمک و کره و روغن به میزان لازم ~برنج و بیشتر از دو ساعت خیس نکنین و زنده و دون ابکش کنین! ~وقتی خواستین دم‌کنین دو سه تا سوراخ عمیق رو برنج باز کنین که دم برنج به لایه ها رویی برسه و وقتی کامل دم برنج بالا اومد شعله رو‌کم‌ کنین و شعله پخش‌کن بزارین بزارین یکساعت دم بکشه! ~آلبالو ها با شکر تو یخچال خودش بعد دو سه ساعت آب میندازه با همون آب بزارین یک ربع بجوشه! 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن پاستا آلفردو😍😋 ‌مواد لازم: پاستا 🍝سه چهارم یه بسته ۵۰۰ گرمی قارچ🍄 ۴۰۰ گرم کره 🧈۱ ق غ خامه صبحانه 🥣۲۰۰ گرم (۱ پاکت) پنیر پارمسان 🧀۵۰ گرم نمک🧂، فلفل سفید یا سیاه🌶، ادویه ایتالیایی یا بجاش آویشن🍃 پنیر پیتزا🧀 ‌داخل فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۰-۱۵ دقیقه بذارین بمونه فقط پنیرش آب بشه و میتونین ۱-۲ دقیقه آخر گریل رو بزنین روشم طلایی شه. ‌ بدون پنیر روشم یه پاستای خیلی خوشمزه ست. ‌نمک خیلی زیاد نریزین چون پنیر پارمسانم داره شور نشه. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش‌های متفاوتی هم برای طبخش هست که این روش اصفهانی‌هاست😍 برای ۱ کاسه آبگوشتخوری کلجوش پیاز بزرگ. ۱عدد کشک ۵ قاشق سرپر نعناع خشک. نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک. ۱ق غذاخوری سرصاف زردچوبه. ۱ق چایخوری سیر. ۱حبه کنجد سفید. ۱ق سوپخوری گردو. ۳ق سوپخوری گردو رو میتونید آسیاب کنید یا با چاقو ساطوری کنید من از چاقو استفاده کردم چون دوست دارم تکه‌های گردو رو توی غذا حس کنم شعله گاز بعد از اضافه شدن سبزیجات و زردچوبه حتما کم باشه تا نسوزه و تلخ نشه…. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥐🍒🥐🍒🥐 یه نون با طعم خیلی شیک که برای پذیرایی هم عالیه ، با میوه های دیگه مثل شاتوت، توت سیاه، توت فرنگی ، بلوبری، … هم میتونید درست کنید مواد لازم آرد فانتزی یا آرد نول قوی ۲۰۰ گرم شیر پرچرب ۷۰-۸۰ گرم تخم مرغ یک عدد ۴۰-۴۵ گرمی مخمر فوری۳-۴ گرم نمک ۳ گرم شکر ۲۰ گرم کره ۳۰ گرم آلبالو + کمی شکر+ خیلی کم نشاسته ذرت+ چند قاشق اب برای سس ✅خمیرگیری و استراحتها طبق فیلم، دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۶-۱۸ دقیقه ‼️نکات -میتونید رومال تخم مرغ + شیر بزنید. -حتما داخل خمیرهارو خوب گود کنید چون ممکنه خیلی پف کنن. -من از کرمفیل شیر استفاده کردم که میتونید از لوازم قنادیا بخرید یا خودتون درست کنید. - نشاسته ذرت داخل آلبالو رو زیاد نزنید خیلی کم فقط برای اینکه یا حالت سس مانند و غلیظ به آلبالو ها بده🍒 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ، ۸ عدد زردآلو( ترجیحا پخته)، ۳ ق‌غ زرشک، ۱۰ عدد آلو، ۱ عدد پیازبزرگ، ۱ لیوان آب گرم، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان، دارچین ۲ ق‌چ، ۳ ق‌غ شکر، ۱ ق‌م سیر له شده 🥘مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه طعم‌دار و سرخ کن تا طلایی بشه. 🥘زردآلوها و زرشک خیسونده رو با نصف لیوان آب‌گرم تو غذاساز مخلوط کن تا سس رقیق بدست بیاد. 🥘مرغ رو بردار و پیاز رو تو همون تابه مرغ سرخ کن طلایی بشه. نمک و فلفل و زردچوبه بهش بزن. 🥘سیر له شده رو به پیاز اضافه و ۱ دقیقه تفت بده تا عطرش نپره. 🥘آلوهارو بشور و بریز تو پیاز تا کمی تفت بگیره. 🥘شکر به آلو اضافه کن کاراملی بشه. ( میزان شکر رو متناسب با سلیقه، کم، زیاد و یا حتی حذف کن) 🥘سس رو به پیاز و آلو اضافه و کمی دوباره آب بریز و بذار جوش بخوره. 🥘دارچین برای خوش عطر شدن به سس اضافه کن. 🥘مواد رو به مرغ اضافه و بذار با شعله کم بپزه. آخرای پخت ، در قابلمه رو کج کن تا به روغن بیوفته. #پ.ن:ملس درست کردم عالی شد. پس شکر میزانش با خودتون. #پ.ن: کمی تند و فلفلی کردم که ترکیب طعم تند و ملس عالی بود. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای مجلسی و خوشمزه😋‌ این بار بجای زرشک، آلبالو رو اینجوری‌بریز توی ته چین که رنگش رو عوض نکنه 👇🏻‌ 🎗️مواد ته چین : ‌برنج : ۴ پیمانه پلوپزی‌ تخم مرغ : ۱ عدد کامل و سه تا زرده‌ ماست سفت شیرین : ۱ لیوان‌ زعفران غلیظ : ۴،۵ قاشق‌ پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری‌ گلاب : ۲ قاشق غذاخوری‌ نمک و فلفل : ۱/۴ قاشق چایخوری‌ 🎗️مواد میانی : ‌ پیاز درشت : ۱ عدد‌ مرغ بدون استخوان : ۴۰۰ - ۵۰۰ گرم (من سه تا سینه استفاده کردم)‌ سیر : ۱،۲ حبه یا پودر سیر‌ نمک و فلفل و زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری‌ زعفران غلیظ : ۲،۳ قاشق ‌ آلبالو : ۲۰۰ گرم‌ شکر : ۲ قاشق غذاخوری (شما بچشین اگه شیرین دوست دارین)‌ 🎗️برای تزیین: زرشک خشک : ۴ قاشق غذاخوری‌ کره : ۵۰ گرم‌ زعفران غلیظ : ۱ قاشق‌ خلال پسته یا بادام یا هردو : ۲ قاشق‌ ❗️برای دم دادن حتما دمکنی استفاده کنین. اول دما متوسط رو با بالا و بعد حرارت رو کم کنین. وقتی حاضر شد درش رو بردارین و بذارین بخارش خارج شه و توی دیس برگردونین‌ ❗️مواد میانی هر چیزی که دوست دارین می تونه باشه. مرغ. گوشت. بادمجون. قلقلی و …‌ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به کسانی که تو خونه فلافل درست میکنن میگم که 👇 اگه میخوای طعم ساندویچت رو خاص تر کنی این سس شناخته ترین سس برای فلافله😋 🔴 مواد لازم پودر انبه - ۲ قاشق سوپ خوری آب _ ۶ قاشق سوپ خوری پودر انبه رو با آب مخلوط میکنیم کاملا که حل شد ۲۴ ساعت در یخچال استراحت میدیم. بعد از ۲۴ ساعت گلپر _ ۱/۴ ق سوپ خوری شکر _ ۱ ق چای خوری نمک _ نصف ق چایخوری زنجبیل ۱/۴ ق چایخوری فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم سرکه سفید _ نصف ق سوپ خوری همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا وقتی که به غلظت مورد نظر برسیم و وقتی از وسط سس لیسک رو رد میکنیم دو طرف خیلی آروم بهم برسن یعنی موار شل نباشه ( تو فیلم مشخصه ) سس رو داخل کاسه میریزیم تا خنک شه بعد با ۵ ق سوپ خوری مایونز ۵ ق سوپ خوری سس خردل و ۳ ق سوپ خوری سس کچاپ مخلوط میکنیم .میزان سس هارو میتونید بیشتر یا کمتر کنید ولی اگه میخوایید طعم سس انبه ای که درست کردید غالب باشه میزان سس هارو نصف کنید بریزید و اگه میخوایید ملایم تر باشه میزان سس هارو بیشتر کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛