eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد ۲ لیوان سرپر ((نسبت به آبخور آردهاممکنه بیشتر یا کمتر استفاده بشه)) خمیر مایه ۱قاشق غ شیر یا آب ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۲قاشق غ نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق م آب یا شیر ولرم رو با شکر وخمیر مایع داخل ظرف ریخته یه کم مخلوط کرده ودرشو میزاریم تا عمل بیاد۱۰دقیقه بعد نمک وروغن رو ریخته و بعد آرد رو کم کم اضافه و ورز میدیم آرد تا حدی اضافه بشه که خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبنده باشه طبیعیه اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل یه کاسه و چرب کنین و بزارین و روشو سلفون وپارچه بکشین و در محیط که کمی هم بهتره گرم باشه ۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از چشمه
🔰 حالا این پویش هم‌سفر اربعین چی هست؟ 🔆 ماجرا ازین قراره که ما فکر کردیم، حالا که همه لحظه های این سفر خاطره است، ما بیایم یکم هم خودمون خاطره‌سازی کنیم. 🔴 پس ۱۴ مکان در نظر گرفته شد و قرار شد همراهان پویش، در این موقعیت‌ها یک متن خاص رو بخونید و برامون فیلم بفرستند. هر کدوم از این موقعیت‌ها، به نام یکی از بزرگواران نامگذاری شده، لذا بعد از خواندن متن خاص اون موقعیت، می‌تونین چند جمله هم خودتون خطاب به صاحب نام موقعیت بفرمایید و این فیلم‌ها رو برای ما بفرستید. 🔶 ۱۴ تا موقعیت داریم، ۱۴ تا متن، ۱۴ امتیاز، ولی اگه شما فقط ۸ امتیاز از حضور در ۸ موقعیت این لیست رو هم دریافت کنید، در قرعه کشی جوایز ۵۰ میلیون تومانی، شرکت داده میشین. ❗️ حواستون به دستورالعمل ضبط ویدئو باشه. ✅ ما برای اینکه شما راحت‌تر باشید، همه ۱۴ متن و دستورالعمل شرکت در پویش رو در این اینفوگرافی آوردیم. می تونین فایل باکیفیتش رو که در پست بعد میاد، دانلود کنید و همراه داشته باشین. ولی متن هر عمود در اپلیکیشن چشمه هم بارگذاری شده. 🔰 راستی، فیلمهای ارسالی در چندین صفحه روبینو بارگذاری میشه و شما می‌تونین به فیلمهای ارسالی بقیه دوستان هم امتیاز بدین. پس صفحه ها. و هم دنبال کنید و با لایکهای خودتون از رفقای هم چشمه‌ای حمایت کنید. ⏪ بریم پست بعد ... 🔻@cheshmehapp 🌐 Ghadirishavim.ir
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
** تو پویش هم‌سفر اربعین هدیه بگیرید 👆 **
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋 15-20 عدد گوجه گیلاسی 5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده 1 عدد پیاز قرمز 2 عدد پیاز چه 1 عدد خیار 2 آووکادو کاهو سس سالاد: آبلیمو 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری عسل 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده 1 حبه سیر رنده شده نمک و فلفل مرغ: 2 عدد سینه مرغ 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری زیره 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: برای کوفته: 420-450 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد تخم مرغ متوسط 1 پیاز (رنده شده) 7 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه طبق ذائقه 1/2قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری پودر قرمز 1 قاشق چایخوری رب فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری پول بیبر برای پوره سیب زمینی: 5 عدد سیب زمینی متوسط ​​(500 گرم) 1 قاشق غذاخوری کره 70 میلی لیتر شیر کمی نمک، فلفل و جوز هندی برای سس روی کوفته: 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 لیوان آب (200 میلی لیتر) 1 عدد گوجه فرنگی 4-5 برگ ریحان تازه نمک، فلفل پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋 15-20 عدد گوجه گیلاسی 5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده 1 عدد پیاز قرمز 2 عدد پیاز چه 1 عدد خیار 2 آووکادو کاهو سس سالاد: آبلیمو 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری عسل 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده 1 حبه سیر رنده شده نمک و فلفل مرغ: 2 عدد سینه مرغ 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری زیره 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد ۲ لیوان سرپر ((نسبت به آبخور آردهاممکنه بیشتر یا کمتر استفاده بشه)) خمیر مایه ۱قاشق غ شیر یا آب ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۲قاشق غ نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق م آب یا شیر ولرم رو با شکر وخمیر مایع داخل ظرف ریخته یه کم مخلوط کرده ودرشو میزاریم تا عمل بیاد۱۰دقیقه بعد نمک وروغن رو ریخته و بعد آرد رو کم کم اضافه و ورز میدیم آرد تا حدی اضافه بشه که خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبنده باشه طبیعیه اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل یه کاسه و چرب کنین و بزارین و روشو سلفون وپارچه بکشین و در محیط که کمی هم بهتره گرم باشه ۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
40M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت هویچ😍😋 برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم هویج بزرگ ۲ عدد پیاز ۱ عدد آلو بخارا یا آلوچه یا آلو پیوندی ۸ تا ۱۰ عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم زعفران به میزان لازم . پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، گوشت های خورشتی رو هم بهش اضافه کردم کمی زردچوبه ریختم و کمی تفت دادم و روش کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه . هویج رو هم خلالی رنده کردم ( من از رنده آلمانی استفاده کردم) با روغن کمی تفت دادم موقعی که کمی تفت داده شد یه مقدار زعفران بهش اضافه کردم و دیگه همون جا هم این بار کمی رب گوجه ریختم و تفت دادم و بعد کمی از آب گوشت داخلش ریختم و بهم زدم و وقتی گوشت نیم پز شده داخل قابلمه ریختم با گوشت ها بپزه . آلوچه ها رو هم توی آب نیم ساعت خیسوندم و بعد آبش رو بیرون ریختم و نیم ساعت آخر داخل خورش ریختم . نمک هم ریختم . وقتی خورشتم جا افتاد از حرارت برداشتم . من چون شیرین دوست ندارم شکر بهش اصافه نکردم چون ما شیرین دوست نداریم دوست دارین بهش شکر بریزین خیلی ها توش لیمو عمانی یا آبلیمو هم میریزن من دیگه آلوچه ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
37.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹کوفته مرغ بدون برنج و لپه 🍡🍗 ◀️سینه مرغ یکی و نصفی ◀️هویج یک‌عدد ◀️پیاز. یک عدد ◀️فلفل دلمه ایی. یک عدد متوسط ◀️سیر. چهار پنج حبه ◀️زنجبیل تازه. کمی ◀️جعفری. سه چهار ق غ ◀️آرد سوخاری. سه چهار. ق غ ◀️روغن زیتون دو ق غ ◀️نمک و فلفل و ادویه. به میزان لازم ◀️سبزی معطر. شش ق غ. (ترخون. مرزه. نعنا ریحون ) ◀️برای سس ؛پیاز یک دو عدد ◀️نمک و فلفل و ادویه ◀️رب گوجه. یکی دو ق غ 🟧 بعد از میکس کردن دو ساعت داخل یخچال استراحت بدید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ اصیل😍😋 یکی از اصیل‌ترین غذاهای ایرانی با عطر و طعمی بی‌نظیر واسه تهچین من از فیله استفاده میکنم ولی میتونین هر جای مرغ رو که دوست دارین ریش ریش کنین اول زرشک رو ترجیحا توی کره تفت میدم و بهش شکر و گلاب و خلال بادوم و پسته اضافه میکنم؛ فیله‌ها رو مکعبی خرد کردم ‌و بهش ادویه (زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر گراماسالا، دارچین، فلفل و نمک ) زدم در ادامه زعفرون و پودر گل محمدی و عرق هل زدم و گذاشتم فیله‌ها بپزه و در انتها ترکیب زرشک رو بهش اضافه کردم دو تا تخم مرغ یک پیمونه ماست و زعفران غلیظ دم شده و روغن زیتون رو حسابی با هم ترکیب کردم و به ۴ پیمونه برنج رو آبکش شده اضافه کردم؛ قالبم رو کره مالی کردم و لایه لایه برنج آبکش شده و فیله اضافه کردم و در نهایت فویل کشیدم و توی فر °۲۰۰ به مدت ۱:۱۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه؛ به همین راحتی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیکن پارمزان ستِک😋😍😋 ~مواد لازم: سینهدمرغ ۱ عدد آرد ۲ ق غ خ نشاسته ۱ ق غ خ آرد سوخاری ۲/۳ پیمانه پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا ۲/۳ پیمانه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر ~برای سس کنارش: سس مایونز رو با سس کچاپ و سس خردل و خیارشور خورد شده مخلوط کنید و با سوخاری ها نوش جان کنید محشر میشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتف و بال فری😍😋 مواد لازم: کتف و بال🐔 دو‌کیلو گرم جعفری☘️ یک دسته کوچک پیاز🧅 یک عدد روغن زیتون🫒 نصف استکان فلفل سیاه 🌶یک ق م پودر سیر🧄 یک ق م پول بیبر فلفل🌶 یک ق م نمک🧂 یک ق لیمو ترش🍋 یک عدد دوتا باشه بهتر زعفران💛 دم کرده رب ازگیل یا رب انار🥣 دو ق غ روغن مایع 🥃دو ق غ ما کتف و بال رو تو فر با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم درست کردیم و تو یک ساعت درست شد🔥 کتف و بال رو هم ما نیم ساعت گذاشتیم در یخچال که البته هرچی بیشتر بذارید بهتره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازنیا آلفردو کافی شاپی😍😋 اگر هم لازانیا دوست دارین و هم پنه آلفردو از این غذا حتماً خوشتون میاد مواد لازم : زیره ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق غ ورق لازانیا ۱۰ عدد فیله سینه مرغ ۴۰۰ گرم نمک و فلفل ½ ق غ پودر سیر ۱ ق غ اورگانو ۱ ق غ مواد سس آلفردو : سیر تازه ۵ حبه پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم خامه ۱۵۰ گرم ادویه‌های سس : پاپریکا ½ ق غ ارگانو ½ ق غ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا داچ بیبی🥞 یه پنکیک راحت و خوشمزه و خاص🤌🏼 که من داخل تابه روسی درست کردم شما میتونید داخل قالب های پیرکس یا سرامیکی هم درست کنید 👩🏼‍🍳مواد لازم👩🏼‍🍳 تخم مرغ ۳ عدد آرد نصف پیمانه شیر نصف پیمانه پودر قند ۱ قاشق (میتونید ۲ قاشق شکر هم بریزید) کره ۲ قاشق وانیل نوک قاشق چ خ نمک نوک قاشق چ خ تاپینگ های دلخواه برای داخلش👩🏼‍🍳 ‼️دمای فر ۲۰۰ درجه برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نوش جان🤍 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 حلوا اَرده🖤 تو کمتر از یکساعت میتونی این حلوارو آماده کنی هم خوش رنگه هم خوش بافته راحتم ماسوره میخوره و میشه قالب زد😍 مواد لازم: شکر ۳۰۰ گرم (یک و نیم پیمانه) آب ۳۰۰ گرم ( یک و نیم پیمانه) زعفران دم شده ۳ ق س گلاب ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ) حلوااَرده( حلوَرده) ۲۰۰ گرم پودر نارگیل ۱/۲ پ پودر دارچین ۱/۲ ق س پودر هل ۱ ق چ پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ جوز هندی ۱/۴ ق چ آرد ۱۶۰ گرم ( ۱ پ + ۳ ق س) روغن مایع ۱۲۰ گرم ( ۱/۲ پ+ ۲ ق س) کره ۳۰ گرم ( ۱ ق س سرپر) 🖤 حتما قبل جوش اومدن آب شکر باید حل شده باشه وگرنه شکرک میزنه 🖤 شربت باید ولرم باشه یعنی داغ نباشه ولی گرما داشته باشه 🖤 آرد حتما الک بشه 🖤 باتوجه به آبخوری آرد ممکنه میزان روغن کمتر یا بیشتر بشه 🖤 مخلوط آرد ، روغن و کره حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت بخوره و فقط کمی نخودی رنگ بشه 🖤 بعد از اضافه کرده مخلوط حلورده و پودر نارگیل و ادویه ها به آرد در حد ۴،۵ دقیقه دیگه تفت بدین کافیه بعد بزارین این مواد هم ولرم بشه و بعد شربت ولرم اضافه کنین 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این روشی که من درست کردم هم بینهایت خوشمزه و لذیذه هم مورد پسند ما ایرانیاست😁✋🏻 این برگر نسخه اورجینال نیست ولی با ذائقه ایرانی ها بشدت جوره ،برگر اورجینال فقط گوشت گوساله نمک و فلفل هست مواد لازم گوشت چرخکرده برای هر قرص برگر ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد متوسط پوره شده(با رنده ریز رنده کنید و بعد آبش رو بگیرید) نمک،فلفل سیاه،پودرسیر و پیاز نان برگر(هر دو طرف کره بزنید و تست کنید) خیارشور،جعفری،پیاز قرمز مایونر لیموترش تاره گوجه ریحان تازه اصلا فراموش نشه 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از فوری تر ین خوشمزه ترین ومتنوع ترین غذایی که میتونین درست کنین همینه🤌💫 مواد لازم برای پوره سیب زمینی 👇 سیب زمینی نیم کیلو نمکی و فلفل و آویشن کره یک قاشق غذا خوری آب جوش یا شیر نصف فنجون مواد لازم برای خوراک مرغ 👇 سینه یا فیله یا رون مرغ بدون استخوان ۲۰۰یا ۳۰۰گرم پیاز متوسط یک عددبا رنده درشت رند بشه قارچ پنج الی شش عدد فلفل دلمه یک عدد متوسط نمک و فلفل واویشن سیر یک الی دوحبه پنیر پیتزا به مقدار دلخواه دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت اینکه پنیر پیتزا آب بشه وکمی طلایی بشه . اگه فر ندارین تو فر دست ساز هم میتونین درست کنین . نوش جان 😋 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چي لازم داريم: روغن كمي هويج حلقه اي ٣ عدد گوشت يا مرغ چرخ كرده( تيكه شده) ٣٠٠ گرم پياز حلقه شده سه عدد متوسط سيب زميني حلقه شده دو عدد بزرگ نمك به ميزان لازم ( من ادويه نزدم) كمي زعفرون آب نصف ليوان به ترتيب بالا بچينيد تو قابلمه و با شعله كم اجازه بديد بپزه و تمام 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای کاملا سنتی و قدیمیه😋 موادی که واسه آبگوشت غوره لازمه👇👇👇 تکه های مرغ( هر قسمتی که دلتون خواست) غوره ( یک پیاله) سیب زمینی قاچ شده پیاز نگینی خورد شده دو عدد ادویه( زردچوبه، نمک ، فلفل قرمز)نسبت زردچوبه بیشتر از ادویه های دیگه باشه زمان پختش دو ساعته و با حرارت کم 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادی که واسه لازانیا لازمه👇👇👇👇 پیاز نگینی خورد شده یک عدد گوشت چرخ کرده 300 گرم فلفل دلمه یی ترجیحا رنگی قارچ ورقه یی پنیر پیتزا ادویه ( نمک،فلفل سیاه و آویشن و ادویه خود لازانیا) ورقه لازانیا یک بسته آب جوش یک استکان رب گوجه یک ق.غ برای سس بشامل👇👇👇👇 پنجاه گرم کره پاستوریزه دو لیوان شیر پر چرب یک و نیم الی دو ق. غ سر پر ارد یک حبه سیر رنده شده یا پودرسیر فلفل سیاه پ آویشن چند نکته لازمه واسه اینکه لازانیا عالی بشه: 📌 ورقه های لازانیا رو حتما داخل اب سرد بیندازید که چسپندگی نداشته باشن 📌به صورت افقی و عمودی بچینید که موقع سرو لایه ها از هم جدا نشن 📌نمک و روغن و داخل ورقه لازانیا حتما بریزید 📌غلظت سس بشامل در حد فرنی باشه 📌آرد و با کره و ادویه ها تفت بدید که بوی خامیش گرفته بشه دمای فر 160 درجه و به مدت 35 دقیقه و هر دو المنت روشن تا جایی که روی پنیرها طلایی میشه اون وقت حرارت بالا خاموش و بزارید حرارت پایین روشن بمونه که قشنگ مغز پخت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛