فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب تابه ای داخل تابه
راحت و خوش عطر بدون همزن بدون فر
بخش اول
ارد یک و نیم لیوان
تخممرغ یک عدد
دارچین یک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ
شیر نصف لیوان
روغن مایع یکسوم لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
شکر نصف لیوان
برای کف تابه .سیب دو عدد+دو ق غ شکر +یک ق غ کره
کره آب شد شکر رو اضافه کنید و سیب ها رو کف تابه بچینید مایه کیک رو روی سیب ها بریزید و در تابه رو ببندین بیست دقیقه زمان میبره آماده بشه
#کیک.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو با ماهیچه به سبک رستورانی👌
بهتون قول میدم خوشمزه ترین ماهیچه ای میشه که امتحانش میکنید…👌😉
در ضمن این پست هم بفرستید برای اون کسی که باید براتون درست کنه😊
برای ماهیچه رستورانی اینارو لازم دارید:
ماهیچه گوسفندی ۲ عدد،پیاز۴ عدد،سیر،پودر تخم گشنیز،فلفل سیاه،زردچوبه،نمک،روغن مایع،زعفرون،کره،دارچین،کمی رب (دلبخواه)
اول ماهیچه رو باروغن مقداری تفت بدین بعد رب رو اضافه کنید و سپس ادویه ها رو اضافه کنید.در اخر در قابلمه رو بذارید اجازه بدین با شعله کم حدود ۴ ساعت بدزه.
حالا باقالی و بمدت ده دقیقه بپزید و بعد ۲ لیوان برنج شسته شده رو اضافه کنید، نمک و آب بریزید و اجازه بدید تا بجوشه در آخر سبزی پلویی رو بهش اصافه کنید و بعد آبکش کنید.برای دم کردنش هم از دارچین و زعفران و چند حبه سیر استفاده کنید.بمدت۴۵ دقیقه
نوش جونتون
#باقالی_پلو_با_ماهیچه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهدیگ بادمجون دیده بودی ؟؟؟؟
مواد لازم :
بادمجون پنج عدد
سینه مرغ یک عدد
پیاز درشت یک عدد
فلفل دلمه یک عدد
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه
پاپریکا یا پولبیبر ،ارومات
رب گوجه دو ق غ خ
زعفرون ب م ل
روغن، برنج
طرز تهیه :
✅بادمجونارو سرخ کنید
پیاز داغ کن نمک بزن و مرغ وتفت بده و فلفل دلمه رو اضافه کن
حالا رب گوجه بزن و حسابی روغن انداخت بادمجونای سرخ شده رو اضافه کن یکم اب جوش اضافه کن در حدی ک مواد بپزه و ابش کشیده بشه
حالا بادمجونای خام و نازک برش بزن نمک بپاش زهرش خارج بشه حالا خشکش کن روغن بریز کف طرف بچین کف قابلمه
یک لایه برنج ابکش و مواد و لایه لایه بریز بذار دمبشکه
❌حرارت گاز اگر خیلی کم باشه بادمجونا نرم میشه
❌زیاد باشه میسوزه پس حرارت گاز مهمه تا تهدیگ طلایی داشته باشی
❌حرارت ملایم یکم بیشتر😋
❌تهدیگ نباید تشنه روغن باشه پس کامل طرف و با روغن بپوشون
#تهدیگ_بادمجون
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون پروتئینی
نان پروتئینی فوری،با دوقلم مواد😐🍞
کالری کل،بدون کنجد؛ ۲۹۶|پروتئین۱۴.۸|کربو۱۱.۳|چربی۲۲.۴
خودم درست کردم باورم نمیشد یک همیچین بافتی بهم بده...
ولی خیلی خوب شد،با پنیرو گوجه خیار😋یا پنیر گردو🤤
__
مواد لازم🏃 (میتونید مواد رو دو برابر کنید تا بیشتر بشه)
تخم مرغ یک عدد
کره بادام زمینی دو قاشق غ خ
نمک نوک قاشق چ خ
بیکینگ پودر یک قاشق چ خ
کنجد برای روی نان در صورت دلخواه
____
تمامی مواد بالا رو باهم مخلوط کنید،داخل ظرفی که چرب کردین بریزید
و داخل فر قرار دهید
دمای توستر۱۵تا ۱۷دقیقه با دمای۱۶۰،بعد دما رو کمتر کنید(من روی ۱۰۰گذاشتم،و یک رب تا بیست دقیقه دیگه بود،با سیخ چوبی امتحان کنید
اگه به سیخ نچسبید امادس🤤
داخل ایر فایر۸دقیقه با دمای °۳۵۰
نوش جان♥️
#نون_پروتئینی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای زرشک به علت مزه ملسی که دارد خوشمزه و همه پسند است.به عنوان صبحانه میشه استفاده کرد
بخش اول
🌹 مواد لازم
زرشک یک لیوان یا ۲۰۰ گرم
شکر یک لیوان ونیم لیوان یا ۲۰۰ گرم
اب دو لیوان
وانیل نصف ق چ
🌹ابتدا باید شهد اماده کنید برای شهد میتونید ،شکر هم وزن زرشک باشه یا شکر دو برابر باشه
حالا زرشک پاک کنید کمی زیر اب بگیرید تا گرد خاکش بره بعد بمدت نیم ساعت خیس کنید توقابلمه ای آب وشکر وانیل را ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید ودو باره هم بزنید تا شکر در آب حل شود بگذارید تا شربت قوام بیاید.
زرشک را داخل قابلمه بریزید و حرارت را ملایم کنیدو حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع بجوشانید تا پخته شود.از روی حرارت بردارید ، دمکنی بزنید
🌹این مربا هم برای صبحانه مناسب است هم به عنوان دسر بعد از غذا می چسبه و هم وقتی عجله دارید لای برنج هم میتوانید بریزید وبه عنوان زرشک پلو نوش جان کنید
سایر نکات مربای زرشک
در طول پخت مربا ،آن را هم نزنید.چون زرشک ها له شده و شکل خود را از دست می دهد.
از گلاب هم در این مربا استفاده نکنید که بوی شیرینی می گیرد .البته دلخواه است.
#مربا_زرشک.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک نارگیلی شیرعسلی
پودر نارگیل......200گرم
شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه)
شکلات تخته ای...... برای تزیین
شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم
#توپک_نارگیلی_شیرعسلی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو با گردن یا ماهیچه؟ کدومو بیشتر دوست داری؟
بخش اول
اگه ذائقهت با گردن بیشتر سازگاره که روش امروز رو حتما امتحان کن:
مواد لازم برای دو الی سه نفر:
گردن گوسفند: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۴ عدد متوسط
زعفران به مقدار دلخواه
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
برگ بو: ۲ عدد
چوب دارچین: یک عدد
سیر محلی کوچک: ۴ بوته
ترکیب روغن و کره: ۵ قاشق غذاخوری
( حرارت خیلی کم باشه که مواد ته نگیرن و آروم آروم آب بندازن)
برنج: سه پیمانه
باقالی : دو الی سه پیمانه
شوید تازه: دو پیمانه
دارچین: دو قاشق چایخوری
اصلا از مقدار سیر نترسینا. قرار نیست غذاتون طعم سیر زیادی داشته باشه.
اضافه کردن بخشی از شوید به برنج رنگ اون رو سبز میکنه و باقی شوید رو هم بعد از ابکش کردن اضافه کنین.
اگه حرارت حین پخت بالا باشه باید برای ته نگرفتن مواد بهشون آب اضافه کنین. ولی حرارت پایین باعث میشه گوشت و پیازها آروم آب بندازن. برای اینکه خیالتون راحت باشه میتونین ابتدای پخت گردن ، به اندازه ی ته استکان آب بهش اضافه کنین❤️
#باقالی_پلو_با_گردن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکی که با گلاب و زعفران پخته بشه میشه کیک بهشتی 🍰
طعم و مزه ای شبیه به بستنی سنتی داره😍😋
🔴مواد لازم:
سه عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
یک قاشق مرباخوری پود هل
نصف لیوان روغن مایع
یک لیوان شیر ولرم و دوقاشق گلاب
کمی زعفران
دو لیوان آرد قنادی
دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر
🟢مواد لازم سس:
سه قاشق شیرعسلی
یک قاشق زعفران
◀️دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه
◀️در آخر فربالا یا گریل رو روشن کنید
◀️تا وقتی سرد نشده از قالب خارج نکنید
◀️قالب سایز ۲۰
◀️سس گرم رو روی کیک از دما افتاده بریزید نوش جونتون 🥰🤤
#کیک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله استریپس😍😋
فیله مرغ ۱ کیلو
نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، فلفل سیاه و پودر سیر
آرد گندم ۲/۵ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
چطوری درستش کنیم؟!🤔
فیله مرغ با ۱ ق چ نمک و نصف ق چ فلفل قرمز و ۱/۵ ق چ پاپریکا و ۱ ق چ فلفل سیاه مزه دار کن و ۱ الی ۲ ساعت بذار کنار
۱ لیوان آرد و ۱ عدد تخم مرغ و ۱ ق چ نمک و ۱ ق چ فلفل سیاه و ۱ ق چ پودرسیر و نصف لیوان آب خوب قاطیشون کن، اگه لازم بود دوباره آب اضافه کن و هم بزن تا یه مایع غلیظ به دست بیاد (نه خیلی غلیظ نه خیلی شل)
تو ۱/۵ لیوان آرد ۱ ق م پاپریکا اضافه کن و قاطی کن مرغ هارو بزن تو مواد و اضافه مواد و بگیر بعد بزن تو آرد و روغن داغ کن و بذار سرخ شه حدود ۱۰-۱۲ دقیقه با شعله ملایم بعد بذارشون رو یه صفحه تا روغناش بره
#فیله_استریپس.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات گسترده حنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پدرم بیست سال بود که دیابت داشت و فقط قرص و انسولین مصرف 😔
ولی یه سال پیش یهو انگشتای پاش سیاه شدن 😰
رفتیم دکتر گفتن اگه درمان نشه مجبوریم پاشو قطع کنیم 😭💔
تا این که یکی از رفیقام آدرس اینجارو بهم داد و گفت با این روش میتونی تو خونه و بدون دارویی شیمیایی تو ۶ ماه کامل درمانش کنی😳👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2155282838Ce896c34da2
حتما حکمتی داشته که اینجا دعوت شدی😇
تو ۶ ماه پدرم کامل درمان شده و حتی الان دیگه نه قرص میخوره نه انسولین میزنه🥳🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ با سس خوش طعم 😍😋
مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ :
◗ ۱ عدد سینه مرغ
◗ ۱ عدد ران مرغ
◗ ۱ عدد پیاز متوسط
◗ نصف فلفل دلمه
◗ ۱/۲ پیمانه جعفری
◗ ۳ قاشق غذاخوری روغن
◗ نمک و فلفل سیاه
۰◗ پاپریکا
◗ ۳ حبه سیر
◗ ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
◗ ۱ عدد پیاز بزرگ
◗ نمک و فلفل و زردچوبه
◗ ۱-۲ قاشق غذاخوری رب گوجه
◗ مقداری آب جوش
◗ زرشک میزان دلخواه
#کوفته_مرغ_با_سس
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای زرشک به علت مزه ملسی که دارد خوشمزه و همه پسند است.به عنوان صبحانه میشه استفاده کرد
بخش اول
🌹 مواد لازم
زرشک یک لیوان یا ۲۰۰ گرم
شکر یک لیوان ونیم لیوان یا ۲۰۰ گرم
اب دو لیوان
وانیل نصف ق چ
🌹ابتدا باید شهد اماده کنید برای شهد میتونید ،شکر هم وزن زرشک باشه یا شکر دو برابر باشه
حالا زرشک پاک کنید کمی زیر اب بگیرید تا گرد خاکش بره بعد بمدت نیم ساعت خیس کنید توقابلمه ای آب وشکر وانیل را ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید ودو باره هم بزنید تا شکر در آب حل شود بگذارید تا شربت قوام بیاید.
زرشک را داخل قابلمه بریزید و حرارت را ملایم کنیدو حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع بجوشانید تا پخته شود.از روی حرارت بردارید ، دمکنی بزنید
🌹این مربا هم برای صبحانه مناسب است هم به عنوان دسر بعد از غذا می چسبه و هم وقتی عجله دارید لای برنج هم میتوانید بریزید وبه عنوان زرشک پلو نوش جان کنید
سایر نکات مربای زرشک
در طول پخت مربا ،آن را هم نزنید.چون زرشک ها له شده و شکل خود را از دست می دهد.
از گلاب هم در این مربا استفاده نکنید که بوی شیرینی می گیرد .البته دلخواه است.
#مربا_زرشک.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳ترکیب کباب تابهای با گردو و رب انار یک از جذابترین مزههاییه که میتونی امتحانش کنی و از عطر و طعمش سیر نشی
مواد لازم :
گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم
پیاز درشت : ۱ عدد
پودر مغز گردو : ۲ قاشق
زعفرون دمکرده
کره ۳۰ گرم
مواد لازم برای سس
پیاز : یه عدد
سیر : دوحبه
پودر گردو : سه قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه وزردچوبه
آب :دو لیوان
رب انار : ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
پیاز رو رنده و آبگیری میکنیم بهش گوشت چرخکرده و نمک و فلفل سیاه و دو قاشق پودر گردو ورزر میدیم و کف تابه بدون روغن پهن میکنیم روش خط میندازیم و برش میدیم و با چند تیکه کره و زعفرون دمکرده میذاریم هر دو طرفش سرخ بشه
برای درست کردن سسش یه پیاز رنده شده رو تفت میدیم سبک شد سیر رنده شده و نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه با ۳ قاشق پودر گردو اضافه میکنیم و تفت میدیم و در آخر رب انار و دو لیوان آب اضافه میکنیم سس که جوش اومد میریزیم روی کباب ها و نیم ساعت زمان میدیم تا جا بیفته
این غذای خوشمزه و جذاب خیلی راحت آماده میشه حتمن امتحانش کنید و از طعمش لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳آبگوشت
مواد مورد نیاز:
نیم کیلو گوشت گوسفندی با استخون
نیم کیلو دنبه
یک لیوان نخود
نصف لیوان لوبیا سفید
دو عدد پیاز
پنج عدد سیب زمینی
سه عدد گوجه فرنگی
پرک لیموعمانی
چهارقاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه و ادویه خورشتی و زردچوبه
روش پخت:
گوشت و لوبیاونخود و پیاز و دنبه رو با زردچوبه و آب میگذاریم حدودا دو الی سه ساعت بپزد در ادامه دنبه و یه دونه پیاز رو از قابلمه خارج و داخل تابه جداگانه میکوبیم و بهش رب گوجه و ادویه خورشتی و نمک و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و بعد با سیب زمینی و گوجه فرنگی و لیمو به خورشت اضافه میکنیم و یک ساعت دیگه روی حرارت ملایم میذاریم و تمام.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گلابی 🥧🍐
مواد لازم :سه عدد تخم مرغ رو با نصف قاشق چایخوری وانیل هم بزنید یک لیوان فرانسوی شکر بهش اضافه کنید وخوب با همزن مخلوط کنید یک لیوان شیر و ۲/۳ لیوان روغن به مواد اضافه و هم بزنید (در حد مخلوط شدن )
دو پیمانه آرد و سه قاشق چایخوری بکینگ پودر روالک کنید و مخلوط کنید کف قالب روچرب و مواد رو داخل قالب بریزید و در آخر لایه های نازک گلابی روی سطح کیک بچینید و بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰_۵۰ دقیقه و نوش جان 🩵
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن پاستا با مرغ خوشمزه و آسون😍🌸
مواد لازم:
سینه مرغ🍗
پاستا فرمی🍝
خامه رقیق شده با شیر🥣
فلفل دلمه سبز و قرمز🫑
سیر🧄
لیمو ترش🍋
پیاز🧅
پنیر پیتزا🧀
.
ابتدا سینه مرغ رو مکعبی ریز برش بدید با آبلیمو و سبر و فلفل سیاه نمک مزه دار کنید داخل کمی روغن سرخ کنید سپس از تابه بیرون بیارید داخل همون تابه سیر و پیاز و فلفل دلمه خرد شده رو بریزید سپس رب گوجه رو اضافه کنید دوباره کمی تفت بدید سپس سینه مرغ سرخ شده و خامه ای که با شیر رقیق کردید اضافه کنید (نسبت خامه به شیر مثلا ۴ قاشق غ خ خامه و ۲ قاشق غ خ شیر)در نهایت پاستایی که طبق دستور روی جلد پختید و آبکش کردید و کمی پنیر پیتزا بریزید چند دقیقه زمان بدید که پنیر آب بشه سپس داخل ظرف کمی از خامه رقیق شده بریزید موادی که درست کردید داخل ظرف و در نهایت روش رو با پنیر پیتزا پر کنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید.
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️❌️ #شلگه يه غذاى محلى كردي هست که در ساده بودنش بسیار خوشمزه اس😋😍
مواد لازم:
۶ تكه مرغ ترجيحا ران مرغ
۳ پيمانه برنج
۱/۲ پيمانه لپه
نمك ۱ق غ
رب ﮔوجه ۱ قاشق
۴ عدد گوجه پوره شده( اين كاملا اختيارى هستش ميتونين حذف كنيد و بدون گوجه هم درست كنيد)
طرز تهيه: تكه هاى مرغ و لپه و نمك و يوره گوجه، رب گوجه و كره رو توى قابلمه ميريزيم و روش به مقدار ۴ ليوان آب ميريزيم و ميذاريم به مدت تقريبا نيم ساعت خوب بپزه بعد كه گوشت تقريبا پخت و لپه ها هم همينطور، بهش برنجمونو كه شستيم اضافه ميكنيم و ميذاريم با حرارت متوسط بپزه و اب برنج كشيده بشه، بعد ديگه زيرش شعله پخش كن ميذاريم و با حرارت كم ميذاريم ۲۵ دقيقه دم بكشه بيشتر نبايد بمونه براى دم همين مدت زمان كافيه
✅️روغن کرمانشاهی حذف نشه چون طعم اصلى اين غذا به روغن محليشه
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلوچه و شورمزه فوق العاده جذاب و عالیه🥰
ساندویچ ساده و آسون
#کلوچه🥞
مواد لازم:
۲ لیوان آب ولرم
۱ کیلو آرد
۱ قاشق غ نمک
۱ قاشق غ شکر
۱ ق غ خمیر مایه
۲ ق غ روغن
⬅️ آب ولرم داخل کاسه ریخته و همه مواد بهش اضافه کنید
⬅️ خوب مخلوط کرده و ورز داده تا جاییکه خمیر به دست نچسبد
⬅️ روشو پوشانده و بزارید یکساعت استراحت کند
⬅️ بعد از خمیر چونه به اندازه نارنگی گرفته
⬅️ روی سینی چرب شده با دست که چرب کردیم چونه را پهن کرده
⬅️ داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ میکنیم
#شورمزه🌮
⬅️ نخود از شب قبل خیس کرده و چندبار آبشو عوض کنید
⬅️ داخل جیپاس یا قابلمه نخود نیم پز شده با آب قلم و دو حبه سیر و فلفل و نمک میزاریم
دو ساعت بپزد
⬅️ تا جاییکه نخود با دست له و نرم بشه
⬅️ موقع سرو بهش فلفل سیاه میزنیم
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_کویتی اشرف سلطانی
#محبوس_مرغ_کویتی
#غذای_عربی
تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل وزددچوبه وچند تکه پوست پرتقال،چوب دارچین وبرگ بو بزارید بپزه
به اندازه ای آب بریزید بعد از پخت مقداری آب باقی بمونه
بعد از پخت تکه های مرغ رو خارج کرده آب مرغ رو از صافی رد کنید برنج بریزید به اندازه بند انگشت آب روی برنج قرار بگیره نمک بزنید درشو بزارید تا آب برنج جمع بشه
برنج رو از کناره قابلمه جدا کنید چند تکه کره ویا روغن بریزید درشو بزارید تا دم بیاد
لپه رو بزارید رو گاز تا کاملا بپزه
پیاز داغ فراوان درست کنید یکی دو دفعه کمی آب بریزید تا پیاز کاراملی وطلای بشه
فلفل وزردچوبه اضافه وباهاش تفت دهید
لپه پخته شده همراه کشمش پلویی اضافه وباهاش تفت دهید
مرغ رو بعد از پخت سرخ کنید
برنج رو داخل دیس بکشید وطبق فیلم مابقی مواد
امتحان کنید خیلی خوشمزس
سیب زمینی سرخ شده یادتون نره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #باقلوا_تابه_ای_فوری 🥮
این باقلوا🥮 مناسب وقتایداریشخوشمزه 😋داشته باشی 😉 چون خیلی سریع آماده میشه و خیلیم خوشمزس.
مواد لازم خمیر:
تخم مرغ یک عدد🥚
ماست ۲ ق غ🥛
روغن مایع ۵ ق غ🥃
کره ۴۰ گرم یا روغن جامد۳ ق غ خ 🧈
وانیل کمی🧂
پودر قند یک ق غ🍚
آرد ۲ لیوان فرانسوی ( کم کم اضافه شود تا جایی که نیاز هست) 🍚
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری🧂
مواد میانی :
گردو پودر شده نصف لیوان🌰
پودر هل نصف ق چ 🧂
پوددارچین نصف ق چ🧂
پودر قند یک ق چ خ 🍚
گلاب یک قاشق غذاخوری
مواد رومال:
زرده تخم مرغ🥚
زعفران کمی
مواد شربت :
آب نصف لیوان🍶
شکر نصف لیوان🍚
زعفرانوگلاب کمی
📌نکته:
✅شربت باقلوا نیازی به جوشیدن نداره همینکه شکر حل بشه کافیهبذاریدکنار تا کاملا سرد بشه.
✅شربت سرد رو روی باقلوا داغ بریزین.
✅در تابه رو دم کنی بذارید.
✅شعله پخش کن رو ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید.
✅به مدت ۳۰ دقیقه باقلوا رو بپزید.
✅برای پخت در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک ژاپنی
مواد لازم:
تخم مرغ🥚 :۵ عدد ( زرده و سفیده جدا شود )
پنیر خامه ای🧀 :۲۰۰ گرم
کره🧈 :۵۰ گرم
شیر🥛:۸۰ میلی لیتر
شکر 🍚:۶۰ گرم با زرده ،۶۰ گرم با سفیده ( جمعا۱۲۰ گرم )
آرد🥡 :۵۰ گرم
نشاسته ذرت 🌽:۱۵ گرم
نمک🧂 : نوک ق چ خ
وانیل :۱ ق چ خ
پودر تارتار یا آبلیمو : نصف ق چ خ
نکات مهم :
مواد پنیری که بنماری کردید اجازه بدید خنک شه شه و بعد سفیده رو باهاش مخلوط کنید
دمای فر ابتدا ۱۹۰ درجه به مدت یک ربع الی بیست دقیقه ،سپس بدون باز کردن در فر دما رو به ۱۴۰ درجه کاهش دهید به مدت ۴۵ دقیقه.سپس درب فر رو کمی باز نگه دارید و به مدت نیم ساعت در فر خاموش نگه دارید .
اگر در ۲۰ دقیقه اولیه رویه چیز کیک رنگ گرفت در مرحله بعدی فقط گریل پایین روروشن کنید ..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گلابی 🥧🍐
مواد لازم :سه عدد تخم مرغ رو با نصف قاشق چایخوری وانیل هم بزنید یک لیوان فرانسوی شکر بهش اضافه کنید وخوب با همزن مخلوط کنید یک لیوان شیر و ۲/۳ لیوان روغن به مواد اضافه و هم بزنید (در حد مخلوط شدن )
دو پیمانه آرد و سه قاشق چایخوری بکینگ پودر روالک کنید و مخلوط کنید کف قالب روچرب و مواد رو داخل قالب بریزید و در آخر لایه های نازک گلابی روی سطح کیک بچینید و بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰_۵۰ دقیقه و نوش جان 🩵
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای زرشک به علت مزه ملسی که دارد خوشمزه و همه پسند است.به عنوان صبحانه میشه استفاده کرد
بخش اول
🌹 مواد لازم
زرشک یک لیوان یا ۲۰۰ گرم
شکر یک لیوان ونیم لیوان یا ۲۰۰ گرم
اب دو لیوان
وانیل نصف ق چ
🌹ابتدا باید شهد اماده کنید برای شهد میتونید ،شکر هم وزن زرشک باشه یا شکر دو برابر باشه
حالا زرشک پاک کنید کمی زیر اب بگیرید تا گرد خاکش بره بعد بمدت نیم ساعت خیس کنید توقابلمه ای آب وشکر وانیل را ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید ودو باره هم بزنید تا شکر در آب حل شود بگذارید تا شربت قوام بیاید.
زرشک را داخل قابلمه بریزید و حرارت را ملایم کنیدو حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع بجوشانید تا پخته شود.از روی حرارت بردارید ، دمکنی بزنید
🌹این مربا هم برای صبحانه مناسب است هم به عنوان دسر بعد از غذا می چسبه و هم وقتی عجله دارید لای برنج هم میتوانید بریزید وبه عنوان زرشک پلو نوش جان کنید
سایر نکات مربای زرشک
در طول پخت مربا ،آن را هم نزنید.چون زرشک ها له شده و شکل خود را از دست می دهد.
از گلاب هم در این مربا استفاده نکنید که بوی شیرینی می گیرد .البته دلخواه است.
#مربا_زرشک.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکی که با گلاب و زعفران پخته بشه میشه کیک بهشتی 🍰
طعم و مزه ای شبیه به بستنی سنتی داره😍😋
🔴مواد لازم:
سه عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
یک قاشق مرباخوری پود هل
نصف لیوان روغن مایع
یک لیوان شیر ولرم و دوقاشق گلاب
کمی زعفران
دو لیوان آرد قنادی
دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر
🟢مواد لازم سس:
سه قاشق شیرعسلی
یک قاشق زعفران
◀️دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه
◀️در آخر فربالا یا گریل رو روشن کنید
◀️تا وقتی سرد نشده از قالب خارج نکنید
◀️قالب سایز ۲۰
◀️سس گرم رو روی کیک از دما افتاده بریزید نوش جونتون 🥰🤤
#کیک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛