eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ کلم 29 اوت، 2024 مقداری که میگم برای ۵ نفر هست: لپه: ۵ قاشق غذاخوری برنج: ۱ لیوان (اول اجازه بدید تا لپه و برنج یک ساعت خیس بخورن) یک عدد کلم پیچ رو با آب و یکم آبلیمو ۲ ساعت بپزید. یدونه پیاز رو خلال کنید، سرخ کنید و ۳۰۰ گرم کوشت چرخ‌کرده رو اضافه کنید. ادویه‌ها: زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه و نمک . سبزی تازه: ریحون: ۱ دسته تره: ۱ دسته ترخون: ۱ دسته گشنیز: ۱ دسته نعنا: نصف دسته . سبزی خشک: مرزه: ۲ قاشق غذاخوری . رب انار: ۱ قاشق غذاخوری . خوب مخلوط کنید، ۱۰ دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و برنج خیس خورده رو اضافه کنید. . مثل من قسمت ریشه و قسمت‌های رگ و سفت کلم رو جدا کنید، دلمه هارو با دقت و حوصله بپیچید. از قسمت‌های پاره شده و سفت به عنوان ته‌دیگ استفاده کنید، دلمه‌های پیچیده شده رو بچینید، رب انار رقیق شده و روغن بزنید و روی حرارت ملایم رو به کم اجازه بدید تا ۹۰ دقیقه بپزه. نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بریان شکم پر مجلسی😍😋 از اون دسته غذاهایی هست که با درست کردنش توی مهمونی میتونی دل همه رو ببری نکاتش : اگه سبزیجات محلی شمال در اختیارتون نیست از کمی گشنیز و جعفری و نعنا و ریحان استفاده کنید (این ترکیب هم طعمش جذابه) پخت رو اول به مدت چهل دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد انجام بدین و بعد پشت رو کنید جوجه‌ها رو و مجدد ۴۰ دقیقه با همون دما و در نهایت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه تا حسابی روش برشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما میدونید اصلیت فسنجون برای کدوم شهره؟🥺🫕 مواد لازم : گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم پیاز ادویه ها : نمک و زردچوبه و پودر سیر زعفران دم کرده گردو آسیاب شده ۱کاسه رب انار تقریبا نصف لیوان شکر به دلخواه ۴ قاشق غ خ آلو خورشتی به دلخواه طرز تهیه : گردو آسیاب کنید یکم تفت بدید از خامی که در اومد کافیه فقط نسوزه گوشت و بهش ادویه و پیاز رنده شده بزنیدو گرد که کردید با پیاز تفت بدید به گردو اضافه کنید آب بریزید یکم که جوشید یخ و اضافه کنید گوشت که پخت رب انار و زعفران من سه مرحله زعفران دم کرده اضافه کردم و در آخر اگر فسنجون ملس دوست دارید شکروآلو به دلخواه اضافه کنید نوش جان 😘🤌 ❌ تو مرحله تفت دادن گردو نسوزه فقط خامی گرفته بشه ❌ برای روغن انداختن از اول باید یخ و آب سرد اضافه کنید و بستگی به نوع گردو هم داره🪴 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نوستالژی خوشمزه دقت کردید با درست کردن و خوردن بعضی غذاها مستقیم میری به قدیما؟؟ این کله گنجشکی از همون غذاهاست مواد موردنیاز: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز رنده شده ۱ عدد پیاز برای سرخ کردن ۲ عدد سیب زمینی ۱ عدد سیر ۲ حبه نمک و فلفل سیاه و زردچو‎به و کمی هم زعفران ما بهش میگیم کله گنجشکی ، شما بهش چی میگید؟ ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳با این روش پخت سیب‌زمینی انقدر پوره‌ی سیب‌زمینی خوش‌عطر و طعم‌تر می‌شه که دیگه با اون روش سابق سیب‌زمینی رو نمی‌پزی چیا میخوایم: سیبزمینی متوسط: ۳ تا شیر و آب: هر کدوم ۱ لیوان نمک ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری کره : ۲۰ گرم خمیر بوفکا: برای سایز ظرف من ۶ تا استفاده شد کره ذوب شده: ۱ قاشق غذاخوری مواد لازم برای ترکیب گوشت و قارچ: گوشت چرخشده: ۲۰۰ گرم پیاز متوسط: ۱ دونه قارچ: ۲۵۰ گرم رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری سرخالی نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر (روش پختش هم مث مایه ماکارونی هست) دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت زمان پخت بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه(تا زمانی که سطحش کاملا برشته و طلایی بشه ) 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: چندورق ژامبون چندورق پنیرگودا چیپس با طعم دلخواه چندعدد قارچ به دلخواه میتونید ذرت و فلفل دلمه هم اضافه کنید مواد سس: دوقاشق مایونز یک قاشق خردل ادویه دلخواه : پاپریکا پودر سیر،فلفل سیاه… خیارشور رنده شده داخل فر:7دقیقه180درجه حرارت از بالا روی گاز:کف تابه روغن بریزین شعله کم موادی که خامه مثل قارچ از قبل تفت بدید در تابه رو بزارید تا پنیر آب شه 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم آرد : دو لیوان خمیر مایه : یک و نیم ق غ خ نمک : کمی شکر : یک و نیم ق غ خ روغن : نصف لیوان آب : کمی . نکات مهم دمای ۱۸۰ درجه ۴۰ دقیقه بعد از پخت حتما روشو دستمال بکشید ده دقیقه تا نرم بمونه 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۲عدد ماست نصف لیوان آردحدودا۳لیوان بکینگ پودر۲قاشق مرباخوری روغن مایع یک چهارم لیوان وانیل وهل ازهرکدام نصف قاشق چایخوری همه موادروباهم مخلوط میکنیم تاجایی آرداضافه میکنیم تایک خمیرلطیف بدست بیاد یک کوچولوچسبندگی هم داشته باشه موردی نداره خمیراحتیاج به استراحت نداره خمیرروبه چونهای کوچیک تقسیم میکنیم وبه صورت نوارباریک درمیاریم وباهرسه تانوار یک بافت انجام میدیم وحالت گیس درمیاریم قسمت بالاوپایین گیس روکاملا فیکس میکنیم که حین پخت بازنشن وبعددرروغن داغ سرخ میکنیم بعدازسرخ شدن درشربت سرد ۵دقیقه میزاریم وبعدازشهدبیرون میاریم موادشربت شکریک لیوان آب نصف لیوان زعفران به میزان لازم دانه هل ۴ عدد آبلیمویک قاشق مرباخوری گلاب دوقاشق غذاخوری همه موادشهدبجزآبلیموروباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم جوش که اومدبهش آبلیمورواضافه کرده بعداز۲دقیقه ازروی حرارت بردارین 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گوشت : نیم کیلو برنج : ۴ پیمانه ماست چکیده : یک لیوان مخلوط کره و روغن مایع : یک لیوان سر خالی زعفرون دمکرده غلیظ پیاز : سه عدد سیر : یک حبه برگ بو :یک عدد ادویه برای پخت گوشت : نمک و‌فلفل سیاه و‌زردچوبه ادویه برای سس تهچین : نمک و فلفل سفید یا قرمز آب لیمو ترش : یه قاشق پودر هل : نوک قاشق چایخوری گلاب : یه قاشق غذاخوری بادمجون : سه عدد زرشک : ۳/۴ پیمونه ی پلوپز زرده ی تخم مرغ : ۴ عدد 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یتیمچه😍😋 مواد لازم: پیاز بررگ نگینی شده🧅 یک عدد سیب زمینی🥔۲ عدد بادمجان🍆 ۴عدد پوره ی گوجه فرنگی🍅 ۳عدد نمک🧂 و فلفل سیاه🌶 و زردچوبه به مقدار لازم همه ی مواد نگینی خورد بشه… درجه و مدت پخت در ایرفراری تو کپشن ذکر شده…. اگر ایرفرایر ندارید می تونید همه ی مواد رو تو تابه سرخ کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد مرغ و آووکادو😋 یه غذای کامل ، سالم و خوشمزست. مطمئنم که از درست کردنش پشیمون نمیشی😍 ~چی لازم داریم: - سینه مرغ : یک عدد ( برای مزه‌دار کردنش، نمک و فلفل، پودر سیر و روغن زیتون استفاده کردم) - اووکادو : یک عدد - پیازچه : ۱۰ عدد - یک مشت شوید - نصف آب لیموترش برای روی اووکادو که سیاه نشه - ذرت : نصف کنسرو یا یک عدد ذرت رو بپزید یا توی فر یا ایرفرایر یا روی گاز با کمی نمک و روغن زیتون گریل کنید. ~برای سس : - ماست ( ترجیحا یونانی) : ۳-۴ قاشق سوپ‌خوری - روغن زیتون : ۱ قاشق سوپ‌خوری - سس خردل : ۱ قاشق سوپ‌خوری - سرکه‌ی سیب : ۱ قاشق سوپ‌خوری - سیر : ۱ حبه - آب نصف لیموترش - نمک و فلفل 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥩🍆 🔶مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم بادمجون ۲ عدد ورقه ای نازک برش زده نصف فلفل دلمه ای قرمز رنده شده آبشو کامل میگیریم ۱ عدد پیاز رنده شده که آبشو کامل میگیریم ۱ مشت جعفری چرخ شده یا ریز خورد شده غوره ۱/۲ پیمانه گوجه ۱ عدد خلالی خورد شده نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر سماق، زردچوبه 🔶برای سس: ۲ ق غ خ رب گوجه فرنگی(من ۱ ق غ خ رب فلفل شیرین هم زدم) روغن زیتون ۲ ق غ خ آب جوش ۱/۲ پیمانه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه 🟢دمای فر باید ۲۰۰ درجه(۴۰۰ درجه فارنهایت) باشه و کباب هارو به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میذاریم توش بپزه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_شیرنارگیل چی لازم داریم؟ انبه ۱ عدد متوسط 🥭 شیر نارگیل ۲۰۰ میلی لیتر شکر ۴ ق غ خ پودر ژلاتین ۱ ق غ خ شیر ۵ ق غ خ شکلات چیپسی و پودر نارگیل چطوری درست کنیم؟ 1️⃣پودر ژلاتین و شیر مخلوط کن ۱۵ دقیقه بزار اسفنجی بشه،انبه گوشتشو جدا کن با پودرژلاتین اسفنجی و ش ر شیر نارگیل پوره کن داخل دوتا از قالبها پودر نارگیل بریر و موادو بریز داخلش روی دوتا شکلات چیپسی بریز ۶ ساعت بره داخل یخچال . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چي لازم داريم: روغن كمي هويج حلقه اي ٣ عدد گوشت يا مرغ چرخ كرده( تيكه شده) ٣٠٠ گرم پياز حلقه شده سه عدد متوسط سيب زميني حلقه شده دو عدد بزرگ نمك به ميزان لازم ( من ادويه نزدم) كمي زعفرون آب نصف ليوان به ترتيب بالا بچينيد تو قابلمه و با شعله كم اجازه بديد بپزه و تمامی. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: مغز ران ۴ عدد (مکعبی خورد شده) کرفس ۳۰۰ گرم (خورد شده) رب گوجه و فلفل قرمز شیرین از هر کدوم ۱ ق غ خ لیمو عمانی ۳ عدد (برش بزنید و توی اب بذارید تا تلخیش گرفته بشه) سماق ۱ ق م خ نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیازچه، زردچوبه و عصاره زعفران پیاز ۱ عدد ریز خورد شده ۳ حبه سیر ریز خورد شده روغن ۲ ق غ خ زرشک ۱/۲ پیمانه فلفل سبز به دلخواه چند عدد این خورشت کم آب سرو میشه، اگه از طعم غذاهای تکراری خسته شدی حتما امتحانش کن خیلی بینظیره😍. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی یخچالی🍫درست کردنش فقط ۱۵ دقیقه وقت میگیره!! برای درست کردنش نیاز دارین به:۲۰۰ گرم خامه صبحانه (یک پاکت) ،۴ لیوان شیر کاکائو (یک پاکت یا یک لیتر) ،۲۰۰ گرم شکلات تخته ای ( ترجیحا شکلات شیرین)،۳ق غ پودر ژلاتین (۲ ساشه) طبق ویدئو روی شعله ی ملایم بذارین تا شکلات ذوب بشه پودر ژلاتین حل بشه و محلول یکدست بشه (اصلا نیاز به جوشیدن نیست و نذارین به مرحله جوشیدن برسه)و بعد که از داغی افتاد مطابق ویدیو میتونید توی پاکت شیر کاکائو و یا هر قالب دیگه بریزید ۶-۵ ساعت توی یخچال بذارین نکته ای که وجود داره این دسر شیرینیش رو از شیر کاکائو و شکلات میگیره، اگه شکلاتتون تلخه حتما به موادتون شکر هم اضافه کنید👌🏽 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحل پخت رب گوجه خونگی 👇🏻 شستن گوجه ها آب گرفتن گوجه ها چند ساعت بمونه تویی ظرف پلاستیکی بعد میریزیم تو قابلمه میزاریم روی حرارت تا آب کوچه ها کاملا کشیده بشه باید کاملا آب گوجه ها کشیده بشه تا ربتون خراب نشه کپک نزنه نکات مهم 👇🏻 در بین پخت حتما رب رو مدام هم برنید نا کف قابلمه نچسبه . در پایان مرحله پخت بهش نمک و روغن اضافه میکنیم این کار باعث میشه رب هم خوش رنگتر بشه و هم کپک نزنه . برای نگهداری رب هم میتونید بعد از پخت رب رو‌ کنسرو کنید و بریزین داخل شیشه و ۱ روز بصورت وارونه بمونه با این روش رب خارج از یخچال داخل کابینت موندگاری داره و فقط یه نکته هر زمان در شیشه رو باز کردین بزارین داخل یخچال . برای هر ۱۰ کیلو گوجه ۲ ق نمک و ۳ ق روغن نیاز هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 مواد لازم: نخود دو مشت( با یه دست😁) لوبیا چیتی یه مشت لوبیا رشتی یه مشت لوبیا قرمز یه مشت عدس یک لیوان پیاز ۷ تا بزرگ سبزی آش( تره، اسفناج بیشتر باشه) جعفری، شوید کمتر) سیر ریز شده نصف لیوان چند ساعت قبل حبوبات و خیس بدید و هر از گاهی آبشو خالی کنید تا نفخش گرفته بشه ابتدا پیاز رو خلالی کنید و تفت بدید وقتی طلایی شد بهش زردچوبه و‌ فلفل سیاه بزنید بعد آب بریزید تا نصف قابلمه بعد که جوش اومد بهش سبزی رو اضافه کنید( خورد کنید) بعد که سبزی رو ریختید یکی دو دقیقه که جوش خورد بهش رشته اضافه کنید و سیر ریز شده هم بریزید ، نمک هم اصافه کنید. حدود یه ربع که گذشت حبوبات پخته رو اضافه کنید ، بعد دو سه ق غ نعناع داغ اضافه کنید( داخل ظرفی روغن بریزید بعد بعش چند ق نعناع اضافه کنید ) بزارید روی گاز تا یه خورده تفت بخوره( مواظب باشید نعناع نسوزه).و بزارید دیگه آش کامل جا بیفته، هر از گاهی هم بزنید تا ته نگیره من واسه روی آش سیر داغ ، نعناع داغ، کشک زعفرونی و ساده و پیاز داغ تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧊با این حسابی خنک میشی🥶 جون میده برای دورهمیها و مهمونیاتون درست کنین🥰👇🏻👇🏻 میدونی چیا میخواد⁉️ نشاسته ۱ پیمانه شکر ۲ پیمانه گلاب نصف پیمانه آب و یخ به مقدار لازم در صورت تمایل: تخم شربتی، خاکشیر، زعفرون، آبلیمو، آب آلبالو طبق فیلم درستش کنین و لذتشو ببرین👌🏻❤️ ✅چاشنی اصلی فالوده کرمانی عرق معنا هست شما میتونین آخر کار عرق نعنا رو‌بهش اضافه کنین یا به ذائقه ی خودتون از یکی از طعم دهنده هایی که من استفاده کردم استفاده کنین👌🏻✅ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب تر از ترکیب طعمای توت فرنگی و نوتلا نداریم🍓🌰😋 هر موقع خواستی فوری و خیلی خوشمزه و راحت درست کنی، این دسرو درست کن مواد لازم: شیر ۲ لیوان شکر ۱/۴ لیوان خامه صبحانه ۱۰۰گرم خامه قنادی ۱۰۰گرم نوتلا ۵۰گرم پودر ژلاتین ۲ق غ ژله توت فرنگی ۱ بسته شیر و شکر رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت کم بذارید تا شکر حل بشه،خامه ها و نوتلا رو بنماری کنید، ژله رو با نصف لیوان آب ولرم حل و بنماری کنید بذارید خنک بشه،پودر ژلاتین رو با ۵برابر وزن خودش آب مخلوط و بنماری کنید، ترکیب خامه ها و نوتلای بنماری شده رو همراه با ژلاتین بنماری شده به قابلمه اضافه کنید، خوب هم بزنید ،ژله خنک شده رو به مواد دسر که خنک شده اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید، از صافی رد کنید ،داخل قالب چرب شده بریزید و ۶ساعت داخل یخچال بذارید تا ببنده👌با انگشت دسر رو از دیواره‌های قالب جدا کنید و توی ظرف سرو برگردونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با قلقلی 🫕🍽️ خورشت یک ساعته و بی نهایت خوشمزه با عطر شنبلیله 😋👌 مواد لازم برای 4 نفر 🥩مواد لازم برای قلقلی ها گوشت‌ چرخ کرده 250 گرم پیاز 1 عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه نعنا و شنبلیله خشک از هر کدام نصف ق چ 🌶️مواد لازم برای سس رب گوجه فرنگی 1 ق غ رب انار 1 ق غ نمک و فلفل سیاه و زردچوبه نعنا خشک 1 ق غ شنبلیله خشک 1 ق غ آب‌ جوش 1 ایوان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب به نام 😋 نان ترتیلا یا لواش تعدادی، مرغ پخته 1 پیمانه، مخلوط ذرت نخودفرنگی و هویج بخار پز یک پیمانه، سس مایونز 2ق س، سس خردل 1ق س، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر، پیازچه خرد شده 1/2 پیمانه،لیموترش تازه 1عدد، آرد 2ق س، آب 2ق س، کاهو فرانسوی برای تزیین 👈خیار شور 2 عدد، پیاز 1 عدد، روغن زیتون 2ق س، سس مایونز 2ق س،سس کچاپ 1ق س، نمک و فلفل سیاهی. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌺دسر عربی😍 ✍ مواد لازم: یک بسته کرم کارامل 2 لیوان شیر یک بسته بیسکویت پتی بور خامه صورتی یک بسته نسکافه یک ق غذاخوری 🍲 طرزتهیه: ١قاشق غذاخورى پودر ژلاتين رو داخل ١/٤پيمانه آب سرد بريزيد صبر كنيد تا حالت اسفنجى بشه بعد بنمارى كنيديعنى بذاريد روى بخار كترى کرم کارامل را طبق دستور روی پاکت بادو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله قرار بدین در حدی که کرم کارامل در شیر حل شود و همونجور داغ بریزید داخل مخلوط کن . پودر نسکافه و خامه و بیسکویت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد ژلاتين رو اضافه كنيددوباره خوب بزنيد داخل قالب بریزید و در یخچال بزارید تا ببنده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها این سوخاری خیلی باحال و متفاوت میشه مخصوصا اگر با فیله ی مرغ درست کنید قشنگ رستورانی میشه مواد لازم👇👇 ♦️فیله ی مرغ ۵ عدد میتونید از تیکه های مرغ هم استفاده کنید ♦️آرد دو لیوان ♦️آب ۲ لیوان ♦️سس کچاپ ۲ ق غ ♦️روغن سرخ کردنی تا نصف قابلمه ♦️ادویه جات کاملا سلیقه ایی(من از نمک و فلفل و سیر تازه و آویشن استفاده کردم) نکات👇👇 روغن رو قشنگ یک ربع بذارید داغ شه توی سرخ شدن و رنگ فیله ها تاثیر داره خیلی هم سرخ نکنید که خشک نشن چون فیله زود میپزه میتونید به آرد و نمک هم ادویه بزنید که این قسمت کاملا سلیقه اییه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛