eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
روغن مایع یک فنجان شکر یک فنجان ماست یک فنجان تخم مرغ دو عدد بکینگ پودر یک ق غ وانیل نو ک قاشق چایخوری‌ آرد سه تا چهار لیوان همه مواد به جز آرد و بکینگ پودر در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید سپس آرد و بکینگ پودر که از قبل الک کردید به مخلوط اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست بیاد و به دو قسمت تقسیم کنید و با وردنه باز کنید، و با کاتر به شکل رشته برش بدید،خمیرهارو دور قالب های فلزی که چرب کردید از قسمت پهن بپیچید و روی سینی فر با فاصله بچینید، در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ بپزید، از فر دربیارید بزارید خنک شه بعد از قالبها خارج کنید. مواد جهت کرم: زرده تخم مرغ یک عدد شکر یک لیوان سرخالی آرد یک لیوان سرخالی شیر یک لیتر همه مواد رو با هم مخلوط کنید و مدام هم بزنید و بپزید بعد از جوشیدن یک قاشق روغن جامد و وانیل اضافه کنید و بزنید و کرم رو در قیف بریزید و در نانها بریزید و نانهای قیفی رو در سینی بچینید و پودر شکر روش بپاشید و روشو به سلیقه خودتون تزیین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای رنگ کردن پودر نارگیل حتما از رنگهای مایع استفاده کنید. رنگهای ژله ای چون غلیظ هستن خوب و یکدست پخش نمیشن و پودر نارگیلتون خوب رنگ نمیگیره. بعد از رنگ کردن به خاطر رنگ مایع ممکنه کمی چودر نارگیل مرطوب و نمدار بشه بنابراین بهتره پودر نارگیل رو در ظرف بریزید و در محیط قرار بدید تا رطوبت اضافیش گرفته بشه و بعد در ظرف دربسته بریزید و اگه بخواید زود استفاده کنید در یخچال قرار بدید و برای نگهداری طولانی مدت میتونید پودر نارگیل رنگ شده رو در ظرف دربسته بریزید و در فریزر قرار بدید. برای تزئین کیک و شیرینی، حلوا یا دسر خیلی کاربرد داره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
" زرشک پلو مرغ مجلسی " مرغ چهار تکه (من از دوتا ران و دو تا سینه استفاده کردم) نمک و زردچوبه از هر کدوم یک قاشق (کمتر هم میتونید بزنید) یک عدد پیاز متوسط خرد شده نصف فلفل دلمه خرد شده یک عدد هویج خرد شده و یک حبه سیر و یک عدد برگ بو و چوب دارچین. دو قاشق رب آبلیمو سه چهار قاشق زعفرون دم شده نصف قاشق چایخوری روغن کمی برای سرخ شدن ابتدا تمام قسمت مرغ رو به نمک و زردچوبه آغشته کرده بعد داخل تابه کمی روغن می ریزیم و مرغ ها رو با حرارت بالا سرخ میکنیم (در تابه رو بذارید.) زمانیکه میخواهید برگردونید تابه رو کنار بکشید تا از جلیز و ولیزش بیافته بعد برگردونید.اینجوری روغن روی گاز نمیپاشه( نکات خانه داری 👆) بعد از اینکه اونورشم سرخ شد مرغ ها رو بردارید و داخل همون تابه پیاز و هویج و .....بقیه سبزیجات و داخل تابه بریزید و تفت بدید یه تفت مختصر بدید و بعد رب گوجه رو اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید تا خوشرنگ بشه و بوی خامیشون گرفته بشه بعد مواد رو کنار بزنید و مرغ ها رو داخل تابه بچنید و اون مواد ربی رو روش بریزید دو تا سه لیوان آب بریزید تا جوش بیاد بعد در تابه رو قرار بدید و شعله رو کم کنید تا آروم بپزه و جا بیافته ی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در 🔟 دقیقه برای خمیر 2 عدد تخم مرغ 6 ق غ روغن 6 ق غ ماست یک ق چ سر خالی نمک 1 ق چ مخمر 3 فنجان آرد برای سس؛ 1 ق چ رب گوجه 1 ق چ سس کچاپ 1 ق چ آویشن 1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق به روغن زیتون اضافه کنید. برای روی پیتزا پنیر چدار یا موزارلا سوسیس زیتون قارچ فلفل ذرت و... مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو‌ اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو‌ کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس، زیتون، قارچ، فلفل و.. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است. پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو‌ از قبل یک‌ مرحله پخته باشید. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن این غذای فوری احتیاج داریم به 👇 😘 اول اینکه ممنون بابت لا‌.یک و حمایتت هر سوالی بود تو کا.منت بپرس. 📌 سینه مرغ : نصف یک سینه کامل 📌 قارچ : ۲۰۰ گرم 📌 پیاز : ۲ عدد متوسط 📌 فلفل دلمه ای : ۱ عدد (من فلفل سبز استفاده کردم) 📌 خامه : ۱۰۰ گرم 📌 ادویه ها : نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر 📌 نان باگت ______ 🌯 برای درست کردن پنینی مرغ داخل تابه کافیه کمی تابه رو چرب و گرمش کنید ساندویچ داخل تابه بذارید و یک بشقاب که یک جسم سنگین داخلش گذاشتین روی ساندویچ ها قرار بدین تا کاملا گریل بشه . 🌯 زیاد از حد داخل نون از مواد و یا پنیر پیتزا پر نکنید تا موقع گریل از ساندویچ ها بیرون نزنه. 😋 ساندویچ پنینی مرغ دوست داری⁉️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت این مینی کیک های خوش بافت کلا ۱۰ دقیقه زمان میبره،همزنم نمیخواد و طعم و بافتش مثل پنکیک میمونه😍🥞 برای عصرونه بچه ها در کنار شیر یا شیرکاکائو عالی میشه 🥮🥮چیا میخوایم: تخم مرغ ۳ عدد شکر نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چ خ روغن نصف پیمانه آرد ۲ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق چ خ شیر نصف پیمانه ⭕️این مدل کیک علاوه بر خوشمزگی خیلی هم به صرفه هست،چون با این مقدار مواد حدود ۲۵ تا مینی کیک دارین😍 ⭕️اگر دستگاه ساندویچ ساز ندارید،یک تابه رو روی حرارت بزارید تا کاملا داغ بشه و از مایه کیک با قاشق با فاصله از هم داخل تابه بریزید(شعله ملایم) ⭕️این مینی کیک ها کم شیرین هستن،چون ما با شکلات یا مربا سرو میکنیم.اگر خواستین خالی میل کنید میتونید یکم شکرش رو بیشتر بریزید😉 🌸هر سؤالی داشتید بپرسید،حتما جواب میدم🌸 نوش جااان 🩷🫶🏻🩷 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور کامل توی کپشن 👇🥳 اگه از طریق اکسپلور تشریف آوردید پُست های دیگه پیج رو از دست ندید 👇 پنکیک یک پنکیک عالی و خوشمزه بچه ها عاشق پنکیک هستند مخصوصا اگر روش شکلات صبحانه هم باشه. مواد لازم: ( برای ۱۲ عدد پنکیک ) ۲ عدد تخم مرغ ۶ قاشق غذاخوری شکر وانیل ۱/۵ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری روغن یک پنس نمک ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۲ پیمانه آرد طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بمدت سه دقیقه هم میزنیم سپس شیر و روغن رو اضافه کرده هم میزنیم خوب که مخلوط شدن نمک بکینگ پودر و آرد الک شده رو اضافه میکنیم با همدیگه مخلوط میکنیم مواد روانی بدست میاد توی تابه نسوز درست میکنیم یک طرف که کاملا پخته شد و حباب حباب زد پنکیک رو برمیگردونیم تا طرف دیگه هم پخته بشه مقدار شیرینیش کمه میشه باعسل ، شکلات صبحانه یا هرچیز دیگه که دوست داشتین میل کنید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. این پُست رو سیو کنید که وقتی میخواستی درست کنی به دستور تهیه راحتتر دسترسی داشته باشی🦋☺️ برای دوستت هم بفرست و لایک کنید 👯‍♂️ #پنکیک_خونگی #عصرانه#خانگی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روی خوشمزگی این سالاد هم ادعا دارم😌 ببین فقط یه بار امتحانش کن قول میدم پایه ثابت پذیراییات بشه🥰 راستی اسمش سالاد اندونزیِ🥗 چیا میخوایم: کلم قرمز و سفید خورد شده(هرکدوم نصف یه کلم متوسط) ذرت پخته شده نصف لیوان خیارشور خورد شده یک لیوان ژامبون خورد شده ۲۰۰ گرم هویج رنده شده دو لیوان و اما سس جذاب این سالاد: به مقدار مساوی ماست و سس مایونز مخلوط میکنیم( من ۷ قاشق ماست ۷ قاشق مایونز زدم) ابلیمو یک قاشق غذاخوری نمک و آویشن به مقدار لازم. نکته ای که باید بگم اینه که مقدار مواد این سالاد دلبخواهیه شما بسته به سلیقه خودتون میتونید موادشو کم و زیاد کنید. دوسه ساعتی توی یخچال هم استراحتش بدید قشنگ مزه ها به خورد هم برن و بعد نوش جان کنید🥰 بفرررستش واسه اونی که میخوای برات درستش کنه🥰 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳کرپ گوشت، بدون نیاز به فر یه لقمه‌ی پروتئینی خوشمزه‌ست برای بچه‌ها که عاشقش می‌شن بریم درستش کنیم مواد لازم تخم مرغ ۲ عدد شیر ۱ پیمانه آرد یک پیمانه روغن ۳ ق غادویه ها( نمک ، فلفل، پودر پاپریکا ،پودر سیر ) مواد لازم برای مواد میانی کرپ پیاز گوشت چرخکرده قارچ فلفل دلمه ای پوره ی گوجه سیر رنده شده پنیر ادویه ها (نمک، فلفل، آویشن، پودر پاپریکا) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳ناگت مرغ مواد لازم سینه مرغ دو عدد کامل(یا مخلوط سینه و ران مرغ) نان تست سه عدد پنیر پیتزا یک و نیم پیمانه شیر حدودا چهار ق غ سس خردل دو ق غ ادویه ها شامل پودر پیاز چهار ق غ پودر سیر یک ق غ سرپر پودر فلفل سیاه یک ق غ پودر تخم گشنیز یک ق غ نمک به میزان لازم کف سینی رو آرد پاشی کنید و مواد رو توی سینی بریزید و به ضخامت کمتر از یکسانت باز کنید،و بعد حداقل یکساعت فریز کنید و بعد به هر شکل و سایزی که دوست داشتید برش بزنید و سوخاری کنید. بعد از سوخاری کردن ناگت ها، می تونید اونا رو تو ظرف در دار فریز کنید تا یکماه قابل استفاده ست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته😋 راز و رمز کوفته خوشمزه و وا نرفتنش اینجاست😍 💚مواد لازم : پیاز ۱ عدد لپه خام ۴ ق غ برنج خام ۵ ق غ سبزی معطر خشک ۴-۳ ق غ گوشت چ.ک ۳۵۰ گرم آرد نخود ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد 🌿ادویجات : نمک، فلفل زردچوبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳ساندویچ ‌مرغ جذاب ساندویچ مرغ باسس مخصوص موادلازم برای پخت مرغ سینه یا فیله مرغ پیاز یک عدد چوب دارچین نمک، فلفل، خیلی کم زردچوبه، پاپریکا، کاری مواد قارچی قارچ پیاز رب یک ق چایخوری سس کچاپ یک ق مرباخوری مواد سس خیارشور جعفری پیاز ترجیحا بنفش سس مایونز همه رو‌نگینی خرد کنید و باهم مخلوط کنید من ریختم داخلی میکیر چند پالس زدم (خیلی ریز هم نشه) طرزتهیه سینه یا فیله مرغ، پیاز، چوب دارچین رو همراه با اب بذارین بپزه وقتی پخت مرغ رو خرد کنید و‌بذارین کنار داخل تابه پیاز خلالی رو‌تفت بدین بعدش قارچ رو تفت بدین تا ابش کشیده بشه ، رب و سس کچاپ رو اضافه کنید وقتی رنگش باز شد مرغها رو همراه با اویشن اضافه و‌ مخلوط کنید حالا روش پنیر قرار بدین تا پنیر اب بشه حالا نون رو باز کنید مواد مرغی رو بذارین، روش گوجه و سسی که درست کردین رو بذارین بعدش داخل تابه یا دستگاه گریل دو طرفش رو گریل کنید گریل کردنش خییییلی روی خوشمزگیش تاثیر میذاره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب این با یه روز سرد انقدر خوبهه که نگم براتون🥹😍 اگه دوست داشتین میتونید چرخ‌کرده، قلقلی یا مرغ به هرشکلی که دوست دارین هم اضافه کنید☺️ • برنج ۲ پیمانه، عدس ۱/۳ پیمانه، ماش نصف پیمانه، هویج ۲ عدد متوسط، به ۲ عدد کوچیک یا یک عدد بزرگ، کره، دارچین، هل، زیره، زعفرون ✨ به و هویج رو نگینی خورد کنید برنجتون دون‌تر و بهتر میشه، من رنده کردم یکم لهش کرد ولی به جاش خیلی نرم و عالی شد که این سلیقه‌اییه😍 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧇🥗 🔸مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد (من از ۷ عدد فیله مرغ استفاده کردم) پیاز ۱ عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان ۱ پیمانه روغن زیتون ۱ ق غ خ تخم مرغ ۳ عدد کاهو کلمی ۱ عدد 🔸مواد لازم برای سس: ۲ ق غ خ روغن زیتون سبز ۲ ق غ خ مایونز کم چرب سس خردل ۱ ق غ خ پنیر پارمزان ۱ پیمانه آب لیموی تازه ۳ ق غ خ زرده تخم مرغ ۱ عدد(قابل حذف ولی خب طعم خیلی جذابی به سس میده) سیر ۳ حبه اول سینه مرغ رو به همراه ادویه ها و پیاز میپزیم و بعد توی غذاساز با پاپریکا و نمک و روغن زیتون، پنیر پارمزان، پودر سوخاری و تخم مرغ خوب پوره میکنیم. توی دستگاه وافل ساز میپزیمشون میتونین اونارو توی دستتون شکل بدین و توی تابه هم با یه مقدار کمی روغن سرخ و یا گریل کنین. برای سس هم تمامی موادشو با هم مخلوط کنید و سس آمادست. کاهو و کلمی میخواییم که خوردش کنیم و لای وافلا بذاریم و روشم سس و پنیر پارمزان و تمام. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳جوجه زرشکی، طعمی متفاوت اگه دوست دارید یه طعم جدید و ترش جوجه رو داشته باشید، این جوجه زرشکی می‌تونه انتخاب اولتون باشه اینارو میخوایم مرغ رب گوجه زرشک پیاز روغن یکم اب ادویه ها نمک فلفل پاپریکا زنجبیل همه رو باهم ترکیب کنید و با مرغ بذارید چند ساعت استراحت کنه بعدش به سیخ بکشید و تمام ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر از تخم مرغ آب پز بدت میاد 🥴 این مدل رو امتحان کن مواد لازم : تخم مرغ ۸ عدد پنیر چدار یا پنیر پارمزان به دلخواه پنیر خامه ای ۴۰ تا ۵۰ گرم مایونز ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری سیر ۲ تا ۳ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ را آب پز کنید ، بعد پوست تخم مرغ را بگیرید و از وسط دو قسمت کنید زرده هارا جدا کنید و با پشت چنگال له کنید ، سیر را رنده کرده ( به دلخواه پنیر چدار یا پنیر پارمزان بریزید ) سس بزنید و مخلوط کنید نمک و فلفل بزنید سپس مواد را داخل قیف ریخته و طبق ویدیو رو سفیده با ماسوره بزنید کف ظرف را کمی کاهو بزارید و تخم مرغ ها را روی کاهو بزارید و تمام 😋 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و گردو😍😋 مواد لازم: سیب🍎 : ۲ عدد متوسط آرد 🥡: ۲ پیمانه ( حدود ۳۴۰ گرم) شکر 🍚:۱ پیمانه ( حدود ۲۲۵ گرم ) روغن🫗 : ۳/۴ پیمانه باتر میلک🥛 : ۳/۴ پیمانه ( ۱۸۵ میلی لیتر) شیر + یک قاشق سوپ‌خوری سرکه‌ی سفید تخم مرغ🥚 : ۴ عدد ( دمای محیط) وانیل🌸 : ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر🥄 : ۱ قاشق چایخوری بیکینگ سودا یا جوش شیرین🥄 : ۱/۴ قاشق چایخوری نمک🧂 : ۱/۴ قاشق چایخوری مواد کرامبل : گردو: خرد شده( خیلی پودر نباشه) : یک پیمانه ( حدود ۱۰۰ گرم) شکر قهوه‌ای 🍚: ۱/۲ پیمانه ( ۵۰ گرم) آرد 🥡: ۱/۴ پیمانه (۴۰ گرم ) کره‌ی مذاب 🧈: ۲۵ گرم دارچین ( دلخواه)🪵 : ۱ قاشق سوپ‌خوری نکات : ۱- نیم ساعت زودتر فر رو در دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم بشه. ۲- وقتی کیک رو داخل فر میذاریم ، نیم ساعت اول اصلا در فر رو باز نکنید که پف کیک نخوابه. ۳- قالب لوف ۲۲ سانتی استفاده کردم و حتما قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازین. ۴- باتر میلک : اگه در کشوری هستین که موجوده ، باترمیلک استفاده کنید اگه ایران هستین ، شیر و سرکه رو ترکیب کنید و بذارید ۱۵ دقیقه بمونه تا لخته لخته بشه. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی دردسر ترین دسر دنیا همینه😍 انقد زود و راحت آماده میشه که حد نداره خیلی هم خوشمزس😋 چیا لازم داریم:شیر ۱ لیوان ،پتی بور ۴۰ عدد یا ۱/۵ بسته ،خامه صبحانه ۱ بسته ،پودر کارامل ۱ بسته همه مواد و میریزم تو خردکن یا مخلوط کن و حدود ۱-۲ دقیقه هم میزنیم تا یکدست بشه بعد تو ظرف های دلخواه میریزیم و یک ساعت میزاریم یخچال تزیین میکنیم من با پودر پتی بور و پودر پسته تزیین کردم این دسر و حتما درست کنید چون خیلی عالی و خوشمزس ✅نیاز به شکر نداره ✅نیاز به حرارت نداره ✅کارامل و از سوپر مارکت ها و لوازم قنادیا تهیه کنید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین شکلاتی مواد لازم:2عدد تخم مرغ،100گرم شکر،وانیل🌸 100گرم روغن،100گرم ماست ساده،120گرم ارد ،2قاشق پودر کاکائو،8گرم بیکینگ پودر،1پیج نمک،شکلات تخته ای 🍫 تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید روغن و ماست رو اضافه و مخلوط کنید و بعد ارد و پودر کاکائو و بیکینک پودر رو اه هم یه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید شکلات رو تیکه کنید و با مواد بهم بزنید ودر آخر بریز توی قالب و بزار توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰به مدت 25تا30دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشملو یلدایی‌😍😋 مواد لازم:ژله انار یک بسته،ژله الوئه ورا یک بسته،اب جوش برای هر کدام یک چهارم لیوان طرزتهیه:هر کدوم از ژله هارو با یک چهارم اب جوش مخلوط و روی بخاری کتری بنماری میکنیم و با دور تند همزن تا جایی میزنیم تا پفی بشه یک سوم از ژله الوئه ورا و جدا میکنیم بهش رنگ سبز اضافه میکنیم👌🏼 قالب و چرب و به پودر نشاسته اغشته میکنیم لایه اول ژله انارو میریزیم و سه دقیقه بره داخل یخچال بعد سفید و دوباره سه دقیقه داخل یخچال و بعد لایه سبز بعد ازاینکه از قالب در اوردیم به نشاسته اغشته میکنیم و برش میزنیم خیلی کیوت و خوش مزه س امتحانش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا يك بسته پودر كيك وانيلي ( آماده) طبق دستور روي جعبه در قالب كمربندي ريخته و بعداز پخت وقتي كمي خنك شد پف روي كيك را با دست به آ رامي خوابانيده تا سطح بالايي آن صاف شود و سپس در يخچال گذاشته تا خوب سرد شود.اكنون طبق ويدئو با ني درشت آنرا سوراخ كرده سعي كنيد كه ني به كف قالب يا ته كيك نرسد. يك عدد ژله را آماده و نیم بند‌ كنيد و درون سوراخها بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد و دوباره با مابقي ژله نيم بند اين كار را تكرار كنيد و در يخچال بذاريد. يك عدد ژله ديگر را مجددأ آماده و طبق ويدئو كامل روي سطح آن بريزيد و بذاريد در يخچال تا خوب بسته شود. در آخر يك و نيم ق غ پودر ژلاتين را با نصف ليوان شير مخلوط و روي بخاركتري گذاشته تا خوب شفاف شود و كنار بذاريد تا سرد شود در اين فاصله يك عدد خامه صورتي صبحانه و يك عدد پنير ماسكارپونه و نصف ليوان پودر شكر ( الك شده) و نصف قوطي شير عسلي را همه با هم با همزن خوب بزنيد تا صاف و يكدست شود و به آن ژلاتين سرد شده اضافه و خوب هم بزنيد و روي ژله بريزيد و تزئين كنيد و در يخچال بذاريد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. در کاسه ای 2و1/2پیمانه آرد را به همراه 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط و سه بار الک کنید 4 عدد تخم مرغ را در ظرف بشکنید و با دور کند همزن کمی بزنید تا از لختگی در بیاد. سپس 1 لیوان روغن مایع اضافه و با دور تند حدود یک دقیقه بزنید. بعد 1 لیوان ماست ترجیحا سفت اضافه کنید و دوباره 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مایه یکدست شود. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه و با لیسک مخلوط کنید. کف ظرف مخصوص فر را چرب کنید و نیمی از مایه کیک را کف ظرف پهن کرده و مایه گوشتی را روی آن پخش کنید و بعد دوباره باقی مانده مایه کیک را روی مایه گوشتی ریخته و صاف کنید. و بعد به دلخواه روی آن را تزیین کنید(من با کچاپ روی کیک گوشت را تزیین کردم) ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر قرار دهید یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک در بیاید. . این مقدار مناسب قالب مستطیل 20*30سانت یا گرد با قطر 24 یا 25 سانت هست. همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. میتونید مقداری پنیر پیتزا روی مایه گوشتی بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از  پست آشپزخونه نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم. دوستان من از تن ماهی فلفلی طبیعت استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه. از روغن زیرو ترانس طبیعت هم استفاده کردم که جذب کمی تو مواد غذایی داره و کمترین میزان ترانس رو داره و اینکه انتی کف هست و موقع سرخ کردن کف نکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم پاکوره یا پکوره یا پاکورا ممکنه هر جایی به اسمی خوانده بشه دستورهای متنوعی داره از ارد نخود خام تا ترکیب با ارد سفید حتی ارد سفید تنها همراه با سبزیجات وحتی گوشت خلاصه تنوع پختش زیاده مثلا توی ابادان روش پخت با بوشهر فرق داره ولی در کل همگی خوشمزه وعالیه طرز تهیه...... .. من واسه این مقدار پاکوره توی فیلم یک لیوان ارد نخود تاکید می کنم منظورم ارد نخودچی نیست از آسیاب کردن نخود خام بدست میاد یکبار الک کنید با زرد چوبه وفلفل قرمز زیادتر چون باید تند باشه وپودرزیره وپودر تخم گشتیز و ادویه کاری را اضافه ومخلوط کنید بعد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه وسپس کم کم اب ولرم را اضافه کنید . واگر داغ باشه خمیری می شه پس اب ولرم ومخلوط کرده تا غلظت مواد مثل توی فیلم باشه نسبتا شل وبعد پیاز اب گرفته وتره خرد شده را اضافه ومخلوط کنید اگر دبدید مواد سفت است با کمی اب ان را رقیق تر کنید اگر سفت باشه عین پخت پوک نمی شه ودر اخر نمک بزنید وحداقل بکساعت استراحت دهید ودر روغن داغ سرخ کنید باید مثل پنکیک هست که در زمان پخت سوراخهایی روش ایجاد می شه برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛