eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا يك بسته پودر كيك وانيلي ( آماده) طبق دستور روي جعبه در قالب كمربندي ريخته و بعداز پخت وقتي كمي خنك شد پف روي كيك را با دست به آ رامي خوابانيده تا سطح بالايي آن صاف شود و سپس در يخچال گذاشته تا خوب سرد شود.اكنون طبق ويدئو با ني درشت آنرا سوراخ كرده سعي كنيد كه ني به كف قالب يا ته كيك نرسد. يك عدد ژله را آماده و نیم بند‌ كنيد و درون سوراخها بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد و دوباره با مابقي ژله نيم بند اين كار را تكرار كنيد و در يخچال بذاريد. يك عدد ژله ديگر را مجددأ آماده و طبق ويدئو كامل روي سطح آن بريزيد و بذاريد در يخچال تا خوب بسته شود. در آخر يك و نيم ق غ پودر ژلاتين را با نصف ليوان شير مخلوط و روي بخاركتري گذاشته تا خوب شفاف شود و كنار بذاريد تا سرد شود در اين فاصله يك عدد خامه صورتي صبحانه و يك عدد پنير ماسكارپونه و نصف ليوان پودر شكر ( الك شده) و نصف قوطي شير عسلي را همه با هم با همزن خوب بزنيد تا صاف و يكدست شود و به آن ژلاتين سرد شده اضافه و خوب هم بزنيد و روي ژله بريزيد و تزئين كنيد و در يخچال بذاريد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. در کاسه ای 2و1/2پیمانه آرد را به همراه 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط و سه بار الک کنید 4 عدد تخم مرغ را در ظرف بشکنید و با دور کند همزن کمی بزنید تا از لختگی در بیاد. سپس 1 لیوان روغن مایع اضافه و با دور تند حدود یک دقیقه بزنید. بعد 1 لیوان ماست ترجیحا سفت اضافه کنید و دوباره 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مایه یکدست شود. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه و با لیسک مخلوط کنید. کف ظرف مخصوص فر را چرب کنید و نیمی از مایه کیک را کف ظرف پهن کرده و مایه گوشتی را روی آن پخش کنید و بعد دوباره باقی مانده مایه کیک را روی مایه گوشتی ریخته و صاف کنید. و بعد به دلخواه روی آن را تزیین کنید(من با کچاپ روی کیک گوشت را تزیین کردم) ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر قرار دهید یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک در بیاید. . این مقدار مناسب قالب مستطیل 20*30سانت یا گرد با قطر 24 یا 25 سانت هست. همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. میتونید مقداری پنیر پیتزا روی مایه گوشتی بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از  پست آشپزخونه نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم. دوستان من از تن ماهی فلفلی طبیعت استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه. از روغن زیرو ترانس طبیعت هم استفاده کردم که جذب کمی تو مواد غذایی داره و کمترین میزان ترانس رو داره و اینکه انتی کف هست و موقع سرخ کردن کف نکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم پاکوره یا پکوره یا پاکورا ممکنه هر جایی به اسمی خوانده بشه دستورهای متنوعی داره از ارد نخود خام تا ترکیب با ارد سفید حتی ارد سفید تنها همراه با سبزیجات وحتی گوشت خلاصه تنوع پختش زیاده مثلا توی ابادان روش پخت با بوشهر فرق داره ولی در کل همگی خوشمزه وعالیه طرز تهیه...... .. من واسه این مقدار پاکوره توی فیلم یک لیوان ارد نخود تاکید می کنم منظورم ارد نخودچی نیست از آسیاب کردن نخود خام بدست میاد یکبار الک کنید با زرد چوبه وفلفل قرمز زیادتر چون باید تند باشه وپودرزیره وپودر تخم گشتیز و ادویه کاری را اضافه ومخلوط کنید بعد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه وسپس کم کم اب ولرم را اضافه کنید . واگر داغ باشه خمیری می شه پس اب ولرم ومخلوط کرده تا غلظت مواد مثل توی فیلم باشه نسبتا شل وبعد پیاز اب گرفته وتره خرد شده را اضافه ومخلوط کنید اگر دبدید مواد سفت است با کمی اب ان را رقیق تر کنید اگر سفت باشه عین پخت پوک نمی شه ودر اخر نمک بزنید وحداقل بکساعت استراحت دهید ودر روغن داغ سرخ کنید باید مثل پنکیک هست که در زمان پخت سوراخهایی روش ایجاد می شه برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جعفری شوید یه پیراشکی راحت و خوشمزه😍😋. ‌ 🍴مواد لازم🍴 آب ولرم : ۱ لیوان شیر ولرم : نصف لیوان ماست : ۲ قاشق کره : ۱ قاشق تخم مرغ : ۱ عدد شکر : ۱ قاشق خمیر مایه : ۱۰ گرم نمک : ۱ قاشق مربا خوری آرد : تقریباً ۵ لیوان جعفری و شوید : مقداری ‌‌ 👩‍🍳طرز تهیه👩‍🍳 جعفري وشويد رو خيلی ريز خرد كنيد. شير ولرم، شكر، خميرمايه و آب ولرم رو داخل ظرفی بريزيد بزاريد كنار. داخل ظرفی گود تخم مرغ، كره، ماست، نمک رو مخلوط كنيد بعد خميرمايه رو كه آماده شده رو بهش اضافه كنيد منظورم تركيب شير و آب ، شكر و خميرمايه هست، بعد كه خوب مخلوط شد جعفری و شويد خرد شده رو اضافه كنيد و بعد آرد رو كم كم اضافه كنيد تا خميرتون شكل بگيره. اين خمير رو در جای گرم يک ساعت استراحت بدين تا حجيم بشه بعد مثل تصوير قالب بزنيد و داخل روغن سرخ كنيد. برای داخل خمير از پنير موزرالا هم مي تونيد استفاده كنيد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 هویج خلالی ریزشده ۴عدد پیازیک عددمن ازیک قاشق غذاخوری پیازداغ استفاده کردم کشمش ۳قاشق غذاخوری آب نارنج ۲قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم زعفران دم شده به میزان لازم برنج ۴پیمانه مرغ ۵تکه من ازته دیگ گوجه استفاده کردم خیلی خوشمزس حتماامتحان کنید برای ترشی این غذامن آب نارنج زدم میتونیدازآبلیمو ویارب انارهم استفاده کنید . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳اين پيتزا سريع‌ترين و راحت‌ترين پيتزاى زندگيم بود، كل تايم درست كردنش يك ساعت شد آرد سفید. ۲پیمانه تخم مرغ. ۱عدد آب یا شیر. ۱/۵ تا ۲ لیوان بنا بر میزان جذب رطوبت آردتون بکینگ پودر. ۱ق غذاخوری سرصاف آویشن خشک. ۱ق مرباخوری فلفل سیاه. ۱ق چایخوری مواد میانی به سلیقه خودتون هست میزانش هم دست خودتونه… قطر تابه‌ی من ۲۸سانت هست! موادتون نباید خیلی ضخیم باشه! حرارت هم متوسط باشه تا خمیر کامل هم بپزه و هم سرخ بشه روی پیتزا رو من به انتخاب خودم پنیر ریختم! میتونید حذفش کنید 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا خونگی برای خمیر : 1.5 لیوان آب گرم 1 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق غذاخوری مخمر خشک فوری 1 قاشق چایخوری نمک 3.5 لیوان آرد 🌸 🌸 🌸 . مخمر و شکر و آب گرم را درون کاسه ورز بگذارید و مخلوط کنید. نمک و آرد را اضافه کرده و خوب ورز دهید. آرد را کم کم اضافه کنید. یک خمیر نرم درست کنید ، به مدت 1 ساعت بزارید تخمیر انجام بشه. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و تکه های نازک را درست کنید. ابتدا سس پیتزا را بمالید. سپس پنیر چدار و سایر مواد را اضافه کنید. در فر 190 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. نکته مهم این که میتونید بدون فر هم درست کنید با گذاشتن در قابلمه رو شعله ملایم. 🔻 🔻🔻🔻🔻🔻 برای سس پیتزا؛ 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون مقدار کمی نمک فلفل دلمه ای پونه کوهی (در صورت تمایل می توانید کمی پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه نیز در آن قرار دهید)؛ ممواد روی پیتزا پنیر چدار یا موزارلا گوجه فرنگی فلفل سبز فلفل قرمز سوسیس پخته شده و بیکن حتما درست کنید عالیههه 😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مکرون نارگیلی 👩‍🍳 یعنی من هرچی از خوشمزگی این کیک بگم کم گفتم😋 انقدر عالیه و همه پسنده که عاشقش میشین 😋🥮😍 زرده تخم مرغ۳ عدد🥚 شکر ۶۰ گرم 🍚 کره ۱۰۰🧈 شیر یک چهارم پیمانه🥛 آرد ۱۱۰ گرم🍚 وانیل یک چهارم ق چ پودر کاکائو ۱۰ گرم بیکینگ پودر ۱ق چ مواد لازم رویه نارگیلی: سفیده تخم مرغ ۳ عدد🥚 پودر نارگیل ۱۱۰گرم🥥 شکر ۶۰ گرم🍚 تبدیل مواد به پیمانه👇 ۱۱۰ گرم آرد میشه یک لیوان آرد یک ق غ کمتر ۶۰ گرم شکر میشه ۳ ق غ خ سر پر ۱۰ گرم پودر کاکائو میشه یک ق غ سرخالی ۱۱۰ گرم پودر نارگیل میشه یک لیوان و یک چهارم لیوان زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم کره رو به همراه شکر با همزن میزنیم تا حجیم شه بعد زرده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد ترکیب آردو پکینگ پودر و پودر کاکائو رو کم کم اضافه وهم میزنیم و میزاریم کنار در ظرفی دیگر سفیده رو به همراه شکر هم میزنیم تا پف کنه بعد پودر نارگیل اضافه میکنیم وبه آرامی هم میزنیم تا پف سفیده نخوابه حالا کف قالب کاغذ روغنی میندازیم واول مواد شکلاتی رو توش میندازیم وکامل صاف میکنیم بعد سفیده رو اضافه وصاف میکنیم و میزاریم توی فر یا تستر به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ۱۸۰ درجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشملو یلدایی‌😍😋 مواد لازم:ژله انار یک بسته،ژله الوئه ورا یک بسته،اب جوش برای هر کدام یک چهارم لیوان طرزتهیه:هر کدوم از ژله هارو با یک چهارم اب جوش مخلوط و روی بخاری کتری بنماری میکنیم و با دور تند همزن تا جایی میزنیم تا پفی بشه یک سوم از ژله الوئه ورا و جدا میکنیم بهش رنگ سبز اضافه میکنیم👌🏼 قالب و چرب و به پودر نشاسته اغشته میکنیم لایه اول ژله انارو میریزیم و سه دقیقه بره داخل یخچال بعد سفید و دوباره سه دقیقه داخل یخچال و بعد لایه سبز بعد ازاینکه از قالب در اوردیم به نشاسته اغشته میکنیم و برش میزنیم خیلی کیوت و خوش مزه س امتحانش کنین 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی مدرن😍😋 مواد لازم: خمیر هزار لا مخصوص شیرینی 🫓۱ بسته پودرنارگیل چرب🥥 ۵۰ گرم سفیده تخم مرغ 🥚۵۰ گرم روغن مایع🥃 ۵۰ گرم پودرقند🍚 ۱۰۰ گرم پودرپسته💚 دلخواه طرز تهیه پودرنارگیل، سفیده تخم مرغ، پودرقند و روغن مایع رو تو‌ یه ظرف بریزید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست بشه. خمیر هزار لا مخصوص شیرینی رو از قنادی بخرید و بزارید کاملا یخش باز بشه. خمیر رو باز کنید کمی وردنه بکشید تا صاف و یکدست بشه بعد با خط کش یا چشمی (هر طور راحتید) به سایز دلخواه برش بدید و تو سینی که گاغذ روغنی پهن کردید با کمی فاصله از هم پچینید روی خمیرها با چنگال چند تا سوراخ بندازید تا توی فر یکنواخت پف کنن. یه ق چ از مواد نارگیلی روی خمیر بریزید و‌پهن کنید. تو فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم 🔹خمیر مایه 1قاشق غذاخوری 🔹شکر 1قاشق غذاخوری 🔹شیر ولرم1/2پیمانه 🔹تخم مرغ 2عدد 🔹شکر 8قاشق 🔹پودر کاکائو 2قاشق 🔹کره آب شده 1/4پیمانه 🔹وانیل کمی،نمک کمی 🔹آرد حدود350گرم ♨️طرز تهیه: ابتدا شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم بریزید وبزارید 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ ، وانیل ، کره ، شکررو با نمک با هم بزنید وبه مایع خمیر اضافه کنید وکم کم آرد رو بریزید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک قسمت مواد پودر کاکائو بزنید و یکی دیگه سفید بمونه تو دوظرف جدا گانه بزارید روش سلفون بکشید وبزارید تا 1ساعت استراحت کنه حالا از خمیر کاکائو چونه درست کنید و از خمیر سفید هم چونه درست کنید بعد خمیر سفید را بصورت مستطیل باز کنید وخمیر کاکائویی رو بصورت استوانه در وسط خمیر سفیدقرار بدید و خمیر سفید رو دورش رول کنید این کار رو تا کل خمیرتون تمام بشه تکرار کنید کف قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بزارید وخمیرها رو ردیف اول، ردیف دوم وردیف سوم ما بین هم بزارید تو قالب روش رومال زرده وزعفرون بمالید و در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدلیه که باید دستور خوب داشته باشه این دستورُ امتحان کنید عالیه برای حدود ۸ نفر آرد ۲ پ هویج رنده ریز شده ۲ پ شکر ۱ پ تخم مرغ ۴ عدد روغن ۳/۴ پ گردو خرد شده ۱ پ بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ تخم مرغا و شکر را حدود ۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید بعد روغن را اضافه و با دور کند فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا آرد و بکینگ پودر و وانیل را الک کنید در ۳ مرحله به مواد اضافه و با لیسک خیلی آرام در حد مخلوط شدن هم بزنید گردو و هویج و دارچین را هم اضافه کنید خیلی آرام با لیسک به مواد مخلوط کنید . کاغذ روغنی را اندازه کف قالب برش بزنید هویج را با پوست کن نواری برش بزنید به شکل سبدی هویج ها را روی کاغذ روغنی بچینید اضافی اطرافش را با قیچی برش بزنید حالا داخل قالب قرار بدید مواد کیک را روش بریزید میتونید هویج های کف قالب را حذف کنید داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردید به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید من در نهایت با خامه قنادی فرم گرفته و دارچین تزئین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم روسیه😍 قراره درست کنیم🍯✨ برای بیسکوییت: ۱۳۰ گرم کره، ۱۰۰ گرم شکر، ۱۰۰ گرم عسل، ۳ تا تخم مرغ، ۶ گرم جوش شیرین، ۵۴۰ گرم آرد برای کِرِم: ۱۷۰ گرم خامه قنادی، ۲۰۰ گرم خامه صبحانه، ۱۵۰ گرم ماست، ۳۰ گرم عسل هر بیسکوییت رو داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۵ دقیقه بزارین بپزه. اضافه بیسکویت هارو پودر کنین و کیک رو باهاش کاور کنین.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستی درمان سرماخوردگی و انفولانزا همین 🤧🤒 مواد لازم برای ۴نفر یک پیمانه ماش نصف پیمانه برنج نیم دانه یا شکسته ی ایرانی پیاز خلالی هرچی بیشتر خوشمزه تر طرز تهیه ش : ماش رو بریز تو قابلمه ۳ تا ۴ لیوان روش آب بریز و درش رو بزار ۴۵ دقیقه بعد پوسته های ماست روی سطح قابلمه میاد با یه کفگیر پوسته ها رو بگیرید ، کافیه چند باری درب قابلمه رو ببندی و باز کنی تا راحت پوسته ها روی سطح غذا بیان و براحتی جداشون کنی .. حالا برنج رو اضافه کن و نمک فلفل رو بزن و نصف لیوان اب اضافه کن و ۴۵ دقیقه زمان بده تا بپزه و خوب جا ببفته .. یه پیاز داغ درست کن و به شله ماش اضافه کن و نوش جان کن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادي كه لازمه: ٥٠٠ تا ٥١٠ گرم آرد ١٠ گرم خمير مايه فوري ٥٠ گرم شكر ٣٠ گرم شير خشک قنادي ٨ گرم نمک ٢٨٠ ميلي ليتر شير ١ عدد تخم مرغ ٥٠ گرم كره نرم كشمش بمقدار دلخواه كشمش ها رو ده دقيقه با آب گرم خيس كنين بعد از صافي رد كنين و با دستمال آبشون رو بگيرين . رومال زرده تخم مرغ كمي شير و كمي وانيل رومال نهايي بعد پخت ٢٥ گرم كره ٢ ق عسل ٨ گرم روغن استراحت اوليه بسته به دماي محيط ٤٥ تا يك ساعت ( حجم خمير دو برابر شود) استراحت دوم ١٥ الي ٢٠ دقيقه فر از قبل ٢٠ مين گرم شود دماي فر يرقي ١٧٠ و گازي ١٨٠ زمان پخت٢٠ تا ٢٥ دقيقه ( تا زمانيكه روي نونها طلايي بشه). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا چوربا (سوپ )اسفناج ترکیه 🥣 مواد لازم: ۱‌ پیاز متوسط، ۳ حبه سیر یا نصف لیوان برگ سیر، ۱هویج، ۱ لیوان اسفناج خرد شده، ۵ لیوان آب برای قوام آش ۱ لیوان ماست، ۲ قاشق غذاخوری آرد، ۱ تخم مرغ، نمک‌ و‌ فلفل برای روی آش ۲ قاشق غذاخوری روغن، ۱قاشق غذاخوری تاتلی بیبر ، (پودر فلفل قرمز شیرین) 🦋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نذری برای ۸۰ نفر (البته سایز کاسه های من دو نفرست و در واقع این مقدار برای ۱۶۰ نفر مناسبه) مواد لازم: برنج نیم دونه ی ایرانی ۴ کیلو به ازای هر لیوان برنج ۶ لیوان آب زعفران غلیظ دم شده یک مثقال شکر ۴ کیلو گلاب یک لیتر عرق هل یک لیوان کره ۵۰۰ گرم خلال بادوم و گل محمدی و دارچین برای تزیین برنجم رو بهمراه آب گذاشتم بپزه و وقتی کاملا دونه هاش باز شد و به اصطلاح شکفت زعفرون رو اضافه کردم و بیست دقیقه زمان دادم تا کاملا رنگ باز کنه. شکر رو اضافه میکنم و نکته ی مهم اش اینجاست. با اضافه شدن شکر شله زرد آب میندازه و رقیق میشه بنابراین دوباره بیست دقیقه زمان دادم تا جا بیوفته و بعد گلاب و عرق هل و کره رو اضافه کردم و دوباره یک ربع مدام هم زدم. در نهایت خلال بادوم رو اضافه کردم و ده دقیقه هم زدم و شله زرد بشدت خوشمزه ی ما آمادست. حضور کره باعث میشه شله زردتون آب نندازه. خلال بادوم ها رو هم میتونین با گلاب خیس کنین از قبل. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با کیسه فریزر!❤️(انار غیر واقعی) مواد لازم: خامه قنادی(برای هر ۳ عدد نیم کیلو) آب انار(نیم لیتر) کیک وانیل آماده نشاسته ذرت ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه ۱ ق چ گلاب در صورت تمایل شکلات سفید(۳۰۰ گرم ) شکلات قرمز (۳۰۰ گرم ) نداشتید شکلات قرمز ، ۵۰۰ گرم شکلات سفید رو گرم کنید و بهش به میزان قرمزی مورد علاقتون رنگ ژله ای قرمز اضافه کنید برای رنگ روش هم از رنگ قرمز و قهوه ای استفاده کنید من با دست رنگ کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇🏻👇🏻۵ مهم آشپزی👇🏻👇🏻 ✅️ ترفند اول پوست انارهاتونو بگیرین و یا بزارین زیر نور آفتاب یا روی بخاری و شوفاژ تا حسابی خشک بشن، خشک شدنشون زیر نور آفتاب چند روزی طول میکشه ولی روی بخاری یا شوفاژ ی کروزه هم خشک میشه ✅️ ترفند دوم سیب سفید: ۲ عدد بِه: ۲ عدد برگ گل محمدی+ گل گاوزبان+ پرک لیمو+ بِه لیمو+ دارچین خورد شده+ هل:هر کدوم مقداری هرچه بِه رو زیاد تفت بدین ورنگش تیره بشه همونقدر چاییش خوشرنگ میشه ✅️ ترفند سوم اگه بچه مدرسه ای دارین یا از سرماخوردگی وویروس های این فصل میترسین حتما تا آخر ببینین بادوم درختی: ۱ لیوان آب: ۲ لیوان آرد برنج: ۴ ق غ هل درسته: ۲-۳ عدد گلاب: ۲-۳ ق غ زعفرون : در صورت دلخواه برای تزئین: از پودر گردو خلال پسته یا بادوم استفاده کنین ✅️ ترفند چهارم بهترین راهکار برای قطع سرفه ودرمان گلودرد همینه تو عرض سه روز حتی شدیدترین ‌و بدترین سرفه ها با عصاره پرتقال درمان میشن پرتقال: ۱ عدد نمک: ۱ ق چ آب مقداری به مدت نیم ساعت حاضر میشه ✅️ ترفند پنجم برای شست وشوی قارچ: قارچ: ۵۰۰ گرم آرد: ۱ ق غ سرکه: ۱ ق غ نمک: ۱ ق چ آب: ۱ لیوان به مدت ۳۰ ثانیه با هم ترکیب کنین و بعد آبکشی کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز پنجم رسپی با خمیر هزارلا:این قسمت ساندویچ گوشت🥩 مواد لازم خمیر هزارلای مخصوص غذا ۲ بسته گوشت گوساله ۴۵۰ گرم🥩 پیاز ۱ عدد🧅 قارچ ۳۰۰ گرم🍄 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم🧂 پودر سیر ۱ ق.غ🧄 پودر پاپریکا ۱ ق.چ🫑 فلفل قرمز ۱/۲ ق.چ🌶️ رزماری ۱ شاخه☝🏻 برگ بو ۲ عدد✌🏻 عصاره گوشت ۴۰۰ ‌سی‌سی🥣 خامه ۵۰ گرم🍶 پنیر دلخواه به میزان لازم🧀 رومال ۲۵ گرم کره🧈 چیزی که درست کردیم شبیه به پولد‌بیف یا همون شردد‌بیف هست با یه مقداری تغییر🙌🏻 برای گوشت بهتره از قسمت‌هایی از گوشت گوساله استفاده کنید که چربی داشته باشه وگرنه خیلی خشک میشه. من از گوشت کتف گوساله استفاده کردم. گوشت توی ۳ ساعت کامل پخت و نرم شد. دمای فر ۱۹۰ درجه زمان پخت ۳۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رو حتما امتحان کنید 🥰 مواد لازم 👇👇👇 👈ماکارونی دونه برنجی یک ونیم لیوان ( که تو اکثر فروشگاها میشه تهیه کرد تو همون قسمت انواع ماکارونی ها😅) 👈نصف سینه مرغ 👈پیاز یک عدد🧅 👈فلفل کاپی یا دلمه 🫑 👈قارچ هفت عدد 👈پیازچه چند عدد 👈نمک وفلفل و زردچوبه و پلبیبر و آویشن و روغن زیتون 👈آب مرغ دو یا سه لیوان (می تونید آب هم جایگزین کنید) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به جای مصرف ناسالم از قرص طبیعی کلسیم استفاده کن که سرشار از کلسیمه مواد لازم ماست گوسفندی یا گاوی نمک کرفس کوهی (باعث خوشمزه شدن کشکتون میشه ) 1️⃣ برای اینکه یه کشک خوشمزه با کلسیم بیشتری داشته باشید از ماست گوسفندی استفاده کن 2️⃣به ازای هر کیلو ماست یک قاشق مرباخوری نمک به ماست اضافه کن 3️⃣ماست رو روی حرارت بزارید جوش که اومد تو کیسه نخی بریزید دربشو محکم ببندید و ۲۴ ساعت روی آبکش بزارید تا آبش کامل کشیده بشه 4️⃣ بعد از ۲۴ ساعت مزه کنید اگر نمکش کم بود نمک و کرفس کوهی بهش اضافه کنید و توی دستتون گرد کنید و توی سینی حصیری جایی که هوا جریان داره قرار بدین لازم نیست حتماً توی آفتاب باشه تا خشک بشه 5️⃣ برای کشک چیپسی مقداری از کشک رو توی کیسه فریزر فشرده رول کنید دو ساعت توی فریزر بذارید بعد از دو ساعت برش بزنید و جایی که هوا جریان داره قرار بدین تا خشک بشه طرز تهیه درست کردن قارا 1️⃣ آب کشک رو روی حرارت بزارید اجازه بدین آب تبخیر بشه و به غلظت برسه وقتی به این غلظت رسید آماده است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛