#طرز_تهیه_شيريني_كشمشی🍪
آرد ٢٩٠گرم
تخم مرغ دو عدد
پودرقند ٢٥٠گرم
کره ۱۵۰ گرم
وانيل يك ق.چ
كشمش ١٠٠گرم
فر و بذاريد درجه ١٦٠ تا گرم بشه.
كره كه به دماي محيط رسيده رو با پودرقند دو دقيقه بزنيد تا كرم رنگ و پوك بشه،بعد تخم مرغهارو دونه دونه اضافه كنيد و هر كدوم و سي ثانيه بزنيد،بعد وانيل و اضافه كنيد ،آرد و كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد.در آخر هم كشمش و .مواد و بريزيد تو قيف بدون ماسوره و شكوفه بزنيد به اندازه گردو و مخروطي و به سمت بالا قيف و بگيريد ،روش پودر قند الك كنيد تا تركدار بشه.تجربه به من ثابت كرده شيرينيهايي كه كره داره قبل اينكه بره تو فر ،يعني بعد شكوفه زدن،٥دقيقه تو يخچال استراحت كنه نتيجه عالي ميشه ،ميتونيد امتحان كنيد.داخل فر طبقه وسط به مدت ده دقيقه ،تا زمانيكه زير شيريني تغيير رنگ بده و پهن بشه.حدود ٥٠-٤٠عدد شيريني در سايز متوسط خواهيد داشت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#طرز_تهیه_شیرینی_نارگیلی🎉
ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﻴﻞ 125 ﮔﺮﻡ
ﺳﻔﻴﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺳﻪ ﻋﺪﺩ
ﺷﻜﺮ 250 ﮔﺮﻡ(بهتره ريز دانه باشه)
ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﻳﻊ 75 ﮔﺮﻡ
ﺁﺑﻠﻴﻤﻮ ﻧﺼﻒ ق ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﻱ
ﻭاﻧﻴﻞ ﻳﻚ.ﭼﻬﺎﺭﻡ ق ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﻱ
ﭘﻮﺩﺭﻧﺎﺭﮔﻴﻞ و ﺷﻜﺮ و ﺳﻔﻴﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ و ﻭاﻧﻴﻞ و ﺁﺑﻠﻴﻤﻮ و روغن و با قاشق ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ,ﺑﻌﺪ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ ﺗﻮ ﻣﻴﻜﺴﺮ و ﺧﻮﺏ ﻣﻴﻜﺲ ﻛﻨﻴﺪ,ﻳﺎ اﻳﻨﻜه دﻭﺑﺎﺭ اﺯ ﭼﺮﺧﮕﻮﺷﺖ ﺭﺩ ﻛﻨﻴﺪ,ﺑﻌﺪ ﺭﻭ ﺷﻌﻠﻪ ﺑﺎ ﺣﺮاﺭﺕ پايين ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺩﻩ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﻣﺪاﻡ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﻮاﺩﻣﻮﻥ ﮔﺮﻡ ﺑﺸﻪ ولی قل نزنه،این مرحله پخت اولیه ست،بعد ﺑﺬاﺭﻳﺪ ﺧﻨﻚ ﺑﺸﻪ غلظت مواد و بعد خنک شدن بسنجید،اگر خیلی شل و روون بود و از قیف میریخت،بهش کمی آرد برنج بزنید،اگر سفت بود و به سختی از قیف پایین میاد بهش نصف یکعدد سفیده رو بزنید تا متعادل بشه،ﺗﻮ ﻗﻴﻒ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﺎﺳﻮﺭﻩ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﺗﻮ ﺳﻴﻨﻲ ﻛﻪ ﻛﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﻲ اﻧﺪاﺧﺘﻴﻢ ﺷﻜﻮﻓﻪ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ وشکوفه هاتون و به حالت مخروطی به سمت بالا بزنید،توپولی باشه، ﺗﻮ ﻓﺮ اﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﻱ 170 ﺩﺭﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﭘﺎﻧﺰﺩﻩ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﻗﺮاﺭ ﻣﻴﺪﻳﻢ,هروقت زيرش تغيير رنگ داد برداريد.قبل پخت كامل در فر و باز نكنيد،پف شيريني ميخوابه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_برفی
✍شیر یک لیتر _آرد ۱ پ _ نشاسته ذرت یک ق غ _شکر یک پ _کره ۱۲۵ گرم _ خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم _وانیل کمی
پودر نارگیل به میزان لازم
کره ، آرد و نشاسته ذرت را روی حرارت میگذاریم تا کره آب شود و کمی آرد را تفت میدهیم شکر و شیر را اضافه کرده مدام هم میزنیم تا بجوشد و غلیظ شود مثل فرنی . از روی حرارت برداشته کمی که از داغی افتاد با همزن برقی به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میزنیم تا سرد شود ، ته ظرف پیرکس را یک لایه ضخیم پودر نارگیل میریزیم و بعد نصف فرنی سرد شده را روی پودر نارگیل میریزیم و روی آن یک لایه خامه فرم گرفته میریزیم و بعد بقیه فرنی را ریخته و سطحش را با پشت قاشق صاف کرده و دوباره یک لایه پودر نارگیل روی دسر میپاشیم و ظرف را به مدت ۶_۷ ساعت داخل یخچال میگذاریم که البته من عجله داشتم و زودتر برش زدم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_ترش_ناردونی
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط 2عدد رنده شده
رب گوجه و آلوچه هر کدوم یه قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سماق یک قاشق غذاخوری
برای سس کباب
پیاز نگینی شده سه عدد
گوجه فرنگی رنده شده دو تا سه عدد
آب جوش نصف لیوان
آب انار ترش سه قاشق سوپ خوری بسته به ذائقه
انار دون کمی برای تزیین
ابتدا گوشت رو همراه پیاز رنده شده ورب و ادویه جات و سماق خوب ورز میدیم و بعد به مدت نیم تا یک ساعت تو یخچال میذاریم بعد با دست بهش فرم میدیم( من به شکل کیبه فرمش دادم ) و تو کمی روغن تفت میدیم وقتی کمی خودشو گرفت برش میداریم چون دوباره تو سس پخته میشه
برای،سس پیاز رو سرخ میکنیم و گوجه رو هم میریزیم توش تا کمی تفت بخوره بعد آب جوش و آب انار رو میریزیم و کمی هم نمک و فلفل میزنیم وقتی سسمون خیلی کم غلظت گرفت کباب ها رو توش میندازیم و چند تا گوجه رو هم کمی تفت میدیم تا حدی که فقط براق بشه لابلای کباب روی سس می چینیم انار دون رو هم میپاشیم و کمی درشو میذاریم تا بخار سس همه مواد رو کاملا طعم دار کنه .بعداز دو سه دقیقه غذامون حاضره می تونیم تو ظرف سرو بکشیم باز کمی اناردون و سماق روش میریزیم و میل کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شير_برنج_قالبي
برنج نیمدانه 2 پیمانه
شیر 8پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب نصف پيمانه
پودر ژلاتین 2 ق غ
خامه نصف پیمانه
برای تهیه شیر برنج قالبی ابتدا باید برنج را از شب قبل در کمی آب یا گلاب خیس کنید.
در یک قابلمه مناسب، برنج را همراه با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج نرم شود.
برنج تاجایی باید بجوشد که حدود نصف لیوان از آب باقی بماند.
سپس شیر را به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا له شده و مغزپخت شود.
پس از اینکه دانههای برنج کاملا باز شد، شکر را با نصف لیوان آبجوش مخلوط کنید و به شیر برنج اضافه نمایید.
شیر برنج را مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود و برنج ته نگیرد.
حدود 10 دقیقه آخر پخت، گلاب را به شیر برنج اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید.
10 دقیقه بعد از اضافهکردن گلاب، حرارت را خاموش کنید و یک دمکنی تمیز روی قابلمه قرار دهید.
در قابلمه را ببنید و 5 - 10 دقیقه صبر کنید تا شیر برنج جابیفتد.
بعد از اینکه شیر برنج آماده شد، حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی سرد شود.
بعضی افراد برای تهیه شیر برنج قالبی، داخل شیر برنج مقداری پودر ژلاتین حلشده نیز میریزند که این کار به انسجام بیشتر شیر برنج و راحت و تمیزتر برگشتن آن در ظرف سرو کمک زیادی میکند.
برای اینکار، حدود 2 قاشق پودر ژلاتین را در یک ته استکان آب سرد ریخته و به روش بنماری حل کنید به شیر برنج اضافه کنید.
استفاده از پودر ژلاتین باعث میشود که شیرینی شیربرنج کمتر شود. پس مقدار شکر را ابتدا بچشید و در صورت نیاز کمی شکر اضافه کنید.
میتوانید در انتها و بعد از خاموشکردن شعله، 2/3 پیمانه خامه و مقداری وانیل نیز به شیر برنج اضافه کنید
حالا قالب یا قالبهای مورد نظر را کمی چرب کرده و شیر برنج را داخل قالب بریزید.من يك قسمت رو زعفروني كردم اول ريختم قالب بعد اينكه بست بقيه شير برنج را روي شيربرنج زعفراني ريختم و حدود 2ساعت داخل يخچال قرار دادم.
برای تهیه شیر برنج قالبی بدون پودر ژلاتین، باید شیر برنج را غلیظتر از همیشه درست کنید و اجازه دهید آب آن کاملا بخار شود، سپس آن را داخل قالب ریخته با پشت قاشق فشار دهید و چند ساعتی داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود و بتوانید آن را به صورت قالبی در ظرف سرو برگردانید.
برای برگرداندن شیر برنج قالبی در ظرف موردنظر، ابتدا با نوک کارد دور تا دور قالب را جدا کنید و آن را حدود ۵ ثانیه درون آب داغ گذاشته و پس از آن سریعا به داخل ظرف برگردانید و با خلال بادام و پسته یا مربا تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبح یعنی یادخدا
صبح یعنی عطردوست
صبح یعنی معجزه
صبح یعنی زندگی
صبح یعنی تازگی
صبح یعنی دوباره دررحمت خدابازشد
صبح یعنی ای دوست سلام💜🍃
#سلام_صبحتون_عالی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_آلمانی یا شیرینی_مشهدی
موادلازم؛
آرد؛300 گرم
پودرقند؛ 50 گرم
کره؛150 گرم
شیر؛ 2ق غ
شربت بار؛2ق غ
وانیل؛ 1/2 ق چ
زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
جهت تزیین روی شیرینی ؛پودر پسته ،پودر بادام، مربا ، شکلات آبکرده
کره نرم را بهمراه پودر قند به مدت 3-5 دقیقه باهمزن بزنید و بعد زرده تخم مرغ و شربت بار را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد شیر و وانیل مایع و در آخر سرعت همزن را کم کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا یه خمیر نرم درست بشه؛مقدار آرد ممکنه کم و زیاد بکار بره بسته به شرایط محیطی وقتی خمیر بدست نچسبید کافیه و آرد اضافی نزنید.
خمیر را گرد کرده داخل سلفون پیچیده و یکساعت تا یک شب تا صبح در یخچال استراحت دهید. زمان قالب زدن بهتره خمیر سرد باشه تا راحت خمیر باز بشه،خمیر را بین دو لایه کاغذ و سلفون به قطر نیم سانت باز کنید.قالب زده داخل سینی چیده و وسط نیمی از شیرینیها را هم قالب کوچیکتر بزنید و ده دقیقه سینی را داخل یخچال بگذارید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بمدت 15 دقیقه تا زیرش طلایی شه بپزید.
برای تزیین روی شیرینی را عسل رقیق شده با آب بمالید و داخل پودر پسته بزنید و و با شکلات آبکرده تزیین کنید و وسط شیرینی مارمالاد گذاشته.
طرز تهیه شربت بار: یک لیوان شکر و در یک استکان اب حل میکنیم میذاریم رو شعله هم میزنیم تا غلظت بگیره وقتی غلظت گرفت یک قاشق چای خوری میریزین رو دستمال کاغذی اگه جذب نشد امادس ، من خودم همیشه چند تکه هل یا چوب دارچین میندازم که سلیقه ایه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی #معجون
.
مواد لازم:
هویج ........................... 1 عدد
خرمای نرم ..................... 6 عدد(بدون هسته)
مغز فندق خام ................. نصف لیوان
مغز تخمهی آفتابگردان ....... 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه ..................... 1 قاشق چایخوری(رنده شده)
پودر دارچین .................... 1 قاشق چایخوری
شکلات تختهای ................. 60 گرم
روغن نارگیل .................... 1 قاشق مرباخوری
.
طرز تهیه:
#هویج را میشوییم و پوست میکَنیم. هویج را رنده میکنیم. هویج رنده شده را به همراه #خرما های نرم و بدون هسته، مغز #فندق خام، مغز #تخمه ی #آفتابگردان، #زنجبیل #تازه ی رنده شده و پودر #دارچین ، داخل غذاساز ریخته و میکس میکنیم. مخلوط خرما را داخل یک #قالب با اندازههای 15×8 که کف آن کاغذ روغنی انداختهایم، میریزیم و به وسیلهی پشت یک قاشق، روی مخلوط را صاف میکنیم. قالب را حداقل به مدت یک ساعت درون فریزر قرار میدهیم. #شکلات تختهای را به روش #بن_ماری ذوب کرده و #روغن_نارگیل را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود. قالب را از فریزر خارج کرده و شیرینی را از قالب خارج میکنیم و به اندازههای دلخواه برش میزنیم و هر تکه را درون #سس #شکلاتی فرو کرده تا تمام اطراف آن به شکلات آغشته شود و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم تا شکلات سفت شود. این مراحل را برای تمام برشهای شیرینی معجون انجام میدهیم و بعد از این که آماده شد در ظرف مورد نظر قرار داده و #سرو میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇👇
بیسکوییت سیب زمینی👌
برای تغذیه بچه مدرسه ای
مواد لازم:
🔺سیب زمینی آب پز دو عدد
🔺پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری
🔺نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
🔺آرد سه قاشق غذاخوری
🔺تخم مرغ یک عدد
🔺نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:👇👇
سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_مافین
مواد لازم
2 /1 پیمانه پیاز خردشده
2 /1 پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خردشده
به گزارش آکاایران: 2 /1 پیمانه جعفری خردشده
4 /3 پیمانه کالباس مرغ خردشده
4 /3 پیمانه پنیر چدار رنده شده
2 عدد گوجه فرنگی خردشده
7 عدد تخم مرغ
2 /1 پیمانه شیر
2 /1 ق چ نمک
4 /1ق چ فلفل سیاه
به میزان لازم روغن مایع
طرز تهیه
1 فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 12 قالب مافین را چرب کرده و کنار بگذارید.
2 در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه فلفل دلمه ای نگینی خردشده را اضافه کنید و همراه با پیاز آن را تفت دهید. سپس جعفری را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از 4-3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند.
3 در یک کاسه گوجه فرنگی ها را خرد کنید. مخلوط فلفل دلمه ای را هم بریزید. کالباس خردشده و پنیر رنده شده را هم اضافه کنید. درکاسه ای دیگرتخم مرغ ها را با شیر مخلوط کنید. نمک و فلفل هم اضافه کرده و هم بزنید. حال مخلوط تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و هم بزنید.
4 قالب های مافین را با مایه کوکو پر کنید، سپس آنها را به مدت 18 تا 22 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکوها آماده شوند. بعد از آماده شدن کوکوها، آنها را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شوند، سپس آنها را از قالب جدا کنید و در ظرف موردنظرتان بچینید.
فوت و فن
قالب ها را تا لب پر نکنید چون بعد از طبخ کوکو سر ریز می کند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_مرغ
یک عدد سینه مرغ رو با پیاز و نمک و زردچوبه و یک هویج متوسط پختم .
مرغ رو ریش ریش کردم . هویج رو له کردم . سه عدد سیب زمینی متوسط رو پختم و له کردم .
دو عدد تخم مرغ ، سه قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده . همه مواد رو خوب مخلوط کردم و توی یخچال گذاشتم . موقع سرخ کردن ، کمی دست رو مرطوب کردم و توی دست شکل دادم .
اجازه بدین یه طرف کوکو کاملا سرخ بشه ، بعد برگردونین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه برگ کلم
کلم برگ یک عدد. گوشت چرخ کرده ربع کیلو. برنج نصف لیوان. سرکه نصف لیوان. شکر سه قاشق غذاخوری. رب گوجه دو قاشق غذاخوری. لپه نصف لیوان .سبزی معطر(شیود و نعنا )زرشک مقداری
ته کلم برگ رو با چاقو در میاریم و میزاریم تو یه قابلمه بزرگ ابجوش تا پانزده دقیقه بجوشه . برگهارو تو ابکش میریزیم و آروم جداشون میکنیم و میزاریم کنار. گوشت چرخ کرده رو با پیاز ریز خرد شده سرخ میکنیم کمی نمک و ادویه میزنیم و کنار میزاریم برنج رو نیم پز میکنیم. لپه هارو جداگانه میپزیم. و موادرو با هم مخلوط میکنیم(برنج. گوشت . لپه. سبزهای معطر. زرشک )و برگهارو از مواد پر میکنیم و توی قابلمه که کفش رو با کلم های خلالی شده پر کردیم میچینیم. حالا واسه سس کلم. یک عدد پیاز رو خلال میکنیم سرخش میکنیم بهش زردچوبه و رب گوجه رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد سرکه و شکر رو بهش اضافه میکنیم چند قل که خورد روی دلمه میریزیم و میزاریم دم بیاد حدودا یکساعت. و نوش جان
پ. ن. پ.اگه دوست دارید میتونید الو رو به دلمه تون اضافه کنید اینجوری سس غلیظ تر میشه
┈┈••✾····•🌿🌺🌿•····✾••┈┈•
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بيسكوييت_عروسكي
كره ٢٥٠ گرم
زرده تخم مرغ ٢ عدد
پودر شكر ١٢٥ گرم
آرد ٤٥٠ گرم
بكينگ پودر نوك قاشق چايخوري
وانيل ١/٨ قاشق چايخوري
كره سرد را با پودر شكر مخلوط مي كنيم، سپس زرده تخم مرغ و وانيل رو اضافه كرده و در آخر آرد و بكينگ پودر رو ريخته و خوب ورز مي ديم، خمير رو لاي سلفون به مدت ٣-٤ ساعت توي يخچال مي زاريم تا استراحت كنه، از يخچال در مياريم، قالب مي زنيم و در فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه مي پزيم، ايده آل ترين حالت اينه كه هر ٥ دقيقه به بيسكوييتا سر بزنيم و زماني كه طلايي شد از فر در بياريم و بزاريم خنك شه، در ظرف بچينيم و نوش جان😋
دوستان اول آرد به مقدار ٣٥٠ گرم آرد بريزيد ورز بديد، و با توجه به ميزان چسبندگي خنير مابقي آرد رو كم كم اضافه كنيد، چون من دو بار با دو نمونه آرد مختلف درست كردم ميزان چسبندگي تفاوت داشت، خمير نه خيلي چسبنده و نه خيلي ترد و شكننده باشه، نرم باشه و در عين حال به دست نچسبه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_پای_اناناس
تخم مرغ 2 عدد شکر 1/2پ روغن مایع 1/2پ
شیر یا اب کمپوت اناناس 1/6پ ارد 1 پ بکینگ پودر 1 ق چ پودر نارگیل 2 ق س وانیل نصف ق چ تخم مرغها را با وانیل و شکر بزنید تا کرم رنگ و حجمش دوبرابر شود.
روغن مایع را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید.شیر یا اب کمپوتو اضافه کنید.ارد و بکینگ پودر را الک کنید با پودر نارگیل مخلوط کنید.و به مواد بالا اضافه کنید و با همزن یک دور هم بزنید تا مواد یکدست شود.کپسولهای کاغذی را در قالبهای مخصوص پای بگذارید.و از مواد نیم کپسول را پر کنید.و روشو اهسته نیمی از یک حلقه اناناس قرار بدید.در فر گرم شده 170 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلو_با_ماهی
اونم از نوع قزلآلا که تو خونمون همه دوسشدارن اینبار توی روغن سرخ نکردیم و توی فر سوخاری شد که طعمش از دفعه های پیش خیلی بهتر شد شما هم حتما این روش رو امتحان کنید..
اول با پیاز،سیر،نمک و آبلیموی فراوون مرینیت کردم و یک ساعت استراحت کرد و بعد توی پایین ترین طبقه فر گذاشتم و گریل رو روشن کردم روی حرارت 260 تا خوب مغز پخت شه هر 10 دقیقه روغن زیتون و زعفرون دم کرده رو با فرچه رمال میکردم که نسوزه حتما روی سطح ماهی با چاقو شیار ایجاد کنید تا حرارت به مغز ماهی هم برسه و در نهایت هم یه طبقه نزدیکترش کنید به حرارت تا حسابی برشته شه😋 در کنارشم که سبزی پلو با سبزی معطر تازه درست کردیم و دیگر مخلفات چاقاله شور،سیر ترش،زرشک تازه برای تزیین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛