#پیراشکی_مرغ_با_خمیر_جادویی
مواد خمیر،500گرم ارد سفید،100گرم روغن جامد یا کره،یک لیوان شیر ولرم،یک ق س مایع خمیر ترش خشک،یک عدد تخم مرغ،یک ق م شکر،یک ق چ نمک،
طرز تهیه خمیر :شیر ولرم،شکر ومایع خمیر ترش را با هم مخلوط کرده ده دقیقه اجازه میدهیم تا عمل بیاید،همه مواد را با هم خمیر میکنیم خمیر نباید به دست بچسبد حدود ده دقیقه ورز می دهیم وبعد از یک ساعت استراحت استفاده میکنیم
مواد میانی،سینه مرغ پخته و ریش ریش شده یک عدد،قارچ خرد شده دو پیمانه،پیاز سرخ شده یک عدد،پنیر پیتزا مقداری ،نمک،فلفل،پودر سیر،اویشن به مقدار دلخواه طرز تهیه همه مواد پخته شده را با هم در یک ماهی تابه تفت میدهیم وبه صورت شکل داده شده داخل خمیر میپیچیم روی خمیر را زرده تخم مرغ وکنجد میزنیم ،در دمای 180درجه به مدت ،15دقیقه میپزیم وسه دقیقه با شعله بالای فر گریل میکنیم،
نکته،زمان گذاشتن غذای اماده در فر فر باید سرد باشد همان موقع فر را روشن کنید تا پف دلخواه صورت بگیرد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برگه_زردآلو
💢زردآلوهایی که زیاد نرم نیستن رو انتخاب کنید و بهتره نشورین، حالا از وسط نصف کرده هسته ش رو جدا کردم.داخل سینی پارچه توری پهن کردم برگه ها رو با فاصله روی اون چیدم و جایی که روزی یکساعت آفتاب بگیره و بقیه روز سایه باشه قرار دادم گاهی یه پارچه توری هم روی اونها میکشم که حشره و گرد و خاک روی اونها نشینه،تا زمانیکه خشک بشن .آفتاب زیاد و طولانی مدت و باد کولر رنگ برگه ها رو تیره میکنه.قیسی های بیرونی با روش خاصی بهشون دود گوگرد یا تیزآب میزنن که زرده زرد بمونن.روزی یبار زردآلوها رو پشت و رو میکنم تا زمانیکه خشک بشن،البته نمیذارم خیلی خشک بشن چون سفت و بدرنگ میشه کمی نرمتر برمیدارم (میتونید روی بالکن و بند رخت پارچه پهن کنید بعدم زردآلوها رو روی اون بچینید برای دوستانی که حیاط ندارند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺ســــــــلام
🌸صبح زیباتون بخیر
🌺پنج شنبه تون عالی
🌸امیدوارم امـروز
🌺یکی از بـهترین
🌸روزهای زندگیتون باشد
🌺پر از شادی ،آرامش ،خوشبختی
🌸 آخـر هفته تون زیبــا 🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_حلوا
مواد كيك تخم مرغ ٣عدد
شکر ١٠٠ گرم
روغن ١٠٠ گرم
ماست ١٥٠گرم
آرد ١٥٠گرم
بیکینگ پودر ٢قاشق چای خوری
وانیل ١/٨قاشق چای خوری
پودر كاكائو ٣ قاشق .
شربت کیک
شکر ١/٢پیمانه
آب ١/٤ پیمانه
گلاب ٤ قاشق سوپ خوری
.
#حلوا
آرد ٣لیوان
کره ١٠٠گرم
روغن ١/٢پیمانه
پودر هل ١قاشق سوپ خوری
شکر ٢لیوان
آب ١/٥لیوان
زعفران به مقدار لازم
گلاب ٣قاشق غذا خوری
.
.
تخم مرغها را با همزن برقی در حدی بزنید که زرده و سفیده آن مخلوط گردد سپس شکر و وانیل را اضافه کرده ، همزده تا روشن و سبک شود ، بیش از اندازه هم نزنید. روغن را افزوده و هم بزنید ، سپس ماست را اضافه کرده و هم بزنید . در آخر همزن را خاموش و آرد، پودر كاكائو و بیکینگ پودر الک شده را را در آن بریزید و با مفتول دستی هم بزنید یا خیلی کم با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مواد را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید ، در صورت تمایل بجای چرب و آرد پاشی کردن ، کف قالب یک قطعه کاغذ روغنی بیاندازید . خمیر کیک را در قالب ریخته و صاف کنید ، یک بار آرام قالب را به سطح کار بکوبید، قالب را در فر از پیش گرم شده ، طبقه وسط ، دمای ۱۸۰ درجه گازی بمدت تقریبی نیم ساعت در فر قرار دهید تا کیک پخته شود ، سپس آنرا از فر خارج و پس از ده دقیقه از قالب خارج نمائید و اگر از کاغذ استفاده کرده اید ، کاغذ را از آن جدا کنید.
پس از سرد شدن کیک ، مجددا کیک را درون قالب قرار دهید بهتر است سطح روئی کیک ، این بار مماس با کف قالب باشد.
برای تهیه شربت همه مواد را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و شربت دو سه جوش بزند سپس حرارت را خاموش کنید و آنرا در دمای محیط بگذارید تا کاملا سرد شودو روی کیک بمالید.کیک را ۲ ساعت یا یک شب با پوشش نایلونی در یخچال قرار دهید.
برای تهیه حلوا اول از همه شکر و آب را میزاریم تا بجوشه و شکر در آب حل بشه در آخر گلاب و زعفران رو میریزیم و زیر گاز رو خاموش میکنیم.آرد را به مدت یک ربع تفت میدهیم تا بوی خامی آرد بره طلایی بشه بعد پودر هل رو اضافه میکنیم بعد کره و روغن را اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم تا کره و روغن به خورد آرد بره..شهد آماده شده را کم کم با مخلوط کره و آرد مخلوط میکنیم تا زمانی که حلوا کاملا از ظرف جدا بشه...
پس از آماده شدن حلوا تا هنوز داغ است ، آنرا روی کیک ریخته و با پالت صاف کنید.در صورتی که زمان کافی دارید بهتر است آنرا دو ساعت با پوشش در یخچال قرار داده و سپس برشهای دلخواه بزنید یا قالب بزید...سپس هرطور که دوست دارین روی آن را تزیین کنید.
.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_ماش
دوستان گلم . یه سوپ خوشمزه و عالی و متمایز بودنش به خاطر بودن ماش در داخل این سوپ هست و ماش یکی از حبوبات بسیار عالی و مخصوصا کلسیم و آهن خوبی داره توی غذاهامون بگنجونیم .
شما می تونید با شیر هم این سوپ رو درست کنید و جای رب گوجه نیم ساعت اخر کار شیر اصافه کنید و یا حتی به این روش که یکی دو قاشق آرد رو یه کم تفت و یکی دو قاشق کره بهش اضافه کنید و بعد دو لیوان شیر گرم اصافه کنید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و بعد داخل سوپ بریزین و حتی می تونید خامه هم بریزید .
کلا هر طور دوست دارید دست خودتون هست🤗 می تونید مرغ نریزین جاش عصاره مرغ بریزید و این شما هستید و ذایقه تون 😊. .
برای ۳ نفر
مرغ چند تکه
هویج یک عدد
ماش نصف پیمانه
جو پرک ۳ ق غ سر پر (از جو هم می تونید استفاده کنید)
پیاز یک عدد
جعفری خرد شده ۳ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
یه پیاز روخرد کردم و کمی تفت دادم تکه های مرغ رو اصافه کردم و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کردم و کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و گذاشتم مرغ نیم پز بشه .
ماش رو شستم به مواد اصافه کردم و هویج رو هم رنده کردم و داخلش ریختم .
یه کم گذاشتم بپزه و بعد جوپرک رو اضافه کردم . رب گوجه رو هم کمی با روعن تفت و اب اصافه کردم و داخل سوپ ریختم و در اخر جعفری خرد شده داخلش ریختم و بعد از پنج تا ده دقیقه سوپ آماده است .
من مرع ها رو در اخر بیرون اوردم و ریش ریش کردم و داخل سوپ ریختم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_ماش
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_باگت
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . .
برای ۱۶ عدد
نان باگت ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
ذرت ۳ تا ۴ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین .
من به این صورت عمل کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم .
قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم .
برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم .
نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه .
حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_باگت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت سوسیس
مواد لازم:
آرد (الک شده) 3 پیمانه
ماست یک دوم پیمانه
تخممرغ 1 عدد
روغن مایع به میزان لازم
سوسیس 10 عدد
پودر سوخاری 2 پیمانه
پنیر چدار 15 ورقه
نمک یک دوم قاشق چایخوری
✍طرز تهیه:
1. ماست، تخممرغ، 5 قاشق سوپخوری روغن مایع و نمک را داخل کاسهای ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
2. آرد (مقدار آرد تقریبی بوده، بنابراین باید به میزانی استفاده شود که خمیر آماده و حالت چسبندگی نداشته باشد) را به تدریج به مواد افزوده و با دست ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.
3. خمیر آماده شده را حدود 3 دقیقه ورز دهید. بعد آن را داخل کاسهای که از قبل با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع چرب شده، قرار دهید. سپس روی آن را با دستمالی بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
4. با استفاده از وردنهای خمیر را روی سطح صافی به ضخامت 4 میلیمتر باز کرده و به شکل مستطیل و بزرگ تر از ابعاد سوسیس (در صورت تمایل میتوانید سوسیس را از وسط نصف کنید) برش بزنید.
5. داخل هر برش از خمیر به ترتیب یک ورقه پنیر گودا و سوسیس بگذارید. سپس خمیر اطراف سوسیس را روی آن برگردانده تا سوسیس داخل خمیر قرار بگیرد و چیزی از آن دیده نشود (همه مواد را به این صورت آماده کنید).
6. خمیر حاوی مواد را داخل پودر سوخاری درشت بغلتانید. بعد آن را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.
7. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر کاملا پخته شود.
8. رولت نان را همراه با سس گوجهفرنگی و خردل سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅سوپ تره فرنگی 😋
دو ليتر آب مرغ رو با يك بوته تره فرنگي و يك هويج بزرگ،يك حبه سير و يك پيمانه جوپرك با كمي نمك و فلفل گذاشتم پخت بعد با گوشتكوب برقي كامل پورش كردم.
يه بسته كوچك قارچ رو ورقه ايي كردم كمي با آبليمو تفت دادم تا آبش گرفته شه بعد به موادمون اضافه كردم،
يك ليوان هم شير پرچرب ريختم فقط در اين مرحله مدام هم بزنيد كه سر نره.
در آخر هم يه سينه مرغ ريش ريش شده و كمي جعفري اضافه كردم و تمام
#سوپ_تره_فرنگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #اشترودل 😋👆
مواد خمیر:
آرد ۳ لیوان،خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد،شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری،نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری،
موادمیانی:
پیاز، نمک،فلفل،زردچوبه زدم گوشت چرخ کرده،فلفل دلمه و قارچ،سس گوجه
خمیر رو پهن کردم و مواد رو روی خمیر ریختم و پنیر پیتزا ریختم خمیر رو پیچیدم طبق فیلم . باز یه ربع بهش استراحت دادم .
داخل فر از پیش گرم شده با درجه 180
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_پیتزایی
مواد این سمبوسه شامل👇
سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو
قارچ
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم.
واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
#نان پنجره ای
نان پنجرهای یكی از شیرینیهای قدیمی ایرانی است و با توجه به اینكه پخت آن مانند دیگر شیرینیها نیاز چندانی به مهارت ندارد، اغلب خانمهای ایرانی لااقل یك بار پختن این نوع شیرینی را امتحان كردهاند.
شما هم به جای خرید شیرینی برای مهمانی شب یلدا، خودتان برای پخت نان یا شیرینی پنجرهای دست به كار شوید...
مواد لازم:
آرد سفید گندم 100 گرم
تخممرغ 6 عدد
پودر نشاسته 100 گرم
گلاب 4 تا 5 قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ كردن به مقدار لازم
خاك قند مقداری
طرز تهیه نان پنجره ای :
1. ابتدا كاسه بلوریای آماده كرده و پودر نشاسته را داخل آن بریزید، سپس كمكم گلاب را به نشاسته اضافه كنید تا گلوله گلوله نشود.
2. پس از اینكه نشاسته به صورت خمیر درآمد، تخممرغها را بشكنید و به آن بیفزایید و با قاشق، خوب مواد را با هم مخلوط كنید.
3. آخرین ماده مورد نیاز این شیرینی آرد است؛ ابتدا آن را خوب الك كرده، سپس به مواد افزوده و هم بزنید. به این ترتیب مایه شیرینی آماده میشود.
4. با توجه به اینكه برای پخت این شیرینی نیاز به روغن زیادی است، كاسه فلزی گودی در اندازه متوسط آماده كرده و از روغن پر كنید، سپس روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
5. پس از اینكه روغن داغ شد، قالب مخصوص شیرینیپزی را داخل روغن داغ قرار دهید تا آن هم داغ شود. بعد دسته قالب را گرفته و آن را در مایه به اندازهای فرو كنید كه مایه تنها تا یك میلیمتر مانده به لبه قالب را دربر بگیرد؛ پس از آن، بلافاصله قالب را داخل روغن داغ روی شعله ملایم قرار دهید و به محض اینكه شیرینی خودش را گرفت، قالب را كمی تكان دهید تا بهراحتی جدا شده و در روغن سرخ شود. بقیه مایه را نیز با قالبهای مختلف برداشته و سرخ كنید.
6. پس از اینكه شیرینیها آماده شد، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و خاك قند را روی آن بپاشید.
نكته: بعضیها به جای آنكه خاك قند را به تنهایی روی شیرینی بپاشند، آن را با مقداری مغز پسته آسیاب شده و هل كوبیده مخلوط كرده و روی نان پنجرهای میریزند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
🔷 #شیرینی_بدون_پخت
#ویژه_نوروز
موادلازم
كره بادامزميني و پودر قند
از هر کدام يك پيمانه
بيسكويت پودرشده
يك و نيم پيمانه
كره يا مارگارين نرمشده
50 گرم
بادام پرك يا ترافل رنگي براي تزئين
به ميزان لازم
✍طرز تهيه :
كره را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت پودرشده را كمكم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_زنجبیلی
شیر 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
مخمر نان 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد بمیزان لازم
کنجد و گردو برای تزیین
زرده ی تخم مرغ یا کمی زعفران و ماست برای رومال
طرز تهیه:
شیر رو با روغن مایع ولرم میکنیم .زرده تخممرغ رو جدا میکنیم و برای رومال نگه میداریم.سفیده رو کمی با چنگال میزنیم و به شیر و روغن اضافه میکنیم .ماست و زنجبیل و نمک رو به مواد اضافه میکنیم .مواد رو باهم میزنیم تا یکدست بشن.بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم .مرحله آخر آرد رو اضافه میکنیم.و تا جایی آرد اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبه.
میذاریم خمیرمون استراحت کنه.حدودا یک ساعت تا 90دقیقه طول میکشه تا ور بیاد.
بعد استراحت خمیر ظرف مورد نظرمون رو چرب میکنیم و خمیر رو توی این ظرف به به شکل دلخواه بهمدت 20 دقیقه دوباره استراحت میدیم. زرده رو میزنیم و با یک قاشق ماست و زعفران آب کرده روی خمیر میمالیم و بعد کنجد و گردو رو اضافه میکنیم.در فر از قبل گرم شده190 درجه به مدت حدود 30دقیقه حرارت پایین فر و 10 دقیقه گریل رو روشن می کنیم تا روی نان طلایی بشه.آماده که شد روی سبد میذاریم تا خمیر نشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_به 😋
🔸دو پياز را خرد كنين، توى روغن تفت بدين و وقتى كمى رنگ گرفت يك كيلو مرغ را كه تكه كردين بهش اضافه كنين. زردچوبه و نمك و فلفل هم روش بزنين و درش را بگذارين و اجازه بدين روى حرارت متوسط قشنگ مرغها كمى سرخ شه و رنگ بگيره.براى پختن مرغ احتياجى به اضافه كردن اب نيست و خوشمزگى اين غذا به اين پياز داغ و سرخ شدن مرغ در پيازها هست. هر يكربع يكبار مى تونين مرغها را زير و رو كنين كه همه جاش رنگ بگيره.
يكى دو تا به را بشورين و خرد كنين و در كمى كره تفت بدين.
من پارسال كه ايران بودم الوى خشك حلقه ايى خريدم كه خيلى خوش طعم و خوش مزه هست و اون را هم در كمى كره تفت دادم و كمى اب روش ريختم تا تازه و نرمتر شه.وقتى مرغ پخته شد، به و الو ها را روى مرغ بچينين، در صورت لازم كمى اب جوش بهش اضافه كنين و بگذارين جا بيافته.طعم ترش و شيرين اين خورشت واقعا عالى هست.
تا يادم نرفته بگم كه زعفران يادتون نره و من يك قاشق خيلى كوچيك رب هم موقع سرخ شدن براى رنگش زدم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛