✅سوپ گشنیز 😋
✍مواد لازم:
پیاز یک عدد متوسط
سیر یک بوته و نصفی
سیب زمینی یک عدد بزرگ
هویج پخته
جو پخته
گشنیز نیم کیلو
مرغ پخته
آب مرغ
ماست ۲۵۰گرم
آرد یک ق غذا
عصاره مرغ یک عدد
نمک
🍜طرز تهیه:
یک عدد پیاز متوسط و ریز کرده و داخل روغن تفت می دیم وقتی طلایی شد نصف لیوان سیر ریز رنده شده رو اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دیم و بعد سیب زمینی نگینی ، هویج نگینی پخته شده و جو پخته شده رو اضافه می کنیم و آب جوش می ریزیم و در قابلمه رو می ذاریم وقتی سیب زمینی پخته شد، مرغ ریش ریش و گشنیز خرد شده و آب مرغ می ریزم و در قابلمه رو نمی بندیم تا رنگ گشنیز تیره نشه. یه جوش که زد،
آرد و ماست رو با هم مخلوط می کنیم و آروم آروم به سوپ اضافه می کنیم و هم زمان هم می زنیم تا ماست نبرّه و نمک اضافه می کنیم. ده دقیقه بجوشه و تمام. اگه می ترسید که ماست ببره ، یه دونه تخم مرغ داخل ماست بزنید .اگه ماستتون شیرین بود ، دوغ ترش اضافه کنید.
#نان_سیر
یک عدد نان باگت رو به ضخامت دو سانت برش زده و روی نونها از مخلوطِ ۵۰گرم کره ، دو حب سیر رنده شده، چهار قاشق غذا جعفری و شوید
#سوپ_گشنیز
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
🔷#استامبولی
کیا دمپختک یا استامبولی دوست دارن؟؟؟😋😋😋😋
یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شودنمک وفلفل سیا ه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شودسپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین سبزی پلو و مرغ
چند نکته :👇
با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم.
چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید.
همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه.
مخلفات اختیاری هست من گاهی سیب زمینی و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولی آلو حتما باشه که ترش و لذیذ میشه.
گاهی که آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مجلسی
ماست چکیده یا خامه ای یا همزده کلا ماست بدون اب یک پیاله ماست خوری
تخم مرغ کامل 3عدد
برنج 3 پیمانه
روغن مایع یک پیمانه سر خالی یا لیوان دسته دار فرانسوی
کره 100 گرم
زعفراااان به حدی که رنگ بگیره
نمک و فلفل سیاه
اب مرغ زعفرانی نصف لیوان غلیظ شده
زرشک به مقداری که دوست دارید
خلال پسته و بادام
طرز تهیه:
مرغ یک سینه مرغ کامل برای این مقدار خوبه پر مرغ میشه ولی باز اگه خواستید بیشتر بزنید . میتونید از ران مرغ بدون استخوان هم استفاده کنید ولی سینه بهتره
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و زعفران و نمک و فلفل سیاه بزارید بپزه اصلا زردچوبه نریزید که مزه مرغ فقط زعفرانی بشه وقتی مرغ کاملا پخت در بیارید و بزارید ابش عصاره بشه انقدر که نصف لیوان ازش بمونه غلیظ بشه .
سپس مرغ و خرد کنید و کنار بزارید.
ماست و روغن مایع و تخم مرغ و زعفران آبکرده و کره اب شده و اب مرغ غلیظ شده و نمک و فلفل و همه رو با هم مخلوط کنید و خوب بزنید.
برنج را بشورید و کته کنید البته خیلی زنده بردارید معمولا برای کته کردن برنج یه بند انگشت اب میریزم شما یک سوم ابی که همیشه برای کته کردن میریزید تو برنج بریزید که برنج خیلی دون و زنده باشه و نزارید ته دیگ بشه زود بردارید در حدی که فقط ابش گرفته بشه کافیه.
حالا برنجی که کته شده و کمی خنک شده را به موادی که اماده کردید اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خورد برنج بره نه زیاد که له بشه کمی...
ظرفتونو انتخاب کنید میتونید هم تو فر درست کنید و هم روی گاز هردوش خوب میشه اون دیگه بستگی به خودتون داره .
ظرفتونو چرب کنید و از برنجی که با مواد اغشته کردید بریزید تو ظرف و مرغهای تکه کرده هم بچینید تمام سطح روش و دوباره از برنجی که با مواد مخلوط شده روی مرغها بریزید و روشو صاف کنید و داخل فر یا گاز بزارید اگه تو فر میزارید روشو حتما فویل بکشید و با خلال دندان چند تا سوراخ روی فویل بزنید اگرم رو گاز درست می کنید درشو کامل بزارید و بزارید تا بپزه حدودا یک ساعت ولی باید چک کنید که ته دیگش نسوزه و برشته و طلایی بشه اگر در حین پخت نگاه کردین واحساس کردین روغنش کمه کمی دور تا دور ظرف با قاشق روغن مایع بدین چون ته چین اصلا نباید کم روغن باشه ته دیگش خوب نمیشه و نگران نباشید که روغنش زیاده بعد پخت روغن اضافشو پس میده و میتونید از روغنش برای سرخ کردن زرشک و خلال پسته و بادام استفاده کنید البته با اندازه هایی که من گفتم درست کنید روغنش اندازه است وقتی پخت یه 10 دقیقه زمان بدین بعد برگردونیدزرشک با کمی اب مرغ نیم ساعت خیس کنید بعد با شکر تفت بدین و خلال پسته و بادام هم کمی تفت دهید و روی تهچین تزیین کنید به سلیقه خودتون. فقط اگه تو فر درست میکنید وقتی برگردوندید اگه زیرش طلایی نبود دوباره بزارید تو فر و گریل و روشن کنید تا ته دیگ طلایی و برشته بشه ولی روی گاز خودش ته دیگش برشته میشه فقط مواظب باشید نسوزه شعله پخش کن بزارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_مجلسی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون فوقالعاده برای صبحانه همراه مربا و خامه ایشون
نان_عسلی
آرد ۴۰۰ گرم ( این مقدار آرد اولیه هست که بعد برای اینکه به دست نچسبه ممکنه تا ۸۰۰ گرم هم نیاز باشه )
خمیر مایه فوری ۱ ق س
نمک ۱ ق م
شکر ۱ ق س
عسل یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه(من از 30 گرم کره استفاده کردم)
تخم مرغ ۳ عدد
آب ولرم یک پیمانه
مواد لازم برای رومال :
زرده تخم مرغ یک عدد * ۴۰۰ گرم آرد ، نمک ، شکر و خمیر مایه فوری رو با هم مخلوط می کنیم.
* بعد تخم مرغ و آب و روغن رو اضافه می کنیم .
* حتما به ترتیبی که خدمتتون عرض کردم مواد رو اضافه کنید پس اول با پیمانه روغن مایع رو اندازه گرفته و اضافه کنید بعد عسل رو بریزید .چرا ؟ وقتی پیمانه تون چرب می شه عسل به پیمانه نمی چسبه و اندازه گیری تون دقیق بوده و تا قطره آخر عسل در مواد ریخته می شه * مواد رو مخلوط می کنیم .
* و مجدد آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر به دست نچسبه .
* بعد بمدت ۱۰ دقیقه ورز می دیم * داخل ظرف رو چرب می کنیم و خمیرو داخلش قرار داده و روشو سلفون می کشیم بعد یه دستمال روش قرار می دیم .
* سپس در یه جای گرم قرار می دیم تا خمیر استراحت کرده و حجمش دوبرابر بشه تقریبا یک ساعت زمان نیاز داره خمیر شکل بدید
* روی خمیر رو با نایلون بپوشونید و اجازه بدین بمدت ۴۰ دقیقه استراحت کنه و دوباره حجم بگیره .
* بعد روی خمیر رو با قلمو زرده تخم مرغ می مالیم .
* فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم . سینی رو طبقه وسط قرار می دیم و طبقه پایین فر یه کاسه آبجوش می ذاریم تا محیط مرطوب باشه.کقتی نون طلایی شد آماده است میتونید 5 دقیقه هم گریلش کنین
#نان_عسلی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_اندونزی
کلم برگ قرمز ...... 1 لیوان
کلم برگ سفید ......2 لیوان
کالباس...... 200 گرم
ذرت...... 1/2 لیوان
نخودفرنگی .......1 لیوان
هویج ......2 عدد
خیار شور...... 4 عدد
سس مایونز و ماست و لیمو ترش تازه..... مقدار لازم
نمک و فلفل
کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید. سس مایونزو ماست و کمی لیمووترش( به ذائقه خودتون) ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید ، ظرف سالاد را 2 -3 ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهی. تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نکته : میتوانید به جای کالباس از مرغ پخته یا تخم مرغ پخته هم استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_اندونزی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_کادایفو_کرم_پاتیسیر
مواد لازم :
رشته کادایف 150 گرم
کره 50 گرم
شکر ۱ ق س
گردوی خرد شده 50 گرم
مواد لازم برای تهیه فرنی:
آرد 2 ق س
نشاسته ذرت 4 ق س
خامه صبحانه 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر ۲.۵ لیوان
شکر ۴ ق س
طرز تهیه :
ابتدا کره را در ماهیتابه بزرگی که گنجایش رشته ها را داشته باشد ذوب می کنیم . رشته ها را با دست خرد می کنیم تا اندازهای آنها حدود 2 سانت شود. سپس همراه یک قاشق شکر به کره ذوب شده اضافه
می کنیم و دائم هم می زنیم تا رشته ها به کره آغشته شده و سپس تفت بخورند و سرخ شوند .رنگشان که طلایی شد از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم.
آرد و نشاسته را با هم الک می کنیم و در قابلمه مناسبی می ریزیم. سپس شیر را تدریجا اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در کاسه ای جدا گانه شکسته و با چنگال هم می زنیم و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. شکر و پودر هل و خامه را هم اضافه کرده و همه مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند . قابلمه را روی حرارت ملایم برده و دائم هم می زنیم تا مواد پخته و غلیظ شوند و به غلظت ماست برسند . فرنی آماده را کنار میگذاریم تا از داغی بیافتد و به دمای محیط برسد.
هرازگاهی فرنی را هم بزنید تا رویه نبندد.
حالا از یک ظرف پیرکس یا یک قالب کمربندی استفاده کنید و نیمی از رشته های سرخ شده را کف قالب مورد نظر بریزید و نیمی از گردوی خرد شده را روی رشته ها بپاشید و فرنی به دمای محیط رسیده را روی گردوها بریزید و دوباره روی فرنی گردو بپاشید و مابقی رشته های سرخ شده را روی کل فرنی ریخته و با قاشق کمی منسجم کنید .
در ظرف را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا فرنی کاملا خنک شود با مقداری خلال پسته دسر را تزیین و سرو کنید. اگر از قالب کمر بندی استفاده کردید ابتدا با چاقو دورتا دور دسر را از قالب جدا کنید و کمر بند قالب را باز کرده و با همان کفه قالب در ظرف سرو قرار دهید و تزیین و سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_كرم_دار 🥞 😋
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
شیر ۱۰ ق غ
روغن ۶ ق غ
شکر ۵ ق غ
آرد ۷ ق غ سرپر
بکینگ پودر ۱ ق م
نوتلا يا شكلات صبحانه به ميزان لازم
.
🔸تخم مرغ های به دمای محیط رسیده رو با وانیل ۲ دقیقه بزنید ، حالا شیر و روغن و شکر رو اضافه کنید تا حل شدن کامل با همزن بهم بزنید ، حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و ۵ دقیقه بذارین استراحت کنه ، حالا به اندازه مشخص با ملاقه داخل ماهیتابه داغ مایه رو بریزین و بعد از ۳۰ ثانیه قبل از اینکه حباب ایجاد بشه به اندازه ای که روی سطح رو بپوشونه نوتلا یا شکلات صبحانه بریزین و بعد دوباره همون مقدار روش دوباره از مایه پنكيك بریزین و با احتیاط به یکباره برگردونید و بعد ۳۰ ثانیه آماده میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_لوبیا_سبز
🌀مواد لازم:
لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
نمک ۵ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۳ حبه
فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده 1/4 قاشق غذاخوری
سرکه 1/5 پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شوید 1 پیمانه
👇طرز تهیه👇
🔸طرز تهیه:
1- ابتدا یک قاشق نمک را در 3 لیتر آب بجوشانید.
2- لوبیاسبزها را که از قبل یک اندازه به اندازه ی ظرف ترشی بریده اید به آب در حال جوش اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بجوشانید.
3- لوبیا سبزها را آبکش کرده و در آب سرد قرار دهید و بعد از خنک شدن مجدداً آبکش کنید.
- فلفل سیاه، فلفل قرمز و سیر را ته ظرف ترشی بیندازید و بعد لوبیاهای آبکش شده را به صورت عمودی داخل ظرف بچینید.
5- در قابلمه آب، سرکه، شکر و سه قاشق نمک را روی حرارت قرار داده و شوید را در حالی که در دستمال پیچیده اید داخل قابلمه قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد. سپس دستمال را از قابلمه بیرون آورده و بعد از 5 دقیقه دیگر شعله را خاموش کنید.
6- بعد از خنک شدن آب و سرکه آن را روی لوبیاسبز بریزید، در ظرف ترشی را ببندید.
7- این ترشی را می توانید بعد از هفت روز نگهداری در یخچال نوش جان کنید.😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده😋😋😋
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
شکر یک لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل مقداری
همه ی مواد را از یخچال در آوردم تا به دمای محیط برسه.
تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کردم و با همزن خوب هم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کردم.آرد رو با بکینگ پودر و قاطی کردم و دو بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کرده مواد رو داخلش ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه قرار دادم تا کیک بپزه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شروع هفته تون عالی 🌺🍃
درشروع هفته بهترین ها
را براتون آرزو مندم 🙏
بهترین هفته🌺
بهترین ایام🌺
بهترین لحظه ها🌺
بهترین کسب و کار🌺
بهترین پیشرفت ها🌺
و بهترین زندگی را🌺
روزتون زیبا و در پناه خدا 🌺🙏🌺
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_کنجدی
مواد لازم
آرد سه لیوان
تخم مرغ دو عدد
پودر شکر یک لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
ماست شیرین سه ق غ پر
بیکینگ پودر یک ق غ
نمک یک چهارم ق چ
پودر هل یک ق چ
وانیل یک دوم ق چ
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر کرم رنگ و کشدار شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.
آرد،نمک،وانیل و هل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه.
بعد نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم.
از فریزر که بیرون اوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم و تو کنجد میزنیم ومن در اخر اگه دوست داشتین مثل من کمی سیاه دونه وسط کلوچه ها پپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای صدو شصت درجه به مدت پانزده دقیقه میگذاریم تا بپزه البته درجه فر ها با هم فرق داره این زمان و میزان حرارت برای فر من عالیه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج_و_گردو
🌺کیک هویج از اون کیک های خوشمزه ای هست که به خاطر وجود هویج داخل مواد که بافتی نرم و لطیف داره، ادویه مهم و اصلی بیشتر دستورهای کیک هویج دارچین هست.
قالب میان تهی یا گرد 27 یا 28
هویج خام رنده شده 2 لیوان
گردوی خرد شده دو سوم لیوان
آرد 2 و یک سوم لیوان
شکر 1 و یک سوم لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد درشت
روغن مایع دو سوم لیوان
دارچین 2 تا 3 قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود .
روغن مایع را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
آرد، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم .
سپس به مخلوط اولیه به تناوب آرد و هویج را
اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم و بعد گردوها را اضافه کنید .
سپس کیک را در فری که از قبل بمدت 20 دقیقه با درجه حرارت 175 گرم کرده ایم بمدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکوییت_کرمدار
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم(از روغن صاف قنادی یا مارگارین میشه استفاده کرد)
پودر قند نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق چ
نصف یک عدد تخم مرغ کامل(تخم مرغ رو داخل ظرف بشکنید هم بزنید نصفش رو بردارید)
آرد حدود دو لیوان .
پودر نشاسته گندم یا ذرت نصف لیوان(نشاسته باعث میشه بیسکوییت بسیار ترد و عالی بشه اگر ندارید حذف کنید به جاش آرد بزنید )
وانیل نوک ق چ
ابتدا کره و پودر قند و وانیل رو با چنگال یا با دست مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ و بکینگ پودر میزنیم بعد هم نشاسته حالا آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبه وقتی خمیر یکدست شد حواستون باشه آرد زیادی نزنید اول یک لیوان بزنید مخلوط کنید بعد کم کم آرد بزنید با نوک انگشت هم ورز بدین خمیر به روغن نیفته
روی سطح کار با وردنه باز میکنیم به قطر دو تا نیم میلی متر...بعد هم قالب میزنیم روش رو با خلال سوراخ سوراخ کردم بعد داخل تابه یا سینی فر چرب شده می زاریم
روش پخت روی گاز
شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط یک ربع میزاریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و درش رو میبندیم مدت یک ربع تا بیست دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
روش پخت داخل مایکروفر
مایکروفر رو با کانوکشن 160 درجه میزارین داغ بشه مدت بعد سینی رو روی سه پایه کوتاه میزاریم و مدت یک ربع تا بیست دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
بعد خنک شدن بینشون هر نوع کرم یا مارمالاد می تونید بزارید من مربای تمشک گذاشتم ...هیچی هم نزارید همینجوری خوشمزه است 😉
من با کمی شکلات تخته ای آب شده داخل قیف ریختم تزیین کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛