هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان روغنی زنجبیلی 🥖🥖
یک نان خیلی خوشمزه و نرم ولطیف
ارد۵پیمانه
تخم مرغ ٢عدد که زرده یکی رو برای رومال نگه میداریم
خمیرمایه فوری١ق غ
شکر١ق غ
روغن(مخلوط کره و روغن مایع)کمی بیشتر ازنصف پیمانه
نمک ١ق چایخوری
شیر ولرم١پیمانه کامل و یک چهارم پیمانه
زعفران اب شده غلیظ ١ق غذاخوری
پودرزنجبیل١ق غ
اول شیر ولرم رو با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده میزاریم ده دیقه استراحت کنه تا عمل بیاد البته من شیر نداشتم اب جوشیده ولرم استفاده کردم .بعد ارد رو الک کرده و موادرو اضافه میکنیم (شایدارد ٢/٣ق بیشتر از مقدار شده استفاده بشه به خاطر بزرگی تخم مرغ ها).
یک خمیر بسیار لطیف و نرم و نچسب به دست میاد.روش مشماو یک دستمال میندازید و میزارید جای گرم تا خمیر پف کنه و دوبرابر بشه.(تقریبا١یا١/۵ساعت).
بعد به هر شکل که دوست داشتید در بیاریدو بچینید توی سینی و دوباره یک استراحت نیم ساعته بدید و بعد روش زرده تخم مرغ و زعفران و کمی روغن مایع رو مخلوط و روش بمالید و کنجد بپاشید و بزارید توی فر که از قبل گرم شده زیرش حتما یه ماهیتابه ابجوش بزاریدتا نون خشک نشه. تقریبا۵٠دقیقه طول میکشه بپزه با درجه١٧٠.....
روش که کمی طلایی شد یعنی پخته برای اینکه بیشتر رنگش طلایی بشه کمی قسمت گریل(بالای فر)رو روشن کنید.
بعد از اینکه از فر در اوردید.روش کمی کره اب شده بزنید و روش رو بپوشانید تا از گرمایه اولیه بیافته و بعد نوش جان کنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#نان_شیرین_صبحانه
موادلازم
آب ولرم یک و یک چهارم پیمانه
مخمر (خمیرمایه): دو قاشق چایخوری
شکر هفت قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آرد نون فانتزی چهار تا پنج پیمانه (تا جایی که خمیر به دست نچسبه)
طرزتهیه📝📌
✍📝آب ولرم (آبی که دست رو نسوزونه) همراه با یک قاشق غذاخوری شکر و پودر خمیر مایه مخلوط کنید و درش رو بزارین تا پنج دقیقه که عمل بیاد بعد شش قاشق غذاخوری شکر، روغن مایع، تخم مرغ همزده و پودر هل اضافه کرده و مخلوط کنید.
✍📝بعد آرد الک شده همراه با نمک رو کم کم به مواد اضافه کنید و ورز بدین، آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد حواستون باشه بیش از حد آرد اضافه نکنید که نون شما خشک نشه خمیر رو حسابی ورز بدین (مثل رخت شستن با کف دست ورز بدین یا خمیر رو صدبار بکوبین کف ظرف)
✍📝بعد خمیر رو در ظرفی که کمی چرب شده با درپوش در جای گرم به مدت دو ساعت استراحت بدین(من معمولا در این مواقع از قبل فر رو روشن میکنم وقتی حسابی داغ شد خاموش میکنم و ظرف رو داخل فرخاموش گرم شده میزارم) و وقتی حجیم شد روی سطح صافی که آردپاشی شده کمی ورز داده اونو سه قسمت کنید لوله کنید و به شکل گیس بافت ببافید روی کاغذ روغنی اینکار رو انجام بدین ( یا به هرشکلی که دوست دارین)
✍📝 بعد درون سینی فر بذارین و مجددا استراحت بدین تا حجم بگیره روشو با یک عدد تخم مرغ کامل و یه قاشق آب رومال کنید. من همیشه برای اینکه نونا بوی تخم مرغ نگیره از کمی وانیل داخل رومال استفاده میکنم.
✍📝بعد در صورت تمایل کنجد، سیاه دونه یا تخم خرفه بپاشید.خمیر رو بزارین در فر که از قبل با حرارت 175 درجه گرم شده به مدت تقریبا 30 دقیقه.
نکته : ⬇️
🔺برای پخت نانها سعی کنید یه ظرف آب برای روطوبت نان بزارین داخل فر
🔸بعد از این مدت روی نون طلایی میشه بیارین بیرون و وقتی کاملا خنک شد برش بزنید.
🔻این نون شیرینه و بوی هل عطر خوبی بهش میده برای صبحانه همراه با پنیر عالیه
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین ژله زیرش الورا با شیر توش ژله رولی 👌👌
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅بیورینگ بادمجان😋
✍مواد لازم
بادمجان 4 عدد
سینه مرغ 1 عدد
گردوی نگینی خوردشده 1 پیمانه
جعفری خوردشده کمی
سیب زمینی متوسط 3 عدد
کنجد 1 قاشق
سیر 1 حبه
سس مایونز به مقدارلازم
🍜طرز تهیه
بادمجانهارو ورقه ورقه سرخ کرده له کنید،سینه مرغ نگینی خوردکنید دوساعت بانمک وفلفل وروغن زیتون مزه دارکنید سپس باحرارت ملایم بپزید،بعدهمه ی موادروبه غیرازسیب زمینی قاطی کنید،سیب زمینی رورنده کرده خوب سرخ کنید ،پیش غذاروتوظرف سروریخته باسیب زمینی سرخ شده ،جعفری وگردو وپیازداغ تزئین کنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#آش_آبغوره
مواد لازم
آب غوره یک لیوان/خرده برنج 700گرم/سبزی آش به میزان دلخواه/حبوبات (عدس نخود لوبیا ماش و...) 350 گرم/گوشت 300 گرم/ادویه جات به میزان لازم/روغن به میزان لازم/پیاز یا سیر به میزان لازم/نعنا خشک پودر شده یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را آبکش کرده و آنرا روی حرارت گذاشته به آن سبزی و مقدار کمی روغن اضافه میکنیم .گوشت و حبوبات را با مقدار کمی نمک جداگانه پخته و به غذای اصلی اضافه می کنیم .سپس مخلوط را تا زمان جا افتادن هم میزنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم شد مقداری آب سرد به آن اضافه می کنیم وقتی آش جا افتاد پیاز داغ یا سیر داغ را همراه با ادویه و نعنا به آن اضافه کرده سپس از روی حرارت برداشته و حدود یک لیوان آب غوره به آن اضافه کرده و سرو می نماییم .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_پسته
مواد لازم
آرد 2 پ
شکر 1 پ
شیر نصف پ
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع نصف پ
پسته خلال شده 1 پ سرخالی
ب پ 1 ق غ سرخالی
وانیل 1/4ق چ
اسانس دلخواهی
.
*تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس را با همزن انقدر میزنیم تا شکر حل شود و کشدار و خامه ای بشه.👌
*روغن و بعد شیر رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم.🙋
*خلال پسته رو از جای معتبر بخرید که بجای خلال پسته ، خلال باقلا بهتون نفروشن.😶 یا پسته بخرین و خلال کنید .سپس پسته را می افزاییم و مخلوط میکنیم.😊🍃
*ارد+بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.😊
*مواد را در قالب دلخواه ریخته، در فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه الی 1ساعت قرار دهید. با خلال چک کنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱