eitaa logo
آشپزی خاص
95.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ✅بیورینگ بادمجان😋 ✍مواد لازم بادمجان 4 عدد سینه مرغ 1 عدد گردوی نگینی خوردشده 1 پیمانه جعفری خوردشده کمی سیب زمینی متوسط 3 عدد کنجد 1 قاشق سیر 1 حبه سس مایونز به مقدارلازم 🍜طرز تهیه بادمجانهارو ورقه ورقه سرخ کرده له کنید،سینه مرغ نگینی خوردکنید دوساعت بانمک وفلفل وروغن زیتون مزه دارکنید سپس باحرارت ملایم بپزید،بعدهمه ی موادروبه غیرازسیب زمینی قاطی کنید،سیب زمینی رورنده کرده خوب سرخ کنید ،پیش غذاروتوظرف سروریخته باسیب زمینی سرخ شده ،جعفری وگردو وپیازداغ تزئین کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
بیورینگ بادمجان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم آب غوره یک لیوان/خرده برنج 700گرم/سبزی آش به میزان دلخواه/حبوبات (عدس نخود لوبیا ماش و...) 350 گرم/گوشت 300 گرم/ادویه جات به میزان لازم/روغن به میزان لازم/پیاز یا سیر به میزان لازم/نعنا خشک پودر شده یک قاشق سوپ خوری طرز تهیه: ابتدا برنج را آبکش کرده و آنرا روی حرارت گذاشته به آن سبزی و مقدار کمی روغن اضافه میکنیم .گوشت و حبوبات را با مقدار کمی نمک جداگانه پخته و به غذای اصلی اضافه می کنیم .سپس مخلوط را تا زمان جا افتادن هم میزنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم شد مقداری آب سرد به آن اضافه می کنیم وقتی آش جا افتاد پیاز داغ یا سیر داغ را همراه با ادویه و نعنا به آن اضافه کرده سپس از روی حرارت برداشته و حدود یک لیوان آب غوره به آن اضافه کرده و سرو می نماییم . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
آش ابغوره اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم آرد 2 پ شکر 1 پ شیر نصف پ تخم مرغ 3 عدد روغن مایع نصف پ پسته خلال شده 1 پ سرخالی ب پ 1 ق غ سرخالی وانیل 1/4ق چ اسانس دلخواهی . *تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس را با همزن انقدر میزنیم تا شکر حل شود و کشدار و خامه ای بشه.👌 *روغن و بعد شیر رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم.🙋 *خلال پسته رو از جای معتبر بخرید که بجای خلال پسته ، خلال باقلا بهتون نفروشن.😶 یا پسته بخرین و خلال کنید .سپس پسته را می افزاییم و مخلوط میکنیم.😊🍃 *ارد+بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.😊 *مواد را در قالب دلخواه ریخته، در فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه الی 1ساعت قرار دهید. با خلال چک کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک‌پسته‌ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍒 آلبالو پلو را اگه يك بار هم شده در طول سال، بايد تو فصل آلبالو درست كرد ...درست كردنش هم كه ساده اس و قطعاً اكثرتون بلدين ، با اين حال من يه توضيح كوچولو درباره اش ميدم 🍃👇 ♨️حدود ششصد هفتصد گرم آلبالوی دم و هسته گرفته رو با نصف پیمونه آب و سه چهار قاشق شکر به مدت یک ربع گذاشتم روی حرارت ملایم تا پخت... سه پیمونه برنج رو هم جوشوندم و آبکش کردم...بعد هم برنج و آلبالو ها رو لایه لایه ریختم تو قابلمه و گذاشتم به مدت یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشه... آب آلبالو رو هم كه حدود يك پيمونه بود با كمى روغن ريختم روى برنج ....کف قابلمه هم باید سیب زمینی بذارین ...چون شهد شربت باعث ته گرفتن پلو میشه... 🔸مقدار شکر بستگی داره به ذائقه خودتون...ما طعم ملس رو می پسندیم و چون آلبالو های من زیاد ترش نبودن سه قاشق شكر كافي بود. 🔸فيله مرغ رو هم لول كردم و از سيخ چوبي رد كردم و توى تابه سرخ كردم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
آلبالو پلو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 سیب زمینی رو نگینی خرد کنین و با کمی نمک و آب و نصف قاشق روغن بپزینش...پیازداغ درست کنین وگوشت چرخکرده رو داخلش سرخ کنین ...نوک قاشق رب گوجه فرنگی داخلش بریزین و تفت بدین. نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و تخم گشنیز هم بریزین و مخلوط کنین. بذارین کمی سرد بشه و یه پیمونه پنیرپیتزای رنده شده و یه پیمونه هم جعفری ساطوری شده رو با موادتون مخلوط کنین و توی نون لواش بپیچین و سرخ کنین. وقتی طلایی شد...روی دستمال آشپزخونه بذارین سمبوسه ها رو تا روغن اضافی شون گرفته بشه و نوش جانتون کنین. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سمبوسه با پنیر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم شیرسرد ۵۰۰ سی سی ( ۲لیوان) نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق سوپ خوری آرد ۱ قاشق سوپ خوری شکر ۴ قاشق سوپ خوری پودر ژله به رنگ دلخواه ۱ بسته زرده تخم مرغ ۱ عدد بیسکویت کاکائویی پتی بور ۱ بسته وانیل شکری ۱/۲ قاشق مرباخوری(وانیل خالص ۱/۴ قاشق چایخوری) پودرژلاتین ۱/۵ قاشق مرباخوری آبجوش ۳۰۰ سی سی (۱/۵ لیوان) طرزتهیه ابتدا ژله رادر ۳۰۰ سی سی آبجوش حل وبن ماری کرده ودر قالب ناودونی میریزیم...من چون قالب ناودونی نداشتم تو قالب گرد فلزی ریختم ودر یخچال گذاشتم تاببنده ،،سپس شیرسردرادرظرفی ریخته وآرد،نشاسته ذرت رابه آن اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم تادرشیرحل بشن،،،زرده تخم مرغ را هم کمی زده وبه شیراضافه میکنیم...ابتدا پودرژلاتین را با شکرمخلوط میکنیم ودرشیرمیریزیم وباهم مخلوط میکنیم..روی حرارت میگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم تابه غلظت فرنی برسه بعد ازروی حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم. به مدت نیم ساعت میگذاریم تاخنک شودوچندین مرتبه هم میزنیم تا کاملا سردوخنک شود..سپس کمی ازموادرا روی ژله میریزیم که سطح ژله پوشیده شودبعد روش بیسکویت پتی بورمیچینیم ودوباره موادمیریزیم ودوباره بیسکویت میچینیم.ودوباره مواد ادامه میدهیم تامواد تموم بشه ودریخچال میگذاریم به مدت ۶ ساعت تا ببنده سپس لبه های دسررا با چاقوازقالب جدا کرده وکمی درآب گرم نگه میداریم ودرظرف سرو برمیگردونیم  🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر سه مزه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱