eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
الانه که برگها ،برگهای غوره هستن درست کنید بعد از مدتی دیگه برگها سفت میشن برای نگه داری برگ مو راها وروش های مختلفی وجود دارد من شخصا همه روشها رو امتحان کردم میتونید برگها رو خوب شسته وخشک کنید ورو هم دسته کنید ودر یک نایلون فریزیر بزارید وفریزیر کنید هر موقع خواستی یک ساعت قبل دربیارید تا از یخ زدگی دربیاد روش دیگه شسته وخشک کنید ومقدار نمک بپاشید ودر ظرف دربسته بزارید وفریزیر کنید روش دیگه اینکه خوب بشورید وخشک کنید چند برگ رو هم بزارید ولوله کنید وبزارید تو شیشه یا بطری یک بار مصرف ودرشو محکم ببندید تا موقع مصرف شوراب هم روش دیگر برای نگهداری برگ مو قبل از دست به کار شدن آب رو بزارید بجوشه برای یک لیتر آب چهار قاشق نمک ویک لیوان سرکه میزنیم تو بعضی از دستورات کمتر سرکه میزنند ولی من یک لیوان زدم همه رو باهم مخلوط با سرکه ونمک هم یک جوش زدم وبزارید سرد بشه برگها رو بشورید وبزارید آب اضافی اونا بره دمشونو بکنید وچند عدد رو هم بزارید یا تویه شیشه رو هم انباشته کنید یا چند عدد با هم رول کنید وبزارید تو یک شیشه لابلای برگها مقداری سبزی معطر بزارید(ترخان شوید ریحان نعنا جعفری)بزارید وقتی شیشه ها پر شدن از مخلوط آب وسرکه ونمک روش بریزید تا پر بشه حتما آب روی برگها رو بگیره وگرنه کپک میزنه در شیشه رو محکم ببندید دوسه روز تو دمای اشپزخانه باشه وسپس بزارید یخچال این شور آب یکسال ماندگاری داره در شیشه یا ظرف حتما محکم باشه وهوا نده زیاد نمک نریزید که شور شه هروقت خواستید باهاش دلمه درست کنیداستفاده از شیشه در بیارد وتو صافی بگذارید تا آب اضافی آن بره آگه دیدید شوره ابی روش بکشید این شوراب بعد از دو هفته قابل مصرف است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 لیوان آب 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری نمک 3.5 لیوان آرد مواد داخل مانتی: 400 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ریز خرد شده نمک ، فلفل سیاه ، زیره مواد لازم برای سس: 2 قاشق غذاخوری رب 2 قاشق غذاخوری روغن مایع نمک 3.5 الی 4 لیوان آب طرز تهیه: مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر تقریبا سفتی شود. روی خمیر را بپوشانید و 20_15 دقیقه استراحت بدید. در این فاصله مواد گوشتی را آماده کنید تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و کمی ورز بدید. خمیر استراحت کرده را به 2 چانه تقسیم کنید. و به ترتیب نازک باز کنید. موقع باز کردن خمیر کمی آرد بپاشید. سپس با قالب گرد و یا با لیوان گرد برش بزنید. مثل فیلم 4 عدد از خمیرها را کنار هم بذارید و از مواد گوشتی روی خمیرها بذارید و شکل گل بدید و داخل سینی چرب شده بچینید. در فر 200_190 درجه از قبل گرم شده 10 دقیقه بپزید. سپس مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی مانتی و داخل سینی بریزید روی سینی کاغذ روغنی بکشید و یا در سینی را بذارید و در فر 180 درجه نیم ساعت بپزید.(مرحله دوم پخت حتما روی سینی را بپوشانید در غیر اینصورت روی مانتی خیلی خشک میشود) بعد از پخت از داخل فر بیرون آورید و با ماست سیر دار سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخ ڪرده ۴۰۰گرم برنج نیم دانه ایرانے یک دوم پیمانه لپه نیم پز نڪوبیده شده یک چهارم پیمانه سبزے تازه وخرد شده یک دوم پیمانه سبزے خشک دو قاشق پیاز متوسط رنده شده واب گرفته شده تخم مرغ یک عدد لپه براے داخل سس یک دوم پیمانه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم ڪوفته مقدارے لپه رو خیس ڪنید وبزارید چند جوش بزنه ڪفشو بگیرید وحدود ده الے پانزده دقیقه بپزه ڪافیه آبش ڪاملا ڪشیده شه وبا گوشت ڪوب یا غذا ساز ڪاملا له ڪنید بعضے از خانوما برنج رو هم میپزن ولے من فقط خیس ڪردم نپختم از برنج نیم دانه ایرانے استفاده ڪردم برنج رو یڪے دوساعت خیس ڪردم بعدا آبڪش ڪردم برنج لپه پوره شده یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده مقدارے سبزے ترخون وریحون ومزره ونعنا وشوید وتره وجعفرے آگه سبزے تازه بود ریز خورد ڪرده وبهش اضافه ڪتید من ازمخلوط خشک و تازه استفاده ڪردم نمک وفلفل سیاه وقرمز ووزردچوبه همه رو به اضافه ڪرده مخلوط ڪنید وخوب خوب ورز بدید حدود ده دقیقه چند بار بلند ڪنید ومحڪم بڪوبید تو ڪاسه تا انسجام پیدا ڪنه سپس به اندازه یک پرتقال بردارید وڪف دست گود ڪنید وتوش ڪمے زرشک آلوے خیس خورده ڪمے پیاز داغ بزارید وببنید دستتون رو ڪمے خیس ڪنید تا خوب درز ها خوب به هم بچسپن وموقع پخت باز نشه درست ڪردن ڪوفته این هشتگ رو بزنید به صورت ویدئویے هست وقتے ڪوفته آماده شد بزارید یخچال وسس رو آماده ڪنید یک عدد پیاز رو خرد ڪرده و با مقدارے روغن سرخ ڪنید ویک قاشق سر پررب وڪمے زردچوبه وفلفل بهش اضافه ڪنید ویه تفت بدید وبه مقدار ڪافے آب بریزید وقتے سس جوش اومد ڪوفته ها را اضافه ڪرده، من ڪمے لپه هم زدم داخل سس ودرشو ڪیپ نڪنید تا یک ربع ڪه ڪوفته ها وا نرن بعدا شعله رو ڪم ڪنید وبزارید بپزه چند نڪته در مورد ڪوفته آگه لپه دوست ندارید، نریزید ؛تو ڪوفته میتونید از آرد نخود چے استفاده ڪنید واسه سس ڪوفته به جاے آب آگه از آب قلم استفاده ڪنید خیلے خوشمزه میشه 😋 وقتے سس جوش اومد ڪوفته رو به آرامے توش بزارید وصبر ڪنید دوباره بجوش بیاد ودر قابلمه رو بزارید. همیشه به اندازه اے آب بریزید ڪه روے ڪوفته ها رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید آگه دیدید آبش داره تموم میشه وڪوفته هنوز نپخته هست آب جوش بریزید روش پخت ڪوفته سه ساعت طول میڪشه با شعله متوسط گوشت گوسفندے خوب ورز داده نشه ڪوفته هاش وا میره براے جلوگیرے از وا رفتن ڪوفته ڪمے سینه مرغ رو باهاش چرخ ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا عالیه پیشنهاد میکنم خودتون امتحان کنید👌👌 🍁🍁اما دستورشو بگم؛ 🍄🍄قارچای بزرگ انتخاب کنید.داخل قارچتون یکم کره و گوشت بریزید واسه سسشم از رب گوجه و روغن رو با مقداری آب تفت بدید و روی مواد بریزید بزارید داخل فر. 🌹یادتون نره از سس کچاب هم میتونید استفاده کنید. بعد ک مواد تغریبا داخل قارچ ها تنوری شد از فر بیرون بیارید و پنیر پیتزارو اضافه کنید🤗🤗 میتونید فلفل دلمه ای اضافه کنید یا از کالباس و سوسیس به جای گوشت استفاده کنید در هر صورت مواد داخلش سلیقه ایه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ای گوشت چرخ کرده 400گرم گوشت مرغ چرخ کرده 400گرم پیاز رنده شده واب گرفته شده2عدد نمک .فلفل.روغن به میزان لازم پیازها را رنده ریز کرده وابش میگیریم.ونصفش به گوشت چرخ کرده ونصفش به گوشت مرغ که چرخ شده اضافه میکنیم نمک وفلفل به گوشتها اضافه میکنیم .هر کدوم جداگانه خوب با دست ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه.یک کیسه فریزر روی میزکار باز میکنیم.1ق از گوشت راروی کیسه میزاریم کنارش 1ق گوشت چرخ کرده مرغ ودوباره 1ق گوشت ودوباره گوشت مرغ (بستگی به بزرگی تابه تون داره که چندبار اینکار وانجام بدید درواقع بزرگی کباب هم خودتون تعیین میکنید من تابه ام رژیمی دوطرفه هست واین اندازه براش کافی بود).یک طرف کیسه فریزر روی گوشت برگردونید وبادست اروم گوشت صاف کنید (ازروی کیسه فریزر)به این ترتیب گوشت با دست مرتب میکنید کیسه فریزر راازروی گوشت باز کرده وبه کمکش توی ماهیتابه که قبلا روغن ریختیم وگذاشتیم روی حرارات گرم شده برمیگردونیم .یک طرفش که پخت برمیگردونبم طرف دیگه اش هم بپزه .حرارات حتما باید کممممم باشه . میتونید بجای مرغ از گوشت بوقلمون هم استفاده کنید...فرقی نمیکنه سینه مرغ باشه یا ران مرغ .ولی ترکیبی ازهردو خوشمزه ترهست .نوش جان .با پیاز وسماق سروش کنید..امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪباب اسڪندر خانگی مواد لازم براے تهیه دونر: 500_600 گرم گوشت چرخ ڪرده نیم چرب 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 2 قاشق غذاخورے ماست 2 قاشق غذاخورے آرد سوخاری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده، زیره و آویشن مواد لازم براے تهیه سس ربی(قرمز): 1 قاشق غذاخورے ڪره 4_5 قاشق غذاخورے روغن زیتون 1 قاشق غذاخورے آرد 1 قاشق مربا خورے رب فلفل 1 قاشق غذاخورے رب گوجه فرنگے 3 قاشق غذاخورے ڪچاپ نمک، زیره، آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده 1.5 لیوان آب 1 عدد نان پیده ڪره ماست(برای سرو) طرز تهیه: برای تهیه دونر، تمام مواد غیر از گوشت چرخ ڪرده را داخل غذاساز خوب مخلوط ڪنید. سپس روے گوشت چرخ ڪرده بریزید و ورز بدید. سلفون را روے میز پهن ڪنید. گوشت چرخ ڪرده را روے آن گذاشته، به شڪل دلخواه رول ڪنید و داخل فریزر بذارید. تا زمانیڪه ڪاملا یخ بزند منتظر بمانید(من یک شب نگه داشتم) دونری ڪه از فریزر درآوردید 10_15 دقیقه در دماے اتاق گذاشته سلفون را جدا ڪنید. با چاقوے تیزے حدالامڪان خیلے نازک ببرید. هرچقدر نازک باشه همان قدر لذیذ و زیبا میشود. (چند ماهے میتونه داخل فریزر بمونه. موقعے ڪه مهمون بیاد خیلے راحت میتونید حاضر ڪنید) ورقه هاے دونر را داخل ڪمے روغن، با برگرداندن سرخ ڪنید. پیده را به صورت مڪعب هاے ڪوچک ببرید. داخل ماهیتابه یک قاشق غذاخورے پر ڪره بریزید. 1 قاشق مربا خورے پودر فلفل قرمز بریزید. پیده ها را اضافه ڪرده، با هم زدن سرخ ڪنید.(دقت ڪنید نسوزد!) براے سس ربے (قرمز)، روغن را داغ ڪنید. آرد را اضافه ڪنید و ڪمے تفت دهید. سپس رب را اضافه ڪرده هم بزنید. نصف لیوان آب را اضافه ڪنید. ڪچاپ و ادویه را اضافه ڪنید. هم بزنید ڪمے تفت دهید و بقیه آب را اضافه ڪنید. (موقع اضافه ڪردن آب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. اگر آب ڪم باشد مقدارے هم اضافه ڪنید) ڪمے بجوشانید. از روے اجاق برداشته در آن را ببندید. در ظرف سرو، نان پیده هاے سرخ شده را قرار بدید. روے آن سس بریزید. دونرها را قرار بدید و دوباره سس بریزید. در آخر ڪره داغ را روے آن ریخته، با ماست سرو ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
69.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪوفته برنجی👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح زیباتون بخیر امروز تون شاد ان شاءالله قلبتون لبریزاز مهربانے وجودتون سرشاراز سلامتے زندگے تون پراز عشق و محبت همراه با عاقبت بخیری شروع هفته تون پر برڪت 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ته چین بادمجون" بادمجونهارو میتونین خوب بشورین با پوست استفاده کنین اگر هم دوست ندارین پوستشو بکنین سعی کنین بادمجونای کشیده و قلمی و بدون تخم انتخاب کنین ورقه های باریک و یک دست برش بدین نمک پاشی کنین و بزارین 15 تا 30 دقیقه بمونه تا زهراب گرفته بشه حالا با آب یخ بشورین و آبکش کنین تا نمکا شسته بشه و بهتره با حوله آشپزخونه خشکشون کنین و بع در تابه نچسب با کمی روغن سرخشن کنین و بزارین کنار برنجتون رو طبق معمول همیشه آبکش کنین و دم کنین بعد از اینکه برنج کامل پخت ظرف مورد نظر رو که بهتره مثل قالب کیک باشه بردترین بادمجونارو مثل شکل بچینین و برنج رو توش بریزین و لبه های بادمجون رو روی قالب کیپ کنین چند دقیقه صبر کنین تا خوب کیپ شه و جا بگیره تو هم حالا ظرف رو برگردونین و ته چین رو به دلخواه تزئین و سرو کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا براے ۱ پرس ۵۰ گرم گوشت چرخ‌ڪرده عالیه. 🥩گوشت قلقلی: به ازاے ۲۰۰ گرم گوشت چرخ‌ڪرده برگ رزمارے تازه: ۲ شاخه ڪوچک (اگه نداشتید، یک چهارم قاشق چای‌خورے رازیانه. اگه رازیانه هم نبود هیچے نزنید - البته تو همه ڪوچه‌ها رزمارے مثل شمشاد هست) تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق جای‌خوری پودر‌سیر: ۱ قاشق چای‌خوری پنیر پارمسان: ۲ قاشق غذاخوری دستاتون رو خیس ڪنید و گوشت قلقلے درست ڪنید. . سس پاستا (برای یک پرس): بعد از سرخ ڪردن گوشت‌ها، اونهارو خارج ڪنید، و موارد زیر رو بریزید: شیر: ۱ لیوان تخم گشنیز: ۱ قاشق‌چای‌خوری نمک: نصف قاشق چای‌خوری پارمسان: ۲ قاشق غذا خوری خامه (اختیاری - من نزدم - اگه بزنید سس شما خامه‌اے تر میشه): ۲ قاشق غذاخوری اسفناج: یک ڪاسه (خورد ڪنید) موارد رو مخلوط ڪنید و چند دقیقه بعد گوشت رو اضافه ڪنید. پاستا آبڪش شده (که هنوز یڪم خام هست) رو داخل سس بریزید، آب پاستا و شیر بریزید تا سس آبدار بشه و پاستا بپزه. تست ڪنید و هر وقت پخت اون رو بڪشید و با پارمسان تزیین ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر ژله دلخواه ( یک بسته) گلاب ۲ تا ۳ ق غ روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی) آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی) نشاسته رو با آب سرد مخلوط ڪردم . در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه . نشاسته گل همین نشاسته ڪه به صورت دون دون هست رو میگن) شکر اضافه ڪردم . در دستورهاے باسلوق همیشه تاڪید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال هاے قبل یک بار با نشاسته پودرے درست ڪردم و ڪیفیت خیلے فرق نڪرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده ڪنین 😊 (میزان شڪر رو حتے یه ڪم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره ڪه چه طعمے باشه .) پودر ژله رو هم اضافه ڪردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده ڪردم هر طعم و رنگے بخواید میشه . روی حرارت ملایم رو به ڪم قرار دادم و مرتب هم زدم . یه ڪم ڪه غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه ڪردم و باز هے هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم . حدودا ڪل زمانے ڪه روے حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم مے بره . اےن ۴۵ دقیقه یعنے از وقتے ڪه قابلمه رو روے حرارت گذاشتین و تا زمانے ڪه شعله رو خاموش ڪردین ڪل تایم پخت باسلوق . این خیییلے مهمه ڪه باید روے حرارت رو به ڪم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه . وقتی ڪه شما باسلوق رو با حرارت زیاد مے پزین وقتے ڪه عجله مے ڪنین و تایم نمیدین ڪه به غلظت مناسب برسه بوے خامے نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نڪته خیلے مهمه ڪه حرارت ڪم و با حوصله روے حرارت هم بخوره تا بوے نشاسته رفع بشه . وقتی ڪه ڪمے از دما افتاد ولرم بود . دستم رو ڪمے با روغن چرب ڪردم و ازش گوله هایے برداشتم و توے دستم قل دادم و توے پودر نارگیل غلتوندم . برای من ۱۵ عدد گردالے شد . می تونین این مواد رو داخل یک سینے ڪه ڪمے چرب ڪردین هم بریزین و صاف ڪنین و بزارین چند ساعتے یخچال بمونه و بعد به شڪل لوزے و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پشمڪ_شڪلاتی مواد لازم شڪلات تخته ای پشمڪ 📝طرز تهیه: شڪلات تخته اے رو به روش بن مارے آب ڪنید وڪف و دیواره هاے قالبو باهاش بپوشونید، (ےه لایه ے نازک) بعدش قالبو بذارید تو فریزر ڪه سریع ببنده، خیلے زود میبنده، مرحله بعد پشمک رو به حالت فشرده روے شڪلاتها بذارید هر چه فشرده تر باشه پر مغزتر میشه، بعدش دوباره روشو با شڪلات آب شده بپوشونید ودوباره چند دقیقه تو فریزر بذارید تا ببنده. میشه از دو رنگ شڪلات هم استفاده ڪرد. از قالب سیلیڪونے استفاده ڪنید خیلے راحت از قالب خارج میشه من از شڪلات تلخ استفاده ڪردم تا شیرینیه پشمک زیاد دلو نزنه... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لقمه هاے پنیرے مرغ سوخاری😍 مواد لازم : فیله مرغ 450 گرم پنیر موزارلا پودر سوخارے 2 فنجان پودر سیر 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک شده 1 قاشق غذاخوری جعفرے خشک شده 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان 1/2 فنجان آرد 1/2 فنجان تخم مرغ 2 عدد طرز تهیه : با نوک چاقو فیله مرغ رو سوراخ ميكنيم، پنیر موزارلا رو توي این شڪاف مرغ قرار میديم، پودر سوخارے + پودر سیر + ریحان خشک + جعفرے خشک + نمک + پنیر پارمزان رو توي ظرفے ریخته و با هم مخلوط مے ڪنیم. مرغ هاے پر شده با پنیرو توي آرد ، بعد تخم مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخارے میچرخونيم. آخر سر هم اونا رو توي روغن به صورت شناور سرخ مے ڪنیم. برای تزئین از پنیر پارمزان استفاده مے ڪنیم.🤩 مگه دلربا تر از اين لقمه ها هم داريم؟؟ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
59.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ڪیک چاے ( بدون فر )👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛