فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح زیباتون بخیر
امروز تون شاد
ان شاءالله قلبتون لبریزاز مهربانے
وجودتون سرشاراز سلامتے
زندگے تون پراز عشق و محبت
همراه با عاقبت بخیری
شروع هفته تون پر برڪت
#سلام_صبح_اول_هفتهتون_بخیر 🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ته چین بادمجون"
بادمجونهارو میتونین خوب بشورین با پوست استفاده کنین اگر هم دوست ندارین پوستشو بکنین
سعی کنین بادمجونای کشیده و قلمی و بدون تخم انتخاب کنین
ورقه های باریک و یک دست برش بدین نمک پاشی کنین و بزارین 15 تا 30 دقیقه بمونه تا زهراب گرفته بشه
حالا با آب یخ بشورین و آبکش کنین تا نمکا شسته بشه و بهتره با حوله آشپزخونه خشکشون کنین و بع در تابه نچسب با کمی روغن سرخشن کنین و بزارین کنار
برنجتون رو طبق معمول همیشه آبکش کنین و دم کنین بعد از اینکه برنج کامل پخت
ظرف مورد نظر رو که بهتره مثل قالب کیک باشه بردترین بادمجونارو مثل شکل بچینین و برنج رو توش بریزین و لبه های بادمجون رو روی قالب کیپ کنین
چند دقیقه صبر کنین تا خوب کیپ شه و جا بگیره تو هم
حالا ظرف رو برگردونین و ته چین رو به دلخواه تزئین و سرو کنین
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا
براے ۱ پرس ۵۰ گرم گوشت چرخڪرده عالیه.
🥩گوشت قلقلی:
به ازاے ۲۰۰ گرم گوشت چرخڪرده
برگ رزمارے تازه: ۲ شاخه ڪوچک (اگه نداشتید، یک چهارم قاشق چایخورے رازیانه. اگه رازیانه هم نبود هیچے نزنید - البته تو همه ڪوچهها رزمارے مثل شمشاد هست)
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق جایخوری
پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری
پنیر پارمسان: ۲ قاشق غذاخوری
دستاتون رو خیس ڪنید و گوشت قلقلے درست ڪنید.
.
سس پاستا (برای یک پرس):
بعد از سرخ ڪردن گوشتها، اونهارو خارج ڪنید، و موارد زیر رو بریزید:
شیر: ۱ لیوان
تخم گشنیز: ۱ قاشقچایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
پارمسان: ۲ قاشق غذا خوری
خامه (اختیاری - من نزدم - اگه بزنید سس شما خامهاے تر میشه): ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج: یک ڪاسه (خورد ڪنید)
موارد رو مخلوط ڪنید و چند دقیقه بعد گوشت رو اضافه ڪنید.
پاستا آبڪش شده (که هنوز یڪم خام هست) رو داخل سس بریزید، آب پاستا و شیر بریزید تا سس آبدار بشه و پاستا بپزه. تست ڪنید و هر وقت پخت اون رو بڪشید و با پارمسان تزیین ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلوق_ژله_ای
#ایده_یلدا
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر ژله دلخواه ( یک بسته)
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی)
آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی)
نشاسته رو با آب سرد مخلوط ڪردم .
در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه .
نشاسته گل همین نشاسته ڪه به صورت دون دون هست رو میگن)
شکر اضافه ڪردم .
در دستورهاے باسلوق همیشه تاڪید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال هاے قبل یک بار با نشاسته پودرے درست ڪردم و ڪیفیت خیلے فرق نڪرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده ڪنین 😊
(میزان شڪر رو حتے یه ڪم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره ڪه چه طعمے باشه .) پودر ژله رو هم اضافه ڪردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده ڪردم هر طعم و رنگے بخواید میشه .
روی حرارت ملایم رو به ڪم قرار دادم و مرتب هم زدم .
یه ڪم ڪه غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه ڪردم و باز هے هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم .
حدودا ڪل زمانے ڪه روے حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم مے بره .
اےن ۴۵ دقیقه یعنے از وقتے ڪه قابلمه رو روے حرارت گذاشتین و تا زمانے ڪه شعله رو خاموش ڪردین ڪل تایم پخت باسلوق .
این خیییلے مهمه ڪه باید روے حرارت رو به ڪم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه .
وقتی ڪه شما باسلوق رو با حرارت زیاد مے پزین وقتے ڪه عجله مے ڪنین و تایم نمیدین ڪه به غلظت مناسب برسه بوے خامے نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نڪته خیلے مهمه ڪه حرارت ڪم و با حوصله روے حرارت هم بخوره تا بوے نشاسته رفع بشه .
وقتی ڪه ڪمے از دما افتاد ولرم بود . دستم رو ڪمے با روغن چرب ڪردم و ازش گوله هایے برداشتم و توے دستم قل دادم و توے پودر نارگیل غلتوندم .
برای من ۱۵ عدد گردالے شد .
می تونین این مواد رو داخل یک سینے ڪه ڪمے چرب ڪردین هم بریزین و صاف ڪنین و بزارین چند ساعتے یخچال بمونه و بعد به شڪل لوزے و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پشمڪ_شڪلاتی
مواد لازم
شڪلات تخته ای
پشمڪ
📝طرز تهیه:
شڪلات تخته اے رو به روش بن مارے آب ڪنید وڪف و دیواره هاے قالبو باهاش بپوشونید، (ےه لایه ے نازک) بعدش قالبو بذارید تو فریزر ڪه سریع ببنده، خیلے زود میبنده، مرحله بعد پشمک رو به حالت فشرده روے شڪلاتها بذارید هر چه فشرده تر باشه پر مغزتر میشه، بعدش دوباره روشو با شڪلات آب شده بپوشونید ودوباره چند دقیقه تو فریزر بذارید تا ببنده.
میشه از دو رنگ شڪلات هم استفاده ڪرد.
از قالب سیلیڪونے استفاده ڪنید خیلے راحت از قالب خارج میشه
من از شڪلات تلخ استفاده ڪردم تا شیرینیه پشمک زیاد دلو نزنه...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لقمه هاے پنیرے مرغ سوخاری😍
مواد لازم :
فیله مرغ 450 گرم
پنیر موزارلا
پودر سوخارے 2 فنجان
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
ریحان خشک شده 1 قاشق غذاخوری
جعفرے خشک شده 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان 1/2 فنجان
آرد 1/2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه :
با نوک چاقو فیله مرغ رو سوراخ ميكنيم، پنیر موزارلا رو توي این شڪاف مرغ قرار میديم،
پودر سوخارے + پودر سیر + ریحان خشک + جعفرے خشک + نمک + پنیر پارمزان رو توي ظرفے ریخته و با هم مخلوط مے ڪنیم.
مرغ هاے پر شده با پنیرو توي آرد ، بعد تخم مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخارے میچرخونيم.
آخر سر هم اونا رو توي روغن به صورت شناور سرخ مے ڪنیم.
برای تزئین از پنیر پارمزان استفاده مے ڪنیم.🤩
مگه دلربا تر از اين لقمه ها هم داريم؟؟
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
59.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ڪیک چاے ( بدون فر )👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجان
اضافه میکنیم درشو میزاریم یک ربع تا بیست دقیقه با کشک بپزه سپس گاز رو خاموش کنید وبکشید تو طرف مورد نظر وبا کشک وپیاز داغ ونعنا داغ وسیر داغ نوش جان بفرمایید من از کشک خونگی استفاده کردم ساییدن کشک خونگی پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم
عزیزان میتونید همزمان پیاز داغ رو درست کنید.
میتونید کشک هم اولین مرحله همراه آب بریزید
گردو هم اختیاریه دوست ندارید نریزید
به اضافه کردن نمک توجه کنید چون کشک شوره
میخواید رژیمی درست کنید بادمجونها رو کبابی کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده #خلاقیت #آموزش
💢اینجورے سیب زمینے سرخ ڪنید👌
فوروارد ڪن براے سرآشپزاش😘😘
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪباب چوبی
مواد لازم:
500گرم گوشت چرخ ڪرده ڪم چرب
1 عدد فلفل قرمز ڪاپیا (جایگزےن دلمه اے قرمز)
3 عدد فلفل سبز باریک (جایگزےن دلمه اے سبز)
1 عدد پیاز
یه مشت جعفری
3-4 حبه سیر
فلفل سیاه
پول بیبر (فلفل قرمز پرک شده )
زیره
نمڪ
مقدار ادویه ها بسته به ذائقه خودتان میباشد.
سالاد::::
پیاز خلالے خرد شده
جعفرے خرد شده
گوجه فرنگے خرد شده
آب لیمو ترش
سماق
طرز تهیه ڪباب:::::
سبزیجات روهمراه با گوشت چرخ ڪرده داخل غذاساز بریزید و مخلوط ڪنید.
مواد را داخل ظرفے ریخته و حدود7-8 دقیقه استراحت داده زیاد استراحت نڪند چون سبزیجات داخلش باعث میشه ڪه مواد آب بندازه.از مواد به اندازه مناسب برداشته و روے سیخ قرار دهید و مثل ڪلیپ شڪل دهید.
و داخل تابه مناسب ڪمے روغن مایع بریزید و پشت و روش را سرخ ڪنید.میتوانےد با سالاد پیاز و جعفرے همراه با گوجه فرنگے داخل نان لواش و یا با پلو سرو ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چلو_مرغ_رستورانى
مواد لازم :
مرغ :4 تكه
زعفران دم شده:2 ق غ خ
پياز :2 عدد متوسط
زرشك :1 يا 2 ق غ خ
آبليمو:2 ق غ خ
رب گوجه :2 ق غ خ
حبه سير يك عدد متوسط
به دلخواه براى عطر چلو مرغ دو ق غ خ فلفل دلمه
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
دستور تهیه :
اول گوشت رو با دو ليوان اب و يك عدد پياز و يك ق غ خ زعفران و يك ق چ خ زرد ميزاريم به مدت يك ساعت بپزه و فقط يك ليوان از ابش باقى بمونه.
حالا كمى روغن تو قابلمه اى جدا و بعد داغ شدن يك پياز رو خلالى كرده و تا طلايى بشه و بعد سير رو خرد كرده و بعد فلفل و رب گوجه بعد اب گوشت و مرغمون رو اضافه و ميزاريم به مدت يك ربع يا بيست دقيقه و با حرارت ملايم بپزه و در 5 دقيقه اخر پخت زرشك شسته و خشك شده و ابليمو رو اضافه و بعد يكى دو قل خاموش و نوش جان
نكته:من مرغ خام رو دوست ندارم به همين خاطر بعد پخت خيلى كمى سرخ و بعد به چلو اضافه ميكنم
البته اينم بگم كه بعضى ها هم از همون اول پخت مرغ رو تفت ميدن و بعد مواد اوليه رو ميزنن اما من به اين روش درست و عالى ميشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_مرغ
خورشت مرغ خوشمزه😋در ڪنار زرشک پلو/ باقالے پلو/چلو/ڪته عاااالے میشه ڪسانے ڪه رب دوست ندارن میتونن نزنن آگه ترش مزه دوست دارید ده دقیقه آخر ڪمے غوره بزنید
عزیزان من قبل از اینڪه مرغ رو فریزیر ڪنم یڪساعت تو آب ونمک میزاریم بعدا دوباره میشورم وفریزیر میڪنم
براے از بین بردن بوے مرغ بعد از یخ زدای با مقدارے آب بزارید رو گاز تا ڪفش بالا بیاد توجه ڪنید نزارید قل بزنه وقتے ڪفش بالا اومد تڪه هاے مرغ رو دربیارید وخوب بشورید
پیاز رو ریز خرد ڪرده وبا روغن تفت میدیم وقتے پیاز شیشه اے شد تڪه هاے مرغ رو اضافه میڪنیم وباهاش تفت میدیم زردچوبه وفلفل ودوسه حبه سیر رنده شده اضافه میڪنیم وهمه رو با هم سرخ میڪنیم در این فاصله میتونید ڪمے ڪره وزعفران اضافه ڪنید خوش طعم تر میشه من نزدم ڪره نداشتم زعفران هم ڪمے داشتم واسه تزیین برنج میخواستم 😉 وقتے سرخ شدن آب جوش رو بریزید تا جاے آب بریزید فقط روے مرغ رو بگیره بیشتر نه درشو بزارید با شعله متوسط بزارید نیم پز بشه
یڪے دو قاشق رب رو با ڪمے روغن تفت میدیم حدود سے ثانیه یڪے دو ملاقه از آب گوشت میریزیم تا رنگ رب وا بشه سپس به خورش اضافه میڪنیم ودرشو میزاریم تا خوب بپزه نزارید آب سس ڪاملا ڪشیده بشه ترش مزه دوست دارید ده دقیقه آخر ڪمے غوره بریزید یا نیم ساعت اخر چند عدد آلو بریزید
رب رو حتمااا سرخ ڪنید تا خوش طعم تر وخوش رنگتر بشه
عزیزان آگه از اول پخت رب اضافه ڪنید رنگ خورش ڪمے تیره میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشے بندری
دو عدد هویج نگینے شده
۶ شاخه ڪرفس
۲ عدد بادمجون مڪعبے خرد شده
دوتا خیار درشت
گل ڪلم متوسط ۱ عدد
فلفل تند ربع ڪیلو
قارچ نیم ڪیلو ( استفاده اختیاری)
زیتون با هسته و یا بے هسته ربع ڪیلو (اختیاری)
سےر ۱ بوته بزرگ
فلفل دلمه اے ریز خرد شده ۱ عدد بزرگ
پوره گوجه فرنگے دو لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
سیاه دونه ۱ قاشق غذاخوری
مرزه خشک ۲ قاشق
سبزے معطر ۱ پیمانه پلوپز ( من از سبزے دلمه استفاده ڪردم)
رب انار نصف لیوان
رب گوجه ۴_۵ قاشق غذاخورے پر
تمرهند ۱ بسته
سرڪه ۲ لیتر
اول از همه تمرهند رو ب همراه سرڪه خیس میڪنیم و بعد چنگ میزنم و از صافے رد میڪنیم. بعد پوره گوجه فرنگے رو روے حرارت قرار میدیم تا آب اضافے آن ڪشیده بشه. بعد سرڪه رو اضافه ڪرده و ب ترتیب موادے ک سفت تره رو توے سرڪه و پوره گوجه اضافه میڪنیم. ابتدا گل ڪلم زمان میدیم تا سرڪه جوش بیاد بعد رب گوجه رو اضافه میڪنیم بعد هویج بعد ڪرفس و بادمجان و خیار و فلفل و سیر و در آخر قارچ و زیتون. در این مرحله ادویه ها و سبزے ها و رب انار رو ترڪیب میڪنیم تا موادمون ب خورد هم برن. در آخر خاموش ڪرده و تمرهند رو اضافه میڪنیم. میزاریم ڪامل از دما بیفته و بعد از سه روز اماده اس، اما من ترجیح میدم بعد یک هفته استفاده ڪنیم😁 براے تشخیص اینڪه ڪے ترشیمون رو از حرارت برداریم تغییر رنگ خیار ڪمک بزرگے بمون میڪنه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده_وانیلی
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1لیوان شیر
شیر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
آرد 2 لیوان
بکینگ پودر 1ق غ
وانیل نصف ق چ
نمک مقداری
طرز تهیه:
تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کشدار بشه روغن و شیر را اضافه کنیدو هم بزنید.آرد رو با بکینگ پودرو نمک قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید قالبتون رو چرب کنید بعد توی فر 180درجه که قبلا گرم کردید ۴۵ دقیقه بزارین تا بپزه.
روی کیک رو با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسڪو_ڪیڪ
بهتره از روز قبل درست ڪنید تا بیسڪوییت ڪمے نرم بشه و خوردنش هم به مراتب راحت تر و خوشمزه تر هستش .
طرز تهیه
ڪره (نرم) ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم ( حدودا ۲/۳ لیوان)
وانےل مقداری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید حدودا ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان)
ڪره نرم رو با پودر قند با همزن خوب به مدت ۴ الے ۵ دقیقه زدم و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه ڪردم و یڪے ، دو دقیقه با همزن زدم . ارد رو الک ڪردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک مخلوط ڪردم تا جایے ڪه خمیر نرم و منسجم بشه و به دست نچسبه ورز دادن نمے خواد .
داخل ڪیسه فریزر در یخچال یه ساعت استراحت قرار دادم و بعد دو قسمت ڪردم و روے ڪاغذ روعتے توسط وردنه (حدودا ۴ میلے )باز ڪردم . طرح مورد نظرم رو روے ڪاغذ روغنے ڪشیدم و برش دادم یا هر طرحے ڪه بخواین میتونین پرینیت بگیرین . روے خمیر قرار دادم و برش دادم . بیسڪوییت طرح زده رو توسط ڪاغذ روغنے داخل سینے فر چیدم اگر سینے تون جا نداره در سرے اول مے تونید یڪیش رو بپزید و بیارید بیرون و بعد یڪے دیگه اش رو بزارید .
در فر از پیش گرم شده با دماے ۱۶۰ الے ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم تا زمانے ڪه رنگ بیسڪوییت ها تغییر ڪنه و طلایے بشه .
وقتی خنک شد بیسڪوییت ها داخل ظرف قرار دادم براے اینڪه به ڪف طرف بچسبه یه ڪم خامه بعش بزنید .
با خامه فرم گرفته توسط قیف بدون ماسوره (ےا ماسوره ساده) طرح زدم .
برای تزیین هم هر طور بخواین انواع میوه و گل و ... من از توت فرنڪے و شڪلات و بیسڪوییت استفاده ڪردم .
بیسڪوییت همون خمیرباقے مونده این بیسڪوییت قلب بود ڪه رنگ خوراڪے زدم و قالب زدم و گذاشتم بپزه .
میزان خامه مصرفے هم نیم ڪیلو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛