eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
✅تيراميسو😋 يه بسته پودر تيراميسو دراژه رو با يه ليوان شير با همزن ميزنين تا حالت كرمى به خودش بگيره بيسكوييتشم سليقه اييه من از بيسكوييت مادر استفاده كردم كه سبكتره😌 يه كم پودر قهوه فورى رو با كمى ابحوش حل ميكنيم و بيسكوييتارو ميزنيم داخلش و ميچينيم كف ظرف روشو از مواد كرمى ميريزيم همونجورى ادامه ميديم تا لايه اخر كه لايه اخر فقط كرم ميريزيم و با پودر كاكائو تزيين ميكنيم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۲ پیمانه برنج پلو پز: ۲ پیمانه برنج پلوپز پاک و شسته شده ۳ لیوان آب سه قاشق غذاخوری روغن مایع+روغن برای تهدیگ مقداری نمک مقداری زعفران ساییده شده یا دم کرده ابتدا برنج+آب+یک قاشق غذاخوری روغن+نمک را روی حرارت کم قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب برنج کشیده شود و برنج به حدی برسد که مغز آن فقط کمی خام و نپخته باشد و دور برنج نرم و بند بند شده باشد. همین مرحله خیلی مهمه.اگر اولین بارتونه که کته می پزید قلقش دستتون نیومده و ممکنه خیلی زنده یا شفته بشه.اما کم کم حرفه ای میشید و مطابق ذائقه ی خودتون و نوع برنج مصرفیتون کته درست می کنید‌. نکته ی بعدی اینه که برای درست کردن کته زمانی که آب برنج زودتر از حدی که گفتم خشک شد و برنج نپخته بود کمی آب اضافه کنید و اگر به مرحله ای رسیدید که برنج پخته و آماده ی دم کردن بود اما آب داشت،آب اضافی را با قاشق بردارید. تو این مرحله اگه نمیخواهید کته تون زعفرانی،قالبی و تهدیگی بشه فقط کمی روغن روی کته بریزید و پس از ایجاد حفره آن را دم کنید. حالا قسمتی از برنج را جدا می کنیم و با زعفران مخلوط می کنیم‌. درون قابلمه ای دیگر(ترجیحا کوچیک و حتما نچسب)روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به خوبی داغ شود. برنج زعفرانی را می ریزیم و پرس می کنیم سپس برنج سفید را اضافه و کمی سطح کته را فشرده می کنیم‌. چند حفره برای بهتر دم کشیدن کته ایجاد می کنیم و روی آن دو قاشق غذاخوری روغن می ریزیم. اجازه می دهیم کته ۴۵ دقیقه با حرارت کم دم بکشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو عدد سیب زمینی متوسط نگینی شده یک و سه چهارم پیمانه آرد سفید یک قاشق چای خوری جوش شیرین یک پینچ نمک پینچ به مقدار بین انگشت های شست و اشاره می گویند. آویشن پاپریکا وجود پاپریکا ممکنه رنگ مافین نهایی رو مایل به قرمز کنه. ادویه ها دلخواه هستند و می توانید از ادویه های دیگر همچنین از سبزیجات معطر ریز شده مانند جعفری یا ریحان برای عطرش استفاده کنید. یک پیمانه من از شیر جوی دو سر پرک استفاده کردم‌. یک سوم پیمانه روغن زیتون یا مایع یک قاشق غذاخوری سرکه ی سفید مقداری زردچوبه(برای رنگ بهتر؛به دلخواه) قارچ ورقه شده+فلفل دلمه ای سبز و رنگی نگینی شده(به دلخواه و برای تزئین) سیب زمینی های نگینی شده را سرخ می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. آرد سفید(الک شده)+جوش شیرین+ادویه ها را ویسک می کنیم سپس شیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. روغن را اضافه و مخلوط می کنیم تا مایه ای یکدست و غلیظ به دست آید. سرکه ی سفید+زردچوبه+سیب زمینی های سرخ و خنک شده را اضافه و هم می زنیم. قالب های مافین را چرب می کنیم و درون آنها از مواد مافین می ریزیم. برای یکسان بودن مواد بهتره از اسکوپ استفاده کنید. روی مافین ها قارچ و فلفل دلمه می چینیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پزیم. می توانید مافین ها را بدون فر و در فر دست ساز(هایلایت)بپزید. اگر از فر استفاده می کنید آن را از قبل گرم کنید. دما در فر برقی ۱۶۰ درجه و در آون توستر ۱۵۰ درجه باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ماهیتابه ای عااالی😋👌 مواد لازم: آرد: ۲ کیلوگرم آب پنیر: ۲ لیوان شکر: ۱ لیوان شیر: ۱ لیوان روغن مایع: ۱/۲ لیوان تخم مرغ: ۲ عدد مایه خمیر: ۱.۵ قاشق غذاخوری کنجد: ۲ قاشق غذاخوری سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد.آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم‌ تا ولرم شود..داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود.روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم. داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود ۲ سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم. روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم.. نان را داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم. نکات: برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید. مقدار شکر را با توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید..به جای آب پنیر می توانید ۱ لیوان آب ولرم و ۱ لیوان ماست اضافه کنید..این نان را روی گاز با شعله پخش کن و حرارت کم و همراه با دم کنی می توانید بپزید، فقط باید بعد پخت یک طرف نان، آن را برگردانده و طرف دیگر را بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد دو پیمانه شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه تخم مرغ ۴عدد شکر یک پیمانه وانیل مقداری نمک یک‌پنس بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری سر پر پودر نسکافه یک قاشق مربا خوری(حتما پودر باشه) طرز تهیه: اول تخم مرغها شکر وانیل رو حدودا ۷تا ۱۰دقیقه با دور تند بزنید تا موادتون پفدار وحجیم بشه بعد شیر وروغن رو با دور کند همزن اضافه کنید ویک دقیقه بزنید. مواد خشک رو همه رو با هم قاطی کنید والک کنید . حالا همزن رو خاموش کنید ودر سه مرحله آرد رو به خورد مواد بدید وخوب مخلوط کنید. اگه دوست داشتید میتونید پودر نسکافه رو حذف کنید چون قدری کیک رو تلخ میکنه البته من خودم میپسندم. بعد در قالبی که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید وچرب کردید بریزید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید. برای سس روی کیک: یک عدد خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم بزارید ودائم هم بزنیدتا دورش حباب بزنه بعد حدودا ۱۰۰گرم تا ۱۳۰گرم شکلات تلخ کارات رنده شده بهش اضافه کردم واز روی حرارت برداشتم وهم زدم تا شکلات کاملا آب بشه وموادمون یکدست بشه در آخر بهش یک قاشق روغن مایع اضافه کردم تا سس کمی براقتر بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید) روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه) پودر قند 180 گرم(1 پیمانه) شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری سیب 2 عدد قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری . فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر) آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید زرده و سفیده ها را جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند. (میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید) کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود. زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅دسر برفی😋 ✍مواد لازم: شیر: یک لیوان و نیم، آرد گندم: یک قاشق و نصفی(دو قاشق هم میشه)، شکر: یک قاشق و نصفی(میشه کمتر یا بیشترش کرد)، نشاسته گل: 1 ق غ، کره: 1 ق غ، وانیل: نوک ق چ، بیسکوییت لیدی فینگر(یا هر نوع بیسکوییت یا کیک به دلخواه،برای مغزی دسر): به میزان لازم، پودر نارگیل: به میزان لازم 🥣طرز تهیه: ابتدا شیر سرد، نشاسته و آرد رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا نشاسته در شیر کاملا حل بشه،سپس روی حرارت ملایم گذاشته،شکر رو هم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مواد به غلظت برسه(به هیچ وجه حرارت رو زیاد نکنید)، وقتی غلیظ شد ، کره و وانیل رو هم اضافه کرده،هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم. مواد رو تا میانه ی قالب ها میریزیم،یک تکه بیسکوییت یا کیک کوچک وسط قالب گذاشته و بقیه مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد ازین مدت دسر به راحتی از قالب جدا میشه، سپس داخل پودر نارگیل میغلونیم و به دلخواه تزیین میکنیم. ✔️میتونید به جای قالب،مواد رو داخل فنجان های چینی بریزید ،به راحتی برمیگرده. ✔️اگر مواد به غلظت کافی نرسه، یا قالب ها به اندازه داخل یخچال نمونن، دسر قالبی برنمیگرده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ درسته در فر مواد لازم: 1 عدد مرغ برای سس: 1 استکان ماست(استکان کمر باریک ترک، 84 گرم) نصف استکان روغن زیتون(40 گرم ، یا روغن مایع) 1 قاشق غذاخوری سرصاف نمک 1 قاشق مرباخوری رب فلفل (رب گوجه فرنگی هم میشه) زیره، آویشن ، فلفل قرمز پرک شده از هر کدام 1 قاشق مرباخوری 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه برای داخل مرغ: 1 عدد پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد هویج 4 حبه سیر طرز تهیه: مواد سس را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. با چاقوی تیز در تمام قسمتهای مرغ سوراخ هایی ایجاد کنید. سس آماده شده را در داخل و روی مرغ در تمام قسمتها خوب بمالید. پیاز ، سیب زمینی ، هویج و سیر را داخل مرغ بذارید و با کمک خلال دندان ببندید. 1 قاشق غذاخوری آرد را داخل کیسه مخصوص فر(تنورک) بپاشید و در تمام قسمتها پخش کنید اینکار برای این است که مرغ نچسبد.مرغ را با دقت داخل کیسه مخصوص فر بذارید.سر کیسه را ببندید طوری که داخل کیسه آزاد باشد و کیسه کیپ نشود. مرغ را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بذارید طوریکه پشت مرغ سمت بالا باشد. با کمک چاقو کیسه را از چند جا سوراخ کنید.در فر 200 درجه از قبل گرم شده حدود 2 ساعت بپزید نزدیک به زمان پخت، مرغ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅پودینگ شکلاتی 🍫 ‌ ✍‌مواد لازم: شیر پنج لیوان پودر کاکائو یک چهارم لیوان شکر یک لیوان کره شصت گرم نشاسته ذرت یک چهارم لیوان پودر ژلاتین چهار قاشق س قهوه فوری دو ق س شکلات تلخ(خیلی تلخ😆) صد گرم خامه صبحانه یک و نیم لیوان آب جوش یک چهارم لیوان ‌ 🥣طرز تهیه: اول پودر ژلاتین رو روی یک لیوان شیر سرد بریزید و بعد بصورت بن ماری ذوب کنید قهوه فوری و ابجوش رو هم‌مخلوط کنید شکلات رو هم در مایکروفر ذوب کنید مابقی شیر،شکر ،خامه،نشاسته پودر کاکائو رو ترکیب و از صافی رد کنید روی حرارت ملایم مدام هم زده تا غلیظ شود در اخر کره شکلات مذاب رو اضافه کرده تا مجدد بجوش آید از روی حرارت برداشته وقتی از داغی افتاد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه و سریعا هم میزنیم تا یکنواخت شود و مجدد از صافی رد کنید در قالب بریزید.‌ بهتره یک شب داخل یخچال بمونه و روز بعد از قالب براحتی درمیاد. میتونید بصورت لیوانی هم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرده تخم مرغ ٣عدد ‌‎شكر ١٢ ق غ ‌‎شير سه ليوان ‌‎پودر ژلاتين ٣ق غ (سرخالی) ‌‎پودر كاكائو ٣ ق غ ‌‎آب سرد نصف ليوان شڪلات بنمارے شده ۱۰۰ گرم خامه صبحانه يا خامه فرم داده يك ليوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده كن هر صبح ،🌸 بر رخسارهٔ نیكوى عشق🍃 خانه ى دل را گلستان كن 🌸 به عطر و بوى عشق🍃 خوشه اى از نور برچین 🌸 صبحگاهان با طرب🍃 چون پرستوهاى عاشق 🌸 پرگشا تا كوى عشق🍃 محسن_خانچى سلام صبحتون سرشار از نیڪبختی ____🍃🌸🍃____ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 مواد لازم لايه سبزي: تره 300 گرم تخم مرغ 3 عدد گردوي خرد شده 2 ق غ نمك،فلفل بميزان لازم زردچوبه 1 ق چ آرد 2 ق غ مواد لازم لايه سيب زميني: سيب زميني 3 عدد تخم مرغ 2 عدد نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم زعفران دمكرده 1 ق غ مواد لازم لايه لوبيا سبز: لوبيا سبز خرد شده و پخته شده 400 گرم تخم مرغ 3 عدد زعفران آبكرد 1 ق س آرد سفيد 2 ق غ نمك ،فلفل بميزان لازم بكينگ پودر 1 ق چ پياز خرد شده و سرخ شده 3 ق غ روغن بميزان لازم براي چرب كردن قالب تره را پاك كرده و خيلي ريز خرد ميكنيم شسته ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه بعد داخل ظرفي ريخته و تخم مرغ هارو دونه دونه گوشه ظرف ميشكنيم نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كرده خوب هم زده از يك گوشه به تدريج از سبزي قاطي مواد تخم مرغي كرده همزده تا كاملا كف كنه بعد ارد و گردو خرد شده را رو اضافه كرده همزده داخل قالب رو چرب كنيد يا هم ميتونيد كاغذ روغني بندازيد مواد كوكو سبزي رو داخل قالب ريخته خوب پهن ميكنيم داخل فر طبقه دوم قرار داده حدود 10دقيقه ميزاريم داخل فر براي قسمت سيب زميني اول سيب زمينيهارو شسته ميزاريم ابپز بشه بعد پوستشونو گرفته رنده ميكنيم نمك،فلفل ،زعفران دمكرده و تخم مرغارو قاطي كرده خوب همزده قالب رو از فر در اورده روي قسمت موموي سبز ريخته بعد سطحشو صاف كرده دوباره 10 دقيقه ديگه داخل فر قرار داده براي قسمت لوبيا سبز هم لوبيهارو ريز خرد كرده و ميپزيم ميريزيم داخل ابكش تااب اضافيش كاملا كرفته بشه بعد داخل ي ظرفي لوبيا سبز ،پياز سرخ شده،نمك،فلفل،زعفران دمكرده،تخم مرغ همه رو باهم خوب مخلوط كرده و هم ميزنيم در اخر ارد و بكينگ پودر را اضافه كرده باز خوب هم زده قالب را از فر در اورده روي قسمت لايه سيب زميني ريخته باز دوباره داخل فر قرار داده بمدت 40 دقيقه با درجه حرارت 165 وقتي خوب پف كرد قسمت گريل را روشن كرده تا قسمت رويه كوكو سرخ بشه بعد از فر در اورده ميزاريم خنك بشه از قالب در اورد داخل ظرف سرو قرار داده بشكل دلخواه تزيين ميكنيم طعم و مزه فوق العاده خوشمزه ايي داره 👌👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام علیکم دوست جونیا ❤ کاپ کیک پیتزایی مناسب شام وحتی نهار برای تغدیه بچه ها و جشن تولد مواد لازم ..... ماکارونی فرمی ریز 250گرم نصف بسته فلفل دلمه قرمز ریز نگینی خردشده نصف لیوان پیازچه اگر نبود پیاز معمولی سه قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده سه قاشق غذاخوری پودرزیره یک قاشق چایخوری ونمک مواد لازم مایه کیک ....... تخم مرغ دوعدد شیرگرم دولیوان اردیک لیوان بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری سرکه سفید یک قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده نصف لیوان پنیر پیتزا یک لیوان پنیر چدار ورقه ای خردشده نصف لیوان پودرپاپریکاو نمک وفلفل سیاه طرز تهیه..... ماکارونی را طبق معمول ابکش کنید مغز پخت بشه مثل زمانیکه واسه سالاد استفاده می کنیم با فلفل دلمه قرمز وجعفری وپیازچه ونمک وپودرزیره مخلوط کتید ادامه کار..... تخم مرغ ونمک وفلفل سیاه وپودرپاپریکا وشیر گرم را مخلوط کنید یک لیوان ارد وبیکینگ پودروسرکه را اضافه وخوب مخلوط کنید جعفری وپنیرپیتزا وپنیرچداررا به مایه کیک اضافه ومخلوط کنید قالب مافین یا تک نفره را با ارده یا روغن جامد کف ودیواره را چرب کنید از مواد ماکارونی توی هر قالب مافین دوقاشق غذاخوری بریزید وبعد از مایه کیک یه ملاقه کوچک بریزید وبعد ضربه بزنید به سطح کار تا مایه کیک بین ماکارونی نفوذ کنه درفر یا توستر از قبل گرم شده با دمای180درجه تا زمانیکه دیواره کاپ کیک طلایی بشه بعد نیم ساعت حتما چک کنید دراخر چند دقیقه روی کیکها را گریل کنید تا طلایی بشه از فر دراوردین صبر کنید خنک بشه وبا لیسک دیواره های کیک را کاملا ازاد کنبد وبه کمک لیسک کاپ کیک را بیرون بیارید با سس کچاپ سرو کنید بسیار خوشمزه است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛