#دسر_بوراتوس_توت_فرنگی
مواد لازم :
پودر ژلاتین ۲ ق غ سرخالی
یک لیوان شیر ولرم
یک عدد بستنی وانیلی
یک بسته توت فرنگی منجمد
یک بسته پنیر ماسکارپونه که اصلا شوری نداره و مخصوص دسر هست.
طرز تهیه :
پودر ژلاتین رو با نصف شیرمون(نصف لیوان)،به روش بنماری ذوب میکنیم،بعد نصف دیگه ی شیرمون رو با بستنی ترکیب میکنیم،جفت اینارو میزاریم کنار ، توت فرنگی هارو با یکم شکر(من شکر نزدم ، دلبخواهی هست) و یکم آب داخل آبمیوه گیری میکس میکنیم،داخل یه ظرف جداگانه پنیر رو با پوره توت فرنگی میکس میکنیم و با همرن برقی دو دقیقه میزنیم تا یکدست بشه مواد ، بعد مخلوط شیر و بستنی و ژلاتینمون رو اضافه و با سرعت هممیزنیم و با سرعت هم داخل قالب میریزیم ، دقت کنین سرعتتون بالا باشه
قالب رو با روغن مایع چرب کنین.
۶ الی ۷ ساعت در یخچال بزارین تا ببنده.
مراحل خارج کردن از قالب رو هم توی فیلم میتونید ببینید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی یخی آلبالویی
تابستونه و میوه هاز جذاب و خوشمزه ش
میتونید هر میوه ای که تو یخچال دارید رو میکس کنید و باهاش بستنی درست کنید ◀️مقدار مواد اولیه هم اصلا لازم به اندازه گیری نداره همش ذائقه ایه که دوست دارید چقدر شیرین یا شور باشه
◀️سیروپ شربت غلیظیه که ز جوشیدن میوه با شکر بدست میاد میتونید آماده بخرید یا خودتون وقتی مربا درست میکنید سیروپ یا همون شربت غلیظش رو جدا کنید
اگه از میوه های شیرین استفاده میکنید حتماً کمی خامه هم بهش اضافه کنید عالی میشه
در مورد بستنی آلبالو اینو بگم بهتون که میتونید با مقدار خیلی کمی آب بزارید بپزه و بعد میکسش کنید و با گلپر و نمک قاطی کنید و حتی میتونید با میوه های دیگه مثل آلو و آلوچه ترکیبش کنید
خلاصه هر طور درست کنید خوشمزه میشه
من چون خیلی عجله ای درست کردم دیگه فرصت نشد بپزمش ولی باز خیلی خیلی خوشمزه شد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
40.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مارمالاد_البالو
مواد لازم
ميوه مورد نظر كه من آلبالو استفاده كردم ٥٠٠ گرم
شكر ٦٠٠ گرم
پودر ژلاتين ٢ و ١/٢ قاشق غذاخورى
طرزتهيه
ميوه و شكر رو بزاريد رو حرارت كم تا به جوش بياد بعد نيم ساعت اجازه بديد بپزه و بعد اطن زمان پودر ژلاتين رو اضافه كنيد دو تا جوش كه خورد خاموش كنيد اگر ژلاتين گوله اى شد عيبى نداره بره تو مخلوط كن يكدست ميشه
بزاريد از داغى بيوفته و بريزيد داخل مخلوط كن تا زمانى كه خوب پوره بشه در اين مرحله اگر دوست ندارين تكه هاى ريز ميوه در مارمالادتون باشه از الك رد كنيد و فقط از آبش استفاده كنيد اما من اين كار رو نكردم چون با تكه هاى ميوه دوست دارم
بزاريد ٢٤ ساعت يخچال خودش رو كه گرفت ديگه قابل استفاده هستش
اين مقدار مارمالاد زيادى ميشه شما ميتونيد نصف كنيد و يا ١/٣ كنيد مقدار مواد رو
حتما در يخچال نگهدارى شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_سیب_گلاب 😋
سیب گلاب 6 عددمتوسط
اب نصف لیوان
آرد شیرینی پزی سه ق غ پر
شکر 8 ق غ میتونید کم شیرین تر درست کنید 6 تا بریزید
روغن مایع 5 ق غ یا کره 40 تا 50 گرم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
چوب دارچین یه تکه کوچک دلخواه
🔸سیب را هم خرد کنید چه باپوست چه بدون پوست توی قابلمه بریزید با شکر و زعفران و اب در صورت تمایل چوب دارچین روی حرارت بذارید جوش که امد سر ظرف را بذارید یه ربع تا 20 دقیقه بعد چک کنید اگر پخته بود از روی حرارت بردارید کمی خنک که شد با گوشت کوب کاملا پوره کنید تا یکدست بشه. ارد را با حرارت ملایم تفت داده تا نخودی رنگ بشه زیاد رنگ آرد را تیره نکنید بعد روغن را اضافه و مخلوط کنید بعد پوره سیب را اضافه کنید و مخلوط کتید اگر دیدین رنگ حلوا کمه زعفران اضافه کنید و همینطور حلوا را بهم بزنید تا خودشو جمع کنه و از تابه جدا بشه در اخر کمی گهواره کنید.
کمی که از حرارت افتاد توی قیف بریزید با سر ماسوره دلخواه و هر شکلی دوست داربن تزیین کنید. این حلوا قابلیت فرم گیری را داره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_سیب_زمینی_با_قارچ
_مواد لازم:
سیب زمینی (درشت)..... ۵ الی ۶ عدد
قارچ (درشت)..... ۴ عدد
پیاز..... یک عدد
کره..... یک برش کوچک (در صورت تمایل)
تخم مرغ..... یک عدد
نمک و فلفل سیاه..... به مقدار لازم
روغن..... به مقدار لازم
آرد یا پودر سوخاری..... به مقدار لازم
طرز تهیه:
قارچها رو خرد کرده و در روغن تفت داده و سپس پیاز را اضافه کنید و تفت بدید. سیب زمینی ها رو پس از پختن پوست کنده و له کنید. تخم مرغ، نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط کنید.
میتونید مثل فیلم قارچ رو با سیب زمینی مخلوط کنید و یا وسط کوکوها بذارید و کف دستتون شکل بدید. در صورت تمایل اونارو به کمی آرد یا پودر سوخاری آغشته کرده و سپس تو روغن سرخ کنید و روی دستمال ویژه آشپزی بذارید تا روغن اضافه شون گرفته شه. نوش جون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام صبحتون پر از خیر و برکت
💜در پناه پروردگار
🌸امروزتون بخیر و نیکی
💜حال دلتون خوب
🌸وجـودتون سـلامت
💜زندگیتون غرق در خوشبختی
🌸روزتون پراز انرژی مثبت
💜دوشنبه تون مملو از شـادی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_هلو
هلو نیم کیلو معادل ۶ تا هلو متوسط
شکر نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
خامه نصف لیوان معادل ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ ق غ پر
آب سرد ۱/۴ لیوان
آب سرد رو داخل کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید داخل ماکروفر یا روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین حل بشه هلو رو پوست بگیرید و خرد کنید هلو رو به همراه شکر، شیر و خامه داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست بشه بعد ژلانین حل شده رو هم اضافه کنید و چند ثانیه دیگه مواد رو مخلوط کنید و بعد داخل قالب بریزید من از قالب پلاستیکی استفاده کردم
بخاطر وجود خامه دسر بعداً به راحتی از قالب خارج میشه بنابراین نیاز به چرب کردن قالب نیست ولی اگه دوست داشتید میتونید با چند قطره روغن مایع کمی قالب رو چرب کنید
قالب رو حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا دسر خودش رو بگیره
بعد اطراف دسر رو آزاد کنید و یه ظرف مرطوب روی قالب بزارید و اون رو برگردونید و دسر رو به راحتی قالب خارج کنید دسر خوشمزه مون آماده است
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_توت_فرنگی
مواد لازم
توت فرنگی نیم کیلو+ ۵ عدد
شکر نصف لیوان + ۲ ق غ
ثعلب ۱ ق چ
شیر ۱ لیوان
خامه ۱۰۰ گرم(خامه صبحانه یا خامه قنادی فرقی نداره فقط اگه از خامه قنادی استفاده کردید شکر کمتری بریزید)
طرز تهیه
شکر وثعلب رو مخلوط کنید، این کار باعث میشه بعداً ثعلب گلوله نشه
شیر رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد مخلوط شکر و ثعلب رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ثعلب گلوله نشه.
بعد از اینکه مواد کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید
توت فرنگی رو خرد کنید و به همراه ۲ ق غ شکر روی حرارت ملایم بزارید تا بپزه
◀️پختن توت فرنگی باعث میشه رنگ و طعم توت فرنگی قویتر بشه و بعداً بستنی خوشمزه تر و خوشرنگتری داشته باشیم
بعد از اینکه از حرارت افتاد اون رو پوره کنید ◀️اگه دوست ندارید دونه های توت فرنگی زیر دندون بیاد میتونید از صافی ردش کنید تا دونه هاش جدا بشه، ولی من خیلی خیلی دوست دارم
مخلوط شیر و همینطور خامه رو اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه
به دلخواه ۵ تا توت فرنگی رو ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید تا موقع خوردن بستنی تکه های توت فرنگی زیر دندون بیاید و لذتش و چند برابر کنه
مواد رو داخل ظرف فلزی بریزید و تو فریزر بزارید
بعد از اینکه اطرافش هاله یخ ایجاد شد (برای من حدود یکساعت طول کشید)
از فریزر دربیارید و هم بزنید و دوباره برگردونید داخل فریزر
۵ یا ۶ بار با فاصله نیم ساعت این کار رو انجام بدید تا مواد بافت بستنی شکل پیدا کنه
بعد مواد رو داخل ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه تزئین کنید و ۵ ، ۶ ساعت بزارید داخل فریزر تا بستنی خوشمزه مون آماده بشه.
قبل از سرو یک ربع تو دمای محیط بزارید و بعد اسکوپ بزنید
نوش جونتون🍨🍓
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوا خیلی گرم شده و هیچی مثل یه بستنی خونگی با طعم میوه مورد علاقه تون نمیتونه اینقدر لذتبخش باشه
من این بستنی رو با توت فرنگی درست کردم، شما میتونید از هر میوه ای که دوست دارید استفاده کنید میزان شکر رو هم با توجه به شیرین بودن میوه میتونید کم و زیاد کنید
ثعلب رو میتونید از لوازم قنادی، عطاری یا سوپز مارکت تهیه کنید اگه در دسترس نداشتید کلاً حذف کنید ولی بونش باعث میشه بستنی بافا کشدار و خیلی خوبی داشته باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_هویج
چند نکته درباره مربای هویج
آگه مرباتون بیش از حد قوام یابد شکرک میزند آگه خیلی رقیق باشه کپک میزنه وبوی خامی میده
عزیزان این روش که من استفاده میکنم خیلی کم شکرک میزنه
تو اندازه گیری دقت کنید آگه میخواید مرباتون مثل بازاریا باشه رنده کنید یا چرخ کنید
من با رنده ریز رنده کردم
هویج پاک کرده ورنده شده یک کیلو گرم
شکر یک کیلو گرم
آب ۶ لیوان دسته دار فرانسه
گلاب نصف استکان
زعفران دم کرده کمی
آب لیمو دو قاشق سوپ خوری اگه جوهر لیمو استفاده میکنید یک چهارم قاشق چایخوری بهتره جوهر لیمو استفاده کنید
هل وخلال پسته در صورت تمایل
هویج رو پاک کنید ورنده کنید وبریزید تو قابلمه بزارید تفت بخوره(بدونه آب )تا تغییر رنگ بده مواظب باشید ته نگیره
بعد از اینکه تغییر رنگ داد چهار لیوان آب اضافه کنید وبزارید بجوشه آید وقتی جوش آومد شعله رو خیلی کم کنید
تو قابلمه دیگه دو لیوان بریزید وبزارید جوش بیاد وقتی جوش آومد شکر رو یکدفعه توش بریزید وبزارید بجوشه وقوام بیاد شش الی هفت دقیقه بجوشه کافیه زعفران رو بریزید چند جوش که زد خاموش کنید وبه هویج پخته شده اضافه کنید.گلاب رو اضافه کنید بزارید با شعله کم بپزه وقوام بیاد(شعله مثل وقتی که باشه برنج دم میکشه) .مربام وقتی پخت وقوام اومد دوقاشق اب لیموی تازه ویا جوهر لیمو بزنید چند جوش که زد گاز رو خاموش کنید.اگه از بوی هل خوشتون میاد اوایل پخت چند دونه هل بزنید وقتی قوام اومد دونه های هل دربیارید آگه خلال پسته میزنید اواخر پخت اضافه کنید چون رنگ خلال زود عوض میشه
یک نکته درباره مربای هویج مثل مربای به نباید زیاد قوام بیاد باید شربت کمی رقیق باشه گاز رو خاموش کنید بعد از سرد شدن سفت میشه
این مربا حدود دو ساعت تا دوساعت ونیم پخت لازم داره وگرنه مربا بوی خامی میده
میخواید کمتر درست کنید کل مواد رو نصف کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_مربایی
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
شکر ۴۵ گرم (حدودا ۳ ق غ)
روعن مایع ۳۰ میلی (۳ ق غ)
آرد سفید قنادی یا آرد نان فانتزی تقریبا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (یک و دو سوم لیوان تا دو لیوان)
نمک کمتر از نصف ق چ
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ
مربای پوره شده یا مارمالاد .
داخل شیر ولرم یک ق م شکر ریختم و بعد پودر خمیر مایه رو ریختم و گذاشتم ۵ تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . البته من بارها گفتم اینجا هم ذکر می کنم 🙂 این خمیر مایه فوری هست که اگر صد در صد مطمین هستید که سالمه نیاز به عمل اومدن نداره . اما چون ما توی خونه نهایتا یکی دو بار بخوایم چیزی درست کنیم پس خیییلی خوبه که همیشه از قبل به عمل بیاریم تا از کیفیتش و سالم بودنش مطمین بشیم 🙂 و اگر صد در صد مطمین هستید که سالمه می تونین مستقیم داخل مواد بریزین و عمل نیارین .
تخم مرغ و مابقی شکر و نمک و روعن مایع و نمک و رنده پوست پرتقال رو مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و آرد رو کم کم اضافه کردم .
خمیر رو شروع کردم به ورزدادن و ارد تا جایی که خمیر به دست نچسبه اما حواستون باشه اردزیادی نونتون رو سفت می کنه .
داخل ظرف تمیز که یک کم چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم به مدت یک تا یک و نیم ساعت جای نسبتا گرم استراحت قرار دادم .
بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و تقسیم کردم . من به چونه های حدودا ۴۰ ، ۵۰ گرمی تقسیم کردم ۹ تا شد و هر کدوم رو یک کم پهن کردم و وسطش رو با ته استکان گودی ایجاد کردم .
روش دستمال تمیز کشیدم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم قرار دادم .
بعد دیدم نیاز هست یک سریشون دوباره یک کم گود کنم .
داخل گودی ها هر نوع مربای پوره شده و یا حالا مارمالاد می تونین بریزین .
من مربای هویج ریختم
#مربا_هویج
بعد روش رو رومال ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران زدم و داخل فر از یک ربع قبل گرم شده در طبقه وسط با دمای ۱۹۰ درجه ۲۵ دقیقه قرار دادم .
ظرف حاوی آب هم مثل همیشه داخل فر قرار دادم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالادکلم_قرمزماستی
مواد لازم
کلم قرمز متوسط
3 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 کاسه بزرگ ماست
1 حبه سير
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
نمک
روغن زیتون برای روی سالاد
گردوی درشت خرد شده
طرز تهیه:
ابتدا کلم را ریز خرد کنید و داخل ماهیتابه با 2 قاشق روغن مایع تا وقتی که با آب خودش نرم شود گاهی هم زده تفت بدید. سپس داخل ظرف دیگری بریزید و کنار بذارید خنک شود. ماست ، مایونز ، نمک و سیر له شده را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید. (میتوانید مقدار ماست و مایونز را طبق سلیقه خودتان کم و زیاد کنید) مخلوط ماست را روی کلم خنک شده بریزید و خوب هم بزنید. و سپس داخل ظرف سرو بریزید و روس سالاد را طبق سلیقه خودتان تزیین کنید. در فیلم روغن زیتون را کمی گرم کرده و گردو را اضافه کرده و روی سالاد ریخته
نکته:برای اینکه رنگ سالاد بنفش پر رنگ شود قبل از سرو حدود 1ساعت در یخچال بذارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک بلدرچین🍗
مواد لازم:
بلدرچین: ۴ عدد
کره: ۵۰ گرم
سس سویا: ۱۰۰ میلی لیتر
سیر: ۳ حبه
پاپریکای قرمز: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی گیلاسی و کاهو: برای تزئین
طرز تهیه:
بلدرچین ها رو بعد شستن کاملا خشک کنید (با حوله های کاغذی)چاشنی ها را به سس سویا به همراه نمک و سیر اضافه و همه را خوب مخلوط کنید. مخلوط فوق را روی بلدرچین ها بریزید و با دست به تمام قسمت های بلدرچین بمالید و روی بلدرچین ها رو با نایلون بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار بشه. کره را به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید، یک قسمت را ذوب کنید و بلدرچین ها رو با آن چرب کنید چهار تکه دیگر را در شکم هر بلدرچین به همراه یک قاشق از سس تهیه شده بریزید بلدرچین ها را در نایلون پخت یا همون تنور پخت قرار بدید و با خلال دندان یا سوزن چند سوراخ روی نایلون ایجاد کنید، بلدرچین ها را در ظرف مناسب مخصوص فر قرار بدید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید بعد از ۵۰ دقیقه نایلون رو باز کنید اگر آب نداشت یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید ده دقیقه دیگر در فر بماند تا طلایی شود. یا اگر گریل دارید بدون اضافه کردن آب روی آن ها را گریل کنید. بلدرچین ها را روی برگ های کاهو بزارید و با گوجه های گیلاسی تزئین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_مربای یا مشهدی یا آلمانی
عزیزان بیشتر شیرینیهای خشک با روغن صاف قنادی یا همون (پنجاه پنجاه)درست میشه با این روغن کیفیت شیرینی عالیه هم ماندگاری شیرینی بیشتره وباصرفه تره ،شیرینیهای بازاری از این روغن استفاده میکنن (کره جایگزین این روغن نکنید )اگه میخواید روغن جامد جایگزین کنید به همان مقدار روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید .روغن نیمه جامد هم نمیشه (حتما جامد باشه)
مواد لازم
آرد قنادی(شیرینی پزی )۶۰۰گرم یا (پنج پیمانه)
روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم یا روغن جامد (یک پیمانه ➕یک سوم پیمانه )
پودر قند ۱۰۰گرم (ده قاشق غذاخوری )
شیر ۶۰ گرم (یک چهارم پیمانه )
عسل گرم ۶۰ گرم یا شربت بار(همون شهد بامیه وزولبیا) (دو قاشق سرپر)
عسل رو بزارید رو سماور یا ماکروفر تا روان بشه
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
مارمالاد به اندازه لازم
روغن وپودر قند رو با هم زن میزنیم تا سبک وخامه ای بشه(حدود پنج دقیقه) تخم مرغ سپس شیر وعسل و وانیل ؛ زیاد هم نمیزنم.( یک دقیقه کافیه)
آرد رو الک کرده ودر سه یا چهار مرحله اضافه میکنیم فقط مواد با هم مخلوط بشن (زیادی بزنید خمیر به روغن میافته وشیرینی خشک وسفت میشه) خمیر ابتدا کمی حالت چسبندگی داره بره یخچال درست میشه
حتمااااا از پودر قند استفاده کنید
قبل از دست به کار شدن قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه و مانند فر عمل کنه(شعله متوسط باشه )عزیزان نه آب میخواد نه شعله پخش کن کف قابلمه یک حلقه یا سه پایه میزاریم تا سینی کمی از کف قابلمه فاصله داشته باشه وته شیرینی نسوزه
خمیر رو از یخچال بیرون میارم چانه بزرگ میگیریم ومیان دو نایلون فریزیر بزارید وبا وردنه باز کنید وقالب بزنید وبچینید رو سینی که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم رو حلقه ودم کنی میزاریم و شعله رو کم میکنیم حدود بیست الی بیست و پنج دقیقه زمان لازم داره زیر شیرینی که طلای شد کافیه
عزیزان نگران قابلمه نباشید نمیسوزه قابلمه چدن ورویی عالیه قابلمه تفلون خراب میشه از دم کنی تازه استفاده نکنید لبه هاش بر اثر گرما زرد رنگ میشه
شعله خیلی کم باشه زیاد باشه ته شیرینی زود میسوزه
من از سینی پیتزا استفاده کردم
اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد
هر وقت احساس کردی خمیر با گرمای دست چسبناک شدن وقالب زدنش سخته بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره من هر دفعه به مقدار مصرف از یخچال درش میارم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تزیین_شیرینی_مربای
عزیزان شیرینی رو میتونید به سلیقه خودتون تزیین کنید من برای تزیین شرینی از مارمالاد سیب و آلبالو استفاده کردم
برای روی شیرینیها از پودر پسته و پودر نارگیل گردوی خرد شده
شیرینی مربای یا مشهدی(آلمانی) حتما باید یا با ژله بریلو یا عسل گرم حتماااا رومال بشه وگرنه پودر پسته یا ....بهش نمیچسپه
ژله بریلو لوازم قنادیا دارن آگه نتونستید پیدا کنید کمی عسل رو سماور یا شوفاژ یا ماکروفر گرم کنید تا روان بشه وبا برس رو شیرینیها بمالید وسپس تزیین کنید
میتونید از کنجد بو داده هم استفاده کنید
بعد از تزیین شیرینی رو تو ظرف در دار بزارید این شیرینی بعد از دو روز سرو بشه نرم وخوشمزه تره ماندگاری این شیرینی تو یخچال تو ظرف دردار ده روز شایدم بیشتر بمونه
ده روز قبل از عید میتونید درست کنید تو ظرف در دار بزارید وبزارید فریزیر چند ساعت قبل از مصرف دربیارید ودر دمای محیط بزارید
عزیزانی که در مورد کره سوال کردن که آیا میتونن جایگزین کنن یا نه عزیزان این شیرینی باید نرم باشه شیرینی که با کره درست میشه ترده
آگه میخواید رنگ شیرینیتون رو به زردی بره موقع آماده کردن خمیر کمی زعفران دم کرده بزنید
سس براق،مارمالاد،ژل بریلو،خلال پسته،کنجد، ای لوازم قنادیا
مارمالاد که برای شیرینی استفاده میکنید حتما باید پودر یا ورق ژلاتین بزنید تا سفت باشه
هر نوع مربای که تو خونه دارید کمی بریزید تو مخلوط کن تا پوره بشه مثلآ برای یک لیوان مارمالاد یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین روی نصف استکان آب بریزید تا اسفنجی بشه سپس به روش بن ماری یا تو ماکروفر روان کنید وبریزید توی مارمالاد وخوب قاطی کنید وبزارید رو بخار کتری ومدام بزنید تا خوب باهم مخلوط بشن حدود پنج دقیقه سپس کنار بزارید تا سرد بشه (بک شب تو یخچال باشه خیلی خوبه وبعدا ازش استفاده کنید
عزیزان قالب بیسکویتها چرب کردن نمیخواد به راحتی جدا میشه فقط با احتیاط جدا کنید که لبه های شیرینی نشکنه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛