فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندهای کاربردی توی منزل
خیلی مفیده حتما ببینید👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم با یک کیک قابلمه ای خوشمزه که بافت اسفنجی و لطیفی داره 😍
آرد قنادی دو لیوان
وانیل نوک ق چ
آب جوش یکچهارم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
شیر نصف لیوان
بکینگ پودر سه ق چ
شکر یک لیوان
روغن مایع یک لیوان
تخم مرغ چهار عدد
پودر کاکائو ۲ ق.غ
ابتدا تخم و شکر و وانیل رو مدت دو دقیقه همزن میزنیم بعد آبجوش رو اضافه و پنج دقیقه دیگه میزنیم تا خوب پف کنه و کامل سفید رنگ و کشدار بشه
بعد روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
بعد هم شیر و گلاب رو اضافه میکنیم
بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنین و در سه مرحله اضافه کنین و بدون همزن برقی هم بزنین در مرحله آخر همزن رو روشن کنین مدت پونزده ثانیه هم بزنید تا گلوله های آرد باز بشه
شعله پخش کن رو روی شعله متوسط بزارین اگر روی شعله کوچیک بزارین کیک خمیر میمونه و پف نمیکنه اگر روی شعله بزرگ بزارین احتمال داره کیک بسوزه
بزارین شعله پخش کن روی شعله متوسط یک ربع بمونه تا خوب داغ بشه حرارت هم باید کاملا ملایم باشه
حتما قابلمه یا قالب روخوب چرب و آردپاشی کنید و یا کفش کاغذ روغنی بندازین
من نصف مواد رو داخل قابلمه به عرض بیست ریختم و خوب کف قابلمه رو روی زمین بکوبید و وسطش موز بذارید سپس بقیه موادو بریزید حالا قابلمه رو روی شعله پخش کن که گرم شده بزارین در قابلمه رو دم کنی بزارین اگه نزاشتین حتما در قابلمه چفت چفت باشه سوپاپ دار باشه و حرارت رو خیلی ملایم کنین.
کیک من حدود یک ساعت و نیم طول کشید آماده شد
تا قبل یک ساعت اصلا در قابلمه رو برندارین بعد این زمان در رو بردارین اگر روی کیک خشک بود و دور کیک طلایی بود یک خلال دندون داخل کیک فرو کنین اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه که بزارین بازم بمونه
برای پخت داخل فر..فر رو مدت یک ربع با حرارت صد و هفتاد درجه گرم کنید و قالب رو داخلش بزارید هم به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت داخل فر قرار بدین بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
حتما بزارید کیک یک ساعت خنک بشه بعد از قالب خارج کنید وگرنه کیک می شکنه"
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر آدم برفی
مواد لازم ) ( من با این مقدار مواد 14 تا آدم برفی به بلندی 10 سانت درست کردم ) ( این دسر را از دو روز قبل با مراقبتی که در آخر دستور نوشتم میتوان درست کرد )
مواد لازم
پودر خامه 5 قاشق غذاخوری سر پر ( همه ی لوازم قنادیها پودر خامه دارن . چه ایرانی چه خارجی فرق نداره )
یک لیوان پودر قند ،یا شکر آسیاب شده ، لیوان معمولی خیلی حساس نشید رو پیمانه و لیوان دسر بی دردسری هست .
خامه ی صبحانه 200 گرم ( یعنی یک بسته از این پاکت صورتیا )
واسه وصل کردن ادم برفیها و دستها چوب شور یک بسته
هویج برای بینی و دهان ( یا هر چیز دیگه که به ذهنتان رسید برای بینی و دهان ) نکته : اگر یکروز زودتر آدم برفی رو درست کنید هویج کمی پژمرده میشه .
شکلات چیپسی برای چشم و اسمارتیز دکمه
چندتا شکلات هم برای کلاه
و پاستیل رشته ای برای شال گردن ولی من نداشتم
5 لیوان پودر نارگیل ( نکته ولی شما یک کیلو کنار دستتان باشد شاید بیشتر شد )
طرز تهیه دسر یلدایی ( یا دسر آدم برفی )
پودر قند و خامه ی صبحانه را با همزن 5 دقیقه بزنید سپس پودر خامه را بریزید و 10 تا 15 دقیقه هم بزنید بعد پودر نارگیل رو اضافه کنید و هم بزنید و تا وقتی مواد منسجم بشه به اضافه کردن پودر نارگیل ادامه بدهید . ( مراقب باشید ناخنک نزنید خطرناکه ممکنه اونوقت به جای 14 تا آدم برفی برسه به 1 عدد!) حالا روی مواد را بپوشانید
و از خمیر اماده شده توپهای ریز و درشت درست کنید و گردی بزرگ رو که درست کردین داخلش چوب شور بزارین و روش توپ کوچیک رو قرار بدید .
و با شکلاتها چشم ودهانش رو درست کرده و با هویج بینی بسازید و از شکلاتها بعنوان کلاه استفاده کنید و روشون کمی پودر نارگیل بپاشید تا منظره برفی بشه . آدم برفی ها تو یک جعبه بذارید روشو بپوشانید و دریخچال قرار دهید . حتما روشو بپوشانید چون نارگیل سریع بوی یخچال رو به خودش میگیره . اصلا هم فریز نکنید وقتی بیرون اوردید آب میندازه ها نگین نگفتی ها
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_معجون
دوستان این کیک را داخل هرقالب دلخواهی می تونین تهیه کنید داخل فر روی گاز وحتی دستگاه ساندویچ ساز هم قابل پخت هست،من داخل قالب تک نفره ریختم وبه شکل دونات دراوردم،خوب بریم سراغ دستور ومیزان مواد،این اندازه ای که می نویسم همین تعدادی میشه که داخل قالب هست:
#کیک_معجون
خرمای بدون هسته ۵عدد(رطب استفاده کردین پوستش را بگیرید)
شیره انگور ۲ق غ (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده کرد)
عسل ۳ ق غ
مغزیجات دلخواه ۱/۳لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتی کنجد
پودر نارگیل ۱/۳لیوان
کره اب شده ۵ ق غ(کره را اب کنید وسپس ۵ ق بردارید)
شیر ۶ق غ
موز یک عدد خییلی کوچک یا نصف یک موز بزرگ
ارد سفید ۲/۳ لیوان حدود ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱و ۱/۴ق چ پر
تخم مرغ ۱عدد
پودرهل یا پودر دارچین ۱/۴ق چ
همه مواد به جز آرد وبیکینگ پودر را داخل مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید،سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبی برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله به آن اضافه کنید وبا لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید،
مایه کیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با کره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشی کنید)درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه بگذارید ،،، پخت کیک راچک کنید،
پس از سرد شدن با شکلات ذوب شده ویا عسل سرو کنید، چون شیرینی کمی داره ،من شکلات زدم وبا شکلات خوشمزه بود،
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک موز و گردو
برای ۹ عدد کاپ کیک
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان)
روغن مایع ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان)
شکر ۱۰۰ گرم (یه مقدار کمتر از نصف لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم ، ۱ ق م
وانیل نوک قاشق
موز ۱ عدد
گردو خرد شده ۲ الی ۳ ق غ (میزان دل به خواهی )
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب ۵ دقیقه با همزن زدم . روغن رو اصافه کردم و مقداری با همزن زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم . موز رو با چنگال له کردم و بهش اضافه کردم و با همزن خیلی کم زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم و در آخر گردو رو با یه قاشق مقدار کم آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و در حد خیلی کم با لیسک هم زدم (ریختن ارد به گردو به دلیل ته نشین نشدن گردو هست)
از مواد داخل قالب کاپ کیک ریختم . حدودا تا نصف ریختم . در فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بدون فر در فر دست ساز شما می تونید درست کنید . داخل قالب مافین و یا کیک یزدی می تونید درست کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پولکی خوشمزه که می تونید در طعمهای مختلف درست کنید
مواد لازم
یکلیوان شکر
پودر زعفران یا پودر هل یا پودر لیمو عمانی نصف ق چ
ابتدا یک تابه بزرگ و نچسب میخوایم شکر رو داخلش خوب پخش میکنیم روی شعله بزرگ با حرارت ملایم میزلریم اصلا نباید هم بزنید بزارید شکر کاملا از دور آب بشه و وقتی فقط شکر وسط موند می تونید هم بزنید همبزنبد تا کاملا شکر حل بشه وقتی کامل حل شد می تونید پودر هل یا زعفران یا لیمو یا مغزیجات رو اضافه کنید
مخلوط کنید
حالا یک شعله کوچک رو با شعله کم روشن کنید روس شعله پخش کن بزارید و تابه پولکی رو روش قرار بدین اینکار برای اینه که وقتی با قاشق از پولکی روی سینی یا فایل میرزیم مابه پولکی سرد و سفت نشه
حالا یک سینی استیل یا یکتکه فویل پخش میکنیم نیاز به چرب کردن هم نبست بعد از مایه پولکی با قاشق روش میرزیم و کمی با پشت قاشق پخش میکنیم
اگر هم دوست دارین مثل من طرحهای مختلف داشته باشید وقتی با قاشق پخش کردین انواع مغزیجات روش بریزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_رولتی
برای درست کردن این کوکو اول سه عدد تخم مرغ و پنج قاشق ارد و زعفران و نمک را باهم خوب مخلوط میکنیم بد داخل یک سینی کاغذ روغنی میزاریم بد مایعی که اماده کردیم وکف سینی با قطر نازک میریزیم حدود چهار دقیقه داخل ماکرو ویو گزاشتم بد مایع کوکورو درست میکنیم به همون روش عادی مایع کوکو رو هم به صورت یک لایه نازک روی لایه اول میریزیم بازم حدود چهار دقیقه داخل ماروویو دوباره بداز اتمام زمان بیرون میاریم میتونید وسطشو یا تن ماهی بریزیم یا سوسیس من سوسیس گزاشتم البته باید قبلش سرخ کنید در انتها رول میکنیم و حدود دو سه ساعت در دمای محیط بعد برش میزنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستیل_خونگی
یه نکته بدون قالب هم می تونین توی یه ظرف بریزین و بعد برش بدین.
پودر ژله نصف بسته
پودر ژلاتین نصف ق غ (لوازم قنادی ها و سوپری ها دارند )
گلوکز ۱ ق م (لوازم قنادی ها دارند . می تونین نریزین و حذف کنین ولی توی کشدار کردن موثره)
آب سرد یک سوم لیوان .
من از سه تا رنگ در واقع سه نوع پودر ژله استفاده کردم و همش رو نصف بسته از هر کدوم استفاده کردم . خواستین یه بسته و یه رنگ درست کنین همه مواد بالا رو دو برابر کنین .
من نصف پودر ژله لیمو سبز رنگ ، نصف پودر ژله انار قرمز رنگ و اون یکی هم پودر ژله کولا نوشابه هست که خیلی طعم پاستیل نوشابه های بیرونی شده بود .
پس هر کدوم رو جدا گانه درست کردم
نصف بسته پودر ژله هر رنگ که خواستین و پودر ژلاتین و آب سرد رو با هم داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و وقتی حل شد بهش گلوکز اضافه کردم و خوب هم زدم و بعد از حرارت از روی بخار کتری برداشتم .
قالب سیلیکونی توی این مورد خیلی خوبه راحت بیرون میاد ازش ولی اگه قالب های ریز پلاستیکی مثل قالب یخ هم میشه ولی در آوردن سخته ازش .
یه کم قالبم رو با روغن مایع چرب کردم و داخل قالب از مواد ریختم و توی فریزر حدود یه ربع تا ۲۰ دقیقه قرار دادم و بعد به راحتی بیرون آوردم .
برای اینکه پاستیل ها هم بهم نچسبن کمی دستتون رو آغشته به روغن مایع بکنین و کمی به پاستیل ها رو توی دستتون بغلتونین .
این هم از پاستیل های رنگی و شکل های مختلف بنده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوجذاب
سه عدد تخم مرغ
سه قاشق غذا خوري اسفناج ريز ريز شده
دو قاشق غذا خوري پيازچه ريز ريز شده
دو قاشق غذا خوري شويد ريز ريز شده
ادويه نمك و فلفل سياه
٥٠ گرم پنير موزرلا و چدار و ٢٥ گرم پنير پارميسان(البته من خودم وقتي درست كردم همرو پنير موزرلا ريختم)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو با مرغ
مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید من دم کرده نداشتم مقداری ریشه زعفران اضافه کردم آخر سر لوبیای پخته شده ورب رو اضافه کنید همه رو با هم خوب تفت داده تا به روغن بیفته
برنج رو مثل چلو آبکش کرده واماااا کمی زنده تر
ته دیگ مورد نظر رو بزارید کمی برنج سفید رو ته دیگ و سپس مواد گوشتی مابین هم کمی پودر دارچین وپودر گل محمدی رو بپاشید. این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه
بزارید رو گاز با حرارت کم تا بخار ازش بلند بشه سپس روغن روش بریزید دوباره بزارید دم بکشه
شما با چی دوست دارید؟ من با ماست
در لوبیا پلو باید بوی دارچین غالب باشه بر ادویه های دیگه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه تخم مرغ های رنگی #هفت_سین
2قاشق سرکه میریزیم و 25دقیقه میگذاریم داخل آب جوش
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــــلام✋
🌸🍃صبح یکشنبه تون بخیـر☕️😊🌸
امروزتون پر از موفقیت 🌸
🌼🍃قلبتون مملو از عشق💕
زندگیتون سرشـار از نیکی🌸
الهی🙏
🌸🍃ساحل زندگیتون همیشه آرام
دلتون مثل دریا وسیع وبخشنده💞
💖و قلبتـون مثـل
آسمان آبی، پهناور و مهربان💖
شروع صبح پر برکتی براتون آرزومندم🌸🙏
سلام صبحتون بخیر🌸🍃🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_موز
موز 3 عدد متوسط
شیر 2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
بنا به ذائقه میتونید شکر رو کم یا زیاد کنید
خامه صبحانه 1 بسته
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آب 1/4پیمانه
ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
ژله با طعم دلخواه 1 بسته
آب برای حل کردن ژله 1 لیوان
.
ژله و آب رو مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا ژله حل بشه.
کف قالب 30×20 رو کمی خیس کنید کیسه فریز بندازید و روی کیسه فریز رو کمی چرب کنید.
ژله حل شده را در قالب بریزید و در یخچال قرار بدید تا کاملا ژله ببنده
سپس ژله را از قالب دربیارید و با کاتر گرد یا ته ماسوره یا هر وسیله ای که در دسترس دارید به صورت گرد کاتر بزنید.
کف قالب ژله را با کمی روعن چرب کنید.
حالا ژله های کاتر خورده رو در قسمتهای مختلف قالب بچسبونید
نگران نباشید🙆☺خیلی راحت ژله به کف و دیواره قالب میچسبه
حتما وقتی ژله رو چسبوندید با انگشت روی اون رو فشار بدید و مطمئن بشید حباب هوا زیر ژله باقی نمونه وگرنه وقتی دسر رو در قالب میریزید دسر زیر ژله ها میره و کارتون تمیز در نمیاد
حالا قالب رو در یخچال قرار بدید.
.
موزهای تکه شده+1 پیمانه از شیر+خامه صبحانه رو در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست بشن
در ظرفی 1 پیمانه شیر باقی مونده +شکر رو مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید در حدی که شکر حل بشه
دقت کنید شیر نجوشه
پودر ژلاتین و آب سرد رو مخلوط و هم بزنید تا اسفنجی بشه
و بعد به شیر ولرم اضافه و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل بشه
دقت کنید به هیچ عنوان شیر نجوشه وگرنه میبره
میتونید قبل از اینکه ژلاتین رو به شیر اضافه کنید اون رو ابتدا روی بخار کتری بذارید تا ژلاتین کاملا حل و شفاف بشه و بعد به شیر اضافه کنید اینجوری کارتون راحت تره
حالا شیر و موز و شیر و ژلاتین را با هم مخلوط و هم بزنید
قالب رو از یخچال دربیارید و ابتدا یک لایه نازک از دسر در قالب بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه و بعد از یخچال در بیارید و لایه بعدی رو بریزید
حتما مواد رو مرحله به مرحله بریزید تا یه وقت ژله های از کف و دیواره جا به جا نشن
هر لایه رو که میریزید در یخچال بذارید و مدام چک کنید با انگشت...وقتی نیم بند شد از یخچال در بیارید و لایه بعدی رو اضافه کنید
قالب رو 8 ساعت یا یک شب در یخچال بذارید
بعد دور ژله رو از دیواره قالب جدا کنید و به راحتی در ظرف سرو برگردونید
دسر رو نزدیک زمان سرو برگردونید چون به خاطر موز تغییر رنگ میده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍉پاستیل هندوانه ای
مواد لازم :👇
برای لایه سبز : یک بسته ژله ی سبز+یک قاشق غذاخوری شکر+یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین+ یک سوم پیمانه و یک قاشق غذاخوری اب سرد + یک قاشق
غذاخوری گلوکز.
برای لایه سفید : یک بسته ژله ی الوورا+یک قاشق غذاخوری شکر+یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین+ یک سوم پیمانه و یک قاشق غذاخوری اب سرد + یک قاشق غذاخوری گلوکز
برای لایه ی قرمز : دو بسته ژله ی هندوانه _ دو قاشق غذاخوری شکر+ دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین+ دو سوم پیمانه و دو قاشق غذاخوری اب سرد + دو قاشق غذاخوری گلوکز
.
دستور تهیه :
اول ژله ی سبز، شکر، پودر ژلاتین را مخلوط کنید سپس اب رو بهش اضافه اضافه کنید و روی حرارت بنماری بذارید و هم بزنید تا یکدست بشه و همه ی ذراتش اب بشه(حدود ۲۰ دقیقه) سپس گلوکز رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید ،بعد پنج دقیقه صبر کنید از داغی بیافته، سپس چند ثانیه با هم زن بزنید در حدی که کمی مات بشه مطابق فیلم سپس در قالب چرب شده بریزد و بذارید یخچال ...
_حالا لایه ی سفید رو به همین شکل آماده و روی لایه سبز بریزید و بذارید یخچال، برای لایه قرمز هم به همین صورت عمل کنید و روی لایه سفید بریزید و
پاستیل رو دو ساعت بذارید یخچال
_سپس مطابق فیلم از قالب خارج و برش بزنید ،من با ماژیک خوراکی روش طرح شبیه تخمه هندوانه زدم با
شکلات اب شده هم میشه
_بعد مطابق فیلم قلمو رو به آرد آغشته کنید و روی پاستیل ها بزنید تا بهم نچسبن.
سایز ظرف ۱۲×۱۷
(دوتا ظرف به این سایز).
دقت کنید با همزن فقط چند ثانیه بزنید در حدی که کمی مات شد کافیه اگه زیاد بزنید چسبناک میشه و به قالب میچسبه.
من چون میخواستم تو عکس خوب بیافته به قسمت سبز و قرمز یه قطره رنگ ژله ای اضافه کردم
برای پاستیل حتماً باید از پودر ژلاتین دانه ریز ک حالت پودری داره استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویج_پلو
مواد لازم:
هویج: ۹۰۰ گرم
برنج: ۱.۲ کیلوگرم
پیاز: ۳ عدد
مرغ: ۱ کیلوگرم
کشمش پلویی: ۳/۴ پیمانه
خلال پرتقال: ۱/۳ پیمانه
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
ادویه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازها را خلالی خرد می کنیم.
هویج ها را قیمه ای ریز می کنیم.
برای گرفتن تلخی خلال پرتقال، دوبار خلال ها را با یک لیوان آب سرد می جوشانیم و صاف می کنیم.
هویج ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
بعد سبک شدن پیازها داخل روغن، مرغ و اضافه می کنیم و تفت می دهیم، به ترتیب ادویه ها، هویج سرخ شده، نمک، رب انار، خلال پوست پرتقال و کشمش پلویی را می ریزیم و تفت می دهیم، شعله را خاموش کرده و گلاب را به مواد اضافه می کنیم.
برنج و داخل آب جوش همراه با مقداری نمک می ریزیم و دانه شمارتر آبکش می کنیم.
کف قابلمه مقداری روغن ریخته و با توجه به ذائقه نان یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ قرار می دهیم، به ترتیب نصف برنج، همه مواد مخلوط و مابقی برنج ریخته و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛