فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله
یک بسته پودر ژله هلو
یک لیوان شیر
۲ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
شکلات تخته ایی سفید
شکلات رو به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کنید و بعد روی پلاستیک ریخته تا مدل حبابی بگیره.
اگه قالب دارید چه بهتر😉
ژله رو مطابق دستور روی بسته تهیه کنید.
شیر رو روی بخار کتری گذاشته و بعد از گرم شدن پودر ژلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه.و بعد مطابق فیلم یک لایه ژله هلو میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده و بعد لایه دیگه رو میریزیم.
اگه در این حین ژله سفت شد و کار کردن براتون سخت بود روی بخار کتری بزارید تا نرم بشه.
برای لایه ایی ریختن اصلا نباید مواد ژله داغ باشه چون لایه ها باهم قاطی میشن.
در اخر با شکلات تزیین کنید.
نوش جان🌼🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبحتون_بخیر ☕️😊🌼🍃
ان شالله🙏
در شروع صبح 🌼🍃
کسب وکارتون پربرکت🌼🍃
دل هاتون پرازمحبت و🌼💛🌼
خانه وکاشانه تون پرازصمیمیت باشه 💛
دوستان عزاداری هاتون قبول حق 🙏
التماس دعای فراوان 🙏
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسلایس_دارچین_و_گردو_
سلام به روی ماهتون یک شیرینی راحت و خوشمزه و عالی 😊
کره یا روغن جامد ۷۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید حدودا ۲۰۰ گرم ( تقریبا یک و یک سوم لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
پودر دارچین ۱ ق م
گردو ریز خرد شده حدودا نصف لیوان
همه مواد به دمای محیط برسه .
پودر قند و آرد الک بشه .
پودر قند و کره رو اول یکم با قاشق و بعد با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ ها رو جدا جدا اضافه کردم و هر بار با همزن یک دقیقه زدم و بعد وانیل رو اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و داخلش ریختم . یک کم خمیر چسبندگی داره ایراد نداره. خمیر دو با نوک انگشت جمع کردم .
استراحت نمی خواد .
داخل ظرفی خیلی جزیی با روغن جامد چرب کردم . خمیر رو داخلش پهن کردم .
اندازه ظرف من ۱۵ در ۲۵ سانت هست .
جنسش سرامیکی ولی هر نوع قالبی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشه میشه طروف پیرکس و یا فلزی.
خمیر هم یک کم چسبندگی داره مدلش این طوره و به خاطر اینکه مواد ردیه ریخته میشه مهم نیست .
یک دونه سفیده تخم مرغ و یک قاشق پودر قند رو مخلوط کردم و روی خمیر یک کم مالیدم .
پودر دارچین هم یک کم روش ریختم و بعد گردوهای خرد شده و صاف کردم و داخل فر که از یک ربع قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ به مدت ۲۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم .
تا زمانی که تغییر رنگ بده .
بعد از فر خارج کردم و گذاشتم از دما که افتاد برش دادم .
🔴نکات :
👈بستگی به اندازه برش داره که چه سایزی برش بدین من تقریبا کوچیک برش زدم ۲۴ تا برش شد .
👈بدون فر می تونین توی تابه و همچتین تابه دو طرفه روی گاز هم درست کنین . فقط شعله پخش کن بزارین و حرارت کم باشه تایم رو چک کنین من چون نپختم این رو تایم دقیق نمی دونم .
در مورد دستگاه های دیگه دوستان چون ندارم و کار نکردم باهاشون اطلاع ندارم .
👈ماندگاری این شیرینی هم عالیه اگر روعن جامد استفاده کنین تا دو ماه عالی می مونه . اگر کره باشه کمتر تا دو هفته و اگر مارگارین باشه نسبت به کره ماندگاریش کمی بیشتره .
توی طرف درب بسته محیط خنک خوب و عالی می مونه الزامی هم به یخچال نیست .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥖 #نان_باگت
مواد لازم :👇
آرد ...... ۲۳۰ گرم (۱ پیمانه + ۳/۴ پیمانه)
آب ولرم ...... ۱۴۰ گرم (نصف پیمانه + یکپنجم پیمانه)
نمک ...... یک ق چایخوری سرخالی
شکر ...... یک ق مرباخوری سرپر نباشه
پودر مخمر ...... یک ق مرباخوری سرپر نباشه
.
دستور تهیه :👇
مخمر و شکر و مخلوط و نصف آب گرم رو بهش اضافه و روشو بپوشونید تا حدود ده دقیقه بمونه عمل بیاد. بعد مایع خمیر، باقی آب گرم، نمک و آرد رو باهم مخلوط کنید و بعد به مدت ده دقیقه تا یک ربع ورز بدین، حالا خمیرو داخل ظرف بذارین و روشو با نایلون پوشونده و یک تا یکونیم ساعت درجای گرم بذارید تا حجیم بشه.
سپس پف خمیرو بگیرید و به سه قسمت تقسیم کنید و مطابق فیلم خمیر رو بپیچید و ... .
.
نکات :👇
🔴 فر رو از یک ربع قبل با دمای ۱۹۰ درجه روش کنید.
🔴 یک ظرف اب هم در فر بذارید تا نون خشک نشه.
🔴 در سینی فر کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید.
🔴 کمی چسبندگی برای خمیر طبیعیه پس ارد زیاد به خورد خمیر ندین چون نون بی کیفیت میشه.
🔴 پودر مخمر هم بیشتر از مقدار دستور نریزید چون کیفیت و طعم نون بد میشه.
🔴 من ناخنام بلند بود نتونستم خوب لبه ی خمیر رو به هم بدوزم😁شما اینکارو محکم انجام بدین تا نون بعد از پخت درز نداشته باشه در ضمن اون قسمت درز خمیر باید زیر قرار بگیره.
🔴 استراحت های خمیر خیلی مهمه و تو کیفیت نون باگت تاثیر مستقیم داره بخصوص زمان استراحت دوم.
🔴 من برای رومال روغن مایع زدم ولی میتونید کمی ارد رو با اب مخلوط کنید و روی حرارت بذارید کمی که غلیظ شد بردارید و روی نون ها بزنید دقت کنید که رومال باید رقیق باشه.
🔴 وقتی نون ها رو از فر در آوردین، کمی که از داغی افتاد داخل نایلون بذارید تا خشک نشن
🔴 اگر نون هاتون خشک شدن بهشون کمی اب بپاشید و داخل نایلون بذارید، نرم میشن.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
مرغ: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۳ عدد
مغز گردو: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
ابتدا مغزگردوها را میکس یا چرخ می کنیم و پیاز ها میکس یا رنده می کنیم داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را به خوبی سرخ می کنیم و برمی داریم.
پیاز ها را داخل تابه ریخته و سرخ می کنیم، به ترتیب گردو، رب انار، شکر، نمک و ادویه ها را اضافه و تفت می دهیم و هم می زنیم.
سه لیوان آب اضافه می کنیم بعد جوش آمدن مرغ ها را داخل مواد چیده، شعله را کم می کنیم و درب تابه را قرار می دهیم و حدود دو ساعت با شعله ملایم می پزیم.
نکات⚠️
ابتدا با روغن بیشتر مرغ ها را سرخ می کنیم، روغن اضافه را برداشته و پیاز ها را سرخ می کنیم.
مقدار شکر و رب انار به ذائقه شما (ملس، ترش) بستگی دارد و به اختیار می توانید کم یا زیاد کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرپ_مرغ_قارچ
🌸مواد لازم برای 8 عدد کرپ
3 عدد تخم مرغ درشت
پودر سیر و نمک به میزان دلخواه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
آرد 3/4 پیمانه
🌸مواد میانی کرپ
سینه مرغ 400 گرم
قارچ 300 تا 400 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
نمک و فلفل و ادویه دلخواه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 100 گرم
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
.
برای کرپ ابتدا تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و پودر سیر هم بزنید تا یکدست شوند.
سپس روغن+شیر+آب را اضافه کنید.
آرد را به تدریج با الک اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
در انتها مواد کرپ را از صافی رد کنید.
کف تابه را کمی چرب کرده و هر بار به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد در تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا مواد یکنواخت پخش شود.
صبر کنید تا حباب بزند بعد برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و کمی طلایی شود.
◀تابه را فقط باب اول چرب کنید و برای دفعات بعدی نیاز به چرب کردن تابه نیست.
◀کرپهای آماده را در بشقاب روی هم قرار داده و در انتها روی آنها را با کیسه فریزر بپوشانید تا نرم بمانند.
.
برای مواد میانی ابتدا سینه مرغ را خورد کنید و با سیر ورقه یا پودر سیر و نمک و فلفل و ادویه دلخواه مزه دار کرده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
◀من از ترکیب سس ووستشایر+کمی سس خردل ملایم+سیر ورقه و نمک و فلفل برای طعم دار کردن مرغ استفاده کردم.
پیاز را نگینی خورد کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود و بعد مرغ مزه دار شده را اضافه و با حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ بپزد.
سپس قارچ ورقه به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
نمک و آرا ذرت اضافه کنید.
◀آرد ذرت برای قوام دادن به آبی که از قارچ و مرغ خارج میشود اضافه شده و آنرا به صورت سس غلیظ در می آورد.
در انتها خامه و جعفری ساطوری افزوده و حرارت را خاموش کنید.
هربار از مواد مرغ و قارچ مقداری روی کرپ قرار داده به صورت مربع یا لوله ای بپیچید.
کرپها را در ظرف فر کنار هم بچینید.
کمی سس سفید(سس بشامل) برای جلوگیری از خشک شدن کرپها روی آنها ریخته.
مقداری پنیر پیتزا بریزید.
در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_مرغ_بدون_فر
بریم سراغ دستور 👇🏻
مواد لازم برای نون پیتزا :
پودر خمیر مایه فوری یک ق غ
شکر یک ق غ
آب حتما ولرم یک سوم لیوان
آرد سفید گندم ۲ لیوان
آب نصف لیوان
روغن مایع ۵ ق غ
طرز تهیه نون پیتزا :
اول از همه آب ولرم و شکر رو ترکیب میکنیم،شکر که حل شد توش،پودر خمیر مایه رو اضافه و با قاشق چوبی(حتما چوبی) یه کوچولو هم زده،درشو میزاریم یک ربع تایم میدیم تا اسفنجی شه،اگه اسفنجی نشد و بالا نیومد پودرتون خرابه.
بعد که اسفنجی شد داخل یه کاسه ریخته و بهش روغن و آب رو اضافه و آرد رو توش الک کرده و حسابی هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیف دست بیاد ، بعد درشو گذاشته نیم ساعت توی فضای خونه تا خمیر پف کنه.
مواد لازم برای مواد پیتزا : (مواد پیتزا کاملاااا دلخواهی هست،هرچی میتونه باشه طبق سلیقتون)
مرغ یا گوشت پخته شده
فلفل دلمه ، ذرت
سس قرمز یا سفید
یک ق غ رب گوجه یا پوره گوجه
پیاز نگینی شده
نمک و فلفل و زردچوبه به مقداری که خودتون دوس دارین
طرز تهیه :
اول پیاز رو داخل تابه با زردچوبه تفت میدیم بعد فلفل دلمه و ذرت رو اضافه میکنیم،نمک و فلفل هم بزنین بعد رب و حسابی تفت بدین و بعدش مرغ رو ، مواد که حاضر شد خمیر پیتزا رو توی سینی پهن کرده و با چنگال میزنیم رو سطحشو و بعد سس و پنیر و مواد پیتزا و در آخر پنیر به ترتیب اضافه و روی گاز با شعله کم گذاشته و درشو با یه ظرف نسوز و نشکن میزاریم تا بپزه🤗💪
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش
#آش_گندم
این مقدار مواد لازم مقدار آش تو قابلمه هستش میخواید کمتر درست کنید مواد رو نصف کنید.
گندم پوست کنده یک لیوان ونیم سوپر مارکتها فراووونه
نخود نصف لیوان
لوبیا چیتی دوسوم لیوان
عدس دوسوم لیوان
اسفناج ۳۰۰گرم جعفری و گشنیز وتره صد گرم
پیاز بزرگ دو عدد این آش پیاز فراووونه لازم داره
نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وروغن برای سرخ کردن پیاز میزان لازم
نخود ولوبیا رو از شب خیس کنید
عدس وگندم خیس کردن نمیخواد
عزیزان توجه کنید اگه نخود رو همراه حبوبات دیگه بزارید بپزه .آش وقتی که کاملا بپزه ولعاب بده باز نخود دندون گیره نخود دیرپزه پس نخود باید نیم پز بشه بقیه حبوبات رو اضافه کنید.پیاز داغ درست میکنیم نصفش بر می داریم
نخود خیس خورده وگندم پوست کنده رو اضافه واب رو میریزیم تا نخود وگندم نیم پز بشه حدود چهار ویا پنج لیتر آب بریزید برای پخت آش آب لازمه بعدا دوباره مجبور نشیم آب بریزیم اینجا اگه آب قلم داشتید میتونید بریزید که بسیار خوشمزس از عصاره بره هم میتونید استفاده کنید من هیچ کدوم نداشتم😁
نخود وگندم که نیم پز شد لوبیای چیتی خیس خورده هم اضافه کنید. لوبیا هم که نیم پز شد عدس رو به همراه نصف پیاز داغی که نگه داشته بودیم و ادویه ها رو باهاش تفت دادیم اضافه میکنیم .سبزی شسته وخرد شده هم اضافه میکنیم اینجا دیگه در قابلمه رو نمیزاریم تا رنگ سبزی و آش کدر نشه حدود چهل دقیقه تا یکساعت دیگه بپزه آش کاملا پخته ولعاب انداخته وجا افتاده. نزارید زیادی سفت بشه چون گندم داره بعد از سرد شدن زیادی سفت میشه
شعله زیاد رو هی کم وزیاد نکنید.بزارید تا آخر پخت با شعله یکسان پخته بشه متوسط کمی رو به پایین .
بدلیل داشتن گندم زود زود هم بزنید وگرنه ته میگیره.
این آش بدون چاشنیه دوست داشتید نصف لیوان کشک اضافه کنید. وبا پیاز داغ نوش جان بفرمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور یه شیرینی خوشمزه اوردم براتون
این شیرینی هم با فر درست میشه وهم بدون فر توجه کنید شیرینی کشمشی هیچ وقت روش طلای نمیشه فقط زیرش که طلای شد کافیه زمان پختش چهدر فر و چه بدون فر حدود ۱۵ الی بیست دقیقه است
میتونید کل مواد رو نصف کنید
آرد ۴۲۰ گرم حدود سه لیوان
پودر قند ۳۰۰ گرم یک لیوان ونیم
روغن صاف قنادی ۱۰۰گرم روغن جامد پخت وپز ۵۰ گرم
تخم مرغ درشت دوعدد
ماست ۱۴۰ گرم یا نصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایی خوری
کشمش ۱۵۰ گرم یا یک لیوان
گاز رو روشن کنید کمترین درجه حرارت شعله پخش کن بزارید ماهی تابه رژیمی روش تا گرم بشه از فر استفاده میکنید.از فر دست ساز هم میتونید استفاده کنید دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه
روغن وپودر قند رو بزنید حدود چهار الی پنج دقیقه تا پوک وسفیدرنگ بشه سپس تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کرده ومیزنیم وانیل هم اضافه ،سپس ماست رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم همزن رو خاموش آرد رو یکدفعه میریزیم وبا دست مخلوط میکنیم زیادی ورز ندید که بهروغن بیفته فقط با نوکانگشتان مخلوط کنید آخر سر کشمش که قبلا نیم ساعتی تو آب خیس کردیم تا نرم بشه آبکش کردیم میریزیم ومخلوط میکنیم میریزیم تو قیف ساده نداشتید از دو قاشق استفاده کنید
ماهی تابه که گرم شده دو عدد کاغذ روغنی انداخته خمیر رو قیف میزنیم میخواید رویه شیرینی کمی ترد بشه کمی پودر قند روش بپاشید(اختیاریه)در ماهی تابه رو میبندیم ومیزاریم رو شعله پخش کن حدود پانزده دقیقه شعله خیلی کم باشه به ارومی درشو باز میکنیم زیرش طلای شد کافیه اونو خالی میکنیم کاغذروغنی انداخته سری بعد دوباره میزازیم
توی فر هم تو سینی کشمشی ها رو قیف زده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه از پشت شیشه نگاه کنید زیرش طلای شد کافیه بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد
به جای روغن صاف میتونید از جامد پختوپز استفاده کنید ویا فقط از روغن صاف قنادی استفاده کنید لوازم قنادیا دارن
روغن مایع به هیچ عنوان نمیشه
میتونید به این مقدار روغن از کره استفاده کنید وای من طعم کره رو تو شیرینی دوست ندارم طعمش غالب میشه
سعی کنید از ترازوی دیجیتالی برای اندازه گیری استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رول_سیب_زمینی_گوشت
مواد لازم:
۳ عدد سیب زمینی
۱/۵ لیوان پنیر کاشار رنده شده(پنیر پیتزا)
۱ دسته کوچک جعفری ۱۵-۲۰ ساقه
۲ عدد تخم مرغ
۱قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
مواد برای مایه گوشت:
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳۵۰-۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عددپیاز
۱ عدد فلفل سبز ۲ عددفلفل دلمه قرمز
۱قاشق رب گوجه فرنگی
۱ لیوان آب گرم
۱ق مرباخوری نمک
۱ ق مرباخوری پودر فلفل قرمز
فلفل سیاه
برای رویش:
رنده پنیر کاشار (پیتزا )
جعفری و فلفل قرمز برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینی ها را پوست گرفته ،شسته ورنده درشت کنید. آبشو بگیرید ودر ظرف مناسبی بریزید.
پنیر رنده شده ، جعفری خرد شده،تخم مرغ ها ،نمک وفلفل سیاه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد مایه سیب زمینی آماده شده را روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده اید بریزید و به ضخامت ۱ سانتیمتر به شکل مستطیل پهن کنید. سینی را در پنجره پایین فر قرار دهید و در ۱۸۰ درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید.
در این فاصله مایه گوشتی را آماده کنید. به همین خاطر در ماهیتابه مناسبی روغن زیتون و گوشت چرخ کرده را بریزید وتفت دهید.بعد پیاز خرد شده وفلفل های خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آب گرم را هم اضافه کنید. نمک و پودر فلفل قرمز و سیاه را هم اضافه کرده و اجازه دهید تا زمانی که آب گوشت کشیده بشه بپزد. زیر و روی سیبزمینی که سرخ شد از فر خارج کنید. مایه گوشت را به طور یکدست و یکنواخت روی سیبزمینی پخش کنیدو سپس به کمک کاغذ روغنی از طرف طول با دقت شروع به رول کردن سیب زمینی بکنید.در انتها روی رول سیب زمینی پنیر رنده شده بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه تا زمان سرخ شدن قرار دهید بعد از طلایی شدن رول سیب زمینی را در ظرف سرو گذاشته و به عرض ۵ سانتیمتر برش دهید وبا فلفل قرمز وجعفری تزئین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با #فینگر_فود راحت و فوری
۳ عدد سفیده ی تخم مرغ
آرد ۶ ق غ
۱ ق غ بکینگ پودر
نمک
پنیر چدار ۲۰۰ گرم
پودر سوخاری ۱۰۰ گرم
روغن برای سرخ کردن
ابتدا سفیده ی تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه، نمک اضافه و آرد و بکینگ پودر هم الک میکنیم و میریزیم، پنیر چدار رنده شده ریخته و خوب مخلوط میکنیم از مواد به صورت توپک بر میداریم و داخل پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ سرخ میکنیم❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلیم (سریع و راحت)
🌾🌾🌾
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_شکری
مواد لازم:
پودر قند یک و نیم لیوان
مخلوط شکر و پسته خرد شده ریز به مقدار لازم
اسانس کره ¼ ق چ سر خالی
روغن صاف قنادی 375 گرم(میتونید از کره استفاده کنید در اینصورت اسانس کره روحذف کنید)
وانیل 1 ق چ
آرد قنادی( گندم) 750 گرم
بیکینگ پودر1 و نیم ق چ
تخم مرغ 3 عدد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر عربی
سلام دوستای گلم
یه دسر خیلی خوشمزه و عالی 😊. برای بچه ها هم گزینه خوبیه . خیلی هم ساده است و راحت آماده میشه .
شیر ۲ لیوان
پودر کرم کارامل ۱ بسته
پودر کافی میکس ۱ بسته (حدودا ۲ ق غ)
پودر ژلاتین ۱ ق غ (۷ گرم)
بیسکوییت پتی بور نصف بسته
خامه صبحانه (یا قنادی ) نصف بسته حدودا ۲ ق غ .
پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بخار کتری ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
شیر و پودر کرم کارامل و کافی میکس رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم و بعد از اینکه مخلوط شدن ژلاتین حل شده رو اضافه کردم .
از حرارت برداشتم و داخل مخلوط کن همراه با بیسکوییت و خامه ریختم و میکس کردم .
داچون خامه داره قالب نیاز به چرب کردن نیستش مواد رو ریختم و گذاشتم توی یخچال تا خوب ببنده حدودا ۶ الی ۷ ساعت .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد و روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_موز_شکلاتی
#دسر_میوه_ای
شیر ۳ لیوان
پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ)
شکر ۱ تا ۲ ق غ (میزان شیرینی دست خودتون هست)
موز ۲ عدد
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم
روی نصف لیوان شیر سرد ژلاتین رو پاشیدم و گذاشتم روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش خوب حل بشه .
دو و نیم لیوان شیر رو با موز ها داخل مخلوطکن میوس کردم داخل قابلمه ریختم ، پودر کاکائو و شکر رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا گرم بشه و شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم .
وقتی که از دما افتاد خامه رو با کمی چنگال زدم تا نرم بشه و بعد داخلش ریختم و مخلوط کردم .
داخل قالب (قالب من جنسش پلاستیکی هست) چون دسر خامه داره و چربی داره نیاز به چرب کردن قالب هم نیست نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب بشه ، مواد رو ریختم و داخل یخچال حداقل ۷ الی ۸ ساعتی بمونه .
بعد که خوب بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم به طرف مرکز کشیدم دیدم که خوب از جاش آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نکات : میزان خامه بستکی به علاقه خودتون داره می تونین حذف کنین با وجود خامه دسر خوشمزه تر و لطیف تر میشه و در اوردنش هم از قالب راحت تر .
در صورت استفاده از خامه قنادی ، توجه به میزان شکر بشه چون این خامه شیرین هست .
پودر کاکائو قابل حذف هستش در این صورت به دلیل وجود موز در دسر بعد از خارج کردن دسر از قالب زود مصرف بشه چون زود رنگش تغییر رنگ میده .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛