#نون_خامه_ای
آب 200 میلی لیتر(1پیمانه سرخالی)
آرد 125 گرم (حدود یک پیمانه)
کره،مارگارین یا روغن جامد(دمای محیط)50 گرم
تخم مرغ(دمای محیط) 4 عدد متوسط
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری استاندارد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری استاندارد
شکر یا شربت بار 1قاشق غذاخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
.
کره+آب+شربت بار یا شکر+نمک را قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب ریز جوش بزند.
بلافاصله وقتی آب شروع به جوشیدن کرد آرد را یکباره اضافه و با قاشق چوبی سریع و مدام هم بزنید تا خمیر شود.
حدود 5 دقیقه روی حرارت مدام خمیر را باز و بسته کنید تا خمیر کمی پخته شده و صدای جیز از خمیر به گوش برسد.
مرحله داغ زدن در کیفیت نهایی نون خامه ای خیلی مهم است.
وقتی خمیر به صورت گلوله در ظرف جمع شد آنرا از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگری منتقل و پهن کنید تا خنک شود.
فر را از نیم ساعت قبل با دمای220 درجه روشن کنید.
خمیر خنک و کمی ولرم باشد.
خمیر گرم نباشد وگرنه تخم مرغها میبندند و خمیر خراب میشود.
4عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید.
خمیر خنک را در کاسه ریخته و تخم مرغ ها را در سه مرحله و به تدریج به خمیر افزوده و با همزن بزنید تا تخم مرغ کاملا جذب خمیر شود سپس قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید.
هر قسمت از تخم مرغ را که اضافه کردید حتما کاملا به خورد خمیر بروند و بعد قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید.
در پایان بیکینگ پودر و وانیل را افزوده و مخلوط کنید.
ماسوره ستاره بزرگ را در قیف قرار دهید و خمیر را در قیف بریزید.
کف سینی را چرب و کاغذ روغنی بیندازید.
از سینی سیاه داخل فر استفاده نکنید.
خمیر را با فاصله روی سینی ماسوره بزنید.
هر چقدر فشار دست بیشتر باشد شکوفه ها بزرگتر میشوند.
انگشتتان را خیس کنید و قسمتهای تیز خمیر ماسوره زده را صاف کنید تا در فر نسوزد.
سینی را در فر داغ قرار دهید و 10 دقیقه بعد از اینکه خمیر در فر 220 درجه کاملا پف کرد حرارت را روی 180 درجه قرار دهید تا نان کاملا طلایی و مغز پخت شود.
اگر فر کاملا داغ نباشد خمیر پف نکرده و تو خالی نمیشود.
پخت خمیر در فر حدود 30 تا 35 دقیقه طول میکشد.
فر را خاموش و در فر را نیمه باز بگذارید تا نانها در فر کمی خنک شوند و بعد سینی را از فر دربیارید.
کف نانها را سوراخ کرده و صبر کنید تا خنک شوند و با خامه فرم گرفته پر کنید.
اگر فر داغ نباشد و مرحله داغ زدن صحیح انجام نشود نانها پف نمیکنند.
اگر پخت کامل نشده باشد یا بلافاصله بعد از خاموش کردن فر نانها را خارج کنید پف نانها میخوابد.
با این دستور 20 تا 24 عدد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم محلبی سفید🔻
3.5 لیوان شیر (لیوان 200 میلی ، اگر از لیوان دسته دار فرانسه استفاده میکنید چهار پنجم لیوان همان 200 میلی میشود)
4 ق غ شکر
2 ق غ آرد
2 ق غ نشاسته (ذرت یا گندم)
1 ق غ کره
نصف پاکت وانیل شکری(2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای محلبی کاکائویی🔻
3.5 لیوان شیر
6_5 ق غ شکر
2 ق غ آرد
1.5 ق غ نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم)
2 ق غ پودر کاکائو
1 ق غ کره
نصف پاکت وانیل(2.5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه🔻
بجز کره و وانیل بقیه مواد هر دو محلبی را در قابلمه های جدا بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. در صورت امکان هر دو را همزمان روی اجاق بذارید و تا وقتیکه غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. بعد از اینکه پخت و غلیظ شد کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره حل شود. هر دو محلبی را از روی اجاق بردارید. با توجه به کیفیت آرد اگر محلبی خیلی غلیظ شد میتوانید خیلی کم شیر اضافه کنید. میتوانید داخل ظرف پیرکس مربع و یا داخل قالب کمربندی آماده کنید داخل ظرف پیرکس راحت تر است. کف ظرف بیسکوییت کاکائویی بچینید و مثل فیلم یک ملاقه محلبی سفید روی بیسکوییت و روی آن محلبی کاکائویی بریزید و به این ترتیب ادامه بدید. وقتی تمام محلبی تمام شد روی محلبی بیسکوییت پودر شده بریزید. وقتی به دمای اتاق رسید در یخچال بذارید وقتی سفت شدسرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی سپهسالاری
این مقدار مواد مقدار شیرینی رو سینی بدون فر هم عااالی میشه
مواد حتما با ترازوی دیجیتالی اندازه گیری بشه
این مقدار مقدار شیرینی رو سینیه
آرد سفید شیرینی پزی۲۳۰ گرم
تخم مرغ کوچک دو عدد
آرد برنج ۱۱۰ گرم
شکر۱۲۵ گرم
روغن صاف قنادی ۱۲۰ گرم لوزام قنادیا دارن لطفا جایگزین نکنید مگر در صورت لزوم پیدا نکردید از مارگارین استفاده کنید
روغن مایع ۳۵ گرم
ماست ۸۰ گرم
آب ۵۰ گرم
عسل یک قاشق مرباخوری
گلاب دو قاشق
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی
هل یک دوم قاشق چایخوری
ابتدا آرد شیرینی پزی و آرد برنج الک کنید وبریزید تو کاسه همزن روغن صاف رو با قاشق بزنید تا کمی باز بشه نصف روغن مایع بریزید و دستگاه رو با سرعت کم روشن کنید تا مواد مخلوط بشه سپس سرعت رو بالا ببرید و بقیه روغن مایع بریزید حدود ۷ الی ۸ دقیقه بزنید چند دقیقه که گذشت بیکینگ پودر اضافه کنید
در این فاصله تخم مرغ ،ماست،شکر،گلاب و آب و پودر هل کیک قاشق شهد ویا عسل رو مخلوط وبا همزن دستی یک الی دو دقیقه میزنیم در حد مخلوط کردن بیشتر نزنید وگرنه روی شیرینی ترک میخوره موادی که با همزن زدیم اضافه ابتدا
با نوک انگشتان خوب مخلوط میکنیم مواد که کم کم یکدست شد یه مشت از خمیر رو برداشته دوباره برمیگردونیم تو کاسه این کار رو ادامه میدیم تا خمیر جمع بشه زیادی هم نزنید خمیر که صاف ویکدست شد کافیه غلظت خمیر به اندازه
خامه زده شده است خمیر رو با ماسوره ساده قیف میزنیم مهر رو به آرد برنج زده وبه آرومی
روی شیرینی زده وبا تخم مرغ وزعفران و یه پنس نمک که قبلا با هم زن دستی زدیم رومال کرده کمی تخم خرفه روش بپاشید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ببست الی بیست وپنج دقیقه سپس از فر دربیارید سرد که شد از کاغذ روغنی جدا کنید وبزارید ظرف در بسته اگر به مدت طولانی نگه داری کنید بزارید فریزیر این شیرینی واسه عید بسیار مناسبه
من تخم خرفه در اوسط پخت یادم اومد که نزدم بعد از پخت یه زره عسل با برس وسط شیرینی زدم وتخم خرفه روش پاشیدم وبه عسل چسپید
مهر ندارید مشکلی نیست مال منم جای مهر محو شده انگار نزدم😁مهم طعمشه حتما درست کنید.واز خوردنش لذت ببرید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه #مرغ_سوخاری به سبک kfc
قطعات مرغ با پوست - 500 گرم
نمک - 1/4 قاشق غذاخوری
سس سویا - 1/2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی - 1 قاشق غذاخوری
رب زنجبیل - 1 قاشق غذاخوری
رب سیر - 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه - 1 قاشق غذاخوری
ماسالا یا پودر کاری - 1 بسته
برای پوشش:
آرد همه منظوره - 1.5 فنجان
آرد ذرت - 1/4 لیوان
نمک - 1/2 قاشق غذاخوری
پودر سیر - 1/2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز - 1/2 قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه - 1/4 قاشق غذاخوری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_ خوشمزهههه😋
۸ عدد فیله مرغ
نمک و فلفل سیاه
یک کاسه آرد سفید
یک کاسه آرد سوخاری
۳ عدد تخم مرغ
کاهو
گوجه
پنیر موزارلا
نان تافتون یا لواش یا نان پیتا
سس مایونز سس دلخواه.
فیله های مرغ رو بصورت نازک برش.زده مزه دارکنید
نیم ساعتی استراحت دهید
سپس آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلتونیم و در روغن سرخ کرده و به نان سس مایونز و کاهو و فیله و گوجه و پنیر زده و رول میکنیم و در تابه سرخ کنید😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل قطاب 👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_هویج
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋♂️. .
یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه .
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
.
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم .
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید .
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم #آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سیب_دارچین
برای ۱۸ عدد
آرد نون فانتزی یا قنادی حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم ، تقریبا ۲ لیوان
شیر ولرم ۱۲۰ میلی ، نصف لیوان
کره ۲۵ گرم
شکر ۲۵ گرم حدودا ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر مایه ۱ ق م
نمک نوک قاشق
برای مواد میانی
سیب بزرگ ۱ عدد یا متوسط ۲ عدد
پودر دارچین تقریبا ۱ ق ع
شکر ۱ ق غ
کره ۱ ق غ
بهتره از آرد رو از جاهایی که نون فانتزی می فروشن برای نون های فانتزی تهیه کنین . در کیفیت و نرمی و لطافت تاثیر گذاره . در غیر این صورت ارد سفید قنادی .
شیر ولرم رو داخل ظرفی ریخته و یک ق م شکر و بعد ۱ ق م پودر خمیر مایه ریخته . کمی هم زده و در ظرف رو میزاریم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد . به عمل اومدن حالت کفی ایجاد میشه و حجمش هم کمی زیاد میشه . برای اینکه بدونیم خمیر مایه سالمه یا نه .
توی یه ظرف دیگه تخم مرغ و نمک وکره نرم شده و مابقی شکر و خمیر مایه به عمل اومده رو با هم مخلوط می کنیم و بعد ارد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم . ارد کاملا تقریبیه و تا جایی که خمیر به دست نچسبه . اما زیادی هم نباید اصافه بشه و الا لطافت نونتون از بین میره و چسبندگی رو حتی با ورز دادن میشه از بین برد . خوب ورز دادم ده دقیقه و بهتره که صد بار روی صفحه کار کوبیده بشه .
بعد توی طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم و توی محیط یک ساعت استراحت قرار دادم .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و بعد از خمیر چانه هایی برداشتم . روی صفحه کار کمی ارد پاشیدم و خمیر رو با وردنه باز کردم . قطرش هم نازک .
به شکل دایره از خمیر در اوردم . دایره رو به ۴ قسمت تقسیم کردم ربع دایره بشه و هر قسمت رو برش هایی ایجاد کردم (توی کلیپ واضحه ) .
برای مواد میانی سیب رو رنده کردم داخل تابه با کمی کره تفت دادم تا اب سیب گرفته بشه و بعد شکر و بعد پودر دارچین رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم و گذاشتم خنک بشه .
لای خمیر مواد سیبی قرار دادم و خمیر رو پیچوندم و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختم و یا می تونین با کمی روعن چرب کنین قرار دادم و باز روشون رو پوشوندم ۲۰ دقیقه استراخت داشته باشه .
برای رومال از یه زرده تخم مرغ و زعفران و ۱ ق م شکر مخلوط و با قلمو رومال زدم .
داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم .
یه ظرف حاوی آب هم داخل فر می تونین بزارین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک سیب شکلاتی
مواد لازم:
2 پاکت بیسکوییت پتی بور (1 پاکت 175 گرم)
3 عدد سیب
برای سس شکلاتی:
1.5 لیوان شیر (لیوان 200 میلی)
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری نشاسته گندم یا ذرت
1 قاشق مرباخوری کره
میتوانید به مقدار دلخواه شکلات اضافه کنید (حدود 60_50 گرم ، بدون شکلات هم میشه)
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را پودر کنید. سیب ها را ریز رنده کنید. یسکوییت را کم کم به سیب اضافه کنید و ورز بدید بیسکوییت را به اندازه ای بریزید که خمیر قابل شکل دادن باشد. با توجه به اندازه سیب و آبدار بودن سیب مقدار بیسکوییت میتواند تغییر کند(در این فیلم دو بسته بیسکوییت استفاده شده) اگر خمیر شل باشد میتوانید بیسکوییت اضافه کنید و اگر سفت باشد میتوانید سیب اضافه کنید. از خمیر آماده شده تکه هایی به اندازه دلخواه بردارید و گرد کنید. اگر بعد از ورز دادن کمی داخل یخچال بذارید راحت تر میتوانید شکل بدید. بعد از اینکه تمام مواد را به شکل گرد آماده کردید داخل یخچال بذارید و سس را آماده کنید.
شیر ، شکر ، پودر کاکائو و نشاسته را داخل قابلمه یا ماهیتابه ای بریزید و هم بزنید سپس روی اجاق تا وقتی که حباب بزند و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید(غلظت سس در فیلم مشخص است) سپس اجاق را خاموش کنید کره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند. به خاطر شکلات و کره غلیظ تر میشود 4_3 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا قوامش رقیق تر شود و روی توپک ها بریزید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
نان باگت یا نان حجیم (میتونید از نان هایی مانده و کهنه شده استفاده کنید)
شیر ۱ لیوان
روغن نصف استکان چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل سیاه ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
فلفل قرمز ۱ ق چ
پنیر چدار یا پیتزا
سوسیس (یا هر موادی که دوست داشتین مثل مایه ماکارونی، پپرونی، سینه مرغ ، سبزیجات و ...)
طرز تهیه🔻
نون رو خرد کنید و ترکیب شیر،روغن،تخم مرغ و ادویه رو بهش اضافه کنید تا نرم و خمیری بشه.
توی تابه مورد نظر روغن بریزین، خمیری که آماده کردین رو داخل تابه پهن و فشرده کنید.
میتونین یه مقدار سس گوجه روی خمیر بزنید تا خوشمزه تر بشه بعد پنیر و باقی مواد رو روش بریزین.
درب تابه رو بذارین تا زیر خمیر طلایی بشه و پنیر روش کاملا آب بشه.
مثل کلیپ میتوینن از گوشه خمیر چک کنید ببینید طلایی شده یا نه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاپلی_کیک
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 4 عدد
شکر 9 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 9 قاشق غذاخوری
شیرخشک قنادی 9 قاشق غذاخوری
شیرخشک قابل جایگزینی نیست
شیرخشک قنادی رو از لوازم قنادی تهیه کنید و با شیرخشک بچه فرق داره(دقت کنید که شیرخشک حتما بدون نمک باشه)
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
برای هر قسمت(ساده و کاکائویی)
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 پنس
در قسمت کاکائویی 3 قاشق پودر کاکائو اضافه میشود بنابراین در قسمت سفید باید 3 قاشق آرد بیشتر اضافه کرد
تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
روغن را اضافه و 1 دقیقه دیگر در حد مخلوط شدن هم بزنید.
سپس شیرخشک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود.
بهتر است شیرخشک را ابتدا الک و بعد اضافه کنید تا گلوله نشود.
سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
به یک قسمت پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.
سپس به هر دو قسمت مخلوط آرد+نمک+بیکینگ پودر را افزوده و هم بزنید.
به قسمت سفید رنگ 3 قاشق آرد بیشتر اضافه کنید.
به دلیل سفت شدن خمیر بهتر است بعد از افزودن آرد کمی با دست خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.
لطافت خمیر در حدی است که اگر مقداری از آنرا در دست گلوله کنید کاملا لطیف و بدون ترک باشد.
خمیر را در دست گلوله کرده و بنا به سلیقه خود در قالب 25 سانت بچینید.
میتوانید بین خمیر مقداری مارمالاد؛کرمفیل یا نوتلا گذاشته و بعد خمیر را گلوله کنید.
فر را از قبل با دمای 180 روشن کزده و برای 30 تا 40 دقیقه تا زمانی که خمیر دندان تمیز خارج شود بپزید.
بعد از اینکه خلال دندان تمیز خارج شد بلافاصله از فر دربیاورید تا کیک خشک نشود.
در تابه روی گاز این کیک به راحتی قابل تهیه است.
برای فر برقی بیست درجه دما را کمتر کنید.
از قالب 25 سانت استفاده کنید و کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_کشمش_گردو
دوستان بافت این کوکی نرمه،خیلی هم خوشمزه هست بخصوص اگر موقع ریختن کشمش و بخصوص گردو دست ودلباز باشین😉
طرز تهیه:
آرد ۲ پیمانه پر (یا ۲ لیوان )
تخم مرغ ۲ عدد
کره (من کره مارگارین زدم) ۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
پودر کاکائو ۱ق س پر
پودر قند ۲/۳پیمانه🛑🛑(با این میزان پودر قند کوکیها شیرینی ملایمی خواهند داشت، شیرین تر دوست داشتین یک پیمانه بریزید )
روغن مایع ۱/۴پیمانه
شیر ۱/۴پیمانه
کشمش وگردو به میزان دلخواه(من یک لیوان ریختم ولی مسلما بیشتر بریزید خیلی خوشمزه تر خواهد بود )
آرد،پودر کاکائو وبیکینگ پودر را مخلوط والک کنید و کنار بگذارید.
کره نرم شده در دمای محیط را باپودرقند الک شده مخلوط کنیدو با همزن حدود سه چهار دقیقه ای بزنید تا کاملا پوک وکرم رنگ شود سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید درحد کشدار شدن مایه مخلوط کنید،
بعد از این زمان تخم مرغ اول را اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید وانیل را به همراه تخم مرغ دوم اضافه کنید ویک دقیقه دیگر مخلوط کنید ودرنهایت شیر را افزوده ودرحد مخلوط شدن هم بزنید،
آرد را طی دو سه مرحله افزوده ومخلوط کنید ،کشمش وگردو را نیز بیفزایید ودرحد یکدست شدن هم بزنید،مایه کوکی نه شل هست نه خیلی سفت،تقریبا سفت هست،
(کشمش وگردو را هم با یکی دو قاشق ارد جدای از ارد دستور مخلوط وسپس به مایه کوکی اضافه کنید)
مایه کوکی را با قاشق یا دست یا قیف هرکدوم راحتتر هستین،درون سینی کاغذ روغنی انداخته به سایز دلخواه بزنید ودرفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود پانزده تا بیست دقیقه پخت دهید یا تا زمانی که زیرشون طلایی بشه وازکاغذ جدا بشن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گز آردی
مواد لازم :👇
بهتره مواد رو با ترازو وزن کنید.
شکر 250 گرم(1و1/4 پیمانه)
گلوکز(بادکا)375 گرم(1و1/4پیمانه)
گز اصولا باید با گزانگبین تهیه شود ولی امروزه از گلوکز به جای گزانگبین در تهیه گز استفاده میشود.
سفیده تخم مرغ 150 گرم(5عدد)
گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوری پر
حتما از گلاب مرغوب استفاده کنید
آب 1 پیمانه
مغز گردو،پسته یا بادام 150 تا 200 گرم
دستور تهیه :👇
ابتدا شکر+آب را در ظرف روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
بهترین ظرف برای تهیه گز پاتیل مسی هست،اگه در دسترس نبود از ظروف نچسب استفاده کنید.
حتما حتما زیر ظرف شعله پخش کن قرار بدید و حرارت کاملا ملایم باشد.
به هیییییچ عنوان شهد نباید بجوشد
وقتی شکر حل شد و مایع کاملا داغ شد آنگاه گلوکز را اضافه و هم بزنید تا گلوکز حل شود.
دما در این مرحله حدود 80 درجه سانتیگراد هست...برای تست بهتره انگشت را در مایع فرو ببرید نباید بیشتر از 1 ثانیه بتوانید انگشت را در شربت قرار دهید
بعد از اینکه گلوکز حل شد مدام و به آهستگی شربت را هم بزنید تا کم کم غلیظ و کشدار شود و بین دو انگشت اصطلاحا نخ دهد(شربت مثل آب نبات کشی میشود)
دوباره تاکید میکنم شربت به هیچ عنوان نباید بجوشد،زیر ظرف شعله پخش کن بذارید و حرارت کاملا کم باشه
.
وقتی شهد آماده شد ظرف شهد را روی بخار آب جوش قرار دهید تا گرم بماند.
و بلافاصله سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا سفت و ابری شده و از کاسه نریزند.
سپس گلاب و مقداری از شربت را به تدریج به سفیده اضافه و با همزن بزنید تا یکدست شود.
و بعد مخلوط سفیده را به شهد روی بخار آب افزوده و ابتدا با همزن برقی هم بزنید تا سفیده در شهد یکدست شود.
و سپس با قاشق چوبی یا لیسک شروع به هم زدن مواد گز کنید.
مدام باید مواد را هم بزنید وگرنه گز ته میگیرد و رنگ سفید و بافت لطیف و یکدستش را از دست میدهد.
مرحله هم زدن ممکن است حدود 1/5 تا 2 ساعت طول بکشد.
اینقدر مواد را روی بخار آب هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار شده و از کف ظرف جدا شود(به صورت پارویی هم بزنید)
.
وقتی مواد غلیظ شد مغز دلخواه را افزوده و مخلوط کنید.
کف ظرف پیرکس یک لایه ضخیم آرد پاشیده و مواد گز را در ظرف ریخته و سطح آنرا صاف کنید.
کمی صبر کنید تا رویه ببندد و بعد روی آن آرد الک کنید.
سپس صبر کنید تا مواد خنک شده بعد سلفون بکشید و 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
سپس دور تا دور آنرا با نوک کارد جدا کرده و به راحتی برگردانده و به دلخواه برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
دلمه مرغ
مواد موردنیاز:
فلفل دلمه
مرغ چرخ کرده
آب
ذرت
نخود فرنگی
هویج
سس سویا
سس سریراچا
پودر پاپریکا
جعفری خشک
شکر
نمک
پنیر موزارلا
داخل فلفل دلمه رو خالی کنید
مرغ چرخ کرده رو سرخ کنید توی ماهیتابه و بعد بعدش کمی آب اضافه کنید و بعد هم به میزارن دلخواه ذرت و نخود فدنگی و هویج و نصف قاشق سس سویا و نصف قاشق سس سریراچا و پاپریکا و جعفری و یک قلشق چایخوری شکر و نمک بهش لضافه کنید و اجازه بدین که مواد بپزه
مواد رو داخل دلمه بریزید و روش پنیر و جعفری خشک شده بریزید و بعد هم توی ماکروویو بزارید تا پنیر آب بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛