eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کمال پاشا تاتلیسی👌🏼 کمال پاشا تاتلیسی یا به عبارتی شیرینی کمال پاشا با پودینگ (مُحَلِّبِه) برای پودینگ: (برای حدود ۱۰-۹ عدد) ۱ لیتر شیر نصف لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان آرد ۱ قاشق مربا خوری پُر وانیل ‌‌ برای شربت: ۲ لیوان شکر ۳.۵ لیوان آب (به‌ سلیقه خودتون میتونین وانیل گلاب پوست پرتقال یا هر اسانس یا ادویه‌ای به شربتتون اضافه کنین مثلاً ها یا دارچین) برای روی شیرینی: فندق بادوم و یا پسته خورد شده ‌‌ برای تهیه پودینگ مواد رو تو یک قابلمه مناسب مخلوط کرده و روی حرارت متوسط با همزن سیمی مرتب هم بزنین. شروع به جوشیدن که کرد زیرش رو‌کمه کم کنین و ۵ دقیقه دیگه بپزین و هم بزنین. بذارین کنار کمی خنک بشه. ‌‌ برای شربت شکر و آب رو روی حرارت حدود ۱۵-۱۰ دقیقه هم بزنین تا قوام بگیره، کمال پاشاها یا شیرینی خشک‌ها رو توی شربت داغ ریخته و بعد از چند دقیقه که شربت به خوردشون رفت جمعشون کنین. اگر به نظرتون شکنندن و ممکنه وابرن توی یک سینی گذاشته و کم کم روشون شربت بریزین... قالب‌هاتون رو آماده کنین توی هر قالب یک شیرینیه شربتی گذاشته دورش رو فندق و پسته بریزین، روش رو‌با پودینگ پر کنین و بذارین تو یخچال ۳-۴ ساعتی خنک بشه... قالب‌ها رو برگردونین و به شکل دلخواه تزیین کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوست تازه پسته یک کیلو شکر یک کیلو خلال پسته (هرچی بیشتر خوشمزه تر) لیموی کوچک تازه یک عدد زعفران به دلخواه(رنگشو قشنگتر میکنه) پوست پسته ها رو ده دقیقه تو آب سرد گذاشتم تا تمیز بشه و بعد آبکش کردم. برای گرفتن تلخی پوستها سه مرحله اونارو تو آب در حال جوش ریختم و به مدت یک ربع جوشوندم و آبکش کردم و هر بار بعد آبکش کردن روشو آب سرد می گرفتم. تلخیش کامل از بین میره،باز تست کنید اگر تلخی داشت برا بار چهارمم جوشوندن و آبکش کردنو تکرار کنید.(کم پیش میاد چهار بار بشه.) بعد شکرو با سه و نیم الی چهار لیوان آب گذاشتم تا قوام بیاد و پوستها رو توش ریختم،زیرشو کم کردم تا بجوشه و جا بیفته(یک ساعت و نیم بذارید بجوشه تا به غلظت دلخواه برسه)،نیم ساعت آخر زعفرون اضافه کردم و ده دقیقه آخر خلال پسته و بعدش لیمو چکوندم توش... زیرشو خاموش کردم و گذاشتم تا سرد بشه و تو ظرف ریختم. *نیاز به هیچ افزودنی معطری نیست،چون پسته خودش عطر و طعم فوق العاده ای داره،کمی زعفران فقط برای رنگشه که استفاده میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر پرتقالی خوشمزهه🤩 ۲ لیوان آب پرتقال ۱ لیوان شکر ۲ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ کره آب و شکر و نشاسته رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنید و وقتی جوش اومد کف آنرا بردارین و ۳ دقیقه دیگه بپزید و از روی حرارت برداشته و کره رو اضافه کنین و داخل قالب یا لیوان های خیس شده بریزید و وقتی در دمای اتاق خنک شد،۳ الی ۴ ساعت یا یک شبانه روز در یخچال بذارین و با چاقو از قالب جدا کنید و داخل پودر نارگیل بغلتونید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه😋 مواد لازم🔻 3 قطعه (با ضخامت طولانی) بادمجان کمربندی 3-4 قطعه (بزرگ) فلفل قرمز 3-4 قاشق غذاخوری ماست صاف شده 2 حبه سیر نمک روغن برای سرخ کردن 2 عدد تخم مرغ 1 خرده نان کاسه‌ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1.5 لیوان آب بکینگ پودر ۲۰ گرم یا ۵ گرم جوش شیرین ۱۴ ق غ آرد آب سودا یا آب گازدار ۲ حبه سیر له شده فلفل سیاه، زیره، فلفل قرمز، نمک به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸یک صبح قشنگ 🍃یک دل خـوش 🌸یک لب خندان 🍃یک تن سالـم 🌸دعای امروز من 🍃برای هرروز تو 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌿🌸🌸🌸🌸🌸🌿
مواّد لـازِم🔻 بادِمجان/ ۲کیلو و نیم گِردو ریز خُرد شُده/ ۳ق غ پیاز خِلالی شُده/ ۲عَدَد بُزُرگ سیر لِه یا رَنده شُده/ ۴حَبّه کَشک/ ۳ق غ سَر پُر نَعناخُشک/ ۲ق غ زَردچوبه/ به میزانِ لـازِم فِلفِل سیاه/ به میزانِ لـازِم نَمَک/ به میزانِ لـازِم طَرز تَهیّه🔻 ابتدا بادِمجان هارو پوست گرفته و هَرکدوم رو از وَسَط به ۲قِسمَت تَقسیم میکنیم و تَلخی بادِمجون ها رو میگیریم و دَر روغَن سُرخشون میکنیم. زَمانی که بادِمجان ها سُرخ شُدن، اون ها رو از تابه خارِج میکنیم و رویِ دَستمال کاغَذی ضَخیم آشپَزخونه قَرار میدیم تا روغَن اضافی اون ها خارِج بشه. در همین تابه؛ پیازهارو با کَمی روغَن تَفت میدیم تا کاملاً طَلایی بشن. وَقتی که پیازها طَلایی شُدن؛ سیر،زَردچوبه،فِلفِل سیاه، نَمَک و نعنایِ خُشک رو اضافه میکنیم و نیم دَقیقه با حَرارَت کم تَفت میدیم.(دِقّت کنید که نَعنا خیلی زود میسوزه، پَس حَرارَت باید خیلی کم باشه). بادِمجون هایِ سُرخ شُده رو به پیازهای طَلایی شُده اضافه میکنیم. بادِمجان هایِ سُرخ شُده رو مَخلوط میکنیم و با نِصف پیمانه آب، اجازه میدیم تا بِپَزَن.(دَرِ تابه رو هم میذاریم). بَعد از ۱۰دَقیقه،با پُشت قاشُق بادِمجون هارو لِه میکنیم.(اگه تمایُل داشتین که بادِمجون ها کاملاً لِه بشن، میتونین از گوشتکوب این کارو انجام بدین). زَمانی که بادِمجون ها کاملاً پُختن؛ گِردو و کَشک رو اضافه میکنیم.(میزانِ کَشک با توجّه به غِلظَت و طَعم کَشک مُتفاوته). تو این مَرحله،میزانِ نَمَکِ کَشکِ بادمجون رو تِست کنین و اگه لازم بود کمی نَمَک اضافه کنین.سپس با کَشک، گردو،پیازداغ و نَعناداغ دیزاین میکنیم. دُرُست کردنِ نَعناداغ🔻 کافیه بَعد از داغ شُدن روغَن؛ نَعنایِ خُشک رو داخلِ روغَن بریزیم و شُعله رو خاموش کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواّد لـازِم🔻 سینه مُرغ چَرخ شُده/ دو تِکه یا ۳۰۰گِرَم پیاز متوسط رَنده شُده/۲عَدَد خَمیر وَسَط نان باگت/۲عَدَد پودر سوخاری/ به میزان لازم تُخم مُرغ/ به میزانِ لازم آرد سِفید/ به میزانِ لازم فِلفِل سیاه/ به میزانِ لازم فِلفِل قِرمِز/ به میزانِ لازم نَمَک/ به میزانِ لازم سیر رَنده شُده/ ۲حَبّه طَرزِ تَهیّه🔻 ۱. به سینه یِ مُرغِ چَرخ شُده، پیازِ رَنده شُده و آب گرفته رو اضافه کن و وَرز بده. ۲. خَمیر وَسَطِ دوتا نون باگِت و سیر رَنده شُده رو اضافه کن و وَرز بده. ۳. فِلفِل سیاه،فِلفِل قرمز و نَمَک رو اضافه کن و ۲ الی ۳ دَقیقه وَرز بده. ۴. به مدّت ۴۵ دَقیقه داخلِ یَخچال قرارِش بده تا استراحت کنه. ۵. بَعد از اینکه از یَخچال دَرش آوردی، اوّل داخلِ آردِ سفید، بَعد تُخمِ مُرغ و بَعد داخلِ آردِ سوخاری بزن و داخلِ یکمی روغَن سُرخِش کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپکهای سیب‌زمینی با مغز پنیر 2-3 تا سیب زمینی مقداری جعفری ریز خرد نمک، فلفل سیاه و قرمز پنیر پیتزا یا کاشار نگینی و درشت خرد شده - برای سرخ کردن: 2 تا تخم مرغ 1 پیمانه آرد 1 پیمانه آرد سوخاری روغن مایع - توپکهای آماده شده رو اول داخل آرد و بعد داخل آرد سوخاری کنین و 25-30 دقیقه بزارین یخچال و در روغن داغ سرخ کنین و بعد روی کاغذ روغنی یا دستمال بزارین تا روغن اضافیشون بره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت ژامبون و پنیر . مواد لازم : نان لواش : ۲ عدد پیشنهادم نون روستای نان آورانه خیارشور : ۲ عدد (بزرگ) خرد شده (حدود ۱۰۰ گرم) سس مایونز یا سس ماست: ۱ قاشق غذاخوری سس خردل : ۱ قاشق غذاخوری آویشن : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم ژامبون گوشت یا مرغ : ۴ ورقه پنیر گودا : ۹ ورقه . طرز تهیه : ۱- ابتدا خیارشور های خرد شده را با سس خردل، سس مایونز و ادویه‌ها به‌خوبی مخلوط می‌کنیم. ۲- ابتدا ژامبون و پنیر و سپس سس خیارشور رو مثل ویدئو روی نون پخش میکنیم ۳- مطابق ویدیو، نان‌ها را رول می‌کنیم، داخل سلفون می‌پیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدیم. ۴- بعد از نیم‌ساعت با یه چاقوی تیز به اندازه های کوچک برش می‌زنیم و سپس به همراه سبزیجات تازه و گوجه گیلاسی سرو می‌کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی ۱ عدد سیب زمینی (ورقه شده) ۲ عدد آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۱/۴ پیمانه(لیوان) زعفران آب کرده (غلیظ) ۱ قاشق چای خوری سیر (پوره شده) ۲ حبه سبزیجات (برای تزیین و اختیاری) به مقدار لازم رب انار به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم لیموترش ورقه ای ۱ عدد طرز تهیه : 1. در ظرفی مناسبی نمك ، فلفل ، پوره سیر ، زردچوبه ، آبلیمو ، نصف روغن زیتون و زعفران را مخلوط كرده و داخل شكم و سطح روی ماهی را با آن مزه‌ دار كنید. 2. سپس ماهی را برای یك‌ ساعت در یخچال قرار دهید. سینی فر را با فویل بپوشانید ، روی فویل را چرب نموده و ورقه‌های سیب‌زمینی را روی فویل قرار دهید و سطح روی سیب‌زمینی را چرب كنید سپس ماهی را روی سیب‌زمینی چرب شده قرار دهید تا با این روش از چسبیدن ماهی جلوگیری كنید. 3. سطح روی ماهی را با بقیه روغن زیتون چرب نمایید و قبل از قرار دادن ماهی در فر چند عدد لیمو ترش تازه را ورقه كرده و آن را داخل شكم‌ ماهی بگذارید. سینی ماهی را روی پنجره وسط فر قرار دهید و برای 45 دقیقه تا یك‌ ساعت در دمای ۱۸۰ درجه بپزید بعد از طبخ ماهی را از فر خارج نموده و به ظرف سرو منتقل كنید. 4. پس از كمی سرد شدن سطح روی ماهی را با رب انار پوشانده و با سایر سبزیجات تزیین كرده و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پنیر ورقه ای فیله ۱۰ عدد نان ۱۰ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۲ عدد مواد مزه دار کردن مرغ🔻 نصف لیمو نمک ۱ قاشق چای خوری سر پر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذا خوری خردل ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری مواد سس پستو بادوم زمینی نصف پیمانه پارمزان نصف پیمانه ریحون ۲ پیمانه روغن زیتون ۱/۴ پیمانه طرز تهیه🔻 مرغ و بعد از مزه دار کردن حداقل ۱ ساعت بزارین یخچال ،بعد بکوبین و‌گریل کنید ،این ساندویچ رو داخل همون تابه گریل هم میتونید حاضر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میتونین با جگر‌مرغ یا جگر سفید هم درست کنین.قارچ و فلفل دلمه هم اگ دوس ندارین میتونین حذف کنین. مواد لازم🔻 ی دست دل و جگر ۴تا سیب زمینی ۶تا قارچ نصف فلفل دلمه ای ۲تا پیاز یک ق رب نمک فلفل زردچوبه دارچین زنجبیل اویشن طرز تهیه🔻 پیازخلالی شده رو کمی تفت میدیم سبک ک شد جگر رو اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم.ادویه هارو میزنیم و بوی ادویه ک بلند شد قارچارواضافه میکنیم آبش ک کشیده شد فلفل دلمه و رب اضافه میکنیم و تفت میدیم.اخرسر ی لیوان آب میریزیم و درشو میذاریم تا جا بیوفته و بپزه.کنارشم سیب زمینی سرخ میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍴 یک صبحونه متفاوت کنار خانواده 😍 میتونید با مربا، عسل، نوتلا یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید 😋 مواد لازم: تخم مرغ 1 عدد ماست 1 لیوان ( 200 گرم) روغن 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آرد 3 لیوان سر خالی (حدود 400 گرم) . آماده سازی 😋 تخم مرغ، ماست، روغن مایع، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج و به آرامی اضافه کنید. خمیر را ورز دهید و حدود 20 دقیقه بپوشانید و استراحت بدید. مقداری آرد بپاشید، خمیر را روی آن با ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید. به هر شکلی که دوست دارید با قالب یا چاقو جدا کنید. روغن مایع را درون تابه ریخته و خمیر را درون روغن داغ سرخ کنید. داغ سرو و میل نمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم: ۲۵۰ گرم شکلات مخلوط تلخ و شیری به صورت گرانول یا خرد شده ۲۰۰ میلی لیتر خامه ۱ فنجان شیر ۲ پاکت بیسکوییت پتی بر مغز پسته یا مانند آن روش تهیه: شیر و خامه را به همراه شکلات حرارت میدهیم تا ذوب شود و سس شکلاتی آماده گردد.بیسکوییت ها را خرد کرده با سس شکلاتی مخلوط میکنیم و به آن مغز پسته یا مانند آن اضافه میکنیم. مواد آماده شده را در کیسه پلاستیکی پیچیده در فریزر میگزاریم.بعد از خارج کردن با خامه و شیرینی یا شکلات تزئین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛