eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای ۸۰ عدد کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم (حدودا یک لیوان) پودر قند ۱۵۰ گرم (حدودا یک لیوان) زرده تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید ۳۵۰ گرم (حدودا دو و یک سوم لیوان ) وانیل ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق م پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ کنجد و شکلات برای تزیین انواع مغزها به دلخواه من از ترکیب نصف کره و نصف روغن نیمه جامد استفاده کردم . پودر قند و ارد جدا الک بشه . مواد به دمای محیط برسه . روغن و پودر قند رو با همزن خوب زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی زدم ، وانیل هم ریختم . بیکینگ پودر ریختم و آرد رو کم کم بهش اضافه کردم با نوک انگشت جمع کردم ارد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه میزان تقریبیه . می تونین بیکینگ پودر هم اضافه نکنید . خمیر رو دو قسمت کردم اگر بخواید کاملا کاکائویی بشه که از همون ابتدا قبل ریختن آرد بهش پودر کاکایو اضافه کنین . من یه قسمت رو ساده گذاشتم موند . از خمیر گوله های ۸ تا ۹ گرمی برداشتم و وسطش فندق قرار دادم . می تونین هر مغزی مثل گردو و کشمش و نخود و ... بزارین یا نه هیچی نزارین . من فندق رو قبلش کمی بو دادم داخل فر روشن ۱۰ دقیقه داخل یه طرفی قرار دادم و بعد پوستش رو ازش جدا کردم . داخل سینی فر چیدم در فر از پیش گرم شده طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت روی اون هایی که ساده بود شکلات تخته ای آب شده ریختم و اون یکی ها روش کمی شکلات اب شده ریختم و روش کمی کنجد پاشیدم . نکات : بدون فر داخل فر دست ساز می تونین درست کنین . ماندگاری این شیرینی در محیط خنک در طرف درب بسته تا یک ماه می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ویفر خونگی🍥🍥 مواد لازم برای ۸ نفر مواد اصلی آرد سفید 1.5 لیوان پودر قند الک شده 1.5 لیوان روغن مایع یا کره ذوب شده 1.5 لیوان نان ویفر یا نان میکادو ۱۵ عدد اسانس ۲ قطره طرز تهیه ۱- ابتدا ۱ ونیم لیوان آرد سفید رو تفت بدین تا بوی خامی آن گرفته بشه ۲- بعد ۱ونیم لیوان پودر شکر رو با الک اضافه کنید . حال ۱ونیم لیوان روغن مایع اضافه کنید ۳- نکته: میتوانید از کره یا روغن جامد نیز استفاده کنید نکته اگر دوست دارید ویفر شما طعم وعطر هرمیوه مثل موز و... یا هر ادویه مثل هل و.....بگیرد 2قطره ازاسانس مورد نظر را در این مرحله به مواد اضافه کنید ۴- حال روی یه ورق نان میکادو یه ملاقه ازمواد بریزید ۵- بعد مواد رو روی نان میکادو صاف کنید ۶- بعد مجددا نان میکادو بگذارید. تا ۴ لایه نان اینکار رو انجام بدین لایه آخر باید نان باشه. چند دقیقه صبر کنید که نانها با گرمای مواد نرم شوند ۷- بعد با چاقوی اره ای تیز به اندازه دلخواهتان برش بزنید نکته: میتوانید ۳ق غ از آرد رو کم کنید وبجای آن از ۳ق غ پودرکاکائو اضافه کنیدیا اینکه از هر اسانسی که دوست داشتین اضافه کنید. نوش جان😋 💞کلیــک کنیــد💞👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋♥️ 💞کلیــک کنیــد💞👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام روزتون بخیر عزیزانم یه حلوای مجلسی و بوتیکی و مدرن که بی نهایت دوست داشتنی و خوشمزه است 🥰🤗 ویفر ۶۰ گرم ( حدود ۲ بسته) آرد سفید ۱۰۰ گرم (۲/۳ لیوان) آرد برنج ۵۰ گرم (۱/۳ لیوان) کره ۵۰ گرم روغن مایع یکی دو قاشق پودر قند ۵۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) شکلات صبحانه ۲ ق غ (یا شکلات تخته ای آب شده) من از ویفر شکلاتی استفاده کردم و با آسیاب پودر کردم . آرد سفید رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم ، حدود ۲۰ دقیقه . آرد برنج رو الک کردم و اضافه کردم و همراه آرد سفید ۱۰ دقیقه هم تفت دادم . کره رو ریختم و خیلی کم روغن مایع ریختم و بعد از حرارت برداشتم .بلافاصله پودر قند الک شده و ویفر پودر شده و شکلات رو اضافه کردم و مخلوط کردم تا کامل یکدست بشه . داخل قالب سیلیکونی ریز (نیاز به چرب کردن نیست چون حلوا به قدر کافی کره و روغن داره )ریختم و فشرده کردم . در یخچال حدود ۲ ساعت قرار دادم و بعد از قالب جدا کردم . روشون کمی پودر پسته ریختم . پ.ن : تعداد برای من نزدیک ۲۰ عدد شد . اگر می خواید سفید رنگ بشه ، می تونید از ویفر غیر شکلاتی استفاده کنید و همچنین شکلات تخته ای سفید بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد 1 پیمانه پودرقند 3/4 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه نمک 1 پنس پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ نان میکادو یا نان بستنی به تعداد لازم شکلات به میزان لازم طرز تهیه: آرد الک شده را 10 دقیقه با شعله ملایم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. آرد تفت خورده را الک کنید در تابه بریزید و پودرقند و پودر کاکائوی الک شده و نمک را با آن مخلوط کنید و روی شعله ملایم گذاشته و روغن را اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود. چند قاشق از روغن را نگه دارید و ابتدا مواد را خوب مخلوط کنید و در صورتیکه مواد سفت بود مابقی روغن را اضافه کنید تا مایه بیش از حد شل نشود چون میزان جذب آردها متفاوت است. میتوانید یک قاشق از روغن مایع کم کنید و به جای آن کره یا روغن جامد بریزید.مواد که غلظتی مانند کاچی یا فرنی گرفت شعله را خاموش کنید.غلظت باید در حدی باشد که بتوانید به راحتی روی نان آنرا پخش و صاف کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی 👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل شیرینی گردویی 👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 2 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی 10 عدد بیسکوییت پتی بور ساده 1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی) 2 پاکت شکلات (160 گرم) 18 عدد انجیر خشک 1.5 لیوان گردوی درشت خرد شده طرز تهیه: ابتدا انجیرها را 5 دقیقه داخل آب گرم نگه دارید تا نرم شوند. خیلی آب جوش نباشد. سپس سر انجیرها را ببرید و داخل انجیر را با گردو پر کنید. بیسکوییت کاکائویی و ساده را داخل غذاساز بصورت جدا مثل پودر خرد کنید. خامه را تا وقتی که به نقطه جوش برسد گرم کنید سپس اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود و سپس سس شکلاتی را به بیسکوییت کاکائویی اضافه کنید و هم بزنید. انجیرهایی که با گردو پر کردید را با مخلوط بیسکوییت شکلاتی به شکل گرد بپوشانید. و در بیسکوییت ساده بغلتانید. 20 دقیقه در فریزر بذارید و سپس از وسط نصف کنید و یا سه قسمت کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کماج درست کردیم عالی شد حتما امتحانش کنید تخم مرغ دوعدد شکریک لیوان شیریک سوم لیوان گلاب یک چهارلیوان آرد گندم یه لیوان سرپر آرد برنج یه لیوان سرپر وانیل کمی بیکینگ پودر یه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده دوقاشق اول تخم مرغ و وانیل و شکرو هم زدیم بعد گلاب و شیرو زعفرون و اضافه کردیم و هم زدیم در آخرهم آردها و بیکینگ پودر رو اضافه کردیم ودرآخر تو روغن سرخ کردیم 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔸گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا یه کیک ۸ تخم مرغی درست کنید در قالب30×40 ✅تخم مرغ : 8عدد ✅شکر:260گرم ✅آرد : 275گرم ✅آب :ته لیوان ✅شربت بار :2قاشق غذاخوری ✅بکین پودر :یک قاشق چای خوری ✅وانیل : نوک قاشق چای خوری ⭕️آموزش کیک اسفنجی در کانال هست به روش زرده ای و سفیده ای درست کنید ✅پودرنارگیل و پودرپسته مقداری برای تزئین حتما کیک اسفنجی رو روز قبل پخت کنین و برای برشکاری راحت تر و بهتر برش میخوره . برای درست کردن شیرینی سولی تمام مراحل در فیلم نشان داده شده و تنها نکته ای که مهم حتما برای برشکاری یه ظرف استوانه ای آبجوش کنید و با چاقو دندونه ریز چاقو رو داخلش بزنید و بعد برش بدین تا برشها تمیزتر انجام بشه این شیرینی بسیار ساده و راحت و مخصوص پذیرایی هستش .میتونید برای خوشمزه تر شدنش قبل جفت کردن لایه بالایی گردو نرم شده یا موز رنده شده بریزید و اگه موز ریختین نهایت دو روزه سرو بشه وگرنه بمونه سیاه میشه و جلوه خوبی نداره . امیدوارم این آموزش ساده موردپسندتون بوده باشه و شماهم درست کنید در کنار عزیزانتون با دلی خوش میل کنید. شاد باشید و موفق💐 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
84.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کامل شیرینی سولی با طعمی بینظیر مخصوص پذیرایی😋😍 🔴حجم فیلم بالا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لایکش کن و برای دوستات بفرست این یعنی چقدر خوش قلبی تو🤍 ✅آرد سفید: 50 گرم ✅آرد نخودچی: 75 گرم ✅روغن صاف قنادی: 65 گرم ✅پودرقند: 65 گرم ✅روغن مایع: یک قاشق غذا خوری ✅رنگ زرد یا زعفران: مقداری به دلخواه ✅ هل ساییده: نصف قاشق مرباخوری 🍪ابتدا پودر قند و روغن صاف که به دمای محیط رسیده رو خوب میزنیم تا سبک و پوک بشه گاهی دستگاه رو خاموش کنین و دور کاسه رو تمیز کنین تا خمیر یکدست زده بشه و زودتر هم آماده میشه 💜وقتی کاملا پوک شد رنگ زرد یا زعفران به دلخواه اینجا اضافه میکنیم و میزنیم دور کند همزن و هل رو میریزیم و ارد نخود و آرد سفید کم کم اضافه کنین وقتی تمام مقدار آرد سفید و نخود تمام شد روغن مایع رو اضافه و بذارین خوب بزنه تا صاف شه و با دست هم میشه ورز داد 💙 نکته مهم روغن مایع اگه تا ۲ قاشق هم ریختین ایرادی نداره ولی دیگه بیشتر نریزین چون هم خمیر پخش میشه بعد پخت هم شل میشه و قالب زدن سخت میشه 💛خمیر رو به قطر دلخواه پهن کنین و پسته دندونه یا کنجد و شکر بپاشین روی سطح خمیر و یک وردنه آرام برید که بچسبه و بعد شروع به قالب زدن کنین 🔥 حتما ده دقیقه زودتر فر یا توسترتون رو روشن کنید ⏲دمای توستر 140 تا 145 ⏲دمای فر150تا160 ⏰تایم پخت: بین 35تا45 دقیقه 🧡دوستان دمای فرها و توسترها باهم متفاوت طبق تجربه خودتون پخت کنین و بعد پخت از فر خارج کنین و تا 3 ساعت اصلا بهش دست نزنین تا خوب سرد شه نوش جان 💐 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳آموزش کامل و ساده شیرینی نخودچی حتما درست کنید بسیار ساده و خوشمزس مخصوص پذیرایی 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
♨️طرز تهیه : من این میوه ها رو با فر خشک کردم برای تلخی پرتقال وسیاه شدن موز شربت زدم یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب ویک قاشق اب لیمو مخلوط کنید خوب بزنید تا شکر تو آب حل شه وبزارید رو گاز با شعله کم تا بجوش بیاد و شکر تو آب حل شه لازم نیست قوام بیاد فقط شکر حل شه کافیه وکنار بزارید تا سرد شه میوه ها رو با کارد یا رنده المانی ورقه ای برشهای نازک بزنید سعی کنید هم اندازه باشه من از رنده آلمانی استفاده کردم مواظبت انگشتمون باشید حتما از محافظ رنده استفاده کنید تو شهد بریزید وچند دقیقه بزارید وسپس تو آبکش بریزید تا شهد اضافی اون بره فر رو روشن کنید با کمترین دما کمترین دمای فر من ۱۲۰درجه هست یه جوریه باشه که بگی الانه خاموش میشه و نمیشه یعنی خیلی کم باشه کف سینی کاغذ روغنی بندازید ومیوه ها روش بچینید و وبزارید تو فر در فر کیپ نباشه یک قاشق بزارید رو در تا کیپ نشه نمیخوایم پخته شه باید خشک بشه حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه تا خشک بشند .توجه کنید هر یکساعت یکدفعه میوه ها رو پشت ورو کنید (برگردونید ) آگه زیادی خشک بشه به کاغذ روغنی میچسپه آنوقت مجبورید با کاغذ نوش جان کنید حتما از کاغذ روغنی ضخیم استفاده کنید تا به راحتی جدا بشه کمپوت آناناس هم خیلی خوشمزس آگه حلقه های آناناس رو بیرون بیارید وتو صافی بزارید تا آب اضافیش بره وبچینید تو سینی فر وبزارید تو فر اناناس احتیاج به شهد نداره من سیب قرمز،سیب زرد،پرتقال،کیوی،موز خشک کردم بعد از خشک شدن تو ظرف دربسته بزارید ویخچال بزارید ماهها دوام میاره.اگه کاملا خشک بشن تو کیسه نخی بریزید وجای خنک بزارید میوه رو رو شوفاژ یا کنار بخاری هم میتونید خشک کنید بخواید کنار بخاری خشک کنید به پرتقال وموز شهد بزنید میوه های دیگه نمیخواد طریقه خشک کردن میوه تو تابستون پستای پایین گذاشتم کیوی رو پوست بگیرید. برشهای کمپوت آناناس رو نازک کنید سعی کنید از پرتقال شیرین استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: ژله گل یکنفره 🔷مواد لازم 🔹ژله آلوئه ورا یک بسته 🔹ژله تمشک یک بسته 🔹شیر ۵ قاشق غذاخوری 🔹قالب گل چندتایی در دو سایز ‎ ♨️دستور تهیه برای این ژله اول ژله تمشک را در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور در حال جوش گذاشتم تا ذراتش کاملا حل بشه بعد اجازه دادم کاملا خنک شد و شیر را هم از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دادم وبعد ازخنک شدن ژله، شیر را بهش اضافه کردم، قالبی که گلهاش کوچکتره رو چرب کردم و ژله شیر تمشک را تا نصفه داخل هر گل ریختم و قالب را با سینی داخل یخچال گذاشتم تا گلها کاملا بستن بعد گلها رو از قالب خارج کردم و ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کردم و بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و قالب بزرگتر رو چرب کردم (حتما همه ی قسمتهاشو چرب کنید) یکسانت آلوورا داخل هر کدوم از قسمتهای قالب بزرگتر ریختم و تو یخچال گذاشتم تا نیم بند شد و داخل هر کدوم یکی از گلهای ژله ای صورتی رو قرار دادم و بقیه قالب رو با آلوورا پر کردم وقالب رو به همراه سینی چند ساعتی داخل یخچال قرار دادم تا کاملا بست،موقع خارج کردن از قالب هر قسمت رو چند دقیقه ای داخل آب گرم قرار دادم بعد کناره هاشو با چاقو آزاد کردم و آروم روی یه بشقاب خیس کوچیک برگردوندم و با سردادن داخل ظرف اصلی قرار دادم. ‎بشقاب باید خیس باشه که بتونید ژله رو سر بدین، اون ژله تک نفره که تو عکس بعدیش هست رو هم به همین روش داخل فنجان درست کردم،اون نقطه های نقره ای روشم مروارید خوراکی سایز کوچیکن ‎موقع درآوردن از قالب خیلی احتیاط کنید تا ژله هاتون آسیب نبینن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛