eitaa logo
آشپزی خاص
97.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مقدار شیرینی این شیرینی کمه میتونید پودر قند رو بیشتر بریزید. وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید بذارید کاملاً خنک وسرد بشه و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید اگر اینکار رو بکنید شیرینی هاتون پودر میشه آرد سفید 140 گرم آرد نخودچی 140 گرم آرد برنج 100گرم روغن جامد لادن طلایی زعفرونی 210 گرم پودر قند 50گرم عسل 50گرم هل 1قاشق چایخوری زعفران 1قاشق چایخوری ابتدا روغن و پودر قند رو با همزن یه 3_4دقیقه ای میزنیم تا کاملاً مخلوط بشه. (روغن رو آب کنید دوباره بذارید سرد بشه وبعد استفاده کنید) بعد آردها رو الک میکنیم و مخلوط کرده و کم کم طی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم. سپس عسل وپودر هل و زعفران رو میریزیم که یه خمیر خوشرنگی بهمون بده.خمیر را برای 3الی 4ساعت استراحت میدیم بعد سینی فر را کاغذ روغنی میپوشانیم. خمیر را با وردنه به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم وبا قالب شیرینی زبان قالب میزنیم. بعد یک عدد زرده تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده وبا برس روی شیرینی ها میمالیم وبا چنگال روشو مدل میدیم وپودر پسته یا کنجد میپاشیمودر فر از قبل گرم شده بادرجه 170به مدت 10دقیقه میذاریم بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گاهے وقت ها به آسمان ڪن✨ و از آنڪه تو را آفریده و تو را نیرومندترین موجود هستے قرار داده و تو را عاشقانه دوست دارد✨ ازبابت هر آنچه به تو داده تشکر ڪن و آسوده بخواب✨ ♥شبتون بخیر♥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺 ســـ😊ـــلام ✋☕️ صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️ ❤️خدای مهربان هر روز قوس طلایی را نقش میزند تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇 فقط کافےاست از دریای تردید ها با توکل گذر کنیم👌 🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
"مرنگ" سفیده تخم مرغ 2 عدد هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره شکر 130 گرم شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده یک قاشق چایخوری وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن قیف و ماسوره کاغذ روغنی برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب گرم (داغ نباشه) نصف لیوان (لیوان دسته دار) شیر ولرم ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد شکر ۳/۴ لیوان روغن مایع کمی بیشتر از نصف لیوان خمیر مایه ۱/۵ قاشق سوپخوری آرد سفید ۵ تا ۶/۵ لیوان (آرد رو الک کنید و لیوان رو با قاشق پر کنید) نمک ۱ قاشق چایخوری زرد چوبه کمی در صورت تمایل رومال: تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: خمیر مایه و ۳ قاشق سوپخوری از شکر رو با آب کمی مخلوط کنید درش رو بذارین ۱۰ دقیقه زمان بدین تا عمل بیاد و کف کنه. تخم مرغها رو خوب بزنید تا یکدست بشه بعد شیر و شکر و روغن رو اضافه مخلوط کنید خمیر مایه آماده رو اضافه مخلوط کنید آرد رو به همراه نمک و در صورت تمایل زردچوبه به تدریج اضافه کنید ابتدا با قاشق چوبی مخلوط کنید وقتی که شروع به جمع شدن کرد با دست ورز بدین این خمیر کشدار و چسبناکه ولی وقتی بکشید باید از ظرف و دست جدا بشه پس آرد رو تا وقتی اضافه کنید که خمیر از ظرف جدا بشه. خمیر رو پوشانده در محل گرم استراحت بدین تا دو برابر بشه حدود یک ساعت. خمیر آماده رو به اندازه و شکلهای دلخواه میتونید درست کنید. شکل ساده گرد هست که میتونید چانه کنید و کمی صاف کنید و یا چانه رو باز کنید و روی نون رو با کاتر و یا وسیله ای که بشه طرح انداخت به شکل دلخواه طرح بندازین کاتر رو خوب فشار بدین. من با یه ماسوره بزرگ ساده طرح انداختم. نونها رو داخل سینی کاغذ انداخته یا چرب شده با روغن جامد با فاصله قرار بدین پوشانده ۲۰ دقیقه استراحت بدین بعد رومال بزنید و کنجد بپاشید و در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا طلایی بشن حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه نوش جان :) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : کره : 75 گرم پودر قند : 3 ق غذاخوری آرد : 135 گرم ( از یک لیوان یک ق غذاخوری کمتر) زرده تخم مرغ : 1 عدد وانیل : 1/4 ق مرباخوری برای رویه نارگیلی : پودر نارگیل چرب : 75 گرم (از یک لیوان یک ق غذاخوری کمتر ) شکر : 150 گرم روغن مایع : 70 گرم (1/3 لیوان) سفیده تخم مرغ : 2 عدد (حدودا 70 گرم) آرد : 1 ق غذاخوری آبلیمو : نصف ق مرباخوری طرز تهیه : ابتدا برای خمیر، کره و پودرقند رو باهمزن مقداری میزنیم تا رنگش روشن بشه بعد زرده و وانیل رو اضافه کرده ودوباره کمی میزنیم. سپس آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم تاحدی که خمیر بدست نچسبه. ممکنه آرد کمتر یا بیشتر بخواد. خمیر رو زیاد ورز ندین که به روغن نیفته. حالا خمیر رو درون کیسه فریزر قرار داده و در یخچال نیم ساعت استراحت میدیم. برای رویه، همه مواد بجز آرد رو درون ماهیتابه ریخته و مخلوط میکنیم. بعد روی حرارت ملایم مثل شعله ای که برای دم کشیدن برنج استفاده میکنیم قرار داده و هم میزنیم تا حس کنیم دونه های شکر درون مواد حل شده و زیر قاشق یا بین دو انگشت حس نمیشن. به این عمل، داغ زدن میگن و حدود 5 تا 10 دقیقه طول میکشه. حرارت باید خیلی ملایم باشه که مواد فقط گرم بشه و داغ نشه. بعد از روی حرارت برداشته و آرد رو اضافه کرده و وقتی یکدست شدن کنار میذاریم تا خنک بشه. خمیر رو کمی ورز داده و بین دو کیسه فریزر نازک میکنیم . سپس با قالب دلخواهتون از خمیر قالب زده و درون سینی فر چرب شده میچینیم. بعد مواد نارگیلی رو که خنک شده اند درون قیف ریخته و روی خمیرها پایپ میکنیم. سپس با انگشت خیس روی خمیرها میزنیم که روشون صاف بشه. سینی رو درون فری که از یکربع قبل روشن کرده ایم قرارداده و با درجه حرارت 175 به مدت حدودا 15 تا 20 دقیقه میپزیم. اگر روی شیرینی ها طلایی نشد یکی دو دقیقه آخر شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا روشون خوش رنگ بشه. صبر میکنیم تا شیرینی ها خنک بشن بعد به دلخواه با عسل رقیق شده روی شیرینی ها زده و با پودر پسته تزیین میکنیم. این مقدار مواد برای من 19 عدد تارت شد . البته تعدادشون به سایز قالب و ضخامت خمیر بستگی داره. پودر نارگیل چرب رو از لوازم قنادی ها بگیرید اگه از مواد نارگیلیتون اضافه موند به تنهایی درون سینی فر پایپ کنین که شیرینی نارگیلی میشن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من کیگ موز زیاد درست کردم ولی این دستور بهترین بافت را بهتون میده وبسیار خوشمزه است سعی کنید مواد را با ترازووزن کنید اگر میخواید همین بافت را بهتون بده دست توی موادنبرید چیزی را حذف نکنید وکم وزیاد نکنید مواد لازم...... موز.....سه عدد متوسط یا 330گرم شکر.....یک سوم پیمانه یا 70گرم تخم مرغ..... دوعدد کوچک نباشه وانیل ....نصف قاشق چایخوری 3گرم نمک...نصف قاشق چایخوری 2گرم روغن مایع.....یک سوم پیمانه 70گرم ارد قنادی....یک ونیم پیمانه 180گرم بیکینگ پودر...یک قاشق مرباخوری 4گرم جوش شیرین.....نصف قاشق چایخوری 2گرم طرز تهیه....... موز را با چنگال خوب له کنید تاپوره بشه بعد ارد ونمک وبیکینگ پودروجوش شیرین را یکبار الک کنید تخم مرغ ووانیل وشکر وروغن را با همزن دستی خوب مخلوط کرده تا یکدست بشه بعد پوره موز را اضافه ومخلوط کنید بعد ارد الک شده را اضافه ومخلوط کنید توی قالب مافین کپسول بذارید دوسوم قالب را پر کنید اگر خواستید حالت گنبدی پف کنه روی کیک گردو نریزید اگر خواستید صاف باشه کمی گردو نگینی خرد شده بریزید ودرفر از قبل گرم شده با دمای 170درجه بمدت نیم ساعت اطراف کیک طلایی بشه کافیه چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه این مقدار مواد حدود 12کاپ کیک بزرگ و 14تا سایز کوچکتر می دهد توی قالب بزرگ هم می شه سایز قالب حدود بیست سانتی ولی بهتره همون کاپ کیک درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی سبزیجات و گوشت!!🌯🥕🍅🥩🐓🐟🍤😍‌ غذای مقوی ساده و سریع باب میل کوچیک و بزرگ... ‌😍🤗👧🏻🧒🏽👱🏻‍♀️👩🏻🧔🏻👵🏼👴🏼🤗😍‌ و‌همچنین یک پیراشکی سبک و کم‌خمیر چونکه به جای خمیر پیراشکی از خمیر یوفکا استفاده شده!😊✅‌ ‌ مواد لازم: ٢ ورق خمير يوفكا ۲ عدد هویج ۱ عدد فلفل قرمز دلمه‌ای ۱ عدد تره فرنگی یا ۴-۳ عدد پیازچه ۵۰۰ گرم کلم سفید ۲۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده یا به سلیقه خودتون هر گوشت دیگه!! ۲ قاشق غذا خوری سس سویا (نبود هم میشه!😊‌)‌ ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت نمک و فلفل روغن مایع یا زیتون ‌ برای سرخ کردن: ۲ عدد تخم مرغ آرد سوخاری روغن برای سرخ کردن ‌ اول گوشت رو تو تفت بدین (بهتره با تره فرنگی یا پیازچه شروع کنین) بعد سبزیجات رو به ترتیب تصویر اضافه کرده و تفت بدین ورق های یوفکا رو به شکل مثلث کوچیک یا بزرگ به سلیقه خودتون ببرین و مثل تصویر بپیچین رول ها رو اول تو تخم مرغ زده فرو کرده و بعد قشنگ تو آرد غلط داده و سرخ کنین🔥😍‌ ‌ نوش جونتون!❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: گوشت چرخ کرده🥩 برنج آبکش🥡 سبزی دلمه 🥗 لپه 🍖 کشمش برگ مو☘️ طرز تهیه: ابتدا پیاز را تفت داده و گوشت چرخ🥩 کرده را به آن اضافه میکنیم زردچوبه🧂 نمک فلفل به آن اضافه میکنیم و رب گوجه را نیز اضافه میکنیم چهار لیوان برنج 🍚 را شسته و آن را آبکشی میکنیم سبزی دلمه🥗 را شسته و خورد می کنیم لپه🍖 را می‌پزیم و همه ی مواد را با هم مخلوط میکنیم سپس شربت سکنجبین🍷 را آماده کرده و مقداری از آن را روی مواد میریزیم بعد مواد ها را لای برگ‌☘️ میپیچیم به مدت 4_5 ساعت دم بکشد نوش جان 🌸🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
70 گرم کره یا مارگارین(کره گیاهی) نرم به دمای محیط رسیده تخم مرغ 2 عدد شکر 4 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری آب ولرم یا شیر 1 پیمانه خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری آرد حدود 4 تا 4/5 پیمانه میزان آرد در همه نانها تقریبی است و باید در حین ورز دادن کم کم آرد اضافه و ورز داد تا جایی که خمیر به دست نچسبد ولی کاملا لطیف بوده و خشک نشود. کره نرم+تخم مرغها+3 قاشق شکر+وانیل+نمک را با هم مخلوط کنید. 1 لیوان آب یا شیر ولرم+خمیر مایه فوری+1 قاشق شکر را مخلط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. خمیر مایه عمل آمده را به سایر مواد افزوده و آرد الک شده را به تریج اضافه و هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع شود. روی سطح کار کمی آردپاشیده و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید. اگر حین ورز دادن خمیر زیاد چسبنده بود کم کم به ان ارد اضافه و ورز دهید. سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید و آرد اضافی به خورد خمیر ندهید وگرنه خمیر خشک و سفت شده و کیفیت پیراشکی بد میشود. خمیر باید کاملا لطیف باشد .آنرا در کاسه چرب قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بگیرید و هر بار مقداری از خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 1 سانت باز کرده و کاتر بزنید. خمیر کاتر زده شده را روی کاغذ آردپاشی شده قرار داده و روی آنها را بپوشانید و 20 تا 30 دقیقه استراحت دهید تا خمیر دوباره پف کند. سپس به آرامی طوری که پف خمیر نخوابد آنرا در روغن داغ و تقریبا زباد با حرارت متوسط سرخ کنید. پیراشکیها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. وقتی کاملا خنک شدند از وسط برش زده و کرم خنک را بین آن قرار دهید. با این دستور 14 تا 16 عدد پیراشکی با این سایز خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیا طعم ترش وملسودوست دارن؟؟؟!! بدویین بیایین که یه کیک با طعمی متفاوت براتون آوردم طعمش بینظیره آرد:٢پیمانه نشاسته ی ذرت:١قاشق غذا خوری ماست:١/٢پیمانه روغن:١/٢پیمانه شکر:١پیمانه تخم مرغ:۴عدد پودر نارگیل:٣قاشق غذا خوری بیکینگ پودر:١قاشق مربا خوری وانیل:١/٢قاشق چای خوری نمک :١/۴قاشق چای خوری زردآلو:١/٢پیمانه تخم مرغ وشکر رو با همزن دورتند آنقدر می‌زنیم تا کرم رنگ بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم وخوب هم می زنیم بعد ماست رو اضافه میکنیم وباهمزن خوب هم می زنیم تا کاملا ترکیب بشن نشاسته ذرت و وانیل و نمک و بیکینگ پودر رو به آرد اضافه کرده هم زده و سه بار الک میکنیم ٢قاشق از آرد رو کنار میذاریم بقیه ی آرد رو در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و آرام هم می زنیم زردآلو رو برش نازک زده وبا دوقاشق آرد مخلوط میکنیم این کار باعث میشه زرد آلو ته کیک نره فر رو روی دمای ١٧٠درجه روشن میکنیم کف ظرف مورد نظر رو با کره یا روغن چرب کرده و آرد پاشی میکنیم مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم کنید نصف اول رو تو ظرف بریزید بعد زردآلو رو روی مایه کیک بذارید بعد نصف دیگر مایه رو با قاشق به آرامی روی زردآلو بریزید تا کاملا بروی زرد آلو ها یه لایه از خمیر کیک پوشانده بشه قالب رو به مدت ٣۵تا۴٠دقیقه در طبقه ی وسط فر میذاریم بعد از ٣٠دقیقه با خلال دندان چک کنید اگه پخته شده بود فر رو خاموش کنید اجازه بدین کیک ١٠دقیقه تو فر بمونه بعد بیارید بیرون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت گردن گوسفندی +پیاز دو عدد+سیر ۴حبه+رب گوجه فرنگی ۱/۵قاشق غذاخوری +چوب دارچین ۲تکه+زعفران دم کرده مقداری+زردچوبه وفلفل ونمک گوشت گردن رو تمیز بشورید کمی زعفران وفلفل سیاه با برس به تمام نقاط گوشت میمالیم. پیاز رو نگینی خرد کرده وبه همراه مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز نرم شود مقداری زردچوبه به پیاز میزنیم گوشت آغشته به زعفران وفلفل سیاه به قابلمه اضافه وهمراه با پیاز خوب تفت میدهیم. آب به اندازه کافی میریزیم تا سطح گوشت رو بگیره (من از آب جوش استفاده کردم)دوتکه چوب دارچین وچهار حبه سیر بهش اضافه میکنیم وقتی جوش آومد در قابلمه رو میزاریم وشعله را کم تا آرام بپزه حدود چهار تا پنج ساعت زمان میبره عزیزان آگه عجله دارید تو زود پز بپزید توجه کنید وقتی تو زود پز میپزید آب کمتری نیاز دارد .یکساعت آخر پخت رب رو با کمی روغن تفت میدهیم فلفل قرمز ونصف لیوان آب به رب اضافه میکنیم ومیزاریم چند جوش بزنه وسس غلیظی بدست بیادوهمراه نمک ‌به گوشت اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته سس گوشت زیاد آبکی ورقیق نباشه، اواخر پخت چوب دارچین وسیر رو از قابلمه بیرون میاریم وهمراه چلو نوووووش جان بفرمایید 😊 عزیزان میتونید اوایل پخت رب را اضافه با گوشت تفت بدید .من جداگانه رب را تفت میدیم و اواسط پخت اضافه میکنم با این روش رنگ خورش تیره نمیشه همراه سیر وچوب دارچین چند عدد برگ بو اضافه کنید عالی میشه آگه رب دوست ندارید نزنید با زعفران هم عاااالی میشه چلو_گردن هم با باقالی پلو هم با چلو سرو میشه در کنارش سبزی خوردن یا پیاز ترشی یا کلم ترشی نوش جان... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم سینه مرغ چرخ شده نیم کیلو تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری3 قاشق غذاخوری آویشن 1 قاشق مرباخوری زیره 1 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر1 قاشق چای خوری آرد نخود چی یه قاشق مربا خوری پر روغن مایع به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم سینه ی مرغ رو چرخ کنید سیر و پیازو رنده کنید جعفری رو ساتوری ریز کنید کنید همه ی ادویه هارو اضافه کنید تخم مرغ و آرد سوخاری و آرد نخود چی رو اضافه کنید و همه ی مواد رو باهم حسابی مخلوط کنید من دو قاشق روغن مایع هم زدم بذارید یخچال دو ساعت بمونه بعد توی دست شکل بدید گرد یا بیضی من شکل بیضی حالت دادم(توی عکس ببینید ) و توی روغن فراوان سرخ کردم. اگه موقع شکل دادن حالت چسبندگی داشت دستتونو با آب یا روغن چرب کنید.این غذای خوشمزه هم با برنج سرو میشه هم‌با نون کنارش گوجه و خیار شور بچینید و نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هیچ بهونه ای پذیرفته نیست، چراکه این کیک چند لایه و معرکه نه فر میخواد ،نه همزن😋 چندلایه توی ظرف سه عدد تخم مرغ، یک پیمانه شکر نصف قاشق چایخوری وانیل هم بزنین تا یکدست شه ¾ پیمانه روغن و یک پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنید دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو، روی مواد الک و حسابی یکدست کنید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین ، به قسمت اول یک قاشق غذاخوری آرد به قسمت دوم یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه و خوب هم بزنید کفِ هر دو درِ یه تابه‌ی دو طرفه کاغذ بزارین و با روغن چربشون کنین مواد رو با قاشق مثل فیلم ، شطرنجی شکل،توی تابه بریزین و روی لایه اول هم به همین صورت ولی برعکس لایه اول در آخر، با سیخ چوبی طرح بدین واشر تابه رو در بیارین در تابه رو ببندین و نیم ساعت روی شعله پخش کن بزارین بعد از نیم ساعت با سیخ تست کنین اگه بهش نچسبید،آماده س کیک رو از تابه جدا کنین و برش بزنین بافت نرشو ببین،از طعم بینظیرش که دیگه نگم برات نوش جان😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : نان لواش ۶ عدد برشته نباشه گوشت چرخکرده گوساله ۴۰۰ گرم پیاز متوسط ۳ عدد کدوحلوایی چهارصد گرم ماست محلی سه قاشق سوپ خوری خامه_ترش ۱۰۰ گرم سس گوجه ۱۰۰ گرم پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم دستور پخت : ابتدا پیاز له شده با مخلوط کن و کدوحلوایی رنده شده و گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم طبق فیلم با نان ها و مخلوط بالا رول های گوشت را درست کرده و با برش لقمه ها را می سازیم کف ظرف فر را با روغن چرب کرده لقمه ها را چیده و برای سس ماست و سس گوجه و پنیرپیتزا و نمک و فلفل و به دلخواه پودسیر را با هم مخلوط کرده روی لقمه ها ریخته و با کانوکشن 180 درجه 40 دقیقه داخل مایکروفر می پزیم پ.ن : در صورت نداشتن ماست خانگی از دوغ کفیر استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
44.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه پای سیب ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شربت خاکشیر و کاسنی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
61.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شیرینی مرنگ👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کرم شکلات" شیر سرد 1 لیتر نشاسته ذرت 2/5 قاشق غذاخوری آرد سفید 2/5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2/5 قاشق غذاخوری شکر 6 تا 8 قاشق غذاخوری که میتونین به دلخواه کمی مقدارش رو تغییر بدین خامه صبحانه 1 پاکت میتونین از خامه صورتی استفاده کنین آب یخ یک چهارم پیمانه 1 حبه یخ کافیه تو یکم اب شکلات 100 گرم بهتره شکلات تلخ باشه کره 70 تا 100 گرم حالا آرد و نشاسته رو در شیر سرد حل کنین حسابی همش بزنین تا آردها گلوله نشه حالا پودر کاکائو ، شکر و خامه رو مخلوط کنین قابلمه رو بزارین رو حرارت ملایم و مرتب همش بزنین تا غلیظ شه مراقب باشین ته نگیره بهتره با همزن دستی همش بزنین وقتی غلیظ شد کره و شکلات رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین تا یکدست شه به غلظت ماست سون یا فرنی که رسید از رو حرارت برش دارین صبر کنین ولرم شه و روش رو با یه سلیفون بپوشونین و بزارین تو دمای محیط تا از حرارت بیفته بعد اون مقدار اب و یخی که گفتم رو به یکباره اضافه کنین با اینکار به دسر شوک میدین و خوب قوام میاد ، خوب همش بزنین و حالا تو پیمانه های دلخواه بریزین و بزارینش تو یخچال چند ساعت بمونه تا خوب خنک شه و ببنده به دلخواه تزئین و نوش جان کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛