eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
4 عدد تخم مرغ در دمای محیط 2 لیوان آرد 1 قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر 1/3 لیوان شیر یا آب کمپوت آناناس(من آب کمپوت ریختم) 1 لیوان سرخالی روغن مایع 1 لیوان سرخالی شکر 3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 1 بسته وانیل ترک 5گرمی(یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل ایرانی) کمپوت آناناس به میزان لازم طرز تهیه : تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن زده برقی بزنید تا حجم مواد دو برابر شده و مایه کشدار وکرمرنگ شود. روغن مایع را اضافه ودر حد مخلوط شدن بزنید. بعدآب کمپوت آناناس یا شیر را اضافه وباز یک کم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده اید را بهمراه پودر نارگیل اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.(اگه مایه صاف نشد با همزن برقی با دور کند هم بزنید ولی مواظب باشید پف مایه نخوابد) قالب را کپسول انداخته و2/3 قالب را از مایه کیک بریزید ویک برش از آناناس روی مایه کیک در قالب بزارید. قالب ها را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180درجه به مدت تقریبی30تا 40دقیقه تا کیک ها پخته شوند، اگه روی کیک طلایی نشد کمی گریل کنید. بعد پخت هم من روی کیک تا داغ بود عسل رومال زدم (شما میتونید از شربت بار هم استفاده کنید. برای این مقدارمواد حدود 9 عدد با قالب پای به من کیک داد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیوی 5 عدد شکر 2 تا 3 ق غ (بسته به شیرینی و ترشی کیوی شما دارد) پودر ژله کیوی یک بسته خامه قنادی 200 گرم ( در صورتی که خامه صبحانه را بخواهید جایگزین کنید بهتر هست که خامه صبحانه هم فرم بگیرد ) یک بسته پودر ژله کیوی رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد گذاشتم کنار خنک بشه . کیوی ها رو پوست کندم و خرد کردم .وزن خرد شده رو اندازه زدم 350 گرم بود . داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم .پوره رو داخل قابلمه ریختم و شکر داخلش اضافه کردم (میزان شکر بسته به این داره که کیوی شما تا چه اندازه ترش یا شیرینه . ) روی حرارت قرار دادم 5 تا 10 دقیقه تا بپزه و بعد از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا خنک بشه. خامه قنادی رو اول با دور کند همزن بعد با دور تند همزن زدم تا فرم بگیره . خیلی بهتره که خامه فرم گرفته توی این دسر استفاده بشه که لطیف تر می کنه . اگر خامه صبحانه استفاده می کنید داخل خامه صبحانه برای 200 گرم خامه نزدیک 70 گرم (حدودا یک سوم لیوان) شکر بریزید و بزارید فریزر به مدت نیم ساعت تا یخمکی بشه و بعد با دور کند همزن اول چند دقیقه بزمید و بعد دور همزن رو تند کنید و چند دقیقه بزنید تا فرم بگیره. خامه فرم گرفته رو داخل پوره کیوی خنک شده ریختم و مخلوط کردم . از ژله کیوی هم که خنک شده نصف مقدارش رو اضافه کردم . اگر خوب مواد ترکیب نشد با همزن مخلوط کنید . داخل جام ها مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال . نصف مابقی ژله کیوی رو بهش حدودا یک چهارم لیوان آب ریختم و مخلوط کردم و وقتی که مواد داخل جام کمی خودش رو گرفت ژله رو هم روش ریختم . نکته : مواد دسر کیوی لایه زیرین جام خیلی سفت نیست و به صورت لیوانی تهیه شده اگر بخواهید قالبی درست کنید از 1 الی 2 ق غ پودر ژلاتین هم استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این آدینه مبارک 🌺🍃 از خــ❤️ـدا برایت من چنین خواهم دلت آرام❤️ تنت سالم🌹 دعاهایت مستجاب🙏 عاقبتت بخیر آفتاب عـمرت ☀️ هميشــه برقرار🌺 و زندگیت ❤️ سرشار از 🌺 عشق و آرامش خدا ❤️🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید. مواد لازم🔻 1 لیوان آب ولرم(200گرم) 1 استکان شیر ولرم (حدود100 گرم) 1 استکان روغن مایع(80 گرم) 1 پاکت خمیر مایه خشک 10گرمی ترک (1 ق غ) 1/5 ق غ شکر 1 قاشق چایخوری نمک 2 ق غ سرکه 4 تا 5 لیوان آرد سفید قنادی مواد میانی خمیر🔻 پنیر چدار یا پیتزا برای رومال🔻 کنجد 1 ق غ پر شیره انگور 1 لیوان آب طرز تهیه🔻 ابتدا همه مواد خمیر بجز آرد را دریک ظرف ریخته ومخلوط کنید وبا کنترل وکم کم ارد را اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.روی خمیر را بپوشانید و 40 دقیقه در دمای محیط استراحت بدید.روی میز کار کمی آرد بپاشید وخمیرا را کمی ورز دهید تا هواگیری شود و خمیر را به چونه های مساوی تقسیم کنید وبا دست به ضخامت 1سانت باز کنید ویک تکه پنیر مستطیل برش خورده در وسط خمیر بزارید و طبق ویدئو ببندید ورول کنید. سپس در شیره انگور که با آب مخلوط کرده اید زده وبعد در کنجد بزنید و دوباره 15 دقیقه دیگر استراحت دهید و بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده وبا چاقو روی خمیر را چند برش بزنید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه تا نانها پخته وبرشته شوند (حدود 20تا25دقیقه)برای سالم بودن خمیر مایه ،میتونید تا شکر وشیر یا آب مخلوط کنید وبزارید 10دقیقه بمونه وبعد اگه کف کرد و عمل تخمیر انجام شد استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 شیر 1 فنجان پودر خامه قنادی 2 بسته (لوازم قنادیا دارن) پودر نارگیل 240 گرم شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو 240 گرم ‌ توضیحات🔻 میتونین بجای پودر خامه قنادی ،از خامه قنادی زده شده و یا شیر عسل استفاده کنید و دیگه نیازی به استفاده از شیر نیست. اگر از پودر خامه معمولی استفاده میکنید، چند قاشق پودر قند هم بهش اضافه کنید. ‌ طرز تهیه🔻 پودر خامه قنادی و شیر رو با همزن بزنید، وقتی یکم سفت شد بهش پودر نارگیل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، بعد دستکش دستتون کنید و یکم ورزش بدین،زیاد نه.(یکم چسبناکه) اگه شل بود میتونید یکم دیگه پودر نارگیل اضافه کنید تا مثل کلیپ سفت و شکل پذیر بشه. بعد با دستتون بهش شکل بدین. شکلات رو بذارین توی مایکروویو آب بشه یا با حرارت غیر مستقیم (به روش بن ماری) آبش کنید و روی مواد نارگیلی که آماده کردین بریزین و 15 دقیقه بذارین داخل فریزر تا خودش رو بگیره. ‌ 🔻پودر خامه چیست؟ مواد تشکیل دهنده پودر خامه قنادی بسیار شبیه به مواد تشکیل دهنده خامه قنادی است. با حذف آب از خامه، محصولی بدست می آید که خامه خشک یا پودر خامه نامیده می شود و نسبت به خامه قنادی به صرفه تر و ارزان تر است. به ازای هر واحد پودر خامه، یک واحد پودر قند و سه میلی لیتر شیر نیاز است. به عنوان مثال به ازای 50 گرم پودر خامه، 50 گرم پودر قند و 150 میلی لیتر شیر سرد باید به آن اضافه شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک قلب سوپرایز برای این کیک اول یک کیک شکلاتی تهیه کردم گذاشتم سرد شد قالب قلب رو گذاشتم روش برش دادم و کیک دو دو یا سه لایه میکنیم قالب قلب رو کمی چرب کنید شکلات تخته ای رو روی بخار کتری میزاریم آب بشه داخل قالب می ریزیم و پخش میکنیم میزاریم فریزر پنج شش دقیقه سفت بشه دوباره یک لایه دیگه شکلات میرزیم و پخش میکنیم حتما اینکارو رو انجام بدین تا شکلات ضخیم بشه و نشکنه بعد دوباره داخل فریزر میزلریم پنج دقیقه روی قسمت شکلاتی رو کمی سس کارامل یا شکلات صبحانه میمالیم کیک رو روش قرار میدیم کمی فشار میدیم بچسبه روش رو مرطوب میکنیم با شیر خامه فرم گرفته میزنیم روش لایه بعدی هم به همین صورت لایه آخر دوباره شکلات آب شده میرزیم و پخش میکنیم و میزاریم نیم ساعت داخل فریزر باشه بعد به راحتی از قالب درمیاد مواد لازم برای کیک شکلاتی تخم مرغ دو عدد شیر نصف لیوان شکر نصف لیوان آرد یک‌لیوان +سه ق غ پودر کاکائو سه ق غ بکینگ پودر یک و نیم ق چ روغن مایع یک سوم لیوان وانیل نوک ق چ برای پخت کیک اول شکر و تخم مرغ و وانیل رو پنج دقیقه با همزن دستی بزنید بعد روغن رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد هم شیر رو اضافه میکنیم و در آخر مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تا گلوله های آرد باز بشه کف تابه یا قالب رو چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد یک ربع تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر تابه معمولی دمکنی میزلریم مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزاریم یک ربع داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز اومدم با دومین ایده ولنتاینی😂 . . دسر مخملی پایه دسرش هر مدلی که شما دوست دارید میتونه باشه، ژله ساده، پاناکوتا، یا هر دسری که براتون راحتتره❤️از اونجا که دستگاه ایربراش دستگاه گرونیه شما میتونید با این روش یه دسر شیک و خوشگل و مخملی داشته باشید😉 در ابتدا چند عدد بيسکوئيت پتی بور یا مادر یا.... رو با رنگ ژله ای یا مایع مخلوط کنید و داخل غذاساز یا خردکن یا هر وسیله ای که دارید بریزید و پودریش کنید. مقدار رنگ به خودتون بستگی داره. اگه بعد خرد کردن احساس کردید بيسکوئيت حالت خمیری داره و خیسه، اونو داخل سینی فر بریزید و حدود 5 دقیقه حرارت بدید و دوباره خرد کنید، داخل ماهیتابه هم میشه ولی سریع هم بزنید. بعد اونو با یه الک که سوراخش ریز باشه الک کنید. . میتونید از رنگ استفاده نکنید و اونوقت رنگش کرم رنگ میشه😉 . برای درست کردن دسر، من دو لیوان شیر و با 3 یا 4 قاشق شکر و نصف لیوان خامه مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکر آب بشه ولی شیر نجوشه. بعد کنار گذاشتم تا کامل سر بشه. 2 بسته ژله توت فرنگی یا انار و با 1 لیوان آب جوش بنماری کردم و گذاشتم کامل سرد شد. بعد همدما شدن شیر و ژله با همدیگه مخلوطشون کردم. این یه دسر راحت و خوشمزه است، یه چیزی مابین ژله ساده و پاناکوتا 😂 بعد قالب مورد نظرتونو کمی چرب کنید، ژله رو داخل اون بریزید و حدود 3 الی 4 ساعت بگذارید تا کامل سفت بشه، بعد از قالب خارج کنید و به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید. بيسکوئيت و روی اون به آرومی الک کنید و بعد با کمک یه دستمال کاغذی اضافه های اونو تمیز کنید❤️ من با شکلات آب شده و ترافل تزیین کردم😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی ذغالی نمکی: ماهي. 1 عدد قزل الا یا سالمون جعفري 3 تا قاشق ليمو ترش 1 قاشق گردو. 3 تا قاشق رب انار. 2 قاشق ادويه نمک خیلی کم و فلفل روغن زیتون 1 قاشق 4 عدد سفیده تخم مرغ نمک زیاد برای قالب ماهی . بریم سراغش : 👨🏻‍🍳 اول مایع نمکی که میخوایم برای قالب ماهی بزنیم‌رو درست میکنیم سفیده تخم مرغ رو با نمک زیاد به قدری هم میزنیم که یه مایع سفت رو درست کنه . برای مواد داخل شکم ماهی پودر گردو ، آب لیمو ، رب انار، ادویه، جعفری و روغن زیتون رو ترکیب میکنیم تا یک مایع یک دست بشه و داخل شکم ماهی رو پر میکنیم .و با نخ بهداشتی میدوزیم که باز نشه . با قالب نمکی که آماده کردیم دور ماهی رو به اندازه یک سانت میپوشونیم و یک فویل نازک دوره ماهی میکشیم تا نمک از ماهی جدا نشه زیر ذغال قرار میدیم به مدت35 تا45 دقیقه تا خوب بپزه و مغز پخت شه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. ⁦⬇️⁩بوزمه باقلوا ارده ای ⁦⬇️⁩ . ⁦✔️⁩خمیر یوفکا 9 عدد ⁦✔️⁩کره 175 گرم ⁦✔️⁩ارده 1 پ ⁦✔️⁩گردو به مقدار لازم . ⁦⏺️⁩موادلازم برای شربت . ⁦✔️⁩آب 3 پ⁦✔️⁩ شکر 3 پ ⁦✔️⁩آب لیمو ترش 1 ق غ . ⁦⏺️⁩طرزتهیه . شکر و اب رو در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بذارید تا شکرش آب شود با قاشق هم گاهی اوقات هم بزنید وقتی به جوش اومد آب لیموترش رو اضافه کنید و حرارت رو پایین بکشید و بذارید تا ده دقیقه بجوشد ، یکی از یوفکاهارو برداشته 2,5 قاشق ارده رو اضافه کنید و مقداری گردو ریز خرد شده رو اضافه کنید و یوفکارو رو به داخل کمی تا کنید و با وردنه رول کنید بعد اینکه رول کردید کمی با دستتاتون خوب فاشر دهید و دو طرف خمیر رو به داخل کمی فشار دهید و از وردنه بیرون در بیارید بلافاصله در ظرف پیرکس بذارید بعد اینکه همه ی یوفکاهارو همینکارو کردید حالا کره آب شده رو روش بریزید فر رو از قبل گرم کرده با دمای 175 درجه بپزید بعد از پخت هم از فر که بیرون در اوردید پنج دقیقه بذارید تا داغی اش از بین رود ، بعدش شربت ولرم رو روش بریزید اگه میخاین باقلواتون ترد باشه باید شربتتون غلیظ باشه اینم باید دقت کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پنج الی شش بادمجون متوسط گوجه فرنگی سه الی چهار عدد نسبتا بزرگ فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک سیر تازه یک بونه کوچک روغن به میزان لازم بادمجون وسیر وگوجه فرنگی رو کبابی کنید آگه حیاط دارید ومنتقل آگه خونتون اپارتمانیه ،رو گاز کبابی کنید رو گاز گوجه فرنگی و سیر الزامی نیست کبابی کنید بادمجون رو کبابی کنید کافیه بعد از کبابی کردن همه رو پوست بگیرید وبا ساتور بکوبید تا له بشن در یک ماهی تابه روغن بریزید وسیر را باهاش تفت بدید بادمجون رو اضافه کنید وبزارید آبش کشیده بشه گوجه فرنگی اضافه کنید نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه بزنید ودرشو بزارید تا خوب بپزه وجا سرخ بشه وقتی که سرخ شد گوشه ای جمع کنید وتخم مرغ رو بریزید تا نیم بند بشه وقتی نیم بند شد همه رو با هم خوب مخلوط کنید شعله رو کم کنید تا ده الی پانزده دقیقه تا به روغن بیفته میتونید بعد از زدن تخم مرغ نیم ساعت رو بخار کتری بزارید خانواده من هنوز که آماده نشده سر سفره نشسته وهشت چشم بهم زل زدن ومنتظرن😆فرصت عکس گرفتن هم نداشتم 😑 عزیزان آگه میخواید میرزا قاسمی به قرمزی بزنه یک قاشق رب بزنید من نزدم زردچوبه طعم کبابی بادمجون رو میگیره بهتره نزنید تخم مرغ جداگانه نیم بند کنید واضافه کنید خوشمزه تره مستقیم بریزید طعم املت میگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ و قارچ کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کراکت سیب زمینی : بچه ها کراکت اصلش فرانسویه و با مواد مختلف مثل مرغ یا ماهی هم میشه تهیه کرد واسه مهمونی و یا برای بچه ها عالیه مواد لازم :ارد ذرت .... 50گرم شیر ......60میلی لیتر سیب زمینی پخته پوره شده:475 گرم ذرت شیرین.......45گرم گشنیز.........15گرم پنیر خامه ای .......150گرم فلفل سیاه .........1ق چ فلفل سبز ......1,1/2ق چ نمک ........1,1/2ق چ پودر نان خشک یا پودر سوخاری ....برای غلطاندن و آرد ذرت ...برای غلطاندن طرز تهیه : در یک کاسه 50گرم ارد ذرت و شیر را با هم بخوبی مخلوط می کنیم و می گذاریم کنار و در یک کاسه دیگر بقیه مواد را مخلوط می کنیم به اندازه یک قاشق از مواد را برداشته و داخل دستمون فرم می دیم و سپس در ارد ذرت و بعد در مخلوط شیر که اول گذاشتیم کنار و در نهایت در پودر نان خشک یا سوخاری غلطانده و در روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛