eitaa logo
آشپزی خاص
95.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ پخته شده ریش شده رو توی کمی روغن تفت میدیم هویچ ریز رنده شده و جعفری خورد شده اضافه میکنیم در صورت تمایل میتونید فلفل دلمه ریز خورد شده و ذرت هم اضافه کنید نمک و فلفل قرمز و کمی ادویه مرغ میزنیم میتونید هر موادی که دوست داشتین اماده کنیدنون تست رو با وردنه پهن میکنیم تا بافت نون منسجم بشه دور نون رو برش میدیم از موادمون میزاریم و محکم رول میکنیم نون ها رو اول توی تخم مرغ (که با چنگال هم زدیم) میزنیم و بعد توی ارد سوخاری میغلطونیم و توی روغن داغ فراوان سرخ میکنیم بعد از اماده شدن از وسط بصورت اوریب برش میزنیم.تخم مرغ مثل چسب عمل ميكنه و اصلا از هم باز نميشه اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
رول نان تست اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص 🔷 مواد لازم : آرد دو و نیم پیمانه جوش شیرین کمتراز یک و نیم قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری کره یا مارگارین نرم سه چهارم پیمانه (170گرم) شکر نصف پیمانه شکرقهوه ای نصف پیمانه تخم مرغ یک عدد پوره کدوتنبل یک پیمانه وانیل، پودر جوزهندی و پودردارچین از هر یک نوک قاشق چایخوری شکلات های چیپسی یک پیمانه گردوی خرد شده یک پیمانه طرز تهیه : فر را روی 175درجه سانتی گراد تنظیم کنید. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کره، شکر و ادویه را مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود. آرد را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. شکلات و گردو را اضافه کنید و هم بزنید. سپس با قاشق و با فاصله در سینی که از قبل آماده کرده اید، بریزید و به مدت 12 تا 13دقیقه در فر بگذارید. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کلوچه شکلاتی کدو حلوایی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سلام_صبحتون_حسینی🌸🍃 صبح سه شنبه تون بخیر اولین روزمحرم رسید🌼 خدایابه حرمت ماه عزيز نيکوترين سرنوشت حلالترين روزي🌺 پربارترين زيارت صالحترين عمل رابراےدوستانم مقدربفرما🙏 @ashpaziykhs 🍃☕️🍃☕
شعیریه یک بسته خورد شده شیر خشک یک پیمانه آرد سمید سمولینا یک پیمانه قشطه یک عدد شیر عسل یک قوطی کره پنجاه گرم پنیر کیبی شش عدد شعیره ها را رویز ریز خورد کن و با کره و آرد سمید با شعله کم حسابی تفت بدید تا کمی تغیر رنگ بده... سپس شیر خشک رو اضاف کن و مدام همبزن حواستون باشه قراره کمی تغیر رنگ بده و خوشبو تر بشه.. بعد نصف شیر عسل و قشطه رو اضاف کنید و گاز رو خاموش کن کمی ورز بدید تا قاطی شن . حالا تو هر قالبی که واسه چیزکیکی هست بریز . باید وسط و دیوارشو با مواد پر کنید .یعنی حالت کاسه ایی.. مواد پنیری شش عدد پنیر کیبی رو با نصف شیر عسل و دو قاشق خامه صبحونه تو میکسر قاطی کن و داخل شعیریه ها بریز و به مدت ی رب تو فر بذار . وقتی از فر در اوردی روشو با شوکولات تلخ یا شیرین بپوشونید . نوووشجونتون اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شیرینی شعریه اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴خورشت بادمجان🔴 موادلازم: 🔺فیله گوشت گوساله: پنج تکه 🔺پیاز: يك عدد 🔺سیر: يك حبه 🔺بادمجان کوچک: شش عدد 🔺غوره: به میزان لازم 🔺رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپ خوری 🔺سیب زمینی: سه عدد 🔺گوجه فرنگی: دو عدد 🔺نمک،فلفل،زردچوبه و دارچین: به میزان لازم طرز تهيه: پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و فلفل در کمی روغن تفت میدهیم ؛ گوشت را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند ؛ رب و سیر را هم اضافه کرده و مقداری آب میریزیم و اجازه میدیم گوشت بپزد ؛ کمی نمک اضافه میکنیم و بادمجان های از قبل سرخ شده ، گوجه و سیب زمینی های حلقه شده را به مواد اضافه میکنیم و بعد از پانزده دقیقه غوره و دارچین به خورشت اضافه کرده و اجازه میدهیم جا بیفتد اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خورشت بادمجان اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : آرد سفيد..... 6 لیوان شیر ولرم .... 2 لیوان خمیر مایه فوری.... 2 ق غ نمک .....1 ق چایخوری کره نرم شده ..... 5-6 ق غ تخم مرغ ..... 2 عدد ابتدا خمیر مایه را با یک سوم لیوان آب و یک قاشق شکر مخلوط کنید و در جای گرم بگذارید تا پف کند.بعد در ظرف بزرگی مایعات را مخلوط کنید (شیر و تخم مرغ و کره آب شده) .نمک و آرد را هم اضافه و مخلوط کنید خمیر حاصله را حدود 10_15دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد .اگه خمیر چسبندگی داشته باشد آرد اضافه نکنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را از بین ببرید روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید تا به مقدار کافی پف کند .بعد از خمیر چانه هایی به اندازه پرتقال متوسط برداشته و کمی با دست حالت دهید تا کمی پهن شود و با فاصله در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید رویش را بپوشانید و تقریبا 45 دقیقه استراحت دهید .بعد بدون اینکه پفش بخوابد به آرامی با فرچه رومال شیر زده کنجد پاشیده و در فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید ..بعد از اینکه از فر در آوردید داخل پارچه به مدت 10_15دقیقه قرار دهید تا نرم شود و نوش جان کنید . پ.ن: 1_ظرف آب کف فر فراموش نشود .برای تامین رطوبت نان . اگر یکبار درست کنید .مطمئنم دیگر میلی به خوردن نان باگتهای بیرون نخواهید داشت .من سالهاست با این روش درست میکنم .خیلی هم راضی هستم با این مقدار مواد تقریبا 10 عدد باگت برزگ و 12 عدد باگت متوسط بدست میاد. 🍃🍃🍾🍾🍾🍔🍔🍔 اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نان همبرگر اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اخيلى خوشمزه و لطيفه و ارزش درست کردن رو داره,مخصوصا دسر مناسبى براى بعد از افطاره. مواد لازم:شير دو ليوان,خامه صبحانه يک پاکت (صورتى خانوم ツ),پودر ژلاتين يک ق غذاخورى سر پر,پودر کاکائو دو ق غذاخورى,آب يک چهارم ليوان,خرماى نرم پانزده عدد(با اين تعداد ,شيرينى مطلوبى داره ولى دوست داشتيد بيست تا بريزيد,سليقه ايه) طرز تهيه:هسته و پوست اضافى خرمارو بگيريد و با شير داخل ميکسر بريزيد تا خوب مخلوط بشن.پودر ژلاتين رو روى آب بپاشيد و روى بخار کترى بزاريد تا حل و شفاف بشه.حالا تمام مواد بجز خامه رو مخلوط و روى شعله بزاريد .وقتى مواد مخلوط شدن و مايع گرم شد(نبايد بجوشه,فقط داغ بشه),خامه رو با چنگال هم بزنيد تا نرم و يکدست بشه و بعد به مواد اضافش کنيد و خوب هم بزنيد.اصلا نبايد بجوشه پس همين که مخلوط شدن و گرم شد شعله رو خاموش کنيد.حالا پاناکوتاى خوشگلتونو توى ظرفاى سرو بريزيد و چند ساعت بزاريد داخل يخچال تا ببنده.براى پاناکوتاى قالبى,قالبتونو کمى با کره چرب و موادو داخلش بريزيد و بعد براحتى از قالب جدا ميشه ولى من تک نفرشو ترجيح ميدم (مثل عکس). روى دسرتونو با کمى شکلات خورد شده يا خامه و پودر کاکائو تزئين کنيد ,بعد جلوى تلويزيون بنشينيد و يک قاشق دسر مخملى نوش جان بفرماييد .سعى کنيد خيلى زود بقيشو به بقيه اعضاى خانواده تقديم کنيد چون مقاومت در مقابلش تقريبا غير ممکنه البته اگه با کالرى مشکلى نداريد ,اين مقدار براى يک نفر عااااليه اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱 🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴