فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_اوماج
پیازو درشت یا ریز رنده کنین با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین تا سبک بشه
عدس ولپه رو بریزین کمی تفت بدین آبجوش وبریزین کلم خرد شده دوست داشتین شلغم رو هم بریزین آب قلمیاآب مرغ وریخته وبزارین 1ساعتی با دربسته ریز بجوشه وبپزه
بعد ازاین زمان سبزیهارو اضافه کنین نمک وفلفلها رو بریزین وبزارین سبزیها نیم ساعتی بپزن اگه آبش کشیده بود کمی آب اضافه کنین
تو این فاصله اوماجها رو درست کنین طبق روش تو فیلم تواول کپشن هم توضیح دادم روشهای دیگهی اوماج رو
حالا اوماجهارو بریزین هم بزنین وبزارین یه ربع دیگه بجوشه وهم خامی آرد بره وهم آش لعاب بندازه
آش آماده شده رو سرو کنین وداغ داغ نوش جان کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک سیب و گردو👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل خاگینه هویج👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸 #سلام_صبح_زیباتون_بخیر
🌸و طلوع دیگر از زندگی
💕بر شما خوبان مبارک
🌸الهی خانه اميدتون آباد
💕زندگیتون بر وفق مراد
🌸و برکت فراوان روزی
💕هر روزتان باشد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ناگت مرغ 😉
مخلوط سینه وران چرخ شده حدود 400 گرم
یک عدد پیاز رنده شده واب گرفته شده لازم نیست زیادی آبشو بگیرید
پنیر پیتزا یک لیوان ویا 80 گرم
سس خردل دو قاشق پر
سیر سه حبه
نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه و کمی آویشن به میزان لازم
همه مواد رو تو غذا ساز ریخته چند دقیقه بزنید تا مواد چسبنده ای به دست بیاد
به چند روش می تونید فرم بدید
یا کف ظرف آرد سوخاری بریزید مواد روش با پشت قاشق صاف کنید باز ارد سوخاری سپس قالب بزنید
یا می تونید تو دست شکل بدید ودر پودر سوخاری بغلتونید
ویا به شکل بیضی تو دست فرم بدید سیخ چوبی از وسط رد کنید .سیخ حتما نیم ساعت قبلش تو آب خیس کنید تا موقع سرخ کرون سیخ نسوزه
ناگتها که آماده شدن حدود یکساعتی بزارید یخچال
روغن رو با حرارت خیلی کم بزارید داغ بشه با حرارت خیلی کم حدود 5 الی ده دقیقه
وقتی که داغ شد دونه دونه ناگتها رو سرخ کنید با حرارت کم سرخ بشن
تا مغز پخت بشن
عزیزان توجه کنید هر یکی دو سری که ناگتها رو سرخ کردید باید روغن رو از صافی رد کنید تا ارد سوخاری که ته نشین شده و سوختن سری بعد ناگتها نچسپه
ناگتها تو روغن شناور سرخ بشن
توجه کنید وقتی که میخواید ناگترو سرخ کنید باید همزمان بریزید نه اینکه وسط سرخ شدن دوباره چند دونه دیگر بریزید این کار باعث میشه روغن سرد بشه وناگتها روغن زیادی به خودشون جذب کنن و سفت بشن
من از آرد سوخاری خونگی استفاده کردم دستورشو پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم
ارد سوخاری استفاده میکنید باید دونه هاش ریز باشه .
دستور تار تار
سس مایونز حدود یک پیمانه
دو قاشق سر پر خیار شور ریز خرد شده
دو قاشق پیاز ریز خرد شده
یک قاشق جعفری ریز خرد شده
یک قاشق آب لیمو
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
همه مواد رو با هم مخلوط وداخل یخچال میزاریم به مدت یکساعت 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_گوشت_و_قارچ
#فینگرفود
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی .
خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش .
برای 18 عدد تارت گوشت
برای خمیر تارت
آرد سفید یا آرد گندم 300 گرم حدودا 2 لیوان
روغن زیتون یا مایع 80 میلی حدودا 1/3 لیوان
آب 60 میلی حدودا 1/4 لیوان
نمک به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
مواد گوشت به دلخواه
گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم
پیاز 1 عدد
قارچ 6 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه 1 تا 2 ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه .
داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه .
در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم .
خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم .
داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا .
داخل فر 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش .
پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوبیده ترکی (آدانا کباب)
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!🤔
گوشت چرخ کرده 30٪ چربی (گوسفند و گوساله) 1 کیلو
فلفل دلمه قرمز 1 عدد
سیر 5 حبه
پیاز 1 عدد بزرگ
جعفری و گشنیز نصف لیوان
نمک سه چهارم ق غ
فلفل سیاه 1 ق چ
سماغ 1 ق غ
پودر تخم گشنیز 1 ق چ
پودر زیره 1 ق چ
فلفل قرمز 2 ق چ
پودر پاپریکا 1 ق چ
برای کنارش: پیاز بزرگ 1 عدد، گوجه بزرگ 1 عدد، گشنیز و جعفری 3 ق غ، آبلیمو 2 ق غ، سماغ نصف ق چ
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1️⃣گوشت و سیر له شده و فلفل دلمه و پیاز و جعفری و گشنیز و نمک و فلفل سیاه و سماغ و پودر زیره و پودر گشنیز و فلفل قرمز و پاپریکا بریز تو یه ظرف و با دست یکم با هم قاطی کن
2️⃣بعدکم کم بریز تو غذا ساز و خوب با هم قاطی کن و بذار تو یه ظرف درشو ببند و 1 ساعت بذار یخچال
3️⃣دستتو بزن تو آب یه مشت گوشت بردار بزن به سیخ مثل من
4️⃣رو باربیکیو گازی یا ذغالی بذار بپزه فقط حواست باشه هر 1 الی 2 دقیقه بچرخونی که نریزه
4️⃣با نون عربی (پیتا) و سالاد مخصوص سرو کن
5️⃣طرز تهیه سالاد مخصوص: پیاز و خلال کن گوجه هم کوچیک خرد کن و گیشنیز و جعفری و یکم فقط خرد کن و بعد آبلیمو و سماغ اضافه کن و با دست میکسش کن و یکم هم فشار بده تا آب پیاز دربیاد
👨🏻🍳نوش جان👨🏻🍳
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_ترتیل_مکزیکی
این نان در دستور اصلی مکزیک با آرد ذرت مخصوص مکزیک تهیه میشود وبدلیل عدم دسترسی به این نوع آرد در کشور های دیگر از آرد گندم جایگزین آرد ذرت شده است(آرد ذرت معمولی مناسب تهیه این نون نمی باشد)
آرد سه لیوان،آب ولرم یک لیوان،روغن یک سوم لیوان،پکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری،نمک یک دومقاشق مرباخوری..... آرد ونمک وپکینگ پودر را داخل کاسه ای بریزید ومخلوط کنید میان آرد رو گود کنید وروغن آب داخل گودی بریزید وکم کم مواد رو مخلوط کنید وخوب ورز دهید (از آرد نانوایی یا ارد شیرینی پزی میتونیداستفاده کنید ). اگه دیدید هنوز به دست میچسپید کمی آرد بزنید خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار بدید وروی اونو سلفون بکشید بپوشانید ویک ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجیم خمیر بیشتر شود این خمیر حجمش دوبرابر نمیشود
بعد از استراحت خمیر رو به قسمتهایی مساوی تقسیم کرده روی تخته کار آرد بپاشید وخمیر رو با کمک وردنه باز کنید
ماهی تابه رو رو شعله گاز با حرارت متوسط بزارید تا داغ شه خمیر رو که باز کردید در داخل ماهی تابه بزارید تا روش حباب بزنه ونان بپزه سپس برگردونید تا طرف دیگه بپزه تمام نان ها رو به این روش درست کنید
این نانها بعد از پخته شدن زود سفت میشن برای اینکه نرم باقی بمانند بعد از پخت فوری داخل یک پارچه بزارید وروشو بپوشونید تا
هوا بهش نخورده همچنان نرم باقی می مانند
عزیزان این نون چون داخل خمیر روغن میریزیم نباید تو روغن سرخ بشه
بهترین روش اینه تو ماهی تابه رو گاز بپزید
تا گرمه لابلای پارچه بزارید
وقتی از خمیر چونه گرفتید حتما با پارچه روشو بپوشونید تا رویه نبنده
این نان با خوراک چیلی مکزیکی وماست خونگی فوقالعاده خوشمزس حتمااااااااا امتحان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_سوخاری_با_سس_لیمویی
🔷مواد لازم👇
🔹فیله ماهی شسته و خشک شده:800 گرم
🔹تخم مرغ: 2عدد
🔹آرد سوخاری: 130گرم
🔹روغن مایع: به میزان لازم
🔹نمک و فلفل: به میزان لازم
🔷برای مایونز لیمویی:
🔹 مایونز: 100گرم
🔹سیر رنده شده:1حبه
🔹رنده پوست لیمو: 3 قاشق چایخوری
🔹آب لیموترش :1 قاشق غذاخوری
🔹گشنیز ساطوری شده:1/2 قاشق غذاخوری
🔆طرز تهیه
🔅فیلههای ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت 2 سانتیمتر و طول 5 سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید تخم مرغها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخممرغها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیلههای ماهی را در مایه تخممرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید. روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که روی فیلهها را بپوشاند. در هر نوبت حدود 4 فیله را به مدت 5 دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
روش تهیه سس:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید.
فیله ماهی هوک و شیر برای این کار مناسبتر است.پیشنهاد میشود به جای آرد سوخاری از نان خشک کوبیده مخلوط شده با نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنید.به مایه تخممرغ یکی، دو قاشق آب اضافه کنید تا کمی رقیقتر شود. با سیبزمینی سرخ کرده سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_پاکتی
نان تست
1 ق چ کره
1 حبه سیر خرد شده
1/2 پیاز، ریز خرد شده
3 ق غ ذرت
1/2 فلفل دلمه ای خرد شده
2 ق غ سس پاستا یا پیتزا (سس مارینارا)
1 ق غ سس کچاپ تند
1/4 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک، فلفل و ادویه های دلخواه طبق ذائقه
برای آماده سازی مواد میانی، کره را در یک تابه گرم کنید، سیر را اضافه کرده و تفت دهید بعد پیاز را اضافه کرده و خوب تفت دهید، فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کنید روی حرارت زیاد تفت دهید، سس ها را اضافه کرده (ترجمه از اشپزی_خلاق) خوب مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید تا کامل خنک شود بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید،دور تا دور نان تست را با چاقو جدا کنید و با وردنه نازک کنید، مواد را در یک طرف نان گذاشته، کناره ها را با آب مقداری مرطوب کنید و نان تست را رول کنید و در روغن داغ روی حرارت متوسط سرخ کنید و گرم سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکاتی در مورد حلوا
شربت حلوا باید داغ داغ باشه
اگر حلوا چسبنده وشله شربت زیاد بوده
اگر حلوا بعد از سرد شدن دون دون وخشکه شربتش کم بوده این نوع حلوا گلو گیره
روزی که میخواید حلوا درست کنید بر اعصابتون مسلط وصبور باشید😊 چون تفت دادن آرد زمان میبره از نیم ساعت تا یکساعت آرد باید با شعله کم تفت داده بشه تا بوی خامی آرد گرفته بشه ارد با شعله بالا تفت بخوره زود میسوزه وحلوا طعم خوبی نخواد داشت
این مقدار اندازه مقدار حلوای است تو ماهی تابه س میتونید دوبرابر یا نصف کنید
عزیزان برای درست کردن حلوا بهتره هم از روغن جامد هم از مایع استفاده کنید اگه ندارید از مایع استفاده کنید ولی هردو بهتره
اخر سر که کره میریزیم برای خوش طعم شدن حلوا ست (اختیاریه)
هم آرد نانوایی یا سنگک میشه هم آرد سفید با ارد سفید خوش طعمتره
مواد لازم
آرد سفید یک لیوان ونیم
روغن مایع یک چهارم لیوان
روغن جامد نصف لیوان روغن جامد نداشتید دو سوم لیوان روغن مایع بریزید .
شکر یک ویک چهارم لیوان تا تا یک ونیم لیوان دوست دارید شیرین باشه یک ونیم لیوان بزنید من یک ویک چهارم لیوان زدم
گلاب نصف استکان
آب سه لیوان تا سه لیوان ونیم البته بستگی به آب خوری آردها داره
کره یک قاشق پر
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پودر هل ویا زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری (اختیاریه)
آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم تا رنگش قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم وکنار میزاریم
آب وشکر وگلاب وزعفران رو رو گاز گذاشته تا بجوش بیاد. فقط یک الی دو جوش بزنه کافیه گاز رو خاموش کنید
روغن رو آرد تفت داده شده والک شده. دوباره میریزیم داخل ماهی تابه روغن میریزیم هم میزنیم ارد وروغن با هم قاطی بشن رنگ حلوا اینجا به ذائقه خودتونه میخواید کم رنگ باشه ویا تیره مقداری تو پیاله میریزیم وکمی شربت روش آگه رنگ دلخواه بود هل ویا زنجبیل رو اًاگه کرده شربت رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود یک ده الی پانزده دقیقه میزنیم حرارت کم باشه اخر سر کره میزنیم کره که توش حل شد وبه خوردش رفت حلوا که جمع شد وبه راحتی از ماهی تابه جدا شد گاز رو خاموش میکنیم تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قطایف_عربی
لطفا حتما دستور رابخونید تا نتیجه مطلوب را بدست بیارید
مواد لازم .... اب ولرم یک ونیم لیوان
شیر یک لیوان
شکر یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
اردشیرینی پزی یک ونیم لیوان
سمید یا سمولینانصف لیوان قابل حذف نیست باید حتما استفاده بشه
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق چایخوری
مواد میانی .....گردو ریز خرد شده حدودنصف لیوان وسه قاشق پودرنارگیل وسه قاشق پودرقند ودرصورت تمایل کمی پودردارچین وپودر هل را مخلوط وکم کم گلاب اضافه تا مثل خمیر بشه یا
میتونید از هرنوع پنیری هم استفاده کنید ولای خمیر بذارید یا از کرم وانیلی استفاده کنید یا قطایف را سرخ نکنید وتا نصف لبه خمیر را بهم بچسبونید مثل قیف تقریبا با خامه پرکنید وعسل سرو کنید
طرز تهیه..... هم می تونید توی مخلوط کن موادرا بریزید هم توی ظرف وبا هم زن دستی مخلوط کنید هر کدوم راحترهستید
اب وشیروخمیر مایع وشکرونمک و اردوسمید و بیکینگ پودرونمک همه را توی مخلوط کن بریزید ومخلوط کنید تا موادتون یکدست بشه یا با هم زن دستی خوب مخلوط کنید بعد مایع را نیم ساعت استراحت بدین حجم مواد دوبرابر می شه
تابه ای که باید حتما نچسب باشه را بذارید بادحرارت ملایم کمی گرم بشه مایع قطایف را توی جاسسی بریزید یابا ملاقه کوچکی عین پنکیک که میخواید درست بریزید اندازه دست خودتان است که دوست قطایف بزرگ یا کوچک باشه وصبر کنید حبابهایی روی خمیر ظاهر می شه وهمینکه خودش را گرفت وزیرش کمی طلایی شد بردارید اگر زیاد بمونه وبرشته بشه خشک می شه ونمی شه بهاش کار کردسریع لای پارچه نخی بذارید وبعد از مواد گردویی توی خمیر بذارید طرف طلایی خمیر روبه بیرون باشه ولبه خمیر را محکم فشار بدین تا بچسبه میتونید لبه خمیر را کمی مرطوب کنید وبهتر چسبندگی ایجادبشه وتوی روغن داغ سرخ کنید وسریع تا داغه توی شهد ولرم بذارید وخوب به شهد که اغشته شد دربیارید وتوی صافی بذارین
نکته...... میتونید توی شهد نریزید وباعسل میل کنید یا شیره خرما وانگور
مشکلی که ممکنه واستون پیش بیاد........
مایع قطایف نه بایدسفت باشه ونه زیادی رقیق اگر سفت بود اب اضافه کنید واگر شل بود ارد طوریکه راحت از جا سسی خارج بشه
#حلوا_زنجبیلی
آرد 125 گرم(حدود 1 پیمانه)
پودر قند 100 گرم(1/2 پیمانه سرپُر)
میتوانید بعد از افزودن پودر قند بچشید و در صورت تمایل مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید.
پودر هل 1قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
میزان اضافه کردن زنجبیل به سلیقه شما بستگی دارد...من نصف قاشق غذاخوری اضافه کردم
کره و روغن جامد مجموعا 70 گرم
35گرم روغن جامد معادل با نصف 1/4 پیمانه است
گردو یا بادام ریز نگینی شده حدود 50 گرم(1/3 پیمانه)
افزودن مغزیجات به سلیقه شما بستگی دارد و قابل حذف است
ابتدا آرد را در تابه الک کرده روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بوی خامی آن از بین رفته ولی نباید تغییر رنگ بدهد...با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دادن آرد طول میکشد.
سپس آرد را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید.
حتما برای جلوگیری از گلوله شدن آرد در حلوا بعد از تفت دادن باید دوباره آن را الک کنید.
سپس کره نرم شده در دمای محیط به همراه روغن جامد را اضافه و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا روغن به خورد آرد برود.
سپس از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مخلوط آرد و روغن ولرم شود سپس پودر هل و زنجبیل را افزوده و هم بزنید.
پودر قند را با الک اضافه و خوب مخلوط کنید.
در انتها گردی ریز نگینی شده را اضافه و مخلوط کنید.
در این مرحله مواد حلوا به صورت پودر در می آید که طبیعی ست
حتما باید مخلوط آرد و روغن زمان افزودن پودر قند ولرم باشد وگرنه پودر قند ذوب شده و بعدا زیر دندان به صورت گلوله حس میشود که خوشایند نیست و حلوا تردی خود را از دست میدهد.
این حلوا باید در دهان آب شود و بافت لطیف و یکدست داشته باشد.
سپس حلوا را داخل قالب سیلیکونی با پشت قاشق خوب فشرده کرده و قالب را برای 1 ساعت در فریزر قرار دهید.
برای تمیز خارج شدن حلوا از قالب فشرده کردن مواد و در فریز قرار دادن قالب بسیار اهمیت دارد.
میتوانید مواد را در ظرف مستطیل که کف آنرا با نایلون پوشاندید بریزید و با پشت قاشق کاملا فشرده کرده و به اندازه دلخواخپه برش مربع یا لوزی بزنید و ظرف را در فریز قرار دهید و بعد برشها را با احتیاط جدا کنید.
این حلوا در یخچال در ظرف در بسته تا یک هفته قابل نگهداری است.
با این میزان بین 24 تا 30 عدد حلوا بوتیکی خواهید داشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛