eitaa logo
آشپزی خاص
97.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻 🔸تنظیم بودن دمای فر حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه 🔸بکینگ پودر کهنه نباشه 🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه 🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه 🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ران مرغ 1 کیلو( قسمت انتهاشو جدا کنید که ظاهرش بهتر باشه)( استفاده از قستمای دیگه مرغ هم امکانپذیره) ماست 1 استکان کوچیک یا نصف پیمانه نمک 1 ق چ پودر زیره 1 ق چ روغن زیتون 1 چهارم پیمانه . میتونه کمتر بشه تا 1 ق غ پاپریکا 1 ق چ آویشن 1 ق چ آب لیموترش ( اب نصف لیمو سنگی) یا یک چهارم پیمانه سالسا یا رب گوجه فرنگی 1 ق غ فلفل قرمز و سیاه در صورت علاقه که من توصیه میکنم حتما استفاده کنید. در یک ظرف ماست ، ادویه جات ، روغن ، نمک و رب گوجه فرنگی رو مخلوط کنید . تکه های مرغ رو داخلش چیده و به سس آغشته کنید آب لیموترش هم اضافه کنید. و سلفون کشیده بذارید چندساعتی داخل یخچال مزه دار بشه بعد کف تابه پیاز چیده و تکه های مرغ رو روی پیازها بچینید چند تکه کره هم روی مرغ بذارید بعد روی حرارت گذاشته ، در تابه رو هم بذارید و اجازه بدید با حرارت ملایم تا متوسط یک تا یک و نیم ساعت پخته و کاملا ابش جمع بشه و سرخ بشه...👍👍👍یا اینکه در فر 200 درجه با فویل به مدت 1 ساعت و نیم ساعت هم بدون فویل بذارید بپزه‌. زمان پخت در فر بستگی به دما فر، سایز تکه های مرغ داره👍👍👍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"رولت شکلاتی فوری" کیک سایز متوسط خامه ساده بدون شکر مثل همین خامه صورتیای صبحانه 3 قاشق غذاخوری شکلات قنادی نصف پیمانه خامه قنادی و یا هر نوع کرم دلخواه برای لای رولت حدودا 1 پیمانه میتونین از میوه و شکلات چیپسی هم برای لای رولت استفاده کنین خب حالا کیک رو خرد میکنین شکلات رو توی ماکروفر و یا روش بن ماری ذوب کرده و تا داغه خامه رو بهش اضافه میکنین خوب مخلوط میکنین تا یکدست و روون شه میزارین از حرارت بیفته و حالا گاناشمون رو به کیک کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر منسجم و نسبتا لطیفی به دست بیاد حتما گاناش رو کم کم اضافه کنین تا خمیرتون زیادی شل و چسبنده نشه همینکه مواد رو بشه شکل داد کافیه حالا خمیر رو بین دو سلیفون با وردنه یا با هرچیزی که دوست دارین به ضخامت یک سانتیمتر بازش کنین دوراشو مرتب و صاف کنین که مربع شکل یا مستطیل پهنن شه حالا خانه قنادی رو با همزن فرم بدین و روی رولت پهنش کنین رولت رو مثل شکل به کمک سلیفون زیرش رول کنین و سلیفون بپیچین دورش بزارین تو یخچال برای 2 تا 3 ساعت استراحت کنه بعد رولت رو به دلخواه برش زده و تزئین و سرو میکنین نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چند نکته مهم ..... دوستان قلیه اصلش با ماهی است حالا ماهیهای خاص جنوب که عالی می شه ولی خیلی از شما دوستان دسترسی بهش ندارید با تن ماهی هم خیلی خوشمزه می شه نکته اول...... سبزی قلیه باید کاملا ریز باشه از گشتیز استفاده می شه من پاک کرده وخرد شده نیم کیلو بودو هم میتونید با پیاز وسیر سرخ کنید هن جداگانه که من همیشه جدا با حرارت کم خوب سرخ می کنم که رنگش کاملا تیره می شود این از سبزی نکته دوم..... دوستان انواع تمرهندی توی بازار موجوده تمری که من استفاده می کنم بدون هسته است البته با هسته هم عالیه حدود 60گرم باشه وبا ابجوش ازچند ساعت قبل خیس میدم بعد چنگ میزنم وعصاره را از صافی رد می کنم وبا چهار لیوان اب مخلوط می کنم وبا دوقاشق ارد معمولی وارد که صاف شد از صافی رد می کنم تمام مراحل در فیلم هست ادامه کار.... پیاز را توی روغن تفت دهید بعد پوره چند حبه سیر را اضافه وسرخ کنید طلایی که شد یه قاشق چایخوری شمبلیله خشک بریزید تفت دهید باعث می شه لعاب قلیه سبز خوشرنک بشه بعد یک قاشق رب بزتید وتفت دهید وبعد سبزی سرخ شده وزردچوبه وادویه مخلوط وفلفل قرمز که باید خوب بریزید تا تند بشه ودر صورت تمایل فلفل سبز تند درسته ویه دونه گوجه چهار قاچ نه بیشتر همه را مخلوط وبعد اب وتمر وارد مخلوط شده را اضافه وسر قابلمه را کج بذارید حدود بیست دقیقه بعد دوتا یا بیشتر تن ماهی را اضافه حتما روغن تن را دور بریزید وبعد بهم نزنید تا تن له بشه وسر قابلمه را کج بذارید وحرارت ملایم تا حدود دوساعت تا قلیه لعاب بیندازه و حتما به روغن بشینه وبا برنج یا گمنه(للک) یا برنج با رشته محلی سرو کنید با برگ تربچه سفید محشرررره😋 تمام نکات را ریز به ریز گفتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون بسیار عاالی و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه که برای میان وعده بچه ها خیلی خوبه . برای مهمانی ها بسیار عالیه . برای 6 عدد شیر ولرم 110 میلی (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ 1 عدد کره 50 گرم پودر خمیر مایه 4 گرم (1 ق م) بیکینگ پودر 5 گرم (حدودا 1 ق م) نمک نصف ق چ شکر 50 گرم (حدودا 3 ق غ) آرد سفید حدودا 300 تا 350 گرم (حدودا 2 تا 2/5 لیوان) برای کرم شیر 250 میلی (یک لیوان) شکر 70 گرم (یک سوم لیوان) نساسته ذرت 7 گرم (حدودا 1 ق غ) آرد سفید 15 گرم (حدودا 2 ق غ سر صاف) زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 ق چ یک قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گداشتم 5 تا 10 دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد . توی طرف دیگه تخم مرغ و شکر و کره آب شده و بیکینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط کردم . آرد الک شده رو اصافه کردم و اول با قاشق و بعد کم کم از دستم کمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبی تا جایی اصافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه که ارد زیادی نون تون رو سفت می کنه و سنگین و حتی ممکنه همون لحطه که از فر بیرکن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و کیفیتش میره این نکته مربوط به همین قسمت هست . خمیر رو 10 دقیقه ورز دادم یا 100 بار روی صفحه کار کوبیده بشه . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم 1/5 ساعت استراحت . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به 6 قسمت تقسیم کروم هر چونه تقریبا 80 گرم . داخل سینی فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم 45 دقیقه استراحت دوم . بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه 190 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی آب درون فر هم فراموش نشه . برای کرم: شیر و شکر و نشاسته و آرد رو اصافه کردم و روی حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلطتش کمی از فرنی سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم کرم خنک بشه . مابین نون ها از کرم خنک قرار دادم . روی نون ها پودر قند و نسکافه الک کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قلقلی پاشا عزیزان اندازه های که میگم برای پنج الی شش نفره خودتون زیاد وکمش کنید. گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز درشت رنده شده و آب گرفته شده یکعدد آرد نخود چی ویا آرد گندم یک قاشق پر نمک وفلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم همه مواد رو مخلوط وخوب خوب ورز بدید تا موقع سرخ گردن قلقلی ها ترک نخوره مواد رو که مخلوط کردید به اندازه یک گردوی کوچک بردارید وقلقلی ها رو آماده کنید وبزارید یخچال حدود نیم ساعت(گاه گاهی کف دستتونو خیس کنید تا روی قلقلی ها صاف ویکدست باشه) مواد داخل سس پیاز یکعدد نسبتا بزرگ رب گوجه فرنگی یک قاشق سر پر رب انار سه الی چهار قاشق پر نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه به میزان لازم زیاد ادویه نزنید چون داخل قلقلی ها هم از ادویه استفاده کردیم روغن رو داغ کرده قلقلی ها رو سرخ میکنیم وقتی که قلقلی ها سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده پیاز خرد شده اضافه کرده تفت که خورد ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه کرده همه رو تفت میدهیم .رب انار و قلقلی سرخ شده هم اضافه تفت کوچولو میدیم یک کاسه آب گرم میریزیم نمک میزنیم درشو میزاریم با شعله کم بپزه وجا بیفته، نزارید آبش کاملا کشیده بشه سسش کمی غلیظ بشه کافیه .این خورش حتما سس داشته باشه. اگر رب انارتون ترش مزه هست پنج دقیقه آخر یک قاشق شکر بزنید. اگر خورش ترش هم دوست دارید نریزید .در کنار این خورش کمی سیب زمینی سرخ کنید.نووووش جان🌹 به این خورش اگر رب گوجه نزنید.فقط رب انار بزنید نعنای خشک بزنید میشه خورش داود پاشا اگر رب انار نزنید وفقط رب گوجه فرنگی بزنید میشه کله گنجشکی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد شیر 1 پیمانه کره مذاب به دمای محیط رسیده 2 قاشق غذاخوری میتوانید روغن مایع را جایگزین کنید ولی کره هم طعم بهتر و هم لطافت بیشتری به پنکیک میده همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. آرد+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و 3بار الک کنید. تخم مرغ+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. در این مرحله به جای وانیل از نصف قاشق چایخوری اسانس دلخواه میتونید استفاده کنید. سپس کره مذاب به دمای محیط رسیده را هم افزوده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. شیر را هم اضافه ومخلوط کنید. سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به تدریج به مواد خشک اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید. به دلیل رقیق بودن نسبی مایع پنکیک بهتره مواد تخم مرغی به مخلوط آرد اضافه بشه تا آرد کمتر گلوله بشه ولی میتونید به روش معمولا آرد رو به تدریج با الک به مواد تخم مرغی اضافه کنید. زیاد هم نزنید چون بیکینگ پودر خاصیتش رو از دست میه و پنکیک خوب پف نمیکنه. برای اطمینان از یکدست شدم مایه پنکیک میتوانید در حد 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن مواد را به ارامی در یک جهت هم بزنید. کف تابه نچسب را با دستمال روغنی کمی چرب کنید. فقط برای اولین پنکیک نیاز به چرب کردن هست و برای دفعات بعد تابه را چرب نکنید. هر بار با ملاقه کوچک مقداری از مایه پنکیک را در تابه بریزید....حرارت متوسط باشد و صبر کنید تا تمام سطح پنکیک حباب بزنید و بعد برگردانید تا سمت دیگر هم پخته و طلایی شود. پنکیک کاملا کم شیرین است و با خامه،نوتلا،عسل،مربا و ... سرو میشود. با این میزان بین 8 تا 10 عدد بسته به سایز مورد نظر پنکیک خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خیس پرتقالی فندقی مواد لازم: لیوان استفاده شده 200 میلی=چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر (میتوانید مقدار شیر را کم کنید و به جای آن آب پرتقال بریزید) 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان پر آرد(مقدار آرد کم نیست ، قوام مایه کیک غلیظ نمیشود) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 4_3 قاشق غذاخوری فندق خرد شده پوست رنده شده 1 عدد پرتقال برای سس: نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر نصف لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند با همزن برقی خوب هم بزنید. روغن و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. در آخر آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و باز در حد مخلوط شدن هم بزنید. فندق و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. داخل قالب چرب شده(سایز 20) بریزید. یک دو بار قالب را روی زمین بزنید تا حباب های هوا خارج شود.در فر 180 درجه از قبل گرم شده 45 دقیقه بپزید. زمان پخت در فرهای مختلف میتوانید تغییر کند(پخت کیک را با خلال چوبی تست کنید) 25_20 دقیقه بعد از اینکه کیک را در فر گذاشتید سس را بپزید.مواد سس را داخل ظرف کوچکی بریزید و هم بزنید و روی اجاق تا وقتیکه از کناره ها شروع به جوشیدن کند بپزید و از روی اجاق بردارید. وقتی کیک پخت از فر بیرون آورید و 7_6 دقیقه بعد که کیک سرد شد سس را روی کیک بریزید(سس باید ولرم نزدیک به گرم باشد.) ابتدا مقداری از سس را روی کیک بریزید وقتی سس را جذب کرد بقیه سس را بریزید. هر چقدر بیشتر بماند خوشمزه تر میشود اگر وقت دارید کمی صبر کنید بعد سرو کنید حتی روز بعد خوشمزه تر میشود.وقتی سس را جذب کرد کمر قالب را باز کنید و کیک را برش بزنید و تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستای عزیزم من مواد رو چشمی ریختم حدودا نصف سینه مرغ استفاده کردم میزان قارچ و فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره من حدود چهارصد گرم قارچ ورقه شده استفاده کردم و سه عدد فلفل دلمه رنگی کوچولو😇 فلفل دلمه سبز هم میتونید استفاده کنید ولی با فلفل دلمه رنگی طعم مرغ ملایم تر و مطبوع تر میشه ادویه هایی که استفاده کردم...پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکای دودی هستن. پاپریکای ساده هم میشه ولی پاپریکای دودی به خاطر عطر دودی بینظیری که داره طعم غذاتون رو فوق العاده میکنه. من دو عدد پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم در حدی که پیاز سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه و حرارت رو ملایم کردم تا مرغ بپزه... بقیه مراحل هم که در فیلم مشخصه... هم در فر هم روی گاز در تابه میتونید فریتاتا رو آماده کنید. در رسپی اصلی یک قاشق پودر پنیر پارمزان هم به مواد مرغتون میتونید اضافه کنید. بعد از اینکه فریتاتا روی حرارت پخت و زیر اون طلایی شد،نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست... فریتاتای ایتالیایی حتما روش پنیر داره ولی اگه خواستید رژیمی تر بشه میتونید پنیر رو حذف کنید. برای اینکه سطح پنیر طلایی تر بشه میتونید چند لحظه گریل فر رو روشن کنید. میتونید از مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید ولی رسپی اصلی با سینه مرغ خرد و تفت داده شده هست تزئین نهایی با پوره سیب زمینی انجام شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ بستنی طالبی👆👆👆👆👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتوان هرروز وهرشب روی لب،لبخند داشت میتوان باکهکشانِ این جهان پیوند داشت باامیدوعشق دنیاجای خوبی میشود میتوان هرلحظه رویاهای بیمانند داشت طلوعتون قشنگ😍🌸🍃
🔷 🍑 😋 زردآلو رسیده شیرین 2کیلو شکر 1 کیلو آب 1 لیتر 🔸شکر وآب رو مخلوط کنید و بجوشانید،نیازی نیست که زیاد بجوشانید برای این مربا شربت رقیق لازم است. هسته زردآلو ها رو در بیارید.و توی ظرف پیرکس یا شیشه ای یک ردیف بچینید. شربت آماده شده رو روی زردآلو بریزید. ظرفتون رو ببرید پشت بام یا توی بالکن و روی ظرف یک شیشه کمی کوچکتر از ظرف قرار بدید تا کمی از کناره ظرف باز باشه.(برای اینکه بخارش خارج بشه) کناره های ظرف که باز مونده رو با تور بپوشونید تا گرد و خاک وحشره داخل ظرف نشه.باید جایی ظرفتون رو بگذارید که کاملا آفتاب گیر باشه. بعد از دو روز طرف دیگه زردآلو ها رو برگردونید.و باز هم بعد از دو روز طرف دیگه معمولا این مربا در عرض 5 تا 7 روز آماده میشه.مربای من 6 روزه آماده شد. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 2 لیوان پودر ژلاتین 20 گرم (2 ق غ) شکلات تخته ای 80 گرم پودر قهوه یا نسکافه ( 1 بسته ، 1 تا 2 ق غ) گلوکز 1 ق م (قابل حذف ) شکر 3 ق غ (میران شکر بستگی به ذایقه خودتون داره و تلخی و شیرینی شکلاتتون خودتون چک کنین ) خامه صبحانه یا قنادی 100 گرم (2 تا 3 ق غ ) میزان خامه رو می تونین به دلخواه کم و زیاد کنین روی نصف لیوان آب سرد پودر زلاتین رو پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . شیر و شکلات و پودر قهوه یا نسکافه و شکر رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت قرار دادم و مخلوط کردم نمی خواد بجوشه اصلا . به دلخواه گلوکز ریختم (بابت شفاف شدن دسر هست و قابل حذفه) و بعد ژلاتین حل شده و هم دما با مواد رو ریختم و بعد مخلوط کردن از حرارت برداشتم . وقتی مواد از گرمی افتاد بهش خامه رو اضافه کردم و مخلوط کردم . داخل قالب ریختم و در یخچال یه شب تا صبح گذاشتم تا ببنده . بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . و به دلخواه تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشک‌پلو برای 4 الی 5 نفر روغن: 3 قاشق غذاخوری پیاز: 2 عدد بزرگ مرغ: 150(تا180) گرم برای هر نفر هویج: 4 عدد آب لیمو تازه: 1 عدد رب گوجه: 1/5 قاشق غذاخوری -ادویه: دارچین: نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری پودرسیر: 1 قاشق چای‌خوری نمک: 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آب: 2 لیوان (در 1 ساعت زمان پخت در 4 مرحله اضافه کنید) . کته: برنج: 4 پیمانه آب: 4 تا 6 پیمانه (به نوع برنج بستگی داره) کره: 30 گرم نمک: 1 قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) . زرشک: 5 قاشق غذاخوری خلال بادوم: 3 قاشق غذاخوری خلال پسته: 3 قاشق غذاخوری زعفرون (دم شده): 2 قاشق غذاخوری کره: 20 گرم شکر: 1 تا 2 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واما دستور: تخم مرغ 3 عدد (همدمای محیط) آرد کیک پزی 2 لیوان یا پیمانه بیکینگ پودر 2 ق چ اندازه گیری پودر هل 1/2ق چ وانیل 1/4 ق چ شیره 2/3 لیوان (شیره انگور،شیره توت ویاشیره خرما) من سه شیره ریختم وشیرینی کیک کامل بود اگر شیره انگور تنها ریختین ممکنه کیک کم شیرین بشه می تونید حدود 1/3 لیوان شکر به دستوراضافه کنید با تخم مرغ هم بزنید،البته درصورت دلخواه،با شیره خرما تنها هم شیرینی کیک کامل هست چون شیره خرما شیرینه، روغن مایع 1/2 لیوان شیر گرم 1/2 لیوان گلاب 1/4 لیوان خرما 1/2 لیوان(خرماها را هسته وپوست گرفته و تکه تکه کنید) کشمش 2/3 لیوان(با کمی ارد مخلوط کنید وارد اضافه آن را بگیرید) گردو به دلخواه مقداری 👈 آرد+بیکینگ پودر+پودرهل را الک کنید و کنار بگذارید، درون ظرفی دیگر تخم مرغ ها بعلاوه وانیل را حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود،سپس شیره را بیفزایید دو دقیقه دیگر هم بزنید، شیر وگلاب 1دقیقه هم زده سپس روغن چند ثانیه خرما در حد مخلوط شدن درنهایت مخلوط مواد آردی کم کم اضافه شود وبا لیسک یکدست کنید دراین مرحله کشمش وگردو را مخلوط کنید قالب سایز 22 چرب واردپاشی شده ویا قالب اگر ساده بود کاغذ روغنی انداخته (بهتره میان تهی باشد) مایه کیک را درون قالب ریخته وصاف کنید در فر از 20دقیقه قبل گرم 170 درجه حدود 45 دقیقه پخت کیک چک شود شاید کمی بیشتر زمان ببرد😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 مرغ : تقریبا یک کیلویی نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، زردچوبه و آویشن : به مقدار لازم زعفرون : به میزان لازم آب : یک لیوان روغن : دو لیوان کره : 100 گرم مواد لازم برای سس🔻 پیاز : یک عدد سیر : سه حبه نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و زردچوبه : به میزان لازم رب انار ترش یا ملس : دو قاشق غذاخوری آب : یک فنجون طرز تهیه🔻 مرغ رو مطابق ویدیو باید برش بزنید. به مرغ ادویه و زعفرون و پیاز اضافه کنید و چند ساعت تو یخچال استراحت بدید. توی یه قابلمه آب و‌ روغن و کره بریزید و مرغ رو‌ بذارید تا بپزه. درِ قابلمه رو بذارید. دو‌ساعت با شعله کم بذارید بپزه. بعد اینکه آبش کشیده شد بذارید تا توی همون روغن سرخ بشه و حسابی طلایی بشه. اواخر پخت یه پیاز و فلفل دلمه ای یا فلفل سبز بریزید کنار مرغ تا خوشمزه تر شه. برای درست کردن سس🔻 برای درست کردن سس اکبر جوجه روش های مختلفی هست. این مدل ما میپسندیم و خیلی خوشمزه تر میشه.از روغن همون قابلمه کمی بردارید و توی یه تابه بریزید. پیاز خیلی ریز یا رنده کنید و سرخ کنید. بعدش سیر له شده یا رنده شده اضافه کنید. در ادامه ادویه هارو بریزید و رب انار هم اضافه کنید. یک استکان آب بریزید و چند دقیقه بذارید تا سس غلیظ بشه. حتما این غذای خوشمزه رو درست کنید. 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گندم 5 پیمانه نخود 1 پیمانه لوبیا چیتی 1 پیمانه عدس 2 پیمانه گوشت گوسفند یا گوساله 700 گرم نمک فلفل قرمز و سیاه زردچوبه دارچین روغن حیوانی قلم گوسفند یا گوساله طرز تهیه🔻 همه حبوبات و حدود یکروز خیس کنید و تو این مدت چند سری آب اونو عوض کنید. میتونید هم از گندم پوست کنده که سریعتر میپزه هم گندم با پوست استفاده کنید، ترجیح من گندم پوست کنده است، ولی ترکیب هر دو هم خوب میشه. اول دوتا پیاز متوسط و رنده کنید و با کمی روغن سرخش کنید، بعد گوشت و بهش اضافه کرده و اونو کاملا تفت بدید. تو این مرحله فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و رو بهش اضافه کنید، نمک و بعد پختن گوشت اضافه میکنیم. تمام این مراحل و که میگم میتونید جداگانه انجام بدید یا مواد و تک تک بپزید و میکس کنید، یا اگه میخواهید سریعتر به نتیجه برسید داخل زودپز بپزید، من بعد تفت دادن گوشت به اون به مقدار لازم آب اضافه کرده و گندم و بهش اضافه کردم تا بپزه.حتما دقت کنید گندم و اگه تو زود پز میپزید حتما نیم ساعت یه بار هم بزنید تا ته نگیره. تو قابلمه جداگانه نخود و لوبیا و عدس و قلم و ریختم تا بپزه، مقداری از آب گوشت و هم به اون اضافه کردم. من همه مواد و حدود 1.5 ساعت هم داخل زودپز پختم، هر چقدر به مواد برا پختن زمان بدید همونقدر جا افتاده و خوشمزه میشه، اگه بخواهید رو گاز بپزید حتما 5 الی 6 ساعت بهش زمان بدید. گوشت و بعد پختن از مواد جدا کردم و ریش ریش کرده و اضافه کردم. گندم و بعد پخت با حبوبات مخلوط کنید و حدود 1 الی دوساعت بزارید حتما باهم بپزن تا ترکیب بشن. آخر سر روی آش میتونید دارچین و حتما روغن حیوانی بریزید و نوش جان کنید، برا تزیین اگه دوست داشتید از پیاز داغ استفاده کنید که من نریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛