رولت سوسیس
مواد لازم:
آرد (الک شده) 3 پیمانه
ماست یک دوم پیمانه
تخممرغ 1 عدد
روغن مایع به میزان لازم
سوسیس 10 عدد
پودر سوخاری 2 پیمانه
پنیر چدار 15 ورقه
نمک یک دوم قاشق چایخوری
✍طرز تهیه:
1. ماست، تخممرغ، 5 قاشق سوپخوری روغن مایع و نمک را داخل کاسهای ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
2. آرد (مقدار آرد تقریبی بوده، بنابراین باید به میزانی استفاده شود که خمیر آماده و حالت چسبندگی نداشته باشد) را به تدریج به مواد افزوده و با دست ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.
3. خمیر آماده شده را حدود 3 دقیقه ورز دهید. بعد آن را داخل کاسهای که از قبل با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع چرب شده، قرار دهید. سپس روی آن را با دستمالی بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
4. با استفاده از وردنهای خمیر را روی سطح صافی به ضخامت 4 میلیمتر باز کرده و به شکل مستطیل و بزرگ تر از ابعاد سوسیس (در صورت تمایل میتوانید سوسیس را از وسط نصف کنید) برش بزنید.
5. داخل هر برش از خمیر به ترتیب یک ورقه پنیر گودا و سوسیس بگذارید. سپس خمیر اطراف سوسیس را روی آن برگردانده تا سوسیس داخل خمیر قرار بگیرد و چیزی از آن دیده نشود (همه مواد را به این صورت آماده کنید).
6. خمیر حاوی مواد را داخل پودر سوخاری درشت بغلتانید. بعد آن را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.
7. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر کاملا پخته شود.
8. رولت نان را همراه با سس گوجهفرنگی و خردل سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسقطی_شیر 🧈 😋
▫️نشاسته 3 ق غ
▫️شکر 4 ق غ
▫️شیر 2 لیوان
▫️گلاب 1 ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
▫️کره 1 ق غ
🔸ابتدا نشاسته رو تو شیر سرد حل مکنیم-بعد روی اجاق گاز گذاشته تا گرم بشه و کمی غلظت پیدا کنه
سپس کره و وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم که غلیط بشه و مواد ته نگیره
به غلظت دلخواه که رسید توی ظرف سرو بریزید بدارید خنک بشه بعد در یخچال بذارید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#مینی_نان👩🏻🍳
200 میلی لیتر آب گرم (کمی کمتر از 1 پیمانه)
100 میلی لیتر شیر گرم (نصف پیمانه)
2 قاشق غذاخوری خمیرمایه تازه
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
420-450 گرم آرد (تقریبا 3.5 پیمانه
برای روی نان:
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
1 قاشق مرباخوری پودر سیر
1 قاشق مرباخوری آویشن
½ قاشق چای خوری ریحان خشک شده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#بقچه_مرغ و پنیر🧑🏻🍳
1 سینه کامل مرغ پخته و ریش ریش شده
1 لیوان پنیر رنده شده پیتزا یا چدار
1 لیوان پنیر خامه ای
1/2 لیوان سس بوفالو یا سس کچاپ تند(برای اینکه مواد میانی خیلی شل نشه مقدار سس بوفالو و سس پنیر رو کمتر کنید)
1/3 لیوان بلو چیز(اختیاری)
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری اورگانو
1 رول خمیر کروسان یا خمیر هزارلا و یا خمیر پیراشکی
5 قاشق سس پنیر ،خانگی یا آماده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_جو_قرمز
مرغ ۱تکه
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
هویچ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
جوپرک ۱/۳ لیوان
زرشک کمی
جعفری خورد شده ۲ ق غ (بچه ها داخل ویدئو اشتباه گفتم گشنیز،اشتباه لفظیه🤦♀️ درستش جعفریه) جعفری اضافه کردم
هویچ، سیبزمینی، گوجه فرنگی وپیاز رو پوست میگیریم و خورد می کنیم به همراه گوشت و ادویه ها میذاریم 2 ساعت بپزه، بعد دوساعت گوشت رو ریش ریش می کنیم و مواد و توی قابلمه با گوشت کوب برقی پوره می کنیم یا با گوشت کوب دستی له و نرمش می کنیم
میریزیم توی قابلمه و جوپرک رو هم. میریزیم و 20 دقیقه زمان میدیم تا بپزه.
بعد زرشک و جعفری خورد شده رو میریزیم و حدود 10 دقیقه قل که زد نمک هم میزنیم و سوپ ما آماده است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی پرنده
مواد خمیر،500گرم ارد سفید،100گرم روغن جامد یا کره،یک لیوان شیر ولرم،یک ق س مایع خمیر ترش خشک،یک عدد تخم مرغ،یک ق م شکر،یک ق چ نمک، تهیه خمیر ،شیر ولرم،شکر ومایع خمیر ترش را با هم مخلوط کرده ده دقیقه اجازه میدهیم تا عمل بیاید،همه مواد را با هم خمیر میکنیم خمیر نباید به دست بچسبد حدود ده دقیقه ورز می دهیم وبعد از یک ساعت استراحت استفاده میکنیم
خمیر از سه مدل مثل همه ،مواد میانی پیراشکی ،گوشت چرخ کرده ،فلفل دلمه ای،قارچ،هویج،رب گوجه فرنگی،ادویه اویشن،فلفل، نمک،زردچوبه،پنیر پیتزا
بدنش رو به شکل اشک بزرگ،بالهاش دو تا مثلث به شگل گونیا،دمش چهار تا اشک کوچک،سرش یک دایره ،کنار هم گذاشتم وبا کمک چاقو طرحش رو انداختم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_رولی
پنج عدد تخم مرغ را میزنیم تا یکدست بشه
۵ قاشق غذاخوری ماست میریزیم و نوک قاشق نمک و۵ قاشق غذا خوری ارد (من از ارد سبوسدار استفاده کردم)
همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه( عین فیلم)
ته ماهیتابه (من از ماهیتابه دوطرفه استفاده کردم )
یک قاشق روغن میریزیم تا خوب داغ بشه
مایه رو سه قسمت میکنیم وتو ماهیتابه میریزیم وقتی یه طرفش خوب سرخ شد بر میگردونیم و طرف دیگه خاگینه رو سرخ میکنیم
خاگینه سرخ شده را تو یه سینی بر میگردونیم و استراحت میدیم (اینکار باعث میشه خاگینه نرم بشه و موقع رول کردن نشکنه)
در این فاصله شهد خاگینه را آماده میکنیم (البته من چشمی درست میکنم)نصف آب ونصف شکر و هل رو میگذاریم قوام بیاد و کمی زعفران دم کرده میریزیم (هرچقدر زعفران بیشتر خوشرنگتر وخوشمزه تر میشه)
میتونید از شیره انگور هم استفاده کنید
شربت را رو خاگینه های رول شده ریخته و رو حرارت میزاریم تا شربت به خورد خاگینه بره و غلیظ بشه
میتونید آخرین مرحله کمی کره رو خاگینه بذارید تا رنگش براقتر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍅سس چیلی خانگی
یکی از فرآوردههای گوجهفرنگی سس چیلی است:
سس تندی که از گوجهفرنگی، فلفل، سرکه، شکر و نمک تهیه میشود.
فرمول آن تقریباً شبیه کچاپ است، با این تفاوت که به جای پوره گوجهفرنگی که در تهیه کچاپ استفاده میشود،
در سس چیلی ، از گوجهفرنگی که پوست آن گرفته شده و خرد شده باشد، استفاده میگردد. البته بعضی از تولیدکنندگان مقدار شکر آن را بیشتر از سس کچاپ به کار میبرند و بعضی از سازندگان نیز فلفل بیشتری به آن میافزایند، تا تندی آن بیشتر شود.
📝مواد لازم:
گوجهفرنگی 5 عدد
فلفل قرمز 6 عدد
آب 1 لیوان
شکر 2 قاشق مرباخوری
سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 ق چایخوری
🌶🍅🌶🍅🌶🍅🌶🍅🌶
🍅طرز تهیه:
ابتدا فلفلهای تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنید. دانههای داخل فلفل را حذف کنید و فلفلها را خرد کنید.
بعد گوجه را پوست گرفته و با چاقوی ریز نگینی خرد کنید و با فلفلها به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید.
با شعله ملایم بگذارید تا بپزد. تا وقتی که فلفل و گوجهها خوب نرم شود بگذارید بپزد.
حال با مخلوط کن دستی فلفل و گوجه پخته را به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کنید و آن را داخل یک ظرف شیشهای بریزید. توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه فلفلی باقی نمانده باشد.
حالا به این مایه پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) را اضافه کنید و آن را به خوبی بهم بزنید.
سس حاضر شده را میتوانید داخل شیشههای کوچک پر کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. تهیهی این سس غیر از خوشمزه و تندی دلخواه، بسیار به صرفه بودن آن است.
🍅نکته:
در بعضی از دستورها از سیر و پیاز رنده شده هم استفاده میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان رول دارچینی
برای ۴ عدد
آرد سفید حدودا ۲۷۵ تا ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ولرم (۱۲۰ میلی) نصف لیوان
کره یا روغن مایع ۲۰ گرم ( اگه روغن خواستین بریزین ۲ ق غ)
شکر ۲۵گرم (۲ ق غ)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
نمک ۱/۴ ق چ
برای مواد میانی :
پودر دارچین ۱ ق غ / پودر کاکائو ۱ ق غ/ شکر مقداری (میزانش دست خودتونه کم و زیاد)/ کره مقداری
من از شیر استفاده کردم ، نصف شیر رو با یه قاشق شکر مخلوط کردم و پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و درب طرف رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد.
توی یه ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد ، من از روغن استفاده کردم ، روغن و شکر و نمک و بقیه شیر و خمیر مایه به عمل اومده رو همه رو با هم مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و تدریجی اضافه کردم . خمیرم روورز دادم . آرد رو تا جایی اصافه می کنم که خمیر به دست نچسبه ، اصافه کردن آرد زیادی باعث خشک و سفت شدن نون میشه . ده دقیقه خوب ورز دادم و صد بار هم خمیر رو کوبیدم .
میر رو داخل طرف تمیزی گداشتم روش رو پوشوندم و گذاشتم جای نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم .
خمیر رو به ۴ چونه تقسیم کردم . هر کدوم از این چونه ها رو با وردنه به قطر ۲ تا ۳میل باز کردم . روی خمیر رو با قلمو کره ذوب شده مالیدم و روش مقداری شکر و روی اون کمی پودر کاکائو و کمی پودر دارچین پاشیدم و خمیر رو رول کردم . رول رو از وسط طولی به دو نیم تقسیم کردم . بعد این دو تکه رو به دور هم پیچیدم . بعد رولش کردم و پیچیدم
نون ها رو داخل سینی فر چرب شده چیدم و روش پارچه تمیز کشیدم تا ۲۰ دقیقه دیگه هم استراحت داشته باشه . فررو هم روشن کردم .
بعد از استراحت روی نون ها با قلمو رومال زدم .( رومال هم شامل مخلوطی از یه زرده تخم مرغ و زعفران و و ۱ ق م شیر .)
سینی فر رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . همیشه گفتم و چه کنم باز هم میگم طرف حاوی آب درون فر فراموش نشه تا نون هاتون خشک نشن .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا
یکی از غذاهایی که هم خیلی خوشمزست و لذیذ، هم اینکه فکر میکنیم بیشتریا دوستش دارن مخصوصا بچه ها همین لازانیاست البته باید گفت که حسابی پرکالری و چاق کنندست ولی بهرحال حرفهای زیادی واسه گفتن داره و تو سطح جهانی کلی پرطرفداره
اول باید مواد لازانیا رو درست کنید که ابتدا پیاز داغ میکنید و بعدم گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت به همراه نمک و فلفل و آویشن و یه کوچولو رب بهش اضافه میکنید(دوستان مواد لازانیا نباید خیلی زیاد باشه و اینکه شما به لازانیا هر موادی که دوست دارید میتونید اضافه کنید)
سس بشامل هم ابتدا دو قاشق غذاخوری آرد رو به همراه کره تفت میدید و کم کم یک لیوان بهش شیر اضافه میکنید و هم میزنید تا گوله نشه و در انتها میتونید بهش خامه اضافه کنید و یکم که غلیظ شد از روی شعله گاز بردارید
ما از لازانیای نیم پخت استفاده کردیم که فقط کافیه سه دقیقه ورقهای لازانیا رو داخل آب بزارید
ورقهای لازانیا رو میچینید و بعد سس بشامل رو میریزید روی ورقها و مواد لازانیا رو بهش اضافه میکنید و روی مواد هم با پنیر پیتزا پرش میکنید و اینکارو تا چهار لایه ادامه میدید و در انتها ورقهای لازانیا رو میچنید و سس بشامل و کلی پنیر پیتزا میریزید روی لایه آخر و میزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت و اینگونه لازانیای خوشمزه شما آماده سرو میشه، نوش جانتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹
#سیب_زمینی_پیچ
طرز تهیه:
یک لیوان شیر را ولرم کنید و یک قاشق غذاخوری شکر را در آن حل کنید بعد یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه را روی شیر بپاشید.روی ظرف را بپوشانید ده دقیقه فرصت دهید تا عمل بیاید.
در این فرصت در یک کاسه یک عدد تخم مرغ و شش قاشق غذاخوری روغن مایع و کمی نمک را با هم مخلوط کنید .حالا شیر که به عمل اومده و پف کرده رو به این مخلوط اضافه کرده و به هم بزنید.آرد رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم(تا جایی که خمیر به دست نچسبه)زیاد آرد نریزید که بعد از پخت خمیر خشک نشه..من برای کیفیت بهتر خمیر از یک قاشق مربا خوری بهبود دهنده هم استفاده کردم .اگه نداشتید هم مشکلی نداره.
خمیر را چند دقیقه خوب ورز بدید و چند بار بلند کنید و به ظرف بکوبید..
خمیر رو در یک ظرف قرار بدید و روش رو با کیسه فریزر بپوشونید.روی ظرف یک پارچه تمیز بندازید و یک ساعت استراحت بدید.
در این فاصله مواد میانی را آماده کنید.دو عدد سیب زمینی آبپز کرده و له کنید نمک زرد چوبه فلفل آویشن بزنید .جعفری ریز خرد کنید و اضافه کنید.پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید.مقداری پیاز خرد شده و سرخ شده اضافه کرده و مخلوط کنید.
خمیر را دوباره کمی ورز دهید و تکه های کوچک جدا کنید از مواد میانی داخل خمیر بزارید و مثل لقمه ببندید و در روغن داغ سرخ کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴کرم شکلاتی بیسکوییتی🔴
مواد لازم:
🔺۱لیتر شیر
🔺۱لیوان شکر
🔺۱/۲لیوان آرد
🔺۲ق غ پودر کاکائو
🔺۲ق غ نشاسته(گندم)
🔺۱پاکت وانیل شکری
🔺۱/۲استکان چیپس شکلات
🔺۱پاکت خامه مایع یا صبحانه
🔺۱/۵پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
طرز تهیه:
آرد،شکر،نشاسته،پودر کاکائو و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.وقتی جوشید از روی اجاق بردارید.وانیل و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.سپس خامه را اضافه کنید و با همزن برقی ۴_۵دقیقه بزنید.
بیسکوییت پتی بور را در غذاساز پودر کنید.سپس داخل لیوان ها کمی کرم شکلاتی بریزید و سپس ۲_۳ق غ بیسکوییت بریزید مجدد کرم و بیسکوییت بریزید و لیوان ها را به این شکل پر کنید.و به دلخواه روی کرم را تزئین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_پیراشکی_کرمدار
خوشمزه وبا بافت و طعم عااالی 👌👌
مواد لازم:
آرد 5 ليوان
كره 50 گرم
خمير مايه 1 ق س
شير 1/5 ليوان
نمك 1/2 ق چ
وانيل 1 ق م
بكينگ پودر 1 ق م
تخم مرغ 2 عدد
شكر نصف ليوان
برای کرم پیراشکی:
نصف لیوان شیر
آرد سفید 1 ق غ
نشاسته 1 ق غ
شکر یک سوم لیوان
گلاب کمی
وانیل کمی
کره 1 ق غ
ابتدا نصف پيمانه شير رو ميزاريم روي حرارت تا ولرم بشه بعد 1 ق غ شكر رو با خمير مايه مخلوط كرده روشو پوشونده ميزاريم عمل بياد.
بعد باقيمانده شير را باز ميزاريم حرارت تا ولرم بشه بعد كره را هم اضافه كرده تا كره اب بشه .
نمک،شكر،تخم مرغ و بکینگ پودر را هم قاطي كرده و خمير مايه بعمل هم اضافه كرده و ارد را الك كرده و اروم اروم اضافه كرده اگه ارد كم امد كمي هم اضافه كرده و خوب ورز داده روشو پوشونده 1 ساعت استراحت ميدهيم بعد از 1 ساعت پف خمير را گرفته و چانه هايي 40 گرمي برداشته توي دست گرد كرده بعد صاف ميكنيم با كاتر گرد قالب زده روشو با دستمال نم پوشونده نيم ساعت استراحت دوم ميدهيم ..
حالا در یک ظرف گود روغن میریزیم و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو با حرارت کم سرخ میکنیم. بعد هم اونا رو کمی برش داده و از کرم وسط اونا میزاریم.
طرز تهیه کرم پیراشکی:
تمام مواد رو به غیر از وانیل و کره با هم مخلوط میکنیم و روی شعله کم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلظتش از فرنی یکم بیشتر سفت بشه. در آخر هم وانیل و کره رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم.
سایر نکات
برای درست کردن پیراشکی روغن باید کاملا داغ باشد اما مواظب باشید دود نکند.
وقتی پیراشکی ها رو توی روغن انداختید، مدام با قاشق روشون روغن بریزید تا پف کنه!
کرم رو مدام هم بزنید تا گلوله نشه!
وقتی میگیم که خمیر مایه عمل بیاد، یعنی روی اون حباب هایی تشکیل میشه و مثل اینه که قل میزنه!!.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا
#کیک_شربتی
تخم مرغ 7 عدد
شکر دانه ریز یک لیوان
ماست یک و نیم لیوان
روغن مایع یک لیوان(230 گرم)
آرد 4 لیوان ( 600 گرم)
بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
هل یک قاشق سوپ خوری
زعفران غلیظ یک قاشق سوپ خوری
(منظور از لیوان همون لیوان دسته دارهای فرانسوی هست)
مواد شربت
شکر یک و نیم لیوان
آب یک لیوان
گلاب یک سوم لیوان
زعفران یک قاشق سوپ خوری
مواد رویه
تخم مرغ کامل یک عدد
ماست یک قاشق سوپ خوری
آرد یک دوم قاشق چای خوری
زعفران یک قاشق چای خوری
تخم مرغ و شکر دانه ریز را با دور تند همزن 5 تا 7 دقیقه می زنیم تا حجیم و کشدار و کرم رنگ شود ، بعد از رسیدن به این مرحله نباید بیشتر هم زد چون باعث خشک شدن کیک میشود.
سرعت همزن را کم کرده ماست و بعد روغن را افزوده.
آرد و بیکینگ پودر و هل را با هم مخلوط کرده و در چند مرحله روی مایه الک کرده ، با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم .
قالب 35×25 را چرب و آرد پاشی کرده یا کاغذ انداخته ،مایه را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبا 50 دقیقه زمان برای پخت می دهیم.
بعد از پخت از فر درآورده ،مواد رویه را با هم مخلوط کرده و با برس یک لایه روی کیک کشیده و مجدد در فر گذاشته و فقط گریل را چند دقیقه روشن کرده تا روی کیک کمی برشته و طلایی شود.
سپس اجازه می دهیم تا کیک سرد شود .در این مدت شربت را آماده کرده .
کیک را برش زده و تمام شربت داغ را روی کیک سرد برش زده می ریزیم .
کیک را یک شب در یخجال گذاشته تا شربت کاملا به خورد کیک برود و بعد از این مدت رویه کیک و بافت کیک یک درجه تیره تر خواهد شد و کیک کاملا خوشرنگ تر خواهد شد .
درصورتیکه بخواهیم نصف مواد درست کنیم تمام مواد تقسیم بر دو بجز تخم مرغ که بهتر است 4 عدد بشود.
صحرا:
به نظر من با این میزان مواد تو سینی 30 در 40 بزنین خیلی بهتره چون قطر کیک تو سینی 25 در 35 که من زدم خیلی زیاد بود
و نکته بعدی اینکه مواد شربت رو حتما دو برابر کنین که کم نیارین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛