فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_فسنجون_مجلسی😍😋
سينه و ران مرغ >> ١ كيلو
مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم
مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم
پياز>> ١ عدد
رب انار ترش>> ١ پيمانه
رب انار ملس>> ١ پيمانه
آب سرد >> ١ ليتر ❄️
زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ
شكر>> ٣قاشق غ خ
نمك>> ١/٢ قاشق چ خ
زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح
پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنيد
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ زعفرانی😍😋
مواد لازم (٤ نفر)
مرغ >> ٤ تكه
ساقه كرفس >> ٢ عدد
پياز >> ٣ عدد
هويج >> ١ عدد
فلفل دلمه >> نصف ١ عدد
رب >> ١ قاشق غ خ
سير ساطوري >> ١ حبه
زرشك>> ١٥٠ گرم
شكر >> ١ قاشق غ خ
زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ
آب سرد >> ١ ليتر
آب جوش >> نيم ليتر
نمك >> ٢ قاشق چ خ
زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ
پاپريكا >> ١ قاشق چ خ .
.
روش پخت👨🏻🍳
تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم،
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ خاص😍😋
مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ یا دو عدد ران مرغ🍗
۲ عدد پیاز متوسط و ۱ دونه کوچیک🧅
۱ حبه سیر🧄
۱ق چ تخم گشنیز 🍀
برگ بو🍃
۱ق چ فلفل🌶
۱/۲ فلفل دلمه قرمز و سبز🫑( من از فلفل کاپی استفاده کردم)
۴۰۰ گرم قارچ🍄
نمک🧂، فلفل🌶، پاپریکا، آویشن🍃
۳ ق غ پنیر خامه ای🧀
سس مایونز 🥣۱تا۲ ق غ
نصف لیمو ترش تازه🍋
خیار شور🥒 ۱۰ عدد متوسط
اول مرغ رو داخل آب، با ۱ عدد پیاز و سیر و فلفل بزارید تا خوب بپزه! بعد جدا جدا قارچ، فلفل دلمه و پیاز رو تفت بدید و در اخر ترکیبشون کنید و ادویه ها رو بزنید و کمی که از حرارت افتاد خیارشور، پنیر و سس و لیمو ترش بزنید و ترکیب کنید! بعد مدت ۱ ساعت بزارید حتما داخل یخچال و خنک که شد سرو کنید!
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 فقط با دو قلم مواد یه دسر خنک و خوشمزه درست کن که تو این هوای گرم خیلی میچسبه😋🍫
📍مواد لازم:
🍌موز ۳۰۰ گرم
🍫شکلات تخته ای شیرین ۱۰۰ گرم
🔻طرز تهیه:
شکلات رو روی بخار کتری یا یه ظرف آب در حال جوش ذوب کنید، حتی یک قطره آب هم نباید داخل شکلات بریزه چون شکلات رو خراب میکنه. بعد با موز پوره شده ترکیبش کنین.
بعد از ترکیب کردن موز و شکلات ذوب شده میتونین بذارین تو یخچال خنک شه بعد مثل پودینگ سرو کنین اما پیشنهاد میکنم مثل من بریزین داخل یه ظرفی که توش کاغذ روغنی یا پلاستیک انداختین (کاغذ روغنی بهتره) و حداقل یه شب تا صبح بذارین توی فریزر کاملا سفت شه و بافتش مثل بستنی شه بعد سرو کنین.
🔸این دسر شکر نداره و با شکلات شیرین میشه.
🔸میتونین از موز های رسیده و سیاه استفاده کنین.
🔸اگه دوست داشتین دسرتون بافتش سفت تر بشه میتونین اندازه شکلات رو دو برابر کنین.
نوش جان♥️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه قرمه سبزی 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شربتی(شیرازی)
مواد لازم👇
تخم مرغ هم دمای محیط ـ 1 عدد
پودر قندــــ 75گرم
ارد قنادی ـــــ100گرم
ماست ـــــ65گرم
روغن مایع ــــ 65گرم
بکینگ پودرــ یک چهارم قاشق چ خ
جوش شیرین ــ یک چهارم قاشق چ خ
وانیل ــــ یک چهارم قاشق چ خ
نمک میوه ــــ یک چهارم قاشق چ خ
مواد شربت بار👇
آب 150 گرم
شکر 200 گرم
جوهر لیمو یک هشتم قاشق چای خوری
گلاب 25گرم
زعفران دم کرده یک قاشق غ خ
طرز تهیه شربت بار
ابتدا آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت بزارید با لیسک هم زده تا شکر حل بشه
بعد جوهر لیمو رو بهش اضاف کنید و زمان بدین تا شهد به جوش بیا
بعد از جوش آمدن شهد یک دقیقه روی حرارت باشه و بعد اونو خاموش کنید وقتی مواد از حرارت افتاد گلاب و زعفرون رو بهش اضاف کنید
با قاشق استیل مواد را هم نزنید چون شکرک میزنه
طرز تهیه👇
تخم مرغ همراه پودر قند و وانیل 5 دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
بعد ماست می ریزیم در حد مخلوط شدن هم می زنیم
بعد ارد بکینگ پودر جوش شیرین نمک میوه رو باهم الک و به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم زیاد نزنید تسمه میشه
بعد سریع روغن مایع رو می ریزیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم
مواد داخل قیف می ریزیم قالبها رو با روغن صاف 50 یا روغن جامد کاملا چرب میکنیم کف قالب دو قاشق روغن 50یا جامد ذوب شده می ریزیم
از مواد داخل قالب می ریزیم تا دوسوم قالب پر میکنیم حواستون باشه داخل قالبها فقط یه دور مجاز هستید مواد بریزید اگه ریختی مجدد دور دوم مواد بریزی روش بره داخل فر قله ای میشه
بعد میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۳۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۲دقیقه تا پختش کامل بشه
بعد پخت حتما بزارید کیکهاتون خنک بشه بعد روشون شربت گرم بریزید
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرمفیل_صنعتی
#کرمفیل_خانگی
یڪ ڪرمفیل عالی ڪه براحتی قابل فریز هم هست وخیلی خوشمزه با خیال راحت درست ڪنید وداخل ڪیڪ وشیرینی وتزیین وحتی ماسوره استفاده ڪنید خیلی خوشمزه تراز برندهای معروف هم هست.
مواد لازم🔻
شڪر ......100 گرم*(80)
ڪره .....50 گرم
خامه قنادی ......70 گرم
گلوڪز ......15 گرم
وانیل ......1/4 ق چ*(1/2)
گلاب ...... 2 ق غ*(1 ق چ)
شیر ....... 1و1/4پیمانه
نشاسته ذرت .......15گرم(25)
آرد قنادی ..... 50 گرم(40)
*(اسانس تافی .....1/2 ق چ)
طرزتهیه📝
درظرفی آرد و نشاسته ذرت وشڪر باهم ترڪیب ڪنید.
شیر را ڪم ڪم اضافه وبا مفتول هم بزنید تا ڪامل بازشودوصاف ویڪدست شود.
روی حرارت گذاشته وقتی گرم شد کره و گلاب را اضافه و با شعله ی ملایم اجازه میدهیم تا مایع غلظت پیدا کند.*(میزان گلاب بستگی به عطرش داره اگر عطر زیادی داره مثل من کم بزنید)
مرتب هم زده تا پخته وغلیظ شود وطعم خامی ندهد.
گلوڪز وخامه و وانیل و اسانس را اضافه ودورانی هم زده تا غلیظ وڪشدارشود.
زیاد روی حرارت نماند بعد سرد شدن سفت تر میشود.
روی ڪرم را سریع ڪیسه فریزر چسبانده تا رویه نبندد وصبرڪنید خنڪ شود.
حتما درظرف با حجم مناسب بریزید ودریخچال بگذارید.
من از شیر لبنیاتی استفاده ڪردم خوشمزه ترمیشود خامه قنادی هم فرم لازم نیست.
✅موارد گفته شده داخل *(پرانتز)تغییرات جزئی هست که خودم انجام دادم.اندازه های گفته شده بنا بر پیمانه ست قنادی هست.
بنظرم رسپی متفاوت از دستورات ديگه ای هست که تا بحال دیدم و فوق العاده خوش طعم و لطیف نزدیک به نمونه بازاری و حتی خوشمزتره، حتما امتحان کنید.👌😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم برای تهیه #خاگینه_مغزدار تبریزی✨✨👩🍳
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
ماست ۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر اقاشق غذاخوری
زعفران غلیظ یک قاشق چایخوری
روغن مایع دوقاشق غذاخوری
🌺🌺
برای تهیه شربت
نصف لیوان آب
یک لیوان شکر
زعفران غلیظ یک قاشق غذاخوری
گلاب دوقاشق غذاخوری
❌❌شربت بار باید به قوام برسه و تاوقتی خاگینه داغ هست شربت بار روی خاگینه ریخته شود تا جذب بشه🌷🌷
برای تهیه مغز
مغز گردو
دارچین نصف قاشق غذاخوری
گل محمدی _همراه با گردو خوی خورد شود
گلاب دوقاشق غذاخوری ترکیب شود
طرز پخت خاگینه✨✨
تخم مرغ و وانیل رو خوب با همزن میزنیم تا کرمی رنگ بشه ، زعفران و روغن رو اضافه میکنیم دوباره در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم و بعد آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه مواد رو خوب مخلوط میکنیم.
کف قالب مورد نظر رو چرب میکنیم ، یه ملاقه از مواد رو کف قالب میریزیم میزاریم تو فر ،تایم فر ۱۵ دقیقه درجه حرارت ۱۷۰ باشه،البته بعضی فرها فرق دارن حواستون باشه ، بعد از ۱۵ دقیقه در فر رو باز کنید اگه پخته بودقالب رو از فر میاریم بیرون
مغز آماده شده رو روی خاگینه میریزیم و دوباره مابقی مواد رو روی مغزها میریزیم و توی فر میزاریم.۲۰ دقیقه زمان میدیم تا با حرارت ۱۷۰ درجه با المنت پایین پخته بشه بعد المنت پایین رو خاموش میکنیم و با المنت قسمت بالایی فر،تایم ۱۰ دقیقه، درجه حرارت ۱۷۰ روشن میکنین تا گریل بشه .خاگینه ما آماده است 🥰
امیدوارم بپزید و از طعمش لذت ببرید 🌺🌺
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_فومن
مواد لازم👇
آرد گندم ـــ300 گرم
شیرولرم ـــــ110گرم
روغن صاف قنادی ــــ40گرم
روغن مایع ـــــ30گرم
بگینگ پودرـــ یک قاشق چ خ
نمک ـــــ یک پنس
خمیرمایه ـــ یک قاشق چ خ سرخالی
وانیل ــــ نوک قاشق چ خ
مواد میانی(دله)👇
ارد بو داده ـــــ100گرم
شکر ـــــ80 گرم
روغن مایع ـــــ20گرم
کره ـــــ50گرم
گردو اسیاب شده ـــــ50گرم
پودر هل ـــــ یک قاشق چ خ
پودر دارچین ـــــ3 قاشق چ خ
گلاب ــــ یک قاشق غ خ
طرز تهیه👇
اول شیر ولرم رو با خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم میزاریم کنار تا خمیر مایه عمل بیا
ارد و بکینگ پودر و وانیل و نمک رو با هم الک میکنیم و به روغن صاف اضافه و با دستگاه خمیر گیر مخلوط میکنیم بعد روغن مایع رو می ریزیم میزنیم تا مخلوط شه
بعد خمیرمایه که عمل اومد اضافه میکنیم هم میزنیم تا خمیر جمع بشه با دستگاه خمیرگیر به مدت ۳ دقیقه میزاریم تا خمیر کامل ورز بخوره
خمیرتون نباید زیاد شل باشه یا زیادی سفت باشه
به دلیل متفاوت بودن کیفیت ارد اگه خمیرتون زیادی سفت بود یه مقدار شیر کم کم اضافه کنید تا خمیرتون یکنواخت بشه
اگه خمیرتون شل باشه بعد مهر زدن داخل فر و دراثر حرارت رد مهر از روش پاک میشه
اگه با دست درست کردین ۵ دقیقه ورز بدین
بعد خمیر رو داخل یه ظرف بزارید روشو بپوشونید به مدت نیم ساعت استراحت بدین
در این فاصله مواد میانی رو درست میکنیم
ارد گندم رو به مدت ۷ دقیقه روی حرارت ملایم میزاریم هم میزنیم تا کامل بوی خامی ارد گرفته بشه
در ظرف دیگه کره هم دمای محیط رو با شکر مخلوط میکنیم ارد رو کم کم بهش اضاف میکنیم و هم میزنیم بعد پودر هل و دارچین و گردو اضافه میکنیم و روغن مایع می ریزیم و گلاب تا خمیر جمع بشه بعد از مواد میانی گوله های 30 تا 35 گرمی برمیداریم روی میز کار میزاریم
بعد استراحت خمیر مجدد خمیر رو یکم ورز میدیم و از خمیر گوله های 80 گرمی برمیداریم و چونه میکنیم
روشون رو می پوشونیم ده دقیقه تا یک ربع استراحت کنن
من چندتا از خمیرم رو گوله های 30گرمی برداشتم و موادمیانی رو گوله های 10 گرمی
بعد با مهر دیگه روش فشار دادم
بعد شروع میکنیم باز کردن خمیر یکی از چونه ها برمیداریم ته خمیر رو گود میکنیم و مواد میانی میزاریم تهش رو کامل می بندیم تا مواد میانی بیرون نزنه بعد پهن میکنیم با وردنه روش میکشیم یکم که باز شد میندازیم داخل سینی فر سینی به کاغذ روغنی احتیاج نداره چرب کردنم نمیخاد بعد با مهر مخصوص کلوچه فومن روش فشار میدیم باید کامل فشار بدین اگه مهر رو خوب فشار ندین رد مهر داخل فر از بین میره بعد روی خمیرهای مهر زده رو چندتا چاک ایجاد کنید تا از پف کردن خمیر جلوگیری کنه
بعد رومال میزنیم
مواد رومال:یک عدد زرده تخم مرغ رو با یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و یک قاشق شیر و یک قاشق شربت بار خوب مخلوط میکنیم و رومال میزنیم رومال هم زیاد نزنید روی خمیر بعد پخت قشنگ نمیشه
بعد کنجد یا تخم خرفه میپاشیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای 220 تا 250 درجه طبقه وسط به مدت 12 تا 15 دقیقه اگه بعد پخت روشون رنگ نگرفت گریل رو بزنید تا رنگ بگیره دمایی که گفتم تقریبی بستگی به قدرت فرتون داره
بعد پخت با شربت بار رومال بزنید تا بافت کلوچه نرم بشه
با این مواد 4تا کلوچه سایز بزرگ و 4 تا کوچیک خواهید داشت
نکات کلی👇
ارد گندم منظورم ارد نون لواش هستش که از نونوایی میتونید تهیه کنید اگه نداشتید میتونید ارد فانتزی استفاده ڪنید
بجای روغن صاف میتونید روغن جامد یا کره استفاده کنید
موقعی که خمیرتون رو مغزی میزارید زیاد با وردنه روی خمیر نکشید که نازک بشه یه کم خمیرتون رو باز کنید بعد مهر رو روش فشار بدین که زیاد نازک نشه چون بعد پخت خشک میشه
بعد پخت کلوچه ها حتما با شربت بار رومال بزنید که بافت کلوچه نرم تر بشه#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪیڪ_صبحانه
مواد لازم👇
تخم مرغ ـــــ5عدد
ارد سفید قنادی ـــــ230گرم
روغن مایع ـــــ110گرم
شکر ـــــ190گرم
وانیل ــــ نوک قاشق چ خ
بکینگ پودر ــــ یک قاشق چ خ
طرز تهیه👇
➊تخم مرغها و وانیل و شکر می ریزیم داخل ظرف بادور تند همزن میزنیم تا سفید رنگ و کشدار بشه
➋بعد روغن رو می ریزیم درحد مخلوط شدن هم میزنیم
➌ارد و بکینگ پودر باهم مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم بعد در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی در یک جهت به ارومی مخلوط میکنیم
➍بعد مواد می ریزیم داخل قالبهای مقوایی کیک تک نفره تا دوسوم قالب رو پر میکنیم وسطش رو با چاقو روغنی خط میندازیم
بعد میندازیم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 35 تا 40 دقیقه اگه روی کیک رنگ نگرفت چند دقیقه اخر گریل روشن کنید
➎بافت این بسیار عالی و پنبه ای هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تو این آموزش ۲ مدل پاستای جدید و فوق العاده خوشمزه بدون استفاده از هیچ پاستایی، رو یاد میگیرین☺️
.
🍝 هم خیلی سالم تره (چون پاستاش با
سبزیجات درست شده)
🍝هم طعم جدید و لذیذی داره
🍝هم یک مدلش رژیمیه
🍝پس پست رو برای دوستای عشق پاستات هم بفرستش
.
.
مواد اولیه پاستای بروکلی👇🏻
🥦 آرد سفید ۲۰۰ گرم یا ۲ لیوان
🥦کلم بروکلی ۱۵۰ گرم یا ۱/۵ لیوان
🥦نمک ۱ ق چ
مواد اولیه سس👇🏻
🥦حبه سیر ۱ عدد
🥦 رب گوجه فرنگی ۵۰ گرم یا نصف لیوان
🥦سس کچاپ ۵۰ گرم یا نصف لیوان
🥦ادویه (نمک .فلفل سیاه. پاپریکا. زردچوبه)
🥦نخود پخته شده ۱۰۰ گرم یا ۱ لیوان
🥦سبزی ریحان
طرز تهیه 🥦👇🏻
کلم بروکلی رو۳ دقیقه تو ابجوش بجوشونین و بلافاصله بزارینش تو آب سرد. بعد داخل قابلمه دیگه با اب بجوشونین ۱۰ دقیقه تا نرم بشه. بروکلی پخته شده رو با آرد و نمک ورز بدین تا به دست نچسبه و بعد با قیچی داخل اب درحال جوش بریزین تا پختش به مدت ۴ دقیقه انجام بشه و سپس ابکش کنین.
برای درست کردن سسش هم تمام مواد رو با کمی اب به داخل داخل تابه اضافه کرده و در آخر پاستای بروکلی رو اضافه و اجازه بدین ۱۰ دقیقه مواد روی حرارت بمونه. پاستای بروکلی شما به همین راحتی آماده اس طعمش خیلیییی خوب میشه حتما امتحان کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه پیده
مواد لازم برای داخل پیده:
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل قرمز
۱ عدد فلفل سبز
۱ قاشق غذا خوری رب
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز
نمک
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
دقت کنین گوشت بدون چربی نباشد، مواد دیگر را هم ریز خورد و در یک ظرف با همدیگر مخلوط کنید تا کامل به خورد هم بروند.
مواد لازم برای خمیر:
۱ لیوان شیر ولرم
۱ استکان روغن مایع
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری
۱ قاشق چای خوری نمک
۳ لیوان آرد
طرز تهیه پیده:
خمیر را اماده میکنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم. در اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم و با فاصله روی سینی فر میچینیم و ۱۵ دقیقه دیگر هم میگذاریم بماند، وقتی خمیر کمی نرم تر شد داخلش را گود میکنیم و از مواد اماده شده مان داخلش میریزیم. با زرده تخم مرغ خمیر را پوشش میدهیم و در فر ۱۸۰ درجه تا زمانیکه خمیرمان طلایی شود؛ میپزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد الویه
مواد الویه برای 4 نفر:
5 عدد سیب زمینی متوسط آبپز شده
حتما سیب زمینی ها رو با پوست آبپز کنید وگرنه سالاد الویه شل میشه...میشه سیب زمینی آبپز رو رنده یا پوره کرد...ولی بهتره پوره کنید تا سالاد الویه شل نشه
سینه مرغ پخته یا ریش ریش شده 400 گرم
مرغ رو با پیاز نگینی+نمک+فلفل+زردچوبه+2 حبه سیر ورقه شده بپزید...سیر طعم مرغ و الویه رو عالی میکنه
نخود فرنگی پخته 1 لیوان
خیارشور نگینی 1 لیوان پُر
به نظرم خیار شور الویه نباید کم باشههر چی بیشتر خوشمزه تر
هویج آبپز 2 عدد
اگه هویجتون شیرین هست فقط با کمی آب و نمک اونو بپزید و بذارید کامل آب اون کشیده بشه وگرنه هویج بیمزه میشه.
اگه هویج شیرین نیست به اندازه نصف قاشق چایخوری شکر به آب و نمک اضافه و بعد هویج رو بپزید تا هویج خوش طعم تر بشه.
هویج رو میشه رنده یا نگینی کنیدبهتره هویج رو خیلی ریز نگینی کنید چون معمولا هویج رنده باعث شل شدن الویه میشه.
تخم مرغ آبپز رنده شده 3 عدد من معمولا استفاده نمیکنم
تخم مرغ قابل حذفه...در صورتی که به الویه تخم مرغ آبپز اضافه میکنید،باید زودتر الویه رو مصرف کنید و مدت زمان نگهداری الویه کمتر میشه.
سس الویه:
سس الویه ترکیبی از مایونز+چند قاشق آب مرغ+چند قاشق آبلیمو ترش تازه یا سرکه+نمک و فلفل(فلفل سیاه رو کم نریزید چون طعم فلفل سیاه الویه رو محشر میکنه)
آبلیمو یا سرکه فقط در حدی که تعادل در مزه الویه ایجاد کنه باید اضافه بشه و نباید سالادرو ترش مزه کنه.
میتونید به سس الویه کمی آویشن هم اضافه کنید که البته سلیقه ای هست.
همه مواد رو که با هم مخلوط کردید حتما الویه رو در ظرف دربسته بریزید و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت بدید تا سالاد الویه خوب جا بیفته و خوشمزه تر بشه و بعد در ظرف سرو بریزید و تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی مخصوص ولنتاین❤
برای درست کردن این ژله به سه بسته ژله نیاز دارید، ژله آلوورا، نوشابه، قرمز(هر طعمی که دوست دارید)
برای درست کردن قلبها هر بسته ژله قرمز و نوشابه رو با 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر مخلوط کنید، فقط قبل مخلوط کردن شیر آب جوش باااااید کاملا سررررد شده باشه وگرنه شیر میبره، میتونید اول 1 قاشق شیر بریزید تو ژله اگه نبرید بقیه رو بریزید، شیر تو طعم نوشابه هیچ تاثیری نداشت و اصلا بد نمیشه.من از رنگ خوراکی استفاده کردم و فکر نمیکنم سالی یکی دوبار ضرر داشته باشه 😉نصف ژله رو داخل پیرکس بریزید و به یخچال انتقال بدید و بزارید چند ساعتی بمونه، یا به مدت تقریبا 10 دقیقه بزارید فریزر، وقتی چسبندگیشو از دست داد قالب بزنید.
کف پیرکسم میتونید کمی چرب کنید،تا راحتتر قلبها خارج بشن. مابقی اگه سفت شد موقع استفاده میتونید روی حرارت کتری دوباره آبش کنید.
1بسته ژله آلورا رو با 1لیوان آب جوش و 1 لیوان شیر مخلوط کنید، قالبتونو کمی چرب کنید و ژله و بریزید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت،یا داخل فریزر هم حدود 10 دقیقه، بعد از اینکه کمی گرفت لایه های بعدی رو اضافه کنید، بعد از کامل شدن چند ساعتی بزارید یخچال بمونه، ژله رو برگردونید، نصف بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بزارید سرد بشه، قلبها رو به دلخواه بچینید و ژله آلورا رو به آرامی روی اون بریزید.. . . .
نکته:میتونید ازبسته آلورای اولی قبل مخلوط کردن شیر کمی بردارید، به جاش اضافه های قلبها رو آب کنید و داخل قالب بریزید، این طوری 3 بسته ژله کافیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی مخصوص ولنتاین❤
برای درست کردن این ژله به سه بسته ژله نیاز دارید، ژله آلوورا، نوشابه، قرمز(هر طعمی که دوست دارید)
برای درست کردن قلبها هر بسته ژله قرمز و نوشابه رو با 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر مخلوط کنید، فقط قبل مخلوط کردن شیر آب جوش باااااید کاملا سررررد شده باشه وگرنه شیر میبره، میتونید اول 1 قاشق شیر بریزید تو ژله اگه نبرید بقیه رو بریزید، شیر تو طعم نوشابه هیچ تاثیری نداشت و اصلا بد نمیشه.من از رنگ خوراکی استفاده کردم و فکر نمیکنم سالی یکی دوبار ضرر داشته باشه 😉نصف ژله رو داخل پیرکس بریزید و به یخچال انتقال بدید و بزارید چند ساعتی بمونه، یا به مدت تقریبا 10 دقیقه بزارید فریزر، وقتی چسبندگیشو از دست داد قالب بزنید.
کف پیرکسم میتونید کمی چرب کنید،تا راحتتر قلبها خارج بشن. مابقی اگه سفت شد موقع استفاده میتونید روی حرارت کتری دوباره آبش کنید.
1بسته ژله آلورا رو با 1لیوان آب جوش و 1 لیوان شیر مخلوط کنید، قالبتونو کمی چرب کنید و ژله و بریزید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت،یا داخل فریزر هم حدود 10 دقیقه، بعد از اینکه کمی گرفت لایه های بعدی رو اضافه کنید، بعد از کامل شدن چند ساعتی بزارید یخچال بمونه، ژله رو برگردونید، نصف بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بزارید سرد بشه، قلبها رو به دلخواه بچینید و ژله آلورا رو به آرامی روی اون بریزید.. . . .
نکته:میتونید ازبسته آلورای اولی قبل مخلوط کردن شیر کمی بردارید، به جاش اضافه های قلبها رو آب کنید و داخل قالب بریزید، این طوری 3 بسته ژله کافیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#ماهی_شکم_پر
#قزل_آلا
.
🔷مواد لازم :
🔹یک عدد ماهی درسته که شکمش خالی شده باشه
ترجیحا قزل آلا (استخونش کمتر و راحتتره
🔹رب انار ملس نصف لیوان
🔹پیاز نگینی شده یک لیوان
🔹سبزی گشنیز و جعفری با هم ۲ لیوان،نسبتشون هم نصف نصف
🔹کره یا روغن مایع برای سرخ کردن سبزی ها
🔹آبلیمو
🔹روغن زیتون
🔹زعفرون دم کرده
🔹مغز گردو ساییده شده به مقدار لازم
🔹سیر ۲ حبه
🔹زردچوبه و نمک به مقدار لازم
فویل
🔹سلیفون
🔹یک عدد پیاز بزرگ
.
♨️طرز تهیه :
اول از همه ماهی رو آغشته به زردچوبه میکنیم بعد و بعد به ترتیب روغن زیتون و آبلیمو بهش میزنیم
یدونه پیاز خلالی شده ی بزرگ رو داخل شکم و روش میزاریم بعد با سلیفون رو ظرف رو میپوشونیم و برای یک ساعت میزاریم یخچال.
حالا توی این فاصله
تابه رو داغ و داخل کره یا روغن میریزیم و بعد پیازهای نگینی شده رو داخل تابه ریخته به همراه نمک و زردچوبه تفت میدیم تا سبک بشه،سبزی هارو بهش اضافه و کنی تفت میدیم یکم رنگ که عوص کرد(فقط یکم)،رب انار و مغز گردو رو هم اضافه و خوب تفت میدیم تا جایی که رنگ سبزی ها تیره(یه حالتی مشکی)بشه بعد زیر گازو خاموش کرده.
ماهی رو از یخچال درمیاریم،پیاز هایی که توی شکمش گذاشته بودیم ورمیداریم و از مواد سبزیجاتمون داخل شکم ماهی رو پر میکنیم(یجوری پر کنین که بعد راحت بشه شکمش رو دوخت).
یه نخ و سوزن تمیز رو ۵ دقیقه داخل سرکه میزاریم تا زد عفونی بشه بعد شکمش رومیدوزیم.
ماهی رو داخل فویل میزاریم ، روی ماهی رو با چاقو چند برش میدیم و روشودوباره زعفرون میریزیم،میزاریم داخل فری که از قبل ۵ دقیقه گرم شده ، ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ، بعد که تایمش تموم شد فویل رو ورمیداریم روشو دوباره زعفرون میزنیم ومیزاریم دوباره ۱۰ دقیقه داخل فر با همون دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه تا یکم طلایی و برشته بشه.
بعد از پخت نخ ماهی رو اروم از یک طرف بکشین،درمیاد به راحتی. بعد نوش جان کنین.
❌ نکته مهم : همین ماهی با همین طرز تهیه رو دقیقا میتونین داخل تابه درست کنین ، فقط قبلش تابه رو پر از روغن کنین یکم به روغن زعفرون بزنین بعد که حسابی داغ شد ماهی رو بزارین داخلش سرخ بشه بعد به همین روش طرف دیگه ی ماهی🙏🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_مرغ
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
هویج ۱ عدد
کلم سفید و بنفش با میزان لازم
خیارشور ۳ عدد
ذرت ۴ ق غ
نخودفرنگی یک پیمانه
زیتون چند عدد
سس مایونز ۲ ق غ
ماست در صورت دلخواه ۳ ق غ
سس فرانسوی درصورت دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
انداره مواد تقریبیه . براساس سلیقه خودتون می تونین کم و زیادش کنین .
سینه مرغ رو همراه با یک پیاز و دو حبه سیر و هویج و کمی نمکو زردچوبه گذاشتم بپزه .
بعد از پخت و خنک شدن هم می تونین ریش ریش کنین و هم خرد کنین .
نخود فرنگی نوبر سبز رو باز کردم و نقداریش رو همون طور که منجمد هست داخل آب ریختم و گذاشتم ۱۵ دقیقه بپزه .
خیارشور رو نگینی خرد کردم . هویج رو رنده کردم و کلم ها رو هم خرد کردم .
همه موادرو با هم مخلوط کردم .
برای سس هم می تونین ماست نریزین من ب ای اینکه از مقدار چربی اش کمتر کنم ماست هم قاطیش کردم . ماست و سس مایونز و سس فرانسوی و کمی اب لیمو و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم .
بهتره که سالادیک ساعت یخچال باشه و بعد سرو بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کروسان
مواد لازم
آرد شیرینی پزی دولیوان ونصف
خمیر مایه فوری یک قاشق سوپ خوری
شکر یک قاشق سوپ خوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن مایع دوقاشق سوپخوری
آب ولرم حدودا یک لیوان
پنیرخامه ای یا پنیر صبحانه یا شکلات برای مغز کروسان
طرز تهیه
ارد وخمیرمایه ونمک وشکروروغن را با هم کمی مخلوط کنید بعد اب ولرم را کم کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم ولطیف بدون چسبندگی داشته باشید
ظرف را کمی چرب وخمیر را حدود45دقیقه استراحت بدین تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد خمیر را به شش تا هشت قسمت تقسیم کنید توی دست هر قسمت را گرد کنید وکمی باز کنید اندازه یه بشقاب میوه خوری باز بشه بعد روی هر خمیر کره نرم بمالید وخمیررا روی هم قرار بدین روی لایه اخر راکره نزدید کمی ارد بپاشید وبا وردنه باز کنید اندازه یه بشقاب پلو خوری بزرگ بعد رومال کره کتید اگر کروسان بزرگ خواستید به هشت قسمت تقسیم کنید اگر متوسط به شانزده قسمت برش بزنید از پنیر یا شکلات برای لای خمیر استفاده کنید وخمیر را رول کنید توی سینی فر کمی ارد پاشی کنید وخمیر را استراحت بدین حدودربع ساعت بعد رومال زرده تخم مرغ وزعفران کنید کنجد یا سیاه دانه بریزید روی خمیر ودرفر از قبل گرم شده 200درجه تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل را روشن کنید تا روی خمیر هم طلایی بشه بافتی کاملا نرم ولایه لایه داره
حتما یه کاسه ابجوش توی فر بذارید تا نان شما خشک نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛