eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ناگت برای درست کردن ی ناگت خوشمزه با بافتی نرم و طعم و عطر بینظیر لطفا به نکات زیر توجه کنید. اول اینکه هم ران و هم سینه مرغ با هم چرخ بشن اگر همش ران مرغ باشه که هنوز بهتره اما سینه ی تنها بافت ناگت رو خشک میکنه دوم اینکه اصلا اب پیاز رو نگیرید اب پیاز باعث نرمی بافت ناگت میشه سوم اینکه برای اینکه موقع سرخ کردن ناگت ها زیاد قهوه ای و بد رنگ نشن من یک نوع ارد سوخاری رو بهتون اموزش میدم درست کنید و استفاده کنید عاشقشق میشید. سس خردل هم که حتما باشه توی عطر و طعمش واقعا تاثیر داره طرز تهیه برای بیست عدد ناگت من یک عدد سینه مرغ و یک عدد ران کامل مرغ را با هم چرخ کردم. بعد دو عدد پیاز متوسط را با یک حبه سیر رنده ریز کردم و به مرغ اضافه کردم بعد نصف لیوان پنیر پیتزا ویک ق غ آرد سوخاری ریختم بعد یک ق غ سس خردل اضافه کردم و بعد نمک و فلفل و مقداری زرد چوبه ریختم و حسابی مخلوط کردم. مواد رو کنار بگذارید و ارد سوخاری رو اماده کنید. یک بسته اسنک ذرت یا پفک نمکی لازم داریم حسابی پودر کنید و به همون مقدار هم ارد سوخاری( نان باگت خشک شده و پودر شده) ریخته و مخلوط کنید. پودر سوخاری امادس 😊😊به همین راحتی حالا به اندازه یک گردو از مواد رو برداشته گرد کنید و اول داخل ارد سوخاری و بعد سریع بزارید توی اب و بردارید و مجدد در ارد سوخاری حسابی همه سطحش رو از ارد سوخاری بپوشانید و بعد درون روغن سرخ کنید. دوستان میتونید فقط یک مرتبه در ارد سوخاری بزارید و بعد درون تابه سرخ کنید اما ممکنه پنیر پیتزاها از گوشه و کنار ناگت بزنه بیرون و روغن ها زود میسوزن. اما با این روش ک من گفتم هم یه لایه کرانچی و ترد مانند روی ناگت ایجاد میشه هم روغن زود نمیسوزه و کثیف کاریش کمتره. امتحان کنید و لذت ببرید . با این دستور به هیچ عنوان ناگت شما سفت نخواهد شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای خوشمزه با بادمجان مواد لازم 👇🏻 3عدد بادمجان 2 پیاز بزرگ 1 فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری پودرفلفل 1 گوجه فرنگی نمک ، فلفل ، فلفل دلمه ای و سبزی معطر 4-5 قاشق غذاخوری روغن زیتون مواد لازم برای خمیر👇🏻 125 گرم کره 1 لیوان روغن زیتون 1 لیوان آب گرم 2 تخم مرغ 1 فنجان آرد ذرت بیکینگ پودر مقداری وانیل مقداری 2 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 4 فنجان آرد خوب بریم سراغ دستورش ک مطمعنم عاشقش میشید ابتدا تلخی بادمجونا رو بگیرید و اونارو توی خرد کن‌میکس کنید . سپس ابتدا پیاز سپس فلف ل و باومجون و گوجه و ادویه جات و نمک و رب اضافه کنید حسابی هم‌بزنید. برای خمیر مخصوصش مواد رو ب ترتیب مخلوط کنید و اخر سر ارد رو نسبت خمیر اضافه کنید اگه خمیر تون سفت بود زیادی نریزید توش ارد.میزاریم خمیر استراحت کنه . طبق کلیپ میتونید حتی با لیوان قالب بزنید و با بادمجون پرشون کنید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای خوشمزه با بادمجان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سعی کنید مواد رو حذف نکنید .عزیزان شیر خشک که در این دستور بکار برده شده شیر خشکه مخصوص شیرینی پزیه لوازم قنادیا دارند. شیر خشکی که به بچه ها میدن نیست.اگر هم در دسترس ندارید مشکلی نیست نریزید. ولی باشه خیلی بهتره . میزان مقدار آب زیاد دقیق نیست بستگی به ابخوری آردتون داره غلظت خمیر باید به اندازه حلیم باشه دقت کنید .به این نکته اگر لگیمات رو دارید سرخ میکنید هنگام سرخ کردن پف نکرد وتخت شد و سطحش سوراخ سوراخ شد. وگرد نشد آردش کمه یک قاشق سرخالی آرد بهش اضافه کنید وخوب بزنید وبعد سرخش کنید خمیر لگیمات چسپنده است آرد زیادی به خوردش ندید تا وسطش خمیری نشه شهد لگیمات همون شربت بامیه وزولبیا است که به صورت ویدئوی گذاشتم مواد لازم میتونید کل مواد رو نصف کنید آرد دو لیوان یا دو پیمانه ماست یک چهارم لیوان بهتره کمی ترش باشه شیر خشک سه قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت سه قاشق سوپ خوری (آرد ذرت نمیشه) شکر دو قاشق سوپ خوری روغن مایع سه قاشق سوپ خوری خمیر مایه(مخمر) یک قاشق سوپ خوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری آب ولرم یک ویک چهارم لیوان شاید کمی بیشتر نصف شکر وخمیر مایه رو یک لیوان آب ولرم بریزید(کمی هم بزنید).و کنار بزارید حدود ده دقیقه تا پف کنه وبالا بیاد سپس تمام مواد رو مخلوط وخوب بزنید تا یکدست بشه اگر دیدی خمیر کمی سفته یک چهارم آب هم کم کم بهش اضافه کنید هل وزعفران تو این دستور اختیاریه غلظت مواد مثل حلیم باشه سلفون بکشید روش بپوشونید حدود دو الی سه ساعت سپس پف خمیر رو بگیرید وبریزید تو قیف وتو روغن داغ سرخ کنید اگر قیف ندارید قاشق رو چرب کنید بااستفاده از قاشق بریزید . سپس بلافاصله بریزد تو شهد ولرم دو دقیقه تو شهد باشه کافیه.سپس از شهد خارج کرده . شهد ولرم باشه‌زیاد سرد باشه شهد به خورد شیرینی نمیره داغ هم باشه شیرینی خمیر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇 🍲🍲🍲 😋 يكى از پيش غذاهاى مرسوم و متداول شهرهای آذری‌مان كه در تاريخچه‌ى غذاهاى ملل،يكى از پيش غذاهاى اسپانيا نيز ميباشد. موادلازم: گوشت‌چرخکرده ۲۰۰ گرم پياز ۲ عدد زعفران كمى فلفل دلمه‌ای کوچک ۱ عدد بادمجان نیم کیلو هويج ۲ عدد کدو ۲ عدد لوبياسبز ١ پيمانه بندانگشتى خرد شده معادل ۱۰۰ گرم پياز داغ فراوان سير ۱ حبه ماست خامه اى ۱ پیمانه سس مايونز ۲ ق غ گردو نصف پیمانه نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم جعفری ریز خرد شده برای تزیین طرز تهيه: همه‌ی سبزیجات را جداگانه نگینی ریز یا خلالی خرد کرده و بادمجان را یکساعت داخل آبنمک قرار داده و سپس آبکشی کرده و تک تک سبزیجات را سرخ می‌کنیم. لوبیاسبزها را پخته و داخل روغن تفت می‌دهیم. پیازها را در روغن سرخ کرده و نیمی را برای تزیین روی غذا کنار گذاشته و گوشت چرخکرده را به مابقی پیاز داغ افزوده و تفت می‌دهیم و نمک و فلفل و پودرگل محمدی و دارچین افزوده و تفت می‌دهیم. هویج را در روغن سرخ کرده و نمک و فلفل و زعفران افزوده و تمام سبزیجات تفت داده شده را نیز افزوده و با هم ترکیب کرده و خوراک آماده شده را داخل ظرف سرو بکشید. ماست و سیر له شده و سس مایونز و نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده و روی خوراک ریخته و با سیب‌زمینی سرخ شده و پیازداغ و جعفری و گردوی خرد شده تزیین کنید. 🔺نكته: يك تفاوت بين پخت اين غذا در آذربایجان و اسپانيا وجود دارد و آن اين است كه در اسپانيا سبزيجات اسلايس شده را در سينى فر با روغن زيتون چرب كرده پخش ميكنند و كمى هم روغن زيتون روى سبزيجات ريخته و در فر از قبل گرم شده با دماى ١٨٠ درجه‌ى سانتی‌گراد به مدت ٣٠ دقيقه قرار می‌دهند. فلفل دلمه‌اى و گوجه‌فرنگى را نيز می‌توان بنا به ذائقه و سليقه به اين غذا اضافه كرد. این غذا را می‌توان با ماست و سیر و رب تفت داده شده در روغن نیز سرو کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_بشامل_در_فر نصف بسته پاستا به شکل دلخواه، که درون آب در حال جوش ریختین تا نرم شن 1 سیب زمینی که مکعبی خرد کردین و سرخ کردین (اختیاری) پنیر پیتزا یک کاسه کوچک برای سس بشامل: 2ونیم پیمانه شیر 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 1 پیاز کوچک نمک و فلفل سیاه برای مواد گوشتی: 400 گرم گوشت چرخ کرده 2 گوجه فرنگی 1 فلفل سبز 1 پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه برای مواد گوشتی، داخل روغن کم، فلفل و پیاز رو تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین، بقیه موادم اضافه کنین و تفت بدین تا گوشتها کامل بپزن. برای سس بشامل، پیاز رو داخل تابه با 2 قاشق کره تفت بدین، آرد رو اضافه کنین و تفت بدین تا خامیش بره، شیر رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین و سپس ادویه جات دلخواه اضافه کنین و هم بزنین و بپزین تا بجوشه و غلیظ شه.بعد از روی حرارت بردارید. بقیشم که در ویدئو مشخصه. فقط پیرکس رو چرب کنین و دمای فر 200 درجه. اونقدر توی فر بمونه که پنیر روش آب شه و دوس داشتین، سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا با سس بشامل در فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇 🍓🍓🍓 موادلازم: تخم مرغ ٢ عدد روغن مايع نصف پيمانه شكر ۳/۴ پيمانه خامه صبحانه یا ماست پرچرب ۱ ق س بیكينگ پودر ۱ ونیم ق چ سرصاف وانيل ١/٤ ق چ آرد ٢ پيمانه سرصاف توت‌فرنگی ۱ پیمانه شکر ۳ ق س نشاسته ذرت ۱ ق چ پر طرز تهيه: ابتدا مارمالاد توت‌فرنگی را آماده می‌کنیم. توت‌فرنگی‌ها را خرد کرده و شکر را افزوده و همزده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا توت‌فرنگی‌ها پخته و له شوند و نشاسته ذرت را افزوده و همزده تا مارمالاد بغلظت برسد و خامی نشاسته از بین برود. مارمالاد را کنار می‌گذاریم تا کامل خنک شود. فر را با دمای ۱۷۵ درجه روشن می‌کنیم تا گرم شود. لوف کیک را آماده می‌کنیم. ابتدا تخم‌مرغها ،وانیل،شکر،خامه یا ماست و روغن مایع را داخل کاسه ریخته و با همزن می‌زنیم تا باهم ترکیب شوند و حجمشان دوبرابر شود و مواد خشکمان شامل نمک،آرد و بیكينگ پودر را با هم ترکیب و الك كرده و به موادمان اضافه كرده و چند ثانیه همزده تا موادمان یکدست شود و یکسوم از خمیر آماده سده را داخل قیف ریخته و کنار دستمان قرار می‌دهیم و مابقی مایه‌ی کیک را داخل قالب لوف که با کره چرب كرده ‌ایم، ريخته و مارمالاد را با فاصله‌ی یک‌سانت از دیواره‌های قالب روی خمیر کیک ریخته و یکسوم مایه‌ی کیک را که کنار گذاشته بودیم،روی مارمالاد ریخته و در صورت تمایل کمی پرک یا خلال بادام روی سطح مواد پاشیده و قالب را داخل فر از قبل گرم شده به مدت تقريبى ٤٥ دقيقه قرار مى دهيم تا پخته و طلايى شود . 🔺نکته: بجای توت‌فرنگی از هر میوه‌ی فصل مانند آلبالو،گیلاس،زردآلو و یا آلو می‌توانید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛