eitaa logo
آشپزی خاص
96.3هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
47.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: یک عدد سیب بزرگ یک عدد تخم مرغ سه قاشق شکر یک سوم لیوان شیر نوک قاشق چایخوری وانیل یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک لیوان ارد کمی شکر و دارچین در آخر ✅️طرز تهیه: سیب رو رنده کرده و کنار میذارم تخم مرغ و شیر و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم وانیل بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم در آخر ارد رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم و سیب رنده شده رو اضافه میکنیم اگر مایه سفت بود شیر اگر شل بود ارد اضافه کنید داخل یه ظرف کوچک روغن میریزیم و از مواد با یک ملاقه کوچک داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم در آخر در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مرغ😋 خوشمزه ترین کیک مرغیه که خوردم 👌 هر قالبی داشته باشید میتونید درستش کنید 😍 مواد لازم: سینه مرغ ۱عدد خیارشور ۱/۲ پ گردو خرد شده ۱/۳ پ پیازچه ۱/۳ پ سس مایونز ۱ پ فلفل سیاه و هر ادویه ای دوست دارید نون تست برای قالب من تقریبا ۱بسته شد 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول‌های بادمجان غیرقابل وصف 😋 را که با گردوی ترد پر شده‌اند، شکار کنید ! 😍🍆 بادمجان / بادمجان 2 عدد 1 حبه سیر گردو 50 گرم 4-5 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده سس مایونز 3 قاشق غذاخوری نمک فلفل سیاه روغن زیتون آماده سازی: 1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. بادمجان های ورقه شده را روی یک ورقه پخت قرار دهید، روغن زیتون بپاشید و هر دو طرف را با نمک و فلفل مزه دار کنید. به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید بادمجان ها خنک شوند. 2. در همین حین فیلینگ را آماده کنید. در یک کاسه گردوی خرد شده، جعفری، سیر رنده شده، سس مایونز را با هم مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. 3. یک قاشق از مخلوط را روی برش های بادمجان پخته شده بریزید و گرد کنید. لذت ببرید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم از پریسا یزدانی این رسپی رو چند وقتی بود دوست داشتم بهتون آموزش بدم و کسایی که تستش کردن استقبال کردن ازش و خیلی عاشقش شدن . امروز نوبت این رسید که به شما یادش بدم . پیشنهاد میدم شما هم درستش کنید چون خیلی خوش مزه میشه و خیلی هم خاص و راحته . مواد اولیه تارت: کره: ۱۰۰ گرم دمای محیط نمک : یک پینچ پودر شکر :۲۰ گرم پودر بادام :۲۰ گرم نشاسته ذرت :۳۰ گرم تخم مرغ :۳۶ گرم ( حتما وزن دقیق باشه ) آرد کیک :۱۷۰ گرم ‌ دسر کرمی شکلات و پسته دنت دستور تهیه : طبق ویدئو آموزشی‌ مقدار خامه و تخم مرغ براي رومال به نسبت مساوي مثلا دو قاشق خامه دو قاشق تخم مرغ ‌‌ ‌دمای ۱۶۰ درجه دو تا ۱۵ دقیقه این که چرا تو این تارت از دسر کرمی دنت استفاده کردم به خاطر اینه که طعمش از هر نظر عالی و متعادله که طعم تارت شما رو بی نظیر و همه پسند میکنه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم یگانه مرادی دیوونه اش میشی بس که ترد و خوشمزه ست😍 مواد لازم: سیب زمینی ۳ عدد متوسط🥔 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم آرد گندم یا نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری🌾 روغن سرخ کردنی به مقدار لازم . . . 🔴نکات مهمش چیه؟ 1️⃣اول اینکه سیب زمینی هارو تاجایی که میتونید نازک برش بزنید 2️⃣حتما داخل ترکیب آب و یخ بزارید نیم ساعت بمونه 3️⃣بعد از اینکه ادویه ها و آرد رو اضافه کردید ۵ دقیقه با دستتون خوب چنگ بزنید هم نرم میشه هم آب میندازه 4️⃣مجدد بزارید یک ربع بمونه تا بیشتر آب بندازه 5️⃣حالا باید با دستتون به اندازه ی یه گردو سیب زمینی بردارید و فشرده کنید تا آب اضافی اش خارج بشه و منسجم بشه اگه شل و ول باشه داخل روغن باز میشه ، سفت سفت باید باشه 6️⃣بعدشم سرخ کنید کلا ۴ دقیقه بیشتر زمان نمیبره سرخ شدنش 7️⃣بزارید روی دستمال تا روغن اضافی اش گرفته بشه بعد با سس دلخواه تون سرو کنید😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین و متفاوت ترین پلو مخلوط دنیا همینه حتما سیو کن که درست کنی مواد لازم: بادمجان گوشت چرخ کرده پیاز برنج رب گوجه زعفران دم کرده ادویه ها:فلفل سیاه،کاری،زردچوبه،ادویه پلویی و نمک بادمجونهارو زیاد سرخ نکنین اگر دلتون خواست پودر دارچین اضافه کنین این غذا رو بدون گوشت هم میشه درست کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینقد این خوشمزست که رو زمین نمیمونه شیرینیش هم به اندازست و دلو نمیزنه برای درست کردنش ۱ پاکت پودر کارامل ۱ پیمانه شیر میره رو گاز وقتی جوشید میزاریم کنار تا سرد بشه ۱ پاکت خامه صبحانه ۹ عدد بیسکوئیت پتی بور ۱ ق‌چ نسکافه گلد کارامل و شیری که سرد شده با میکسر مخلوط میکنیم بیسکوئیت پتی بور برای پایه دسر به مقدار لازم با ترکیبِ شیر و نسکافه گلد خیس و دو ردیف روی هم کف ظرف مورد نظر میچینیم کرم رو میریزیم روی بیسکوئیت ها و میزاریم تو یخچال تا کامل ببنده لایه‌ی آخر: نصف پاکت خامه صبحانه ۲ الی ۳ ق‌غ نوتلا طبق ویدیو و توضیحات روش پیش برید و چند ساعت بزارید یخچال. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫 مواد لازم: ✔️آرد: ۱و۱/۲پیمانه ✔️پودر قند: ۳/۴پیمانه(من کمتر ریختم) ✔️روغن: ۱پیمانه ✔️پودر کاکائو: ۲ق غ(در صورت درست کردن ویفر کاکائویی) ✔️وانیل: ۱/۲ق م ✔️نان میکادو: ۵ الی۶ ورق ✅️اگه خواستید طعم ویفر کاکائویی درست کنید ۲ ق غ از آرد رو بردارید به جاش دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید ✅️برای ویفر طعم دار زمانی که روغن رو اضافه کردید ۱ الی ۲ قطره اسانس هر طعمی که دوست داشتید بریزید و حرارت رو خاموش کنید. زیادی اسانس نریزید که ویفر ها تلخ میشه ✅️اسانس هر میوه ای که دوست دارید به همراه ورق میکادو رو میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید ✅️۱۵ دقیقه آرد رو با حرارت کم تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده ✅️مواد نه باید داغ باشه و نه سرد 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشدار و خوشمزه😍🍦 اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم‌ که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦 مواد لازم: شیر ۱ لیتر ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید) شکر ۴۰۰ گرم زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ گلاب ۱/۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی) خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی) مغز پسته خردشده به میزان لازم /🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار رو‌تکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه انواع فینگرفود و فست فود عالیههه به نسبت پنیرهای بیرون هم خیلی به صرفه تره ✔پنیر ورقه‌ای ✔شیر پرچرب ۲و نیم لیوان و یک لیوان ✔سرکه ۳ ق غ ✔نمک نصف ق چ ✔پودر آگاگار یک ق غ ✔رنگ خوراکی بجای پودر آگاگار میشه از پودر ژلاتین استفاده کرد خیلی ساده میتونید برای فینگرفودهاتون پنیرهای رنگی درست کنید و لذت ببرید پودر پنیر طعمش رو تغییر میده و خیلی شبیه بیرکنیا میشه دوست داشتید استفاده کنید 🧈🧈🧈🧈🧈🧈🧈. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشدار و خوشمزه😍🍦 اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم‌ که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦 مواد لازم: شیر ۱ لیتر ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید) شکر ۴۰۰ گرم زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ گلاب ۱/۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی) خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی) مغز پسته خردشده به میزان لازم /🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار رو‌تکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫 مواد لازم: ✔️آرد: ۱و۱/۲پیمانه ✔️پودر قند: ۳/۴پیمانه(من کمتر ریختم) ✔️روغن: ۱پیمانه ✔️پودر کاکائو: ۲ق غ(در صورت درست کردن ویفر کاکائویی) ✔️وانیل: ۱/۲ق م ✔️نان میکادو: ۵ الی۶ ورق ✅️اگه خواستید طعم ویفر کاکائویی درست کنید ۲ ق غ از آرد رو بردارید به جاش دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید ✅️برای ویفر طعم دار زمانی که روغن رو اضافه کردید ۱ الی ۲ قطره اسانس هر طعمی که دوست داشتید بریزید و حرارت رو خاموش کنید. زیادی اسانس نریزید که ویفر ها تلخ میشه ✅️اسانس هر میوه ای که دوست دارید به همراه ورق میکادو رو میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید ✅️۱۵ دقیقه آرد رو با حرارت کم تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده ✅️مواد نه باید داغ باشه و نه سرد 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛