eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها این مثلث پنیری بسیار خوشمزست میتونید برای مهمانی ها وتولد استفاده کنید فقط ازقبل اماده کنید سر فرصت وفقط سرخ کردنش را یکی دو ساعت قبل از مراسم ها انجام بدید سرخ کردنش هم وقتی نمیگیره چون مواد پخته هست ونون تست هم زود رنگش طلایی میشه وبا دوسه ق روغن هم سرخ میشه در ضمن مواد تشکیل دهنده هم خودتون میتونید بسته به سلیقتون کم وزیاد کنید دو تا سه تا فیله مرغ را باادویه وپیاز بپزیید وریش ریش کنید بعد دوتا خیار شور را رنده کنید حالا کمی جعفری وساقه پیازچه را ریز کنید واینها را با چند تا ق خامه وتقریبا یک پیمانه پنیرپیتزا ونمک وفلفل مخلوط کنید اماده شد دو ق روی نون تست ریخته ویه نون دیگه روی مواد بزارید کمی فشرده کنید واز وسط مثلثی برش بزنید واول تو اردبعد تخم مرغ ودر اخر ارد سوخاری بزنید وسرخ کنید تو دستمال بزارید تا روغنش کشیده بشه هرچند که احتیاج بهروغن زیادی نداره امیدوارم درست کنید ولذت ببرید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله 😍😋 این ژله یه پیشنهاد خیلی خوبه برای بهار و تابستون که کلی میوه رنگی رنگی هست مواد لازم: ژله آلوءورا ۲ بسته آبجوش ۳ لیوان میوه های دلخواه پودر ژله رو با آب جوش مخلوط میکنیم روی حرارت قرار میدیم و اجازه میدیم خنک بشه قالب کمی با روغن مایع چرب و میوه هارو داخلش میچینیم (من از پاناکوتا هم استفاده کردم داخل قالب کروی ریختم و گذاشتم بسته و از قالب خارج کردم).اگر از کیوی و پرتقال استفاده میکنید داخل شهد بغلطونید بعد بذارید داخل قالب.روی میوه ها ژله میریزیم.سه تا از نیم کره هارو من کامل با ژله پرکردم و سه تای دیگه رو یک سانت سرش خالی هست. وقتی کامل داخل یخچال بست .قالب داخل آب ولرم قرار میدیم و اون سه تا نیم کره که کامل پر شده رو از قالب خارج میکنیم و روی سه تای خالی تر ژله میریزم و مثل ویدئو عمل میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس کچاب😍😋 فوری ترین و خوشمزه ترین سس کچاب و درست کن آب یک لیوان ۱ و نیم ق غ نشاسته ذرت ١ ق غ شکر(تو فیلم اضافه کردن شکر جا افتاده) یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید نصف لیوان رب ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه پودر پابریکا ، پودر سیر پودر گوجه(قابل حذف) من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه ❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا فنجونی😍😋 اینبار فنجونی و بدون فر درست یه مافین پیتزایی فنجونی خوشمزه و راحت و عالی و بدون دردسر 🥰 برای بدون فر از یه قابلمه استفاده کنید کفش پایه یا همین چدن های گاز بزارید و درش دمکنی و ده دقیقه قبل گرم کنید. مافین پیتزا دو عدد تخم مرغ آرد یک پیمانه ماست نصف پیمانه بکینگ پودر یک ق م روغن مایع یک‌سوم پیمانه نمک فلفل آویشن و ادویه دلخواه مواد داخلش هم میشه گوشتی باشه هم مقداری کالباس نگینی و فلفل دلمه ای وذرت مقداری هم پنیر پیتزا برای روش مافین تخم مرغ و کمی بزنید از لختگی دربیاد ادویه ها اضافه و بعد ماست روغن اضافه و ترکیب کنید دراخر آرد و بکینگ پودر رو الک کنید روش وبا همزن دستی یکدست کنید حالا مواد دلخواه اضافه کامل که مخلوط شد فنجون های مورد نظر رو چرب کنید و تا نیمه از مواد پر کنید روش کمی پنیر پیتزا و به دلخواه گوجه یا زیتون گذاشته و بچینید تو یه ظرف یا سینی من از پیرکس استفاده کردم و روی پایه گذاشته و نیم ساعت اجازه بدید بپزه بعد چک کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیب😍😋 موادلازم: آرد قنادی🥡 ۱۴۵ گرم ( ۱ پ + ۱ ق چ ) تخم مرغ🥚۲ عدد متوسط شکر🍚 ۱۰۰گرم (۱/۲ پ) بکینگ پودر🥄 ۴ گرم(۱ ق چ ) شیر🥛۴۵ گرم ( ۴ و نیم ق غ ) روغن مایع🥃۸۵ گرم (۱/۳ پ + ۱ ق غ ) پودر نارگیل چرب🥥 ۱۵ گرم( یک و نیم ق غ ) وانیل🌸۱/۳ ق چ سیب 🍎۱ عدد پودر دارچین🪵 (۱ ق غ ) با ۱ ق غ شکر مخلوط بشه و بعد حلقه های سیب رو داخل این ترکیب میغلطونیم . تمام مواد هم دمای محیط و فر حتما بیست دقیقه قبل از پخت روشن بشه. این مقدار مواد ۸ تا پای میشه . سایز قالب پای : ارتفاع ۲ و نیم سانت و قطر ۹ سانت دمای فر برقی : ۱۷۰ درجه دمای فر گازی. : ۱۸۰ درجه مدت پخت : ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بعد از پخت روی کیک ها رو پودر قند الک کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی کباب لرستانی 😍😋 ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده مخلوط گوسفندی/گوساله ۱۰۰ گرم‌سبزی(ریحون، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری) ۸۰ گرم گردو ۱ عدد پیاز بزرگ ۲ ق غ آرد نخودچی ۱ عدد تخم مرغ ادویه (زردچوبه، فلفل‌سیاه، پودر‌سیر) و نمک . سس غذا: ۱ عدد پیاز بزرگ(یا یک ق غ پیاز چرخ شده) ۲۰ گرم گردو ۲ ق غ رب انار ۲ ق غ شکر . . - اون گردالی وسط شامی به مغزپخت شدن غذا کمک میکنه!😉 - شکر کاملا بر اساس ذائقه‌س، من این غذارو ملس روبه شیرین میپسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه مرغ 😍😋 مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد: روغن: ۳ قاشق غذا‌خوری پیاز: ۲ عدد فلفل دلمه: ۱ عدد فیله مرغ: ۶ تکه رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری نمک: ۱ قاشق جای‌خوری تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز: نصف قاشق چای‌خوری قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم) پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌بدون فر ، بدون قالب ، بدون همزن درست کن❌ میزاری تو قابلمه نیم ساعت بعد کیکت آمادست،خیلی بی دردسره😋 🥣مواد لازم: آرد قنادی هشت قاشق شکر هشت قاشق شش قاشق روغن مایع ده قاشق شیر دو قاشق پودر کاکائو دو عدد تخم مرغ یک قاشق چ بکینگ پودر نصف قاشق چ وانیل مواد رو طبق ویدئو آماده کنید و بریزید تو فنجونی که کامل چرب کردید و تو قابلمه بذارید و تا نصف فنجان آب پر کنید ، با حرارت کم و با دمکنی بذارید نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه بعد تست کنید با خلال دندون اگر نچسبید آمادست💗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری با ادویه ملایم 😋 مواد لازم : ران مرغ ۵ الی ۸ عدد نصف استکان آب معدنی یا دلستر بی طعم نصف استکان روغن زیتون ۲ حبه سیر ۱ قاشق چایخوری آویشن ۱ قاشق چای خوری پاپریکا ۱ قاشق چایخوری زیره سبز ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز طرز تهیه : در تمام مواد( روغن ، دلستر ، نمک و فلفل ، پودر پیاز ، پاپریکا ، آویشن ، زیره و سیر ) را با هم مخلوط کرده سپس بر رو سطح مرغ ها برش ایجاد کرده تا هم زودتر بپزد و هم طعم ادویه ها به داخل مرغ نفود کند . سپس مرغ ها را به سس آغشته کرده و در کاغذ روغنی و فویل پیچیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ قرار داده تا کاملا بپزد و به همراه برنج یا سبزیجات سرخ یا بخار پز نوش جان کنید 😋 پ.ن : نیازی به اضافه کردن آب به مرغ ها نیست پ.ن: به دلیل داشتن پودر پیاز و سیر هیچ گونه بوی نامطبوعی ندارد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادی که واسه لازانیا لازمه👇👇👇👇 پیاز نگینی خورد شده یک عدد گوشت چرخ کرده 300 گرم فلفل دلمه یی ترجیحا رنگی قارچ ورقه یی پنیر پیتزا ادویه ( نمک،فلفل سیاه و آویشن و ادویه خود لازانیا) ورقه لازانیا یک بسته آب جوش یک استکان رب گوجه یک ق.غ برای سس بشامل👇👇👇👇 پنجاه گرم کره پاستوریزه دو لیوان شیر پر چرب یک و نیم الی دو ق. غ سر پر ارد یک حبه سیر رنده شده یا پودرسیر فلفل سیاه پ آویشن چند نکته لازمه واسه اینکه لازانیا عالی بشه: 📌 ورقه های لازانیا رو حتما داخل اب سرد بیندازید که چسپندگی نداشته باشن 📌به صورت افقی و عمودی بچینید که موقع سرو لایه ها از هم جدا نشن 📌نمک و روغن و داخل ورقه لازانیا حتما بریزید 📌غلظت سس بشامل در حد فرنی باشه 📌آرد و با کره و ادویه ها تفت بدید که بوی خامیش گرفته بشه دمای فر 160 درجه و به مدت 35 دقیقه و هر دو المنت روشن تا جایی که روی پنیرها طلایی میشه اون وقت حرارت بالا خاموش و بزارید حرارت پایین روشن بمونه که قشنگ مغز پخت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با شکلات تلخ یه ترکیب جذاب و برندس که بهترین گزینه برای دورهمی‌های عصرونه تابستونِ.🧁🍒 🍃چی لازم داریم؟ شکر : ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۰ گرم کره : ۸۰ گرم آرد : ۱ و ۱/۵ پیمانه یا ۱۹۰ گرم شیر : ۱/۲ پیمانه یا ۱۲۵ گرم تخم‌مرغ : ۱ عدد شکلات تلخ : ۱/۳ پیمانه یا ۷۰ گرم بکینگ‌پودر : ۱ قاشق غذاخوری یا ۱۰ گرم وانیل : ۱ قاشق چای‌خوری گیلاس : ۱۸۰ گرم یا کمی بیشتر از ۱ پیمانه نشاسته ذرت : ۱ قاشق غذاخوری 🌼این مقدار مواد با قالب‌های من ۹ تا مافین داد. 🍀برای فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه برای ایرفرایر از قبل گرم شده با ۱۷۵ درجه، ۱۵ دقیقه زمان نیاز داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم مجلسی هم سوخاریه توصیه میکنم یه بار امتحانش کنی عالی میشه مواد لازم: پیاز ریز سفید یا بنفش ۲۵۰ گرم نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز اگه دوست دارین پیازتون کمی تند بشه اضافه کنین مقدار زردچوبه هم به خودتون بستگی داره من نصف قاشق چایخوری پاپریکا و پودر سیر هم اضافه کردم ولی در کل میتونین فقط زردچوبه استفاده کنین نشاسته رو با ادویه ها مخلوط کنین و به پیازای حلقه ای اضافه کنین و خوب مخلوط کنین و بعد بریزین توی یه صافی و نشاسته اضافی رو بگیرین و من دو مرحله با نصف پیمانه روغن سرخ کردم حتما حتما بعد از سرخ کردن پیازا رو روی حوله یا دستمال کاغذی بریزین تا روغن اضافی گرفته بشه و پیازاتون خشکتر میشه این پیاز داغ برای تزیین خیلی شیکه و طعم سوخاری خوشمزه ای داره نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سس مخصوص این کیک رو با هر نوع میوه تابستونی میتونی درست کنی مثل :شبرنگ،هلو،حتی گیلاس و آلبالو و انبه😍 اینارو لازم داری :👇 آرد : ۲۶۰ گرم (۲ پیمانه) تخم مرغ: ۳ عدد شکر : ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه) روغن : ۹۰ گرم (نصف پیمانه کمی کمتر) شیر: ۸۰ گرم (۱/۳ پیمانه) بکینگ پودر: ۱/۵ ق چ خ وانیل : نصف ق چ خ زرد آلو : ۳ عدد مواد سس: ۱۵۰ گرم زردآلو(تقریبا ۲/۳ پیمانه) شکر : ۹۰ گرم (نصف پیمانه) نشاسته ذرت : ۵ گرم ( ۱ ق غ خ سر پر) ژلاتین : ۵ گرم ( ۱ق غ خ ) آب : ۳۰۰ گرم(۱/۵ پیمانه ) گلاب: ۱ ق غ خ نکات: ✅اگر قالب شارلوت نداشتید میتونید از قالب کمربندی یا تلق برای ریختن سس انتهای کار استفاده کنید. ✅اجازه بدید کیک و سس حدودا نیم ساعت در دمای محیط بمونه ولی کاملا خنک نشه بعد سس رو اضافه کنید و حدودا ۳/۴ ساعت بذارید داخل یخچال تا سس ببنده . ✅شکر و زردآلو و آب حدودا یک ربع رو حرارت با شعله ملایم بمونه بعد نشاسته ذرت و ژلاتین رو با آب خنک ترکیب کنید و به مواد فوق اضافه کنید و حدودا ۵ دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بمونه. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دنبالچه گوساله. شوید پلو امتحانش کن 👌🏻عاشقش میشی🥰 مزه و طعم و ماهیچه داره حتی خوشمزه و نرمتر😋 ⬅️ دنبالچه را خورد کرده و شسته و داخل کمی روغن تفت داده تا تغییر رنگ دهد ⬅️ بهش چندتا پیاز درشت خلال کرده و اضافه کنید ⬅️ نمک ، فلفل سیاه ، پودر گژنیز بزنید ⬅️ یه لیوان آب +زعفرون دمکرده اضافه کنید ⬅️ یه بوته سیر ‌گذاشته و درشو بزارید حدود ۳ ساعت با حرارت ملایم بپزه ⬅️ شوید تازه خورد کنید و به برنج در حال پخت اضافه کرده+ آبکش کنید و بزارید دم بکشد 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین‌ راحتی ۳سوته شیکترین‌ رو درست کن😍 نان باگت رو که به این روش برش بدین داخلش میتونین حتی میرزا قاسمی یا کشک بادمجان هم بریزید و به سلیقه خودتون دیزاین کنید 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون ژلاتین 🥰 مواد لازم: 💛بیسکویت ۲۰۰ گرم 🧡کره ۱۰۰ گرم ❤️شیر ۲ قاشق غذاخوری 💚ژله با هر طعمی یک بسته+۲ لیوان آب 💙ژله آلوورا یک بسته+نصف لیوان آب 💜پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم 🩷خامه صبحانه ۲۰۰ گرم 🩵شکر ۵۰ گرم 🤎وانیل نوک قاشق چایخوری ⛔️نکات بیسکویت حسابی پودر بشه کف قالب کمربندی حتما کاغذ روغنی یا سلفون یا پلاستیک بندازین از میوه هایی مثل کیوی و پرتقال استفاده نکنید چون ژله نمی‌بندد سایز قالب کمر بندی من ۲۰ سانت بود 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر نخواستین حلواشو درست کنید حتما کوکی گردویی رو درست کنید🍪😍 مواد لازم برای درست کردن کوکی: آرد: ۳۰۰ گرم کره: ۲۰۰ گرم شکر: ۱۰۰ گرم گردو پودرشده: ۷۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد وانیل: ۱/۴ ق چ دمای پخت: ۱۸۰ درجه زمان پخت۱۴ تا ۱۵ دقیقه 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(دنيش ميوه اى) دنيش هاى ميوه اى رو اين روزا خيلى تو كافه ها ميبينيد دنيش هاى ميوه اى يه مدل نان شيرين به همراه كرم و مارمالادها هستن چى لازم داريم: خمير هزار لا دماى محيط ١ بسته كرم كاستارد ميوه ى دلخواه من توت فرنگى و بلوبرى استفاده كردم 🔺حتما فر رو از قبل روشن كنيد كه گرم بشه و لايه هاى شيرينى قشنگ باز بشه 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 با یک کیلو هلو این رانی سالم و خوشمزه خودت درستش کن ⬅️ یک کیلو هلو زعفرونی شسته و پوستشو بگیر ⬅️ هسته شو خارج کرده وداخل ظرف بریز ⬅️ و کنار بزار دو تا هلو نگینی خورد کن ⬅️ داخل میکسر هلو ها را میکس کن ⬅️ داخل قابلمه ریخته ⬅️ یک لیوان شکر 👈🏻با چهار لیوان آب داخلش بریز ⬅️ بزارید با حرارت متوسط ده دقیقه بجوشه کف روشو بگیرید ⬅️ بهش هلوهای نگین شده اضافه کنید ⬅️ بزارید حدود ۱۵ دقیقه با هم بپزه ⬅️ حرارت خاموش کرده و بزارید خنک بشه ⬅️ داخل پارچ ریخته بزارید یخچال خنک بشه ⬅️ تا دو هفته میشه داخل یخچال نگهداری کرد 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داخل آرامپز ، سه سوته حاضره😍 در زبان کوردی ماشینه🥰 این آش باید تند و تیز باشه 🌶️ مواد لازم: ۱ پیمانه ماش نیم پیمانه گندم پوست کنده نیم پیمانه لوبیا چشم بلبلی نیم پیمانه نخود نیم پز فلفل تند دو عدد زردچوبه و نمک سبزی خشک دو قاشق غذاخوری👈🏻نعنا و آویشن کوهی، جاتره 🌱همون مرزه محلی یک لیتر آبجوش ۱عدد پیاز درشت روغن نیم استکان ⬅️ گندم و ماش و لوبیا چند بار بشویید ⬅️ پیاز رنده یا نگینی خورد کنید ⬅️ داخل قابلمه روغن ریخته و پیاز تفت داده وقتی سبک شد زردچوبه و سبزی خشک اضافه کنید ⬅️ ماش و نخود داخل قابلمه ریخته بهش آبجوش اضافه کنید ⬅️ درشو بزارید روی تایم ۷۵تا کامل بپزد ⬅️ بعد از تایم درشو برداشته و داخل کاسه بریزید ⬅️ داخل قابلمه روی اجاق همین مدلی درست میشه 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این روشی که من درست کردم هم بینهایت خوشمزه و لذیذه هم مورد پسند ما ایرانیاست😁✋🏻 این برگر نسخه اورجینال نیست ولی با ذائقه ایرانی ها بشدت جوره ،برگر اورجینال فقط گوشت گوساله نمک و فلفل هست مواد لازم گوشت چرخکرده برای هر قرص برگر ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد متوسط پوره شده(با رنده ریز رنده کنید و بعد آبش رو بگیرید) نمک،فلفل سیاه،پودرسیر و پیاز نان برگر(هر دو طرف کره بزنید و تست کنید) خیارشور،جعفری،پیاز قرمز مایونر لیموترش تاره گوجه ریحان تازه اصلا فراموش نشه 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا 😍 برنج : چهار پیمانه، عدس: یک پیمانه، کشمش: یک پیمانه، گردو: یک پیمانه، زردچوبه: یک قاشق چایخوری، نمک: یک قاشق غذاخوری، فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری، پودردارچین: نصف قاشق چایخوری، زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری، گلاب : یک قاشق غذاخوری 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوعی ترشی است که با استفاده از فلفل کبابی، سیر، سرکه، نمک، و سبزیجات معطر تهیه می شود.ترشی فلفل طعم خاصی دارد و به عنوان چاشنی در کنار انواع غذاها استفاده می شود. فلفل کاپی: 1 کیلوگرم، سیر: 8حبه، سرکه 2 لیوان، نمک: 1قاشق غذاخوری،فلفل تند 1عدد، جعفری وگشنیز:۳ قاشق غذاخوری، نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری فلفل ها را روی حرارت مستقیم کباب کنید تا پوستشان سیاه شود. فلفل های کباب شده را در کاسه ای بزرگ بریزید و رویشان را سلفون بپوشانید تا خنک شوند. فلفل های خنک شده را پوست بکنید درظرفی اول فلفل بعد جعفری وگشنیز سیر فلفل تند پودر نعناع ردیفی لایه به لای ادامه میدیم تا ففلا تموم بشه ودرآخر یک قاشق نمک رو در سرکه حل کرده روی ترشی میریزیم بعد ۲۴ ساعت نوش جان کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛