eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓🍊🍍 ویژه یلدا 🍍🍊🍓🍌 یه ایده ی یلدایی همه چیز تمام خوشکل و خوشمزه . 💚برای درست کردن این خوشمزه ی جذاب به چند نوع میوه با رنگهای مختلف و چند مدل مغز نیاز داریم . 💚ابتدا ژلشو آماده میکنیم . 💚برای این قالب من از ۳ بسته ژله استفاده کردم که دوتاش آلوورا و یکیش هم آناناس بود . 💚پودر های ژله رو با ۴/۵ پیمانه آب جوش مخلوط کردم و خوب هم زدم تا کاملا ذرات ژله حل بشه . 💚از این زمان حدود یک ساعت ظرف رو در دمای محیط گذاشتم تا حرارتش و از دست بده . 💚وقتی ژله گرمی نداشته باشه خیلی سریع با رفتن توی یخچال خودشو میگیره . 💚حالا قالبمو به کمک یه ظرف دیگه به صورت کج ثابتش میکنم و کم کم از میوه ها و آجیل ها در جهات مختلف میریزم . هر بار که یک لایه میوه یا آجیل گذاشتم یه لایه ی خیلی کم از ژله روش ریختم تا جایی که فقط کمک کنه میوه و آجیلم فیکس بشه . اینجا حواستون باشه ژله زیاد نریزید که اگه زیاد بشه باعث میشه تا میاین قالب رو جابه جا کنید و داخل یخچال بزارید میوه ها توی ژله شناور بشن و جاهاشون تغییر کنه . 💚هر بار وقتی ژله کمی خودشو گرفت و نیم بند شد یه مرحله دیگه میوه یا آجیل میچینیم و این کار رو تا پر شدن قالب ادامه میدیم . 💚وقتی قالب پر شد بهتره ۲۴ ساعت به ژله استراحت بدین و بعد از قالب خارجش کنید . 💚این دسر فوق العاده خوشمزه و زیباس و برای یلدا به خاطر وجود میوه و آجیل خیلی ایده ی خوبی میتونه باشه . 💚واسه مهمونیاتون درستش کنید که میزتون و فوق العاده شیک میکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین و خوشمزه ترینه مهم تراز همه یکی دوقلم مواد احتیاج داره😍 موادلازم: ۱ پیمانه بادام نصف پیمانه پودر قند عرق هل یا پودر هل به میزان لازم گلاب به میزان لازم رنگ خوراکی و زعفران به میزان لازم شکر برای تزیین به میزان 🌸برای رنگ زرد من از زعفران دم کرده استفاده کردم 🌸وقتی پودر بادام پودرشده رو به سه یا چهار قسمت تقسیم کردیدکم کم پودر قند اضافه کنید تاجایی که میخواید شیرین باشه 🌸وقتی پوست بادام رو جدا کردید بزارید یه روز خشک بشه اگه خیس باشه خوب پودر نمیشه 🌸میتونید یه جای پودر قند از شکر استفادت کنید ولی با بادام ها داخل اسیاب بریزید تا با هم پودر بشن گلاب رو تا جایی اضافه کنید ک نه مواد سفت باشه نه شل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين شيك براي شب يلدا درست كن 👌🏻👌🏻 مواد لازم: ژله انار ۱بسته(بستگی به حجم قالبتون) آب جوش ۲لیوان انار دون شده ✅ پاناکوتا شیر دو لیوان به ازای هر یک لیوان شیر ۱ قاشق پودر ژلاتین نوک قاشق وانیل نصف ليوان شكر خامه ١٠٠ گرم شير به همراه شكر پودر ژلاتين با هم مخلوط بشه و حالت اسفنجي پيدا كنه بعد روي شعله ملايم بزاريد مواد اصلا نبايد بجوشه وقتي ازش بخار بلند شد يعني به اندازه كافي گرم شده شعله رو خاموش كنيد خامه رو حتما گرم كنيد(بن ماري)بعد به مواد شيري اضافه كنيد اگه خامه سرد به مواد اضافه بشه.پاناكوتا حالت ٢فاز ميگيره حالا مواد رو از صافي رد كنيد و داخل ظرف يا قالب مورد نظر بريزيد روشو با انار تزيين كنيد يا چاپ خوراكي يا ميتونيد متن مورد نظر رو روي كاغذ روغني بنويسيد با شكلات بن ماري شده روش بنويسيد چند دقيقه داخل فريزر بمونه بعد از كاغذ جدا كنيد روي دسر بزاريد….. خيلي شيك و مجلسي🥰 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😉🍉 هیچ نیازی هم به فر نداری با کمترین ابزار این خوشمزه یلدایی رو آماده کن😋❤ برای درست کردنش نیاز داریم به👇🏻 تخم مرغ ٣ عدد شكر ۱ونیم پیمانه وانیل ۱/۲ ق چ شیر نصف پیمانه روغن نصف پیمانه آرد ۲ پیمانه بکینگ پودر ۲ ق چ دستور پخت😋🍉 تخم مرغ و‌شکر ‌و وانیل را هم بزنید تا پفکی و کشدار بشه شیر و روغن را اضاف و‌کمی هم بزنید آرد و بکینگ پودر روی مواد الک کنید و هم بزنید یکدست بشه نصف مواد رو رنگ قرمز بزنید و نصف دیگر رو ۲ قسمت کنید یکی رنگ سبز بزنید یکی همون سفید بمونه مواد قرمز رو تو قالبی که روغن و آرد پاشی کردید بریزید و در قابلمه که تا نصف قالب آب جوش ریختید ۱۰ دقیقه پخت کنید و مواد سبز و سفید را که در قیف ریختید مثل ويديو روى مواد قرمز پايپ كنيد و ۴۵ دقیقه ی دیگه پخت کنید. نکات طلایی🌟💫 🔺حتما برای ٤٥ دقيقه پخت از دم كنى استفاده كنيد 🔺اگر طعم گلاب و هل دوست داريد از ٢ ق غ گلاب و ١/٢ق چ هل هم در اين د.ستور ميتوانيد استفاده كنيد 🔺قبل از خارج كردن از قابلمه با سيخ چوبى چك كنيد 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز مادر 😍 تخم مرغ ۳عدد، شکر یک لیوان سرخالی، وانیل نصف ق چ، شیر گرم نصف لیوان، روغن نصف لیوان، آرد دو لیوان، بیکینگ پودر دو ق م مواد لازم برای خامه 👈خامه صبحانه نصف پاکت، پودر قند دو ق غ، پودر نارگیل دو ق غ مواد لازم برای گل های ژله ای👈ژله الوورا یک بسته، ابجوش یک لیوان، خامه یک پاکت قالب پخت کیک بیست سانتی هست قالب پلاستیکی فقط با روغن مایع چرب کنید برای پخت تو فر گازی دمای ۱۷۰ درجه بندت ۵۰ دقیقه فر برقی بیست درجه درجه کمتر بزارید 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه پیش غذای جذاب و خوشمزه برای میزمهمونی هاتون🥰 ✅مواد لازم برای رول کالباس نان باگت، ژامبون يا كالباس،سس مايونز سر و ته باگت رو ببرين وسطش روباز كنين و خميرش رو بيرون بيارين بعد با يه وردنه يا ليوان نان رو صاف كنين سس مايونز به همه ي سطح نان بزنين و تمام سطح نان رو كالباس بچينين و دوباره روش سس بزنين و بعد رول كنين و داخل کیسه فریزر بزارين یک ساعت داخل يخچال بعدبرش بزنین ✅برای سالاد ماکارونی ماکارونی فرمی یک بسته، هویج پخته نگینی۴عدد، خیارشور نگینی ۸عدد، کالباس۱۰برش، سیب زمینی نگینی پخته ۲عدد، مرغ پخته نگینی یا نخودفرنگی پخته به دلخواه برای سس سالاد ماکارونی: ۵ قاشق سس مایونز +۲ قاشق سس خردل ملایم+ نمک و فلفل 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک متفاوت👌👌...... چون با هنر و خلاقیت خودت روش نقاشی کشیدی😋 ❄️ پودر ژلاتین ۱۰ گرم آب برای ژلاتین ۶۵ گرم شکر ۲۳۰ گرم گلوکز ۵۰ گرم وانیل ۱/۲ق چ آب ۷۵ گرم ❄️این مقدار مواد برای دو کیک با قطر ۲۰ تا ۲۳ مناسبه برای یک کیک مواد رو نصف کنید ❄️اگر سس سفت شد میتونید روی بخار گرم کنید و مجدد استفاده کنید ❄️بافت سس کش‌دار هست و مزه ای شبیه گز داره ❄️اگر میخواین خیلی شره نکنه بذارید چند دقیقه در دمای محیط خنک بشه بعد روی کیک بریزید. ❄️برای داشتن سس برفی رنگی موقع هم زدن، رنگ ژله ای دلخواه را به آن اضافه کنید 🔴برای حجم دادن به انارها با رنگ قرمز ژله ای بدون رقیق کردن یک طرف انارها بکشید تا تیره تر بشه و برای ایجاد برق روی انارها با قلم موی بدون رنگ مرطوب روی آنها کشیده تا کمی رنگش روشن تر بشه🔴 آرد ۲۸۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع پخت و پز ۱۴۵ گرم شیر ۱۳۵ گرم خامه صبحانه ۵۰ گرم حذفش نکنید بافت خوبی به کیکتون میده وانیل نصف ق چ بکینگ پور ۲ ق چ دما ی فر گازی ۱۸۰ دمای فر برقی ۱۷۰ مدت پخت تقریبا ۴۰ دقیقه تخم مرغ.شکر و وانیل رو ۳تا۴ دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم تا حجیم و کشدار بشه. روغن و شیر و خامه را افزوده و ۲ دقیقه با دور کم مخلوط می‌کنیم. آرد و ب پ الک شده را طی چند مرحله افزوده و با لیسک فولد کرده در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای بدونی موقعی که وقت نداری واسه مهمونی چی درست کنی؟😍 من سپیده هستم میخوام یه دستور سریع و پر طرفدار یادتون بدم 🤩 ۲ لیوان آرد، ۱قاشق چایخوری نمک،۱۰۰ گرم کره، ۲ عدد تخم مرغ، مخلوط کنید ۳ قاشق غذاخودی جعفری خرد شده اضافه کنید با دست ورز بدید تا یکدست بشه از خمیر به اندازه گرد یکسان جدا کنید با دست بازش کنید برای مواد میانی پیاز، گوشت چرخکرده، جعفری، فلفل دلمه ای، ادویه، روی خمیر بریزید با دست خمیر ببندید مطابق فیلم بهش شکل بدیدکف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و پیراشکی ها بچینید با تخم مرغ رومال کنید، بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی بشه اینم از پیراشکی های خوشمزمون که حاضر شد حتما این پیراشکی های خوشمزه امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا و سبزیجات 🙋‍♀️🤪 من قارچ نداشتم ولی اگه داشتم حتما آخر کار اضافه میکردم ب غذا. ‌ مواد اولیه: لوبیای خشکم یک و نیم لیوان بود که دو روز خیس‌ش کردم و دو تا پیاز، دو تا سیب‌زمینی و دوتا هویج و نصف لیوان نخودفرنگی، نصف لیوان ذرت و یک‌چهارم فلفل دلمه و دو قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه بود. ‌ درباره نون‌ها هم که طعم‌دار کردنش با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر هست. اول نون‌تون رو بچشید اگه نمک داشت، نمک‌ش رو کم بریزید و فقط پنج تا ده دقیقه در حد برشته شدن بذاریدش تو فر. راستی میدونستید، خوراک لوبیاهای رشت به‌شدت معروفه و صبحونه با یه سیخ کباب چنجه تقدیم‌ش میکنن به مشتری؟ من عاشق این ترکیب‌م هرچند که شمالی‌ها اصلا با این سبک و سیاق درست نمیکنن و لوبیاها فقط پیاز و سیب زمینی و رب داره. شما چجوری خوراک لوبیا درست میکنید و کنارش چی میخورید؟ من بهش آبلیمو و روغن زیتون‌ میزنم و طعم‌ش عالی میشه. ‌ ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسم این ( Dubai Esintisi) هست از سه لایه تشکیل شده به شدت خوشمزه است بریم که بسازیمش 👌🏽 برای لایه اول🌱 کادایف ۱۳۰ گرم کره ۳۰ گرم کره پسته۳ ق غ (اگه کره پسته شیرین بود شیر عسلی و حذف کتید یا کمتر بریزید) (اگه کره پسته نداشتین قابل حذف هست ) شیر عسلی نصف قوطی ارده یک چهارم لیوان پودر پسته دو ق غ لایه دوم مگنولیا 🌱 شیر ۳ لیوان خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکلات سکه ای سفید ۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد شکر نصف لیوان ارد دو ق غ نشاسته ۲ ق غ وانیل یک پاکت لایه ی آخر 🌱 ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکلات شیری ❤️نکته:کادایف و کره رو تفت بدید مواظب باشید نسوزه زیاد تفت ندید ❤️نکته:بعد بزارین از دما بیوفته کره پسته و شیر عسلی و پودر پسته و ارده رو اضافه کنید ❤️نکته:برای لایه ی دوم شیر ارد نشاسته ذرت شکر زرده و وانیل رو اضافه کنید بزارین روی حرارت با ‌ییم مدام هم بزنید تا کاملا غلیظ بشه و بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید خامه و شکلات سفید رو اضافه کنید لایه ی آخر 🌱 شکلات بریزین روی خامه بزارین روی کتری تا بنماری بشه بعد طبق ویدئو بریزین داخل ظرف سرو مورد نظر بعد هرجور دوست داشتین تزیین کنید نوش جونتون باشه 🥰 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و قارچ😍😋 مواد لازم: یک عدد سینه مرغ🍗 قارچ🍄 ۱۰۰گرم پنیر پیتزا🧀 سوسیس🥓 فلفل دلمه رنگی🫑 ذرت پخته شده🌽 گوجه فرنگی🍅 زیتون سبز🫒 ادویه ها (نمک🧂 و‌فلفل قرمز و سیاه🌶 ،اوریگانو یا آویشن🍃،پودر پیاز 🧅و پودر سیر🧄،زردچوبه ،پاپریکا،کمی پودر تخم گشنیز🍀) برای سس: سس کچاپ،خردل فر باید حتما از قبل روشن و گرم باشه دمای ۲۲۰درجه به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه برای طلایی شدن پنیر ۲دقیقه گریل بالا بزنید . زیاد سطح روی پیتزا خشک نشه چون پنیر کش نمیاد. مواد لازم خمیر پیتزا: آرد🥡 ۲۰۰گرم آب ولرم💧۱۴۰گرم(داغ نباشه) روغن زیتون🫒 ۲ق غ شکر 🍚۵گرم(یک ق چ) نمک🧂 ۵گرم(یک ق چ) خمیر مایه خشک فوری🥄 ۵گرم (یک ق مرباخوری) آب ولرم و خمیر مایه و شکر ترکیب کنید آرد الک شده و‌نمک اضافه کنید با هم مخلوط و ۵دقیقه ورز بدید بعد روغن زیتون رو‌هم اضافه کنید خمیر کمی چسبناکی داشته باشه.روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید.بعد استراحت خمیر رو پهن کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات طلایی مامان مهین پز😋 مواد لازم👇 دو تا سینه مرغ که با پیاز، سیر ،برگ بو، نمک، فلفل، پولبیبر، زردچوبه و تخم گشنیز میذاریم دوساعت بپزه. برنج ۴ پیمانه که دون تر از همیشه آبکش میکنیم زرده تخم مرغ ۴عدد ماست همزده که آب نداشته باشه یک تا یک ونیم لیوان(ماست سون کاله) زعفران غلیظ نصف استکان گلاب ۲تا۳ ق.غ روغن مایع و کره آب شده ۱ لیوان نمک،فلفل سیاه، پودر هل و پودر دارچین👍 همه رو با هم قاطی میکنیم و رو برنج میریزیم فقط باید آروم بهم بزنیم تا برنج خورد نشه👌 مواد طعم دار کردن مرغ بعد از ریش کردن که فوق العاده خوشمزش میکنه😍👇 دو سه قاشق ماست با آب یه لیموترش و پودرگل و دو سه قاشق از آب مرغ👌 پیازداغ فراوان برای بین ته چین. . ✨همه نکات طلایی برای این ته چین مامان مهین پز بینظیر کامل تو ویدیو گفته شده 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک متفاوت👌👌...... چون با هنر و خلاقیت خودت روش نقاشی کشیدی😋 ❄️ پودر ژلاتین ۱۰ گرم آب برای ژلاتین ۶۵ گرم شکر ۲۳۰ گرم گلوکز ۵۰ گرم وانیل ۱/۲ق چ آب ۷۵ گرم ❄️این مقدار مواد برای دو کیک با قطر ۲۰ تا ۲۳ مناسبه برای یک کیک مواد رو نصف کنید ❄️اگر سس سفت شد میتونید روی بخار گرم کنید و مجدد استفاده کنید ❄️بافت سس کش‌دار هست و مزه ای شبیه گز داره ❄️اگر میخواین خیلی شره نکنه بذارید چند دقیقه در دمای محیط خنک بشه بعد روی کیک بریزید. ❄️برای داشتن سس برفی رنگی موقع هم زدن، رنگ ژله ای دلخواه را به آن اضافه کنید 🔴برای حجم دادن به انارها با رنگ قرمز ژله ای بدون رقیق کردن یک طرف انارها بکشید تا تیره تر بشه و برای ایجاد برق روی انارها با قلم موی بدون رنگ مرطوب روی آنها کشیده تا کمی رنگش روشن تر بشه🔴 آرد ۲۸۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع پخت و پز ۱۴۵ گرم شیر ۱۳۵ گرم خامه صبحانه ۵۰ گرم حذفش نکنید بافت خوبی به کیکتون میده وانیل نصف ق چ بکینگ پور ۲ ق چ دما ی فر گازی ۱۸۰ دمای فر برقی ۱۷۰ مدت پخت تقریبا ۴۰ دقیقه تخم مرغ.شکر و وانیل رو ۳تا۴ دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم تا حجیم و کشدار بشه. روغن و شیر و خامه را افزوده و ۲ دقیقه با دور کم مخلوط می‌کنیم. آرد و ب پ الک شده را طی چند مرحله افزوده و با لیسک فولد کرده در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده میپزیم 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یلدا مواد لازم : 👇🏻 بیسکوییت پتی پور : 4 بسته، دوتا کاکائویی دوتا وانیلی قهوه ی فوری : دو قاشق چایخوری خامه ی صبحانه :یک بسته(200گرم) پنیر خامه ای : 200 گرم پودر قند : دو سوم لیوان آب جوش : یک چهارم لیوان پودر کاکائو: یک قاشق غذا خوری برای تزیین: 👇🏻 خامه ی قنادی : 200گرم رنگ خوراکی سبز : چند قطره ژله ی بریلو : دو قاشق غذاخوری آب : دو قاشق غذاخوری شکلات اشکی نکات : 👇🏻 💫حتما یک شب تا صبح بذارین یخچال بمونه تا بیسکوییت ها نرم بشن 💫برای تزیین خامه ی قنادی رو بذارین نیمه مذاب بشه و با همزن بزنین تا فرم بگیره و به یه مقدارش کمی رنگ خوراکی سبز اضافه کنین 💫برای روش ژله بریلو رو با آب کمی رقیق کنین و بریزین روش صاف کنین 💫اندازه ی قالب 18 تا20سانت باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
78.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک مواد لازم خرما هسته گرفته (بهتره از رطب استفاده نکنین) نان محلی (کپو) (در کرمان به این نان ضخیم کپو (یا خورشیدی) میگن و اگه در دسترس نبود میتونین از تافتون یا سنگگ نرم استفاده کنین) روغن حیوانی (از روغن مایع یا کنجد هم میشه استفاده کرد) گردو و کنجد (دلخواه میشه از پسته و نارگیل هم استفاده کرد) ادویه ها شامل دارچین، هل، زیره، بادیان (رازیانه) (ادویه چنگمال دلخواهه در کرمان از تخم گشنیز و سیاه دانه هم استفاده میکنن) نوش جان 💖 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
55.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم: پودرژله انار یک بسته پودر ژله توت فرنگی یک بسته پودرژله کیوی یک بسته پودرژله موز یک بسته پودرژله بلوبری یک بسته پودرژله پرتغال یک بسته (شمامیتونید ازهرپودرژله ای که دوست داریداستفاده کنید) بستنی وانیلی یک بسته(۱لیتری) طرزتهیه: ابتدا بستنی وانیلی روبزارید درفضای اتاق تااب بشه. حالا نصف هرپودرژله رو بانصف لیوان ابجوش حل کنید(روی بخارکتری قراردهید تاکاملا حل وشفاف بشه،روش بن ماری) وسپس بانصف لیوان بستنی وانیلی مخلوط کنید(من دراین قسمت زیادهم نزدم تادولایه بشه)ودر ظرف موردنظر بریزید(من دربستنی خوری ریختم)وسپس دریخچال میزاریم تاخودش وبگیره. حالا نصف دیگه پودرژله هارو بانصف لیوان ابجوش به روش بن ماری حل کرده ومیزاریم کمی ازگرما بیفته وسپس روی ژله بستنی هامیریزیم ومجدد دریخچال گذاشته تاببندد. دراخرهم روی اونهارو باهرچیزی که دوست دارید تزیین کنید.من باکیوی،توت فرنگی،انار،پرتغال،شکلات رنده شده،پودرپسته،برگهای سبز نعنا یا...تزیین کردم نوش جان 💖 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
46.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای کرپ: 3 عدد تخم مرغ 10 گرم شکر 2 گرم نمک 12 میلی لیتر روغن دانه 250 میلی لیتر شیر 125 گرم آرد 00 برای پر کردن و تزئین: شکلات تخته ای کرم فندقی طرز تهیه تخم مرغ ها را با شکر و نمک بزنید. روغن دانه، شیر، آرد الک شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر را در تابه بریزید و کرپ ها را آماده کنید. بعد از آماده شدن، روی هر کرپ یک تخته شکلات قرار دهید و آنها را گرد کنید. رول ها را با خامه فندقی سرو کنید. نوش جان 💖 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
55.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من این شیرینی رو برای صبحونه آماده کرده بودم ولی به نظرم برای عصرونه خیلی خیلی گزینه مناسب و راحتیه و حسابی با به لیوان چای دارچین میچسبه. مواد لازم: یک تخم مرغ بزرگ، کمتر نصف لیوان شیر، یک لیوان سرخالی آرد، نصف ق چ وانیل، یک سوم لیوان شکر قهوه ای یا شکر سفید، کمتر از یک ق چ بیکینگ پودر، یک ق چ یا کمتر دارچین ( شیر رو کم کم بریزید، اگر مایه پنکیک رقیق بشه، به هردوطرف به یک اندازه خمیر نمیچسبه... یعنی موقع سرخ شدن، مایه از روی آناناس یا سیب سُر میخوره و میاد پایین. و وقتی میخواید طرف دوم رو سرخ کنید، روش هیچ مایه ای نیست که بخواد سرخ بشه و خلاصه خوشگل نمیشه) برای تولد یا مهمونی هم میشه آماده شون کرد و مثل عکس اول، با شکلات های رنگی بن ماری شده تزیین ش کرد. برای اون شاخه سبز بالای آناناس، شکلات رو توی قیف میریزیم و چندتا خط مثل برگ یا شاخه، روی کاغذ روغنی میکشیم و اجازه میدیم تا سفت بشه و جداش کنیم نوش جان 💖 🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خب اول یه پیمانه آب رو با یه پیمانه شکر روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه و یه شربت یکدست آماده بشه ۲ قاشق کره رو ذوب کنید و بعد یه پیمانه آرد سمولینا داخلش بریزید تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش تغییر کنه حالا شربت آماده شده و یه پیمانه شیر رو داخلش بریزید مرتب هم بزنید تا مواد به خورد هم برن اونو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و یکدستش کنید ۲ پیمانه شیر رو با ۲ قاشق شکر ، ۲ قاشق نشاسته ذرت و یه قاشق آرد روی اجاق بزارید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ بشن و به قوام برسن کمی هم عصاره وانیل یا وانیل شکری و ماست تازه داخلش بریزید و به خوبی اونا رو با هم میکس کنید قبل اینکه کاملا سرد بشه داخل قالب روی لایه قبلی بریزیدش یه ساعتی هم بهش زمان بدین تا سرد و هم دمای اتاق بشه حالا برشش بزنید و با پودر پسته تزیینش کنید این هم از این دسر فوری و راحت نوش جان💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
45.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم کره : ۱۲۵ گرم پودر قند : ۳ قاشق غذاخوری آرد : ۱/۵ لیوان پودر پسته : نصف لیوان شکلات برای تزیین: ۴۰ گرم کره به دمای محیط رسیده با پودر قند الک شده با همزن میزنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب بشه آرد الک شده کم کم اضافه میکنم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبه به دست بیاد پودر پسته اضافه کرده با خمیر کاملا ترکیب میکنیم خمیر پهن کرده برش های مساوی تقسیم میکنیم داخل فر از قبل گرم شده میزاریم در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد چک کنید زیر شیرینی تغییر رنگ داد شیرینی هاتون پخته است شکلات که به صورت بن ماری روی حرارت کتری آب کردیم شیرینی ها بعد از خنک‌شدن داخل شکلات آب شده قرار میدیم و روش با پسته های خرد شده تزیین میکنیم نوش جان 💖 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم خمیر آرد : ۳۰۰ گرم شکر : ۱۰ گرم خمیر مایه : ۱۰ گرم نمک : ۵ گرم روغن زیتون : ۲۰ گرم آب ولرم : ۲۰۰ گرم موادلازم . گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عدد نمک ، فلفل ، پودر سیر : به میزان لازم نکات : ممکنه خمیر یکم سفت بشه که با ورز دادن درست میشه اگر دستاتون درد میگیره میتونید از خمیرزن استفاده کنید .آب پیاز حتما باید گرفته بشه تا موادتون هنگام سرخ شدن وا نره .میتونید خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کنید و داخل فر بزارید بعد از پخت همبرگر رو وسطش قرار بدید .قبل ازینکه روی نان همبرگر کنجد بریزید با آب یا روغن روی نان رو رومال کنید نوش جان 💖 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم هویج 500 تا 600 گرم گلاب 1پیمانه میتوانید از مخلوط آب و گلاب استفاده کنید ولی من کل 1 پیمانه رو گلاب استفاده کردم شکر 1 پیمانه بسته به ذائقه تا 2 پیمانه میتوانید شکر اضافه کنید زعفران دمکرده غلیظ به میزان لازم آرد 1 پیمانه از آرد نول یا سه صفر(آرد قنادی) استفاده کنید روغن مایع نصف پیمانه کره 30 گرم دستور تهیه ابتدا هویج را با مقداری آب بپزید پوره کنید. گلاب+شکر +زعفران را در ظرفی روی حرارت کاملا ملایم قرار دهید تا شکر حل شود شربت نباید بجوشد آرد را در تابه الک کرده با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دهید تا خامی آن برطرف شود دقت کنید حرارت ملایم باشد تا رنگ آرد تغییر نکند. بعد از اینکه آرد را تفت دادید از تابه خارج کرده و روغن مایع و کره را در تابه بریزید تا گرم شوند. سپس آرد تفت داده شده را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید و هم بزنید تا در روغن یکدست شود. سپس پوره هویج را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. شربت را در سه مرحله اضافه کنید. شربت را با حرارت کم اضافه میکنیم مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت به خورد حلوا برود و حلوا وسط ظرف جمع شود نوش جان💖 🥮🥕🥮🥕🥮🥕🥮 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک 😍😋 ✅مواد پنکیک باید قبل از پخت نیم ساعت توی محیط استراحت بکنه. یکبار این نکته رو رعایت کن ببین پنکیک هات چقدر عالی میشن. اگه وانیلی میخواید درست کنید پودر کاکائو رو حذف و به جاش آرد جایگزین کنید. آرد: ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری استاندارد نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری استاندارد پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری استاندارد تخم مرغ به دمای محیط رسیده: ۱ عدد وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری شکر: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع ۲قاشق غذا خوری به جای روغن میتونید از ۴۰گرم کره ذوب شده وبه دمای محیط رسیده، استفاده کنید. شیر به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه ✅دقت کنید که موقع ترکیب کردن مواد خشک و خیس خیلی زیاد ملات رو هم نزنید وگرنه بیکینگ پودر غیر فعال میشه و پنکیک پف نمی‌کنه. ⭕️بعد از اینکه مواد پنکیک آماده شد روی ظرف رو بپوشانید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت بدید و‌بعد بپزید. ❌حرارت گاز متوسط باشه ولی تابه به خوبی داغ شده باشه. از تابه خوب و نچسب استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛