eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد کره ۲۰ گرم سوسیس ۱۵۰ گرم پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم نمک و فلفل به میزان دلخواه تخم مرغ ۱ عدد ✍اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم (اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید) به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم (اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید) خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد برای بیست و هفت عدد بیسکویت پونزده گرمی: کره صد گرم تخم مرغ یک عدد پودرقند سه چهارم پیمانه ارد سفید یک و یک دوم پیمانه پودر کاستارد چهار ق غ سرخالی بکینگ پودر یک دوم قاشق مرباخوری وانیل کمی کره و پودر قند رو تا حد سفید شدن بزنید. تخم مرغ و وانیل رو بریزید و باز هم بزنید. مخلوط ارد و ب پ و کاستارد رو بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید, ظرف حاوی خمیرو به مدت نیم ساعت بزارید داخل یخچال. بعد گلوله کنید و توی سینی کاغذ انداخته با فاصله بچینید و تو مایکروفر با کانوکشن صدوشصت درجه,پونزده دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🧀 ▫️1-خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری ▫️2-شکر 3 قاشق غذاخوری ▫️3-آب ولرم1/4پیمانه ▫️4-شیر1پیمانه ▫️5-روغن مایع نصف پیمانه ▫️6-تخم مرغ 1 عدد ▫️7-نمک نصف قاشق چای ▫️8-آرد حدود 4 پیمانه ▫️9-پنیر خامه ایی گردو خرد شده به مقدار لازم ▫️10-تخم کنجد یا آفتابگردان برای روی کار ▫️11-حلوا ارده مقداری ▫️12-عسل رقیق و گرم مقداری 🔴طرز تهیه🔻🥐 🔸ابتدا خمیر مایه آب ولرم و 1 قاشق شکر را مخلوط درب ظرف را میزاریم حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کنه... در ظرف دیگه تخم مرغ نمک و بقیه شکر و شیر و روغن مایع و 1 قاشق از آرد را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را ریخته کم کم آرد میریزیم تا خمیری نرم و لطیفی در بیاد و 10 دقیقه ورز میدیم داخل ظرف گذاشته 1 قاشق روغن روی خمیر ریخته و سلفون میکشیم 1 ساعت استراحت میدیم 🔸روی میز کار کمی آرد میریزیم و خمیر را به شکل مستطیل باز میکنیم و با رول بر به شکل مثلث می بریم مثلثهای همه یک اندازه و متوسط باشن بالای مثلث از قسمت پهنش وسط را یک برش کوچک میدیم و لبه ها رو از دو طرف به طرف تو تا می زنیم و مقداری پنیر خامه ایی و گردو خرد شده ریخته و مثل فرش رول میکنیم تا انتها ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختین با فاصله چیده چون کروسانها پف میکنن و دوبرابر میشن 20 دقیقه روشون رو پارچه می اندازیم و استراحت 🔸بعد از استراحت با زرده تخم مرغ روشون رو رومال میکنیم و کنجد یا تخم آفتابگردان روش میریزیم وروش اسپری آب می زنیم ودر مایکروفر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 30 تا 40 دقیقه می پزیم.بعد از دستگاه دراورده عسل گرم روبا فرچه روشون می کشیم و گردو برشته و خرد شده روشون ریخته ♦️من چند تا از کروسانها روداخلش ارده و پنیر ریختم.میتونید از شکلات نوتلا هم استفاده کنید. ♦️این نان ماندگاری داره و اصلا خشک یا خمیر نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کروسان_پنیری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 تخم مرغ چهار عدد نمک یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ماست یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد دو پیمانه مواد گوشتی به میزان لازم ابتدا چهار عدد تخم مرغ رو بانمک میزنیم تا رنگش روشن و کشدار شود بعد روغن را اضافه کرده و کمی میزنیم وماست به مواد اضافه میشود و در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک کردیم اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم کاغذ رو هم چرب میکنیم نصف مواد رامیریزیم بعد از مواد گوشتی که آماده کردیم میریزیم بقیه مواد کیک را اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه میپزیم مواد گوشتی من شامل گوشت چرخی و قارچ و فلفل دلمه و پودر کاری ونمک و دارچین و رب گوجه و پیاز داغ بود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷#ترفند_آشپزی فوت و فن کیک یکی از دلایل رایج پف نکردن کیک تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده .حتما باید تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بماند و بعد استفاده شود. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام جمعه بیست و دوم شهریور ماه 🌸درود به صبح 🌿درود به عشق 🌸درود به مهربانی 🌿درود به دوستان گلم 🌸صبحتون پر از 🌿عطرخوش زندگی 🌸دلتون گرم از عشق و امید 🌿قلبتون سـرای مهربانی 👇 ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم مایه‌ی ( یا ) : بادمجان ...................... 750 گرم جعفری تازه .................. 1 فنجان(خرد شده) شیر ............................ نصف فنجان پنیر موتزارلا ..............‌... 200 گرم(رنده شده) گوشت چرخ‌کرده ........... 100 گرم تخم‌مرغ ...................... 2 عدد سیب‌زمینی .................. 1 عدد متوسط(پخته) نمک ........................... به مقدار لازم فلفل سیاه ................... به مقدار کافی . مواد لازم دیگر: آرد ............................. 200 گرم پودر زیره .................... 1 قاشق مرباخوری تخم‌مرغ ...................... 2 عدد روغن مایع ................... به مقدار لازم . طرز تهیه: بادمجان‌ها را کرده و پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم و بادمجان‌های را خرد کرده و در مناسبی می‌ریزیم. ، و را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت 15 دقیقه بماند سپس چرخ‌کرده، ی خرد شده، ، پخته‌ی رنده شده و ی رنده شده را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. از مایه‌ی کوکو، تکه‌هایی به بزرگی یک تخم‌مرغ جدا کرده و کف دست شکل می‌دهیم و در یک سینی می‌چینیم. در ظرف دیگری و پودر را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم و تخم‌مرغ ها را نیز در یک ظرف جداگانه به خوبی می‌زنیم تا یکدست شود. هر کوکوی از قبل آماده شده را ابتدا در آرد می‌غلتانیم تا تمام اطراف آن کاملا به آرد آغشته شود سپس در تخم‌مرغ زده شده فرو کرده و دو طرف آن را در مایعِ داغ، می‌کنیم و بعد از این که کوکو آماده شد، از روغن خارج کرده و روی کاغذ خشک‌کن آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه‌ی آن گرفته شود سپس در کنار ، می‌کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛