eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ✅ کیک گلاب زعفران😋 ✍ مواد لازم تخم مرغ:۳عدد شکر:۱۱۰گرم(۱/۲پ) روغن مایع:یک دوم پ سرخالی زعفران دم و صاف شده:۱ق س یا بیشتر گلاب:۲ق س شیر یا آب:یک چهارم پ پودر هل به دلخواه آرد:۱۸۰گرم(تقریبا یک و یک چهارم پ) ب پ:۱ق چ کمی سرپر 🍜 طرز تهیه: تخم مرغ ها+شکر+پودر هل را باهمزن برقی زده تا حجیم و کرمرنگ شود. گلاب+ زعفران+آب را مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی افزود و ۳۰ثانیه هم میزنیم. روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن ترکیب میکنیم. آرد و ب پ را با هم الک کرده و با دور کند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم. مایه کیک را در قالب مافین دارای کپسول کاغذی ؛یا قالب لوف یا گردِ ۲۰سانت ریخته و در فر ۱۸۰درجه یا برقی۱۶۰درجه با فن روشن به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه برای کیک کوچکتر و ۳۵_۴۰دقیقه برای کیک بزرگتر میپزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گلاب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول قالب مورد نظرتو با ليوان فرانسوي دسته دار اب كن تا ٣/٤قالب بر بشه .تعداد ليوان ابها رو بشمر اين ميشه تعداد تخم مرغ مورد نياز واسه اون قالب به ازاي هر يك تخم مرغ ٣٠ گرم شكر ٣٥گرم ارد ١/٢ق غ روغن مايع ١/٢ق غ ابجوش ١/٨ق ج ب پ و براي كلش وانيل ١/٤ق ج اول فر روشن بشه بعد ارد سه بار الك بشه بعد زرده و سفيده رو با دقت جداكنين .زرده رو با شكر و وانيل مخلوط كنين بزارين كنار اول سفيده رو با يك پنس نمك بزنين تا خوب سفت بشه و از ظرف نريزه حالا ميريم واسه هم زدن مخلوط زرده.با دور تند هم ميزنين حدود ٤دقيقه.بعد ابجوش(نه اب كرم .فقط جوش) رو در حاليكه همزن روشن هستش اروم اروم مخلوط ميكنين.و هم ميزنين تا شكر حل بشه يا دونه هاي شكر ريزتر بشن.خودتون متوجه ميشين حالا همزنو خاموش كنين و همزن دستي بردارين .يكم از سفيده و يكم ارد رو ميريزين تو مايع و دوراني هم ميزنين ارد و سفيده طي سه مرحله تموم بشه.و در دور اخر ارد بكينگ پودر رو با ارد مخلوط و به مايه اضافه ميكنين.در اخر روغن مايع رو ميريزين و به دوراني هم زدن ادامه ميدين تا مخلوط بشه حالا ميريم واسه قالب، قالب رو فقط كاغذ روغني ميندازين و بهيج عنوان چرب نميكنين اكر قالب نازكه دو لايه كاغذ بندازين معمولا نيازي نيس مايه رو تو قالب بريزين و بزارين تو فر ١٨٠درجه كه روشن كردين در ٤٥دقيقه اول بهيج عنوان درفر رو باز نكنين وقتي بعد از تست كيك پخته بود فر رو خاموش كنين و در فر رو بازكنين اما قالب رو بيرون  نيارين جون يكدفعه تو هواي بیرون پفش می خوابه وسط کیک را برش دادم و خامه زدم و شکلات چیپسی و موز و گردو ریختم.بعد رو و دور کیک را در چند مرحله خامه کشی کردم و با سس کارامل پوشوندم وباگلهای خامه ای تزیین کردم سس کارامل اول یکپیمانه شکر رو کارامل کنید وبعد بهش 50 گرم کره اضافه کنید وقتی آب شد نصف بسته خانه صورتی توش بریزید وهم بزنید میتونید خامه بیشتر بریزید ولی کم کم تا حرارت کارامل پایین نیاد چون سفت میشه این سس فوق العاده هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❤️💛💚💙💜 ایده شیرینی پزی: برای شکل دادن به کلوچه و شیرینی میتونید از ماکارونی های شکلک دار استفاده کنید فقط ماکارونی رو داخل اب کنید و زود خارج کنید تا هنگام فرم دادن به شیرینی نچسبه 🍪🍪 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_گوشت مواد لازم : نان لواش ۶ عدد برشته نباشه گوشت چرخکرده گوساله ۴۰۰ گرم پیاز متوسط ۳ عدد کدوحلوایی چهارصد گرم ماست محلی سه قاشق سوپ خوری خامه_ترش ۱۰۰ گرم سس گوجه ۱۰۰ گرم پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم دستور پخت : ابتدا پیاز له شده با مخلوط کن و کدوحلوایی رنده شده و گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم طبق فیلم با نان ها و مخلوط بالا رول های گوشت را درست کرده و با برش لقمه ها را می سازیم کف ظرف فر را با روغن چرب کرده لقمه ها را چیده و برای سس ماست و سس گوجه و پنیرپیتزا و نمک و فلفل و به دلخواه پودسیر را با هم مخلوط کرده روی لقمه ها ریخته و با دمای دویست درجه پنجاه دقیقه داخل فر می پزیم پ.ن : در صورت نداشتن ماست خانگی از دوغ کفیر استفاده کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش اول: فلفل دلمه ای کامل (1تا2 هفته ) روش :فلفل دلمه ای کامل را در کیسه پلاستیکی وکیوم گذاشته و داخل یخچال بگذارید فلفل دلمه ای را در کیسه بریزید و در کشوی یخچال قرار دهید می توانید کیسه را باز کنید و یک فلفل دلمه ای کامل را هنگام نیاز برداشته و بقیه آن را در یخچال نگه دارید. وقتی با این روش نگه داری شود، فلفل دلمه ای 1 تا 2 هفته سالم می ماند. توجه داشته باشید فلفل دلمه ای سبز بیشتراز فلفل قرمز یا زرد خواهد ماند روش تازه نگه داشتن فلفل دلمه ای در فریزر: روش 2: فلفل دلمه ای خرد شده همچنین می توانید فلفل دلمه ای خرد شده را با نگهداری در یخچال به مدت کوتاهی تازه نگه دارید یا برای مدتی طولانی تر فریز کنید نگهداری تکه ها فلفل دلمه ای ( تا 1 هفته ) مرحله 1. بشویید و تخم های آن را بیرون آورید و فلفل دلمه ای را تکه تکه کنید، فلفل دلمه ای را به طور کامل بشویید؛ تا هرگونه آلودگی آن از بین رود. با دقت فلفل دلمه ای ها را دو نیم کرده . دانه ها بیرون آورید فلفل ها را به صورت تکه های ضخیم ببرید. مرحله 2. تکه های فلفل در یک دستمال کاغذی بپیچید برای نگه داری فلفل دلمه ای،آنها را داخل دستمال کاغذی بپوشانید. مرحله 3. برش ها را در یک ظرف محفوظ از هوا قرار دهید و آب سرد یخچال روی آن بریزید و داخل یخچال قرار دهید. دستمال را در یک ظرف محفوظ از هوا قرار دهید. مقداری آب سرد در ظرف بریزید. درپوش آن را بگذارید و ظرف را درطبقه سبزیجات یخچال قرار دهید. تکه های فلفل دلمه ای نیز تا یک هفته با استفاده از این روش ترد باقی خواهند ماند. اگر می خواهید آن ها را بیشتر نگه دارید ، پس از یک هفته آب را عوض کنید. روش نگهداری و فریز کردن( 10 تا 12 ماه ): اگر می خواهید فلفل دلمه ای را نگه دارید تا در طول ماه های سخت زمستان کمی استفاده کنید، می توانید این کار را با فریز کردن برش های فلفل، انجام دهید. مرحله 1. تکه های فلفل را یک ساعت فریزکنید . تکه های فلفل دلمه ای را روی سینی پخش کنید. سینی را یک ساعت یا بیشتر در فریزر بگذارید تا این که تکه های به طور کامل منجمد شوند. مرحله 2. تکه های یخ زده را در داخل کیسه وکیوم بریزید و آن ها را منجمد کنید. کیسه های مهروموم شده را در فریزر نگه دارید. می توانید چند برش را در زمان نیاز، با آماده کردن دسته های جداگانه بردارید. فلفل دلمه ای ها اینطور 10 تا 12 ماه می مانند ، اگرچه توصیه می شود سبزیجات منجمد در عرض 8 ماه مصرف شوند. روش 3: پختن فلفل دلمه ای( 4 تا 6 ماه ): راهی دیگر برای جلوگیری از هدر رفتن و حتی کمک به کاهش زمان پخت این است که فلفل دلمه ای پخته شده را منجمد کنید. ترفند این است که فلفل دلمه ای را تا نیمه راه درست کنید تا آنها طعم خود را بدون اینکه بیش از حد خیس شوند حفظ کنند. به سادگی، تکه های فلفل دلمه ای را در کمی روغن زیتون سرخ کنید و زمانی که نیمی از آن ها پخته شد ، آنها را از روی گرما بردارید. مرحله 1. تکه های فلفل را فریزکنید تکه های فلفل پخته را روی بشقاب پهن کنید. آن را یک ساعت یا بیشتر در فریزر بگذارید تا منجمد شود. مرحله 2. آنها را در کیسه و فریزر قرار دهید تکه های یخ زده را در کیسه بگذارید. از یک نی برای بیرون کشیدن تمام هوا استفاده کنید و کیسه را ببندید، در نتیجه به طور موثر کیسه را مهر و موم کنید و کیسه را در فریزر نگهداری کنید. زمانی که آماده استفاده از آن ها هستید، می توانید آن ها را از فریزر بیرون آورید و آن ها را 3 تا 4 روز دیگر در یخچال نگه دارید. توصیه می کنیم چندین بسته کوچک را منجمد کنید و هر بار که نیاز دارید یک کیسه را بردارید. تکه های فلفل دلمه ای را می توان در فریزر 4 تا 6 ماه نگه داشت . نکات: در حالی که این روش ها کمک خواهند کرد که مدت طولانی فلفل دلمه ای را نگهداری کنید، باید مراقب باشید خراب نشود. وقتی فلفل دلمه ای خراب می شود، نرم و بی رنگ می شوند، آن ها را بیرون بریزید تا یخچال و موادر غذایی دیگر شما بد بو نشدند. اگر می خواهید با یک روش نگهداری ساده، فلفل دلمه ای خرد شده را 2 تا 3 روز داشته باشید، می توانید آن ها را سالم در یخچال نگه دارید فقط آن ها را در ظرف قرار دهید. علاوه بر خاصیت ، فلفل دلمه ای را می توان برای تزیین غذا استفاده کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد کره ۲۰ گرم سوسیس ۱۵۰ گرم پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم نمک و فلفل به میزان دلخواه تخم مرغ ۱ عدد ✍اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم (اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید) به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم (اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید) خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد برای بیست و هفت عدد بیسکویت پونزده گرمی: کره صد گرم تخم مرغ یک عدد پودرقند سه چهارم پیمانه ارد سفید یک و یک دوم پیمانه پودر کاستارد چهار ق غ سرخالی بکینگ پودر یک دوم قاشق مرباخوری وانیل کمی کره و پودر قند رو تا حد سفید شدن بزنید. تخم مرغ و وانیل رو بریزید و باز هم بزنید. مخلوط ارد و ب پ و کاستارد رو بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید, ظرف حاوی خمیرو به مدت نیم ساعت بزارید داخل یخچال. بعد گلوله کنید و توی سینی کاغذ انداخته با فاصله بچینید و تو مایکروفر با کانوکشن صدوشصت درجه,پونزده دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🧀 ▫️1-خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری ▫️2-شکر 3 قاشق غذاخوری ▫️3-آب ولرم1/4پیمانه ▫️4-شیر1پیمانه ▫️5-روغن مایع نصف پیمانه ▫️6-تخم مرغ 1 عدد ▫️7-نمک نصف قاشق چای ▫️8-آرد حدود 4 پیمانه ▫️9-پنیر خامه ایی گردو خرد شده به مقدار لازم ▫️10-تخم کنجد یا آفتابگردان برای روی کار ▫️11-حلوا ارده مقداری ▫️12-عسل رقیق و گرم مقداری 🔴طرز تهیه🔻🥐 🔸ابتدا خمیر مایه آب ولرم و 1 قاشق شکر را مخلوط درب ظرف را میزاریم حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کنه... در ظرف دیگه تخم مرغ نمک و بقیه شکر و شیر و روغن مایع و 1 قاشق از آرد را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را ریخته کم کم آرد میریزیم تا خمیری نرم و لطیفی در بیاد و 10 دقیقه ورز میدیم داخل ظرف گذاشته 1 قاشق روغن روی خمیر ریخته و سلفون میکشیم 1 ساعت استراحت میدیم 🔸روی میز کار کمی آرد میریزیم و خمیر را به شکل مستطیل باز میکنیم و با رول بر به شکل مثلث می بریم مثلثهای همه یک اندازه و متوسط باشن بالای مثلث از قسمت پهنش وسط را یک برش کوچک میدیم و لبه ها رو از دو طرف به طرف تو تا می زنیم و مقداری پنیر خامه ایی و گردو خرد شده ریخته و مثل فرش رول میکنیم تا انتها ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختین با فاصله چیده چون کروسانها پف میکنن و دوبرابر میشن 20 دقیقه روشون رو پارچه می اندازیم و استراحت 🔸بعد از استراحت با زرده تخم مرغ روشون رو رومال میکنیم و کنجد یا تخم آفتابگردان روش میریزیم وروش اسپری آب می زنیم ودر مایکروفر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 30 تا 40 دقیقه می پزیم.بعد از دستگاه دراورده عسل گرم روبا فرچه روشون می کشیم و گردو برشته و خرد شده روشون ریخته ♦️من چند تا از کروسانها روداخلش ارده و پنیر ریختم.میتونید از شکلات نوتلا هم استفاده کنید. ♦️این نان ماندگاری داره و اصلا خشک یا خمیر نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کروسان_پنیری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 تخم مرغ چهار عدد نمک یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ماست یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد دو پیمانه مواد گوشتی به میزان لازم ابتدا چهار عدد تخم مرغ رو بانمک میزنیم تا رنگش روشن و کشدار شود بعد روغن را اضافه کرده و کمی میزنیم وماست به مواد اضافه میشود و در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک کردیم اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم کاغذ رو هم چرب میکنیم نصف مواد رامیریزیم بعد از مواد گوشتی که آماده کردیم میریزیم بقیه مواد کیک را اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه میپزیم مواد گوشتی من شامل گوشت چرخی و قارچ و فلفل دلمه و پودر کاری ونمک و دارچین و رب گوجه و پیاز داغ بود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷#ترفند_آشپزی فوت و فن کیک یکی از دلایل رایج پف نکردن کیک تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده .حتما باید تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بماند و بعد استفاده شود. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام جمعه بیست و دوم شهریور ماه 🌸درود به صبح 🌿درود به عشق 🌸درود به مهربانی 🌿درود به دوستان گلم 🌸صبحتون پر از 🌿عطرخوش زندگی 🌸دلتون گرم از عشق و امید 🌿قلبتون سـرای مهربانی 👇 ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم مایه‌ی ( یا ) : بادمجان ...................... 750 گرم جعفری تازه .................. 1 فنجان(خرد شده) شیر ............................ نصف فنجان پنیر موتزارلا ..............‌... 200 گرم(رنده شده) گوشت چرخ‌کرده ........... 100 گرم تخم‌مرغ ...................... 2 عدد سیب‌زمینی .................. 1 عدد متوسط(پخته) نمک ........................... به مقدار لازم فلفل سیاه ................... به مقدار کافی . مواد لازم دیگر: آرد ............................. 200 گرم پودر زیره .................... 1 قاشق مرباخوری تخم‌مرغ ...................... 2 عدد روغن مایع ................... به مقدار لازم . طرز تهیه: بادمجان‌ها را کرده و پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم و بادمجان‌های را خرد کرده و در مناسبی می‌ریزیم. ، و را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت 15 دقیقه بماند سپس چرخ‌کرده، ی خرد شده، ، پخته‌ی رنده شده و ی رنده شده را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. از مایه‌ی کوکو، تکه‌هایی به بزرگی یک تخم‌مرغ جدا کرده و کف دست شکل می‌دهیم و در یک سینی می‌چینیم. در ظرف دیگری و پودر را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم و تخم‌مرغ ها را نیز در یک ظرف جداگانه به خوبی می‌زنیم تا یکدست شود. هر کوکوی از قبل آماده شده را ابتدا در آرد می‌غلتانیم تا تمام اطراف آن کاملا به آرد آغشته شود سپس در تخم‌مرغ زده شده فرو کرده و دو طرف آن را در مایعِ داغ، می‌کنیم و بعد از این که کوکو آماده شد، از روغن خارج کرده و روی کاغذ خشک‌کن آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه‌ی آن گرفته شود سپس در کنار ، می‌کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: خمیر پیتزا کوچک سس کچاپ پپرونی و کالباس پنیر موزارلا رنده شده پنیر چدار طرز تهیه: خمیرمون سعی می کنیم نازک باشه و خیلی قطرش زیاد نباشه و یک بار روی تابه دوطرفش رو سرخ می کنیم تا یکم نیم پز بشه یک شعاع خمیرمون رو میبریم روش سس کچاپ زده پپرونی و کالباس چیده روش پنیر چدار گذاشته و پنیر موزارلا میریزیم همینطوری خمیر رو مثل قیف می پیچیم و روش خلال دندون میزنیم و داخل یک قالب می زاریم به مدت ۱۵ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۶۰ فارنهایت میگذاریم 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ارومیه یکی از آش های استان آذربایجان غربی(ارومیه) است. مواد لازم نخود یک پیمانه سبزی ( جعفری ، شوید و برگ اسفناج و گشنیز )یک کیلو دوغ : ۳ لیتر ارد: دو قاشق قاشق غذاخوری نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم نخودها را از قبل خیس می کنیم و چند بار آب آن را عوض می کنیم سپس نخود ها را کامل می پزیم سبزی خرد شده را به نخود می افزاییم نمک میزنیم و در ظرف را نیمه باز میگذاریم تا سبزی رنگش تیره نشود.بخار پز شود در قابلمه ای دوغ را با چند قاشق ارد مخلوط میکنیم (البته خیلیا به جای ارد از برنج استفاده میکنن ولی در اصل اش دوغ ارومیه برنج و بلغور نداره ) رو حرارات قرار میدهیم مرتب هم میزنیم تا دوغ به جوش بیاد (دوستان اگه در این مرحله هم نزنید دوغ میبره)وقتی جوش اومد سبزی بخار پز شده و نخود و فلفل سبز را بهش اضافه میکنیم 15 دقیقه هم رو حرارات بمونه تا کاملا جا بیفته . حالا امادس میتونید نوش_جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_دوغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛