eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــ😊ـــــلام✋ صبح زیبای ٢۹دی ماهتون بخیر☀️ 🌸🌸سپیده ی هـر صـبح طلوع دوباره خوشبختی ست 🌸🌸آرزوی امـروز مـن یه حس خوب و یه لبخند زیبا برای شما دوستان گلم🌸 ☕️🍳🥖😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته.....دوستان نکته ای را همین اول واستون بگم که من همیشه این مدل مرغ را از شب قبل مزه دار می کنم ومخلفاتش را هم اطرافش می ریزم وتوی پخچال میزارم تا خوب مرغ طعم دار بشه طرز تهیه....مرغ را از قبل نمک ویه قاشق سرکه سفید بزنید من از از شب قبلش نمک میزنم ودوساعت اخر قبل شستن مرغ هم سرکه میزنم وبعد بشورید زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا که عطاری وفروشگاههای موادغذایی بصورت بسته بندی دارن وادویه مرغ وپودر پیاز وهر ادویه معطری که خودتان دوست دارید را مخلوط با یک قاشق ماست فرقی نداره پرچرب یا کم چرب وابلیموی تازه و سس خردل و روغن ترجیحا زیتون وپوره سیر وزنجبیل تازه اگر نداشتین از پودرش استفاده کنیدو خوب مخلوط کنید  ادامه کار..... با انگشت اشاره پوست را از گوشت ارام جدا کنید وسس رادبه تمام سطح داخلی وبیرونی وزیر پوست بمالید بعد توی شکم مرغ را هم میتونید پر کنید هم خالی باشه با هر چی دوست دارید مثلا اگر پرتقال ولیمو را چهار قسمت کنیم یه قسمت اون را درشت خرد کنید با پوست وسیب وپیاز والو بخارا وشکم مرغ را به روش خودتان ببندید  توی ظرف بذاربد اطرافش را با ربع لیمو وپرتقال وپیاز وسیب والو بریزید یا به دلخواه هویج وسیب زمینی یا هر چیزی مایلید وبذارید یه شب بمونه بعد توی ظرف مناسب فر بذارید یا سرش رادبذارید یا فویل بکشید وچند تا سوراخ ریز کنید ودر طبقه وسط با حرارت 200درجه بمدت تقریبی 2ساعت تا مرغ کاملا پخته بشه کلی اب می اندازه ودر اخر فویل را بردارید ومرغ را گریل کنید تا کاملا طلایی بشه شما میتونیدهمه این مراحل را روی گاز انجام بدین ودراخر مرغ را سرخ کنید . نوش جان نکته.... زیاد لیمو وپرتقال بریزید تلخ می شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بریان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوئیت پتی پور 2.5 بسته شکر یک سوم پیمانه پودر کاکائو ۳ ق غ شیر یک لیوان کاکائو تلخ: ۲۰۰گرم (من مارک کارات استفاده کردم که تلخیش در حد ۶۵ درصده) گردو در صورت تمایل به میزان دلخواه کره ۱۵۰ گرم ابتدا شکلات را روی بخار کتری بنماری کنید سپس قالب را با آن در حد خیلی کم پوشش دهید و در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد. در ظرفی شکر و پودر کاکائو را مخلوط کنید تا دانه های کاکائو کاملا پودر شود. شیر و کره را اضافه کرده و روی شعله خیلی کم میگذاریم تا کره حل شود سپس میگذاریم کاملا خنک شود تا بیسکوئیت در آن حل نشود. پس از خنک شدن مواد، گردو و بیسکوییت را میریزیم و با هم مخلوط میکنیم. قالب را از یخچال بیرون می آوریم و با مواد پر میکنیم و مجدد ۳ساعت داخل یخچال یا نیم ساعت داخل فریزر میگذاریم. حتما قالب سیلیکونی استفاده کنید. سپس از یخچال خارج کنید و به راحتی از قالب جدا کنید و به دلخواه تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موزاییکی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ٤ عدد سیب زمینی متوسط ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده ٤ عدد گوجه فرنگی نمک ۱ عدد فلفل سبز دلمه ای ٤ یا ٥ قاشق روغن زیتون برای سس ٤ یا ٥ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک ۱ لیوان و نیم آب داغ سیب زمینی را پوست بگیرید و بعد نصف کنید . شما می تونید سیب زمینی را سرخ کنید من بدون سرخ کردن اونو آماده کردم . روغن زیتون را در تابه بریزد گوشت چرخ شده را کمی بپزید. ، روی سیب زمینی بگذارید. سپس فلفل سبز و گوجه فرنگی نصف شده را روی سیب زمینی قرار دهید. برای سس آب داغ را با رب گوجه فرنگی و روغن زیتون باهم مخلوط کنید و روی سیب زمینی بریزد و بعد با کاغذ روغنی بپوشانید در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه حدود 40 -45 دقیقه قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_سیب_زمینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه کلم مواد لازم:  1 کلم کلم سفید اندازه متوسط ​​ برای ملات داخلی ۳ لیوان برنج آب چاک 300gr گوشت چرخ کرده نصف جعفری جعفری 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ؛ یک قاشق غذاخوری کره روغن مایع فنجان قهوه ادویه های مورد علاقه شما  یک قاشق چایخوری فلفل سیاه ، فلفل دلمه ای ،  فلفل دلمه ای یا 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون ،  نمک ، آب گرم تا نصف سینی. برای سس: کافیه نمک اب گرم و یک قاشق غذاخوری فلفل گوجه فرنگی مخلوط گوجه فرنگی رو قاطی کنیم طدز تهیه:  قسمت ریشه کلم با وسط چاقو در وسط برداشته می شود ... برگهای کلم بدون پارگی به راحتی باز می شوند. کلم آب پز را در آب زیادی آب جوش بخورید. برنج شسته شده اضافه شده و اجازه می دهیم بعد از اضافه کردن آب روی حرارت کم بپزد. جعفری خرد شده اضافه می شود. بگذارید خنک شود. ساقه برگهای کلم پخته شده بریده شده و در فنجان قرار می گیرد. پر کردن از ملات داخلی که برنج و گوشت چرخ کرده پخته شده رو قاطی میکنیم  با مقدار کمی روی برگهای طرفین پوشانده می شود ، به آرامی فشرده شده و فنجان معکوس می شود. روی سینی فر قرار دهید. سس را درون بسته بندی آماده ریخته می کنیم. پوشانده شده با کاغذ موم خیس 170  درجه. فر از قبل گرم شده به آرامی پخته می شود ... به صورت اختیاری با ماست سیر سرو می شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_کلم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم کابلی پلو: روغن : به میزان لازم گوشت گوسفندی یا گوساله : ۵۰۰ گرم پیاز سرخ شده : ۲ عدد نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم زرد چوبه، دارچین، پودر سیر پودر زیره سیاه ، پودر زنجبیل، پودر لیمو عمانی پودر هل، پودر میخک، جوز هندی، زعفرون، ادویه پلویی ادویه گارام ماسالا : ١ق چای خوری هویج خلال و پخته شده : ٢ عدد کشمش پلویی زرد : ۱/۲ پیمانه خرما : ۸ عدد خلال بادام خیس خورده خلال پسته خلال پرتغال پخته و سرخ شده:ن صف پیمانه زرشک سرخ شده ،گردو و خرما و پیاز داغ و گل سرخ برای تزیین برنج : ۳ پیمانه آب جوش : ۱/۲ پیمانه ادویه‌های عالی برای تهیه کابلی پلو : سه عدد برگ بو، کمی رزماری، یک قاشق چایخوری زردچوبه، یک قاشق مرباخوری تخم گشنیز له شده، یک قاشق چایخوری سر خالی مغز هل کوبیده شده، یک قاشق غذا خوری فلفل، یک قاشق چایخوری جوز هندی سائیده شده. یک قاشق چایخوری زیره له شده. یک قاشق مربا خوری دارچین. یک قالب کره 100 گرمی، زعفران ساییده و با آب جوش دم کشیده. برای این منظور در یک ظرف در دار روی زعفران آب جوش بیزید و در آن را بگذارید تا با حرارت مزه و رنگ پس بدهد و اصطلاحا دَم بکشد. طرز تهیه: ابتدا گوشت‌های خرد شده را با یک پیاز قاچ خورده به قابلمه آب بسپارید. دو سه عدد برگ بو و کمی رزماری روی گوشت‌ها بیندازید و زردچوبه بزنید. حدود یک و نیم تا دو ساعت طول می‌کشد که گوشت‌ها بپزد. یادتان باشد که در پایان حدا‌قل دو پیمانه آب گوشت باقی مانده باشد. هم زمان با پخته شدن گوشت‌ها می‌توانید درست کردن پیاز داغ را آغاز کنید. پیاز‌ها که طلایی شدند سیر‌های له و ریز شده را اضافه کنید. بعد نوبت هویج‌هاست، هویج‌ها را هم تفت بدهید آنقدر که تغییر رنگ بدهند.میتوانید خرماو کشمش را به پلو خود اضافه کنید. اینجا می‌توانید نصف قالب کره را اضافه کنید و ادویه‌ها را هم می‌شود قبل‌تر در یک ظرف ترکیب کرد و یک ‌جا روی مواد ریخت. بعد از چند بار چرخاندن مایه در ماهیتابه مویز‌ها، پوست پرتقال، خلال پسته و بادام را هم اضافه کنید. این افزودنی‌های آخر قرار نیست سرخ شوند و تنها قرار است مقداری حرارت ببینند. در سوی دیگر بعد از پختن گوشت‌ها آن را از قابلمه بیرون بیاورید و بگذارید برای خنک شدن تا بتوانید آنها را ریش‌ریش کنید. گوشت را هم اضافه کنید. اینجا مزه‌سنجی کنید. برای ملایم کردن شیرینی مایه، به مقدار مد نظر نمک بزنید. درنهایت کمی آب زعفران روی آن بریزید. این‌گونه مایه این پلو فراهم شده است. حالا وقت آبکش کردن برنج است. برای چنین پلو‌هایی بهتر است کمی برنج را زنده‌تر و نپخته‌تر آبکش کنید. برای دم کردن باید یک لایه برنج آبکش شده در قابلمه بریزید و روی آن مواد بریزید، بعد به آرامی با کفگیر مایه و برنج را هم بزنید. دوباره یک لایه برنج روی آن مایه و باز هم‌زدن تا این‌گونه در همه جای پلو مایه پخش شود. درنهایت دو پیمانه آب گوشت را هم روی برنج بریزید و در قابلمه را دم‌کنی بگذارید تا پلو به بخار بنشیند و دم بکشد. می‌توان مقداری از مایه و زعفران را کنار گذاشته تا در پایان دیس پلو را تزئین و رنگی کرد. خلال پرتقال و بادام و خلال پسته نیز جهت تزیین غذا میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قابلی_پلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ چهار عدد نمک یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ماست یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد دو پیمانه مواد گوشتی به میزان لازم ابتدا چهار عدد تخم مرغ رو بانمک میزنیم تا رنگش روشن و کشدار شود بعد روغن را اضافه کرده و کمی میزنیم وماست به مواد اضافه میشود و در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک کردیم اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم کاغذ رو هم چرب میکنیم نصف مواد رامیریزیم بعد از مواد گوشتی که آماده کردیم میریزیم بقیه مواد کیک را اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه میپزیم مواد گوشتی من شامل گوشت چرخی و قارچ و فلفل دلمه و پودر کاری ونمک و دارچین و رب گوجه و پیاز داغ بود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرباي_به به 1كيلو شكر 4ليوان دانه هل 4عدد ابتدا به رو شسته از وسط ب چهار قسمت تقسيم ميكنيم و با كارد هسته داخلشو در مياريم و به شكل دلخواه برش ميزنيم و دوباره توي سبد ريخته و ابكشي ميكنيم ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه توي يك ظرف مسي ابتدا يك كمي از شكر را ميريزيم بعد به رو ريخته لايه ب لايه همين كارو ميكنيم و چند دانه هل هم لاب لاش ميزاريم در ظرف رو ميزاريم حدود پنج ساعت تا شكر خودش آب بندازه بعد شعله پخش كن زير قابلمه اي كه به ها هستن قرار داده با حرارت ملايم ميزاريم تا بجوش بياد وقتي جوش اومد دمكني گزاشته بمدت دو تا سه ساعت با حرارت خيلي كم تا رنگ به عوض بشه و جا بيفته برا اينكه بدونيم شربت به اماده است يك قطره از شربت رو داخل اب سرد ميندازيم اگه پخش شد شربت هنوز اماده نيست #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی #دسر_لیوانی مواد لازم : شیر 3 و نیم لیوان آرد برنج ایرانی 3 و نیم ق غ خوری شکر 3 و نیم ق غ خوری گلاب 2 ق غ خوری بیسکوییت ساقه طلایی (پتی بور و مادرم عالیه) طرز تهیه به سبک شادی : شیر و شکر و آرد برنج رو ریختم تو قابلمه و مرتب هم زدم در حدی که از حالت مایع در بیاد و یه کم ببنده بعد گلاب زدم و در حدی که رد قاشق روش بیفته هم زدم گذاشتم یه کم از داغی بیفته این بار بیسکوییت رو میکس نکردم با دست خورد کردم که تکه هاش درشت باشه پودر نشه بعد لایه لایه بیسکوییت و فرنی ریختم و گذاشتم یخچال. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزاژیگو #فینگرفود یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه 😋😋😋 ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه ( میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل ) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰‌ درجه داخل فر بپزید نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
  شیر ۳ لیوان و نصفی  نشاسته ذرت ۲/۵ ق غ  آرد سفید ۱/۵ ق غ  وانیل کمی  شکر ۶ ق غ  گلاب ۳ ق غ  خامه صبحانه ۲ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ  شکلات تخته ای ۲/۵ ق غ ( آب شده) ابتدا شیر ، شکر ، پودر کاکائو الک شده ، آرد سفید و نشاسته ذرت رو بریزید تو قابلمه و با همزن دستی بزنید تا آردا گوله نشن بعد بزارید رو شعله متوسط و هم برنید تا کمی غلیظ بشن بعد خامه و وانیل رو بهش اضافه کنید و گلاب .  وقتی غلیظ شد زیر گاز رو خاموش کنید و بریزید درون ظرف مورد نظرتون بعد نصفی از موادتون و بهش شکلات آب شده بزنید و بریزید روی مایه قبلی( لایه ها کمی که روشون بسته شد ،بعد مایه شکلاتی رو بریزید) هر چند لایه دوس دارید ادامه بدید .  ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کره (یا مارگارین) ۱۰۰ گرم پودر قند ۱/۲ پیمانه تخم مرغ دو عدد آرد ۲ تا ۲ و نیم پیمانه  وانیل ۱/۴ ق چ  بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا کره خرد شده و پودر قند را مخلوط میکنیم، یک دقیقه هم زده، سپس تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم، دو دقیقه هم میزنیم. بیکینگ پودر و دو پیمانه از آرد را با هم مخلوط کرده و با قاشق کم کم به مواد اضافه میکنیم مابقی آرد را در صورت نیاز کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم تا خمیر از چسبندگی دربیاد ،حالا خمیر را به گلوله هایی (کمی از فندق بزرگتر) تقسیم میکنیم. اول کار ممکنه اندازه گلوله خمیر دستتون نباشه؛ یعنی یه مقدار بشتر از حد نیاز توی هر خونه بذارید و به این ترتیب شیرینی ها از لبه قالب می زنن بیرون و باید بعداَ اضافاتشون رو جدا کنید و یا این که بر عکس! یعنی خیلی کم بذارید و شیرینی هاتون کوچیک میشن و وقتی بخواهید توشون و پر کنید و به هم بچسبونید کناره های گردو خالی می مونه. ولی این مشکل با کمی آزمون و خطا برطرف میشه و به تدریج دستتون میاد که چقدر خمیر توی دستگاه بذارید. حالا دستگاه رو روشن کنید و اجازه بدید تا داغ بشه. (البته باید در دستگاه بسته باشه.) دستگاه متشکل از دو صفحه است که صفحه زیری تو رفتگی هایی به شکل پوست گردو داره و صفحه بالایی هم برآمدگی هایی داره که با بسته شدن در دستگاه میرن توی فرورفتگی های صحفه پایینی در دستگاه رو ببندید و حدود دو تا سه دقیقه صبر کنید. هر وقت شیرینی ها طلایی شدن یعنی پخته. بعد از پخت قسمتهای اضافه را با قیچی مرتب کنید،داخلشون را میتوانید با یا مخلوط بادام و شکر وگلاب ،یا خرما و هل،یا حلوا پر کنیم،و دو به دو میچسبانیم. من با داخلشون و پر کردم اگر دستگاه ساندویج ساز و این صفحه ها را ندارید از قالب مخصوص شیرینی روسی میتونید استفاده کنید که قابل استفاده روی گاز هستش . نوش جان 🌸 🌺 دوستان عزیز دستورات 💯 در 💯 امتحان شده را از ما بخواهید و با ما حرفه ای شوید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گردو_روسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ای برای خمیر 🔸۲لیوان اب 🔸۱ق غذاخوری روغن زیتون 🔸۱ق مرباخوری خمیر مایه خشک 🔸۵لیوان ارد 🔸۱ق مرباخوری نمک مواد میانی: 🔸۱عدد پیاز متوسط 🔸۱فنجان روغن زیتون 🔸۱ق غذاخوری رب گوجه 🔸 زیره /فلف سیاه /ریحون خشک/پول بیبر(پرک فلفل قرمز)/نمک 🔸۲عدد سیب زمینی ابپز بزرگ 📝خمیر را از شب قبل اماده کنید راحتر است. خمیر مایه خشک را با کمی اب و نوک قاشق شکر مخلوط کنید و ۱۰دقیقه کنار بگذارید تا عمل اید.خمیر مایه عمل امده و تمام مواد خمیر را با هم‌مخلوط کنید و خمیر نسبتا سفتی درست کنید .برای مواد میانی :پیاز رابا روغن تفت دهید ۱ق رب را اضافه کنید و‌هم بزنید ادویه ها و سیب رمینی رنده شده هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. از خمیر اندازه نارنگی جدا کنید و روی سطح ارد پاشی شده با وردنه اندازه پیش دستی باز کنید. از مواد میانی روی نصف خمیری که باز کردید ۱ق غذاخوری پر قرار دهید و نیمه دیگر خمیر را روی دیگر تا کنید نیم دایره شود با فشار دست اطراف خمیر را ببندید. پیده های اماده شده را روی یک دستمال تمیز بچینید . از اولین پیده ای که درست کردید به ترتیب شروع به پخت کنید . داخل تابه با حرارت متوسط بپزید ،بعد از پخت یا حین پخت میتوانید روی پیده ها کره بمالید .من کره نزدم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیده_سیب_زمینی_تابه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان شيرين این نونهای کم شیرین بهترین گزینه برای عصرونه همراه با پنیر تبریز هستش. . ترکیبات این نون.... 1پيمانه شیر 1عددتخم مرغ شکر 3قاشق س گردو 10تا12 عدد کره 100گرم پودرخمیر مایع فوری2قاشق چ نمک یه پنس. ارد تا حدی که خمیر به دست نچسبه حدودا 2پیمانه اول از هر کاری فر و با دمای 200داغ کنید. تخم مرغ و کره و شیر و باهم برنید تا حسابی بکدست بشه.ارد و خمیر مایه و شکر و نمک و گردو را باهم ترکیب کنید و حالا کم کم به ترکیب مایع اضافه میکنیم و با نوک انگشتها و در نهایت که خمیر درحال شکل گرفتن بود با کف دست خوب مخلوط میکنیم و به خمیر برای 1ساعت استراحت میدیم و بعد فرم میدیم رومال زرده تخم مرغ و شیر میزنیم برای نیم ساعت با دمای 180 درجه میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شیرین #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۳ عدد ماست ۲ق غ آرد ۴ق غ بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل کمی روغن مایع یک چهارم پیمانه مواد شربت: شکر یک و نیم پیمانه آب  سه چهارم پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه زعفران و هل اول شربت رو حاضر میکنیم و میزاریم تا خنک بشه تخم مرغ و وانیل را با همزن کمی میزنیم بعد ماست و روغن را اضافه میکنیم.در آخر آرد و ب پ را ب موادمون اضافه کرده و هم میزنیم و در قالب مورد نظر ریخته میتونیم وسط مواد گردوی خرد شده هم بریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه .بعد که خاگینه آماده شد.شربت سرد رو روی خاگینه داغ میریزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_قالبی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک مرغ با یوفکا خمیر یوفکا مستطیلی :به تعداد لازم سینه مرغ خرد شده :400 گرم فلفل دلمه خرد شده :1 عدد. قارچ خرد شده ::۲۰۰گرم جعفری خردشده :4 قاشق سوپ خوری روغن :به میزان کافی پیاز :یک عدد نمک :به میزان کافی زردچوبه :به میزان کافی شیر :1/3 پیمانه تخم مرغ :یک عدد طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و با پیاز ، نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت داده تا مرغ پخته شود .سپس فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کرده وکمی تفت داده ، در نهایت جعفری را به مخلوط اضافه می کنیم. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط می کنیم . بعد از اینکه مواد کمی سرد شد ، یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر مرطوب می کنیم ، سپس مقداری از مواد را روی خمیر ریخته ( کمی از کناره ها تا کرده تامواد بیرون نریزد ) و خمیر را رول می کنیم . رول های آماده را در روغن سرخ کرده و سرو نمایید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_مرغ_با_یوفکا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان #شکم_پر برای این کار بادمجان ها را با وردنه خوب له کنید در ظرفی روغن ریخته وسط بادمجان‌ها رو مطابق فیلم برش بزنید سپس مواد گوشتی شامل گوشت چرخ کرده پیاز گوجه فلفل دلمه فلفل سبز جعفری و ادویجات دلخواه را ریخته، مخلوط رب گوجه آب و کمی نمک رو اضافه کنید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بپزید. نوش جان😘😘 💕دوستای گلم میتونید مواد گوشتی رو از قبل کمی تفت بدین بعد به بادمجان اضافه کنید💕 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 🌷 به آخرین روز 🌷 دیماه خوش آمـدید یک روز بی نظیر 🌷 یک صبح دلنشین یک لبخند از ته دل🌷 یک خدای همیشه همراه با هزار آرزوی زیبـا🌷 تقدیم لحظه هاتان صبح زیبـاتون بخیر🌷 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛