eitaa logo
آشپزی خاص
97.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کوکوستار تک پرسی مواد لازم برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر(لیوان 200 میلی ، یا پنج ششم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی) 1 لیوان آب 1 لیوان روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو 1پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 2.5 لیوان آرد برای خیس کردن کیک: 1 الی 1.5 لیوان شیر برای قسمت کوکوستار: 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتوانید پودر خامه را از لوازم قنادی بخرید و استفاده کنید) 1 استکان شیر سرد(استکان کمرباریک ترک،100 گرم) 1 قاشق غذاخوری پودرقند 1 قاشق غذاخوری کره آب شده و سرد شده(15 گرم) 1 لیوان پودر نارگیل برای سس شکلاتی: 1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی) 160 گرم شکلات(من 110 گرم شکلات تلخ و 50 گرم شکلات شیری استفاده کردم) طرز تهیه کیک: شکر و تخم مرغ را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید روغن و آب را اضافه کنید و یک دو ثانیه هم بزنید. مواد خشک را هم با الک کردن اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید. من در دستور ظرف پیرکس کوچک استفاده کردم، کاسه سوتلاچ یا داخل کاسه هایی شبیه کاسه سوفله که در مقابل گرما مقاوم باشند میتوانید درست کنید. کمتر از نصف کاسه های چرب شده را با مایه کیک پر کنید و داخل فر 175درجه حرارت بالا و پایین از قبل گرم شده بپزید. چون ظرف ها کوچک است زود میپزد کیک های کاکائویی را از روی رنگ نمیشود تشخیص داد که پخته یا نه با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید و کیک را زیاد خشک نکنید. بعد از اینکه کیک ها کمی سرد شدند از کاسه خارج کرده با سلفون بپوشانید و دوباره داخل کاسه ها بذارید. روی کیک ها شیر بریزید.من کلا 1.5 لیوان شیر ریختم(میتونید کمتر بریزید) برای قسمت کوکوستار: پودر کرم شانتی و شیر سرد را با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. سپس پودرقند، کره و پودرنارگیل را اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم بزنید. از مواد کوکوستار روی کیک ها بریزید و با قاشق فشار بدید و صاف کنید تا کاملا شکل کاسه را بگیرد. سپس یک ، دو ساعت داخل یخچال بذارید خودش را بگیرد. برای سس شکلاتی، خامه را بدون جوشاندن گرم کنید و سپس از روی اجاق بردارید و شکلاتها را به خامه اضافه کرده هم بزنید. ابتدا سس رقیق است اما وقتی 1 ساعت در دمای اتاق بماند قوام میگیرد(میتوانید داخل یخچال بذارید)وقتی به قوام عسل رسید روی کیکها بریزید.من با پودر پسته و چوب شکلات تزئین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا مخصوص تقدیم به همه شما عزیزان، یک لازانیا درجه ۱ ڪه امیدوارم حالشو ببرید. برای ۶ نفر: »»سس گوشت: روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد گوشت چرخ‌ڪرده گوساله: ۶۰۰ گرم فلفل دلمه: ۲ عدد قارچ: ۵۰۰ گرم فلفل سیاه: نصف قاشق چایی‌خوری فلفل سفید: ۱ قاشق چایی‌خوری آویشن، زردچوبه و پودر سیر: ۱ قاشق چایی‌خوری نمک: ۲ قاشق چایی‌خوری رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری لازانیا: ۵۰۰ گرم پنیرپیتزا: ۵۰۰ گرم مدت زمان پخت سس: ۲۵ دقیقه »» سس سفید(ےا همون بشامل): ڪره: ۵۰ گرم آرد: ۱ قاشق غذاخوری شیر: ۱ فنجان پارمسان: ۱ قاشق غذاخوری براے لایه بندے مواد بعد از اینڪه ڪف ظرف رو چرب ڪردید، به ترتیب نوار هاے پخته شده لازانیا، سس سفید، سس گوشت و پنیر پیتزا رو به صورت لایه‌لایه بچینید، دقت ڪنید براے اینڪه لازانیا وا نره، نوارهاے لازانیا رو در هر لایه ۹۰ درجه بچرخونید، دقیقا مثل تار و پود. روی قالب رو فویل بڪشید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دماے ۲۰۰ درجه بزارید، سپس فویل را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بزارید تا روے آن برشته شود. شما میتونید لازانیا رو در ماهیتابه لایه بندے ڪنید و روے گاز با حرارت ملایم اون رو درست ڪنید. در نهایت می‌تونید روے اون رو با جعفرے تزیین ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهے سوخاری این مدل ماهے خیلے خوشمزه اس و ڪاملا بوے ضخمش گرفته میشه. من از ماهے قزل استفاده ڪردم. از هر ماهے اے ک مناسب سرخ ڪردن باشه میشه استفاده ڪرد. مواد مورد نیاز👇 ماهے (از هر ماهے اے میتونید استفاده ڪنید) سےر ۲ حبه روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آرد ۱ فنجان زعفران ب مقدار لازم نارنج یا آبلیموے تازه نمک ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نعنا خشک ۱ قاشق غذاخورے پر تخم مرغ ۱ عدد اول از همه ب ماهے آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ ڪوبیدن سیر. سیر رو نیمڪوب میڪنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میڪوبیم تا ڪاملا له بشه و روے قسمت داخلے ماهے رومال میڪنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد ڪاملا ب خورد ماهے برن (روی ماهے برش هاے اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهے هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهے رو توے آبڪش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توے ے ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگے در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم ڪردیم مخلوط میڪنیم. ماهے رو ابتدا توے تخم مرغ آغشته ڪرده بعد توے آرد میزنیم. همه جاے ماهے هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتڪونیم تا در زمان سرخ ڪردن روغنمون نسوزه . توے تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شڪل ماهے ب هم میریزه و امڪان متلاشے شدنش زیاده.) بعد دو طرف ماهے رو با حرارت ملایم سرخ میڪنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم گوشت چرخڪرده ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخارے ۱ پیمانه جعفرے ۲ قاشق غذاخوری پونه ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چاے خوری نمک ۱ قاشق چاے خوری پیاز خرد شده ۱ پیمانه سیب زمینے به تعداد لازم گوجه رنده شده به مقدار لازم سس بشامل به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم پنیر پارمسان به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا در یک ظرف ۵۰۰ گرم گوشت چرخڪرده را با ۱ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه آرد سوخارے، ۱ قاشق غذاخورے جعفرے خرد شده، ۱ قاشق غذاخورے پونه، ۱ قاشق چاے خورے فلفل سیاه، ۱ قاشق چاے خورے نمک و ۱ پیمانه پیاز رنده شده مخلوط مے ڪنیم و خوب ورز مے دهیم تا مواد به خرد گوشت رفته و ڪاملا یک دست شوند، بعد مواد آماده شده را به اندازه یک ڪوفته ڪوچک برداشته و ڪف دست آن را گرد مے ڪنیم و درون سینے فر قرار مے دهیم. سپس سیب زمینے ها را برش مے زنیم و ڪف ظرف و دیواره هاے ظرف مے چینیم سپس ڪوفته هے پخته شده را ڪف ظرف مے چینیم و بین آنها را برش هاے سیب زمینے قرار مے دهیم تا به هم نچسبیده باشند. سپس بر روے ڪوفته ها یک قاشق غذاخورے گوجه رنده شده مے ریزیم و بر روے ڪل مواد سس بشامل مے ریزیم و با برس سیب زمینے هاے اطرف را به روغن زیتون آغشته مے ڪنیم سپس مقدارے جعفرے و پنیر پارمسان روے سس بشامل مے ریزیم و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر با دماے ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار مے دهیم تا پخته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان شما میتونید واسه مواد میانے از هر چیزے دوست دارین استفاده ڪنید فقط چرب وابڪے نباشه مواد لازم . آرد 200گرم یا دولیوان دسته دار سفیده تخم مرغ بک عدد خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شڪر یک قاشق غذاخوری روغن مایع سه فاشق غذاخوری پنیر خامه اے یا مثلثے دوعدد نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه.... اردوشڪر وخمیر مایع وروغن ونمک و پنیر وسفیده تحم مرغ را مخلوط تا ارد مثل شن ریزه بشه بعد اب ولرم را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیرے یڪدست ونرم بدست بیاد حدود پنج دقیفه ورز دهید یا صد بار به سطح ڪار بڪوبید بعد حدود45دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشه مواد پیتزایے تن ماهی این ترڪیب بسیار خوشمزه است پیاز را توے روغن تفت دهید سبک ڪه شد پیازچه ریز خرد شده را اضافه وفلفل دلمه هاے ریز خرد شده رنگے را وتفت دهید تا سبک بشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرسیر وزنجبیل وادویه ماهے بزنید وتفت دهید ودراخر تن ماهے از قبل جوشانده را اضافه ومخلوط ڪنید تڪه هاے تن را با چنگال ریز ڪنید ومواد ما اماده است خمیر بعد استراحت را پف خمیر را بگیرید وبه شش قسمت تقسیم ڪنید هر قسمت را باز زیاد نازک نڪنید وطبق فیلم چهار برش بزنید مثل بعلاوه ڪه همدیگر را قطع نڪنه از موادتون روے هر برش بذارید وپنیر پیتزاهم بریزید ودوگوشه برش را به سمت وسط بیارید وبا انگشت فشار بدین تا محڪم بشه هر چهار قسمت اینڪار را انجام دهید بعد توے سینے را ارد پاشے وفطایر را توے سینے بذارید و15دقیقه استراحت بدین بعد با زرده روے خمیر را رومال ڪنید ودرفر 200درجه ڪه از قبل گرم شده بذلرید بعد ربع ساعت چک ڪنید زیر خمیر طلایے بشه ڪافیه بعد گریل را روشن تا روے فطایر هم طلایے بشه بعد تا گرم است توے ظرف در دارے ڪه پارچه نخے گذاشتید بذارید ڪه روے فطایر هم پارچه باشه وسرظرف را ببندید ڪاملا لطیف ونرم مے مونه حتما امتحان ڪنید بسیار خوشمزه است نڪته..... توے فر یه ڪاسه ابجوش بذارید تا خمیر خشک نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ به یکشنبه14 اردیبهشت🌸 نهمین روزماه مبارک رمضان🌙 خوش آمدید 🌸 ان شا الله نهمین روزه رمضانتون🌸 سرشار از اخلاص ونورانیت✨ و عبادات تون قبول حق باشه🙏 🌸✨🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان میتونید مقدار مواد رو نصف کنید ویا دوبرابر اگر میخواید نصف کنید تخم‌مرغ رو بزنید تا از لختگی دربیاد نصفشو بریزید . مقدار آرد تقربیه بستگی به آبخوری آردها داره این مقدار من حدود ۶ لیوان آرد لازم داشت سعی کنید به صورت آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید آرد زیادی بخوردش بدید شیرینی سفت وخشک میشه. زردچوبه تو این شیرینی برای رنگ دهی به شیرینه دوست ندارید نریزید این شیرینی از زیره استقاده میشه چون بچه ها از بوی زیره خوششون نمیاد من از هل کوبیده استفاده کردم از آرد بربری ویا آرد سفید میتونید استفاده کنید آرد حدود ۶ لیوان تخم مرغ یک عدد شکر دو سوم لیوان (این شیرینی کم شیرینه) ماست یک لیوان فرقی نداره از چه ماستی استفاده میکنید فقط ترش نباشه من از ماست خونگی استفاده کردم روغن حیوانی ویا جامد نصف لیوان زردچوبه یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق مرباخوری هل چند دونه کوبیده در صورت استفاده از زیره یک قاشق چایخوری پودر خمیر مایه یک قاشق مرباخوری صاف دو حبه قند اب ولرم نصف لیوان کمی کمتر اب ولرم بریزید تو کاسه ای حبه قند اضافه وپودر خمیر مایه روش بپاشید وده دقیقه بزارید تخم مرغ وشکر رو بزنید تا باهم مخلوط بشن زردچوبه واب ونمک وخمیر مایه وماست رو اضافه کرده بزنید تا یکدست بشه آرد رو کم گم بریزید وبا قاشق بزنید.سپس به تخته کار انتقال بدید طبق فیلم با آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید. خمیر باید نرم ولطیف ویکدست باشه خمیر رو انتقال بدید به کاسه چرب شده روشو بپوشونید یک الی دوساعت. سپس چونه های به اندازه گردو بردارید طبق فیلم رو آبکش بهم کنید وتو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید حرارت ملایم باشه تا مغز پخت بشه سپس از روغن خارج کرده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه برای تزیین از پودر قند میتونید استفاده کنید خمیر رو به قطر نیم سانت باز کنید تا مغز پخت بشه بعد از سرد شدن در کیسه فریزیر ویا ظرف در دردار نگه داری کنید این شیرینی تو یخچال دو هفته ماندگاری داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ...... ارد سفید یا گندم یاسنگک هر ڪدوم باشه اشڪالے نداره ڪلا هر نوع اردے من سه لیوان استفاده ڪردم هر لیوان دوتا نان بشما مے دهد نمڪ... یک قاشق چایخوری بیڪینگ پودر.... یک قاشق مرباخورے روغن مایع... سه قاشق غذاخورے آب ولرم .... به میزان لازم ماست هرنوعے باشه..... هم دماے محیط نصف لیوان طرز تهیه......ارد ونمک وبیڪینگ پودر را یڪبار الک ڪنید ویه دور مخلوط ڪنید بعد روغن را اضافه ومخلوط ڪنید اگر همزن برقے دارین بهتره تمام مراحل با همزن انجام بشه بعد ماست را اضافه ومخلوط ودراخر اب ولرم را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیر جمع بشه ویڪدست خمیر در این مرحله سفت است ولے با ورز دادن حدود پنج دقیقه وحتے بیشتر گلوتن ارد ازاد وخمیر لطیف ونرم مے شه وچسبندگے خیلے ڪمے داره خمیر را بیست دقیقه استراحت بدین حجم خمیر مثل زمانیڪه خمیر مایه زده باشیم دوبرابر نمے شه فقط خمیر ڪمے سبک مے شه با بیڪینگ پودر بعد به شش چونه تقسیم ڪرده وبا وردنه باز ڪنید به اندازه یه بشقاب میوه خورے نباید نازک بشه چون بعد مرطوب شدن خمیر بازتر مے شه و موقع برداشتن اذیت مے شین بعد باز ڪردن روے سطح خمیر را با دست ڪاملا مرطوب ڪنید حتے لبه ها را حتما حتما تابه نو استفاده نڪنید تابه قدیمے وڪار ڪرده باشه اگر تابه نو باشه خمیر نمے چسبه ومے افته امتحان ڪردم ڪه میگم تابه تفلون قدیمے خوبه تابه با حرارت بالا ڪاملا داغ داغ باشه اگر نباشه بازم نون مے افته خمیر را از طرف مرطوب توے تابه انداخته اگر چروک افتاد اصلا صاف نڪنید نان مے افته وبا حرارت بالا صبر ڪنید چند تا حباب بزنه سطح نان بعد تابه را برعڪس ڪنید ومرتب بچرخونید تا سطح نان پخته بشه ثابت بگیرید مے سوزه بعد با ڪفگیر نان را از تابه جدا ڪنید اگر دیدین برشته است ڪه بردارید اگر نه بذارید ڪمے بیشتر طلایے بشه سریع لاے دستمال یا حوله بذارید نون ڪاملا نرم مے مونه خوشمزه ترین نونے است ڪه تا الان امتحان ڪردین فقط نڪاتے را ڪه گفتم حتما انجام بدین با چند بار درست ڪردن قلق ڪار دستتون میاد ویه نانواے تمام عیار مے شین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے حلوا زعفرانے میزان آرد، شڪر و مخلوط آب و گلاب یڪسانه، مخلوط روغن و ڪره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفے ڪه دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده ڪنید. آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولے از آرد قنادے هم میتونید استفاده ڪنید. مواد لازم آرد ۲ لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب نصف لیوان روغن جامد+روغن مایع+ڪره ۲۰۰ گرم معادل یک لیوان شڪر ۲ لیوان (اگه دوست دارید ڪم شیرین باشه میتونید یک لیوان+۲/۳ لیوان بریزید) زعفران غلیظ با میزان لازم(بد دست و دلبازے زعفران بریزید) پودر هل ۱/۴ ق چ (دلخواه) طرز تهیه اول شهد رو آماده میڪنم شڪر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روے حرارت بزارید بعد از اینڪه شروع با جوشیدن ڪرد وشڪر حل شد زیرش رو خاموش ڪنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یڪے دو تا قل بزنه ڪافیه. آر رو داخل تابه الک ڪنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامے آرد گرفته بشه و بوے خوبش بلند بشه(من حدود یڪساعت با شعله خیلے ڪم تفت دادم) آرد رو از تابه خارج ڪنید و دوباره الک ڪنید. مخلوط روغن و ڪره رو اضافه ڪنید و هم بزنید تا یڪدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو ڪم ڪم اضافه ڪنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه. حتما شهد رو طے چند مرحله اضافه ڪنید تا آرد ڪم ڪم خودش رو باز ڪنه و حلوا لطیف بشه. بعد از اینڪه همه شهد رو اضافه ڪردید روے حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه و بعد تابه رو به چپ و راست تڪون بدید یا صطلاحا گهواره ڪنید. اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد ڪنید نذارید خیلے سفت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا زعفرانی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو حبه سیر (اختیارے. من نزدم) روغن زیتون ۲ق غ آبلیمو نصف استڪان نعنا خشک یک ق غ دو شاخه ڪرفس ۱ عدد هویج ڪاهو ۱ عدد ڪوچڪ خیار ۱ عدد بزرگ ۱ تیڪه سینه مرغ آویشن آبلیمو پودر پاپریڪا ابتدا من مرغ رو با ڪمے نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار ڪردم (آویشن ے گزینه عالے براے گریل و ڪبابے ڪردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میڪنیم براے سس دو حبه سیر رو له میڪنیم (من استفاده نڪردم) نصف استڪان آبلیمو و یک قاشق غذاخورے نعنا خشک، مقدارے نمک و دو قاشق روغن زیتون ترڪیب میڪنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن. اول از همه ڪاهو رو برش هاے متوسط خورد میڪنیم و ڪف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته ڪن یا رنده، رشته میڪنیم، گوجه و خیار و ڪرفس رو برش هاے منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلے مهمه. باعث میشه ک طعم یڪے بر دیگرے غالب نشه). توے تابه گریلمون خیلے ڪم روغن زیتون اضافه میڪنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتے مرغ رو اضافه میڪنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش ڪاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه هاے مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میڪنیم‌. حرارت متوسط باشه، اگر ڪم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوے تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیڪه تیڪه میشه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو حبه سیر (اختیارے. من نزدم) روغن زیتون ۲ق غ آبلیمو نصف استڪان نعنا خشک یک ق غ دو شاخه ڪرفس ۱ عدد هویج ڪاهو ۱ عدد ڪوچڪ خیار ۱ عدد بزرگ ۱ تیڪه سینه مرغ آویشن آبلیمو پودر پاپریڪا ابتدا من مرغ رو با ڪمے نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار ڪردم (آویشن ے گزینه عالے براے گریل و ڪبابے ڪردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میڪنیم براے سس دو حبه سیر رو له میڪنیم (من استفاده نڪردم) نصف استڪان آبلیمو و یک قاشق غذاخورے نعنا خشک، مقدارے نمک و دو قاشق روغن زیتون ترڪیب میڪنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن. اول از همه ڪاهو رو برش هاے متوسط خورد میڪنیم و ڪف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته ڪن یا رنده، رشته میڪنیم، گوجه و خیار و ڪرفس رو برش هاے منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلے مهمه. باعث میشه ک طعم یڪے بر دیگرے غالب نشه). توے تابه گریلمون خیلے ڪم روغن زیتون اضافه میڪنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتے مرغ رو اضافه میڪنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش ڪاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه هاے مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میڪنیم‌. حرارت متوسط باشه، اگر ڪم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوے تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیڪه تیڪه میشه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشفیل توجه ڪنید اگر به شهد چند قاشق گلوڪز اضافه ڪنید عالے میشه گلوڪز باعث میشه شهد غلیظ تر بشه وروے بامیه وزولبیا وگوشفیل براق بمونه من چون دستور شهد بدون گلوڪز گذاشتم گلوڪز در دسترس عموم نیست. شهدهاے قنادے گلوڪز میریزن گلوڪز لوازم قنادیا دارن توجه ڪنید شهد باید مثل عسل روان باشه عزیزان آرد تو شیرینے گوشفیل مشخص نیست باید خودتون با ورز دادن وڪم ڪم آرد پاشیدن خمیرے بدست بیارید نرم ولطیف در حین حال به دست نچسپه آرد زیادے به خوردش بدید گوشفیل سفت میشه حتما از زرده تخم مرغ استفاده ڪنید . زرده دو عدد شیر نصف لیوان یک ذره ڪمتر ماست سفت وشیرین دو قاشق روغن جامد یا ڪره دو قاشق بیڪینگ پودر یک قاشق مرباخورے پر آرد سفید شیرینے پزی(قنادی)به میزان لازم حدود دو نیم لیوان آرد میبره شاید ڪمے ڪمتر ویا ڪمے بیشتر بستگے به آب خورے آرد داره وانیل چند قطره میتونید به جاے وانیل نصف قاشق چایخورے پودر هل بریزید. ماست و بیڪینگ پودر رو مخلوط ڪنید تا ماست پف ڪنه وبالا بیاد زرده رو خوب بزنید.وانےل بزنید شهد. روغن وشیر وماست همه رو با هم زن دستے دودقیقه میزنیم سپس آرد رو ڪم ڪم اضافه میڪنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا جاے ڪه امڪان داره با همزن ویا قاشق بزنید سپس به تخته ڪار انتقال بدید وبا آرد پاشے و ورز دادن چسبندگے خمیر رو بگیرید تا خمیر نرم ولطیفے بدست بیاد .ےڪ ذره ڪاسه رو چرب ڪرده خمیر رو برگردونید داخل ڪاسه روے خمیر رو میپوشونیم و حدود دوساعت استراحت میدیم سپس با وردنه باز میڪنیم وبه سلیقه خود برش میزنیم(ارتفاع خمیر یک الے دو میل باشه) با قالب شیرینے پزے هم میتوانید بزنید .روغن رو با حرارت ملایم داغ ڪرده وگوشفیلها رو سرخ میڪنیم حرارت ملایم باشه تا مغز پخت وترد بشن بعد از سرخ شدن بلافاصله میندازیم تو شهد ولرم رو به سردے حدود دو الے سه دقیقه دوست دارید بیشتر شیرین بشه بیشتر تو شهد بمونه عزیزان شهد در ڪیفیت گوشفیل،بامیه،زولبےا خیلے مهمه شهد اگه بیش از حد قوام یاید شیرینے شڪرک میزنه اگه به اندازه ڪافے قوام نیاد شیرینے نرم میشه پخت شهد حتمااا با حرارت ڪم باشه سعے ڪنید از جوهر لیمو استفاده ڪنید روغن گوشفیل با حرارت ڪم داغ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براے تزیین از خامه فرم گرفته وسس براق فرانسوے یا بریلو وعڪس خوراڪے وچند شاخه گل طبیعے استفاده ڪردم سطح ڪیک رو صاف ڪنید عڪس خوراڪے رو میتونید همین طور به صورت ڪادرے رو ڪیک بزارید یا با قیچے اضافات رو برش بزنید عزیزان آگه خامه تون شل و آبڪے شد دوباره با هم زن یڪے دو دقیقه بزنید تا دوباره فرم بگیره عڪس خوراڪے لوازم قنادیا دارن یا خود قنادیا دارن میتونید اونجا تهیه ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء نهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.12M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛